kaip parodyt demesi zmonai? kaip atsidekoti uz kantrybe, uz palaikyma, uz istikimybe? Geles, dovaneles, vakariene jau zinomos, ka pasiulytumet naujo?
QUOTE(VytautasSt @ 2011 04 30, 19:17) kaip parodyt demesi zmonai? kaip atsidekoti uz kantrybe, uz palaikyma, uz istikimybe? Geles, dovaneles, vakariene jau zinomos, ka pasiulytumet naujo? Per iseigines,pusryciai(ir ne tik...) i lova;karts nuo karto, dvieju-triju dienu poilsis prie juros... QUOTE(VytautasSt @ 2011 04 30, 19:43) o jei yra 3 metu vaikas su savo poreikiais? Kartais galima paprasyti mociuciu pabutu su vaikuciu arba aukle paziuretu...iseiti visada galima rasti,tik noro reikia...
jei labai reikia kažkokių įrodymų...
Masažą užsakyti, kelione suplanuota...
o kodel nepaklausus zmonos, kokio demesio ji noretu?
o aš siūlyčiau tiesiog pastebėti ir pasakyti, kokia ji jums miela/graži/nuostabi ir t.t. butuką duot tiesiog šiaip, kiekvieną dieną.. pvz. prie eilinės vakarienės valgant sriubą visai šeimai už stalo ar kitokiose kasdieninės rutinos situacijose.. padeda
viena sąlyga: kai tai sakote/darote, tą ir turite galvoje, iš tiesų, o ne dėl "dėmesio rodymo" QUOTE(jurslan @ 2011 04 30, 22:01) o aš siūlyčiau tiesiog pastebėti ir pasakyti, kokia ji jums miela/graži/nuostabi ir t.t. butuką duot tiesiog šiaip, kiekvieną dieną.. pvz. prie eilinės vakarienės valgant sriubą visai šeimai už stalo ar kitokiose kasdieninės rutinos situacijose.. padeda viena sąlyga: kai tai sakote/darote, tą ir turite galvoje, iš tiesų, o ne dėl "dėmesio rodymo" tai kad čia norma, jokia ne padėka. QUOTE(Montekrista @ 2011 04 30, 22:06) ne visiems Papildyta: QUOTE(ragnez @ 2011 04 30, 20:39) tada tetis atsikelia anksteliau, pamaitina ir aprengia vaika ir abudu tyluteliai prapuola is namu visai dienai Super, o jei dar ta diena butu sutvarkyti namai, parusoti pietus ir atsaldytas sompanas ir i namus atvaziuotu manikiuriste, kuri padaro manikiura ir pedikiura
Geriausias atsidkojimas - smulkmenu pastebejimas. Padekokit uz sutvarkyta namu kampeli, uz nuolat svaru tulika ar tiesiog uz tai, kad ji yra salia. Buckis, einant pro sali, kai ji kepa...
Saunu,kad tokiu vyru yra
Ech...
Temos autoriui spaudziu desine Kad mano vyras nors pastebetu mano pastangas, as is laimes sokineciau..
Dar galima nueiti kartu i kina.
Bet svarbiausia turbut, kad tas demesys butu rodomas reguliariai.. o ne kazkokia proga specialiai
Pagirtina viskas. Laiminga zmona turite
O man keistokas tas noras ir nežinojimas, parodyt dėmesį žmonai.Tarsi reiktų už kažką išpirkti kaltę.
Keista, kad is anksto galvojama kaip parodyti demesi zmonai?Juk tai klostosi savaime, padekojam viens kitam, ar atsiprasom, juk tai normalus bendravimas, einantis is saves naturaliai, be isankstiniu sprendimu, na nebent jei tai burtu kokia nors ypatinga proga, tada tai taip,malonu nustebinti, paivairinti, bet kasdienybeje, manau turi but paprasta nuosirdi draugiska atmosfera, neuzmirstama susitikus ar atsisveikinus viens kitam buciuka pakstelt, ar padekot, kad ir uz maziausias smulkmenas, kartu leist laivalaiki, manau, kad su mylimu zmogumi visur gera.
QUOTE(Montekrista @ 2011 04 30, 22:06) tai ne padeka , o demesio rodimas ! Tema kaip parodyti demesi zmonai Papildyta: QUOTE(Agniese @ 2011 08 30, 21:16) Keista, kad is anksto galvojama kaip parodyti demesi zmonai?Juk tai klostosi savaime, padekojam viens kitam, ar atsiprasom, juk tai normalus bendravimas, einantis is saves naturaliai, be isankstiniu sprendimu, na nebent jei tai burtu kokia nors ypatinga proga, tada tai taip,malonu nustebinti, paivairinti, bet kasdienybeje, manau turi but paprasta nuosirdi draugiska atmosfera, neuzmirstama susitikus ar atsisveikinus viens kitam buciuka pakstelt, ar padekot, kad ir uz maziausias smulkmenas, kartu leist laivalaiki, manau, kad su mylimu zmogumi visur gera. |