Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Šnipiškės: Pipiras
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Frane
labas 4u.gif

iki keliu metuku lopshelis ir nuo keliu keliauja jau i darzheli PIPIRE? idomu ar 2008 rudeniui dar butu vietu ar darzhelis labai perpildytas? g.gif
larutyte
QUOTE(Frane @ 2007 06 01, 00:07)
labas  4u.gif

iki keliu metuku lopshelis ir nuo keliu keliauja jau i darzheli PIPIRE? idomu ar 2008 rudeniui dar butu vietu ar darzhelis labai perpildytas?  g.gif
*

Na Pipire lopšelis yra iki 3 metų, o po to jau visi eina į darželį. Tu nueik ir užsairašyk, juk tik po metų tai vietos turėtų būti.
dlambliukas
larutyte, tavo mergickos eina i varliuku grupe, ane?
larutyte
QUOTE(dlambliukas @ 2007 06 03, 15:03)
larutyte, tavo mergickos eina i varliuku grupe, ane?
*

Taip taip taip dlambliukas smile.gif maniškės eina į varliukus smile.gif Tik sunkiai mums ten sekasi, taip taip nuobodžiai ir aš kartu lankau varliukų grupę smile.gif blush2.gif ax.gif
Frane
QUOTE(larutyte @ 2007 06 01, 16:21)
Na Pipire lopšelis yra iki 3 metų, o po to jau visi eina į darželį. Tu nueik ir užsairašyk, juk tik po metų tai vietos turėtų būti.
*

nueiciau, bet kad labai toli esame siuo metu smile.gif seneli pasiusime i zvalgyba wink.gif. kazhkodel intuicija sako, kad i PIPIRA leit vaika, nors kai apie VAIDILUTE skaitau, tai galva susisuka doh.gif apziuret darzheliu galimybes neturime, o is rashliavu VAIDILUTES direktore nepatiko schmoll.gif nors is kitos puses vaiku ji juk nepriziuri. galvos skausmas tie darzheliai doh.gif apie PIPIRA tai visos taip graziai pasisakot wub.gif mums visai salia, nors pagal rajona tai nepriklauso...bet gal nieko tokio? g.gif
viktutes
QUOTE(irchik @ 2007 05 02, 13:14)
Sveikos, as jau buvau pas direktore ir viska issiaiskinau. Bus formuojamos dvi lopselio grupes: varliukai ir zuikuciai. I varliuku grupe irasyta jau 12 vaiku, i zuikuciu grupe mes patekom 3 ar 4 numeriu.  Maksimum 15 vaiku grupeje, tai ir skaiciuokit. As tai prasiau kad mus uzrasytu i zuikuciu grupe, nes man pazistami pareklamavo, kad ten labai geros aukletojos: Dalia ir, beerods Vanda. Taciau direktore pasake, kad Vande, greiciausiai nuo rudens nebedirbs.
*

Dalia tai tikrai labai gera auklėtoja, o Vandutės mano vaikas kažkodėl bijojo, na ta prasme nelabai noriai pas ją likdavo, dar toje grupėje dirbo ir auklėtoja Kristina, tik ji ten kažkaip retai būdavo, man regis ji teturėjo 0,25 etato g.gif , bet šiaip ta grupė labai thumbup.gif
irchik
Tikrai, tikrai Pipire labai faina draugiska aplinka.
As ten dar syki buvau uzejusi nunesti nereikalingu mums zaislu, tai dar karta pasikalbejau su direktore, tiksliai susitareme nuo kada vaikas prades eiti, zodziu ten maloi aplinka..., nors darzelis ir ne is turtingu ar prestiziniu
viktutes
QUOTE(Murena @ 2007 03 08, 17:58)
sveiki,
nuo balandzio pabaigos ir mes pradesim lankyti si darzeli Vedeja istikruju labai maloni ir paprasta moteriske! Gal yra vaikuciu lankanciu Boruzele grupe?
*

