Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Šnipiškės: Pipiras
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
juliana
Sveikos mamytės. Gal kas leidžia savo vaikučius i šį lopšelį darželį. Labai norėčiau sužinoti pliusus ir minusus. Kaip ten personalas? Kokios sąlygos? ir apskritai jusų nuomones. Ačiū iš anksto.
juliana
Mamytės nejaugi niekas nieko nežino apie šitą darželį? Skaičiau kad mamos veda į Vaidilutę į Drugelį. Pipiras tai tarp jų.
juliana
Niekaip negaliu suprasti Vaidiliutė Drugelis ir Pipiras vienas šalia kito i tuos du eilės metais o į Pipirą nėra. Kuom jie taip labai jau skiriasi. Nu niekaip nesuprantu. 4u.gif
Spilka
Mes lankom "Pipirą". Jau visi metai greit bus. "Vaidilutėj" nebuvau, nieko apie jį pasakyt negaliu, "Draugely" buvau, kai dar rinkomės. Kadangi pirmas įspūdis ne itin koks liko, tai nusprendžiau, kad savo vaiką į "Pipirą" leisiu. Išvaizda gal jis ir ne pats prašmatniausias, bet vedėja tikrai super moteriškė. Jokių "stojamųjų mokesčių" nereikalauja. Patys viską remontuoja. Auklėtojoms priekaištų neturiu, maistas irgi normalus. Taip, kad mums puikiausiai tinka. smile.gif
*valdonė*
QUOTE(Spilka @ 2006 03 10, 11:57)
Mes lankom "Pipirą". Jau visi metai greit bus. "Vaidilutėj" nebuvau, nieko apie jį pasakyt negaliu, "Draugely" buvau, kai dar rinkomės. Kadangi pirmas įspūdis ne itin koks liko, tai nusprendžiau, kad savo vaiką į "Pipirą" leisiu. Išvaizda gal jis ir ne pats prašmatniausias, bet vedėja tikrai super moteriškė. Jokių "stojamųjų mokesčių" nereikalauja. Patys viską remontuoja. Auklėtojoms priekaištų neturiu, maistas irgi normalus. Taip, kad mums puikiausiai tinka. smile.gif
*

O grupese ar daug vaikuciu-ta prasme ar jos pilnos ?
Spilka
QUOTE(Ditė @ 2006 03 10, 14:13)
O grupese ar daug vaikuciu-ta prasme ar jos pilnos ?
*

Mūsų grupėj dabar apie 10-12 vaikų būna. Po naujų metų pora naujokų atėjo. Šiaip nėra jos labai perpildytos. Geriausia būtų nueiti ir pasiklausti kada gali priimti. Nes jei grupėj vietos yra, jie priima iš karto, nereikia laukti rugsėjo. Mes nuo rudens jau į darželio grupę keliausim, taip kad grupės šiek tiek keisis, nes mažiukai tikriausiai dar liks lopšelio grupėj smile.gif
juliana
QUOTE(Spilka @ 2006 03 10, 18:00)
Mūsų grupėj dabar apie 10-12 vaikų būna. Po naujų metų pora naujokų atėjo. Šiaip nėra jos labai perpildytos. Geriausia būtų nueiti ir pasiklausti kada gali priimti. Nes jei grupėj vietos yra, jie priima iš karto, nereikia laukti rugsėjo. Mes nuo rudens jau į darželio grupę keliausim, taip kad grupės šiek tiek keisis, nes mažiukai tikriausiai dar liks lopšelio grupėj  smile.gif
*

O kokioj jūs grupėj? Kokie vardai auklėtojų?
Reina
Labas,

As Pipire buvau praejusia savaite - ispudis geras. Vedeja paprasta normali moteris, nuvede i grupe, jokiu paslapciu nepadare, o vat Baltupiuose Gintarelis niekaip neisduoda paslapties kokia bus aukletoja, nors ir tvirtina, kad priims. Jei nepatiks Baltupiuose, nors darzas prie namu, vesiu i Pipira. Man ji rekomendavo pazistama Drugelio aukletoja.
Sig
Galiu pasakyti tik komplimentus šio darželio personalui...mano sūnus lankė šį darželį.
Spilka
QUOTE(juliana @ 2006 03 11, 13:51)
O kokioj jūs grupėj? Kokie vardai auklėtojų?
*

