Pipauske
2011 05 02, 20:11
Sweikutes... atsitiko beda Atrodo dar tokios temos kur ieskotu pakeleiviu nera (bent jau neradau), todel uzvedu sia tema nes man ji labai aktuali ieskau drauges ar draugiu  kurias domintu bendros darbo paieskos kurioje siltoje salyje (Kipre, Graikijoje, Kretoje) arba kitoje panasioje salyje  .. Na zodziu uzsienyje nes dar pati neapsisprendziau kur noreciau keliauti, o keliai siuo metu atviri Vienai vykti nesinori todel ieskau kompany... gal kas susidometu?
o tu ilgam nori isvykti ar tik per vasara?
Pipauske
2011 05 02, 22:44
QUOTE(Bryana @ 2011 05 02, 23:18) o tu ilgam nori isvykti ar tik per vasara? Mastau apie galimybe isvykti visam laikui, bet zinoma mano pasilikimas priklausys nuo to kaip patiks vieta, darbas, ar eis bent truputeli uzdirbti.
as tai irgi galvoju isvaziuoti,bet as galvoju i anglija,norvegija ar airija.pirmiau bandyciau viena(na arba su kokia drauge)  o poto atsitemciau ir drauga savo jei pasisektu.o Jus buvote kada kur isvykusi?ir kur bandote ieskoti darbo? Papildyta:as tai va rytoj einu i pokalbi i agentura NST Baltija del darbo norvegijoje
Dvyniuke
2011 05 03, 13:40
QUOTE(Bryana @ 2011 05 03, 12:35) as tai irgi galvoju isvaziuoti,bet as galvoju i anglija,norvegija ar airija.pirmiau bandyciau viena(na arba su kokia drauge)  o poto atsitemciau ir drauga savo jei pasisektu.o Jus buvote kada kur isvykusi?ir kur bandote ieskoti darbo? Papildyta:as tai va rytoj einu i pokalbi i agentura NST Baltija del darbo norvegijoje Aš irgi ieškočiau kompanjonės į Norvegiją. Pradžiai norėtųsi bent keliems mėnesiams, mokslams užsidirbti. Irgi dairausi patikimų agentūrų. Parašykit po pokalbio kaip ta NST Baltija..?
gerai parasysiu,o kaip kitaip darbo to ieskoti tai net nzn,man atrodo sunku su tais darbais,as jau dirbau uzsieni ir ten tik nuvaziavusi ieskojau darbo,buvau mazuose miesteliuose ir sunkoka rasti darba buvo.o seip issiunciau 6 cv tai is 3 gavau atsakimus kad tinku.bet tik i ta NST Baltija skambinausi,snd dar kalbejau,tai man isvaziuojant nieko nereiketu moketi.pabandykit ir Jus cv i ta baltija nusiusti.
Pipauske
2011 05 03, 15:24
Na as noreciau i salis kur reikia anglu kalbos, kadangi man anglu kalba kaip gimtoji  jeigu ka galiu ir i UK, bet tiesiog galvojau gal eitu rasti darba kur silciau  ))) hehe  ) cia tas atvejis kai galiu vaziuoti bet kur, bet vienai liudna praneskite butinai apie tai kaip seksis toje agenturoje.. nes as zadejau eiti i Persorenta, taciau kazkaip apsigalvojau kadangi prase 1200, ir kas tada lieka? p.s. jus norite isvykti tik laikinai kaip speju?
jei mane klausiat tai jei sektusi neblogai-likciau,gal net visam gyvenimui,tik as dar noreciau ir drauga isivesti veliau.o seip galiu ir as vaziuoti kur silciau,tai jei koki pasiulyma turesit tai parasykit Papildyta:pipauske--o is kur Jus? Papildyta:dar nusiunciau cv i Baltic staff-gavau atsakyma kad man gali pasiulyti keleta darbu,Uk,Norvegijoje ar Danijoje,gal kas ka zinote apie sia agentura?
