Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kūdikis tuštinasi žaliai
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų sveikata > Ligos
Pages: 1, 2, 3, 4
rence*
QUOTE(MamyteSkorpione @ 2008 01 31, 20:00)
O kaip yra daromas ismatu paselis stafilokoko tyrimui ?Noriu daryt :tai reikia kur nors "tai"surinkt ar paskui ten paima su pampersu  g.gif ?
*

Musu mazius ir zaliai kakojo tai dare ismatu paseli- tiesiog liepe atnesti pampersa su kakuciu. Jau jie patys meginius paima.
Giedrė
QUOTE(rence25 @ 2008 01 31, 21:26)
Musu mazius ir zaliai kakojo tai dare ismatu paseli- tiesiog liepe atnesti pampersa su kakuciu. Jau jie patys meginius paima.
*

O kur Jus atlikot tyrima 4u.gif ?
truputukas
Mano sunelis gal nuo 2 sav. pradėjo kakoti žaliai ir sugleivėm. Gėrėm BIFOLAC miltelius (išgėrėm 3 pakuotes) ir dabar viskas OK.
"Bond Girl 007"
Mes savo maziu maitinom HIPP1 viskas buvo okei,kakutis geltonas,kai suejo 4men pradejom valgyti HIPP2 bet nuo jo kakoja kaskodel zaliai??? blink.gif nezinom ka daryti gal Hipp2 jau netinka? verysad.gif
Svietulka
Mano mazius tik gimes pasigavo stafilokoka antakalnyje ir iki siol kankinames, nors jam jau beveik 3men, gulejom ir ligoninese, ir antibiotikus gerem, ir visokiu geruju bakteriju-rezultato nera! kakoja zaliai, visa laika viduriuoja su putomis ir gleivemis net, kakai smirda, kas savaite vis tenka tirti ismatas ir pan..zodziu vaiko gaila nerealiai, o kolkas isgydyti neiseina..kaip daug kas raso-vaikas guvus, juokiasi, kol nepradeda pilvo skaudet, tada prasideda baisumai..niekam nelinkeciau pasigaut tos baisios bakterijos..zalias kakas viena karta-nieko blogo, bet jis negeras, jei yra su gleivem ir vaikas viduriuoja, tada butinai eikit pas gydytoja! verysad.gif
mrs.ieva
mano mergyte budama 2- 3 men kakodavo vienakart i 2 ar 3 dienas, paskui prasidejo pilvuko putimas, pagerem probiotiku, tai pradejo kakot 5 kartus i diena. dabar, kai mums 4,5 men kakoja irgi daznai, kokius 3 kart per para tai tikrai. pradejau duoti obuoliu ir kriausiu tyrele (hipp organic), siandien ziuriu kakas tamsiai zalias. nezinau ar tai reiskia kad organizmui tyrele nepatinka. dabar duosiu morku tyrele ir stebesiu. man kazkas sake kad virta morka labai gerai viduriukams, ypac jei laisvi.
4u.gif
Envuke
sveikos mamytes,
mano maziui eina trecias menuo ir vis pastebiu kad ismatos gelsvai zalios..maitinu NAN1 su gelezimi.cia gal del gelezies?
Envuke
nu va issiaiskinau, kad tai normalu, nes valgo misinuka su gelezim.. smile.gif kaip skauda sirdele, kai pamatai kokiu neaiskumu su vaikeliu...
wijyte
Mano dukryte ivairiai - kartais zaliai, kartais geltonai, kartais pamaiso 4u.gif
bet gydytoja pirma menesi sake kad tai normalu, spalva gali priklausyt nuo arbatu vaiztazoliu (ramuneliu, melisu), ju gerdavau daug. dabar pastaruju nebegeriu, bet spalva nekinta. reikes pasiaiskinti geriau, nes taip ir buvau palikusi ta reikala kaip "norma".
o pirma menesiuka tai per kiekviena valgyma pridarydavo, antra menesi susireguliavo karta per para, dabar vel duoda kokius 4kartus..

o ka jus turite omenyje - baltos putos? kartais kai sikulioja ant palutes iseina kakutis su burbuliukais tokias g.gif

valgo tik mamytes pienuka...