mano vyresnėlis lanko tą grupę mirksiukas.gif
prieš tai mes buvome Zuikučių grupėje thumbup.gif , paskui metams buvom palikę darželį, ir jau prieš porą mėnesių vėl pardėjom eiti....
dabar mažąjį bandysiu ir ten leisti...
Frane
tai tas turtingumas ir prestizhas labai ir nuo musu paciu tevu priklauso, jei domesimes kaip vaikams sekasi, kuo galime darzheliui padeti ir t.t., tai ir bus pats geriausias.
dar suzhinojau, kad jis mums pagal gyvenama vieta priklauso bigsmile.gif tai pirmadieni senelis eis uzhrashyti musu. ax.gif
riuke
QUOTE(viktutes @ 2007 06 07, 23:05)
Dalia tai tikrai labai gera auklėtoja, o Vandutės mano vaikas kažkodėl bijojo, na ta prasme nelabai noriai pas ją likdavo, dar toje grupėje dirbo ir auklėtoja Kristina, tik ji ten kažkaip retai būdavo, man regis ji teturėjo 0,25 etato g.gif , bet šiaip ta grupė labai thumbup.gif
*

tai pritariu Dalia labai gera aukletoja smile.gif mano maziuliukas labai ja myli ir net savaitgaliais sako einu pas dalia, o pas Vandute kazko nenori pasilikti, bet sake tik paverkslena tik 5 minutes, o kadangi, mes jau is zuikuciu grupes iseina i kita tai bus gaila atsisveikinti..... g.gif
dlambliukas
Mano mažiukas jau sugrįžo į lopšelį, šiandien antra diena kai eina ax.gif vakar kai nuvedžiau tai viena mergaitė visą laiką kol ten buvau kartojo, kad Justinas atėjo lotuliukas.gif matyt labai pasiilgo lotuliukas.gif
Murena
kaip jau rasiau, nuo balandzio pabaigos pradejome lankyti Boruzeles grupe. Dvi savaites buvo sunkios, labai nenorejo pasilikti, o dabar viskas thumbup.gif tik ivaziuojam i kiema pradeda reikauti: valio! atvaziavom i darzeli! ax.gif Si sestadieni atsibudo, atejo pas mane ir sako: mama, vaziuojam i darzleli lotuliukas.gif
Zodziu kol kas mums ten patinka.
larutyte
QUOTE(dlambliukas @ 2007 06 15, 12:25)
Mano mažiukas jau sugrįžo į lopšelį, šiandien antra diena kai eina ax.gif vakar kai nuvedžiau tai viena mergaitė visą laiką kol ten buvau kartojo, kad Justinas atėjo lotuliukas.gif matyt labai pasiilgo lotuliukas.gif
*

NA jums gerai, na nesiseka mums su tuo darželiu, kelias dienas nueinam ir kelias savaites sergam doh.gif doh.gif Va tik dabar iš ligoninės grįžom, nežinau kaip mums čia toliau seksis ax.gif doh.gif
Sveikinam sugrįžus 4u.gif
Eglutee
O musu nenori priimti i darzeli... kaip jums pavyko? ar buvote labai seniai uzsirase?

mes uzsirasem vasari, tai sake, ateikite vasara ir susitarsite smile.gif

buvau siandien, ne per kur..

po metu pazadejo priimti... bet metus laukti negaliu, keista tvarka labai..

mazdaug jei pastoviai lankysiuos darzely ir nuolat teirausiuosi ar netycia neatsirado laisvu vietu ir jei uztaikysiu, tada gal ir priims anksciau g.gif o uz kiekviena toki apsilankyma ir pasiteiravima uzdeda pliusus... tai kiek tu pliusu reik surinkt? biggrin.gif

naminuke
QUOTE(Eglutee @ 2007 06 28, 12:16)
O musu nenori priimti i darzeli... kaip jums pavyko? ar buvote labai seniai uzsirase?

mes uzsirasem vasari, tai sake, ateikite vasara ir susitarsite smile.gif

buvau siandien, ne per kur.. 

po metu pazadejo priimti... bet metus laukti negaliu, keista tvarka labai..