Pipauske
2011 05 03, 18:13
QUOTE(Bryana @ 2011 05 03, 16:54) jei mane klausiat tai jei sektusi neblogai-likciau,gal net visam gyvenimui,tik as dar noreciau ir drauga isivesti veliau.o seip galiu ir as vaziuoti kur silciau,tai jei koki pasiulyma turesit tai parasykit Papildyta:pipauske--o is kur Jus? Papildyta:dar nusiunciau cv i Baltic staff-gavau atsakyma kad man gali pasiulyti keleta darbu,Uk,Norvegijoje ar Danijoje,gal kas ka zinote apie sia agentura? As is vilniaus. gal turite skype? pasakykite isivesiu, nes manes isivesti nepavyks as uzblokavusi  )) drauga issivesti ir as turbut turiu plana  kaip sakant nuo draugo viskas priklausys. as tai vakar issiunciau apie 100 cv i visokius viesbucius kipre.. atsake iki siol tik du kad nereikia.. kiti tyli.. kitas dalykas, jog turbut irgi vykciau su planu pasilikti ilgam, jeigu tiks darbo ir gyvenimo salygos
skype neturiu,vis neprisiruosiu susikurti. oho daug issiuntet,taip geriau tiesiai siust cv i viesbuti,reikia ir man gal pabandyti ten kur dirbau anksciau  visada gailejausi kad isejau,aplamai gailiuosi kad i Lietuva sugryzau,man uzsieny gyvent laaaabai patiko
Pipauske
2011 05 03, 21:17
QUOTE(Bryana @ 2011 05 03, 19:52) skype neturiu,vis neprisiruosiu susikurti. oho daug issiuntet,taip geriau tiesiai siust cv i viesbuti,reikia ir man gal pabandyti ten kur dirbau anksciau  visada gailejausi kad isejau,aplamai gailiuosi kad i Lietuva sugryzau,man uzsieny gyvent laaaabai patiko  O tai is kurio jus pati miesto? Ir kur dirbote kad taip patiko? cv as ir siuntinejau tiesiai i viesbuti, taciau atrase tik du, jog neturi darbo pasiulymu  nu zodziu beweik jokiu rezultatu  ))
as is moletu,o dirbau airijoje radison sas viesbutyje,tikrai nepersidirbdavau,alga normali buvo o ir arbatpinigiu gaudavom,buvau gavusi 20 euru  is vieno kambario,tai neblogai skaitau  o ir seip linksma gyvent ten buvo,draugai,vakareliai,klubai  )) gamta grazi,zmones geresni nei lietuvoje 100kartu,tik gavau pasiulyma i norvegija pas drauge atvaziuoti ir darbas buvo bet tik vasarai,o as tikejausi kad pasiliks ten mane ar kitur darba rasiu,bet taip ir neradau nes saloje gyvenau,o ten tik vienas fabrikas ir keleta ukininku
Pipauske
2011 05 04, 15:31
QUOTE(Bryana @ 2011 05 03, 22:48) as is moletu,o dirbau airijoje radison sas viesbutyje,tikrai nepersidirbdavau,alga normali buvo o ir arbatpinigiu gaudavom,buvau gavusi 20 euru  is vieno kambario,tai neblogai skaitau  o ir seip linksma gyvent ten buvo,draugai,vakareliai,klubai  )) gamta grazi,zmones geresni nei lietuvoje 100kartu,tik gavau pasiulyma i norvegija pas drauge atvaziuoti ir darbas buvo bet tik vasarai,o as tikejausi kad pasiliks ten mane ar kitur darba rasiu,bet taip ir neradau nes saloje gyvenau,o ten tik vienas fabrikas ir keleta ukininku Butu puiku susipazinti su Jumis  gal ir suplanuotume kazka
va snd buvau vilniuje,butume galeje susitikti,o db nezinau kada vaziuosiu
Pipauske
2011 05 05, 07:53
QUOTE(Bryana @ 2011 05 04, 22:29) va snd buvau vilniuje,butume galeje susitikti,o db nezinau kada vaziuosiu  achhh kaip nepasiseke  )) na tai sakau pusiaukeleje gal susimatysim  ))
sveiki, tokia tema jau rasiau,bet kur ji dingo nezinau,tai gal nieko jei pasikartosiu  tai gi ieskau drauges kuri noretu vykti drauge i UK,gyventi kartu,kad butu pigiau (bent jau pradziai) na ir kartu ieskotis darbo.