sunerimavau doh.gif
Mili04
Sveikutes,va as ir siand sunerimau suneliui 2menesiukai o va siand astunta ryte keiciau pampersa tai buvo daugiau zalios ismatos nei kaip iprastai o va puse dvylikos tai visiskai zalios valgo normaliai per abu men priaugo po 950g, tustinasi daugiausia nakti valgydamas bet tiek kad kartais per virsu lipa lauk, diena retai kada kakoja...maitinu pati, seipo esu girdejus kad neprivalgo kai zaliai pakakoja bet db nebesuprantu pati blink.gif
Dianaa
Nuo SIMILAC abu mano vaukai tustinasi zaliai
Perlute
Mano Dickis siandien keistai pakakojo,Kazkokiaip zaliai su gleivem kraujingom,nesuprantu ar cia viduriavimas nes kakas atrodo normalus tik tom gleivem apsipynes blink.gif
P.S. pries 5d gryzom is ligonines pagulde del to kad visa diena laikesi 39.8 bijojom kad traukuliukai neprasidetu nes jau visas drebejo,dare visokius tyrimus bet nieko nerado viskas gerai.taip daugiau temper. ir nepakilo.tada mum i palata su rota virusu pagulde blink.gif ,tai iskart namo isiprasiau nes atsisake ta mergyte perkelti.Gal cia uzsislepes rotas islindo?bet tas kraujukas,vaziuosim po pietu pas gyd,bet nerimausiu visa diena gal zinot kas cia per beda? smile.gif
zydringa
Kiek zinau zaliai kakoja del gelezies arba del virskinimo sutrikimu mirksiukas.gif
Karina123
Mes irgi kakijam žalaiai jau gal koki 3 mėn(mums dabar 4), tai va padarėm mokamą tyrima rado infekciju, bet tai ne esmė padariau eksperimenta mes valgo mišynį|Aptamil comfort, paemiau daviau HIPP ir kakutis buvo geltonas, tai supratau kad žalios kakos nuo mišinio. Vaikas gerai jaučiasi priauga svorio , tai manau kad nieko keisti ir nereikia ir gydytoja tokios nuomonės. Od el geruju bakteriju tai mes pirkom Vokečiu vaistinėje Omni flor, bet jie tik su receptu, nes Lietuvoje neregistruoti. Tai geras dalykas nuo disbiozės
Liusii
mums tai nuo misinio Similac kakiukas buvo pazaliaves, bet vos pakeitem misini viskas susitvarke smile.gif
Mellysa
mes irgi nuo pat gymimo kakojam kietai ir zaliai,nu kartais buna kad ir normaliai 4u.gif bet musu atvieju zinau,kodel...mano dukrytei yr per stora zarnyte,del to kaip aiskino gidytoja,jai yra vietos kauptis kakaliukui,kai prisikaupia,tada vaikas kakoja,o kadangi ismatos uzsistoviejusios,jos pazalioja ir sukieteja unsure.gif nu nemoku paaiskinti mediciniskai,bet as supratau taip. mums dare visu viduriuku echoskopija,butent del tu zaliu kakiu ir va nustate del ko. sake kad 30% vaiku butent mot.l.gymsta su tokia zarnyte,ir tai nera apsigimimas ir tai nepagidoma,tiesiog toks organizmas ir ko toliau vaikas auga,bresta viskas savaime gali normalizotis,o gali likti ir visam gyvenimui.. unsure.gif 4u.gif
blondinee
Mano 3men vaikutis kakoja zaliai su gleivem, nors valgo tik MP, bakteriju nerasta, viruso taip pat nera. Ir taip jau 3sav... gerem yogurt, dabar geriam bifolac, maista labai ziuriu ir vistiek... doh.gif
kleof
QUOTE(blondinee @ 2008 07 08, 11:54)
Mano 3men vaikutis kakoja zaliai su gleivem, nors valgo tik MP, bakteriju nerasta, viruso taip pat nera. Ir taip jau 3sav... gerem yogurt, dabar geriam bifolac, maista labai ziuriu ir vistiek...  doh.gif
*