Mes esam "Varliukų" grupėj. Vaikučių amžius labai įvairus: mažiausiam dar nėra 2 metukų, o vyriausiems - neseniai suėję po 3. Auklėtojų vardai - Danutė ir Marina. Darželyje veikia ir prailginta grupė: vakare vaikučius galima paiimti iki 18:45, ryte berods nuo 7 ar 7:30 (?) Su personalu tikrai jokių nesklandumų neteko turėti. Darželis dirba pagal Vėrinėlio programą. Net ir tokie mažiukai eina į salę, turi muzikos pamokas, dainuoja dainelės (aišku kas kalbėti jau moka smile.gif ), mokosi eilėraštukus ir prieš pietų miegą klausosi pasakos. oro_buckis.gif
*valdonė*
QUOTE(Spilka @ 2006 03 16, 11:34)
Mes esam "Varliukų" grupėj. Vaikučių amžius labai įvairus: mažiausiam dar nėra 2 metukų, o vyriausiems - neseniai suėję po 3. Auklėtojų vardai - Danutė ir Marina. Darželyje veikia ir prailginta grupė: vakare vaikučius galima paiimti iki 18:45, ryte berods nuo 7 ar 7:30 (?) Su personalu tikrai jokių nesklandumų neteko turėti. Darželis dirba pagal Vėrinėlio programą. Net ir tokie mažiukai eina į salę, turi muzikos pamokas, dainuoja dainelės (aišku kas kalbėti jau moka  smile.gif ), mokosi eilėraštukus ir prieš pietų miegą klausosi pasakos. oro_buckis.gif
*

Vaje, kaip faina, neteko girdet, kad vaikams duotu klausytis pasakos prie miegeli blush2.gif
Spilka
QUOTE(Ditė @ 2006 03 16, 12:38)
Vaje, kaip faina, neteko girdet, kad vaikams duotu klausytis pasakos prie miegeli  blush2.gif
*

Auklėtojos knygeles jiems skaito smile.gif
juliana
Buvau penktadieni Pipire uzrasiau dukra, nuo rugsejo. Mes sarase 18. Bet direktore sake kad yra vaiku is kitu rajonu tai mums suteiks pirmenybe nes mes priklausom sitam darzeliui.
Zyprexa
gal yra lankančių lopšelio grupę
viktutes
as ir vedu, teisingiau vedziau savo vyresneli i Pipira ir as turiu tik teigiamus atsiliepimus, tiek apie aukletojas, tiek apie direktore, dabar laikinai mes isvyke is LT, taciau grisim po metu ir ten jau keliaus abu mano isdykeliai smile.gif
drieziukas
QUOTE(Zyprexa @ 2006 08 25, 11:45)
gal yra lankančių lopšelio grupę
*

yra bigsmile.gif
ageage
Mūsų abu bernai lanko šį darželį ir nesiskundžia.
Privalumą mačiau tame, kad kai jaunėlis tik pradėjo lankyti darželį, jis ėjo kartu su broliu, tai ne taip baisu buvo. Gal ir kituose darželiuose tai praktikuojama, nežinau, bet čia tai tikrai privalumas.
Galiu pasakyti dar, kad priklauso nuo auklėtojų, pas kurias pakliūsite. Vienos dirba su vaikais, bendrauja, vaikai jas aplipę, kitos - tik 'atidirba'.
Darželis gražėja, nes kasmet pagal naują tvarką gauna pinigų iš tėvelių pervedamų 2 proc. nuo mokesčių.
smile.gif
starke
As neseniai buvau nuejusi apziureti si darzeli. Na isore tikrai ne superine, bet patinka kad yra toliau nuo kelio ir zalumos truputi.
Turbut vesiu i si darzeli savo maze kai paaugs, jei tokie geri atsiliepimai g.gif
linuke
Man "Pipiras" irgi patiko. Direktore faina, labai maloniai mane prieme. Uzsirasem nuo 2008.09, kai mano mazulei sueis 2 metukai.
Uztai "Drugelio" direktore pasirode keista: musu nelietuviska-nevilnietiska pavarde, tai kai pamate, kazkaip persimaine ir klausia, ka musu tevelis Lietuvoj veikia. Sakau, dirba, ir mokescius visus moka biggrin.gif . "Jo, kazkaip daug cia tu importiniu teveliu atsirado" - cia direktore atsake. O as pagalvojau:
1. Vaiko i sita darzeli nevesiu net ir uz dyka;
2. Direktores nacistiniai jausmai keistai diferencijuoti: jeigu butume su lenkiska ar rusiska pavarde,viskas tikriausiai butu gerai? mastau.gif
JURJUR
Įdomu kaip Pipire su rinklevom? nes kituose darželiuose tik ir kaulija iš tėvelių pinigų.
Spilka
QUOTE(JURJUR @ 2006 12 03, 01:19)
Įdomu kaip Pipire su rinklevom? nes kituose darželiuose tik ir kaulija iš tėvelių pinigų.
*