nera norinciu  (( jei ka tai as normali,turiu vaikina  )))
as galvoju vykti apie rugpjucio viduryje Papildyta: as galvoju vykti apie rugpjucio viduryje
Heavy rain
2011 06 25, 22:30
Labas. Gal tau netyks, nes esu vaikinas, bet aš ir dar tokia mergina, o gal net didesnė žmonių grupelė prisidėtų. Tada pigiau būtų. Nesijaudink, esu normalus, turiu merginą.
Heavy rain
2011 06 25, 22:34
Norėčiau sudaryti grupę, po to gal ją perkelti į skype dėl grupelėj ar drauge važiavimo į užsienį dirbti. Pvz į Angliją. Lauksiu žinučių.
as noreciau,o kada Jus zadat vaziuoti?ar nesvarbu?nes as tai i rudieni,man daug kas sako taip geriau,kai studentai baigineja savo sezoninius darbus.
na dviese nevaziuociau,bet jei dar butu merginu tai kodel gi ne  as irgi turiu vaikina,paskui ir jis vyktu ten kur ir as.
Raffule
2011 06 26, 15:07
Sveiki, visi. Gal kas buvote jau isvyke i Norvegija arba anglija? Ar dar kokia sali? Darbo nors ir kokiam fabrikelyje noreciau? Gal kas keliavote?
o tu nenori nuvykusi ten ieskotis?as kaip tik ieskausi draugijos vykti i londona.as per agenturas nebuvau,bet bandziau per NST Baltija i norvegija isvaziuoti bet nepavyko,o seip esu dirbusi ir airijoje ir norvegijoje,bet darba pati radau jau ten nuvaziavuisi
Heavy rain
2011 06 26, 23:16
Šiaip dar nėra nuspręsta, tad čia ir spręsime, sutarsime.. Bet taip norėtusi jau vasara išvažiuoti. Nežinau kas Jums tai sakė, bet vasara kaip tik geriau važiuot, nes tada didesnė tikimybė gauti sezoninį darbą.. Pvz skinti braškes. Tai po braškių skynimo jau galima tartis, kad rudenį testusi darbas, bet būtų koks pvz svogūnų rūšiavimas ar dar kas. Vis tiek ilgiau pabuvus jau svetur yra apsiprantama greičiau, tada ir rudeniui, žiemai galima tuo pačiu ir ieškotis dirbti kokiame fabrike ar pnš. Čia jau reikia mums nuspręsti patiems. Be to, jei norite ir jei turite, tai duokite savo skype. Galėsiu grupę sukurti.
Heavy rain
2011 06 26, 23:19
Raffule jei nori, tai prisidėk prie mūsų grupės, yra sukurta tema. Ten galime ir aptarti viską. Matau Bryana turi patirties.
Heavy rain
2011 06 26, 23:25
Mano mergina taip pat vėliau atvažiuotų.  Šiaip dar dėl tos merginos nėra labai aišku, bet jei pavyks, tai gerai - galime ir planuoti kelionę.  Mums kaip sakoma svarbiausia, kad būstas gautusi pigiau.  Charakteriai gali labai ir nesutikti.  Būtume kolegos, nes važiuojant į užsienį pvz man pagrinde bus tik darbas, ne linksmybės.
jo man irgi norisi kaip galima pigiau pradziai kol nedirbi,na jei ka pranesk,jei vaziuos ta mergina.