Mano dukrytė pirmą mėnesį pakakoja žaliai su gleivėm gal apie svaitę doh.gif . Tai žaliau, tai geltoniau. Bet davaiu gerūjų bakterijų (pirkau Gefilus be laktozės, nes ,maniau, kad gali būti reakcija į laktozę). Praėjo, bet ketvirtą mėnesį vėl pasikartojo, tik trumpiau, gal kelias dienas. Vėl daviau Gefilus, bet manau, kad mano atveju gali būti susiję su uogom. Maitinu MP ir tą savaitę ragavau vyšnių ir raudonūjų serbentų. Dabar nevalgau uogų ir kakis normalus. mirksiukas.gif
kleof
Na va. Šiandien prieš miegą ir vėl žaliai padarė ir dar su putomis. doh.gif Jau nebežinau ką ir galvoti. verysad.gif Gerai, kad rytoj einam pas gydytoją, reikės paprašyti, kad padarytų pasėlį. Aš jau pavargau galvoti ką ne taip suvalgiau, nes maitinu tik MP. Mane anksčiau seselė ramino, kad vienas vaikiukas irgi ilgai žaliai tuštinosi, tėvai visokius tyrimus darė, bet taip ir neatrado priežasties. O vaikas iš tos bėdelės išaugo. g.gif
kleof
Na, tai neseniai persirašėme pas kitą gydtoją. Ji atid\iai apžiūrėjo mažylę ir pasakė, kad žali viduriukai maitinant krūtimi yra norma. ji pabrėžė, kad norma laikome tada, kai keičiasi tik viduriukų spalva ir kai tai įvyksta protarpiais, t.y. viduriukai tik kartais būna žalios spalvos. Kadangi mano dukrytė žaliai padaro tik kartais, pvz.: kartą per mėnesį, tai laikoma norma. Tai vaiko žarnyno reakcija į mamos suvalgytus pvz.: naujus maisto produktus. Augame gerai, rami, tai, kad viskas turėtų būti tvarkoje.
zizzi
visu cia rasiusiu vaikiukai gan mazi, o mums 7 menesiai ir mazdaug pries dvi savaites prasidejo zalios ismatos, tai normalios, tai zalios. o dabar pora dienu viduriuoja ir jau tik zaliai. ir gleiviu yra. pirmadieni buvo pakilus auksta temperatura, bet paskui nukrito. nezinau ar tai turi ka nors bendro su kakojimu. reiks eit pas daktare verysad.gif

gal kam panasiai yra buve?
mums pradejus valgyt kosytes visos bedos su pilvuku prasidejo. iki tol nei skaudejo kada nei ismatos keistos buvo
kleof
QUOTE(zizzi @ 2008 08 16, 19:38)
visu cia rasiusiu vaikiukai gan mazi, o mums 7 menesiai ir mazdaug pries dvi savaites prasidejo zalios ismatos, tai normalios, tai zalios. o dabar pora dienu viduriuoja ir jau tik zaliai. ir gleiviu yra. pirmadieni buvo pakilus auksta temperatura, bet paskui nukrito. nezinau ar tai turi ka nors bendro su kakojimu. reiks eit pas daktare verysad.gif

gal kam panasiai yra buve?
mums pradejus valgyt kosytes visos bedos su pilvuku prasidejo. iki tol nei skaudejo kada nei ismatos keistos  buvo
*

Na tai ką jums „zizzi“ gydytoja pasakė unsure.gif . Gal netiko košytės?

Mums tai dabar kita problemytė. Pradedame kakoti su pertraukomis unsure.gif . Paskutinį kartą tris paras nekakojome. Man panašiai su sūnum buvo. Suėjus trims mėnesiams vis rečiau ir rečiau, kol be klizmutės niekur. Reikia ištirti dėl disbakteriozės ar pan.
zizzi
QUOTE(kleof @ 2008 08 18, 22:42)
Na tai ką jums „zizzi“ gydytoja pasakė  unsure.gif . Gal netiko košytės?

Mums tai dabar kita problemytė. Pradedame kakoti su pertraukomis  unsure.gif . Paskutinį kartą tris paras nekakojome. Man panašiai su sūnum buvo. Suėjus trims mėnesiams vis rečiau ir rečiau, kol be klizmutės niekur. Reikia ištirti dėl disbakteriozės ar pan.
*

maniskiai triju menesiu irgi kazkas pasikeiti ir retai kakodavo, bet cia labai priklauso ar pati maitini, nes jei pati, tai iki savaites gali nekakoti, bet jei misinuku, tai negerai.

