Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: EMBRIONS klinika Latvijoje
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nesulaukiančioms gandro
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Rute

Apie Embrions kliniką čia galima rasti informacijos

- kokius tyrimus atsivežti/ką padaro ten
pasiimti su savimi visus tyrimus, kurie buvo prieš tai daryti. Jei reikia, visus tyrimus gydytojas paskiria padaryti vietoj. Prieš IVF'ą tyrimai:
vyrui kainuoja 11,50 LV
moteriai kainuoja 24,90 LV

- kelintą c.d. patartina užsirašyti pirmam vizitui
pirmam vizitui galima užsirašyti bet kuriai ciklo dienai, svarbu, kad tai nebūtų per pačias mmm, nes gydytojas negalės padaryti echoskopijos. Geriau būtų važiuoti ciklo pirmoje pusėje.

- kokia kalba ten galima susikalbėti
angliškai arba rusiškai. Prieš važiuojant pasitikrinkit visagalėje googl'ėje ar visus terminus (susijusius su jūsų ligos istorija) žinote. Tam tinka ir paprastas google vertėjas.

- kokia valiuta atsiskaitoma
atsiskaitoma LV. Laboratorijoje už tyrimus galima atsiskaityti kortele (kortele galima atsiskaityti tik darbo dienomis). Embrions klinikoje už vaistus bei apžiūras ir konsultacijas mokama grynais pinigais. Kortele atsiskaityti nėra galimybės. Klinikų apačioje yra bankomatas, ten galima nusiimti latų. Bet mokestis už nuėmimą ne kapeikos smile.gif

- kaip privažiuoti prie klinikos
Į Rygą galima važiuoti autobusu. Iš vilniaus galima važiuoti 6.30 val. autobusu, kuris išvyksta iš vln autobusų stoties. Apie 10.30 val. būnam Rygos autobusų stotyje. Kiek paėjus į pagrindinę gatvę, ten kur yra prekybos centras Stocman, laukiame 271 mikriuko. Nuveža tiesiai į kliniką. Važiuoja maždaug kas 20 min. Mikriuku važiavimas kainuoja 0.50 lato, o autobuso bilietas iš vln apie 55-65lt, priklausomai kokia klase važiuosi.

Tiems kas važiuoja automobiliu. GPS navigatoriai dažniausiai kreipia važiuoti per Rygos centrą. Yra šiek tiek trumpesnis kelias (gal ne tiek trumpesnis, kiek kamščiuose stovėt nereikia). Netoli Rygos yra nuoroda važiuoti į 'Dienvidu tilts'. Reiktų važiuoti ant to tilto tiesiai. Kol kas tiltas dar nepabaigtas, todėl navigatoriai su tuo keliu nedraugauja. Pravažiavus tiltą (prie šviesoforo) sukite į kairę. Paskui jau navigatorius parodys kelią. Arba važiuokite kur kreipia navigacija. Vistiek pasieksite tikslą biggrin.gif

- kiek maždaug kartų tenka suvažinėti
per IVF'ą važiavimų gali būti 4-8. Priklauso nuo schemos, nuo to kaip stimuliuojasi, nuo aplinkybių.

-per punkciją
reikia turėti savo naktinius baltinukus arba maikutę bei chalatą. Chalatas reikalingas nueiti iki operacines.

-vaistų kainos
gonal 900 pieštukas - 200 lv
gonal 450 pieštukas - 100 lv
gonal 300 piestukas - 66,50 lv
gonal 75 pieštukas - 17,50 lv

