Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Stiprus alus - blogybė?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Tėčio puslapis
Pages: 1, 2
Auksėja
Sveiki 4u.gif
Niekaip negaliu susitaikyti su vyro silpnybe pirkti alų tuose vadinamuose "bambaliuose". Man jie šiurpūs, visada buvau tos nuomonės, kad iš "bambalių" geria tiktai bomžai ir panašūs tipai į juos. Bet čia.. normalus išsilavinęs žmogus..
Kai susipažinom, to nebuvo, vaišinomės vynais, martiniais, arbatėlėmis.. Jeigu pirkdavom alų, tai baltą, lengvą, retkarčiais porterį ar kažką stipriau. Bet jis kartas nuo karto pradėjo parsinešinėti į namus 8% stiprumo "taurus, grandus, blindas, euro, cento" bei panašų mėšlą. Jis teisinosi tuo, kad nuo silpno alaus, neva, jam skauda galvą. Kaip tai paaiškinti? g.gif
Po to buvo pasiaiškinimai, kad šitas alus pigesnis ir jo daugiau. Po to, kad be šito alaus jis neužmiega ir t.t. Ir kad jo reikia išgerti kasdien po bambaliuką.
Patarkit man, mielieji, kaip man jį nuo tų bambaliukų atjunkyti. Anksčiau keliaudavom, važinėdavom, leisdavom aktyviai laiką, dabar jis nebenori, nes reikės vairuoti, bendrauti, būti matomam, tai kam to reikia. Reikalus tvarko labai greitai, visur skuba, visur nervinasi, nei pasišnekėsi, nei pasitarsi, viskas tik staigiai greitai, kad kuo greičiau namo- prie teliko ir prie bambaliuko.
Ir apskritai, ką manot apie šitą 8% alelį?
Snikers
Sakyčiau taip - blogybė. Bent jau apie sudėtį tikrai nieko gero negaliu pasakyt - surogatai ir tiek. Natūralaus produkto tuose "granduose, šnekoriuose, gaspadoriuose, blindose, centuose..." - tikrai nėra. Bambalio stipraus alaus kaina lygi šaltinio vandens bambalio kainai. Tai viską pasako apie kokybę. Manau, jie gaminami chemijos pagalba, iš vandens ir koncentratų.
O blogybė tame, kad žmogus perėjo nuo silpno alaus prie stipraus, todėl jam dabar labai sunku sugrįžti atgal - prie silpno. Nežinau, neturiu tokios patirties, sunku patarti. Gal jam apskritai reikėtų kuriam laikui atsisakyti alkoholio. Nes jau čia problema gal net ne bambaliuose, bet - alkoholyje? blush2.gif
VytautasSt
tai jau alkoholikas, išvis parduotuvėse matosi , kad dauguma vyrų alkoholikai, ne dienos be alaus butelio, o jau jei sventes tai alus +keli litrai baltos kaip taisyklė biggrin.gif ir perka alų ne buteliais o blokais po 12-20 vnt.
Montekrista
vyras alkoholikas, atjunkysit nuo stipraus alaus-vistiek gers.
Neffertitė
QUOTE(Montekrista @ 2011 04 25, 07:44)
vyras alkoholikas, atjunkysit nuo stipraus alaus-vistiek gers.
*

Jeigu dar ir ne alkoholikas - tai pradžia į tai doh.gif doh.gif doh.gif .
http
Čia gi ne čiulptukas, kad nuo jo nujunkyti, o ir vyrui metelių tikrai ne treji. Suaugęs žmogus, pats turi suprasti, kur ritasi. Jūs galite tik pasirinkti : gyventi su tokiu žmogumi ar ne.
VytautasSt
QUOTE(http @ 2011 04 26, 10:50)
Čia gi ne čiulptukas, kad nuo jo nujunkyti, o ir vyrui metelių tikrai ne treji. Suaugęs žmogus, pats turi suprasti, kur ritasi. Jūs galite tik pasirinkti : gyventi su tokiu žmogumi ar ne.
*

