Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ruda juosta ant pilvo
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia!
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
SuperBaba
Norejau paklausti kada isnyks ruda juosta ant pilvo, kuri atsirado neshtumo metu? Cia kikevienai kiek zinau ji buna. Dabar kai jau pagimdziau, tai ziuriu, kad ji tik ryskesne pasidare ohmy.gif o kada ji pradings?
-Lilė-
man irgi dar nedingo unsure.gif
1111
Turek kantrybes wink.gif Net nepastebesi kaip pranyks smile.gif Tiksliai net negaliu pasakyti kada jos neberadau ant savojo pilvelio g.gif Gal po menesio, o gal ir anksciau blink.gif
neraj
nezinau ar cia normalu, bet pas mane nebuvo jokios juostos ant pilvo kazi kodel g.gif
SuperBaba
QUOTE (neringa @ 2004 06 15, 13:03)
nezinau ar cia normalu, bet pas mane nebuvo jokios juostos ant pilvo kazi kodel g.gif

Ogo ohmy.gif o as kiek maciau neshtukiu, tai visos pazymetos ta juosta biggrin.gif
$
o man isvis idomu ka ta juosta reiskia?
siaip tai pas mane jinai liko,bet tokia neryski o ir niekam jinai netrukdo..
neraj
QUOTE (SuperBaba @ 2004 06 15, 13:04)
Ogo ohmy.gif o as kiek maciau neshtukiu, tai visos pazymetos ta juosta biggrin.gif

tai va, man irgi idomu kodel jos pas mane nebuvo, kiek zinau tai pas visas buna rolleyes.gif
~♥KaipTaiKaip♥~
QUOTE (*kristina* @ 2004 06 15, 12:06)
o man isvis idomu ka ta juosta reiskia?
siaip tai pas mane jinai liko,bet tokia neryski o ir niekam jinai netrukdo..

Tikrai, idomu ka ji reiskia.
http
iŠNYKS PO POROS MĖNESIŲ. ČIA DĖL HORMOINŲ APYKAITOS. bEJA, TRINTI TIKRAI NEREIKIA ; ČIA PIGMENTAS GILIAM DERMOS SLUOKSNYJE NENUSIPLAUS.]

lABAI GRAŽUS TAVO LELIUS thumbup.gif sVEIKINU TAPUS MAMYTE. T biggrin.gif AI TOKIA LAIMĖ

Jau-Mamyte
QUOTE (neringa @ 2004 06 15, 12:08)
tai va, man irgi idomu kodel jos pas mane nebuvo, kiek zinau tai pas visas buna rolleyes.gif

Man poryt 22 nestumo sav., bet tos linea negra irgi dar nera rolleyes.gif tai sakau gal ir man nebus? Idomu, kaip cia TURI buti? o gal nesvarbu - juk visoms viskas individualu... g.gif smile.gif
Nata
QUOTE (SuperBaba @ 2004 06 15, 09:59)
Norejau paklausti kada isnyks ruda juosta ant pilvo, kuri atsirado neshtumo metu? Cia kikevienai kiek zinau ji buna. Dabar kai jau pagimdziau, tai ziuriu, kad ji tik ryskesne pasidare ohmy.gif  o kada ji pradings?

Siaip literaturoj parasyta, kad kiekvienai individualiai dingsta, bet siaip iki 1 metu turi dingti g.gif
Meisy
Busiu-Mamyte palauk dar truputi. man irgi nebuvo nebuvo, o va dabar kai mums jau 33 savaiteles, tai ryski ir per visa pilveli. laugh.gif nors gal tau ir nebus, matomai ne visom atsiranda...
ppieva
Man ta juosta ant pilvelio isryskejo mazdaug 30-ta nestumo savaite. Iki tol nebuvo. O dabar mums- 34sav. smile.gif
smulkute
QUOTE (ppieva @ 2004 06 15, 14:20)
Man ta juosta ant pilvelio isryskejo mazdaug 30-ta nestumo savaite. Iki tol nebuvo. O dabar mums- 34sav. smile.gif

