Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sanatorijos nėštukėms
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Prekės ir paslaugos nėštukėms
Anoli30
Labai įdomu būtų sužinoti apie g.gif (SPA gandro belaukiant ) programa Druskininkuose ir Vilniuje; gal teko išmėginti? Ir ka ginekologės patarė jums dėl kūno lepinimo masažais proceduru? bigsmile.gif
Anoli30
[COLOR=blue]www.spa-vilnius.lt mirksiukas.gif www.spa-vilnius.ltwww.
www.druskininkai.lt/ Man mano vyras norėjo padovanoti savaitgali sanatorijoje 30 gimdienio proga. Kaip nekeista mano ginekologė nepalankiai žiuri nes as 13 savaitėliu kaip nešoju pirmagimi. Tai mano pažystami sužinojo apie programa Gandro belaukiant .Labai įdomu suzinoti aplamai koks masažas ar sporto pratimai palengvintu rutina ir sveikatėle mums abiems nestuke.gif 2.gif blink.gif blink.gif
siluetas
Skamba įdomiai, bet nieko nesu girdėjusi - jokių atsiliepimų. Gal vertėtų pabandyt?
Ikulia
Mano pazistama buvo Druskininkuose pries Naujuosius kai jai buvo kokios 20 savaiciu. Liko labai patenkinta, nes sake, kad atsipalaidavo thumbup.gif
indrutee
idomu kiek tie malonumai kainuoja g.gif
Agnužė
Komplekso aprašymas ir kainos
indrutee
QUOTE(Agnužė @ 2006 03 06, 09:15)
*

aciu uz inf thumbup.gif
MeistroMargarita
aš taip pat domėjausi šiuo kompleksu,tik taip ir neradau info-ar būtina gyventi viešbuty?
Anoli30
Kiek teiravausi Vilniuje nebutina gyventi viezbutije. o Druskininku neturiu info del apgyvendinimo butinybes, tik ten pigesnes tos pacios proceduros negu Vilniuje .
Viskas manau imanoma suzinoti pasiskambinus.
Tik priedo pazystamos niestukes buvusios bigsmile.gif sake, kad vandens proceduros baseine geriau kai 3men. iki gimdymo tada palengvina nelengva dale vasaros metu ir kojoms irbendram lengvumo pojuciui. Kiekviena pasirenka pagal ginekologo patarimus savijauta smile.gif

Papildyta:
Linkiu visoms besilaukencioms tvirtybes ir kantrybes bigsmile.gif
pranciska
[QUOTE]Labai įdomu būtų sužinoti apie (SPA gandro belaukiant ) programa Druskininkuose ir Vilniuje; gal teko išmėginti? Ir ka ginekologės patarė jums dėl kūno lepinimo masažais proceduru? O mano ginekologas patarė labai atsargaiai su tomis procedūromis.Sakė, nugaros masažo nepataria,-tik kojų.Purvo procedūros irgi atseit per sunkios. Užtat plaukioti galima į valias. thumbup.gif
Papildyta:
[QUOTE]Labai įdomu būtų sužinoti apie (SPA gandro belaukiant ) programa Druskininkuose ir Vilniuje; gal teko išmėginti? Ir ka ginekologės patarė jums dėl kūno lepinimo masažais proceduru?[QUOTE][/CODE] O mano ginekologas patarė labai atsargaiai su tomis procedūromis.Sakė, nugaros masažo nepataria,-tik kojų.Purvo procedūros irgi atseit per sunkios. Užtat plaukioti galima į valias. thumbup.gif [CODE]
Anoli30
Kaip skirtingai masto tos daktares bigsmile.gif baseine plaukioti pasak mano ginekologes neprotinga nes visokie grybeliukai ir bakterijos hloro kiekis blink.gif o drauge sake liuks kai paskutiniai menesiukai stuksena tai taip palengvina vandenelio proceduros .Eh g.gif vacation1.gif kaip be to vandenelio vasara aaaaaaa? nestuke.gif
laukine
na man irgi dabar tai aktualu, kokios proceduros tinka nestuke.gif bo budama 28 savaiciu vaziuosiu i palangos sanatorija menesiui.
bet pries tai eisiu pas savo gydytoja , kad ji apziurejus mane leistu ka nors, ar nerekomenduotu. tik zinau, kad prisiplaukiosiu i valias, bo del mano strenu skausmo, gydytoja jau seniai liepe vaiksciot i baseina mirksiukas.gif
Smulkmena
Ar buvote Druskininkų gydyklose, sanatorijose, naudojotės programomis, skirtomis nėštukėms? Būtų įdomu atsiliepimus sužinoti, nes pati galvoju išėjus į dekretines kokį savaitgalį pasilepinti. Tik norėtųsi daugiau atsiliepimų tongue.gif
kamejukas
Sveikos nestuke.gif ,
Labai norėčiau nuvažiuoti i "Tulpė" sanatoriją Birštone, savaitgalio programai skirta nestuke.gif (galima važiuoti su vyrais)...
Gal kas buvot? Gal turite atsiliepimų? O gal norite važiuoti kartu? Vienai kažkaip nesmagu blush2.gif

