Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kostes gimdymo istorija
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Koste
Apie 20 val. snekuciuojusi forume su nesukem ir kaip visada uzsimanau i py py, nueinu i wc ir tuo momentu plustelejo kraujas. Jo buvo tiek daug, kad as amo netekusi tiesiog ziurejau kaip jis teka man per kojas ir darosi kraujo balute, tada pradejau saukti vyra, tas atbeges perbalo visas, o tada as jau susitvardziau, sakau bek masinos, o pati skambinau gydytojui.

Uz kokiu 20 min. mes jau KMUK, ten ilgiausiai pildo dokumentus mad.gif , bet keltis nuo ratuku jau neleidzia. Po to nuveza i priesgimdyvine palata(tiesiog apartamentai smile.gif ), kurioje mane ruosia operacijai, plauna skrandi(fui..), prijungia prie visokiu aparatu, as prasau dalines nejautros, bet gydytojas sako, kd extra situacija ir pageidavimu jokiu negali buti. Visiskai atsiduodu personalo rankom ir nebesuku del nieko galvos, su vyru kazko juokiames, jis vis fotografuoja ir kazkaip gydytojo klausiam ar siandien as gimdysiu (iki to mes kazkaip net nesuvokem ko cia atvaziavom blink.gif ), o gydytojas sako, kad dar siandien svesim gimtadieni...

Veza i operacine, man ramu, kazkas mane glosto, kazka leidzia i ranka............ visur tamsu, baisiai noriu gerti, negaliu pajudeti is vis nesuprantu kur esu. Siaubas. Pradedu saukti i tamsa ar cia yra kas nors? Ir tada prisimenu, kur as. Palieciu pilva-jo nera. Dieve, kur mano vaikas, ar jis gyvas, ar sveikas? Nieko nezinau. Kazkokia uzsimiegojusi sesele aiskina, jog as tyleciau, nes ji visa para dirba ir nori miego.

Budziu iki pat ryto, i galva lenda baisiausios mintys, noriu gerti, jei galeciau atsikelciau ir isgerciau vandeni is tos vazos nuo palanges. Jau svinta ir staiga i palata ivaziuoja leliuko lovyte, sesele sako ar cia guli...-iene. Mano pavarde. Ir staiga iskelia is tos lovytes toki mazuti, grazuti, susiraukusi zmoguti, prinesa prie manes-pasisveikink su suneliu... Dieve, as ji buciuoju, bandau paliesti, man ji paguldo prie sono, pakelia naktinius ir jis isisiurbia i mane. Mano sunus. Asaros bega, is paskutiniuju dar bandau istraukti jo rankytes is marskinuku ir suskaiciuoti pirstukus, bet ji isnesa. Po to atejo vyras ir parode ka nufilmaves vakar, maciau savo leliuka nuo pat pradziu....

Gimdymas buvo su komplikacijom, netekau daug kraujo, bet tai nesvarbu, svarbu yra tai, kas dabar guli lovytej 2.gif wub.gif
kendi
clap_1.gif smile.gif grazu, sveikatos jums smile.gif
Betina
Labai gražu thumbup.gif , vos neapsisžliumbiau beskaitydama smile.gif Linkėjimai mamytei ir sūneliui 2.gif
happy
Aukit sveiki wub.gif ir stiprus
šviesa
Koste, tu saunuole. Jauciu, kad daug teko iskenteti, bet tu lyg ''plauki'' virs visko, kupina graziausiu jausmu.
Ausriukas1
Labai grazu! Bandau isivaizduoti ta jausma kai pirma karta isvysti savo maziuli! wub.gif Sekmes jums!
Elvita
Stiprekit wub.gif
Dzordza
Labai grazu! clap_1.gif
As irgi jau leliaus noriu...
Noja
kokia svelni, grazi istorija smile.gif man net asareles kelios nubego smile.gif

koste, sveikatos tau ir tavo 2.gif
SuperBaba
Koste laikykites clap.gif
Racegirl
sekmrs tau ir tavo suneliui 2.gif
Daisy
GERAI, KAD VISKAS GERAI BAIGESI, STIPRYBES, SVEIKATOS, RAMIU NAKLTELIU wink.gif
sicile
saunuole Koste thumbup.gif aukit stipruciai ir sveikuciai
LINCE
Koste,labai tave sveikinu ir tikiuosi ,kad augsit didučiai or gražučiai. clap.gif
P.S.kaip daktariukas?Ar patiko pas jį gimdyt?
vilnele
Oi kaip keistai prasidejo istorija, gerai kad viskas gerai. O kodel tas kraujas, kas ten tokio buvo?
Daug daug stiprybes JUms!
origa
sveikatos ir stiprybes, aukit diduciai clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Ziogutis
Koste, tu saunuole thumbup.gif Sekmes jums clap_1.gif
Eos
Koste, daug daug sveikatos tau ir tavo suneliui. Jus shaunuoliai smile.gif
Nestis
Koste,
sveikinam ir daug jums abiems stiprybes, sustiprekit, atsigaukit ir laimingi aukit.
Meinarda
clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
smalsute
Sveikinu su lelytes gimimu wub.gif
KV
Tikrai nepakeičiamas pirmasis pasimatymas su vaikeliu ir pirmasis maitinimas thumbup.gif
Katukė
Oi, kokia tu drąsi thumbup.gif . Aš turbūt būčiau nusiverkus iš baimės. Šaunuolė 4u.gif
cuoliukė
Svarbiausi kad viskas baigesi gerai 4u.gif
brigitiki
labai grazi jusu istorija 4u.gif
inetukea
thumbup.gif 4u.gif
Šarlote
Sveikatos mamytei 4u.gif
Renesme
wub.gif wub.gif wub.gif
liolia79
Gerai kad viskas gerai baigesi smile.gif Sekmes ir sveikateles augant 4u.gif mirksiukas.gif
gosas
wub.gif 4u.gif
Renesme
4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.