Man panašiai. Siuo metu ji vos matoma. Mums 32sav.
Strielka
pas mane buvo paskutini menesi labai isryskejusi ta linija, paskui dar ilgokai ji po nestumo buvo, jau net maniau kad liks visam gyvenimui, net neatsimenu tiksliai kiek laiko, bet kokius 4 menesius tai tikrai, jau buvau prie jos ir pripratus, tik va neseniai, paziurejau i pilva, ogi jos ner clap.gif net zymeles neliko.. taigi kantrybes...
Misis X
Maniskiai jau 5 su puse men., bet juosta ant pilvo dar turiu. Tiesa, ji jau nera tokia ryski kaip nestumo pabaigoj, bet labai laukiu kol visai isnyks.
Rinute
O pas mane isnyko ta juosta po keliu pirmu menesiu nuo gimdymo. O buvo tokia iki pat krutines rolleyes.gif Idomu ir su antru lelium ta juosta atsiras g.gif
Šaltėja
Pas mane ta juosta jau buvo iki nestumo, tik labai neryski, dabar jau isryskejo ir pailgejo, t.y. atsirado ir virs bambos. O is bobuciu pasakojimu esu girdejus, kad kas turi ta linija lengvai gimdo clap.gif biggrin.gif norejau pasakyt, kas turi iki nestumo
Nata
QUOTE (jursalt @ 2004 06 16, 08:54)
Pas mane ta juosta jau buvo iki nestumo, tik labai neryski, dabar jau isryskejo ir pailgejo, t.y. atsirado ir virs bambos. O is bobuciu pasakojimu esu girdejus, kad kas turi ta linija lengvai gimdo clap.gif biggrin.gif norejau pasakyt, kas turi iki nestumo

Pas mane irgi tas pats clap.gif Kad tavo zodziai dievui i ausi laugh.gif
aukse
mano sūnui beveik metai, o ta juosta dar matoma unsure.gif gerai, kad tik iki bambos rolleyes.gif biggrin.gif
SuperBaba
QUOTE (marge @ 2004 06 16, 19:02)
Na manajai jau 9men, o juosta dar yra, nors nebe tokia ryski, ir yra virs bambos, bet nemanau, kad tai ypatingai svarbu.

Pasak, bobuciu, jei juosta tik iki bambos, bus berniukas, jei yra ir virs bus mergaite. Idomu kiek tame tiesos? Pabandykim remiantis savo patirtim patvirtinti arba paneigti si spejima

Mano juosta virs bambos, eina iki krutines, o gime berniukas smile.gif
ragnez
o man nebuvo jokios juostos, nieko rolleyes.gif
SuperBaba
QUOTE (ragnez @ 2004 06 16, 23:30)
o man nebuvo jokios juostos, nieko rolleyes.gif

Nu idomu kaip cia tada g.gif
šilka
QUOTE (SuperBaba @ 2004 06 15, 11:59)
Norejau paklausti kada isnyks ruda juosta ant pilvo, kuri atsirado neshtumo metu? Cia kikevienai kiek zinau ji buna. Dabar kai jau pagimdziau, tai ziuriu, kad ji tik ryskesne pasidare ohmy.gif  o kada ji pradings?

) Tu kaip prausies ryte patrink ją , pamatysi nusitrins, nejuokauju. Man yra virš bambos, o turiu berniuką.
SuperBaba
QUOTE (šilka @ 2004 06 16, 23:40)
) Tu kaip prausies ryte patrink ją , pamatysi nusitrins, nejuokauju. Man yra virš bambos, o turiu berniuką.

Nu, kad prausiuosi gi po dushu keikviena kart, kempine trynuosi, bet nieko nenusitrina blink.gif
aukse
QUOTE (marge @ 2004 06 16, 18:02)

Pasak, bobuciu, jei juosta tik iki bambos, bus berniukas, jei yra ir virs bus mergaite. Idomu kiek tame tiesos? Pabandykim remiantis savo patirtim patvirtinti arba paneigti si spejima

tvirtinu biggrin.gif
nanukas
QUOTE (šilka @ 2004 06 16, 22:40)

Trink netrynes jei yra tai yra tik laikui einant ji svieseja.Man buvo per visa pilva nuo apacios iki krutines ir gime mergaite biggrin.gif
Papildyta @ [mergetime]1087458770[/mergetime]
QUOTE (šilka @ 2004 06 16, 22:40)

Trink netrynes jei yra tai yra tik laikui einant ji svieseja.Man buvo per visa pilva nuo apacios iki krutines ir gime mergaite biggrin.gif
kendi
Pas mane abu kartus buvo per visa pilva ir turiu 2 dukras smile.gif
Manguste
QUOTE (aukse @ 2004 06 16, 18:43)
mano sūnui beveik metai, o ta juosta dar matoma unsure.gif gerai, kad tik iki bambos rolleyes.gif biggrin.gif

