Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vairavimo kursai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Keturi ratai
Pages: 1, 2
paperdoll
paskutinė tema čia http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=300970

dar vienas klausimas del Sostines m-klos. O ten nera eiliu vairavimui, nereikia ilgai laukti?
Gosh kiek laiko jums uztruko visas procesas?
Gosh
Bent pernai nebuvo eilių, šiemet nežinau. Su papildomom pamokom man vairavimo pamokos apie porą mėnesių užtrūko. O dabar juk kitaip kursuose, daugiau pamokų prisideda, tai nepasakysiu kaip ten eilės po visų pasikeitimų smile.gif
paperdoll
kazkaip nesiseka man, jau apsisprendziau, kad eisiu ten mokytis, bet suzinojau, kad pas juos paskutinis vairavimas yra 16:00, o as tik iki 16 dirbu :/ nu siaubas :/ ka daryti, kur eiti jau nezinau sad.gif
Gosh
O pirmutinis kelintą? Netinka imti rytinio, ar per pietų pertrauką? 45 min vienas važiavimas, gal spėtumėt? O šiaip, Paperdoll, dabar išsilaikykite eksternu teoriją, nėr ten taip sunku kaip atrodo iš šono, o po teorijos sau ramiai susirasite kokį instruktorių bet kokioj mokykloj smile.gif
paperdoll
Gosh ne.. as dirbu nuo 7:30 iki 16:00.. pirmutinis 07 val.. kazkoks idijotizmas.. o eksternu man netinka, as toks zmogus, kuriam reikia pamoku, savarankiskai as ruostis nemoku, tiesa pasakius sad.gif
tapse
QUOTE(paperdoll @ 2011 05 02, 13:20)
Gosh ne.. as dirbu nuo 7:30 iki 16:00.. pirmutinis 07 val.. kazkoks idijotizmas.. o eksternu man netinka, as toks zmogus, kuriam reikia pamoku, savarankiskai as ruostis nemoku, tiesa pasakius sad.gif
*

Tai gal bandyk Dorkane g.gif kur randasi antakalni blush2.gif ,ten paskutinis vairavimas 18val mirksiukas.gif .bent kai aš mokiausi ,tai ten važinejo ir šeštadieniais rolleyes.gif
paperdoll
tapse na aš su malonumu, bet man per brangu, dabar daug kur akcijos, bet nei dorkanas nei jasutis akcijų nedaro sad.gif

raidele
QUOTE(paperdoll @ 2011 05 03, 09:39)
tapse na aš su malonumu, bet man per brangu, dabar daug kur akcijos, bet nei dorkanas nei jasutis akcijų nedaro sad.gif
*

Dažniausiai geros mokyklos ir be akcijų turi klientų. ax.gif
paperdoll
raidele visiškai sutinku, tik deja šiuo metu negaliu sau leisti brangesnės mokyklos, todėl tikiuosi rasti pigiau sad.gif

o ką galit pasakyti apie Autoklasė Naugarduko g. ?
raidele
QUOTE(paperdoll @ 2011 05 03, 10:57)
raidele visiškai sutinku, tik deja šiuo metu negaliu sau leisti brangesnės mokyklos, todėl tikiuosi rasti pigiau sad.gif

*

Tikrai Jus suprantu. 4u.gif
1juraciukas
QUOTE(paperdoll @ 2011 05 03, 09:57)

o ką galit pasakyti apie Autoklasė Naugarduko g. ?
*

Autoklase yra stipri mokykla, bet ....nera pigi. Nezinau del ko, bet labai darznai ten keiciasi administratores, instruktopriai.... Tai rodo, kad nelabai geri reikaliukai pacioje mokykloje. Bet kai tokie sunkus laikai, tai gal ir nieko keisto.

