Mėnesio Supermamos apdovanojimas!
www.supermama.lt forume sutinkame tiek daug gerų, dorų, nuoširdžių, nuolat kažkam į pagalbą skubančių žmonių; tiek daug iniciatyvių, energingų, aktyvių dalyvių, teikiančių vis naujų pasiūlymų forumo darbo gerinimui ir problemų sprendimui.
Jūsų gerumas, idėjos, kūrybiškumas, parama padeda kurti ir tobulinti jaukesnę, saugesnę, informatyvesnę ir naudingesnę forumo erdvę, kuri traukia čia tūkstančius būsimų ir esamų tėvų.
Jau seniai norėjome padėkoti ir pasididžiuoti tokiais forumo dalyviais, todėl nuo šiol kas mėnesį kviečiame Jus visus siūlyti ir rinkti Mėnesio supermamą! Siūlydami kandidatę/-ą ne tik paminėkite dalyvio vardą, bet ir pasidalinkite savo mintimis: kodėl šis forumo narys nusipelno Mėnesio supermamos nominacijos; už ką norite Jam padėkoti, kokių darbų jis nuveikė forumo ar forumo dalyvių labui; kaip savo parama bei labdara šis žmogus gelbsti ir globoja tuos, kuriems labiausiai to trūksta; kaip šio forumo erdvėje susibūrusių bendraminčių dėka įkurtos organizacijos, asociacijos sėkmingai įgyvendina užsibrėžtus tikslus bei atlieka gerus ir naudingus visuomenei darbus, ir pan. Siūlysime, dėkosime, rinksime ir didžiuosimės forumo šauniausiais dalyviais šioje temoje. Laukiame motyvuotų pasisakymų ir jau nekantraujame apdovanoti šio Mėnesio supermamą!
Keberiokšt
2006 02 28, 21:05
Pirmam kartu siulau apdovanoti menesio "Supermama" moteri, per si menesi parasiusia daugiausia zinuciu i foruma. Kadangi zinutes neskaiciuojamos bendraamziuose, kaimynuose ir kituose "bla-bla", toji moteris is tiesu nuveike daug, dalyvaudama diskusijose, pateikdama daug naudingos info. Tiesa sakant, nezinau, ar imanoma suziureti tokia statistika- aktyviausioji per menesi Kitas siulymas - si menesi apdovanoti moteri, niku Ingakalnis. Tai Supermama, kuri sauniai "demaskavo" apgaules skyrelyje "Paremkime mus" ir kuria galejome matyti "Sroviu laidoje".
Vilhelmina
2006 02 28, 22:57
QUOTE(Keberiokšt @ 2006 02 28, 22:05) Kitas siulymas - si menesi apdovanoti moteri, niku Ingakalnis. Tai Supermama, kuri sauniai "demaskavo" apgaules skyrelyje "Paremkime mus" ir kuria galejome matyti "Sroviu laidoje". Ingakalnis tikrai to verta, ji padejo padaryti musu visu erdve saugesne. As balsuoju uz ja
Jungiuosi ir aš prie ingakalnio.Titulas- supermama seklė
Pritariu auksciau pasisaliusioms mamytems  As irgi uz sekle - Ingakalni
Manau Ingakalnis tikrai verta būti mėnesio supermamyte
SuperBaba
2006 03 01, 10:55
QUOTE(Keberiokšt @ 2006 02 28, 22:05) Kitas siulymas - si menesi apdovanoti moteri, niku Ingakalnis. Tai Supermama, kuri sauniai "demaskavo" apgaules skyrelyje "Paremkime mus" ir kuria galejome matyti "Sroviu laidoje". As irgi balsuoju uz Ingakalni
Musu seima irgi uz Ingakalni - jauna, bet LABAI nuostabi mamyte, kuriai buvo ne tas pats, kur keliauja mamyciu parama. Jos deka pastebejau apgaule ir parama skirsiu is tiesu tiems, kam jos labiausia reikia Uz Ingakalni
100% pritariu. Super  . Jai ne dzin kas naudojasi kitų gerumu ir pasitikėjimu.