vyrai visada tures kazkiek vaikiskumo, ir nereikia zmonos padeties sumenkinti, zmona turi itaka vyrui, ir tikrai nemenka, taip, kad nereikia cia iskart link skirybu sukt tema, galima padeti pataisyt, nera velu, net is narkotiku liuno istraukia zmones artimieji, taip, kad reik veikt, o ne ultimatumus kelt.
Bekasė
QUOTE(VytautasSt @ 2011 04 26, 10:59)
vyrai visada tures kazkiek vaikiskumo, ir nereikia zmonos padeties sumenkinti, zmona turi itaka vyrui, ir tikrai nemenka, taip, kad nereikia cia iskart link skirybu sukt tema, galima padeti pataisyt, nera velu, net is narkotiku liuno istraukia zmones artimieji, taip, kad reik veikt, o ne ultimatumus kelt.
*

klysti oi kaip klysti
is alkoholizmo ar narkotiku liuno zmogus gali islipti tik pats. Jeigu jisai nenori is to liuno lipti ir keistis, tai bet kokios artimuju pastangos neduos absoliuciai jokios naudos.
Montekrista
QUOTE(VytautasSt @ 2011 04 26, 10:59)
*

koks nuostabus pasiaukojantis gyvenimas, traukti iš alkoholizmo, narkotikų liūno...Tiesiog medalio vertas.
VytautasSt
kokios puikios dabartines moterys nori kad gyvenimas rozem klotas butu ir neduok Dieve pacios padarys kanors ,net vyrui padet nenori issikapanot smile.gif grynos egoistes
Auksėja
QUOTE(VytautasSt @ 2011 04 26, 09:59)
nereikia zmonos padeties sumenkinti, zmona turi itaka vyrui, ir tikrai nemenka, taip, kad nereikia cia iskart link skirybu sukt tema, galima padeti pataisyt, nera velu, net is narkotiku liuno istraukia zmones artimieji, taip, kad reik veikt, o ne ultimatumus kelt.
*

Aš pritariu tai nuomonei, kad žmona daro įtaką (kažkiek). Gal ir nelabai didelę, bet vis tiek kažkiek dominuoja. Žinau, kad nereikia pulti savęs gailėti, reikia veikti, bet nelabai įsivaizduoju - kuria kryptimi man eiti. Ką daryti? Ko nedaryti?
Buvau per daug nuolaidi, kai tie "bambaliai" tik prasidėjo. Nepagalvojau, kad tai išaugs į tokią didelę problemą. Jei būčiau užkirtusi kelią pirmajam "bambaliui" - gal nebūtų buvę antro ir t.t... Būtume arba išsiskyrę, arba jis būtų nepradėjęs.
VytautasSt
QUOTE(Auksėja @ 2011 04 26, 20:24)
Aš pritariu tai nuomonei, kad žmona daro įtaką (kažkiek). Gal ir nelabai didelę, bet vis tiek kažkiek dominuoja. Žinau, kad nereikia pulti savęs gailėti, reikia veikti, bet nelabai įsivaizduoju - kuria kryptimi man eiti. Ką daryti? Ko nedaryti?
Buvau per daug nuolaidi, kai tie "bambaliai" tik prasidėjo. Nepagalvojau, kad tai išaugs į tokią didelę problemą. Jei būčiau užkirtusi kelią pirmajam "bambaliui" - gal nebūtų buvę antro ir t.t... Būtume arba išsiskyrę, arba jis būtų nepradėjęs.
*

nevelu. pabandykit palenkt vyra. jis jaucia kad turi beda jam reik jusu pagalbos.
gyventojas
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Čia tai geras lotuliukas.gif
Prisiturki alaus iš plastmasės, o tada jau reikia ir plastmasinių papų pasižiūrėti....
VytautasSt
QUOTE(gyventojas @ 2011 04 27, 14:03)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Čia tai geras lotuliukas.gif
Prisiturki alaus iš plastmasės, o tada jau reikia ir plastmasinių papų pasižiūrėti....
*

nepaziuret, o paminkyti biggrin.gif
Snikers
QUOTE(Auksėja @ 2011 04 26, 19:24)
Aš pritariu tai nuomonei, kad žmona daro įtaką (kažkiek).bet nelabai įsivaizduoju -  Ką daryti? Ko nedaryti?