o mums, vel uzkilo baisi temperatura, tai daktaras sake, ausytej infekcija ir gavom antibijotiku verysad.gif o del kakojimo, sake gali buti nuo temperaturos ir nuo vaisiu ar darzoviu. dabar jau pora dienu beveik nebeduodu vaisiu ir vaistukus geriam ir viskas tvarkoj kolkas. o su kosytem vargstam, niekaip ju nenori schmoll.gif
lliolia
Labas mamytes,
mano mazoji pradejo tustintis zaliai skystai ir dar su baltomis granulytemis. kas tai galetu buti? (maitinu pati)
Mella
Kur privaciai pasidaryti bakteriologini paseli?
PienėsPūkas
Maniškis kai buvo mažiukas irgi kakojo žaliai. Paaiškėjo, kad žarnyne stafilokokas. Teko gerti antibiotikus, tai rezultatas - sustojęs žarnynas. doh.gif Kankinomės su tuo sustojusiu žarnynu kokius 4 mėn. Vaikas pradėdavo klykti, kai užsimanydavo kaku. Aš jam žarnelę tokią specialią kišdavau į užpakaliuką, nes pats - niekaip. Ižmatos vis tiek būdavo žalios plius labai lipnios (kaip kokia lipučka - nežnau kaip tas daiktas normaliai lietuviškai vadinasi). Pasirodė, kad tas lipnumas - tai gleivės. Vežiojau vaiką pas tokią gastro.... tipo pati geriausia Klaipėdoj g.gif , tai kiekvieną kartą reikėdavo įrodinėti, kad aš nedurna. Darė tyrimus - geri, kakulis jai buvo nežalias doh.gif . Gydimas: palaukite ir viskas praeis. Po to nervai neišlaikė nuvežiau pas kitą - pasirodo tyrimai visą laiką buvo siaubingi. Žarnyne karaliavo blogosios bakterijos. Tas gerąsias bakterijas, kuriomis aš visą laiką šėriau vaiką, blogosios paprasčiausiai išnaikindavo doh.gif Išrašė kažkokius vaistukus, kur išnaikina žarnyne visą florą ir tada girdžiau gerąsias bakterijos - va tada ir baigėsi visi žarnyno sustojimai, žali kakuliai ir gleivės.
*Fler*
Sveikos mamytes. Nors neskaiciau visko, kas sioje temoje prirasyta, bet noriu pasidalinti ir savo patirtimi. Mano maziukas 1 menesio laiko staiga is niekur nieko eme viduriuoti ir kokias pora savaiciu niekaip nejo sustabdyti. Dare zaliom vandeningom rugstaus kvapo ismatom. Ko tik nedarem - ir gerasias bakterijas girdem, ir Hidralio miltukus ir oranzine smekta. Atlikom suduko paselio tyrima - jokia bakterija neisaugo. Gydytoja nurase viska maistui - tipo as busiu kazka suvalgius, nuo ko mazius ir isitriede. O tikroji priezastis netruko issaisketi, kai visa vaiko kuneli nusejo atopinio dermatito demes. Pasirodo sunelis alergiskas net mano pienui ir viduriavimas buvo pirmasis ligos pozymis, kadangi pirmiausia ialergizuojama zarnyno gleivine, o tik po to jau alergija i odos pavirsiu islipa. verysad.gif
blondinee
o mano mazute irgi zaliai ir skystai tustinosi, bet jokia bakterija neisaugo, kai pradejo ragauti koseles, tyreles, tai ir susitvarke kakuciai smile.gif buvau labai issigandus, teko ir ligoninej del to paguleti, bet nieko blogo nerado ir isleido namo smile.gif
andal
Mums 1.5 men.
Maziukas gal 1.5 sav viduriavo (spalva ir kvapas geri). Pasitarus su sesele nutarem, kad cia nuo mano valgomo maisto, nes maitinu MP. Viduriavimas lyg ir liovesi. Ir siandien ziuriu i kakuti, o jis geltonas, bet tarp normalaus geltono kakucio zalios gleives. Net prakaitas ismuse. Ka daryti? Ar kam taip buvo?
Jauciu, ryt leksiu i poliklinika. verysad.gif
selma
sveikos, mano suneliui beveik 2 men. pries 2 sav. pradejo zalsvai kakoti ir su gleivem, gydytoja nutare, kad as kazko suvalgiau ir liepe laukt, bet padetis blogejo:(, atsirado kraujo ir gleiviu tik padidejo, pakilo temperatura. Tada nunesem paseli ir rado campylobakterijas, visa interneta isnarsiau ir niekaip nesuprantu kaip jos papuole i maziuko organizma, nu bet bifolac deka mes jau sveikstam ir temperatura nukrito ir viduriukai lyg tvarkosi:), labai tikiuosi, kad pasveiks ir nereiks gerti antibiotiku. Stai tokia mano patirtis su tais viduriukais.
pradingau
siaubas.tos bedeles
atrodo taip issekina.
mes valgom misinuka.
pirmiausia kai dar buvo kazkiek pienuko.primaitinejau hipp pre. bet pienukas baigesi labai staiga.ir vis duodavau hipp pre.viskas buvo ok.
bet laikas buvo keisti.nes jis nelabai sotus.pakeiciau i hipp 1. labai kietejo viduriukai.net su kraujuku.
dabar geria aptamil comfort. o nuo jo jau kakis visa savaite tamsiai zalias.toks dumblo spalvos.ir ziauriai smirda.

