23sav. ir 4d.
Pries pora savaiciu gulejau ligoninej(Raudonajam Kryziui), nes man per para gimda iki 20 kartu apsitraukinedavo. Po savaites paleido is ligonines, nes gimda apsitraukdavo iki 10 kartu per para. Dabar jau pora dienu, kai gimda vel per para apsitraukia tiek pat kartu(20)
As per tuos gimdos apsitraukimus jauciu kaip sukieteja viena arba kita pilvo puse, pilvo apacia, o kartais visas pilvas. Jausmas toks lyg viska tempia, atrodo lyg tustintis noriu(o gal net toks jausmas lyg tustinciausi), zodziu tempia net iseinamosios angos raumenis. Sis jausmas trunka ilgiausiai iki 2 minuciu ir paskui praeina. Bet problema ta, kad as per diena tokiu apsitraukimu iki 20 pajuntu
tai kaip cia yra? Gal nieko tokio tie gimdos apsitraukinejimai? Gal cia mano tokia jautri gimda ir taip man bus visa likusi nestuma? Ar gali taip buti, kad tie gimdos apsitraukinejimai neturi jokios itakos gimdos kakleliui? Gal as per daug jautriai reaguoju
Tai mano pirmasis nestmas ir nezinau kaip viskas turi buti...Padekite man, o tai priesingu atveju nusoksiu nuo proto
p.s. magnio miltukus geriu 2-3 kartus per diena, bet man jie nieko nepadeda