mazdaug jei pastoviai lankysiuos darzely ir nuolat teirausiuosi ar netycia neatsirado laisvu vietu ir jei uztaikysiu, tada gal ir priims  anksciau g.gif  o uz kiekviena toki apsilankyma ir pasiteiravima uzdeda pliusus... tai kiek tu pliusu reik surinkt? biggrin.gif
*

mes apie metus laukeme...
o tie "pliusai" - tai, man atrodo, tam, kad, kai atsiras kokia laisva vieta, žinotų, kam labiausiai reikia - tam ir pasiūlytų smile.gif
dlambliukas
Mus tai kažkaip labai greitai priimė: mes užsirašėme lapkritį, o jau vasarį pradėjome eiti į lopšlelį. Niekam nieko nemokejom, kyšio nedavėm, tiesiog pasikalbėjau su vedėja ir viskas smile.gif mums tikriausiai pasisekė 4u.gif
Šarlota
Laba 4u.gif

Norejau paklausti kiek ten yra siuo metu lopseliniu grupiu??

Mes tai pateikem prasyma nuo rugpjucio 15 d. pradeti lankyti. Na tikiuosi nebus mums siurprizo,kai ateisim ir sakys,kad vietu nera blink.gif
dlambliukas
QUOTE(Šarlota @ 2007 07 13, 13:51)
Laba  4u.gif

Mes tai pateikem prasyma nuo rugpjucio 15 d. pradeti lankyti. Na tikiuosi nebus mums siurprizo,kai ateisim ir sakys,kad vietu nera  blink.gif
*

Kiek man yra žinoma, tai lopšelinukų yra dvi grupės: varliukai ir boružėlės smile.gif
Eglutee
QUOTE(Šarlota @ 2007 07 13, 13:51)
Laba  4u.gif

Mes tai pateikem prasyma nuo rugpjucio 15 d. pradeti lankyti. Na tikiuosi nebus mums siurprizo,kai ateisim ir sakys,kad vietu nera  blink.gif
*

Siulyciau nueiti i darzeli ir pasiklausti, nes kai buvau praeita savaite sake kad direktore planuoja atostogauti ir gris tik rugpucio 30 d. O anksciau be jos nieko nepriims. Bent jau man taip sake rolleyes.gif
Šarlota
QUOTE(Eglutee @ 2007 07 17, 12:03)
Siulyciau nueiti i darzeli ir pasiklausti, nes kai buvau praeita savaite sake kad direktore planuoja atostogauti ir gris tik rugpucio 30 d. O anksciau be jos nieko nepriims. Bent jau man taip sake  rolleyes.gif
*

nuejau, tai pasake, kad vietoj dvieju planuojamu lopselinuku grupiu, bus tik viena, nes svietimas neleido ikurt blink.gif Bet sako ateiti gale rugpjucio, tai dar gali viskas pasikeisti . Nu ie tvarka doh.gif
Tiesa kalbejau su vyr aukletoja, nes kaip ir tu sakei, kad direktore atostogaus iki rugpj. pabaigos.
irchik
QUOTE(Šarlota @ 2007 07 30, 18:35)
nuejau, tai pasake, kad vietoj dvieju planuojamu lopselinuku grupiu, bus tik viena, nes svietimas neleido ikurt  blink.gif  Bet sako ateiti gale rugpjucio, tai dar gali viskas pasikeisti . Nu ie tvarka  doh.gif
Tiesa kalbejau su vyr aukletoja, nes kaip ir tu sakei, kad direktore atostogaus iki rugpj. pabaigos.
*

Na nieko sau naujienos. O as ramiai sau sedziu ir planuoju nuo rugpjucio 20 (kaip ir taremes su direktore) vesti vaika i darzeli, i zuikuciu grupe...
Reikes pirmadieni pasiskambint arba nueiti ir issiaskinti.
Mes uzsirasem dar pries 1,5 metu, tai kad nemanau, kad musu nepriims...
riuke
QUOTE(Šarlota @ 2007 02 27, 14:29)
sveikuciai  4u.gif

