kritike7
2011 05 02, 22:37
*Princess
2011 05 03, 19:35
QUOTE(M.i.g.l.e @ 2011 05 03, 19:46) Sveikos naują kardio treniruotę (Zumba), bandysiu pastripinėt salsos ritmu  Labas, kas čia per treniruotė ir iš kur parsisiuntei ją?
aurute__
2011 05 03, 19:50
Aciu kritkei7 uz naujus namucius  o as niekur nedingusi tik neprisidavineju kolkas, bet sportuoju  niekaip neiseina iseiti is to uzburto 62kg rato.
O,kaip aš norėčiau į tokį užburtą ratą..bet man tai tikrai nerealu.....
Mano mmm pagaliau parėjo, jeigu rytoj labai neplūsiu, tuomet sugrįšiu vėl prie Turbo Fire  Pasiilgau straksėjimo  Jei ryt nepasirodysiu pasportavus, tai prašom atspardyti man dupcę
kritike7
2011 05 03, 22:01
QUOTE(aurute__ @ 2011 05 03, 19:50) Aciu kritkei7 uz naujus namucius  o as niekur nedingusi tik neprisidavineju kolkas, bet sportuoju  niekaip neiseina iseiti is to uzburto 62kg rato. as irgi tokiam rate numetu iki 60.4 ir vel griztu i pradine stadija i ta uzburta 62kg rata  uztat man jokio noro ir stimulo ner kai sportuoji o svoris stovi vietoj.... be to ir zymiai maziau valgau, nebekramtau pastoviai ir taip noretus kazkokio rezultato dziuginancio o jo kaip ner taip ner jokio skirtumo ar pastoviai kapoju ar ziuriu ka valgau.
aurute__
2011 05 03, 22:09
nu va as ir maitinima susitvarkau jau y geraja puse ir sportuoju ir siaip kai atsilo orai aktyvesne palikau, bet kaip tas 62 taip 62 jau tikrai y nevilty varo  bet esu girdejusi kad taip daznai kam buna ir reikia lb daug valios kad tas svoris vel pajudetu. taigi mergaites nepasiduodam ir pamatysit busim grazios
dziaugsmelis7x7
2011 05 04, 07:35
Marusasutinku su viskuo,ka rasei dar praeitos temelej bet visos is musu,kad ir labai uzsidegusios,ima ir paklysta...kaip ir as vakar pavargau tvarkydamasi,tad vakare tesugebejau ABS pilvukui keluis pratimus padaryti ir lanka pasukti... vel reiks per forumus ieskot motyvacijos
QUOTE(kritike7 @ 2011 05 03, 23:01) be to ir zymiai maziau valgau Ar bandei skaičiuoti kcal? Nustebtum sužinojusi, kiek daug kcal suvartoji. Nes mano galva svoris nekrenta todėl, kad suvartoji daugiau kcal nei išeikvoji, jei sportuoji pastoviai, reiškia, problema mityboje. QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2011 05 04, 08:35) pavargau tvarkydamasi,tad vakare tesugebejau ABS pilvukui keluis pratimus padaryti ir lanka pasukti... Labai gerai, jei tvarkeisi, deginai kcal reiškias, o ne sėdėjai ant sofutės su spurgų lėkšte
aurute__
2011 05 04, 07:51
Labas rytas  nu mano akis kuo toliau tuo baisiau atrodo visa raudona, skauda, susiaurejusi, dar vizdys issipletes, pradejau lasinti antibiotikus jei nepraeis penkt.reikes pas daktara vaziuoti.