Ir Gustei beveik metai, o ta juosta vis dar yra. Iki bambos ryškesnė, virš bambos jau ne tokia ryški. Jau galėtų ir išnykti. mad.gif biggrin.gif
Taigi juosta eina virš bambos ir turiu mergytę. wink.gif
Misis X
Pas mane juosta per visa pilva , gime mergaite. Bet del lengvumo gimdant g.gif .
saulute111
O as girdejau atvirksciai, kad kas turi ta juosta ryskia - bus berniukas, kas neturi arba visai neryski-mergaite. Su pirmu man taip ir buvo, laukiuos antro ir juosta vel labai ryski, ir ultragarsas rodo berniuka biggrin.gif
neraj
QUOTE (saulute111 @ 2004 06 20, 12:28)
O as girdejau atvirksciai, kad kas turi ta juosta ryskia - bus berniukas, kas neturi arba visai neryski-mergaite. Su pirmu man taip ir buvo, laukiuos antro ir juosta vel labai ryski, ir ultragarsas rodo berniuka biggrin.gif

as neturejau visai jokios juostos ir gime berniukas rolleyes.gif unsure.gif
alma
Net neįsivaizduoju apie kokią juostą čia šnekama?Pirmąkart girdžiu,nors du vaikus turiu.O gal jau nebepamenu?.. g.gif Ne,nebuvo
smalsute
Pas mane yra kaskoks nezymus bruksnelis, tai gali but kad isryskes, bet gal ir nebus visai, net nezinau g.gif
berga
Pas mane kai pilvelis pradejo matytis ,mums16 savaiciu,kazkoks plaukuotas pilvas pasidare.Visada buvo plaukeliai bet ten kur ta linija buna patamseje tokie,net idomu ka bobutes pasakytu rolleyes.gif
smalsianosė
Pas mane buvo labai ryški - ir gimė berniukas biggrin.gif
Strielka
pas mane ta juosta buvo labai ryski gale nestumo, o va isnyko dabar atsiminiau, kai pradejau eit i soliariuma... dabar ne zymes rolleyes.gif gal tai turejo itakos g.gif
Raganiūkštė
Turėjau tą juostą klaikiai ryškią, tik gal po 4 mėn. pranyko.Gimė mergytė, nors daug kas aiškino, kad tai reiškia berniuką g.gif
Limcamca
Mane irgi ta juosta nervina, o dar vyras gasdina, kad ji taip ir liks visam gyvenimui ohmy.gif
undine
Pas mane pirmam nestume buvo labai ryski ta juosta ir gime berniukas,o antra nestuma tai ne tokia ryski,ir gime mergaite biggrin.gif
Lexana
Apie kokia juosta eina kalba? g.gif Kai as laukiausi, kadangi esu apkuni, tai mano pilva "puose" strijos, bet jokios juostos nebuvo. Tad tikrai nesuprantu, apie ka eina kalba. unsure.gif
Limcamca
Per pati pilvo viduri nuo bambos iki .... eina tamsiai ruda juosta. Gal tau tiesiog nebuvo biggrin.gif
Lexana
Na, tokiu atveju, as tokios juostos neapturejau. smile.gif O jau maniau, kad kazka praleidau... laugh.gif
kristee

pas mane ir nera rudos juostos wink.gif maciau kaip pas kitas buna, o pas mane kazkodel ji neatsirado g.gif
lengvute
aš pas save dar irgi nesu tokios aptikus nė per vieną nėštumą rolleyes.gif
Astule
man tai ta juosta lisryskejo, kai tik pivuzas pradejo augti... ir dabar tokia ryski sakyciau..
Arti
QUOTE (SuperBaba @ 2004 06 15, 12:00)
Norejau paklausti kada isnyks ruda juosta ant pilvo, kuri atsirado neshtumo metu? Cia kikevienai kiek zinau ji buna. Dabar kai jau pagimdziau, tai ziuriu, kad ji tik ryskesne pasidare ohmy.gif o kada ji pradings?

Man tai ilgai ji laikesi. Visiskai isnyko tik po kokiu metu mad.gif
smalsute
Pas mane ir yra, bet nelabai ryski g.gif
krika
QUOTE (Arti @ 2004 07 21, 13:23)
Man tai ilgai ji laikesi. Visiskai isnyko tik po kokiu metu mad.gif

mad.gif blink.gif sad.gif unsure.gif huh.gif g.gif nejaugi ir as vaiksciosiu metus su ta juosta? ji pas mane tooookia ryyyyski blink.gif o kazin ar negali padeti koks nors pigmentines demes balinantis kremas?
meska
Pas mane ta juosta atrodo kaip uztrauktukas, labai juokingai, tikiuosi isnyks po gimdymo, nes kitaip tai jau nebebus juokinga smile.gif laugh.gif smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.