Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: “Mėnesio Supermamos“ apdovanojimas!
Supermamų klubas > Bendras > Naujienos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Nieko sau
Už Ingakalni 4u.gif

Tikiuos balandžio mėnesį laimės Milabra thumbup.gif 4u.gif
Derra
Ingakalnis

P.S
Atleiskit, kad ne į temą, bet noriu paklausti, gal galima kažkaip per internetą pasižiūrėti tas "Sroves", kur Ingakalnis dalyvavo?
bsgess
QUOTE(gritte @ 2006 03 03, 19:43)
Už Ingakalni  4u.gif

Tikiuos balandžio mėnesį laimės Milabra  thumbup.gif  4u.gif
*

Tai reikia abi apdovanoti 4u.gif Nes jei is anksto isrinksim balandzio menesiui, is anksto "nurasysim", kad kazkas ko dar nezinom bus vertas to vardo nemaziau. Juk dar daug laiko geriems darbams nuveikti iki balandzio ax.gif
~Gitana~
Aš kaip ir dauguma savo balsą atiduodu už Ingakalnį thumbup.gif clap.gif clap_1.gif
*anete*
QUOTE(MamaGita @ 2006 03 04, 01:28)
Aš kaip ir dauguma savo balsą atiduodu už Ingakalnį  thumbup.gif  clap.gif  clap_1.gif
*

as irgi uz ja user posted image Ingakalni user posted image
rim@
QUOTE(Derra @ 2006 03 03, 20:27)
Ingakalnis

P.S
Atleiskit, kad ne į temą, bet noriu paklausti, gal galima kažkaip per internetą pasižiūrėti tas "Sroves", kur Ingakalnis dalyvavo?
*

Pageidaučiau, kad kažkas papasakotų apie ją.
Vailingo
QUOTE(Night @ 2006 03 02, 22:33)
Aš už Milabrą.
Vaikelio gyvybė man atrodo svarbiau smile.gif
*

Pritariu kuo nuoširdžiausiai wub.gif
Aš už MILABRĄ 4u.gif
Medona
QUOTE(Derra @ 2006 03 03, 20:27)
Ingakalnis

P.S
*

ir as labai noreciau, bet... deja, per interneta "Sroviu" nerodo verysad.gif
bsgess
QUOTE(Pelene @ 2006 03 02, 02:26)
Jai skirsiu balandzio menesi savo balsa  4u.gif
*

Man toks klausimas kilo - kaip bus renkamos sauniausios mamos? Ar neturetu balandzio menesi buti apdovanota sauniausia KOVO mama? Jei menesio mamos rinkimai - kaip galima balandziui balsuoti uz kazka gero padaryto vasari ar dar anksciau? Man tai atrodo nesazininga toms, kurios bus super kovo menesi blush2.gif
Andžela
aš už Ingakalnį 4u.gif Mačiau laidą, šaunuolė 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Daisy
4u.gif
Milana
QUOTE(baltic*girl @ 2006 03 04, 05:27)
Man toks klausimas kilo - kaip bus renkamos sauniausios mamos? Ar neturetu balandzio menesi buti apdovanota sauniausia KOVO mama? Jei menesio mamos rinkimai - kaip galima balandziui balsuoti uz kazka gero padaryto vasari ar dar anksciau? Man tai atrodo nesazininga toms, kurios bus super kovo menesi blush2.gif
*

Ir is tiesu, gal jei si menesi balsuojam tai ir siulom kandidates. Bus kitas men. , bus kitos kandidates. O tai kaip cia "balsuosiu kita menesi" g.gif O jei kita menesi atsiras kokia SUPERSUPERIAUSIA ? Logiskiausia butu iskart siulyt tas, kurios to vertos ir suskaiciavus balsus skirti
a) Menesio supermama -1
b Menesio supermama- 2
c) Menesio supermama-3
Manau taip butu saziningiausia, nes cia daug superiniu mamyciu ir ne viena yra koki super darba padarius. Juk vadinasi "menesio sm", o ne praeito men ar praeitu metu g.gif
Na toks mano pasiulymas rolleyes.gif
Auksinezuvele
user posted image Aš mielai prabalsuočiau užšaunias mamytes, bet manau, kad dar man ankstoka, nes esu naujokė.
Bet visom puikiom mamom skiriu user posted image
dara
QUOTE(Milana @ 2006 03 04, 23:35)
Ir is tiesu, gal jei si menesi balsuojam tai ir siulom kandidates. Bus kitas men. , bus kitos kandidates. O tai kaip cia "balsuosiu kita menesi"  g.gif  O jei kita menesi atsiras kokia SUPERSUPERIAUSIA ?  Logiskiausia butu iskart siulyt tas, kurios to vertos ir suskaiciavus balsus skirti
a) Menesio supermama -1
b  Menesio supermama- 2
c) Menesio supermama-3
Manau taip butu saziningiausia, nes cia daug superiniu mamyciu ir ne viena yra koki super darba padarius. Juk vadinasi "menesio sm", o ne praeito men ar praeitu metu  g.gif
Na toks mano pasiulymas rolleyes.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Iš tiesų vieną mėn gali būti tik viena, o kitą- 4. Gal skaičius gali keistis?
AMELY
Manau super mamos vardo vertos visos mamos slaugiusios gripo pakirstus artimuosius.
O jei rimtai tai Daiva, kad atkakliai 13 metų laukė gandro ir ši kovą jis atskrido.... nestuke.gif
Droka
g.gif kaip suprantu tai sis apdovanojimas skiriamas ne tam kam kazkas gero atsitiko, o tam ka kazkas jei nuveike ta menesi gero kitu labui ax.gif . Tad mano balsas uz INGAKALNI, kadangi ji savo izvalgumu sugebejo ispainioti tokia painia istorija SAUNUOLE MAMYTE 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Gytutė
O Daiva ir nuveikė, ir ne tik preitą mėnesį, o veikia jau kelis metus thumbup.gif
bsgess
Kai renkamas Metu zmogus, nieks neprisimena puikiu Valanciaus nuopelnu ir pan., nes jo darbai nenuveikti rinkimu metais.
Tad siulau nepamirsti rinkimu esmes doh.gif
Jolitele
As uz sekle mamyte, uz ingakalni 4u.gif
BITUTIS
už INGAKALNI drinks_cheers.gif
Kutuliukas
O aš vis tik už Valančių unsure.gif
Keberiokšt
Tai kad nuo temos paskelbimo jau menuo praejo.. Paseno musu info- tuoj Ingakanlis taps Valanciumi, pasak baltic*girl
Indraa-
O as siulau Annet, ji ne tik rupestinga mamyte, taciau ir padeda beglobiukam rasti jaukius namucis. Dirba nepalilsdama nuo anktyvo ryto iki velyvo vakaro. Dabar pas ja kalyte is Alytaus prieglaudos su 5 maziukais suniukais,kuriuos kalyte atsivede pas ja,jos dvi kalytes,musu visu praminta sunyte "laikute" irgi istraukta is mirties gniauztu. Ji sunkiai sirgo,taciau dabar jau yra sveikute ir iesko seimininku.
Sia veikla galite rasti supermamos forume ,skyrelyje namai,faina-gelbsim gyvunus wink.gif