na prisijungiu prie visu balsu Ingakalni
ingakalniui valioooooooooo
kai pradėjau skaityti šią temą iš karto pagalvojau apie Ingakalnį
daidora
2006 03 01, 17:39
ramunyte:))
2006 03 01, 17:40
Ingakalnis, ir ne kitaip
Utiuitiutė
2006 03 01, 17:45
QUOTE Kitas siulymas - si menesi apdovanoti moteri, niku Ingakalnis. Tai Supermama, kuri sauniai "demaskavo" apgaules skyrelyje "Paremkime mus" ir kuria galejome matyti "Sroviu laidoje".  Ir aš už
boruzka
2006 03 01, 17:45
as irgi si menesi esu uz Ingakalni
as taip pat uz Ingakalni
Ingakalnis be jokiu abejoniu balsuoju uz sia forumo dalyve
QUOTE(Varėnė @ 2006 03 01, 10:31) Manau Ingakalnis tikrai verta būti mėnesio supermamyte   aš taip pat už šią šaunią supermamą
Ir as dedu dideliausia pliusa Ingakalniui
Gitacka
2006 03 01, 20:32
as taip pat uz ingakalni
*Gabriella*
2006 03 01, 21:53
eeglele
2006 03 01, 22:12
uz ingakalni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kutuliukas
2006 03 01, 23:30
O aš už Milabrą - kad laiku pasakytas geras žodis vienai mamai padėjo apsispręst dėl vaikelio gimimo. Nežinau nei kokiai, nei kada - žinau kaip faktą ir pamenu pačios Milabros džiaugsmą kai sužinojo apie to vaikelio gimimą iš dėkingos jo mamos, (tegu ir šykščiai situaciją tenušvietė). Nemanau kad reikalas mažiau medalio vertas. Na bent jau mano medalis jai už tą jau seniai priklauso
QUOTE(Karbynė @ 2006 03 01, 23:30) O aš už Milabrą - kad laiku pasakytas geras žodis vienai mamai padėjo apsispręst dėl vaikelio gimimo. Nežinau nei kokiai, nei kada - žinau kaip faktą ir pamenu pačios Milabros džiaugsmą kai sužinojo apie to vaikelio gimimą iš dėkingos jo mamos, (tegu ir šykščiai situaciją tenušvietė). Nemanau kad reikalas mažiau medalio vertas. Na bent jau mano medalis jai už tą jau seniai priklauso  Jai skirsiu balandzio menesi savo balsa
Lašelis
2006 03 02, 09:17
Aš irgi už INGAKALNI. Ir ne vien dėl, to , kad išryškino apgavikes, bet ir dėl to, kad iš karto "nelaimėlei" pasiūlė visiškai nesavanaudišką pagalbą ir paramą.
Happymother
2006 03 02, 09:49
Aš norėčiau apdovanoti Tara , Renax , Ziuzia .
Lašelis
2006 03 02, 10:20
QUOTE(Happymother @ 2006 03 02, 10:49) Aš norėčiau apdovanoti Tara , Renax , Ziuzia .  Tada jau reikėtų gryžti i gėdos ir garbės stulpų laikus, nes šias nares aš amžiams prikalčiau prie SM garbės stulpo, arba bent jų rankų atspaudus SM "tapetuose" vietoj snaigių įdėčiau  Jas pasilikim Metų SM rinkimams
as tai uz Ingakalni
GIEDRŪNĖ
2006 03 02, 12:14
as tai uz Ingakalni
mikepodukofke
2006 03 02, 12:44
As si menesi uz Ingakalni  O Milabra, kita menesi  gaila negalima dvieju rinkit... bet manau, kad paminedamos cia tas mamas, jus skatinate jas ir toliau taip nuotlabiai elgtis - gerbiu visas supermama
Nijoliux
2006 03 02, 13:19
Aš tai šį mėnėsį irgi tik už Ingakalnį, nes manau ji verta to titulo visu 100 proc.
Aš nežinau, vis svarstau: ar Ingakalnis, ar Renax.  Manau, kad abi vertos apdovanojimo.
vikaliu
2006 03 02, 15:02
Aš irgi už Ingakalnį - puikiają detektyvę
Užmirstuole
2006 03 02, 19:31
QUOTE(SuperBaba @ 2006 03 01, 10:55) As irgi balsuoju uz Ingakalni  As ir balsuoju už Ingakalnį
Nu tai as irgi prisijungsiu -uz INGAKALNI.Nors nemaciau ka ji nuveike,bet kiek supratau is cia pasisakiusiu tai tikrai daug! Saunuole! Daugiau tokiu!
sssvaja
2006 03 02, 20:19
Aš už Milabrą.Vaikelio gyvybė man atrodo svarbiau
QUOTE(Night @ 2006 03 02, 20:33) Aš už Milabrą.Vaikelio gyvybė man atrodo svarbiau  Skaiciau apie Ingakalni ir ji ne maziau nusipelne, nes siule panasiam vaikeliui duoti stoga ir darba mamai, kas duotu mazyliui pavalgyti. Tai irgi yra gyvybes saugojimas. Negaliu isskirt nei vienos, na niekaip. Visos savaip vertos titulo, o geriausiai turbut tokioms mamoms atlygina zinojimas, kad kazkam padejai.
Lietinga Diena
2006 03 02, 22:25
Ką ir bepridursi, INGAKALNIS tikrai nusipelnė "Mėnesio SuperMamos" apdovanojimo
Ingakalnis, Ingakalnis, Ingakalnis!!!!! (čia įsivaizduokite, kad skamba, kaip skanduotė )
Sveikos, kadangi as esu naujas narys siame forume  , o laida ir heroje, apie kuria cia daug kalbama, maciau, tai savo balsa taip pat atiduodu uz Ingakalni. Valio!
as uz Ingakalnis
|
|