na man sake zmones kurie gyvena londone,puske isvaziavusi puse vasaros sedejo be darbo,na bet ji ieskojo ne tokio darbo,ji truputeli rimtesni:) na seip as isvaziuoti galiu bet kada Papildyta:o tu nevaziuotum be tos pazystamos savo?na jei atsirastu kitu norinciu,pvz as ir dar kokia panele?jauciu drauge neisleistu  o gal zinai kiek pinigu reiktu veztis pradziai?na nuomai,maistui,bilietams troleibusu ir t.t
Heavy rain
2011 06 27, 16:27
Galėčiau tada ir be tos pažįstamos važiuoti.. jei kaip sakote atsiranda ten dar kita Jūsų draugė. Dėl draugo suprantama, kad nenorėtų išleisti. Dėl nuomos sunku čia pasakyti, nes priklauso kiek žmonių važiuos, tada ir bus nuoma dalijama ant tiek galvų.  Bet tai jau gautusi pigiau. Šiaip 3000lt pradžiai pakaktų, mažiausiai pakaktų 2500lt. Bet čia priklauso kaip jau ruošiesi ten gyventi, ar taupiai ar išlaidžiai. Kiek bilietai troleibusams kainuoja tiksliai nežinau, bet kiek teko girdėti, tai tikrai nepigu.
as neturiu drauges kuri vaziuotu,tad irgi ieskau cia  o cia tas 3000l-menesiui?
Sveiki, ieškau merginos ar moters , kartu vykti dirbti į UK(keliems mėn.), dviese kažkaip drąsiau  Jei kas susidomėjote rašykite man privačią žinutę.
vilmaamliv
2011 10 06, 17:28
as tai sia vasara bandysiu vel keliaut kur padirbet  pries vasara ieskosiu bendramintes keliaut kartu
sauleleee_
2011 10 23, 18:41
Ieškau draugės, kalbančios angliškai, skubiai kartu išvykti į Norvegiją padirbėti  susidomėjusios rašykite AZ
Gal atsirastų bendramintė, planuojanti šiuo metu vykti į užsienį su padoresne lietuviška agentūra? Parašykite į AZ
kopos99
2011 11 26, 12:07
Gal yra norinciu vykti i UK po Naujuju Metu. Darbas - seneliu prieziura Surrey grafysteje(i pietus nuo Londono). Darba siulo Anglijos agentura. Vyktume kartu. Rasykite - kopos99@gmail.com
daniell2901
2011 12 09, 23:36
Sveiki Esu dvyliktokė ir kadangi dar tvirtai neapsisprendžiau ką noriu studijuoti baigusi mokyklą, o pažymiai labai geri ( mąstau apie orientalistiką ir žurnalistiką  ) ketinu išvažiuoti padirbėti į užsienį, kad nešvaistyčiau laiko ne toms studijoms ir nesėdėčiau ant tėvų sprando. Mano didžiai nelaimei užsienyje neturiu giminių ir nežinau nuo ko pradėt ieškotis darbą. Gal patartumėte kokią šalį rinktis?  Per agentūrą ieškotis, draugus ar nuvažiavus? Gal rasčiau bendraminčių?
