Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nei vardas, nei pavardė
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai > Bendros diskusijos apie vardus
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
ramkis
O kaip jums pavardė - Simbaravelipedikauskaitė. thumbup.gif O kaip jums pavardė - Simbaravelipedikauskaitė.
rusne
QUOTE (ramkis @ 2004 07 02, 11:08)
O kaip jums pavardė - Simbaravelipedikauskaitė. thumbup.gif

Tai cia gal dvi pavardes? g.gif
ramkis
Nežinau, bet kai įstojau mokytis,tokia pavardė buvo skelbimų lentoje. Joje skelbė kas mokysis kokioje grupėje. Pačios žmogystės nematėm,nes mokslų su mumis nepradėjo,tik puikavosi sąrašuose kone pusmetį,todėl visi labai gerai įsiminėm šią pavardę
winner
cia tikriausiai is serijos "besikiskiakopustaujantiesiems" biggrin.gif biggrin.gif
Kalinka
teko sutikti Vanda Popandopulo, nieks is karto nepasako, gaunasi Vanda Popandopla...kosmaras...nors ir mano pavarde kai iskraipo tai griuk negyvas...
Cikadelė
dailes m-kloje mokiausi kartu su Vanda Papazandaite laugh.gif
spaNguolė
QUOTE (margaruska @ 2004 06 30, 02:30)
QUOTE (jolanta @ 2004 06 29, 15:36)
Dirba pas mus Marius Leonas ,

Ar to Mariaus Leono kartais nevadina Prodigy? As toki pazinojau kazkada biggrin.gif

aha, vadina jis save prodigy tam tikroj aplinkoj smile.gif
miau
As pazistu Evalda Rima, taip pat zinau Nalivaika pavarde. Ciudna pavarde smile.gif
zole
jauciu tevai kur pavadina Jurga Juragityte, tai nori kad kai dukra istekes ir pasiims vyro pavarde, kad mergautine pavarde varde isliktu...
cipliukas
O kaip jums solidaus vyriskio vardas ir pavarde - Narcizas Roze?! blink.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Tikras kvietkas, taip sakant !!! thumbup.gif
Becel
pažinojau tokį Roką Liutaurą, bet galvoju dabar ar tik ne Liutauras Rokas jis buvo g.gif
Jomke
QUOTE (cipliukas @ 2004 07 14, 12:42)
O kaip jums solidaus vyriskio vardas ir pavarde - Narcizas Roze?! blink.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Tikras kvietkas, taip sakant !!! thumbup.gif

thumbup.gif laugh.gif laugh.gif
aukse
QUOTE (cipliukas @ 2004 07 14, 11:42)

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
atsiprašau, bet jo tėvai tikrai gerokai trenkti doh.gif
Nors nušaukit, neįsivaizduoju solidaus, rimto, dalykiško vyro tokiu vardu ir pavarde. cool.gif rolleyes.gif
Dvyma
QUOTE (nouvelle @ 2004 06 29, 07:33)
QUOTE (Dvyma @ 2004 06 25, 13:33)
Kurioj giminej tu toki girdejai?
As toki irgi tarp giminiu turiu tongue.gif

Nee, jis ne giminaitis, tik aptartas buvo. Chebryte, beje tokia pacia tema gvildeno. Pazistamas kokis tai smile.gif . Reiks prie progos paklaust.

Geriau neklausk as jo nepasiilgau wink.gif
dainele
vardo+ pavardes kombinacija: TADAS BADAS ohmy.gif Mes dar del ivairoves ji vadindavome BLeDAS. Ovyrux tikrai nieko sau buvo rolleyes.gif
Dvyma
QUOTE (nouvelle @ 2004 06 22, 11:45)
As tai esu girdejus is giminaiciu Stasys Dalius. Turbut geriausia butu pavadinti Stasys Stasys arba Dalius Dalius smile.gif
O kaip jums tokie "suderinti" variantai Tauras Stumbrys, Skaidrius Kristalinis, Bite Vabalaite? biggrin.gif

Angele
Pamatytumėt, kokių kuriozų prisižiūri, kai dirbi mokykloje Vieno mokinio pavardė - Regina