Mokyklos, kurios musa kursu kainas (nebutinai visose, bet daugumoje), jos surenka dideles grupes, bet kai prasideda praktinis vairavimas... Eiles nerealios, grafikai-nepasirinksi. Instruktoriai apkrauti tiek, kad neilysi taip paprastai. Dziaugsies bet kokia pamoka gaves. Cia yra minusas, nes ilgai gaunasi. Kol 10 privalomu pravaziuosi-tikrai dar 10 papildomu reikes. Patariu viska labai gerai issiaiskinti. Ziureti i prieki taip sakant. mirksiukas.gif
paperdoll
1juraciukas aciu uz nuomone! 4u.gif Autoklaseje dabar nuolaida, jau beveik apsisprendžiau, kad einu ten. Tiesiog jau tiek nervu man kainavo issirinkti mokykla, tai ten tas tai sitas netinka, cia netinka tik teorijos pamoku laikas, noretusi anksciau, kad po darbo laukti nereiketu, bet nieko tokio, neturiu tiesiog jegu daugiau rinktis. doh.gif smile.gif
CattleyaC
Sveikos merginos. Pries kelias savaites prasiau jusu patarimo, ar verta rinktis Jasucio v. m. Fabijoniskese (man salia pat namu). Tai va: tikrai verta. Ejau pro sali ir galvoju: ai imsiu ir uzsirasysiu- paemiau ir uzsirasiau. Kol kas man dar tik teorija- bet labiausiai patinka tai, jog mokytojas nuolat akcent.: dazniausiai pasitaikancias klaidas. Be to jis nuolat sako: tas neislaike egzo regitroje, nes nepamate ,, toje vietoje,, ,, to zenklo,,- kiek suprantu, tai marsrutai vis tiek kartojasi ir naujo kelio ar gatves neatrasim smile.gif Na ziuresim kaip bus su vairavimu. Sake jog paciam instrukt. rinktis nebus galima, bet jei instrukt. labai nepatiks- tada ji pakeis be problemu. O del aiksteles- tai aikstele salia Gariunu dar statoma- ir veliausiai ji bus baigta liepa. Dabar mokykla nuomoj. aikstele Nauj. Viln.

Kompai mokykloje visi seni - tai vienintelis minusas man. Sveikatos pazymej. ir pirmos. medicinos pazym.- daro pacioje mokykloje.

Taigi: verta rinktis, nes teor. mokytojas nesavanaudis (nes buna tokiu: neisgirdai, nesupratai- tavo problemos). O sis plauna smegenis , kaip reikia smile.gif
Papildyta:
Oj merginos, dar kazkuri cia rase, kad teorija galima paciam pasimokyti ir eksternu islaikyti- tik nedarykit tokios klaidos. Dabar kai perskaiciau teorijos knygutes, puses dalyku nesu radus- ka sake mokytojas. Be to knyguteje daug kur labai neaiskiai parasyta- tikrai reikia lankyti teorijos pamokas mokykloje. Juk jei padarysit baisia avarija del teorijos nezinojimo- laiko neatsuksit atgal.
Papildyta:
As kazkada irgi galvojau- gal eksternu. Aciu Dievui uzteko proto nepadaryti tokios klaidos. Nes visa gyvenima gaileciausi to. O tai kad kazkas islaiko 100 proc. teorija - laikant eksternu, tai visai ne rodiklis.
virgo77
Taip, labai pritariu, kad verta vaikščioti į teorijos pamokas. Taisyklėse sausai surašyta, o mokytojas su pavyzdžiais pateikia, įvairias situacijas pamodeliuoja. Aš pradėjau lankyti Jasučio mokykloje Spaudos rūmuose. Kol kas tik teorija. Labiausiai mokytojas patinka dėl to, kad akcentuoja kultūringą važiavimą. Suprantu, kad vaikinukams, kurie irgi lanko tas pamokas tas nerūpi, bet kad į tai kreipiamas dėmesys - yra gerai. Ir šiaip ta mokykla kol kas esu patenkinta, dėl kompų ten nežinau, nes dar prie jų nepriėjome, bo dar tik pirmosios pamokos.