na mes irgi is Snipiskiu, Rinktines g.
Nuo rugsejo men uzrasiau savo zuiki i PIPIRA, jam bus 1,7 m. PIPIRA pasirinkau is kart, nes man rekomendavo mano sesuo, kuri ten atlikinejo aukletojos praktika. Tai tiesiu taikiniu ejau tenai, nors prisiskaicius apie tuos darzelius Snipiskiu raj. buvau nemazai, tai galvojau gal irgi i eile reiks stoti. Bet pakalbejau su vedeja, tai jinai sako,kad cia ispustas burbulas...pernai sako pas mus kokiu 60 prisirase, o atejo vos 10  vaikiuku blink.gif, nes mamos bijodamos eiliu dazeliuose,tai laksto per visus vilniaus darzelius ir uzrasineja savo vaikus, poto taip ir gaunasi,kad "tipo" eiles didziules ir reikia laukti vos ne 2 metus  blink.gif
Tai va mes sarase 2 kol kas buvom, bet cia uzrasinejau spalio men.
Papildyta:
tai, o kiek tas atsiejo  bigsmile.gif
o kas menesi nerenka pvz. piesimo popieriui,piestukams, iv.higienos reikmems  g.gif
kas menesi nerenka, renka tik dovanelem ir siais metais paprase lovoms, o taip jokiu rinkliavu, mes jau pereinam is lopselio i didesniu grupe smile.gif

del 2 proc.tai pilnai sutinku,kad galima paaukoti darzeliui  drinks_cheers.gif
Tiesa kiek mokate uz darzeli/men?? Nes as kai paklausiau vedejos,tai ji pasake,kai ateisit rugsejo men.,tai tada viska paaiskinsiu,nes dar gali viskas 100 k. pasikeist.
O jei mes su vyru esame nesusirase oficialiai (tipo as vienisa mama,bet vaikas turi vyro pavarde), tai uz darzeli reiks moketi visa kaina ar galima bus kazkaip puse numuilinti  blush2.gif

Nu ir prirasiau  doh.gif
*

Papildyta:
QUOTE(dlambliukas @ 2007 07 14, 11:36)
Kiek man yra žinoma, tai lopšelinukų yra dvi grupės: varliukai ir boružėlės smile.gif
*

Varliukai ir zuikuciai iki 3 m.
irchik
Viskas ten tvarkoj, Pipire. Kaip buvo dvi lopselio grupes taip ir bus (zuikuciu ir varliuku). Tiesiog jie tikejosi padaryti dar ir trecia grupe, bet nesigavo. Bet tas jau buvo aisku dar birzelyje.

O mes tai pirmadieni weisim pirma kart smile.gif
Nezinau kaip vaikui, bet man tai kinkos dreba biggrin.gif
Murena
QUOTE(dlambliukas @ 2007 07 10, 18:48)
Mus tai kažkaip labai greitai priimė: mes užsirašėme lapkritį, o jau vasarį pradėjome eiti į lopšlelį. Niekam nieko nemokejom, kyšio nedavėm, tiesiog pasikalbėjau su vedėja ir viskas smile.gif mums tikriausiai pasisekė 4u.gif
*

|Mums tirkiausia irgi labai pasiseke: uzsirasem kovo 8, o nuo balandzio 23 dienos pradejom eit. Be jokiu pazistamu, be jokiu kysiu. Vedeja thumbup.gif
Frane
o nuo keliu metuku priima vaikus i si darzheli? mastau.gif
irchik
I lopseli ima nuo metuku ar pan ( na svarbu, kad jau vaiksciuotu), o i darzeli nuo 3 metuku.
Mestai siandien buvome pirma karta, na kol kasvaikui patiko, bet nei valgyti, nei miegoti darzelyje nepanorejo biggrin.gif
Eglutee
QUOTE(irchik @ 2007 08 21, 00:07)
I lopseli ima nuo metuku ar pan ( na svarbu, kad jau vaiksciuotu), o i darzeli nuo  3 metuku.
Mestai siandien buvome pirma karta, na kol kasvaikui patiko, bet nei valgyti, nei miegoti darzelyje nepanorejo biggrin.gif
*

o ten visi lopselinukai pradeda vaiksciot rugpjucio gale, ar cia individualiai? nes mums sake ateit neanksciau rugsejo 1 d smile.gif
irchik
QUOTE(Eglutee @ 2007 08 21, 09:21)
o ten visi lopselinukai pradeda vaiksciot rugpjucio gale, ar cia individualiai? nes mums sake ateit neanksciau rugsejo 1 d smile.gif
*