man labai baisu.ar vel keisti misinuka? as jau nebezinau.reikes ryt daktarei paskambinti.

kristinikė
Mano mažiukui irgi problemytės su viduriukais unsure.gif . Viduriuoja nuo pat gimimo. Buvo atsiradę net žaizdelių ant užpakaliuko verysad.gif , kuo tik netepėm, bet šiaip taip susitvarkė. Darėm kakučių pasėlio tyrimą dėl stafilokoko, bet gyd. teigimu nieko blogo nerado. Tai liepė pagert gerųjų bakterijų. Vieną sav. gėrėm linex, paskui davėm Acidophilus kapsules, bet nuo jų labai pradėjo atpylinėti, tai nutraukiau. Kokiai savaitei viduriukai lyg tai buvo sutirštėję. Po 2 mėn skiepo apie porą dienų atpylinėjo varškytėm, galvojau gal nuo skiepo g.gif , bei kelias dienas tuštinosi žalsvom, gleivėtom išmatom. Ar jums taip kam buvo? Mums jau dabar 2 mėn ir 2 sav., maitinu beje MP. Šiandien žiūriu kad su putom mano lialius pasituštino, tai nusipirkom Bifolac miltelių, bandysim duoti, gal pagerės.
jovitn
[quote=pradingau,2009 01 19, 18:59]

pas maniske panasi situacija, dabar pradejo kakokti chaki spalvos kakuciu ir labai smirdanciu.... beda ta kad nuo gimimo ji blogai valgo ir valgydama buna nerami, svorio priauga 700-600gr... mano gydytojai amzinai viskas norma doh.gif doh.gif doh.gif as nebenzinau nei ka galvoti, mes valgom nan1 su gerosiomis bakterijomis, keiciausiai tai kad kaip geriam bifolac mums pagereja g.gif
kice
QUOTE(mundie @ 2006 03 07, 22:57)
o as pastebejau kad mano mažė pakakoja žaliai kai pavalgau "kaimiškos"kiaulienos(aišku tvarkingai paruoštos).bet dažniau nekakoja,temperatūros nėra.o ir svoris auga kosminiu greičiu.yra linksmute ir guvute tai labai nepergyvenau
*

jo.. jaunos mamos pavaro - jei pavalgo kiaulienos, tai piene atsiranda kiaulienos, o jei salotu - tai vaikas su pienu gauna zoles.. Paistot niekus, merginos.. Mamos pieno sudetis nesikeicia nuo maisto.. Ir jau tikrai vaikas negauna tu produktu, kuriuos jus valgot..
Papildyta:
QUOTE(lliolia @ 2008 08 21, 20:33)
Labas mamytes,
mano mazoji pradejo tustintis zaliai skystai ir dar su baltomis granulytemis. kas tai galetu buti? (maitinu pati)
*