O dabarties labiausiai bijau vairavimo, todėl, kad vienu metu ir ženklus sekti, ir pedalus spaudyti, ir pavaras junginėti, ir šiaip įtampa.....
Tikiuosi, kad čia ne man vienai tas yra baisu? doh.gif

P.S. Abejoju, ar būtų koks nors skirtumas, jei galėtum pats rinktis instruktorių, juk vis tiek jų nepažįsti. O kad keisti galima - tas yra gerai.
virgo77
Gal galite ką nors pasakyti apie Jasučio mokyklos instruktorių Arvydą? Laukia pirmoji vairavimo pamoka. Baisuuuuu.... wacko.gif Paguodos žodis nepakenktų..........
Shalimar
Gal kas mokesi Autotrasoj, Jasucio arba Autoeksterne? Visokiuose Dorkanuose, Pyyp eiles po kelias savaites, o man reikia kuo greicioau pradeti vairavima, teorija turiu.. Rytoj jau noriu uzsiregistruoti, bet nezinau i kuria doh.gif doh.gif doh.gif
Shalimar
Arba instruktorius Sigitas is Autoklases, gal ka zinote?
mskapas
Jei gerai prisimenu ir nemaisau vardu, sigitas labai saunus instruktorius (cia tas, gan aukstas)
QUOTE(Shalimar @ 2011 06 14, 08:05)
Arba instruktorius Sigitas is Autoklases, gal ka zinote?
*

meile_G
Jeigu eiles po kelias savaites tai ne be reikalo mirksiukas.gif Mokausi PYYP.lt Patys geriausi atsiliepimai. thumbup.gif
Pries tai mokiausi Autoakademijoje, nes ir skubejau, ziurejau, kad arciau namu. Panasi situacija, teorija irgi jau buvau turejus. Ir labai gailiuosi, kad taip paskubejau. Autoakademijos instruktorius mokino, net sunku pavadinti mokino, nes is tiesu i viska ziurejo pro pirstus, po keliu pamoku pareiske, kad reikes dar bent 10 papildomu.

Tada atejau i PYYP ir po keliu pamoku viskas susideliojo i savo vietas, grizta pasitikejimas, tampa aisku kas ir po ko ir, svarbiausia, kodel. Gaunu pastabas del tu klaidu, kuriu pirmas instruktorius net nesivargindavo pamineti. Pasidomek labiau, pas Dimitriju dar nesenai buvo galima ir po savaites pradeti. Pasidomek, kiek tau pamoku gali pasiulyti per savaite. As PYYP gaunu 4 pamokas per savaite. Jei nori, gali ir maziau. Kai ieskojau mokyklos arba Autoakademijoje geriausiu atveju budavo 1, nes kaip sake "reikia ir su kitais dalintis".

QUOTE(Shalimar @ 2011 06 13, 18:47)
Gal kas mokesi Autotrasoj, Jasucio arba Autoeksterne? Visokiuose Dorkanuose, Pyyp eiles po kelias savaites, o man reikia kuo greicioau pradeti vairavima, teorija turiu.. Rytoj jau noriu uzsiregistruoti, bet nezinau i kuria doh.gif  doh.gif  doh.gif
*

Shalimar
QUOTE(gucii @ 2011 06 16, 20:57)
Jeigu eiles po kelias savaites tai ne be reikalo  mirksiukas.gif Mokausi PYYP.lt Patys geriausi atsiliepimai.  thumbup.gif 

4u.gif As po ilgu ieskojimu ir blaskymusi apsistojau ties Autoklase ir Sigitu. Ir tikrai, kaip sako mskapas, labai saunus instruktorius thumbup.gif Kolkas tik viena karta buvau, bet labai patiko, kita savaite nelabai gaunasi su laiku, tai tik pora kartu eisiu, o nuo dar kitos jau galiu kasdien. O kitose mokyklose siule po triju savaiciu pradeti ir po karta per savaite, konvejeris kazkoks doh.gif As irgi anksciau buvau labai nusvilus su instruktorium, todel dabar atsargiau rinkausi, tikiuosi viskas eisis gerai smile.gif
virgo77
Kažkas minėjo, kad Fabijoniškėse Jasučio mokykloje seni kompai, galiu pasakyti, kad Spaudos rūmuose irgi seni kompai. Gal tai ir ne bėda? Svarbu, kad yra kur mokytis, bet man pasėdėjus prie jų senų kompų akis skauda. unsure.gif Suprantu,,,, mašinų remontai, matyt daug kainuoja, kai mokinukai pavairuoja, kad jiems ne iki kompų... smile.gif
Dar klausimą turiu: ar verta pirkti teorijos mokymuisi testus? Ar užteks kiek pati skaitysiu teoriją ir mokykloje prie kompų pasėdėsiu?
reicel
[quote=gucii,2011 06 16, 19:57]
Jeigu eiles po kelias savaites tai ne be reikalo mirksiukas.gif Mokausi PYYP.lt Patys geriausi atsiliepimai. thumbup.gif
Pries tai mokiausi Autoakademijoje, nes ir skubejau, ziurejau, kad arciau namu. Panasi situacija, teorija irgi jau buvau turejus. Ir labai gailiuosi, kad taip paskubejau. Autoakademijos instruktorius mokino, net sunku pavadinti mokino, nes is tiesu i viska ziurejo pro pirstus, po keliu pamoku pareiske, kad reikes dar bent 10 papildomu.