Siaip tai stengesi isdelioti naujokus po truputi, kad nesueitu visi kartu.
Isivaizduojat, kokie desimt naujoku, nors vienas pradeda bliauti, o visi kiti pritaria biggrin.gif
Eglutee
QUOTE(irchik @ 2007 08 21, 17:47)
Siaip tai stengesi isdelioti naujokus po truputi, kad nesueitu visi kartu.
Isivaizduojat, kokie desimt naujoku, nors vienas pradeda bliauti, o visi kiti pritaria biggrin.gif
*

niu jooo tiesa biggrin.gif
o mes tai jau laukiam nesulaukiam kada bus galima pradet lankyti ax.gif
Laurite
Niu mes irgi nuo vakar pradėjom lankyti zuikučių grupę thumbup.gif . Pirmą dieną buvo nieko, o šiandien tai vyras irgi su vaiku buvo verysad.gif . Sakė buvo ir Maksimas su aukle smile.gif .
(Ericka)
o sakykit, gal zinot kaip sitam darzelyje su vietom reikalai. mes dar neuzsirase, bet ruosiames keliauti pas direktore, tai kada greiciausiai mes pakliutume i darzeli, dukrytei rugsejo 23d, bus 3 metukai.
irchik
Na, jeigu jus norit nueiti uzsirasyti ir is karto lankyti, tai turbut sunkiai, nebent jums sitas darzelis priklauso pagal rajona, tada kaip ir privalo priimti. O taip nuo kokio pavasario tai gal vieta ir atsirastu.
Siaip nueikit pasikalbet su direktore, ji labai faina moteriske ir tikrai isigilina i zmogaus problemas, bet, man regis, ji tik nuo pirmadienio gris is atostogu.

O Domanta as irgi maciau, pirmadieni, smile.gif
Tik jis labai verke ir vis kviete mam ir teti smile.gif smile.gif smile.gif
O vakar, man aukle sake, jau jam geriau sekesi biggrin.gif
Laurite
Aha biggrin.gif . Vyras man sakė, kad priėjo vienas vaikas prie jo ir sako - PRIVET, KAK TEBIA ZOVUT? MINIA ZOVUT MAKSIM biggrin.gif thumbup.gif . Draugiškas vaikas thumbup.gif .
irchik
QUOTE(Laurite @ 2007 08 22, 19:32)
Aha  biggrin.gif . Vyras man sakė, kad priėjo vienas vaikas prie jo ir sako - PRIVET, KAK TEBIA ZOVUT? MINIA ZOVUT MAKSIM  biggrin.gif  thumbup.gif . Draugiškas vaikas  thumbup.gif .
*

Jo, cia mano dziaugsmas smile.gif
Siuo metu tai jo megstamiausias klausimas: klausia visu seneliu, brolio, zodziu visu, nors visu vardus puikiai zino biggrin.gif
Bet siandien tai kai aukle paliko valandelei viena, tai pazirzaliojo...
Mano aukle sako, kad siandien buvo kita aukletoja- Vanda, tai ji tokia grieztesne, grubesne, tai gal del to, o vakar buvo Dalia, tai ji Maksimkai labai patiko smile.gif
Šarlota
Labutis

nu va, siandien pasake,kad musu nebeima verysad.gif , nors prasyma jau buvom gruodzio men padave. blink.gif Nesuprantu as ten tos tvarkos.
Vedeja aiskina,kad pirmenybe yra 2005 m. gimusiems vaikasm, tai kam tada tie prasymai doh.gif
nercep
Koks skirtumas kam pirmenybė, mes gimę 2005 m ir mūsų vis tiek nepriima, nes atseit per vėlai užsirašėm doh.gif

