Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nėštukių baimės
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia!
Saldi_uogiene
Kas labiausiai neramina pirmųjų kūdikėlių besilaukiančias mamytes? Nors aš dar ne neščia, bet labiausiai mane gąsdina gimdymas ir jo skausmai scare.gif
rasaro
iki pastojimo irgi gimdymas baisu buvo, skausmai, svorio augimas, plysimai ir t.t. o dabar, laukiant pirmo vaiko, tai nors gimdymas ir ant nosies - nebijau, pasikankinsiu para ir viskas. per nestuma daug kitu baimiu praeini: is pradziu baisu nepersileisti, tai lauki 12 savaites kaip isganymo. tada baisu del genetikos (ypac nesidarius tyrimu, net jei rizikos nera), ar sveikas vaikelis. o baisausia per visa nestuma ar viskas vaikeliui gerai: tarkim sumazeja judesiuku ar ju nejunti per diena ir prasideda panika ar viskas gerai, ar nenumire isciose (ypac zinant tokiu istoriju). dabar bijau pernesiot ir taip jam pakenkt smile.gif na zodziu, baisu ne tiek del saves, kiek del vaiko smile.gif tikimes, kad viskas gerai bus smile.gif
suntea7
Merginos, užbaikim iš pradžių seną temą 4u.gif

http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...aime&st=540
acorus
QUOTE(Saldi_uogiene @ 2011 05 06, 11:42)
labiausiai mane gąsdina gimdymas ir jo skausmai  scare.gif
*

bijai vilko - neik i miska lotuliukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.