Saunuole Annet! thumbup.gif
laurutia
mes uz ingakalni! biggrin.gif
SUPER HERA
drinks_cheers.gif INGAKALNIS nusipelnė prizo thumbup.gif
Zvaigzdziuke
Inagalnis didis.gif didis.gif didis.gif
katyte
saunuole ingakalne thumbup.gif drinks_cheers.gif
chriss
Pritariu daugumai,as uz INGAKALNI thumbup.gif 4u.gif
maiiia
Vienbalsiai ploja.gif
Matelyk
aš ir už Ingakalnį 4u.gif ji šaunuolė thumbup.gif
Cinderella
mes su suneliu uz Ingakalni thumbup.gif

Ingrida.S
Aš taip pat už Ingakalni thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
rasulkadz
Už Ingakalnį thumbup.gif
Night
A tai kada čia bus tas apdovanojimas? g.gif
MEDUNE
Na as tai dar mazai ka pazystu,bet manau ,kad ka beisrinktumete bus verta sito,taigi sveikinimai busimai mirksiukas.gif supermamai clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Pinacea
QUOTE(rim@ @ 2006 03 04, 00:03)
Pageidaučiau, kad kažkas papasakotų apie ją.
*

QUOTE(babuska @ 2006 03 04, 00:14)
ir as labai noreciau, bet... deja, per interneta "Sroviu" nerodo  verysad.gif
*

Cia ne nuo pat pradziu, ...jei netingit, galit pasiskaityti...
Jei cia skaiciuojam balsus, ash irgi uz Ingakalni!
SERPIENTE
as taip pat uz ILGAKALNI 4u.gif
kuomet sedau skaityt ,,pagarsejusios,,temos tikrai buvau suzaveta ilgakalnio yzvalgumo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
SupBoardinG
ax.gif o ash uzh RENAX rolleyes.gif
gal jos darbai ne tokie akivaizdus - net ne mazhiau, o gal ir labiau nuoshirdus ir reikalingi wub.gif
bsgess
Kazkaip pavadinimas neatitinka rinkimu... Ingakalnis pasizymejo sausio menesi, Renax istisus metus, na o jau keliu menesiu geriausios mamos liko net nepastebetos.
cameja
uz Ingakalnį 4u.gif
Jersey
Ingakalnį first.gif first.gif first.gif victory.gif
allegro
QUOTE(baltic*girl @ 2006 04 04, 12:24)
Kazkaip pavadinimas neatitinka rinkimu... Ingakalnis pasizymejo sausio menesi, Renax istisus metus, na o jau keliu menesiu geriausios mamos liko net nepastebetos.
*

Pritariu drinks_cheers.gif , geriau tarkim rinkit balandžio mėnesio ar dabar nuo gegužės 1-osios pradėkit, o ne kapstykitės pusmečio senumo įvykiuose ir tituluot "mėnesio supermama" tikrai nėra schmoll.gif logiška...
vakarėja
Lauksim finalo ax.gif 4u.gif
vazonas
Nu tai ką aš čia biggrin.gif jau nuspresta 4u.gif lotuliukas.gif
Hearta
O as uz smurka thumbup.gif jos istorijos visos thumbup.gif
Camile
QUOTE(Hearta @ 2006 05 07, 21:23)
O as uz smurka  thumbup.gif  jos istorijos visos  thumbup.gif
*

Aš už Renax smile.gif
DaliaG
Aš irgi už Renax thumbup.gif
MyWay
todel, kad renkam renkam renkam renkam drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
lijo
QUOTE(daliagpr @ 2006 05 09, 14:18)
Aš irgi už Renax  thumbup.gif
*

JOOP drinks_cheers.gif
ssiimmaa
manau viena tas faktas kad turime/turesime leliuku jau daro mus visas supermamytemis! 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.