Tokia pavarde turejo mokykloj klasiokes tetis, bet tyk dukras turejo, tai nieko ir skamba. biggrin.gif
LINCE
Aš pažįstu Augustą Liudvikauską.Tai vis Liudviku vadinu
femina
na man labai idomu kokios jusu pavardes? nors pati prisizvengiau iki asaru skaitydama, bet mano pavarde irgi ziauriai juokinga, bet as del to ne kiek neimu i galva...man patinka...tik va vaiku gaila g.gif
nagi, prisistatom
Eivina
o as pazystu rokas kvailelis biggrin.gif
Zemfira
pzystu Luka Barskuti laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
P@nter@
Mano kolega Saulius Andrius blink.gif
O kai mokiausi mokykloje tai turejau klasioke Kedaite issivaizduoju kaip jos teciui buvo liuk thumbup.gif Kedas laugh.gif laugh.gif laugh.gif
ENIGMA
O MAN CIA JOKIA PROBLEMA, NORS MANO VAIKU VARDUS VISADA SU PAVARDE PAINIOJA... biggrin.gif
Racegirl
QUOTE (Pipone @ 2004 06 22, 12:23)

O geriausia buvo kai mano brolis, jau budamas antrakursis grizo rugsejo pirmaja ir sako.....

Antrasis- Zydrunas Gaidys

clap_1.gif Komentaru apie tevu mastysena neturiu rolleyes.gif

VAT AS IRGI APIE TA PAT NOREJAU PARASYT. TURBUT MES SU AVO BROLIU KARTO MOKEMES:) KTU, ANE? biggrin.gif
Kate
Turejau grupioka - Raimondas Rimas, tai visi Rimu ir vadinome... nors tai jo pavarde, bet kadangi trumpesne tai labiau prilipo, jis visai nepriestaravo laugh.gif
nerile
Pazinojau Žymantą Paulių- pirmas žodis vardas, antras- pavardė rolleyes.gif
Pipone
QUOTE (Racegirl @ 2004 08 19, 10:30)
QUOTE (Pipone @ 2004 06 22, 12:23)

O geriausia buvo kai mano brolis, jau budamas antrakursis grizo rugsejo pirmaja ir sako.....

Antrasis- Zydrunas Gaidys

clap_1.gif  Komentaru apie tevu mastysena neturiu rolleyes.gif

VAT AS IRGI APIE TA PAT NOREJAU PARASYT. TURBUT MES SU AVO BROLIU KARTO MOKEMES:) KTU, ANE? biggrin.gif

Taip taip.... KTU wink.gif Che rolleyes.gif
nerile
Jusu teismui:
Ringys Kirvelis...
Salsa
Na o man tai juokingiausi vardai-pavardės yra 2 užsienio lietuvių (kažkokie diplomatai lygtai buvo), ir vieno čionykščio.
Tie kur iš užsienio (pavardes girdėjau per žinias) - Aristidas Pėstininkas ir Narcizas Prielaida. Nu virsk iš koto. Jei jau pavardė juokinga, tai tėvai bent jau vardus kokius neutralius, nekrintančius į akis galėjo duoti.
Bet va vieno kunigo vardo ir pavardės derinys tai visai "pribaigė" - Laimingas Blynas. Laimingas - tai vardas, o Blynas - pavardė. Nežinau, gal tėvai savo mažyliui keršijo už ką nors, ar kaip g.gif
rusne
QUOTE (nerile @ 2004 09 09, 14:32)
Jusu teismui:
Ringys Kirvelis...

O kaip Dobilas Kirvelis? biggrin.gif Jis , beje, destytojas dry.gif.
greive
Na o kaip jums Ramūnas Kiškiūnas, arba Linas Eimutis.
Yra ir daugiau panašių. laugh.gif
nerile
Rusne, kazin ar ne apie tuos pacius Kirvelius kalbame? Ar tas Dobilas ne is Siauliu?
Mera
Turejau klasioką Šliužą laugh.gif
remka
QUOTE (Mera @ 2004 09 14, 15:28)
Turejau klasioką Šliužą laugh.gif