Labas rytas Išsimatavau šiandien savo duomenis, priaugau 2 kg per savo šituos nuklaidžiojimus  Viskas, gana. Nuo šiandien susiimu Geros dienos
aurute, o šiandien nenori gydytojui pasirodyti?  Vis tik akis, o ne kokia mėlynė. chérie, join the club  Sėkmės!
dziaugsmelis7x7
2011 05 04, 08:58
QUOTE(maruša @ 2011 05 04, 08:39) Ar bandei skaičiuoti kcal? Nustebtum sužinojusi, kiek daug kcal suvartoji. Nes mano galva svoris nekrenta todėl, kad suvartoji daugiau kcal nei išeikvoji, jei sportuoji pastoviai, reiškia, problema mityboje. Labai gerai, jei tvarkeisi, deginai kcal reiškias, o ne sėdėjai ant sofutės su spurgų lėkšte  o jau maniau ,kad gausiu velniu
Graikiskoji
2011 05 04, 09:08
Sveikos merginos, norėjau paklausti, ar sportuojate, kai esate peršalusios? Vakar vakare pradėjo skaudėti gerklę, naktį įsiskaudėjo dar labiau, o šiandien ryte neprakalbu  jaučiuos nekaip, bet sportuoti dar galėčiau. Bet nežinau, ar nepakenksiu sau dar labiau... o taip nesinori praleisti sporto
Graikiskoji, intensyviai nesportuok, tegu organizmas visas jėgas skiria kovai su ta zaraza, bet tempimą ar jogą gali padaryti Aš ryte planavau prasibėgti su šuniu, bet orelis pagerintas ir nepanašu, kad nustos lyti. Tai eisiu su vaiku padaryt savo šios dienos treniruotę, o popiet pasigilinsiu į P90 bukletus apie tą programą ir mitybą, vis laiko pritrūksta.
kritike7
2011 05 04, 11:35
sveikos. nu va vyras islidetas... oras tai brrr. as dar tesiu sildimo sezona
dziaugsmelis7x7
2011 05 04, 13:38
QUOTE(maruša @ 2011 05 04, 12:08) Graikiskoji, intensyviai nesportuok, tegu organizmas visas jėgas skiria kovai su ta zaraza, bet tempimą ar jogą gali padaryti Aš ryte planavau prasibėgti su šuniu, bet orelis pagerintas ir nepanašu, kad nustos lyti. Tai eisiu su vaiku padaryt savo šios dienos treniruotę, o popiet pasigilinsiu į P90 bukletus apie tą programą ir mitybą, vis laiko pritrūksta. faina,kai gali sportuoti su vaikuciu vakar as kai bandziau pasportuot,tai maniskis atvarė-atsigule,prisiglaude ir viskas  arba kikena,arba glaustosi ir daro "myliu myliu"  ir noredama su juo nepasportuociau,reiks siandien vyro prasyt kad uzsiimtu su juo nors pusvalanduka
Džerimi
2011 05 04, 14:15
Sveikos Insane Abs 30 min, Cardio recovery 33 min, 40 atsispaudimu.
Maniškė irgi trukdo, bet pabosta kartu sportuot ir susiranda kuo užsiimt, pavyzdžiui, šiandien maliavojosi su flomasteriais, vos nenukritau pamačius veiduką Merginos, pamenat, ne per seniausiai rašiau, jog skaitau knygą "Kaip gyveni, taip ir atrodai", tai va ten paminėta viena Holivude labai populiari asmeninė trenerė Tracy Anderson, pasižiūrėjau torrentuose, yra jos 90 dienų programa, kažkaip visai sudomino, siunčiuosi, žiūrėsiu kas ir kaip.
samanta*
2011 05 04, 15:15
QUOTE(maruša @ 2011 05 04, 15:26) Merginos, pamenat, ne per seniausiai rašiau, jog skaitau knygą "Kaip gyveni, taip ir atrodai", tai va ten paminėta viena Holivude labai populiari asmeninė trenerė Tracy Anderson, pasižiūrėjau torrentuose, yra jos 90 dienų programa, kažkaip visai sudomino, siunčiuosi, žiūrėsiu kas ir kaip.  as ir planuoju sia knyga pirkti,kiek mokejai?