Diferelinas (blokuojantys) - 110 LV

Crinone gelis (progesteronas) 15 vnt. - apie 42.50 LVL

-kaip rasti kliniką
Rasti nesunku. Kai atvažiuojate iki vietos, einat pro 'šlagbaumą' ir tipenat takeliu į priekį.. Jau einant pro 'šlagbaumą' prieš akis matome pastatą stovintį beveik šonu, bet einame asfaltuotu keliuku ir praeinam jį šonu.. O jau praėjus tą pastatą prieš akis atsiveria kitas didelis sujungtas pastatas. Reikia dairytis užrašo "linezers klinika". Turėtumėt rasti, ten kitur nelabai yra kur nuklysti. Didžiausia žmonių masė ir eina būtent į tą 'linezers'. Jei ką pas žmones paklausit, ranka parodys.
Pirmame aukšte rūbinė, ten galima nusirengti. Paskui reikia eiti prie lifto ir važiuoti į 5 aukštą (ten šalia mygtuko užrašyta B-4 ginekologs ar kažkas susiję su ginekologija). Išlipus papuolat į foje, kur dažniausia sėdi daug žmonių. Tai tik išlipus iš lifto, reikia sukti iškart į dešinę ir eik per stiklines duris. Kai tik tas duris peržengsit papulsit į ilgą koridorių, o iškart prieš akis bus atspausdinta nuoroda į embrions kliniką, t.y. koridoriuje reikia sukti kairėn. Ten keli žingsniai ir pamatysit embrions iškabas ant kabinetų. Užeikit į priimamąjį ir prisistatykit. Vietoj užpildysit kortelę ir jūsų paprašys palaukti foje prie lifto. Nusiteikit, kad pirmojo vizito metu gali tekti luktelti..
Apie pačią vietą kur įeiti: nemoku parodyti kur eiti žemėlapyje, bet atsidarykit google maps'a ir paieškos laukelyje irašykit: 56.975054,24.197837. jei rodo žalią strėlytę, tai įėjimas į kliniką būtent ten kur ta žalia rodyklė. Padarykit, kad palydovas rodytų nuotrauką, bus aiškiau.
Papildyta:
Linkiu visoms malonaus bendravimo ir teigiamų rezultatų! 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(wingele @ 2011 05 06, 14:07)
Sunerimau dabar, gal is naujo pasukti ir dar pasitikslinti, kad ziuriu dabar man toks tepliojimas o ir zodzio rusiskai paaiskinti nerandy, ka daryt mergaites, a?
*

o šiandien nėra tikimybės kad pramuš? 4u.gif Jei yra tikimybė kad šiandien pramuš, viskas ok. Jei tau dažnai kelias dienas teplioja, tuomet paskambėk ir pasakyk, dar tik tepa. 4u.gif
Zubriuka
Aciu, Rute uz naujus namucius!!! 4u.gif
Atbegau atsisveikinti, nes jau uz valandos busiu kelyje i Ryga... Aciu visai mano palikymo komandai mirksiukas.gif 4u.gif

Sonny27 - nepaprastai graziai auga... wub.gif Dzaugiuosi uz tave!
Wingele - ryt busiu nuo pat ryto (apie 9 planuoju)... Lauksiu eilej, tubut ilgai teks ten buti... Bet vaziuoju su drauge, tai papliurpsim ir neprailgs laikas, tikiuosi 4u.gif
O jei tau dar tik tepa, vistiek tai jau mmm pradzia... (as taip manau) 4u.gif

Na ka, mergaites, visoms sekmes ir susitiksim jau is uz kitos Atlanto puses 4u.gif
sonny27
Rute,aciu uz naujus namelius wub.gif
Zubriuka aciu ax.gif .Dar karta pasikartosiu-grazaus susitikimo ryt su savo burbuliukais wub.gif ir gero skrydzio. 4u.gif
Rute
QUOTE(Zubriuka @ 2011 05 06, 14:19)
Atbegau atsisveikinti, nes jau uz valandos busiu kelyje i Ryga... Aciu visai mano palikymo komandai mirksiukas.gif  4u.gif

Na ka, mergaites, visoms sekmes  ir susitiksim jau is uz kitos Atlanto puses 4u.gif
*

Sėkmės tau kelionėje! Saugok save ir mažylius(/į)! wub.gif Lauksim žinių iš anapus atlanto biggrin.gif
vilte-kns
wingele kaip gerai,kad atejo tavo mmm ,galesi jau startuot pas mane dar net nesimato:(,manes dar reiks palaukti:),bet tikiuosi greit ir pas mane jos atsivilks:) geros keliones tau ryt lv
egk
sonny27 thumbup.gif lengvo nešiojimo 4u.gif