.....O tai cia pavarde turbut g.gif ...sakyciau gan nelabai faina wink.gif
rusne
QUOTE (nerile @ 2004 09 14, 15:27)
Rusne, kazin ar ne apie tuos pacius Kirvelius kalbame? Ar tas Dobilas ne is Siauliu?

kad is vilniaus wink.gif ir gal net seime sedi g.gif
ne
vardas pavarde:

Van Vu blink.gif blink.gif arba Vu Van blink.gif blink.gif

kaip kam labiau patinka laugh.gif laugh.gif
Dilma
O kaip junginys - Lukas Liulys? g.gif laugh.gif
Dilma
QUOTE (nikitta @ 2004 06 22, 14:02)
o kaip jum Rašidas Deimantas ? tiesa sakant, as dar neikirtau, kuris vardas, kuris pavarde...

Ar jis kartais ne klaipėdietis?
Jurgitutė
Pažinojau tokį Bogdaną. Tai visada galvojau, jog čia jo pavardė. Pasirodo klydau.
Leita
jo buna isgirsti kokia pavarde ir varda, nzn kaip vadinti. su bernais ;lengviau, kaip pavadinsi, taip nepagadinsi biggrin.gif nors panu kazi ar buna?.. g.gif tongue.gif laugh.gif
free
Nu ir prisijuokiau iki ašarų, ko tik neprigalvoja tėvai savo vaikams biggrin.gif Tik va įdomu ar jie po to tuom labai džiaugiasi blink.gif
Man teko susidurt su Vasariu Gaidžiu, jis buvo gimęs vasario 16 d., tai tėvai turbūt tokios įžymios datos proga pasistengė rolleyes.gif
Macarena
As turejau klasioka - Jonas Pupius, klasioke Birute Kedyte (tai taburete vadinom) biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Po to maciau , yra kazkoks gydytojas Salyga, Makštutis ir t.t g.gif biggrin.gif ....toks vaizdas, kad su tokiom pavardem zmones yra tiesiog priversti pasiekti gyvenime kazko daugiau, nei paprastai...tarsi tai ipareigoja juos g.gif
Brooke
Man kažkaip retai pasitaiko keistai suderinti vardai smile.gif Tik tetos vyras, va, Vytautas Bytautas biggrin.gif Vos viena raide vardas nuo pavardės skirias, ir rimuojas, kaip juokingai biggrin.gif Ir tik skaitydama šią temą staiga suvokiau, kad su vyro pavarde be galūnės -ienė būčiau Ramunė Strazdas biggrin.gif Taip sakant, gėlė
- paukštis unsure.gif
Ramunita
QUOTE (nouvelle @ 2004 06 22, 12:45)
As tai esu girdejus is giminaiciu Stasys Dalius. Turbut geriausia butu pavadinti Stasys Stasys arba Dalius Dalius smile.gif
O kaip jums tokie "suderinti" variantai Tauras Stumbrys, Skaidrius Kristalinis, Bite Vabalaite? biggrin.gif

o sian liudna zinia buvo apie ta Taura Stumbri...gaila,bet sitas derinys bus ant antkapio sad.gif
*Varlė*
QUOTE (Ramunita @ 2004 10 16, 21:33)
QUOTE (nouvelle @ 2004 06 22, 12:45)

o sian liudna zinia buvo apie ta Taura Stumbri...gaila,bet sitas derinys bus ant antkapio sad.gif

Gaila, toks jaunas, o jau...Užuojauta jo šeimai.
geltonkase
biggrin.gif na pas mane vidurinėje buvo klasiokas vardu Baltrus,aš niekaip negalėdavau pirmom dienom suprasti tai jo vardas ar pavardė rolleyes.gif tongue.gif pasirodo tai jo vardas,tik gaila kad jau pavardės nebepamenu tongue.gif
daliuke
as irgi Nalivaiku seima pazistu... daznas, pasirodo, atvejis smile.gif
redux
Kai mokiausi universitete mano grupiokas buvo Nerijus Deimantas. Tai destytojai pastoviai negaledavo suprasti kur cia vardas, o kur pavarde... g.gif
redžikė
dabar jis mano kursiokas šitas nerijus smile.gif
Nilka
O aš pažystu bachuriuką vardu Julius Rokas ohmy.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.