baltos granulytes - nesuvirskinto pieno liekanos. Gali dziaugtis - pienas riebus smile.gif
Raselelyte
Mielos mamos padekite!!! Mano vaikas jau antra diena kaip as suprantu viduriuoja....anskciau buvo problemu su uzkietejimu, na o dabar atvirksciai viskas...pastebejau, kad jau kakutis jos laaabai skystas ir isvis tokios kaip sviesiai zalsvos spalvos, tai itariu kad cia visai jau blogai, ane??? Skambinau daktarei, man pasake, kad smektos jai duoti, bet paaiskinkite man jaunai nepatyrusiai, ant pakelio parasyta kad tuos miltelius reikia istirpinti 50 ml vandens ar gerai sumaisyti su pusiau skystu maistu. NURODYTA DIENOS DOZE SUVARTOTI PER DIENA. Tai kaip cia suprast? Kad ta pakuti viena as jai sugirdyti turiu??? Ar ta viena pakuti man jai visa diena reikia girdyti? O kaip jai ji sugirdyti??? I maista deti ar siaip sugirdyti? As esu pasimetusi ir labai pergyvenu del savo mazes....patarkite man prasau labai... verysad.gif
vasare106
QUOTE(Raselelyte @ 2009 08 25, 10:12)
Mielos mamos padekite!!! Mano vaikas jau antra diena kaip as suprantu viduriuoja....anskciau buvo problemu su uzkietejimu, na o dabar atvirksciai viskas...pastebejau, kad jau kakutis jos laaabai skystas ir isvis tokios kaip sviesiai zalsvos spalvos, tai itariu kad cia visai jau blogai, ane??? Skambinau daktarei, man pasake, kad smektos jai duoti, bet paaiskinkite man jaunai nepatyrusiai, ant pakelio parasyta kad tuos miltelius reikia istirpinti 50 ml vandens ar gerai sumaisyti su pusiau skystu maistu. NURODYTA DIENOS DOZE SUVARTOTI PER DIENA. Tai kaip cia suprast? Kad ta pakuti viena as jai sugirdyti turiu??? Ar ta viena pakuti man jai visa diena reikia girdyti? O kaip jai ji sugirdyti??? I maista deti ar siaip sugirdyti? As esu pasimetusi ir labai pergyvenu del savo mazes....patarkite man prasau labai... verysad.gif
*

labas, nusiramink, viskas gerai 4u.gif . vaikui reikia vieno pakelio, bet tris kartus. bent jau mums taip buvo. sakė, daryti atskirai, bet kaip ten tą pakelį numatuoti į tris dalis. tai aš padarydavau visą, bet girdydavau per tris kartus. galima duoti su maistu, tačiau jei įsitikinusi, kad vaikas tikrai suvalgys. kadangi ji jau nemaža, bandyk šaukšteliu po truputi ar iš buteliuko tik smectą, ji visai skani. reikėtųdar šiek tiek maistą pareguliuoti, neduoti avižų ir tyrelių, nes jos skystina. labai gerai ryžiai. Aš dar duodavau banano, bet čia kaip kam.
jovitn
QUOTE(vasare106 @ 2009 08 25, 21:48)
labas, nusiramink, viskas gerai 4u.gif . vaikui reikia vieno pakelio, bet tris kartus. bent jau mums taip buvo. sakė, daryti atskirai, bet kaip ten tą pakelį numatuoti į tris dalis. tai aš padarydavau visą, bet girdydavau per tris kartus. galima duoti su maistu, tačiau jei įsitikinusi, kad vaikas tikrai suvalgys. kadangi ji jau nemaža, bandyk šaukšteliu po truputi ar iš buteliuko tik smectą, ji visai skani. reikėtųdar šiek tiek maistą pareguliuoti, neduoti avižų ir tyrelių, nes jos skystina. labai gerai ryžiai. Aš dar duodavau banano, bet čia kaip kam.
*

mums nuo viduriavimo enterol nerealiai padeda thumbup.gif , galima duoti netgi kudikiams, padalink miltukus i 2 dalis ir sugirdyk pvz. ryte, perpietus, jei nepadeda ir vakare 4u.gif
Raselelyte
QUOTE(jovitn @ 2009 08 26, 11:14)
mums nuo viduriavimo enterol nerealiai padeda  thumbup.gif , galima duoti netgi kudikiams, padalink miltukus i 2 dalis ir sugirdyk pvz. ryte, perpietus, jei nepadeda ir vakare  4u.gif
*