*

-

Negerk kartu su juo. Jeigu jis sėdi su bambaliu - nesėdėk šalia jo su kokiu nors miksiuku ar vyneliu, nes jis tada jausis "kompanijoje", tipo - ne aš vienas laku, abudu lakam. Nesvarbu, kad ne iš to paties bambalio.
Jis turi pagaliau suvokti, kad šeimoje jis geria VIENAS. O tai jau bus pirmasis žingsnelis.
aushra1
QUOTE(VytautasSt @ 2011 04 26, 16:38)
kokios puikios dabartines moterys nori kad gyvenimas rozem klotas butu ir neduok Dieve pacios padarys kanors ,net vyrui padet nenori issikapanot smile.gif grynos egoistes
*

O šiuolaikinis vyras ar sugebėtų pasiaukoti ištraukti savo moterį iš alkoholizmo ar narkomanijos liūno? Ar tik moteriai privalu aukotis?
VytautasSt
QUOTE(aushra1 @ 2011 04 27, 21:38)
O šiuolaikinis vyras ar sugebėtų pasiaukoti ištraukti savo moterį iš alkoholizmo ar narkomanijos liūno? Ar tik moteriai privalu aukotis?
*

aisku istrauks
gyventojas
QUOTE(Snikers @ 2011 04 27, 15:35)
Negerk kartu su juo. Jeigu jis sėdi su bambaliu - nesėdėk šalia jo su kokiu nors miksiuku ar vyneliu, nes jis tada jausis "kompanijoje", tipo - ne aš vienas laku, abudu lakam. Nesvarbu, kad ne iš to paties bambalio.
Jis turi pagaliau suvokti, kad šeimoje jis geria VIENAS. O tai jau bus pirmasis žingsnelis.
*

ir jokio sekso. Sakyk- dulkinkis su savo bambaliu drinks_cheers.gif
Boniss
QUOTE(Auksėja @ 2011 04 24, 16:50)
Sveiki  4u.gif
Niekaip negaliu susitaikyti su vyro silpnybe pirkti alų tuose vadinamuose "bambaliuose". Man jie šiurpūs, visada buvau tos nuomonės, kad iš "bambalių" geria tiktai bomžai ir panašūs tipai į juos. Bet čia.. normalus išsilavinęs žmogus..
Kai susipažinom, to nebuvo, vaišinomės vynais, martiniais, arbatėlėmis.. Jeigu pirkdavom alų, tai baltą, lengvą, retkarčiais porterį ar kažką stipriau. Bet jis kartas nuo karto pradėjo parsinešinėti į namus 8% stiprumo "taurus, grandus, blindas, euro, cento" bei panašų mėšlą. Jis teisinosi tuo, kad nuo silpno alaus, neva, jam skauda galvą. Kaip tai paaiškinti?  g.gif
Po to buvo pasiaiškinimai, kad šitas alus pigesnis ir jo daugiau. Po to, kad be šito alaus jis neužmiega ir t.t. Ir kad jo reikia išgerti kasdien po bambaliuką.
Patarkit man, mielieji, kaip man jį nuo tų bambaliukų atjunkyti. Anksčiau keliaudavom, važinėdavom, leisdavom aktyviai laiką, dabar jis nebenori, nes reikės vairuoti, bendrauti, būti matomam, tai kam to reikia. Reikalus tvarko labai greitai, visur skuba, visur nervinasi, nei pasišnekėsi, nei pasitarsi, viskas tik staigiai greitai, kad kuo greičiau namo- prie teliko ir prie bambaliuko.
Ir apskritai, ką manot apie šitą 8% alelį?
*

blogybe. argumentu gal ir galima surasti, bet tai panasu i alu del alkoholio o ne del skonio. Stiprus alus (kaip pvz. kai kuris belgiskas) kaip tik pardavinejamas mazuose buteliukuose. Bambalis, kad tik prisigerti. Tai panasu i uzslepta nora tik svaigintis, o alus tik pasiteisinimas (cia tik alus !!! smile.gif))).
del patarimu, tai jau sunkiau... ieskok priezasciu, cia tik pasekme.
ingulia
QUOTE(VytautasSt @ 2011 04 26, 09:59)
*

Sakoma padek nepadedamas. Vyrui reikia suteikti galimybe pasirinkti, kas jam mieliau. Be jo paties samoningo noro nieko nebus.
Auksėja
QUOTE(ingulia @ 2011 04 28, 14:17)
Sakoma padek nepadedamas. Vyrui reikia suteikti galimybe pasirinkti, kas jam mieliau. Be jo paties samoningo noro nieko nebus.
*

