o gal reikia Palemoną ir Vytautą abu paskelbti,kaip už vieną mamą ,du vyrus
QUOTE(Birutka @ 2007 04 21, 16:23) O kur butu galima pasiulyti kokiem nors apdovanojimam mamyte uz ypatingus nuopelnus, ji prieme i savo seima jau 3 mazyli is vaiku namu, musu visas Plungiskiu forumas noretu ja kaip nors pagerbti QUOTE(Inetux @ 2007 04 21, 17:39) Šį mėnesį pretenduoja Astaxa ir Palemonas. Tai palaukit, kai prasidės gegužė ir pasiūlykit tą mamytę. Taip pat duokite kokią nuorodą, kur apie jos gerus darbus visos galėtume paskaityti ir prabalsuoti
aš balsuoju už Palemoną
Už Palemoną balsuoju! Padeda ir net nepyksta už žioplumą
QUOTE(Birutka @ 2007 04 21, 17:23) O kur butu galima pasiulyti kokiem nors apdovanojimam mamyte uz ypatingus nuopelnus, ji prieme i savo seima jau 3 mazyli is vaiku namu, musu visas Plungiskiu forumas noretu ja kaip nors pagerbti QUOTE(Limcamca @ 2007 04 21, 21:38) Šį mėnesį pretenduoja Astaxa ir Palemonas. Tai palaukit, kai prasidės gegužė ir pasiūlykit tą mamytę. Taip pat duokite kokią nuorodą, kur apie jos gerus darbus visos galėtume paskaityti ir prabalsuoti QUOTE(sraige1 @ 2007 04 22, 17:43) jis dažniausiai mamos kompiuteryje sėdi, o paskutinėmis dienomis gelbėja nuo Sandros viruso
Aš irgi už Palemoną , ne vien tik su SANDRA padėjo susitvarkyti
QUOTE(Birutka @ 2007 04 21, 17:23) O kur butu galima pasiulyti kokiem nors apdovanojimam mamyte uz ypatingus nuopelnus, ji prieme i savo seima jau 3 mazyli is vaiku namu, musu visas Plungiskiu forumas noretu ja kaip nors pagerbti as tau visu 100% uz carvel tokiu mamyciu kaip jinai labai mazai tai manau cia reikia bagerbti ja taigi siulau carvel QUOTE(*irma* @ 2007 04 22, 21:54) juk cia ir yra super mamos forums, o ne kompiuteriu gelbejimo forumas nu ir pasakei o kad tuose kompiuteriuose išsaugotos vaikų foto, mamų moksliukų darbai tai čia nieko? Palemonas padėjau daugeliui mamų, ir tai stengėsi daryt. ir už tai jam AČIŪ. ar tai prilygsta žmogui turinčiam galimybių ir į savo šeimą priimančiam vaikus? turbūt ne. bet nenuvertinkim kitų. juk niekas nesako, kad jūsų mama neverta super mamos vardo, tik buvo pasakyta, kad pasiūlykit ją kitą mėnesį. QUOTE(Lakūdra @ 2007 04 22, 22:09) nu ir pasakei o kad tuose kompiuteriuose išsaugotos vaikų foto, mamų moksliukų darbai tai čia nieko? Palemonas padėjau daugeliui mamų, ir tai stengėsi daryt. ir už tai jam AČIŪ. ar tai prilygsta žmogui turinčiam galimybių ir į savo šeimą priimančiam vaikus? turbūt ne. bet nenuvertinkim kitų. juk niekas nesako, kad jūsų mama neverta super mamos vardo, tik buvo pasakyta, kad pasiūlykit ją kitą mėnesį. QUOTE(*irma* @ 2007 04 22, 21:54) bet kas??? tai vat kad mūsų forume gelbėja tik palemonas QUOTE(Lakūdra @ 2007 04 22, 22:09) nu ir pasakei o kad tuose kompiuteriuose išsaugotos vaikų foto, mamų moksliukų darbai tai čia nieko? Palemonas padėjau daugeliui mamų, ir tai stengėsi daryt. ir už tai jam AČIŪ. ar tai prilygsta žmogui turinčiam galimybių ir į savo šeimą priimančiam vaikus? turbūt ne. bet nenuvertinkim kitų. juk niekas nesako, kad jūsų mama neverta super mamos vardo, tik buvo pasakyta, kad pasiūlykit ją kitą mėnesį. Aš ir už Palemoną. jau šitiek kantrybės turi ir taip padeda QUOTE(Birutka @ 2007 04 21, 17:23) O kur butu galima pasiulyti kokiem nors apdovanojimam mamyte uz ypatingus nuopelnus, ji prieme i savo seima jau 3 mazyli is vaiku namu, musu visas Plungiskiu forumas noretu ja kaip nors pagerbti QUOTE(*irma* @ 2007 04 22, 21:54) as tau visu 100% uz carvel tokiu mamyciu kaip jinai labai mazai tai manau cia reikia bagerbti ja taigi siulau carvel Aš irgi savo balsą už Carvel atiduodu
Carvel, as irgi atiduodu tau savo balsa
Manau, kad cia tikrai ne vieta ir ne laikas mustynems, kas vertas ar kas nevertas, paprasciausiai vieni balsuoja uz viena, kiti uz kita
Palemonas
Uz Palemona
Carvel
Palemonas
Tai tada siulau Carvel paskelbti geguzes menesio supermamyte
Reikia palaukti, kol baigsis šis mėnuo, bus paskelbtas nugalėtojas, o tada jau galite pasiūlyti gegužės mėnesio supermamą. Ir būtų gerai, jei siūlydamos, duotumėte kokią nuorodą paskaityti, ką šaunaus ši mama nuveikė
...PALEMONAS....Pagarba jam už kantrybę ir už patarimus...