Mes "Pipirą" lankom jau du metus. Galiu pasakyti, kad bent jau mūsų grupėj privalomų rinkliavų tikrai nėra. Kiek esam rinkę, tai tik su tam tikru tikslu: remontavom grupę, pirkom naujus baldus vaikučiam (aišku savo grupėje mirksiukas.gif ). Ir prieš Naujuosiu Metus - dovanėlėms vaikams ir auklėtojoms. Tuo viskas ir apsiriboja. Darželis papildomas pajamas gauna iš tėvų pervedamų 2 proc. Tada jau direktorė ir tėvų komitetas sprendžia kur geriausia tuos gautus pinigus panaudoti smile.gif
Šarlota
sveikuciai 4u.gif

na mes irgi is Snipiskiu, Rinktines g.
Nuo rugsejo men uzrasiau savo zuiki i PIPIRA, jam bus 1,7 m. PIPIRA pasirinkau is kart, nes man rekomendavo mano sesuo, kuri ten atlikinejo aukletojos praktika. Tai tiesiu taikiniu ejau tenai, nors prisiskaicius apie tuos darzelius Snipiskiu raj. buvau nemazai, tai galvojau gal irgi i eile reiks stoti. Bet pakalbejau su vedeja, tai jinai sako,kad cia ispustas burbulas...pernai sako pas mus kokiu 60 prisirase, o atejo vos 10 vaikiuku blink.gif, nes mamos bijodamos eiliu dazeliuose,tai laksto per visus vilniaus darzelius ir uzrasineja savo vaikus, poto taip ir gaunasi,kad "tipo" eiles didziules ir reikia laukti vos ne 2 metus blink.gif
Tai va mes sarase 2 kol kas buvom, bet cia uzrasinejau spalio men.
Papildyta:
QUOTE(Spilka @ 2007 02 27, 11:09)
Mes "Pipirą" lankom jau du metus. Galiu pasakyti, kad bent jau mūsų grupėj privalomų rinkliavų tikrai nėra. Kiek esam rinkę, tai tik su tam tikru tikslu: remontavom grupę, pirkom naujus baldus vaikučiam (aišku savo grupėje  mirksiukas.gif ). Ir prieš Naujuosiu Metus - dovanėlėms vaikams ir auklėtojoms. Tuo viskas ir apsiriboja. Darželis papildomas pajamas gauna iš tėvų pervedamų 2 proc. Tada jau direktorė ir tėvų komitetas sprendžia kur geriausia tuos gautus pinigus panaudoti  smile.gif
*

tai, o kiek tas atsiejo bigsmile.gif
o kas menesi nerenka pvz. piesimo popieriui,piestukams, iv.higienos reikmems g.gif

del 2 proc.tai pilnai sutinku,kad galima paaukoti darzeliui drinks_cheers.gif

Tiesa kiek mokate uz darzeli/men?? Nes as kai paklausiau vedejos,tai ji pasake,kai ateisit rugsejo men.,tai tada viska paaiskinsiu,nes dar gali viskas 100 k. pasikeist.
O jei mes su vyru esame nesusirase oficialiai (tipo as vienisa mama,bet vaikas turi vyro pavarde), tai uz darzeli reiks moketi visa kaina ar galima bus kazkaip puse numuilinti blush2.gif