Sąmoningumo - nulis. Jis atvirkščiai - įrodinėja, kad tai sveika. Kritikuoja tuos, kurie geria migdomuosius ir arbatėles prieš miegą, sako, žiopliai, gadina sau sveikatą visokiom chemijom. O jis, jo nuomone- pasirinko patį natūraliausią ir geriausią "vaistą".
Kai būna svečių, jis nesineša bambalio ant stalo, tykiai išgeria virtuvėje iš spintelės išsitraukęs cool.gif , o su svečiais geria lengvą alų ax.gif
Boniss
QUOTE(Auksėja @ 2011 04 28, 17:09)
Sąmoningumo - nulis. Jis atvirkščiai - įrodinėja, kad tai sveika. Kritikuoja tuos, kurie geria migdomuosius ir arbatėles prieš miegą, sako, žiopliai, gadina sau sveikatą visokiom chemijom. O jis, jo nuomone- pasirinko patį natūraliausią ir geriausią "vaistą".
Kai būna svečių, jis nesineša bambalio ant stalo, tykiai išgeria virtuvėje iš spintelės išsitraukęs  cool.gif , o su svečiais geria lengvą alų  ax.gif
*

ir graudu ir juokinga...
geria lengvu alu su visais lotuliukas.gif
ka taip galima apgauti?
http
QUOTE(VytautasSt @ 2011 04 27, 20:55)
aisku istrauks
*

Turbūt jau kažką traukei, kad toks užtikrintas esi g.gif
VytautasSt
QUOTE(http @ 2011 04 28, 23:24)
Turbūt jau kažką traukei, kad toks užtikrintas esi g.gif
*

Na , kad ne.
Auksėja
Geria ir brendį, ir vyną, žiūrint kokia proga. Bet ateina pirmadienis - ir balius baigtas - laukia darbai. O maniškis tęsia toliau, jei į darbą nereikia. Aš grįžtu iš darbo su naujos savaitės rūpesčiais, o namie - bambaliai pypia ošia....
Montekrista
QUOTE(Auksėja @ 2011 04 29, 19:13)
biggrin.gif
Geria ir brendį, ir vyną, žiūrint kokia proga. Bet ateina pirmadienis - ir balius baigtas - laukia darbai. O maniškis tęsia toliau, jei į darbą nereikia. Aš grįžtu iš darbo su naujos savaitės rūpesčiais, o namie - bambaliai pypia ošia....
*

Jis alkoholikas.
gyventojas
ir jam amžinas pachmielas.
Auksėja
Na taip, amžinas pachmielas, nežiūrint aplinkybių.
Nuvažiavom į Druskininkus į sanatoriją, tipo, abiem nugaras skauda- procedūros, baseinai ir tt.. O gamta, čia pat: Grūto parkas, ežerai, Liškiavos koplytėlė, Girios aidas, tiek visko aplinkui..... rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Tai ką. Maniškis nusipirko "bambalį" ir į kambarėlį.
Vakare išlindo, nuėjom į baseinus, į pirtis- ir vsio. Ir visas jo kurortas.
VytautasSt
QUOTE(Auksėja @ 2011 04 30, 18:50)
Na taip, amžinas pachmielas, nežiūrint aplinkybių.
Nuvažiavom į Druskininkus į sanatoriją, tipo, abiem nugaras skauda- procedūros, baseinai ir tt.. O gamta, čia pat: Grūto parkas, ežerai, Liškiavos koplytėlė, Girios aidas, tiek visko aplinkui..... rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif
Tai ką. Maniškis nusipirko "bambalį" ir į kambarėlį.
Vakare išlindo, nuėjom į baseinus, į pirtis- ir vsio. Ir visas jo kurortas.
*

kuo jis dirba?
Montekrista
kiek jam metų?
Auksėja
QUOTE(VytautasSt @ 2011 04 30, 18:06)
kuo jis dirba?
*