nuoroda, kad paskaitytumėt pasiūlymą:
http://www.tulpe.lt/lt/index.php?q=text&am...ars=k_bustevams

Papildyta:
as planuoju vaziuoti arba balandzio 20 d. arba geguzes menesio pirma savaitgali... 4u.gif gal kas noretu prisijungti? ax.gif
Board
Iš pradžių pasiskambinkit į Tulpę, nes kai birželinukės sugalvojo galų gale nuvažiuoti, pasiskambinom ir paaiškėjo, kad ši programa būna kartą per mėnesį. Balandžiui jau vietų nėįra, o gegužės mėn bus tik paskutinį berods savaitgalį, ir likę buvo vos vienas - kitas kambarys laisvi.
Taigi planuotis į Tulpę reikėtų labai labai išanksto smile.gif
ingusiaa
na as buvau Druskininkuose pries pastojant... tai Vilnius SPA ten rengia tas nestukiu programeles... tai labai nemazai buvo tu kurios puzikus nesiojo smile.gif
kamejukas
QUOTE(Auges @ 2007 04 04, 09:13)
Iš pradžių pasiskambinkit į Tulpę, nes kai birželinukės sugalvojo galų gale nuvažiuoti, pasiskambinom ir paaiškėjo, kad ši programa būna kartą per mėnesį. Balandžiui jau vietų nėįra, o gegužės mėn bus  tik paskutinį berods savaitgalį, ir likę buvo vos vienas - kitas kambarys laisvi.
Taigi planuotis į Tulpę reikėtų labai labai išanksto smile.gif
*

oho... aciu uz patarima, reik skambintis...
just sweet
QUOTE(Agnužė @ 2006 03 06, 10:15)
*

Mes vaziuojam si savaitgali i Druskininkus.
Labai noreciau isbandyti keleta spa proceduru ax.gif bet pagal Spa Vilnius tinklapi supratau, kad savaitgali proceduros atliekamos tik tiems, kurie ir viesbucio paslaugas is ju perka? Bent jau i visas savaitgalio programas iskaiciuota nakvyne..