As kaip tik mokausi vairuoti motoakademijoj. Gal ten kitas instruktorius buvo, nes maniskis Ernestas tikrai pats puikiausias mokytojas, visada drasina, aiskina, kartoja po simta kartu daromas klaidas, kur reik labiau pasistengti. Ir eiles pas ji 2 savaites i prieki, o kaip ir raset - ne be reikalo tos eiles, kai gerai mokina smile.gif
meile_G
QUOTE(reicel @ 2011 06 28, 21:53)
As kaip tik mokausi vairuoti motoakademijoj. Gal ten kitas instruktorius buvo

Autoakademija ir Motoakademija yra dvi skirtingos mokyklos 4u.gif
Apie Motoakademija nieko negaliu pasakyti.
Autoakademijoj turejau tris instruktorius. Su paciu blogiausiu turejau daug pamoku, po to buvo du geresni, bet vis vien, vazinejom bet kur ir bet kaip. Bet tai dar ne pati blogiausia dalis tos mokyklos, tiek to...
O dabartinis PYYP mokyklos instruktorius turi aisku planavima, ramiai tave tikrina ir ugdo savarankiska vairavima. As manau dalis tokio atsakingumo yra del to, kad jis yra pats mokyklos ikurejas ir jam svarbus rezultatai. Man tai labai patinka. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(virgo77 @ 2011 06 27, 19:43)
Kažkas minėjo, kad Fabijoniškėse Jasučio mokykloje seni kompai, galiu pasakyti, kad Spaudos rūmuose irgi seni kompai. Gal tai ir ne bėda? Svarbu, kad yra kur mokytis, bet man pasėdėjus prie jų senų kompų akis skauda.  unsure.gif  Suprantu,,,, mašinų remontai, matyt daug kainuoja, kai mokinukai pavairuoja, kad jiems ne iki kompų...  smile.gif

Patarciau nusipirkti testu knygute. Tokia dydzio kaip zurnalas, geltona. Knygynuose buna. Ten visi klausimai su atsakymais. Taip ir spresdavau parke, lovoje, ant pievutes... Didelis pliusas, kad teisingai atsakytu klausimu gali is naujo nespresti na ir nevargsta akys prie kompiuterio. 4u.gif
šėtonytė
Nauja „teisės.lt“ vairavimo mokykla prie Saulėtekio Kaune

Nauja mokymo klasė, nauji automobiliai, profesionalūs vairavimo instruktoriai.
A (motociklų) ir B (lengvųjų automobilių) kat. vairavimo kursai vyksta adresu V. Krėvės pr. 82B, Kaunas

Registracija internetu: http://www.teises.lt/kaunas.html ; tel. informacijai: +37060806564

Kursų kainas rasite čia: http://www.teises.lt/kaunas-kainos.html

Tik „teisės.lt“ vairavimo mokyklose:
- Vairavimo testavimas - repeticija prieš egzaminą Regitroje www.vairavimotestavimas.lt nemokamai.
- Vairavimo teoriją galima papildomai nemokamai (mokyklos mokiniams) mokytis internetinėje svetainėje www.ketbilietai.lt.
- Vykdomos psichologo konsultacijos prieš egzaminus.

