Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: VAISIAUS svoris
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas gydytojai ginekologei > Nėštumas
silagele
heart.gif gerb. gydytoja,

Man šiandien atliko echoskopija. smile.gif
Nustatė 18 sav. +3-5d. smile.gif ir 2.gif svorį - 278g.(Mano pačios svoris nuo nėštumo pradžios priaugo 3,5kg.)
Kai šiandieną skaitinėjau nėštumo kalendorių su jo sekos ir atskirų etapų aprašymais, tai radau nurodyta, kad tokiam nėštumo termine(18sav.) 2.gif svoris yra apie 150g.... o mano mažiukas pasirodo esąs tokio svorio, kaip 20-21sav. nurodyta. g.gif
Kodėl taip yra? ohmy.gif
Ar tai gali būti kaip ženklas, kad vaisius gimstant gali būti didelio svorio? g.gif
Ar jo svorio vystymosi tempas dar keisis nėštumo metu ir kitais etapais jis gali būti pagal įprastą "standarto"dydį, kaip aprašyta? huh.gif
Iš anksto dėkoju ir tikiuosi greito atsakymo smile.gif
Erika Čerškuvienė

Vertinant echoskopijos duomenis vartojamos standartinės tam tikrų vaisiaus parametrų lentelės.Jei pagal jas vaisius atitinka savo amžiaus normas,tai yra normalu.Svoris tokiame nėštume nėra vertinimo kriterijus.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.