Gal kuri nestuke nestuke.gif neseniai buvo Druskininkuose ir gali papasakoti apie proceduros, kurios patiko, i kuria spa centra ar sanatorija ejo? Aciu 4u.gif
ajuka
Keliu tema i virsu mergaites 4u.gif ketinu vaziuot pailset i sanatorija, nes man jau nervai visai doh.gif nutariau gal pades atsipalaiduoti ir ta stresa sumazins, gal kas buvote ir galite pasidalint ispudziais kur patartumet apsilankyti.
*mamusikas*
Aš manau, kad tiktų kokia mineralinė vonia, nes ten vanduo apie 37 laipsnius, sukurinė vonia kojoms - pagerina venų kraujotaką. Pasiplaukiojimas baseine. Sėkmės visoms nestuke.gif
syu
vat as irgi galvoju ka su sanatorijom daryti. taip jau viskas man klostosi kad balandzio gale/geguzes pradzioj busiu savaite drsukininkuose, bet pazistamos prigrase kad nelabai nestuke.gif galima visokiu maloniu proceduru.... tai ka veikt tada druskininkuose? ax.gif reiks matyt pasitart su savo gine...
det
su proceduromis laukiantis reikia nepersistengti... SPA Vilnius turi specialu kompleksa nestukems, vadinasi "Pavasaris". I si kompleksa ieina keleta proceduru.
1 Atpalaiduojantis masažas (30 min.)
2 Kartus individuali kineziterapija
1 Aerofito muzikos terapija
1 Parafino vonelė rankoms
2 Apsilankymai mineralinio vandens baseine ir pirtyse
Visai smagu - programa savaitgaliui - atvykimas penktadieni , isvykimas sekmadieni.
renatyte.r
QUOTE(ajuka @ 2007 09 26, 12:45)
Keliu tema i virsu mergaites 4u.gif  ketinu vaziuot pailset i sanatorija, nes man jau nervai visai  doh.gif  nutariau gal pades atsipalaiduoti ir ta stresa sumazins, gal kas buvote ir galite pasidalint ispudziais kur patartumet apsilankyti.
*

As daznai lankydavausi Druskininkuose dar iki nestumo.
Apie Vilnius SPA galiu tik tiek pasakyti, kad ten visos proceduros skirtos tik tiems, kas gyvena viesbutyje, ir tik visai neseniai (gal pries metus..) atsirado proceduru, skirtu vienai dienai, kuriomis galima pasinaudoti ir neapsistojus viesbutyje.
Ju internetiniame puslapyje turetumete rasti platesne info. Zinoma, jos nera skirtos specialiai nescioms, bet manau drasiai galima jas rinktis.
Placiausias pasirinkimas proceduru yra druskininku gydyklose toms, kurios turi kur apsistoti ar atvaziuoja vienai dienai, nes ten atlieki proceduras ir eini lauk smile.gif, nakvynes neduoda smile.gif Ten fainos yra vandens kapsules (ar kazkaip panasiai vadinasi), kurios nesciosioms- idealus variantas nestuke.gif Dar gali pasirinkti bet koki komplekta pagal poreiki... Tik zinoma, uzsirasyti is anksto reikia.
As kovo men, jau uzsirezervavau vietas Druskininku viesbutyje. Tuomet man jau bus 17 savaite. Dar ten nebuvau. Kai grisiu- papasakosiu kaip sekesi. smile.gif Ten taip pat nera specialiu programu nescioms, o tik tokios bendros: baseinai, masazai ir pan.
Tikiuosi, kad viskas bus ok smile.gif
Sekmes ir geru emocijo visoms mirksiukas.gif
olė
gal kas zinote,ar tinka nesciai relaksinis masazas?
saule.a
QUOTE(asariukele @ 2007 04 03, 14:31)
Sveikos  nestuke.gif ,
Labai norėčiau nuvažiuoti i "Tulpė" sanatoriją Birštone, savaitgalio programai skirta  nestuke.gif  (galima važiuoti su vyrais)...
Gal kas buvot? Gal turite atsiliepimų? O gal norite važiuoti kartu? Vienai kažkaip nesmagu  blush2.gif

nuoroda, kad paskaitytumėt pasiūlymą:
http://www.tulpe.lt/lt/index.php?q=text&am...ars=k_bustevams

Papildyta:
as planuoju vaziuoti arba balandzio 20 d. arba geguzes menesio pirma savaitgali...  4u.gif   gal kas noretu prisijungti?  ax.gif
*

As 30 geguzes rezervavusi savaitgali busimiems teveliams Birstono ,,Tulpes" sanatorijoje. Pries pora savaiciu buvau su vyru siaip, savaitgalio programoje.