Nesuprantu aš tokių pasakymų, o kituose darželiuose, kurie man pagal gyvenamą vietą nepriklauso, net nesišneka doh.gif
nercep
Tiesa mums Pipiro direktorė siūlė kažkokį darželį Neris, bet apie atisliepimai tai nelabai kokie blink.gif
Eglutee
QUOTE(nercep @ 2007 08 30, 14:39)
Koks skirtumas kam pirmenybė, mes gimę 2005 m ir mūsų vis tiek nepriima, nes atseit per vėlai užsirašėm  doh.gif

Nesuprantu aš tokių pasakymų, o kituose darželiuose, kurie man pagal gyvenamą vietą nepriklauso, net nesišneka doh.gif
*

o kada jus uzsiraset? mes irgi labai daug vargom kol lyg ir susitarem, kad priims, rytoj nesim dokumentus, tai tikiuos siurprizu nepateix ax.gif
renatulka
Sveikos, buvau jau itraukta i sarasus, bet siandien paskambinau ir atsisakiau- tad, viena vieta maziesiems tikrai atsilaisvino!!! mirksiukas.gif Sekmes
Šarlota
QUOTE(renatulka @ 2007 08 30, 18:15)
Sveikos, buvau jau itraukta i sarasus, bet siandien paskambinau ir atsisakiau- tad, viena vieta maziesiems tikrai atsilaisvino!!!  mirksiukas.gif  Sekmes
*

vai vai, tai ryt is pat ryto skambinsiu smile.gif

Mes tai uzsirasem 2006 m. gruodi verysad.gif
Tai direktore patikino,kad jau kitais metais,tai tikrai paims. Bet, tai kaip tuos metus isgyventi blink.gif
irchik
Na mes patekom, nes buvau uzrasius 2006 m. vasari, bet siaip, pagal visas taisykles, tai jei tas darzelis priklauso pagal rajona, tai privalo priimti smile.gif
Be to palaukit, i lopseli kol kas pradejo eiti tik 3 nauji vaikuciai, gal dar kas apsigalvos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(nercep @ 2007 08 30, 16:26)
Tiesa mums Pipiro direktorė siūlė kažkokį darželį Neris, bet apie atisliepimai tai nelabai kokie blink.gif
*

Bet arba as klystu, arba "Neris" nera lopselio, tik darzelis, tai reiskia ten priima tik nuo 3 metuku g.gif
Eglutee
niu va mes jau buvom siandien pirma diena ax.gif

labai istrigo Maksimas biggrin.gif sustriakas tox ax.gif
vienas mazuliukas mamos labai ilgejosi, o siaip visai nieko grupe thumbup.gif

ir direktore pasirode niu tikrai labai maloni, heh kaip viskas pasikeicia, kai priima biggrin.gif
irchik
QUOTE(Eglutee @ 2007 08 31, 11:04)
niu va mes jau buvom siandien pirma diena  ax.gif

labai istrigo Maksimas  biggrin.gif  sustriakas tox ax.gif
vienas mazuliukas mamos labai ilgejosi, o siaip visai nieko grupe  thumbup.gif

ir direktore pasirode niu tikrai labai maloni, heh kaip viskas pasikeicia, kai priima  biggrin.gif
*

Jooooo, sustriukas,
siandien atsisveikinom su aukle....
nezinau kaip cia toliau bus g.gif
nercep
Mums šitas darželis priklauso pagal gyvenamą vietą ir vis tiek nepriima nes galejom užsirašyt tik šį pavasarį, tai vat per vėlai blink.gif

O mes su direktore iš karto kalbėjom kad norėčiau saviškį leist jau į darželį nes mums sausį jau bus trys metai. Ir ji pati sakė, kad lopšelį jau bus neįdomu jam, o dabar vietų nėra doh.gif

jau mano vyras visaip bandė susitart nieko blink.gif
irchik
QUOTE(nercep @ 2007 09 02, 12:58)
Mums šitas darželis priklauso pagal gyvenamą vietą ir vis tiek nepriima nes galejom užsirašyt tik šį pavasarį, tai vat per vėlai blink.gif