Atsiliepimai apie mokyklą: http://www.teises.lt/kaunas-atsiliepimai.html

Vairavimo mokyklos kontaktai:
El.paštas: sauletekis@teises.lt
Tel.: +37060806564

Facebook: http://www.facebook.com/teises.lt
Twitter: http://twitter.com/teiseslt

www.teises.lt
Karolina_22
Ką tik pati išsilaikiau teises ir tikrai tikrai galiu rekomenduoti A. Žukausko vairavimo mokyklą (lankiau Antakalnyje). Gal ji ir išgirta, bet tikrai ne veltui. smile.gif Taip pat visiems rekomenduoju instruktorių Aleksandrą! thumbup.gif Nuostabus, tikrai. Paaiškina, kantrus, mėgsta pašnekėti. biggrin.gif Labai vertinu jį už tai, kad leidžia vairuoti pačiam, nepadeda. Net matydamas, jog tuoj užgesiu, neprilaikydavo sankabos. Sakė, kad svarbu pačiai pajaust, išmokt, juk niekas po to už tave neprilaikys ir pan. Ir eilės pas jį žmoniškos, susitart tikrai galima. smile.gif
GintarėT
Sveiki, noriu laikytis teises Klaipėdoj, bet nežinau, kur geriau eiti, gal yra kas galėtų patarti? Nepykit, jei jau kur buvo rašyta, bet visų senų temų peržiūrėt tikrai nesugebėsiu, o ir šiaip apie Klaipėdą kiek mačiau mažai kalbama smile.gif
kingrid
[quote=šėtonytė,2011 08 04, 13:45]
Nauja „teisės.lt“ vairavimo mokykla prie Saulėtekio Kaune

Nauja mokymo klasė, nauji automobiliai, profesionalūs vairavimo instruktoriai.
A (motociklų) ir B (lengvųjų automobilių) kat. vairavimo kursai vyksta adresu V. Krėvės pr. 82B, Kaunas

o su šita vieta (Krėvės pr. 82B, Kaunas) buvo taip:
teko rezervuotis (nukreipė iš www.vairavimotestavimas.lt puslapio) papildomo vairavimo pamokas. kadnagi labai spaudė laikas ( registravausi savaitės vidury, o sekancios savaitės sestadieni laukė egzas) rezervavausi ne vieną pamoką pasibandymui kaip seksis su konkrečiu instruktorium, o iškarto 3 pamokas. kadangi vairavimas yra tiesioginis bendravimas su vienu žmogumi ypatingai stresinėj situacijoj, pusantros valandos (manau daugelis moterų mane supras) atėjusi į vietą administratorę įspėjau, kad jei visiškai nesusikalbėsim su instruktorium nenorėčiau imtis likusių dviejų pamokų ir atitinkamai už jas nemokėti. tuometi susidūriau su administratorės pasipriešinimu, nepasitenkinimu, aiškinimu, kad aš čia tokia vienintėlė ir kaip "jai bus blogai nuo valdžios". kadangi pinigai nebuvo sumokėti, o intruktorui tai nebuvo problema perrašme sutartį tik vienai pamokai. instruktorių po pamokos informavau, kad sekančias dvi pamokas su juo važiuoju, bet administratorei nebeskambinau kadangi buvo penktadienis ir puse 7 vakaro. sekančio vairavimo dieną (pirmadienis) dėja gavosi taip kad administratorei paskambinti per visus darbus is galvos išgaravo, 20 min iki pamokos sulaukiu administratorės skambučio, negalėjau pakelti, perskambinusi sužinau, kad instruktoriaus mašina sulūžo. tariamės, kad susiskambinsim kaip mašina, nes 3čios pamokos rezervacija sekančia dieną (antradienis). sekančia dieną paskambinus administratorė atsako, kad rezervuotu laiku pas instruktorių užrašytas kitas žmogus ir galiu rezervuotis per internetą (tarsi ji nesugebėtų pati užregistruot, nes puslapyje nurodytas ir telefonas).
taip ir likau nesupratusi atkeršijo man ta administratorė kad nuotaiką sugadinau ar sutapo taip...
kaip pas juos centre ar taikos psl nzn, bet sitam filiale aptarnavimas žiauriai nuvylė. bet i kaip atsiliepimo apie vairavimo mokyklą mano analogisko sitam pasiskundimo dėja neįdėjo. turėkit omeny kad ten atrinkti TIK teigiami atsiliepimai wink.gif
Endesa
Sveiki 4u.gif
Gal kas yra lankę A.Bialo vairavimo mokyklą Vilniuje?Labai būtų įdomu išgirsti kokių nors atsiliepimų apie instruktorius ,ar verta rinktis šią mokyklą?
Ayaan
Gal kas galės patarti dėl mokyklų. Renkuosi kol kas tarp Jasučio, Dorkano, dar Autoklasės, gal kam teko lankyti kursus šiose mokyklose? Jasučio kainų kol kas nesužinojau, bet Dorkano ir Autoklasės skiriasi gan ženkliai, ar verta sumokėti daugiau ir rinktis Dorkaną?
Shalimar
QUOTE(Ayaan @ 2011 09 13, 14:07)
Gal kas galės patarti dėl mokyklų. Renkuosi kol kas tarp Jasučio, Dorkano, dar Autoklasės, gal kam teko lankyti kursus šiose mokyklose? Jasučio kainų kol kas nesužinojau, bet Dorkano ir Autoklasės skiriasi gan ženkliai, ar verta sumokėti daugiau ir rinktis Dorkaną?
*

