O kaip jums pavardė - Simbaravelipedikauskaitė.
Tai cia gal dvi pavardes?
Nežinau, bet kai įstojau mokytis,tokia pavardė buvo skelbimų lentoje. Joje skelbė kas mokysis kokioje grupėje. Pačios žmogystės nematėm,nes mokslų su mumis nepradėjo,tik puikavosi sąrašuose kone pusmetį,todėl visi labai gerai įsiminėm šią pavardę
cia tikriausiai is serijos "besikiskiakopustaujantiesiems"
teko sutikti Vanda Popandopulo, nieks is karto nepasako, gaunasi Vanda Popandopla...kosmaras...nors ir mano pavarde kai iskraipo tai griuk negyvas...
dailes m-kloje mokiausi kartu su Vanda Papazandaite
aha, vadina jis save prodigy tam tikroj aplinkoj
As pazistu Evalda Rima, taip pat zinau Nalivaika pavarde. Ciudna pavarde
jauciu tevai kur pavadina Jurga Juragityte, tai nori kad kai dukra istekes ir pasiims vyro pavarde, kad mergautine pavarde varde isliktu...
O kaip jums solidaus vyriskio vardas ir pavarde - Narcizas Roze?!
pažinojau tokį Roką Liutaurą, bet galvoju dabar ar tik ne Liutauras Rokas jis buvo
atsiprašau, bet jo tėvai tikrai gerokai trenkti Nors nušaukit, neįsivaizduoju solidaus, rimto, dalykiško vyro tokiu vardu ir pavarde.
Geriau neklausk as jo nepasiilgau
vardo+ pavardes kombinacija: TADAS BADAS
Pamatytumėt, kokių kuriozų prisižiūri, kai dirbi mokykloje Vieno mokinio pavardė - Regina
Tokia pavarde turejo mokykloj klasiokes tetis, bet tyk dukras turejo, tai nieko ir skamba.
Aš pažįstu Augustą Liudvikauską.Tai vis Liudviku vadinu
na man labai idomu kokios jusu pavardes? nors pati prisizvengiau iki asaru skaitydama, bet mano pavarde irgi ziauriai juokinga, bet as del to ne kiek neimu i galva...man patinka...tik va vaiku gaila
nagi, prisistatom
o as pazystu rokas kvailelis
pzystu Luka Barskuti
Mano kolega Saulius Andrius
O kai mokiausi mokykloje tai turejau klasioke Kedaite issivaizduoju kaip jos teciui buvo liuk
O MAN CIA JOKIA PROBLEMA, NORS MANO VAIKU VARDUS VISADA SU PAVARDE PAINIOJA...
VAT AS IRGI APIE TA PAT NOREJAU PARASYT. TURBUT MES SU AVO BROLIU KARTO MOKEMES:) KTU, ANE?
Turejau grupioka - Raimondas Rimas, tai visi Rimu ir vadinome... nors tai jo pavarde, bet kadangi trumpesne tai labiau prilipo, jis visai nepriestaravo
Pazinojau Žymantą Paulių- pirmas žodis vardas, antras- pavardė
Taip taip.... KTU
Jusu teismui:
Ringys Kirvelis...
Na o man tai juokingiausi vardai-pavardės yra 2 užsienio lietuvių (kažkokie diplomatai lygtai buvo), ir vieno čionykščio.
Tie kur iš užsienio (pavardes girdėjau per žinias) - Aristidas Pėstininkas ir Narcizas Prielaida. Nu virsk iš koto. Jei jau pavardė juokinga, tai tėvai bent jau vardus kokius neutralius, nekrintančius į akis galėjo duoti. Bet va vieno kunigo vardo ir pavardės derinys tai visai "pribaigė" - Laimingas Blynas. Laimingas - tai vardas, o Blynas - pavardė. Nežinau, gal tėvai savo mažyliui keršijo už ką nors, ar kaip
O kaip Dobilas Kirvelis?
Na o kaip jums Ramūnas Kiškiūnas, arba Linas Eimutis.
Yra ir daugiau panašių.
Rusne, kazin ar ne apie tuos pacius Kirvelius kalbame? Ar tas Dobilas ne is Siauliu?
Turejau klasioką Šliužą
.....O tai cia pavarde turbut
vardas pavarde:
Van Vu kaip kam labiau patinka
O kaip junginys - Lukas Liulys?
Ar jis kartais ne klaipėdietis?
Pažinojau tokį Bogdaną. Tai visada galvojau, jog čia jo pavardė. Pasirodo klydau.
jo buna isgirsti kokia pavarde ir varda, nzn kaip vadinti. su bernais ;lengviau, kaip pavadinsi, taip nepagadinsi
Nu ir prisijuokiau iki ašarų, ko tik neprigalvoja tėvai savo vaikams
Man teko susidurt su Vasariu Gaidžiu, jis buvo gimęs vasario 16 d., tai tėvai turbūt tokios įžymios datos proga pasistengė
As turejau klasioka - Jonas Pupius, klasioke Birute Kedyte (tai taburete vadinom)
Po to maciau , yra kazkoks gydytojas Salyga, Makštutis ir t.t
Man kažkaip retai pasitaiko keistai suderinti vardai
- paukštis
o sian liudna zinia buvo apie ta Taura Stumbri...gaila,bet sitas derinys bus ant antkapio
Gaila, toks jaunas, o jau...Užuojauta jo šeimai.
as irgi Nalivaiku seima pazistu... daznas, pasirodo, atvejis
Kai mokiausi universitete mano grupiokas buvo Nerijus Deimantas. Tai destytojai pastoviai negaledavo suprasti kur cia vardas, o kur pavarde...
dabar jis mano kursiokas šitas nerijus
O aš pažystu bachuriuką vardu Julius Rokas
|