Nu ir prirasiau doh.gif
dlambliukas
Sveikos mamytės,
mano mažiukas taip pat lanko PIPIRĄ, jis mažiausias Varliukų grupės vaikutis 4u.gif
mums tai labai patinka, buvome sužavėti, kad lopšelinukų grupę aplanko muzikos mokytoja bigsmile.gif tai tikriausiai ir davė patį didžiausią pliusą, dėl kurio pasirinkome šį darželį blush2.gif
Dar tiksliai nežinau, kiek reikia mokėti, bet tikrai ne milijonus, max turėtų būti 150 lt.
Uliuliuska
QUOTE(Šarlota @ 2007 02 27, 13:29)
O jei mes su vyru esame nesusirase oficialiai (tipo as vienisa mama,bet vaikas turi vyro pavarde), tai uz darzeli reiks moketi visa kaina ar galima bus kazkaip puse numuilinti  blush2.gif
*

Reiks pristatyti pazyma is gyventoju registro del seiminines padeties (Lvovo g-vei prie policijos komisariato is kiemo puses). Mokesi puse kainos.~ 60 lt

QUOTE(dlambliukas @ 2007 03 02, 13:02)
max turėtų būti 150 lt.
*

120 lt per menesi
Šarlota
QUOTE(Uliuliuska @ 2007 03 03, 13:43)
Reiks pristatyti pazyma is gyventoju registro del seiminines padeties (Lvovo g-vei prie policijos komisariato is kiemo puses). Mokesi puse kainos.~ 60 lt
120 lt per menesi
*

O jei as tik nuomoju buta Vilniuje, o pati registruota kitam mieste rolleyes.gif , tai reikia is to miesto Gyventojku registro centro pristatyti ane g.gif

Uliuliuska, o tavo abu ten lanko gal darzeli????
Papildyta:
QUOTE(dlambliukas @ 2007 03 02, 13:02)
Sveikos mamytės,
mano mažiukas taip pat lanko PIPIRĄ, jis mažiausias Varliukų grupės vaikutis 4u.gif

O kada jus pradejot lankyti, kad jis pas tau maziausiai g.gif As norejau ji leisti nuo metuku, t.y. siu metu vasario men., bet man pasake,kad siuo metu grupeje nera vietos ir reiks tada laukti rugsejo.
Vidara
QUOTE(Šarlota @ 2007 02 27, 14:29)
sveikuciai  4u.gif

na mes irgi is Snipiskiu, Rinktines g.
Nuo rugsejo men uzrasiau savo zuiki i PIPIRA, jam bus 1,7 m. PIPIRA pasirinkau is kart, nes man rekomendavo mano sesuo, kuri ten atlikinejo aukletojos praktika. Tai tiesiu taikiniu ejau tenai, nors prisiskaicius apie tuos darzelius Snipiskiu raj. buvau nemazai, tai galvojau gal irgi i eile reiks stoti. Bet pakalbejau su vedeja, tai jinai sako,kad cia ispustas burbulas...pernai sako pas mus kokiu 60 prisirase, o atejo vos 10  vaikiuku blink.gif, nes mamos bijodamos eiliu dazeliuose,tai laksto per visus vilniaus darzelius ir uzrasineja savo vaikus, poto taip ir gaunasi,kad "tipo" eiles didziules ir reikia laukti vos ne 2 metus  blink.gif
Tai va mes sarase 2 kol kas buvom, bet cia uzrasinejau spalio men.
Papildyta:
tai, o kiek tas atsiejo  bigsmile.gif
o kas menesi nerenka pvz. piesimo popieriui,piestukams, iv.higienos reikmems  g.gif

del 2 proc.tai pilnai sutinku,kad galima paaukoti darzeliui  drinks_cheers.gif
Tiesa kiek mokate uz darzeli/men?? Nes as kai paklausiau vedejos,tai ji pasake,kai ateisit rugsejo men.,tai tada viska paaiskinsiu,nes dar gali viskas 100 k. pasikeist.
O jei mes su vyru esame nesusirase oficialiai (tipo as vienisa mama,bet vaikas turi vyro pavarde), tai uz darzeli reiks moketi visa kaina ar galima bus kazkaip puse numuilinti  blush2.gif