Šiuo metu dirba apsaugoje, tad turi laisvų dienų. Per laisvas - tvarko sodybą ir siurbia iš ""bamabaliuko". Bet šiaip žmogus išsilavinęs, dar ir man padeda su mokslais, kai reikia magistrinius darbus daryt, lenteles visokias, grafikus braižyt, daug ką man pgelbėja, pataria. Užtat man ir gaila, kad žūsta smegenėlės, o interesų ratas taip akivaizdžiai siaurėja.
gyventojas
Metadoksilio nupirk, kad išblaivintų. išvalys smegenėles, kepenėles... mirksiukas.gif
Auksėja
Išbandytas reikalas. Jis vos nenumirė nuo to metadoksilio, kaip jam buvo bloga, siaubas.. doh.gif
Nekieno
Norėčiau klysti, bet man tai panašu į alkoholizmo pradžią...
Snikers
g.gif
Yra būdas pabandyti, bet aš to nesiūlau, tik supažindinu. Važiuok pas raganą Viliją Lobačiovienę, vežk vyro nuotrauką, pulk ant kelių, prašyk, kad padirbtų su jo nuotrauka. Ji daro tokius dalykus, tik ją labai sunku prikalbinti. Sako, yra ne vienam padėjusi išbristi, o kiek čia tiesos- nežinau. Dar kartą sakau, aš nesiūlau, tik esu girdėjęs, kad taip dirbama. Čia tik pamąstymui.
marmoozele
Čia jau liga vadinama - alkoholizmu.. reikia ieškoti priežąsčių dėl ko tai vyksta, nuo kada, o tada jau rimtos pagalbos.
Rimčiausi teiginiai, kad tai liga 1. neigimas (aš geriu, kad užmigčiau ir t.t), 2 slėpimas (kai svečių būna, siurbia išsitraukęs iš spintelės)
Boniss
QUOTE(Auksėja @ 2011 05 01, 11:25)
Šiuo metu dirba apsaugoje, tad turi laisvų dienų. Per laisvas - tvarko sodybą ir siurbia iš ""bamabaliuko". Bet šiaip žmogus išsilavinęs, dar ir man padeda su mokslais, kai reikia magistrinius darbus daryt, lenteles visokias, grafikus braižyt, daug ką man pgelbėja, pataria. Užtat man ir gaila, kad žūsta smegenėlės, o interesų ratas taip akivaizdžiai siaurėja.
*

paprastuoju - kalbejimo budu nepadeda? i jokias kalbas niekaip nesileidzia?
Auksėja
QUOTE(Boniss @ 2011 05 03, 18:08)
paprastuoju - kalbejimo budu nepadeda? i jokias kalbas niekaip nesileidzia?
*

Leidžiasi, bet savaip. Jis dvi paras be sustojimo kalbėtų apie alaus naudą jo sveikatai. O ypač apie 9 laipsnių alų. Jau man net koktu klausytis, net purto mane nuo tokių nesąmonių.
Boniss
QUOTE(Auksėja @ 2011 05 04, 12:37)
Leidžiasi, bet savaip. Jis dvi paras be sustojimo kalbėtų apie alaus naudą jo sveikatai. O ypač apie 9 laipsnių alų. Jau man net koktu klausytis, net purto mane nuo tokių nesąmonių.
*

ax.gif sudetingas atvejis, itiketa ir priklausoma stipriai...
ir diena is dienos apdujes?
Auksėja
Taip. Kasdien nusiperka. Aišku, darbe negeria, bet po darbo - visada. Negeria ir jei reikia vairuoti, tada būna labai piktas. Grįžęs atsidaro bambaliuką - ir vėl auksinis žmogus, geras, ramus, meilus..
Galėčiau aš tobulinti savo vairavimą ir paimti mašiną į savo rankas, bet manau, bus dar blogiau - jis vapšie atsipalaiduos g.gif
aushra1
QUOTE(Auksėja @ 2011 05 05, 16:34)
Taip. Kasdien nusiperka. Aišku, darbe negeria, bet po darbo - visada.
*

Užuojauta alkoholiko ir būsimo (jei dar nesamo) gydytojų nuolatinio paciento žmonai. Kiek vargšas organizmas gali patempti tokį krūvį? Neprošal būtų apsidrausti papildomu sveikatos draudimu, nes paskui valstybė gali nebeturėti už ką gydyti tokių erelių.
AuksoPieva
Kokio velnio jums reikalingas alkoholikas? g.gif
lickerish
Tas alus tik pasekmė, o priežastis - tai, mano nuomone, nepatenkintose ambicijose. Kaip suprantu, žmogus išsilavinęs, turintis gabumų, o dirba apsaugoj. Neturiu nieko prieš apsaugos darbuotojus, bet "didelio mokslo" ar gabumų ten nereikia ir net nėra galimybės savęs realizuoti. Maža to, dar ir darbo pobūdis gaudyti žulikus ar šiaip stebėti aplinką ir ieškoti prie ko "prisiknisti". Pirmoj eilės siūlau keisti darbą, pasikeis užimtumas, pasikeis aplinka ir atsiras stimulas savirealizacijai. O dabar tai matosi, kad žmogus slepiasi nuo išorinio pasaulio, stengiasi tuo alum užsimiršti.
Agakira
Pritariu, kad taip vakarais išgėrinėdamas, Jūsų vyras slepiasi nuo išorinio pasaulio, nori atsipalaiduoti. Gal jį kas nors slegia? Ir dar manau, kad padėti savo žmogui neįklimpti giliau, reikia ir verta.
gyventojas
Tu bent jau tų bambalių tuščių neišmesk, iš jų galima pasidaryti puikią naujametinę girliandą.
VytautasSt
šiaip paėmus ir toks pomėgis neblogai kainuoja, bambalis apie 6-7-8 litus kainuoja, padauginam is 31 dienos 186-248 šeimos biudžeto i mėnesį supilama i gerklę.
aushra1
QUOTE(VytautasSt @ 2011 05 07, 20:56)
šiaip paėmus ir toks pomėgis neblogai kainuoja, bambalis apie 6-7-8 litus kainuoja, padauginam is 31 dienos 186-248 šeimos biudžeto i mėnesį supilama i gerklę.
*

