Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: “Mėnesio Supermamos“ apdovanojimas!
Supermamų klubas > Bendras > Naujienos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Aurėja
“Mėnesio Supermamos“ apdovanojimas!

www.supermama.lt forume sutinkame tiek daug gerų, dorų, nuoširdžių, nuolat kažkam į pagalbą skubančių žmonių; tiek daug iniciatyvių, energingų, aktyvių dalyvių, teikiančių vis naujų pasiūlymų forumo darbo gerinimui ir problemų sprendimui.

Jūsų gerumas, idėjos, kūrybiškumas, parama padeda kurti ir tobulinti jaukesnę, saugesnę, informatyvesnę ir naudingesnę forumo erdvę, kuri traukia čia tūkstančius būsimų ir esamų tėvų.

Jau seniai norėjome padėkoti ir pasididžiuoti tokiais forumo dalyviais, todėl nuo šiol kas mėnesį kviečiame Jus visus siūlyti ir rinkti „Mėnesio supermamą“!
Siūlydami kandidatę/-ą ne tik paminėkite dalyvio vardą, bet ir pasidalinkite savo mintimis: kodėl šis forumo narys nusipelno „Mėnesio supermamos“ nominacijos; už ką norite Jam padėkoti, kokių darbų jis nuveikė forumo ar forumo dalyvių labui; kaip savo parama bei labdara šis žmogus gelbsti ir globoja tuos, kuriems labiausiai to trūksta; kaip šio forumo erdvėje susibūrusių bendraminčių dėka įkurtos organizacijos, asociacijos sėkmingai įgyvendina užsibrėžtus tikslus bei atlieka gerus ir naudingus visuomenei darbus, ir pan.

Siūlysime, dėkosime, rinksime ir didžiuosimės forumo šauniausiais dalyviais šioje temoje. Laukiame motyvuotų pasisakymų ir jau nekantraujame apdovanoti šio „Mėnesio supermamą“!
Keberiokšt
Pirmam kartu siulau apdovanoti menesio "Supermama" moteri, per si menesi parasiusia daugiausia zinuciu i foruma. Kadangi zinutes neskaiciuojamos bendraamziuose, kaimynuose ir kituose "bla-bla", toji moteris is tiesu nuveike daug, dalyvaudama diskusijose, pateikdama daug naudingos info. Tiesa sakant, nezinau, ar imanoma suziureti tokia statistika- aktyviausioji per menesi 4u.gif

Kitas siulymas - si menesi apdovanoti moteri, niku Ingakalnis. Tai Supermama, kuri sauniai "demaskavo" apgaules skyrelyje "Paremkime mus" ir kuria galejome matyti "Sroviu laidoje".
Vilhelmina
QUOTE(Keberiokšt @ 2006 02 28, 22:05)
Kitas siulymas - si menesi apdovanoti moteri, niku Ingakalnis. Tai Supermama, kuri sauniai "demaskavo" apgaules skyrelyje "Paremkime mus" ir kuria galejome matyti "Sroviu laidoje".
*

Ingakalnis tikrai to verta, ji padejo padaryti musu visu erdve saugesne. As balsuoju uz ja 4u.gif
NERA
Jungiuosi ir aš prie ingakalnio.Titulas- supermama seklė biggrin.gif
Fanta
Pritariu auksciau pasisaliusioms mamytems drinks_cheers.gif As irgi uz sekle - Ingakalni 4u.gif
Varene
Manau Ingakalnis tikrai verta būti mėnesio supermamyte wub.gif
SuperBaba
QUOTE(Keberiokšt @ 2006 02 28, 22:05)
*

As irgi balsuoju uz Ingakalni smile.gif
Pelene
Musu seima irgi uz Ingakalni - jauna, bet LABAI nuostabi mamyte, kuriai buvo ne tas pats, kur keliauja mamyciu parama. Jos deka pastebejau apgaule ir parama skirsiu is tiesu tiems, kam jos labiausia reikia smile.gif Uz Ingakalni thumbup.gif
jovana
100% pritariu. Super thumbup.gif . Jai ne dzin kas naudojasi kitų gerumu ir pasitikėjimu.
PaMeL
na prisijungiu prie visu balsu Ingakalni
Jurgux
Ir as uz Ingakalni mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
linada
ingakalniui valioooooooooo
Ewute
kai pradėjau skaityti šią temą iš karto pagalvojau apie Ingakalnį 4u.gif
daidora
INGAKALNĮ clap.gif clap.gif clap.gif
ramunyte:))
Ingakalnis, ir ne kitaip 4u.gif
Utiuitiutė

clap.gif clap.gif clap.gif Ir aš už
boruzka
as irgi si menesi esu uz Ingakalni 4u.gif
dopke
as taip pat uz Ingakalni 4u.gif
Medona
Ingakalnis 4u.gif
be jokiu abejoniu balsuoju uz sia forumo dalyve thumbup.gif
mucka
QUOTE(Varėnė @ 2006 03 01, 10:31)
Manau Ingakalnis tikrai verta būti mėnesio supermamyte  wub.gif
*