Nu ir prirasiau  doh.gif
*

Na vienisos mamos dazniausiai moka 50% nuo sumos. Tik reikia pristatyti reikiamas pazymas.
Mano mergaite lanko kita darzeli, bet mokestis, manau, visame mieste panasus, jei ne vienodas.
Mokama yra tik uz maista musu vaikuciu plius po 50 centu uz lankyta diena ugdymo reikmems. Jei lanko 20 dienu darzeli, gaunasi siek tiek daugiau 100 litu.
Uliuliuska
QUOTE(Šarlota @ 2007 03 03, 17:18)
O jei as tik nuomoju buta Vilniuje, o pati registruota kitam mieste  rolleyes.gif , tai reikia is to miesto Gyventojku registro centro pristatyti ane  g.gif

Uliuliuska, o tavo abu ten lanko gal darzeli????

*

Mano mazoji dar nelanko, kur eisim dar nezinau. Tiesiog mano seiminine padetis tokia pat. Manau, tai verta nueiti i ta registra ir viska tau paaiskins.

QUOTE(Vidara @ 2007 03 04, 01:27)
Na vienisos mamos dazniausiai moka 50% nuo sumos. Tik reikia pristatyti reikiamas pazymas.
Mano mergaite lanko kita darzeli, bet mokestis, manau, visame mieste panasus, jei ne vienodas.
Mokama yra tik uz maista musu vaikuciu plius po 50 centu uz lankyta diena ugdymo reikmems. Jei lanko 20 dienu darzeli, gaunasi siek tiek daugiau 100 litu.
*

dlambliukas
O kada jus pradejot lankyti, kad jis pas tau maziausiai As norejau ji leisti nuo metuku, t.y. siu metu vasario men., bet man pasake,kad siuo metu grupeje nera vietos ir reiks tada laukti rugsejo

Mes pradėjom lankyti nuo vasario pirmos, kai mums buvo metai ir mėnuo blush2.gif aš į darželį savo mažiuką užrašiau pernai metais, Lapkričio pradžioje, tai mes buvom 54 saraše ax.gif šiap manau, galit ateiti pabandyti pasiteirauti dėl vietos, nes viena mergaitė nebelanko
Murena
sveiki,
nuo balandzio pabaigos ir mes pradesim lankyti si darzeli Vedeja istikruju labai maloni ir paprasta moteriske! Gal yra vaikuciu lankanciu Boruzele grupe?
Šarlota
QUOTE(dlambliukas @ 2007 03 08, 09:03)
Mes pradėjom lankyti nuo vasario pirmos, kai mums buvo metai ir mėnuo blush2.gif  aš į darželį savo mažiuką užrašiau pernai metais, Lapkričio pradžioje, tai mes buvom 54 saraše  ax.gif  šiap manau, galit ateiti pabandyti pasiteirauti dėl vietos, nes viena mergaitė nebelanko
*

Na maniskiui suejo sausio pab. metukai, tai galvojau nuo vasario vesti, bet ji greiciausiai mane atkalbejo-ikalbejo,kad jei turiu galimybe, tai bent jau iki rudens pratemti, nes vasara buna misrios grupes, aukletojos keiciasi, nes eina atostogauti, tai vnz. taip ir nusprendem,kad vesiu rugpjucio pab. rolleyes.gif Tikiuosi pripras per dvi sav., nes rugsejo men zadu i darba jau grizti.
Niu jis pas man tok mamyciukas wub.gif
Papildyta:
O kiek pas jus grupej vaikiuku g.gif
dlambliukas
O kiek pas jus grupej vaikiuku g.gif
*

[/quote]

su ta mergaite, kuri pabego 13, mano sunelio ranksluostukas kabo 12-oje lentyneleje ax.gif
saulala
QUOTE(Šarlota @ 2007 02 27, 13:29)

Nu ir prirasiau  doh.gif
*

Atsiprašau, įsiterpsiu 4u.gif
Jeigu vaikas turi tėvo pavardę, vadinasi, tu ne vieniša mama. Mokėsi visą sumą.