Taigi, mano ispudziai: nestumas - 5-6 menesiai. ,,Tulpeje" apziurejusi gydytoja grynai tarybine, jai sukele siauba, kad as planuoju i basiena eiti. Vos issiprasiau, kad skirtu man masaza. sako ji man- o siaube, vaikeli, o jei tau koki nerva uzspaus? Zodziu, kazkokia Gerai, kad pries tai su savo normalaus mastymo ginekologu pasikonsultavau, ir drasiai ejau i baseina, trumpam- i nekarsta, garine pirti, i vaistazoliu, perlines vonias ( tik reik paprasyti vietoje tu moteriskiu ( o jos labai malonios), kad padaytu 36 laipsniu, ne 37 ar 38, temperaturos vandeni).
Taip pat padare man peciu juostos masaza, jis atliekamas masazuojamam zmogui sedint. Deja, masaziste buvo itin stambi ir druta dzuke, tai ji mane taip isminke iskociojo.... blogaja prasme. galvojau, kaulus sutraiskys, jau nekalbu apie atsipalaidavima ar malonuma.
O pries ,,Tulpe" buvom Druskininku ,,Vandens parke". Ten yra labai tinkancios nestukem pirtys - 45 laipsniai plius garai, super trumpam pabuti! Plaukiojau baseine, gulejau ant siltu akmenu. Tiesa, Vandens parke sukurines vonios man tikrai per karstos, nelindau ten.Dar galiu guleti ant pilvo, taigi gavau dovanu ir viso kuno medaus masaza masazo centre.

Puikiai pailsejom. O del proceduru, manau, visuomet reikia pasikonsultuori su nestuma priziurinciu gydytoju ir klausyti savo vidinio balso, kaip jautiesi.
Vitora
Del sanatorijos Tulpe.

Man irgi teko apsilankyti Tulpeje (5,5 men nestumo), bet ne savaigalio programoj dalyvavau, o su mama buvome 5d. kelialapius nusipirkusios.
Turejau po 3-4 proceduras kasdien. Man skyre: aromoterapija (superinis dalykas - man labai patiko! thumbup.gif ), baseinas (galejome eiti kiekviena diena + garine pirtis, taip ir dareme), kinezeterapija (sporto sale - spec pratimai), masazas (nugaros-pechiu juostos). Papildomos pageidaujamos proceduros buvo teikiamos su 20% nuolaida, nes pirkome kelialapius. Maitino 3 kartus. Kaina su pasirinkto tipo kambariu - 500Lt zmogui.
Kursus savaitgaliui nesirinkau samoningai, nes suzinojus ju kaina (berods 360Lt zmogui, su vyru 720 iseina), pagailo pinigu. Nes del kursu - nelieka tiek daug laiko proceduroms... tai pagalvojau kad neapsimoka.
Lankeme su vyru kursus uz 280Lt dviem (8 uzsiemimai po 2,5val, buvo pakviesti ir psihologe, anasteziologe, muzikologe, gydyoja is gimdymo skyriaus...).

Shiaip tai kiekvieno teise rinktis.
Sekmes visiems.
ligita33
labukas
o mes su vyru ir vaikuciu savaitgali buvome JURMALA SPA viesbutyje jurmaloje. labai thumbup.gif bet man ten gydytojai teleido Parafino vonelė rankoms, veido kauke ir drusku kambari is proceduru... vyras tai isbande daug ka. savaitgalis dviems dvivieciame kambaryje, su pusryciais ir vakariene (svediskas stalas), baiseinu ir pirciu kompleksu lankymu iki 16 val nemokamai + po 2 proceduras kiekvienam kasdien kainavo 999 lt. nu tikrai apsimoka.
majke
O gal kas galetu patarti, kokios geresnes sanatorijos Palangoje? Arba siaip kur galima butu ten rasti ivairiu proceduru nestuke.gif ? O gal kokia faina masaziste palangiske zinot?
Anoli30
[quote=majke,2008 06 18, 19:52]
O gal kas galetu patarti, kokios geresnes sanatorijos Palangoje? Arba siaip kur galima butu ten rasti ivairiu proceduru nestuke.gif ? O gal kokia faina masaziste palangiske zinot?
*

