Tikiuos balandžio mėnesį laimės Milabra
Už Ingakalni
Tikiuos balandžio mėnesį laimės Milabra
Ingakalnis
P.S Atleiskit, kad ne į temą, bet noriu paklausti, gal galima kažkaip per internetą pasižiūrėti tas "Sroves", kur Ingakalnis dalyvavo?
Aš kaip ir dauguma savo balsą atiduodu už Ingakalnį
QUOTE(Pelene @ 2006 03 02, 02:26) Man toks klausimas kilo - kaip bus renkamos sauniausios mamos? Ar neturetu balandzio menesi buti apdovanota sauniausia KOVO mama? Jei menesio mamos rinkimai - kaip galima balandziui balsuoti uz kazka gero padaryto vasari ar dar anksciau? Man tai atrodo nesazininga toms, kurios bus super kovo menesi
aš už Ingakalnį
QUOTE(baltic*girl @ 2006 03 04, 05:27) Man toks klausimas kilo - kaip bus renkamos sauniausios mamos? Ar neturetu balandzio menesi buti apdovanota sauniausia KOVO mama? Jei menesio mamos rinkimai - kaip galima balandziui balsuoti uz kazka gero padaryto vasari ar dar anksciau? Man tai atrodo nesazininga toms, kurios bus super kovo menesi Ir is tiesu, gal jei si menesi balsuojam tai ir siulom kandidates. Bus kitas men. , bus kitos kandidates. O tai kaip cia "balsuosiu kita menesi" a) Menesio supermama -1 b Menesio supermama- 2 c) Menesio supermama-3 Manau taip butu saziningiausia, nes cia daug superiniu mamyciu ir ne viena yra koki super darba padarius. Juk vadinasi "menesio sm", o ne praeito men ar praeitu metu Na toks mano pasiulymas Aš mielai prabalsuočiau užšaunias mamytes, bet manau, kad dar man ankstoka, nes esu naujokė.Bet visom puikiom mamom skiriu
QUOTE(Milana @ 2006 03 04, 23:35) Ir is tiesu, gal jei si menesi balsuojam tai ir siulom kandidates. Bus kitas men. , bus kitos kandidates. O tai kaip cia "balsuosiu kita menesi" a) Menesio supermama -1 b Menesio supermama- 2 c) Menesio supermama-3 Manau taip butu saziningiausia, nes cia daug superiniu mamyciu ir ne viena yra koki super darba padarius. Juk vadinasi "menesio sm", o ne praeito men ar praeitu metu Na toks mano pasiulymas Iš tiesų vieną mėn gali būti tik viena, o kitą- 4. Gal skaičius gali keistis?
Manau super mamos vardo vertos visos mamos slaugiusios gripo pakirstus artimuosius.
O jei rimtai tai Daiva, kad atkakliai 13 metų laukė gandro ir ši kovą jis atskrido....
O Daiva ir nuveikė, ir ne tik preitą mėnesį, o veikia jau kelis metus
Kai renkamas Metu zmogus, nieks neprisimena puikiu Valanciaus nuopelnu ir pan., nes jo darbai nenuveikti rinkimu metais.
Tad siulau nepamirsti rinkimu esmes
As uz sekle mamyte, uz ingakalni
už INGAKALNI
O aš vis tik už Valančių
Tai kad nuo temos paskelbimo jau menuo praejo.. Paseno musu info- tuoj Ingakanlis taps Valanciumi, pasak baltic*girl
O as siulau Annet, ji ne tik rupestinga mamyte, taciau ir padeda beglobiukam rasti jaukius namucis. Dirba nepalilsdama nuo anktyvo ryto iki velyvo vakaro. Dabar pas ja kalyte is Alytaus prieglaudos su 5 maziukais suniukais,kuriuos kalyte atsivede pas ja,jos dvi kalytes,musu visu praminta sunyte "laikute" irgi istraukta is mirties gniauztu. Ji sunkiai sirgo,taciau dabar jau yra sveikute ir iesko seimininku.
Sia veikla galite rasti supermamos forume ,skyrelyje namai,faina-gelbsim gyvunus Saunuole Annet!
mes uz ingakalni!
Inagalnis
saunuole ingakalne
Pritariu daugumai,as uz INGAKALNI
Vienbalsiai
aš ir už Ingakalnį
mes su suneliu uz Ingakalni
Aš taip pat už Ingakalni
Už Ingakalnį
A tai kada čia bus tas apdovanojimas?
Na as tai dar mazai ka pazystu,bet manau ,kad ka beisrinktumete bus verta sito,taigi sveikinimai busimai
QUOTE(rim@ @ 2006 03 04, 00:03) QUOTE(babuska @ 2006 03 04, 00:14) Cia ne nuo pat pradziu, ...jei netingit, galit pasiskaityti... Jei cia skaiciuojam balsus, ash irgi uz Ingakalni!
as taip pat uz ILGAKALNI
kuomet sedau skaityt ,,pagarsejusios,,temos tikrai buvau suzaveta ilgakalnio yzvalgumo gal jos darbai ne tokie akivaizdus - net ne mazhiau, o gal ir labiau nuoshirdus ir reikalingi
Kazkaip pavadinimas neatitinka rinkimu... Ingakalnis pasizymejo sausio menesi, Renax istisus metus, na o jau keliu menesiu geriausios mamos liko net nepastebetos.
uz Ingakalnį
Už Ingakalnį
QUOTE(baltic*girl @ 2006 04 04, 12:24) Kazkaip pavadinimas neatitinka rinkimu... Ingakalnis pasizymejo sausio menesi, Renax istisus metus, na o jau keliu menesiu geriausios mamos liko net nepastebetos. Pritariu
Lauksim finalo
Nu tai ką aš čia
O as uz smurka
Aš irgi už Renax
todel, kad renkam renkam renkam renkam
manau viena tas faktas kad turime/turesime leliuku jau daro mus visas supermamytemis!
|