drinks_cheers.gif aš taip pat už šią šaunią supermamą 4u.gif
dandan
Ingakalniui valio 4u.gif 4u.gif 4u.gif
*Lėja*
Ir as dedu dideliausia pliusa Ingakalniui 4u.gif
darul
Aš už INGAKALNĮ thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Vate
tai tada INGAKALNIS
Gitacka
as taip pat uz ingakalnismile.gif
*Gabriella*
As ir uz INGAKALNI thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif wub.gif
Tikiuosi uz ka nereik net sakyt thumbup.gif wub.gif
eeglele
uz ingakalni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kutuliukas
O aš už Milabrą - kad laiku pasakytas geras žodis vienai mamai padėjo apsispręst dėl vaikelio gimimo. Nežinau nei kokiai, nei kada - žinau kaip faktą ir pamenu pačios Milabros džiaugsmą kai sužinojo apie to vaikelio gimimą iš dėkingos jo mamos, (tegu ir šykščiai situaciją tenušvietė). Nemanau kad reikalas mažiau medalio vertas. Na bent jau mano medalis jai už tą jau seniai priklauso wub.gif
Pelene
QUOTE(Karbynė @ 2006 03 01, 23:30)
O aš už Milabrą - kad laiku pasakytas geras žodis vienai mamai padėjo apsispręst dėl vaikelio gimimo. Nežinau nei kokiai, nei kada - žinau kaip faktą ir pamenu pačios Milabros džiaugsmą kai sužinojo apie to vaikelio gimimą iš dėkingos jo mamos, (tegu ir šykščiai situaciją tenušvietė). Nemanau kad reikalas mažiau medalio vertas. Na bent jau mano medalis jai už tą jau seniai priklauso  wub.gif
*

Jai skirsiu balandzio menesi savo balsa 4u.gif
Lašelis
Aš irgi už INGAKALNI. Ir ne vien dėl, to , kad išryškino apgavikes, bet ir dėl to, kad iš karto "nelaimėlei" pasiūlė visiškai nesavanaudišką pagalbą ir paramą.
Happymother
Aš norėčiau apdovanoti Tara , Renax , Ziuzia . thumbup.gif
Lašelis
QUOTE(Happymother @ 2006 03 02, 10:49)
Aš norėčiau apdovanoti  Tara , Renax , Ziuzia .  thumbup.gif
*

Tada jau reikėtų gryžti i gėdos ir garbės stulpų laikus, nes šias nares aš amžiams prikalčiau prie SM garbės stulpo, arba bent jų rankų atspaudus SM "tapetuose" vietoj snaigių įdėčiau 4u.gif 4u.gif Jas pasilikim Metų SM rinkimams thumbup.gif wub.gif
BooMe
as tai uz Ingakalni ax.gif
GIEDRŪNĖ
as tai uz Ingakalni thumbup.gif
mikepodukofke
As si menesi uz Ingakalni smile.gif O Milabra, kita menesi smile.gif gaila negalima dvieju rinkit...

bet manau, kad paminedamos cia tas mamas, jus skatinate jas ir toliau taip nuotlabiai elgtis - gerbiu visas supermama smile.gif 4u.gif
Nijoliux
Aš tai šį mėnėsį irgi tik už Ingakalnį, nes manau ji verta to titulo visu 100 proc. thumbup.gif
Paja
Aš nežinau, vis svarstau: ar Ingakalnis, ar Renax. g.gif Manau, kad abi vertos apdovanojimo. 4u.gif
vikaliu
Aš irgi balsuoju už INGAKALNĮ 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Tokia nuoširdi ir nesavanaudė supermamytė thumbup.gif
vinga
Už Ingakalnį clap.gif clap.gif clap.gif
SUNO
4u.gif As tai pat prisidedu prie jusu visu,uz INGAKALNI. thumbup.gif thumbup.gif
ketti
Aš irgi už Ingakalnį - puikiają detektyvę 4u.gif thumbup.gif
Užmirstuole
QUOTE(SuperBaba @ 2006 03 01, 10:55)
As irgi balsuoju uz Ingakalni smile.gif
*

As ir balsuoju už Ingakalnį
ireba
Nu tai as irgi prisijungsiu -uz INGAKALNI.Nors nemaciau ka ji nuveike,bet kiek supratau is cia pasisakiusiu tai tikrai daug! Saunuole! Daugiau tokiu! thumbup.gif
sssvaja
Ingakalniui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
drinks_cheers.gif
Night
Aš už Milabrą.
Vaikelio gyvybė man atrodo svarbiau smile.gif
bsgess
QUOTE(Night @ 2006 03 02, 20:33)
Aš už Milabrą.
Vaikelio gyvybė man atrodo svarbiau smile.gif
*

Skaiciau apie Ingakalni ir ji ne maziau nusipelne, nes siule panasiam vaikeliui duoti stoga ir darba mamai, kas duotu mazyliui pavalgyti. Tai irgi yra gyvybes saugojimas.

Negaliu isskirt nei vienos, na niekaip. Visos savaip vertos titulo, o geriausiai turbut tokioms mamoms atlygina zinojimas, kad kazkam padejai.
Lietinga Diena
Ką ir bepridursi, INGAKALNIS tikrai nusipelnė "Mėnesio SuperMamos" apdovanojimo
RUDOJI
Ingakalnis, Ingakalnis, Ingakalnis!!!!! (čia įsivaizduokite, kad skamba, kaip skanduotė biggrin.gif )
ruci
Sveikos, kadangi as esu naujas narys siame forume bigsmile.gif , o laida ir heroje, apie kuria cia daug kalbama, maciau, tai savo balsa taip pat atiduodu uz Ingakalni. Valio! thumbup.gif
KolJe
as uz Ingakalnis thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.