Būtent. Tegul apie tai pamąsto tos, kurios tokius tranus laiko "dėl vaikų". Kiek vaikams per mėnesį už tuos pinigus išeitų vaisių, sūrelių ar kitų skanėstų? Ar antra pusė mąsto apie tai? Tada laikymas jo "dėl vaikų" yra tik iliuzija.
vivo
čia procesas jau stipriai įsivažiavęs, vien pasikalbėjimo tam neužtenka. žmogus giliai įklimpęs. užuojauta šeimai, tik ar nereikėjo moteriškei anksčiu susidomėt vyro pomėgiu išgėrinėt, o ne dabar, kai kas vakarą po „bambaliuka“ patvarko?
hi :)
Kad alkoholizmas kaip ir aišku. Ką daryt nelabai. Pirma tiesa, kad žmogus privalonorėti pats kapanotis, bet to joks artimasis galios neturi. Bet kai to noro atsiranda kito palaikymas labai svarbus. Nes vienas iš alkoholizmo gydymo stadijų yra suvokimas, kad "pats tos situacijos nebevaldau ir man reikia kito pagalbos". taip kad nepabandžius mėtyt yra lygu palikt žlugimui, nes net su asmeniniu noru, bet be kitų pagalbos su tuo nesusitvarkoma. Niekas nežadėjo kad santuoka tik lengva beje. Ir atsiskyrimas tokiuose reikaluose laikoma krašturine priemone išbandžius visas kitas. Ką galima daryti - jau truputį rašyta: negerti kartu apskritai vengti vietų kur tai daroma. Padedant suvokt žmogui problemos rimtumą (ne na akivaizdu, kad nesuvokia) galima parodyt kad tave tai skaudina, ko tu dėl to negali, ką jauti kai vietoj kažkokio bendro užsiėmimo atsiranda alkoholis. Ne kad "aš gerietė, o tu blogietis", ne vertinti, o kalbėt kur tavo akimis alkoholis daro realią skriaudą tau ir šeimai, ką jauti.
Antras dalykas jei būna kažkokių nepatogumų dėl gėrimo, niekada jų nebandyti pašalinti. Ne ta situacija, bet įvaizdinsiu ką norėjau pasakyti: tarkim pasigeria ie nugriūva, užmiega bet kur..ateina rytas ir atsibunda gražiai lovon nutemptas, batais nuautais, vėmalai išluostyti...Šito nereikia daryti, nes išsiblaivęs ir nepamato. Netaikau to šitai situacijai, tiesiog žinodamas ją konkrečią turi nedaryti taip, kad žmogus išsiblaivęs nė nepamatytų kad tai turėjo kažkokių pasekmių. Yra rizika kad jį taip siurbčiojant užmatys svečiai? Valio, neprisidėt slapstant. Čia viena iš LT bėdų, kad žmonės alkoholizmo linkę su alum nesieti, a la alkoholikai tik degtinės, samagono ir t.t. ir bujoja sau alaus alkoholizmas. O gydomas jis beje su didesniu vargu nei tas "įprastas".
Čia šiaip
http://www.pasikeisk.lt/naujienos-2-moncula.html?id=11

Nežinau kiek realiai veikia, bet alkoholikų artimiesiems siūloma pagalba ir čia
http://www.al-anon.lt/
VytautasSt
but gerai ir darba bandyt keist.... apsaugoje dirbant jau labai daug laisvo laiko lieka nesamonem...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.