Ir as tarp ju rinkausi biggrin.gif Ir dar keleto kitu.. Issirinkau Autoklase ir nekiek nesigailejau, super mokykla, super instruktorius, dar buvo gera akcija tuo metu, plius maciau mokykloj ant staliuko guledavo 50 lt nuolaidu kuponai, tai gal uzejus ji paimti ir dar nuolaida gautum, nezinau smile.gif
denaxa
QUOTE(Ayaan @ 2011 09 13, 14:07)
*

Verta rinktis Autoklase smile.gif mano dukra ten dabar lanko,kol kas tik teorija,vaikas labai patenkinta.Neskaitant visu kitu pliusu ir privalumu-dar prisideda ir silta semyniska atmosfera thumbup.gif
Dorkanas ir Jasutis,beje,irgi geros mokyklos biggrin.gif
Ayaan
Shalimar, denaxa, ačiū už nuomonę 4u.gif Bet vat teko kalbėt su drauge ir nebuvo ji patenkinta Autoklasės instruktoriumi, bet ji tik vairuoti mokės ten, bet instruktoriaus vardo nežinau. Man pagal gyv. vietą labai tiktų Jasučio mokykla, nes prie namų, bet va šiandien gatvėj dar pamačiau Ikonikovo mokyklos automobilį ir perskaičiau kelis gerus atsiliepimus apie Autotaką, tai vėl dilema biggrin.gif Labai norėtųsi patekti į kursus, kur teorija nebūtų dėstoma atsainiai ir neįdomiai doh.gif
denaxa
Ir Autoklaseje,ir Jasutyje,ir Dorkane-teorija destoma idomiai ir nenuobodziai,kaip kitur-nezinau ax.gif Instruktoriu,kokia bebutu mokykla,jei nepatinka kazkas-galima keisti (gali juk paprasciausiai biolaukai neatitikti,juk buna taip,o kai viens kita erzins-koks gi cia mokymasis... doh.gif ).Autoklaseje yra du teorijos destytojai,vieno vardas Arturas,nerealus ir tikrai gerai ir idomiai paaiskina (dukra dabar ten kaip tik mokosi),o kito nezinau,gal irgi idomiai desto,bet ko nezinau,to nezinau... ax.gif
Shalimar
QUOTE(denaxa @ 2011 09 17, 16:47)
Autoklaseje yra du teorijos destytojai,vieno vardas Arturas,nerealus ir tikrai gerai ir idomiai paaiskina (dukra dabar ten kaip tik mokosi),o kito nezinau,gal irgi idomiai desto,bet ko nezinau,to nezinau... ax.gif
*

Denaxa, o pas koki instruktoriu dukra? ax.gif
denaxa
QUOTE(Shalimar @ 2011 09 17, 17:18)
Denaxa, o pas koki instruktoriu dukra? ax.gif
*

