Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nei vardas, nei pavardė
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai > Bendros diskusijos apie vardus
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Liepos dukra
Aš taip pat žinau jį smile.gif
Belesa
Maža ta Lietuva smile.gif
aggree
Tadas Augustinas (vardas Tadas)
Augustinas Vytautas (vardas Augustinas)
Marija Vytautė (pasikeitė pavardę iš Vytautaitė)
Jugita29
Musu vaikystes kaimynas Linas Karosas smile.gif tik po kiek laiko suvoke kad parinko ir vvrda prie pavardes abudu zuviskus smile.gif
Arvena
QUOTE(Jugita25 @ 2011 02 16, 22:53)
Musu vaikystes kaimynas Linas Karosas smile.gif tik po kiek laiko suvoke kad parinko ir vvrda prie pavardes abudu zuviskus smile.gif
*

kad žuvis tai lynas , ne linas ax.gif
Jugita29
QUOTE(Arvena @ 2011 02 17, 15:53)
kad žuvis tai lynas , ne linas  ax.gif
*

nu bet asacijacijos su lynu, tai po siai diena vadina zuviuku
Ūla
QUOTE(Jugita25 @ 2011 02 17, 17:59)
nu bet asacijacijos su lynu, tai po siai diena vadina zuviuku
*

nžn, man jokių asociacijų su žuvim. Tiesiog gražus vardas, ir tiek.
Arvena
QUOTE(Ūla @ 2011 02 17, 18:48)
*

man ir . O žuviuku gal dėl karoso vadina?
muminukas
kai pavardė Karosas, derinys ir man žuviškai skamba smile.gif matyt, dar ir nuo patirties, aplinkybių priklauso. darbe turim Liną paprasta pavarde, bet jis užkietėjęs žvejys, tai irgi per dantį kartais dėl "žuviško" vardo patraukia - kodėl Y nerašo biggrin.gif
Jugita29
QUOTE(Ūla @ 2011 02 17, 19:48)
*

man ir grazus...

QUOTE(Arvena @ 2011 02 17, 21:06)
man ir . O žuviuku gal dėl karoso vadina?
*

matyt, kad del karosiuko

QUOTE(muminukas @ 2011 02 18, 08:37)
kai pavardė Karosas, derinys ir man žuviškai skamba smile.gif matyt, dar ir nuo patirties, aplinkybių priklauso. darbe turim Liną paprasta pavarde, bet jis užkietėjęs žvejys, tai irgi per dantį kartais dėl "žuviško" vardo patraukia - kodėl Y nerašo biggrin.gif
*

cia irgi gyvena ant upes kranto ir meskeriotojas juodas...
Bryana
as girdejau kaip merginos sneka apie savo mokytoja Banga,sako nu tikra banga,kartais uzbanguoja,maniau,kad cia jos pravarde,o paskui girdziu kviecia ja Banga,net nutirpau,pagalvojau kaip cia taip mokytoja pravarde saukia smile.gif)) o pasirodo vardas toks yra jos smile.gif
nutė
QUOTE(Bryana @ 2011 02 24, 15:53)
as girdejau kaip merginos sneka apie savo mokytoja Banga,sako nu tikra banga,kartais uzbanguoja,maniau,kad cia jos pravarde,o paskui girdziu kviecia ja Banga,net nutirpau,pagalvojau kaip cia taip mokytoja pravarde saukia smile.gif)) o pasirodo vardas toks yra jos smile.gif
*

Mes taip pat turėjom mokytoją vardu Banga, bet čia ne ta pati, nes anoji jau seniai seniai pensijoje smile.gif Bet ir anai užbanguodavo.
*fujimi
Aurimas Gustas
muminukas
žurnale buvo Artas Bartas... nesu tikra, ar čia tikrai tokie vardas ir pavardė, ar sutrumpinti unsure.gif jei nesutrumpinti, tai labai jau nesąmonė, sakyčiau schmoll.gif
aggree
Vilniaus AVMI viršininko pavaduotojas Mindaugas Almantas
muminukas
mūsų mieste iš spaudos - Mantas Eimantas.
aggree
Vienos įmonės vadovas Henrikas Eimontas.
muminukas
QUOTE(aggree @ 2011 06 15, 09:44)
Vienos įmonės vadovas Henrikas Eimontas.
*

kažkada su Eimontiene dirbau.
*Amberr*
Tetos kaimynas Povilas Aušra biggrin.gif
aggree
Šiandien per Labą rytą kalbėjo Artas Bartas.
Tiūtė
Žinau Vytautą Gustą. Man labai keista.smile.gif Du vardai,nors iš tiesų antrasis yra pavardė.smile.gif Kol pripratau... smile.gif
<imelda>
Antanas Rimas 4u.gif irgi atrodo du vardai,kai istikro Rimas yra pavarde smile.gif
Kliurka
Vidmantas Danielius ginekologas smile.gif
aggree
Saulius Vilius, kuris vardas nezinau...
Ašaka
QUOTE(aggree @ 2012 05 11, 10:55)
Saulius Vilius, kuris vardas nezinau...
*

Pažįstu Saulių Valių...
aggree
Giedrius Eimutis, vardas Giedrius.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.