Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: JAUNUTĖS nėštukės ir mamytės iš Londono
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštukių pašnekesiai
Afrikietiska
Mielosios Londono nestukes ir mamytes! Sudarykim Jaunu nestukiu-mamyciu grupele!!! Bendraukim,susitikim,pramogaukim!!! Yra Uzsienio mamyciu forumas,bet cia turetu rinktis jaunutes,nepatyrusios,ar besilaukiancios pirmuju leliuku moterytes! wub.gif drinks_cheers.gif 4u.gif nestuke.gif

Labai labai laukiamos visos su didziulemis sypsenelemis!!! thumbup.gif
Papildyta:
user posted image
Afrikietiska

PLEPEKIME,kas mums aktualiausia:

~Ligonines ir ju prieziuros,patikimiausios Londono ligonines!
~Graziausi parkai musu pilvuku,zirniuku pasivaiksciojimams!
~Pagrindiniai daiktai besilaukiancioms!
~Pirmieji musu mazuju daiktai!
~Sportas!
~Mityba!
~Higiena!

user posted image

user posted image
Afrikietiska
PRISIJUNGDAMOS JAUNOSIOS NESTUKES<MAMYTES PARASYKITE:

Vardukus,amziu,kurioje vietoje gyvenate Londone. thumbup.gif 4u.gif
Afrikietiska
QUOTE(Afrikietiska @ 2011 04 26, 22:07)
PRISIJUNGDAMOS JAUNOSIOS NESTUKES<MAMYTES PARASYKITE:

Vardukus,amziu,kurioje vietoje gyvenate Londone. thumbup.gif  4u.gif
*

NEJAU NERA LONDONE JAUNU NESTUKIU_MAMYCIU??? NAGI,BURKIMES I RATELI!user posted image
Jovita```
Sveikutes rolleyes.gif Noreciau ir as prisijunkti prie jusu smile.gif Man 21, ir laukiuosi savo stebuklelio kuris gims jau vasario menesiuka nestuke.gif Esu is Vakaru Londono wink.gif Butu malonu pabendrauti bigsmile.gif
*fabulouslife*
sveikutes smile.gif as esu ne is londono, bet is UK smile.gif esu 20 ir laukiuosi pirmagymio 4u.gif
Aringa123
Labutis visoms! As ruosiuosi gimdyti gruodzio pradzioje, esu is rytu Londono ir labai noreciau susipazinti su kitomis nestukemis. smile.gif
bonfire
Sveikutes busimos ir esamos mamytes smile.gif

Man 23m. laukiuosi pirmagymio,kuri tureciau pamatyti artimiausiomis 4ioms savaitems begant smile.gif esu is Siaures Vakaru Londono - Northwood smile.gif
.juoduke.
Sveikutes, nestukes ir jau esamos mamytes, as jau turiu savo angeliuka ant ranku noriu mielai priisjunkti prie jusu ratelio 4u.gif
deepestbluex
Sveikos mergaites smile.gif

Man 27m. laukiuosi pirma karta ir labai noreciau suzinoti ir aisku pasidalinti betkokia info sita tema. As esu is rytu Londono,gyvenu cia tik menesiuka ir jai kas galetu pasidalinti savo patirtimi apie geriausias ligonines kur kreiptis pirmai apziurai butu saunu thumbup.gif Mano pacios apskaiciavimais man jau 8 savaite. Visa menesi negalejau uzsiregistruoti pas GP vien del to kad neturejau adreso patvirtinimo. O dabar kai turiu patvirtinima,turiu galvos skausma kur cia uzsiregistruoti, kad gerai apziuretu.. g.gif doh.gif
Damkute
Sveikos busimos mamytes ir as jungiuosi prie jusu smile.gif Esu 22 metuku ir laukiuosi pirmojo savo zirniuko, kurio tureciau sulaukt per ateinancias savaiteles ax.gif Gyvenu rytu Londone, lankausi Newham ligonineje. smile.gif
nuosta
ziuriu sita tema visai susilauke dalyviu, bet ar ji gyvuos? as taip pat prisijungciau smile.gif
wimeda
Sveikutes esamos ir busimos Londono mamytes smile.gif As Viktorija, man 24 laukiuosi labai laukto pirmagilio nors dar tik pati pati pradzia, bet esu be galo laiminga smile.gif Gyvenu pietvakariuose! Butu saunu bendrauti ir pasidalinti savo ziniom, kur gimdet? Ar ruosiates gimdyti, ka reikia atlikti kokius tyrimus? Ir kaip jauciates? Kokie jusu pojuciai?
As kol kas jauciuosi tiesiog puikiai, pilvuka pucia bet siaip jokiu didesniu pojuciu nejauciu smile.gif
Niktė
Esam lietuviai, tad bent jau temos pavadinimą rašykime lietuviškomis raidėmis, o ne šveplu tekstu 4u.gif
deimmil
Sveikos smile.gif man yra 22 metai,gyvenu rytu londone,musu pilvinukui 22 savaites, gimdyti ruosiuosi Queens hospital Romforde smile.gif
Mazulytee
Sveikos , Esu taip pat jauna , busima mamyte is rytu londono 4u.gif Gal yra kaimyniu ? bigsmile.gif

Afrikietiska
QUOTE(Mazulytee @ 2012 01 11, 17:49)
Sveikos , Esu taip pat jauna  , busima mamyte is rytu londono  4u.gif  Gal yra kaimyniu ? bigsmile.gif
*

Pagyvinkim sia temute!!!
Junkimes!!! 4u.gif
Mazulytee
QUOTE(Afrikietiska @ 2012 05 05, 21:14)
Pagyvinkim sia temute!!!
Junkimes!!! 4u.gif
*

drinks_cheers.gif is kurios vietos esi ?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.