Beje, mano irgi tokia pati situacija su pavardėmis tongue.gif
dlambliukas
QUOTE(saulala @ 2007 03 12, 01:04)
Atsiprašau, įsiterpsiu  4u.gif

Beje, mano irgi tokia pati situacija su pavardėmis  tongue.gif
*

pas mane lygiai tokia pati situacija, bet ar nereikia notariškai patvirtinti to fakto, kad gyvenate kartu? mano vytrui darbe reikėjo tokios pažymos
JURJUR
Nu reikės užeiti į tą darželį, mes taip pat dar mažutės , balandį sueis metukai, tai nuo rudenio gal reiks pradėti vesti, jei niekas nepasikeis.

Dlambliukai - Įdomu kaip ten su maitinimu , juk 1 metukų vaikas pats nepavalgo. Ir kaip su pampersais? Kaip juos tokius mažus ten prižiūri.?
jalta
mano vaikutis lanko vyresniuku grupe, abi aukletojos i\Irenos, nusiskundimu lyg ir neturiu. labai faina tam darzely muzikos vadove
Šarlota
QUOTE(saulala @ 2007 03 11, 23:04)
Atsiprašau, įsiterpsiu  4u.gif

Beje, mano irgi tokia pati situacija su pavardėmis  tongue.gif
*

verysad.gif
saulala
QUOTE(dlambliukas @ 2007 03 12, 11:13)
pas mane lygiai tokia pati situacija, bet ar nereikia notariškai patvirtinti to fakto, kad gyvenate kartu? mano vytrui darbe reikėjo tokios pažymos
*

Atsiprašau, temos neseku, nes mes ne šį, o gretimą darželį lankome (Vaidilutę). Tąsyk netyčia įkišau nosį pažiūrėti, kas pas kamynus dedasi biggrin.gif

Ne, mano vyrui nereikėjo į darbą jokios pažymos apie tai, kad gyvename kartu. Net keista, kodėl juos ten tas faktas turi jaudinti? g.gif

Į vienišos mamos statusą gali pretenduoti, jeigu vaikas turi tavo pavardę, ne tėvo. Net jeigu, pvz., jis turėtų tėvo pavardę, bet jūs su tėveliu negyventumėte kartu, vis tiek valstybė tavęs nepripažintų vieniša motina. Valstybė nėra suinteresuota taškytis pašalpomis į kairę ir į dešinę (o juk tą pusę darželio mokesčio turėtų dengti būtent valstybė). Jeigu vyras yra pripažinęs save vaiko tėvu, vadinasi, privalo juo rūpintis. Jeigu rūpintis nenori, yra priverčiamas teisiniais būdais (išieškomi alimentai).
Teko girdėti, kad senais laikais, kai buvo masiškai suklestėjęs toks susimetėliško vaikų auginimo būdas, t.y. kai motina užregistruoja vaiką savo pavarde (būtent norint išlupti pinigų iš valstybės), socialinės tarnybos darbuotojos net eidavo į namus tikrinti, ar tikrai tėvas negyvena kartu.

Tai va taip su tais piniginiais reikalais. Jeigu vaikas turi tėvo pavardę, vadinasi, turi ir tėvą. Jeigu turi tėvą, vadinasi, tu ne vieniša mama (nors tėvelis ir negyventų kartu). Tokiu atveju santuokinis ir nesantuokinis vaikas teisiniu požiūriu yra lygūs.

O ir šiaip, velniai rautų, tie vaikai lygūs, ane biggrin.gif koks skirtumas, santuokiniai, ar nesantuokiniai biggrin.gif
dlambliukas
QUOTE(JURJUR @ 2007 03 13, 15:44)
Nu reikės užeiti į tą darželį, mes taip pat dar mažutės , balandį sueis metukai, tai nuo rudenio gal reiks pradėti vesti, jei niekas nepasikeis.

Dlambliukai - Įdomu kaip ten su maitinimu , juk 1 metukų vaikas pats nepavalgo. Ir kaip su pampersais? Kaip juos tokius mažus ten prižiūri.?
*