Astaxa,visu pirma uz tai,kad ne tik sneka,bet daro
astaxa
Astaxa
Astaxa :sutinku
ASTAXA
ASTAXA VISAPUSIŠKAI SUPERMAMA,galima tik pavydėt jai tiek energijos
astaxa
astaxa
Saunuole Astaxa
astaxa
Aš už Astaxą
"balandžio mėnesiui norėčiau pasiūlyti supermamietę ASTAXĄ . Už organizuotą pagalbą nuo gaisro Žirmūnuose nukentėjusiems žmonėms
"Uz astaxa - kad daugiau tokiu zmoniu, kuriems aplinkiniai ne vis vien "aš irgi balsuoju už astaxa, už idėjos sugeneravimą, operatyvumą, už atsidavimą, už nuoširdumą gelbstint žmonėms, kuriems taip reikėjo tos pagalbos " "Už Astaxą "už Astaxą " Astaxa,visu pirma uz tai,kad ne tik sneka,bet daro ------------------------------------------------------------------------------------------- "balandzio menesi siulau isrinkti super TETI. siulau Palemoną uz tai kad jau pusantros temos neprarado kantrybes, mums po kelis kartus aiskinti kaip issigelbeti nuo Sandros viruso ..." "Mano balsas irgi Palemonui uz kantrybe ir dalinimasi ziniomis "As irgi balsuoju uz Palemona - musu savanori-padejaja kovoje su komp. virusais "ideja laiku ir vietoj As irgi dar tik ka tik issigelbejau nuo kompo problemu ir vis Palemono deka "Už Palemoną balsuoju! Padeda ir net nepyksta už žioplumą "Aš ir už Palemoną. jau šitiek kantrybės turi ir taip padeda --------------------------------------------------------------------------------------------- Šie šilti, kupini pagarbos ir dėkingumo Forumo dalyvių žodžiai skirti dviems balandžio mėnesio rinkimų lyderiams - supermamai Astaxai ir supertėčiui Palemonui! Ir visai nesvarbu, kad jųdviejų nuopelnai visiškai skirtingi, svarbiausia tai, kad forumo dalyviai įvertino juos už nuveiktus naudingus darbus, geranoriškumą, paramą. Labai jais didžiuojamės ir esame dėkingi! Sveikiname forumo dalyvę astaxą - balandžio mėnesio SUPERMAMĄ! ![]() Sveikiname forumo dalyvį Palemoną - balandžio mėnesio SUPERTĖTĮ!
QUOTE(Aurėja @ 2007 05 02, 14:11) labai smagu, kad isrinktas dar vienas ST
Nors su astaxa neteko susidurti, sveikinu taip pat, kaip ir ST Palemoną
Dėkui mergyčkos, staigmenikę jūs čia man įvarėt gerą. Nesitikėjau.
Palemonai, sveikinu tave
sveikinimai ASTAXAI - tikrai to nusipelne!!!
Ačiū žmonėms (mamytėms ir tėveliams) aktyviai prisidėjusiems prie veiklos, dėl kurios čia ir patekau, taip pat balsavusiems už mane. Visada malonu būti pastebėtu.
Palemonui ![]() |