nu supratau, o tai jei nepraeis, kiek laiko daugiausiai vaikas gali viduriuoti??? man jau vaidenasi, gal jai koks stafilokokas ar dar kasnors, aisku perdedu turbut, bet labai jau pergyvenu del savo mazyles verysad.gif o kiek normalu kad tokio amziaus vaikas tustintusi per diena? nes ji po kiekvieno valgio pasitustina, ir kartais dar tarpuose, vat tada ir buna zalias kakis...skystas toks...vakar smektos daviau, tai bent nakti jau nebesitustino, o tai ir nakti 2 kartus pavarydavo doh.gif siandiena jau 2 kartus pasitustino....ir tas antras kartas su zalsvu siek tiek vel ....tai siandiena vel smektos duosiu...o gal ir tavo rekomenduotu milteliu reikia nusipirkti.... g.gif nesuprantu kodel ji taip viduriuoja...? gal cia susije su tuo, kad penktad praeita mes ja paskiepijom (tradiciniai tie skiepai) arba kad du dantukai pas ja dygsta... g.gif nu bet tai zalias kakis....nu zodziu pasimetusi esu doh.gif
jovitn
QUOTE(Raselelyte @ 2009 08 26, 12:00)
nu supratau, o tai jei nepraeis, kiek laiko daugiausiai vaikas gali viduriuoti??? man jau vaidenasi, gal jai koks stafilokokas ar dar kasnors, aisku perdedu turbut, bet labai jau pergyvenu del savo mazyles  verysad.gif  o kiek normalu kad tokio amziaus vaikas tustintusi per diena? nes ji po kiekvieno valgio pasitustina, ir kartais dar tarpuose, vat tada ir buna zalias kakis...skystas toks...vakar smektos daviau, tai bent nakti jau nebesitustino, o tai ir nakti 2 kartus pavarydavo doh.gif  siandiena jau 2 kartus pasitustino....ir tas antras kartas su zalsvu siek tiek vel ....tai siandiena vel smektos duosiu...o gal ir tavo rekomenduotu milteliu reikia nusipirkti.... g.gif  nesuprantu kodel ji taip viduriuoja...? gal cia susije su tuo, kad penktad praeita mes ja paskiepijom (tradiciniai tie skiepai) arba kad du dantukai pas ja dygsta... g.gif  nu bet tai zalias kakis....nu zodziu pasimetusi esu doh.gif
*

na maniskiui kaip dygo dantukai tai viduriuodavo ir jokie vaistai mums nepadedavo, jei davus enterol nepageres tau per diena kreipkis pas gyd. jei matysi, kad gereja tai duok dar ir stebek. enterol galima duoti 10 dienu. cia gerosios bakterijos, taip, kad tikrai nepakenks gali drasiai duoti thumbup.gif
Aupo
Sveikos,
Pas mus panasios bedos, jau antra savaite gydomes viduriavima doh.gif ... vaikas ne is sio ne is to pradejo viduriuot "vien vandeniu", su zalsvom priemaisom, arba tirsciau bet irgi spalva kazkokia itartina, padarem tyrima, ir rado DU GRYBELIUS blink.gif blink.gif blink.gif is kur? kaip?.... blink.gif blink.gif Daktare sako, galejo atsirast nuo bet ko..... liepe gert protexin restore, labai geras sake, po to 2 sav linex arba enterol, tai jau gereja mazylei po truputi... kankinames su maistu, mazai ka valgyt galima buvo, nes viska isviduriuodavo... Dabar jau taisomes 4u.gif
georgiana
[quote=jovitn,2009 08 23, 21:45]
[quote=pradingau,2009 01 19, 18:59]

pas maniske panasi situacija, dabar pradejo kakokti chaki spalvos kakuciu ir labai smirdanciu.... beda ta kad nuo gimimo ji blogai valgo ir valgydama buna nerami, svorio priauga 700-600gr... mano gydytojai amzinai viskas norma doh.gif doh.gif doh.gif as nebenzinau nei ka galvoti, mes valgom nan1 su gerosiomis bakterijomis, keiciausiai tai kad kaip geriam bifolac mums pagereja g.gif
*