Dar tik trys paskaitos buvo,tai kol kas dar nevazineja smile.gif
Stephanie
Tik nesirinkim Fabijoniskiu Jasucio vairavimo mokyklos ir STANISLAVO.
danjelle
Aš kaip tik galėčiau pagirti Jasučio vairavimo mokyklą. Tiesa, lankiau Spaudos rūmuose, o ne Fabijoniškėse. Pradėjau viską nuo nulio ir tiek teoriją, tiek praktiką išlaikiau iš pirmo karto. Gal čia man pasisekė, kad teoriją labai įdomiai ir kartais šmaikščiai dėstė pats įmonės savininkas, o ir instruktorius pasitaikė tikrai nuostabus ir labai kantrus. Žodžiu esu visu šimtu procentu patenkinta šita mokykla ir gautais įgūdžiais. smile.gif
LauGėlė
Norejau pasiteiraut, kaip Žukausko mokykla Šeškinėje? 4u.gif
Anma
Kursus baigiau "Autoplaza" vairavimo mokykloje (Olandų gatvėje) ax.gif Patiko tiek teorijos, tiek praktikos pamokos. Viską labai gerai smulkiai išaiškina ir, kas svarbiausia, nėra baimės vairuoti mieste ar parkuotis 4u.gif O YPAČ važiuoti žiedu biggrin.gif Ką jau ką, bet šitai tikrai išmokau biggrin.gif
akcent
Aš giriu Kauno automokyklą "Noriu vairuoti". Labai viskas patiko, išleidža ne žaliuką, o puikų vairuotoją.
Mano instruktorius buvo Kęstutis Varanauskas. Oi, kaip jis "stramužino", bet egzaminą laikiau užtikrintai ir tvirtai.
Natalocka
QUOTE(Endesa @ 2011 08 30, 11:57)
Sveiki  4u.gif
Gal kas yra lankę A.Bialo vairavimo mokyklą Vilniuje?Labai būtų įdomu išgirsti kokių nors atsiliepimų apie instruktorius ,ar verta rinktis šią mokyklą?
*

As tai galiu tik daug geru zodziu pasakyti apie sia mokykla ir instruktoriu Stanislava, tiesa, baigiau sia mokykla 2003 m. ir is pirmo karto islaikiau visus egzaminus. Destytoju paaiskinimai buvo super, iki siol visus pamenu.
eimma
sveikutes 4u.gif kadangi as cia naujokė, tai niekaip negaliu rasti temos kur kalbama apie kursus uzsienyje, gal kas pagelbetu blush2.gif
Cruella de Vil
Sveiki, turiu mintį ir aš pagaliau išsilaikyt teises, bet jau kokia savaitė kaip niekaip nesugebu išsirinkt vairavimo mokyklos.
Gal kas turi kokių atsiliepimų apie vairavimo kursus Kaune? Šian skambinausi į keturias mokyklas: "Rigveda", Žukausko vairavimo m-kla, "Zebras" ir į ABC auto, tik pastaroji su manim kalbėt nenorėjo
Mokėt už kursus norėčiau išsimokėtinai, kainos ir sąlygos visur panašios, tai kaip išsirinkt? smile.gif
virgo77
QUOTE(akcent @ 2011 09 24, 20:47)
Aš giriu Kauno automokyklą "Noriu vairuoti". Labai viskas patiko, išleidža ne žaliuką, o puikų vairuotoją.
Mano instruktorius buvo Kęstutis Varanauskas. Oi, kaip jis "stramužino", bet egzaminą laikiau užtikrintai ir tvirtai.
*

Ar ne per skambiai pasakyta, kad išleidžia ne žaliuką, o puikų vairuotoja? Ar kurią nors yra mokę kaip važiuoti per plikledį, esant smarkiam lietui ar pvz. kaip įtakoja važiavimą šoninis vėjas? Užsimena apie tai, bet aš pasigendu praktinių pamokų esant sudėtingam važiavimui....
denaxa
QUOTE(virgo77 @ 2011 12 02, 19:37)
Ar ne per skambiai pasakyta, kad išleidžia ne žaliuką, o puikų vairuotoja? Ar kurią  nors yra mokę kaip važiuoti per plikledį, esant smarkiam lietui ar pvz. kaip įtakoja važiavimą šoninis vėjas? Užsimena apie tai, bet aš pasigendu praktinių pamokų esant sudėtingam važiavimui....
*