Maniškis dar pats nevalgo, auklėtojos pamaitina blush2.gif pampersus reikia atnešti ir padėti į spintelę, kai reikia pakeisti,auklėtjos tai padaro smile.gif mokina po truputį ir ant puoduko sėdėti smile.gif labai fainai jie ten žaidžia, turi batutą, daug lavinančių žaisliukų, šliaužynę, ateina muzikos mokytoja thumbup.gif
JURJUR
QUOTE(dlambliukas @ 2007 03 18, 14:51)
Maniškis dar pats nevalgo, auklėtojos pamaitina blush2.gif  pampersus reikia atnešti ir padėti į spintelę, kai reikia pakeisti,auklėtjos tai padaro smile.gif mokina po truputį ir ant puoduko sėdėti smile.gif labai fainai jie ten žaidžia, turi batutą, daug lavinančių žaisliukų, šliaužynę, ateina muzikos mokytoja thumbup.gif
*

ačiū už informaciją. reikia nueiti nors užsirašyti.
Agneza
Maniskei geguzes men. sueina 2 metukai ir nuo birzelio 1d. noreciau leisti i darza.
Gal jus, leidziancios vaikus i sita darzeli, zinote ar siuo metu ten yra laisvu vietu?

larutyte
QUOTE(Agneza @ 2007 04 09, 19:29)
Maniskei geguzes men. sueina 2 metukai ir nuo birzelio 1d. noreciau leisti i darza.
Gal jus, leidziancios vaikus i sita darzeli, zinote ar siuo metu ten yra laisvu vietu?
*

Labutis, aš irgi norėčiau liesti į šitą darželį savo vaikučius, bet ten su vietom tai jau labai blogai. O jūs jau ėjote užsirašyti, nes mes buvome ir sakė kad grupė bus formuojama tik rugsėjo mėn. o man reikia paleisti jau gegužės mėn. tai gavau tokį lengvą šoką blink.gif Bet dar ir dėl rugsejo dsako kad labai daug yra užsirašiusių ir nežino kaip ten bus, tai tada patyriau stiprų šoką, na bet sakė pasižiūrės gal kas atsisakys ax.gif
Na bet tikiuosi kad viskas bus gerai smile.gif
Uliuliuska
QUOTE(saulala @ 2007 03 15, 12:01)
Valstybė nėra suinteresuota taškytis pašalpomis į kairę ir į dešinę (o juk tą pusę darželio mokesčio turėtų dengti būtent valstybė). Jeigu vyras yra pripažinęs save vaiko tėvu, vadinasi, privalo juo rūpintis. Jeigu rūpintis nenori, yra priverčiamas teisiniais būdais (išieškomi alimentai).
*

poster_offtopic.gif poster_offtopic.gif Yra atskira tema apie tai. Cia aptarinejami darzeliai, o ne venisu mamu statusas.
irchik
QUOTE(larutyte @ 2007 04 10, 16:24)
Labutis, aš irgi norėčiau liesti į šitą darželį savo vaikučius, bet ten su vietom tai jau labai blogai. O jūs jau ėjote užsirašyti, nes mes buvome ir sakė kad grupė bus formuojama tik rugsėjo mėn. o man reikia paleisti jau gegužės mėn. tai gavau tokį lengvą šoką  blink.gif  Bet dar ir dėl rugsejo dsako kad labai daug yra užsirašiusių ir nežino kaip ten bus, tai tada patyriau stiprų šoką, na bet sakė pasižiūrės gal kas atsisakys  ax.gif
Na bet tikiuosi kad viskas bus gerai smile.gif
*

Sveuikos mamytes, as ka tik uzsiregistravau, neistveriau.
As savo pypli pernai ziema uzrasiau i 5 darzus: Krivule, Drugeli, Vaidilute, Pipira ir Zvanguti. I Krivule ir i Drugeli musu neprieme, nes nepatekom, nera vietu, o i Pipra paeme. I Vaidilute, prisiskaicius apie ji forume, net neskambimau, o Zvangutis man is visu maziausiai patiko. Labai jau apgailetinai jis atrodo, ypac viduj.
Taigi, mamytes, gal rudeni su kuo nors is jusu susitiksim Pipire?
Dar nebuvau siemet ten nuejusi, gal zinote, kokia grupe jie formuoje rudeni? Kaip ji vadinsis?
saulala
QUOTE(Uliuliuska @ 2007 04 11, 20:35)
poster_offtopic.gif  poster_offtopic.gif Yra atskira tema apie tai. Cia aptarinejami darzeliai, o ne venisu mamu statusas.
*