Apie 30 Lt berods, internetu turbūt pigiau galima gauti  Šiaip tikrai nebloga, tik man nepatiko, jog treniruočių programa sudaryta sportklubio treniruokliams, varianto namuose nelabai yra, išskyrus pilvo preso pratimus.
samanta*
2011 05 04, 15:37
QUOTE(maruša @ 2011 05 04, 16:19) Apie 30 Lt berods, internetu turbūt pigiau galima gauti  Šiaip tikrai nebloga, tik man nepatiko, jog treniruočių programa sudaryta sportklubio treniruokliams, varianto namuose nelabai yra, išskyrus pilvo preso pratimus. kazin maxei nera? dabar ten knygom 30% nuolaida knygoms o ar verta ja pirkti,kokia tavo nuomone?ar nera ten parasyta,ka mes ir taip visos zinom
Na pasižiūrėk pati turinį, pavartyk, yra žmonių, kuriems ta knyga primityvoka pasirodė, man ji didžiausią įspūdį padarė iš skaitytų knygų apie lieknėjimą ir sveiką gyvenseną, o skaičiau tikrai nemažai. Joje nemažai vietos skiriama savimotyvacijai (ko kitose knygose beveik nėra), ir tik po to kalbama apie sportą ir mitybos reikšmę, yra skyrių apie papildų ir vitaminų reikalingumą ir t.t., be to, autorius turi 20 metų patirtį toje srityje. Ir man dar patiko jo, kaip vyro, rašymo ir mąstymo stiliukas, toks stačiokiškas kiek, pvz. rašo, svarbiausias lieknėjimo pratimas - pasiimti mažesnį šaukštą, kitaip savo šešis kubelius ant pilvo ir toliau matysit tik sapne  Na žodžiu aš pirkčiau, bet tau pačiai spręst.
samanta*
2011 05 04, 16:52
QUOTE(maruša @ 2011 05 04, 16:52) Na pasižiūrėk pati turinį, pavartyk, yra žmonių, kuriems ta knyga primityvoka pasirodė, man ji didžiausią įspūdį padarė iš skaitytų knygų apie lieknėjimą ir sveiką gyvenseną, o skaičiau tikrai nemažai. Joje nemažai vietos skiriama savimotyvacijai (ko kitose knygose beveik nėra), ir tik po to kalbama apie sportą ir mitybos reikšmę, yra skyrių apie papildų ir vitaminų reikalingumą ir t.t., be to, autorius turi 20 metų patirtį toje srityje. Ir man dar patiko jo, kaip vyro, rašymo ir mąstymo stiliukas, toks stačiokiškas kiek, pvz. rašo, svarbiausias lieknėjimo pratimas - pasiimti mažesnį šaukštą, kitaip savo šešis kubelius ant pilvo ir toliau matysit tik sapne  Na žodžiu aš pirkčiau, bet tau pačiai spręst. aciu marusa,apie autoriu as ir esu faina nuomone susidariusi,tad pirksiu
Graikiskoji
2011 05 04, 17:32
Šiandien liksiu be sporto. Nujaučiu, kad man angina
tinute84
2011 05 04, 17:38
na va, graikiskoji, sveikatytes tau, laikykis, ir greiciau sveik
QUOTE(Graikiskoji @ 2011 05 04, 16:32) Šiandien liksiu be sporto. Nujaučiu, kad man angina Sveik  Pailsėk kelias dieneles
Graikiskoji
2011 05 04, 18:11
Apsiginklavau citrina, česnaku ir medumi  labai tikiuosi, kad rytoj grįšiu į vėžes, nes sporto trūksta kaip kokio narkotiko
QUOTE(aurute__ @ 2011 05 03, 23:09) nu va as ir maitinima susitvarkau jau y geraja puse ir sportuoju ir siaip kai atsilo orai aktyvesne palikau, bet kaip tas 62 taip 62 jau tikrai y nevilty varo  bet esu girdejusi kad taip daznai kam buna ir reikia lb daug valios kad tas svoris vel pajudetu. taigi mergaites nepasiduodam ir pamatysit busim grazios  sveikos o kiek laiko meti svori? kiek dienu ta prasme? ir kiek numetei?
