Labai labai laukiamos visos su didziulemis sypsenelemis!!!
Papildyta:
Mielosios Londono nestukes ir mamytes! Sudarykim Jaunu nestukiu-mamyciu grupele!!! Bendraukim,susitikim,pramogaukim!!! Yra Uzsienio mamyciu forumas,bet cia turetu rinktis jaunutes,nepatyrusios,ar besilaukiancios pirmuju leliuku moterytes!
Labai labai laukiamos visos su didziulemis sypsenelemis!!! Papildyta:
PLEPEKIME,kas mums aktualiausia: ~Ligonines ir ju prieziuros,patikimiausios Londono ligonines! ~Graziausi parkai musu pilvuku,zirniuku pasivaiksciojimams! ~Pagrindiniai daiktai besilaukiancioms! ~Pirmieji musu mazuju daiktai! ~Sportas! ~Mityba! ~Higiena! ![]()
PRISIJUNGDAMOS JAUNOSIOS NESTUKES<MAMYTES PARASYKITE:
Vardukus,amziu,kurioje vietoje gyvenate Londone.
Sveikutes
sveikutes
Labutis visoms! As ruosiuosi gimdyti gruodzio pradzioje, esu is rytu Londono ir labai noreciau susipazinti su kitomis nestukemis.
Sveikutes busimos ir esamos mamytes
Man 23m. laukiuosi pirmagymio,kuri tureciau pamatyti artimiausiomis 4ioms savaitems begant
Sveikutes, nestukes ir jau esamos mamytes, as jau turiu savo angeliuka ant ranku noriu mielai priisjunkti prie jusu ratelio
Sveikos mergaites
Man 27m. laukiuosi pirma karta ir labai noreciau suzinoti ir aisku pasidalinti betkokia info sita tema. As esu is rytu Londono,gyvenu cia tik menesiuka ir jai kas galetu pasidalinti savo patirtimi apie geriausias ligonines kur kreiptis pirmai apziurai butu saunu
Sveikos busimos mamytes ir as jungiuosi prie jusu
ziuriu sita tema visai susilauke dalyviu, bet ar ji gyvuos? as taip pat prisijungciau
Sveikutes esamos ir busimos Londono mamytes
As kol kas jauciuosi tiesiog puikiai, pilvuka pucia bet siaip jokiu didesniu pojuciu nejauciu
Esam lietuviai, tad bent jau temos pavadinimą rašykime lietuviškomis raidėmis, o ne šveplu tekstu
Sveikos
Sveikos , Esu taip pat jauna , busima mamyte is rytu londono
|