manęs paklausė, aš atsakiau rolleyes.gif
Šarlota
QUOTE(irchik @ 2007 04 24, 10:36)
Sveuikos mamytes, as ka tik uzsiregistravau, neistveriau.
As savo pypli pernai ziema uzrasiau i 5 darzus: Krivule, Drugeli, Vaidilute, Pipira ir Zvanguti. I Krivule ir i Drugeli musu neprieme, nes nepatekom, nera vietu, o i Pipra paeme. I Vaidilute, prisiskaicius apie ji forume, net neskambimau, o Zvangutis man is visu maziausiai patiko. Labai jau apgailetinai jis atrodo, ypac viduj.
Taigi, mamytes, gal rudeni su kuo nors is jusu susitiksim Pipire?
Dar nebuvau siemet ten nuejusi, gal zinote, kokia grupe jie formuoje rudeni? Kaip ji vadinsis?
*

su mano zuikiu Daniel turetumet susitikti, maniskis menesiu vyresnis tik tongue.gif Tai iki pasimatymo rugsejo menesi mirksiukas.gif
dlambliukas
Sveikos,
Varliukų grupė, kurią lanko mano sūnus rudenį bus performuota, beveik visi vaikučiai išeis į kitas grupes, liks tik maniškis ir dar viena mergaitė smile.gif yra dar kita lopšelinukų grupė, tik aš nežianu, kaip ji tiksliai vadinasi g.gif
irchik
QUOTE(dlambliukas @ 2007 05 02, 10:57)
Sveikos,
Varliukų grupė, kurią lanko mano sūnus rudenį bus performuota, beveik visi vaikučiai išeis į kitas grupes, liks tik maniškis ir dar viena mergaitė smile.gif yra dar kita lopšelinukų grupė, tik aš nežianu, kaip ji tiksliai vadinasi g.gif
*

Sveikos, as jau buvau pas direktore ir viska issiaiskinau. Bus formuojamos dvi lopselio grupes: varliukai ir zuikuciai. I varliuku grupe irasyta jau 12 vaiku, i zuikuciu grupe mes patekom 3 ar 4 numeriu. Maksimum 15 vaiku grupeje, tai ir skaiciuokit. As tai prasiau kad mus uzrasytu i zuikuciu grupe, nes man pazistami pareklamavo, kad ten labai geros aukletojos: Dalia ir, beerods Vanda. Taciau direktore pasake, kad Vande, greiciausiai nuo rudens nebedirbs.
larutyte
QUOTE(irchik @ 2007 05 02, 13:14)
Sveikos, as jau buvau pas direktore ir viska issiaiskinau. Bus formuojamos dvi lopselio grupes: varliukai ir zuikuciai. I varliuku grupe irasyta jau 12 vaiku, i zuikuciu grupe mes patekom 3 ar 4 numeriu.  Maksimum 15 vaiku grupeje, tai ir skaiciuokit. As tai prasiau kad mus uzrasytu i zuikuciu grupe, nes man pazistami pareklamavo, kad ten labai geros aukletojos: Dalia ir, beerods Vanda. Taciau direktore pasake, kad Vande, greiciausiai nuo rudens nebedirbs.
*

Na mes irgi jau užsirašėm ten smile.gif ir jau dabar pradėsime vaikščioti smile.gif
irchik
QUOTE(larutyte @ 2007 05 02, 13:26)
Na mes irgi jau užsirašėm ten smile.gif ir jau dabar pradėsime vaikščioti smile.gif
*

Ar butent i zuikuciu grupe?
Butu faina, nes as pergyvenau, kad bus vien tik zymiai jaunesni vaikuciai ir maniskis bus pats vyriausias. O tavo mergaites tokios pat kaip maiskis.
Susitiktumem rudeni...
larutyte
QUOTE(irchik @ 2007 05 05, 10:56)
Ar butent i zuikuciu grupe?
Butu faina, nes as pergyvenau, kad bus vien tik zymiai jaunesni vaikuciai ir maniskis bus pats vyriausias. O tavo mergaites tokios pat kaip maiskis.
Susitiktumem rudeni...
*

NA žinok net nežinau kaip vadinasi grupė ax.gif blush2.gif Nes tik kitą savaitę žinosime smile.gif
Aga aš irgi galvojau sakau bus pačios vyriausios tai ne kas:) reikia juk ir bendraamžių smile.gif
KAi tik žinosiu parašysiu smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.