O mes su direktore iš karto kalbėjom kad norėčiau saviškį leist jau į darželį nes mums sausį jau bus trys metai. Ir ji pati sakė, kad lopšelį jau bus neįdomu jam, o dabar vietų nėra doh.gif

jau mano vyras visaip bandė susitart nieko blink.gif
*

Na, keista, siap privalo priimti,
tai jei neravietu darzelyje, gal yra lopselyje???
Laurite
QUOTE(Eglutee @ 2007 08 31, 10:04)
niu va mes jau buvom siandien pirma diena  ax.gif

labai istrigo Maksimas  biggrin.gif  sustriakas tox ax.gif
vienas mazuliukas mamos labai ilgejosi, o siaip visai nieko grupe  thumbup.gif

ir direktore pasirode niu tikrai labai maloni, heh kaip viskas pasikeicia, kai priima  biggrin.gif
*

O mamos ne mano Domukas įdomu ilgėjosi? Vyras nuveda, pasiema, tai nelabai žinau kaip sekasi, nes vyrams viskas kitaip atrodo ax.gif .
irchik
QUOTE(Laurite @ 2007 09 03, 17:00)
O mamos ne mano Domukas įdomu ilgėjosi? Vyras nuveda, pasiema, tai nelabai žinau kaip sekasi, nes vyrams viskas kitaip atrodo  ax.gif .
*

Domukas pacia pirma diena, kai vedete labai verke, o po to mano aukle sake, kad nieko, jau geriau smile.gif
Maniskis jau apsiprato, neverkia, tik kad nevalgo visai (tik duona) tai namo grizta alkanas ir piktas kaip zveriukas biggrin.gif
Eglutee
QUOTE(Laurite @ 2007 09 03, 18:00)
O mamos ne mano Domukas įdomu ilgėjosi? Vyras nuveda, pasiema, tai nelabai žinau kaip sekasi, nes vyrams viskas kitaip atrodo  ax.gif .
*

na kadangi as ten pastoviai sedziu su saviskiu, tai daugeli vaikuciu jau zinau. Tai mamos tikrai Domukas labai ilgisi, buna uzeina jam tox ilgesiukas valandelei, bet va siandien lauke pabuvo, tai grizo laimingas ax.gif

QUOTE(irchik @ 2007 09 04, 18:56)
Domukas pacia pirma diena, kai vedete labai verke, o po to mano aukle sake, kad nieko, jau geriau smile.gif
Maniskis jau apsiprato, neverkia, tik kad nevalgo visai (tik duona) tai namo grizta alkanas ir piktas kaip zveriukas biggrin.gif
*

Na maciau siandien taviskis labai graziai sedejo prie stalo, nemaciau ar viska isvalge, bet kad dalyvavo procese tai tikrai. Labai savarankiskas thumbup.gif
irchik

Na maciau siandien taviskis labai graziai sedejo prie stalo, nemaciau ar viska isvalge, bet kad dalyvavo procese tai tikrai. Labai savarankiskas thumbup.gif
*

[/quote]

Sedet tai jis sedi, o valgo tik duona su arbata, na per pietus sako dar sriuba suvalgo, o pusriciams ir vakarienei nyc nieko
Laurite
QUOTE(Eglutee @ 2007 09 05, 11:53)
na kadangi as ten pastoviai sedziu su saviskiu, tai daugeli vaikuciu jau zinau. Tai mamos tikrai Domukas labai ilgisi, buna uzeina jam tox ilgesiukas valandelei, bet va siandien lauke pabuvo, tai grizo laimingas ax.gif
Na maciau siandien taviskis labai graziai sedejo prie stalo, nemaciau ar viska isvalge, bet kad dalyvavo procese tai tikrai. Labai savarankiskas  thumbup.gif
*

Ačiū už informaciją, kiek lengviau, kai žinau ka ne visada liūdi. O kaip ten auklėtojos? Nebara vaikučių? Nes maniškis dar į kelnytes kartais padaro, tai bijau kad labai nebartų... O kaip su kitais vaikais sutaria gal matei tongue.gif ? Aš čia taip apipyliau klausimais, bet pas mus nebuvo galimybių su vaikučiu grupėje pabūti, tai viskas labai įdomu. Taip širdį skauda, kai jis išeina verkdamas į darželį blush2.gif .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.