Coconuts
2011 05 04, 20:02
Sveikos registruojuos naujuos namuciuos  ir begu iskart, nes laiko visai neturiu, bet sporto neapleidziu, kasdien randu laiko
aurute__
2011 05 05, 07:47
Labas rytas  vakar taip gerai zona pasportavau lb savim didziuojus nes visa isvariau be sustojimo buvau visa slaput slaputele R&R as su nuklydimais sportuoju 5 menesius, bet daznai sustodavau, tai esu numetus apie 4 kg, bet bet nuo viso kuno jau yra apmazeja 31cm ir raumenukai isryskejo kunas stangresnis paliko.
QUOTE(aurute__ @ 2011 05 05, 08:47) Labas rytas  vakar taip gerai zona pasportavau lb savim didziuojus nes visa isvariau be sustojimo buvau visa slaput slaputele R&R as su nuklydimais sportuoju 5 menesius, bet daznai sustodavau, tai esu numetus apie 4 kg, bet bet nuo viso kuno jau yra apmazeja 31cm ir raumenukai isryskejo kunas stangresnis paliko. tai aspisarvok kantrybe ir truputi paziurek ar nepakasniauji dienos metu, nu zinai kaip buna, kasnelis cia kasnelis ten, kas gi cia tas kasnelis, o visumoj susidaro nemazai, nes tikriausiai tie numesti 4kg turi adaptuotis tavo kune ir vel toliau kris po truputi.stovet apie 14-16dienu kaip ilkaltas...nes kas 5 mazdaug kg organizmas pristabdo truputi, nes stengiasi "neatiduot atsargu"  ne viename straipsnyje taiop raso, tik svarbiausia nepasiduot ir nesuteikt jam galimybes tu atsargu pasilkt:)) nu nelabai cia moksluskai parasiau
aurute__
2011 05 05, 08:29
na va kad neuzkandziauju, bet va buna kad pries mm visada toks apetitas sukyla tai tada valgau priaugu svorio o paskui vel metu gal del to ir stovi tas svoris. nu bet tikrai nepasiduosiu, jau tiek sportuoju nenoriu mesti
Džerimi
2011 05 05, 11:07
Sveikutes 20 min dviratis, 20 min rankoms su svareliais, 40 atsispaudimu, TurboFire abs 10 min.
aurute__
2011 05 05, 11:30
as jau siandien po JM 6pax6wex ir atsispaudimu padariau  man beliko 4 kartai ir pereisiu y 2 lygi 6pax6wex
luckyme
2011 05 05, 13:51
Slim in six + 8 abs+ tempimo pratimai , na labai man patinka tas slimas,tik kad va strakset mazoka ir kitose ,kur parsisiuntus turiu paziurejau,tai pagrinde itupstai visokie ir panasiai,o man suoliuku norisi daugiau,rankom pasimosekuoti  kazkada pati aerobikos apsilima vesdavau,tai is tu laiku dar prisimenu pratimuku neblogu,galvoju,gal juos ikist kazkur,tik nenusprendziu pries ar po treniruotes
Graikiskoji
2011 05 05, 14:58
Šiandien grįžau į vėžes - Metabolism + 10 min. Abs  aišku, viską dariau kaip miršanti gulbė, bet įveikiau
Prisiduodu ir aš: Sculpt 1-2 (P90) 30 min., Mark, Move & Groove (15 min.) ir Hardcore Abs (11 min.) (Shaun T's Rockin' Body)
kritike7
2011 05 05, 16:23
sveikos. pagaliau ir as siandien turiu ka prisiduot taigi 60 min su Shellie Blanks Cimarosti - Tae Bo PostNatal Power ir vyro mociutei is rusio prikroviau ir isnesiau 50 pintiniu bulviu
luckyme
2011 05 05, 16:38
QUOTE(kritike7 @ 2011 05 05, 16:23) r ir vyro mociutei is rusio prikroviau ir isnesiau 50 pintiniu bulviu  tas geriausias
Džerimi
2011 05 05, 17:51