[/quote]
pas mus ta pati beda su kakuciu ir su svoriu tas pats bet musiske pediatre sake atseit tiek priaugtas svoris yra gerai? mes valgom MAM HA1 ir Bifolac vakare viena milteli duodu g.gif o kuri nan 1 su gerosiosmis bakterijomis gerait? nelabai supratau?
jovitn
QUOTE(georgiana @ 2009 08 30, 12:24)
pas mus ta pati beda su kakuciu ir su svoriu tas pats bet musiske pediatre sake atseit tiek priaugtas svoris yra gerai? mes valgom MAM HA1 ir Bifolac vakare viena milteli duodu g.gif o kuri nan 1 su gerosiosmis bakterijomis gerait? nelabai supratau?
*

nan 1 active, is praziu gereme ha, bet paskui pakeitem i active..... tai ir as linkus manyti kad viskas gerai.... o pediatre sako lietuvai ir balerinu reikia bigsmile.gif
Anema
mano dukrytei jau ryt 4 men. Pora menesiu valge Aptamil Lactose Free ir visada kakutis budavo zalias, labai retai budavo truputi su geltoniu, vienetiniai kartai. dabar duodu Aptamil 1 ir tapo labai nerami, naktim prabunda, spardosi, apie valanda ,kol uzmiega, su Lactose free buvo daug ramesne, nezinau ka daryti, ar vel duoti be laktozes, bet tada kakoja labai sunkiai ir zaliai, daktare sako, kad greita medziagu apykaita,jei kakoja zaliai.
ziuriu kiek daktariu, tiek nuomoniu.
nuo Aptamil 1 kakoja labai lengvai ir geltonai, skysciau.
ir labai nenoriai valgo.
i poliklinika nesinori vezti, tiek serganciu...
Jolare
Mano vaikui netrukus bus metukai. Gal prieš dvi savaites jam labai sugedo apetitas. Visiškai nevalgo košių, mėsiškų sriubyčių. Gyvas tik pienuku, jogurtu ir bananu.. Šiandien jau tris kartus pasituštino žaliai. Pats išbalęs. Viena bėda nevaikšto. Dingo apetitas, prikibo kažkokia liga..
apolonas
Daugumoje mišinukų naudojamas padidintas geležies kiekis, kurio viso (kaip ir kitų medžiagų) kūdikio organizmas nepajėgia pilnai įsisavinti. Tai ta perteklinė geležis ir nudažo išmatas žalio molio spalva. Dėl to jaudintis tikrai nereikia.
Anema
QUOTE(apolonas @ 2010 03 09, 09:46)
Daugumoje mišinukų naudojamas padidintas geležies kiekis, kurio viso (kaip ir kitų medžiagų) kūdikio organizmas nepajėgia pilnai įsisavinti. Tai ta perteklinė geležis ir nudažo išmatas žalio molio spalva. Dėl to jaudintis tikrai nereikia.
*

siaip kiek zinau gelezis juodina, bet gal ir jus teisus
emmulia
Siaip apie aptamili comfort turiu pasakyti, kad informaconiuose bukletuose raso, kad nuo sio misinio kakutis zalsvas buna, tai, mamoms, naudojancioms si misini, tikrai nera ko panikuot.
O as irgi pastebejau del kakio pazaliavimo, kad mano mazoji kai paslapciomis pakakina (na, ne visa laika parodo kakinimo zenklus blush2.gif ) ir as neapziuriu, kakutis pazaliuoja truputuka smile.gif . Maitinu savo pieneliu ir kosytes valgom, beje biggrin.gif
Laurina
Mano maziuke tustinasi zaliai ir gana skystokai, jogurto tirstumo ismatos, geria Similac, ar tai normalu?kad kas su tuo susidure? 4u.gif
Lilka
Sveikos,
maniske siandien jau antra diena kakoja su zalsvu atspalviu, vakar jis vos vos matesi, siandien jau ryskiau. Ar gali buti del to, kad jau antra diena pati suvalgiau nemazai dziovintu slyvu? Maitinu MP. Mazyle rami, niekuo nesiskundzia, valgo neblogai.
sandrytya
sveikos mamytes. mano mazyliui 6sav. maitinu misinuku, pradzioj duodavau tutelio, kol galiausiai uzkietejo viduriukai ir mazius nesitustino pora dienu, tada padarem microlax klizmute issikakino ir pakeitem misinuka i aptamil comfort, bet dabar turim kita problema, pradejo tustintis tik karta arba max du kart per para ir zaliai, bet ner jokiu gleiviu, ir neskystai, tokia tirsta mase ir labai smirda. gal kam buvo panasiai?? g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.