[/quo

Palangoje Lino sanatorijoje nestuke.gif su doctor.gif butina pasitarti. Sveikatos abiems. Birstone visoms patarciau su vaikuciu buriu ir niestukems 32laipsniukai vaiku baseinas 50cm. gylis burbuliukai. Labai patiko ir teveliui pakaitom ir saunos ir dzekuzi biggrin.gif Geros vasaros Tulpe.lt
Papildyta:
QUOTE(olė @ 2008 02 09, 17:03)
gal kas zinote,ar tinka nesciai relaksinis masazas?
*

Labai skirtingai atlieka net tas pats zmogus, nuo masazistes-o darbo stazo ir su kuom pagrinde dirba priklauso kokybe ir suvokimas, kad masazuoja ne sportinnko raumenis o busima mamyte. Pasitarkite su specais, zmonemis kurie tai ismano. Visada gerai pedikiuras ir koju masazas ax.gif
det
Del masazu kiek teko dometis - saugiausias peciu, galvos ir kaklo juostos masazas (atliekamas sedint), yra specialus masazai nesciosioms, bet masazuotoja turi buti baigusi spec. kursus. Su visais kitais masazais (bendro kuno masazas, pedu, relksacinis ir bla bla) siulau palaukti nestumo pabaigos, manau tikrai verta.... o masazuotoja, kuri daro 5-6 menesi bendra kuno masaza blink.gif tai isvis pakraupusi... gerai, kad baigesi laimingai...
priklausomybe
Sveikos, mamytes,
mane irgi domina visos proceduros sanatorijose. planuojam i birstona tulpe arba versme, tai ziuriu kur geriau. pasiskaicius jusu atsiliepimus supratau, kad tulpej "tarybiniai" zmogeliukai dirba smile.gif, tai nenoriu pas tokius pakliuti.
bet visumoj suprantu, kad daug proceduru mums negalima...
aidaa
Kazi gal kas zino kur normaliai pasiskaityt kokiu butent ir kodel proceduru nestuke.gif negalima. Na suprantu, kad pirmam trimestre neglima i karstas pirtis, o vat kodel masazo nugaros, ar povandeninio masazo negalima tai nesuprantu g.gif, mitai visokie kaip ir apie visa nestuma, o padoriai nieks paaiskint negali ax.gif
priklausomybe
as radau tulpej nesciuju programoj, kad einama i povandenini masaza ar sukurines sroves, pamirsau kaip ten tiksliai smile.gif, tai i sitas reiskia tikrai galima.

QUOTE(aidaa @ 2008 11 13, 20:25)
Kazi gal kas zino kur normaliai pasiskaityt kokiu butent ir kodel proceduru  nestuke.gif  negalima. Na suprantu, kad pirmam trimestre neglima i karstas pirtis, o vat kodel masazo nugaros, ar povandeninio masazo negalima tai nesuprantu g.gif, mitai visokie kaip ir apie visa nestuma, o padoriai nieks paaiskint negali  ax.gif
*

Agė
www.spa-vilnius.lt turi

ELEMIS masažas būsimoms mamytėms 259.00 Lt
priklausomybe
bet kainyte tokia nebloga sakyciau smile.gif

