Norejau paklausti kada isnyks ruda juosta ant pilvo, kuri atsirado neshtumo metu? Cia kikevienai kiek zinau ji buna. Dabar kai jau pagimdziau, tai ziuriu, kad ji tik ryskesne pasidare
man irgi dar nedingo
Turek kantrybes
nezinau ar cia normalu, bet pas mane nebuvo jokios juostos ant pilvo kazi kodel
Ogo
o man isvis idomu ka ta juosta reiskia?
siaip tai pas mane jinai liko,bet tokia neryski o ir niekam jinai netrukdo..
tai va, man irgi idomu kodel jos pas mane nebuvo, kiek zinau tai pas visas buna
Tikrai, idomu ka ji reiskia.
iŠNYKS PO POROS MĖNESIŲ. ČIA DĖL HORMOINŲ APYKAITOS. bEJA, TRINTI TIKRAI NEREIKIA ; ČIA PIGMENTAS GILIAM DERMOS SLUOKSNYJE NENUSIPLAUS.]
lABAI GRAŽUS TAVO LELIUS
Man poryt 22 nestumo sav., bet tos linea negra irgi dar nera
Siaip literaturoj parasyta, kad kiekvienai individualiai dingsta, bet siaip iki 1 metu turi dingti
Busiu-Mamyte palauk dar truputi. man irgi nebuvo nebuvo, o va dabar kai mums jau 33 savaiteles, tai ryski ir per visa pilveli.
Man ta juosta ant pilvelio isryskejo mazdaug 30-ta nestumo savaite. Iki tol nebuvo. O dabar mums- 34sav.
Man panašiai. Siuo metu ji vos matoma. Mums 32sav.
pas mane buvo paskutini menesi labai isryskejusi ta linija, paskui dar ilgokai ji po nestumo buvo, jau net maniau kad liks visam gyvenimui, net neatsimenu tiksliai kiek laiko, bet kokius 4 menesius tai tikrai, jau buvau prie jos ir pripratus, tik va neseniai, paziurejau i pilva, ogi jos ner
Maniskiai jau 5 su puse men., bet juosta ant pilvo dar turiu. Tiesa, ji jau nera tokia ryski kaip nestumo pabaigoj, bet labai laukiu kol visai isnyks.
O pas mane isnyko ta juosta po keliu pirmu menesiu nuo gimdymo. O buvo tokia iki pat krutines
Pas mane ta juosta jau buvo iki nestumo, tik labai neryski, dabar jau isryskejo ir pailgejo, t.y. atsirado ir virs bambos. O is bobuciu pasakojimu esu girdejus, kad kas turi ta linija lengvai gimdo
Pas mane irgi tas pats
mano sūnui beveik metai, o ta juosta dar matoma
Mano juosta virs bambos, eina iki krutines, o gime berniukas
o man nebuvo jokios juostos, nieko
Nu idomu kaip cia tada
) Tu kaip prausies ryte patrink ją , pamatysi nusitrins, nejuokauju. Man yra virš bambos, o turiu berniuką.
Nu, kad prausiuosi gi po dushu keikviena kart, kempine trynuosi, bet nieko nenusitrina
tvirtinu
Trink netrynes jei yra tai yra tik laikui einant ji svieseja.Man buvo per visa pilva nuo apacios iki krutines ir gime mergaite Papildyta @ [mergetime]1087458770[/mergetime]
Trink netrynes jei yra tai yra tik laikui einant ji svieseja.Man buvo per visa pilva nuo apacios iki krutines ir gime mergaite
Pas mane abu kartus buvo per visa pilva ir turiu 2 dukras
Ir Gustei beveik metai, o ta juosta vis dar yra. Iki bambos ryškesnė, virš bambos jau ne tokia ryški. Jau galėtų ir išnykti. Taigi juosta eina virš bambos ir turiu mergytę.
Pas mane juosta per visa pilva , gime mergaite. Bet del lengvumo gimdant
O as girdejau atvirksciai, kad kas turi ta juosta ryskia - bus berniukas, kas neturi arba visai neryski-mergaite. Su pirmu man taip ir buvo, laukiuos antro ir juosta vel labai ryski, ir ultragarsas rodo berniuka
as neturejau visai jokios juostos ir gime berniukas
Net neįsivaizduoju apie kokią juostą čia šnekama?Pirmąkart girdžiu,nors du vaikus turiu.O gal jau nebepamenu?..
Pas mane yra kaskoks nezymus bruksnelis, tai gali but kad isryskes, bet gal ir nebus visai, net nezinau
Pas mane kai pilvelis pradejo matytis ,mums16 savaiciu,kazkoks plaukuotas pilvas pasidare.Visada buvo plaukeliai bet ten kur ta linija buna patamseje tokie,net idomu ka bobutes pasakytu
Pas mane buvo labai ryški - ir gimė berniukas
pas mane ta juosta buvo labai ryski gale nestumo, o va isnyko dabar atsiminiau, kai pradejau eit i soliariuma... dabar ne zymes
Turėjau tą juostą klaikiai ryškią, tik gal po 4 mėn. pranyko.Gimė mergytė, nors daug kas aiškino, kad tai reiškia berniuką
Mane irgi ta juosta nervina, o dar vyras gasdina, kad ji taip ir liks visam gyvenimui
Pas mane pirmam nestume buvo labai ryski ta juosta ir gime berniukas,o antra nestuma tai ne tokia ryski,ir gime mergaite
Apie kokia juosta eina kalba?
Per pati pilvo viduri nuo bambos iki .... eina tamsiai ruda juosta. Gal tau tiesiog nebuvo
Na, tokiu atveju, as tokios juostos neapturejau.
pas mane ir nera rudos juostos
aš pas save dar irgi nesu tokios aptikus nė per vieną nėštumą
man tai ta juosta lisryskejo, kai tik pivuzas pradejo augti... ir dabar tokia ryski sakyciau..
Man tai ilgai ji laikesi. Visiskai isnyko tik po kokiu metu
Pas mane ir yra, bet nelabai ryski
Pas mane ta juosta atrodo kaip uztrauktukas, labai juokingai, tikiuosi isnyks po gimdymo, nes kitaip tai jau nebebus juokinga
|