drinks_cheers.gif jei zmogus,islaikes teises,kasdien vazines bent po kelias valandas,nevengs sudetingu salygu,nuolat mokysis,tobulinsis,taisykliu visai visai nepazeidines,avariju nedarys...na...tada po kokiu 20m gal ir gales sakyti kad yra puikus vairuotojas... ax.gif
KTK
QUOTE(Cruella de Vil @ 2011 12 02, 13:46)
Sveiki, turiu mintį ir aš pagaliau išsilaikyt teises, bet jau kokia savaitė kaip niekaip nesugebu išsirinkt vairavimo mokyklos.
Gal kas turi kokių atsiliepimų apie vairavimo kursus Kaune? Šian skambinausi į keturias mokyklas: "Rigveda", Žukausko vairavimo m-kla, "Zebras" ir į ABC auto, tik pastaroji su manim kalbėt nenorėjo
Mokėt už kursus norėčiau išsimokėtinai, kainos ir sąlygos visur panašios, tai kaip išsirinkt? smile.gif
*

Tik neik auto ABC,teorija gerai paruos,o vairavima,tai geriau nereikia doh.gif ,nors gal kas jau paskeite,mokinausi joje pries kelis metus.
grazi furija
Aš prieš gerus kelis metus mokiausi vairuoti Kaune su "Mobilūs Žmonės" instruktoriumi.
Nežinau kaip ten visumoj instruktoriai, bet maniškis fantastiškas buvo thumbup.gif
Pamenu tik vardą - Zigmas smile.gif
Žmogus atsidavęs savo darbui visa esybe. Nu nei kiek nepagražinsiu pasakius,kad rūpinosi kaip tėvas.
Prieš pat egzaminą , pats pasisiūlė, snieguotą šeštadienio rytą padaryti paskutinį vairavimą 6 val.ryto . Po egzamino skambino pasiteirauti ar išlaikiau egzaminą. Ir žinau,kad taip elgėsi su visais mokiniais. Nes vairuojant teko ne kartą matyti kaip pergyvena,kaip jaudinasi dėl savo mokinių.
Prieš tai vairavau su kitu instruktoriumi iš kitos mokyklos ( berods Vairalda).
nu nieko blogo negalėjau apie jį pasakyti,bet ir nieko gero. Gal nesutapo biolaukai,bet būdavau nuolatiniam strese. Aikštelėje apskritai vos du kartus buvome. Pabaigus 10 vairavimų išgirdau,kad visai neblogai vairuoju ir jau galiu bandyti laikyt egzą biggrin.gif Nors visa širdim jaučiau - ni ch...a.
Atėjus pas naująjį instruktorių ( Zigmą iš mobilių žmonių) tas už galvos susiėmė,sakė,vaikeli,kas tave vairuoti mokė... smile.gif
O jau po pirmos treniruotės man išgaravo visos baimės, visi stresai... smile.gif Labai puikiai viską išaiškina.
Žodžiu prigyriau,bet tik todėl, kad jis to vertas,kad iki šiol jaučiuosi labai dėkinga tam žmogui. Kad visi instruktoriai tokie būtų.
Tik nežinau ar jis tebedirba,nes žmogus jau ne jauniklis buvo.
Vyciūnia
Mano žmona prieš pora mėnesiu mokinosi vairuoti VRC. Tikrai gera mokykla, išlaikė iš pirmo karto ir teoriją ir praktiką. Aišku prie praktikos aš nemažai prisidėjau biggrin.gif Ištisai gatves šlifuodavom. Na ir aišku, jei kas eisit mokytis į VRC važinėkite su Tadu. Jei jau jis mano žmoną išmokė vairuoti tai....
Vilma-Ieva
O gal kas mokėsi vairuoti Kaune Vaišvydavos vidurinėj? Kokie atsiliepimai? Gerai paruošia?
Polaroid
gal kas Kaune lankė "RACIONALUS VAIRAVIMO CENTRAS" Pas Arūną? g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.