QUOTE(Agė @ 2008 11 15, 08:21)
www.spa-vilnius.lt turi

ELEMIS masažas būsimoms mamytėms  259.00 Lt
*

colka
Kaip noreciau pasilepinti maloniomis proceduromis,nes kai gims vaikelis tai galva bus
uzimta kitais reikalais thumbup.gif
aidaa
Na va gryzom is is Druskininku tik ka.Buvom su vyru ir maze 1,5m "Egles" sanatorijoj.Jokiu spec programu ten nera, tiesiog pries gerus metus vaziavom, kai mazei buvo vos trys menesiai, ir maitinau pati, tai labai patiko, pavyko puikiai atsipaliduot.
Siemet viskas kiek kitaip atrode. Tik gydytoja suzinojusi, kad laukiuosi labai isisgando skirti proceduras, bet ikalbejau ja ir gavau laukiojima baseine kasdien thumbup.gif thumbup.gif dalykelis, perline vonia, peciu juostos masaza, povandenini grieztai uzdraude, nors manau kojoms butu pats tas, skalavau dantenas su mineraliniu ir inhaliacijos su saltalankiu aliejum. Maitinimas tris kartus svediskas stalas, tik kita kart busiu atsargesne, nes gryzom visi viduriuojantys, mazei tik neseniai zarnynas susitvarke. Dvivietis kambarys 130lt parai vienam asmeniui, platesne info ju internetiniam puslapy.
Beje nestumas mano 23 sav, jauciausi puikiai, po baseino, net judesiukai leliaus sustiprejo, pilvas toks tvirtesnis pasidare, manau ieskosiu baseino kur netoliese.

Sekmes visom nestukem.
Anoli30
Tai saunu, kad radote galimybe sutvirteti ir pailseti. Stiprybes ir sveikatos mamytems wink.gif daug, daug saules spinduliuku!
Diana_B_K
mielosios mamytes,
pries savaite grizome su vru is EGLES.
tikrai nenoreciau daryti antireklamos arba kazka izeisti del aptarnavimo politikos, BET... pradesiu nuo pat pradziu, kai paskambinau i Egle ir pasakiau , kad ruosiuosi atvaziuoti pailseti , parelaxuoti, ir esu NESCIA. ar man tikrai suras kokiu proceduru - labai mielai atsake - ZINOMA, LAKIAM JUSU.

visu pirma kambarys uz 130 lt - "tipo" dvivietis, bet kaldra dave tik viena ir ne dvigule, o mazyte, vienam mazam zmogui. tai teko rengtis treningus, kojines, "majke" su ilgom rankovem ir miegot. doh.gif
visu antra, kaip jau ir anksciau rase Aidaa, gydytoja suzinojusi apie nestuma man pvz uzdraude kategoriskai bet kokias vandens proceduras, kuriu as taip norejau. pasake, kad i musu baseinus ir vonias atvaziuoja zmones gydytis, gydyt odos ligas ir nestukei labai gresia uzsikresti. jie grieztai neleidzia nestukiu i baseinus. aciu jai uz nuosirduma, bet as vien del vandens proceduru ir vaziavau
is viso saraso proceduru man paskre deguonies kokteili, inhaliacija , 2 masazus peciams, muzikos ir aromo terapija.
deguonies kokteilis - 2 minutes , inhaliacija - 3 minutes. masazams man jau nerado vietos savaitgali, ir laisva buvo tik pirmadieniui. taigi isejo kad 5dieni, 6 dieni ir 7dieni - mano proceduros tik kokteilis ir inhaliacija - viso 5 min. lotuliukas.gif aromo ir muzikos terapijos - tik darbo dienomis.
nusivylusi nuejau pas administratores prasyti, kad gal visgi suras kokia nors viecike masazui, gal kokiam kitam, pvz koju ar galvos masazui, nes tiesiog neturiu ka veikti. atsakmas buvo toks - jei gydytoja paskyre tik peciu masaza, tai reiskia tau nieko nereikia , tu juk sveika thumbup.gif
man galiausiai jau ir pyktis praejo, tik juokas eme. taigi prabuve ta pirmaja para nusprendeme atsiimti pinigus (aciu administratorems, kurios suprato situacijos kurioziskuma, ir 100proc. grazino imoka) ir isvaziavome.