QUOTE(kritike7 @ 2011 05 05, 16:23) vyro mociutei is rusio prikroviau ir isnesiau 50 pintiniu bulviu  o cia is kurio torrento sita galima parsisiusti?  Na ir kaip visu savijauta prisidavimo isvakarese?  kuri ten su kasniu burnoj sedi?  geda peleda  Prie sporto dasirasau valanda deginimosi
kritike7
2011 05 05, 18:05
QUOTE(Džerimi @ 2011 05 05, 17:51) * nezinau ,man per skype atsiunte **gera sporto saka  gaila salta ir saules ner as irgi taip pasportuociau del kasnio tai cia gerai, man pasiseke nieko nekramtau siuo metu nes perskaicius iskart pasimeciau ir isvis super tavo postas man nerealiai nuotaika pakele
Graikiskoji
2011 05 05, 20:32
QUOTE(kritike7 @ 2011 05 05, 16:23) sveikos. pagaliau ir as siandien turiu ka prisiduot taigi 60 min su Shellie Blanks Cimarosti - Tae Bo PostNatal Power ir vyro mociutei is rusio prikroviau ir isnesiau 50 pintiniu bulviu  Oho, tiek daug sunešiojai, šaunuolė QUOTE(Džerimi @ 2011 05 05, 17:51) Prie sporto dasirasau valanda deginimosi  O kur deginaisi? ar ne per šalta?
samanta*
2011 05 06, 07:44
labas rytas griztu pas jus nuo siandien  ,pabego mano mmm  ,tai jau as po rytinio kroso ,toliau palnuose treniruote su JM
Labas, aš priduodu -400g, -0.5 cm nuo liemens ir +0.5 cm ant šlaunies. Reikia mitybą susitvarkyti verkiant, o tai sudėtinga, kadangi dėl susikrovusių papildomų darbelių neišsimiegu ir nuolat norisi užkandžiauti, saldumynai traukia
samanta*
2011 05 06, 08:11
QUOTE(maruša @ 2011 05 06, 09:05) Labas, aš priduodu -400g, -0.5 cm nuo liemens ir +0.5 cm ant šlaunies. Reikia mitybą susitvarkyti verkiant, o tai sudėtinga, kadangi dėl susikrovusių papildomų darbelių neišsimiegu ir nuolat norisi užkandžiauti, saldumynai traukia  marusa,koks tavo ugis?
samanta*
2011 05 06, 08:25
QUOTE(maruša @ 2011 05 06, 09:21) kokia mazute tu
Aha, mažutė, bet storuliukė, jei būčiau didesnė, šlaunys tokios storos neatrodytų  Na, bet o ką daryt samanta, kiek laiko tu maždaug bėgioji ir ką užkandi (jei užkandi) prieš treniruotę?
Džerimi
2011 05 06, 09:28
Sveikutes Prisiduodu ir as: -400g, -1cm nuo klubu QUOTE(kritike7 @ 2011 05 05, 18:05) * nezinau ,man per skype atsiunte **gera sporto saka  gaila salta ir saules ner as irgi taip pasportuociau del kasnio tai cia gerai, man pasiseke nieko nekramtau siuo metu nes perskaicius iskart pasimeciau ir isvis super tavo postas man nerealiai nuotaika pakele   smagu, kad nuotaika pakeliau, vadinas abi viena kitai pakelem, nes tavo postas apie bulves nuosirdziai prajuokino  . o del to kasnio-zinok as pati su kasniu tuo metu sedejau, tai ir pagalvojau apie tai.  Bet kai as maitinanti mamyte, tai negaliu labai prisiziuret, tiesiog stengiuos prie savo butinu kaloriju skaiciaus pridet dar pora simtu del sporto, ir pora simtu del maitinimo. kolkas neblogai sekas. QUOTE(Graikiskoji @ 2011 05 05, 20:32) O kur deginaisi? ar ne per šalta?  ne LT as gyvenu.. nebuvo ir pas mus labai karsta, bet musu terasa gan uzdara, tai joje buna labai silta
|
|