taktiska
2011 12 10, 10:33
Sveikos mergaites, Isvykstu i Airija, prie Corko ir galbut atsirastu merginu jau esanciu ten ir dirbanciu, galbut atsirastu norinciu ten pabendraut iseiti bei susirasti veiklos, taip pat mane domintu daugelis lankytinu vietu, o tiesiai sviesiai sakant norisi susirasti zmoniu su kuriais galeciau bendrauti, atsipusti nuo dienos darbu, pakalbet  (cia taip ne i tema, bet man 24  )
inezija
2011 12 10, 11:54
Sveiki Planuoju po Naujų lekti padirbeti į uzsienį,ieskau bendramintes vaziuoti kartu per kokią agenturą
Sveikos merginos,radau šią temą ir nusprendžiau parašyti:) Tai va,gal būtų norinčių per artėjančią vasarą su manimi į D.Britaniją nuvykti ir padirbėti bent porą mėnesių per šią agentūrą Agropraktika.lt ? Girdėjau daug gerų atsiliepimų apie ją,bet gal turite dar geresnių savo pasiūlymų?Būtų labai smagu jei atsirastų viena ar kelios ar daugiau darbščios, rimtos ir bent kiek mokančios anglų kalbą merginos.Pati esu 22m.paprasta,rimta ir draugiška panelė iš Klaipėdos;) Jei kas susidomėjote rašykite man tik į el.paštą: ingridamarija@yahoo.com IKI
Super Gėlelė
2012 01 02, 16:04
planuoju ir as vykti i D.Britanija, kazkur nuo vasario jau pradesiu ieskotis kur ir kaip. Na jei geresniu pasiulymu nerasiu, tai turbut, kad teks kazkokia agentura pasinaudoti. Bet gaila taip pinigelius leisti  tuo labiau, kad pati jau dirbus esu uzsienyje ir siek tiek patirties turiu, tik va tos drasos didesnes truksta
xxkristixx
2012 01 04, 09:29
Sveiki,
as taip patieskau bendramintes, kartu vaziuoti padirbeti i uzsieni. Dviese vistiek drasiau, smagiau ir pigiau. Esu rimta panele, labiausiai domina Vokietija, darbas fabrikuose, bet domintu ir kitos salys. Raykit asmeniskai.
sauleleee_
2012 01 05, 13:25
Ieskau angliskai kalbancios bendramintes vaziuoti i uzsieny kartu padirbeti Labiausiai linkstu ties Norvegija..
Domatule
2012 01 06, 00:36
sveiki taip pat planuoju vykt i graikija ar kokia kita silta sali per agentura (EWC- per ten jau esu vykus). apie kovo menesi.  man 25m. gal atsirastu mergina ar vaikinas vykt kartu.. juk dviese smagiau  skype- graike1
Sveikutes, ir as ieskau bendraminciu vykti padirbeti i Anglija. Noriu dirbti ir uzsidirbti. Esu 31metu, darbsti, sazininga, linksma moteris. Jeigu kam reikia draugijos dviese smagiau rasykit i Az.
KLinksmai
2012 01 23, 01:18
Sveiki esu 22m vaikinas dirbantis Anglijoje nuo vasaros ieškau bendraminčių kurie norėtu vykti irgi čia padirbėti. Kadangi dviems asmenims išeis pigiau pragyventi ta prasme nuoma. Padėčiau susitvarkyti reikalingus dokumentus ir prisiregistruoti agentūrose jei anglų kalba bent kiek suprantat rasti darbą nebus sunku. ačiū už dėmesį. Susidomeję rašykite AŽ.
Gavau darbo pasiūlyma is Pharmanet dirbti slauge privaciuose seneliu slaugos namuose Vokietijoje. Salygos atrodo neblogos - duoda maitinima, apgyvendinima ir moka virs 1000 euru. Gal teko ka nors girdeti daugiau apie sia kompanija? Aciu
misse_i
2012 01 28, 10:33
Sveiki! Ieskau pakeleives -io -ų siai vasarai nuvykti i londona padirbeti? Manau kartu butu drasiau ir siaip pragyvenimas iseitu pigiau. Man 18 metu esu is Vilniaus, moku anglu pakankamai, bet butent del to ir noriu vaziuot i uk kad ismokti dar geriau. Laukiu i AZ
AisteKvadratu
2012 02 03, 17:18
Ieskau bendraminciu vasario pabaigoj isvykti i londona padirbeti irt.t. vienai nlb drasu tai norisi kompanijos:) esu linksma mergina
xxkristixx
2012 02 10, 10:44
Sveiki, gal yra vykti kartu i Olandija padirbeti legaliai? Ieskau merginu 26-32 metu, kurios rimtai nusiteikusios uzsidirbti. Zinau geras darbo salygas, kreipkites asmeniskai. Tiesiog vienai isvykti nedrasu, reikia bendrakeleives.
|
|