bet ne i Vilniu - o i druskininko akvaparko viesbuti "Aqua Meduna".gvenom 4 zvaigzduciu viesbuti, su visai s patogumais, siltai apsikloje ir tt. gavome nemokamu valandu akvaparke, nuejome i pirciu komleksa, ten ir silti baseiniukai, ir dziakuzzi, ir lengvos pircikes po 40 laipsniu, kurios tikrai man padejo pailseti, atsipalaiduoti. be to , gavome po viena nemokama procedura SPA, zodziu pataikeme geru laiku - nes tuo metu buvo akcija 100 lt parai / 1 zm, kai tuo metu Eglej buvo 130 lt parai /1 zm drinks_cheers.gif

na.. issipleciau, tikiuosi nieko neizeidziau, tik pasidalinau ispudziais.

mano patarimas norintiems vaziuoti i egle - geriau nevaziuoti nestuke.gif bei vaziuoti darbo dienom, nes savaitgali puses proceduru nedaro.

iki 4u.gif
priklausomybe
idomu, kokia gydytojos kompetencija g.gif . Nezinojau, kad odos ligom, pvz. zvyneline ar atopiniu dermatitu galima uzsikresti per vandeni - NU VISISKA NESAMONE! Tik kad vaizdelis gal nelabai malonus tu zmoniu, bet jie tai neuzkrecia smile.gif

QUOTE(Diana_B_K @ 2009 02 20, 21:18)
visu antra, kaip jau ir anksciau rase Aidaa, gydytoja suzinojusi apie nestuma man pvz uzdraude kategoriskai bet kokias vandens proceduras, kuriu as taip norejau. pasake, kad i musu baseinus ir vonias atvaziuoja zmones gydytis, gydyt odos ligas ir nestukei labai gresia uzsikresti. jie grieztai neleidzia nestukiu i baseinus. aciu jai uz nuosirduma, bet as vien del vandens proceduru ir vaziavau
is viso saraso proceduru man paskre deguonies kokteili, inhaliacija ,  2 masazus peciams, muzikos ir aromo terapija.
*

Mikasiene
Aš tai savarankiškai be jokių gydytojų sau leidau ir pirtį ir visus baseinus ir masažiuką būdama 5 mėn. Bet užtai parisvežiau grybelį, kurį teko gydytis doh.gif Tai va, viešo spasisplaukiojimo vietos tuom ir pavojingos...
Diana_B_K
gidtoju patarimas einant i baseinus, taip pat ir vandens treniruotes nestukems - tiesiog isideti maza tampona, ir po visko is kart ji isimti ir apsiplauti 4u.gif
manau apsauga nestuke.gif kazkokia yra nuo to.
priklausomybe
As irgi visur ejau ir galvos nesukau. Ir iki dabar einu i masaza, aisku ne koki sado-mazo smile.gif

O del grybo tai as nesutikciau, kad nuo 1 karto baseino jis pasireikstu. Jis gi gyvena pas visas moteris, tokia mikroflora tos vieteles smile.gif

QUOTE(Mikasiene @ 2009 02 21, 11:48)
Aš tai savarankiškai be jokių gydytojų sau leidau ir pirtį ir visus baseinus ir masažiuką būdama 5 mėn. Bet užtai parisvežiau grybelį, kurį teko gydytis  doh.gif  Tai va, viešo spasisplaukiojimo vietos tuom ir pavojingos...
*

Koru
Busimas mamytes kvieciu isbandyti nuostabu MA-URI masaza. Tai kuno ir sielos terapija, islaisvinanti nuo fiziniu skausmu, pakylejanti emocijas ir padedanti labiau susijungti su isciose augancia gyvybe.

Tel. 867304557
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.