Zubriuka, sėkmės ryt pas gyd ir gero skrydžio 4u.gif

Aš, mergaitės, šiandien viską papasakojau savo sesei. Praleidom abi "mergaičių popietę". Paverkiau paskutinį kartą, dabar jau tikrai. Atstatė ji man "vitaminų ir hormonų" balansą. Neplanavau šito, bet netikėtai kažkaip, pasakiau ir viskas. Tikriausiai jau anksčiau ta mintis pasąmonėj kirbėjo, jei jau vyras sapnuodavo hcg, o aš kad papasakojau sesei. Realistė ji tokia pas mane, bet labai man padėjo. Eisiu kept pyrago šiandien, ir vyras viską supras ir be žodžių, nebereiks mašinaliai kartot kad jau geriau.
Lalabamba
Aciu uz nauja temele, tikiuosi ji bus mums visoms vaisinga mirksiukas.gif
Kadangi ryt islekiu medaus kopinet, tai is karto palinkesiu, kam lengvo skrydzio, kam sekmingo starto ir vaisingo finiso, kam lengvo nesiojimo o kam kantrybes ir TIKEJIMO, mergaites!!! 4u.gif
pliuske
Aciu Rutei uz namucius 4u.gif
QUOTE(Zubriuka @ 2011 05 06, 14:19)
Na ka, mergaites, visoms sekmes  ir susitiksim jau is uz kitos Atlanto puses 4u.gif
*

Sekmes tau susitikime su pilvelio gyventoju (-jais) ir gero skrydzio namolio mirksiukas.gif Labai lauksim tavo naujienu wub.gif

QUOTE(egk @ 2011 05 06, 15:31)
Aš, mergaitės, šiandien viską papasakojau savo sesei.
*

Dziaugiuosi egk uz tave, kad issipasakojai ir ramiau ant sirdeles thumbup.gif Skanaus pyrago essen.gif

QUOTE(Lalabamba @ 2011 05 06, 15:38)
Kadangi ryt islekiu medaus kopinet, tai is karto palinkesiu, kam lengvo skrydzio, kam sekmingo starto ir vaisingo finiso, kam lengvo nesiojimo o kam kantrybes ir TIKEJIMO, mergaites!!!  4u.gif
*

Saldaus meducio bigsmile.gif
Tanga
Zubriuka Lengvo skrydžio! bye1.gif

Rute Dėkoju už naujus jaukius namučius notworthy.gif

Atsakau į klausymą
o kelintos stadijos endometrioze nustatyta? zinau kad esant didelei stadijai pries IVF gleivine yra slopinama (dipherelinu ar KT) kelis menesius ir tada startuojama. Pagalvok, ar nebutu tikslinga paruosti embrioniukams svaria ir minksta dirva

Operacija daryta prieš pusantrų metų, rasta II stadija, viskas sutvarkyta, kiaušintakiai ir kiaušidės nepažeisti. Taigi nelabai norėčiau kartoti operaciją, ypač taip toli nuo namų. Bet žinoma, darysiu kaip gydytojas lieps. Jis aiškino, kad IVF endo netrukdo, o nėštumas šią bjaurybę gydo. Jei šįsyk neras jokių kitų trukdžių, tai prašysiu daryti IVF. Žiauriai pavargau laukti, todėl dar keli gydymo mėnesiai man būtų tikra kančia. O jeigu ir po to nepavyktų, tai save kaltinčiau, kad vėl iššvaisčiau kelis mėnesius. Žinau, kad apsispręsti teks mums, bet situacija taps aiškesnė tik po šio vizito.
Adrija1
Aciu, Rutele, uz namucius! wub.gif

QUOTE(Zubriuka @ 2011 05 06, 03:19)
Atbegau atsisveikinti, nes jau uz valandos busiu kelyje i Ryga... Aciu visai mano palikymo komandai mirksiukas.gif  4u.gif

*

Zubriuka, geru Tau kelioniu, o svarbiausia, pasimatymo su zirniuku/ais! wub.gif wub.gif wub.gif Lauksim Taves parskridusios namo! thumbup.gif
wingele
Aciu uz namucius Rute, labai fainai ta issami info pradzioje. O man teplioja rudai, reiskias atsinaujimo Endo po LP doh.gif Sukau Treijsui, sake ziurek ryte kas darosi, jei nekazkas tada vykima atidedame pirmadieniui, reiskias sekmadieni nori zmogus pailseti, suprantama rolleyes.gif
Gero savaitgalio mergaites 4u.gif Oras grazeja, bent jau pas mus, Siauliuose smile.gif
Papildyta:
Zubriuka, geros keliones uz Atlanto, tik neuzmirsk savo pilnejimu pasidalinti isvykusi smile.gif
P.S. gal dar kas vaziuojate ryt ar pirmadieni? mirksiukas.gif
pliuske
QUOTE(wingele @ 2011 05 06, 18:31)
Aciu uz namucius Rute, labai fainai ta issami info pradzioje. O man teplioja rudai, reiskias atsinaujimo Endo po LP doh.gif  Sukau Treijsui, sake ziurek ryte kas darosi, jei nekazkas tada vykima atidedame pirmadieniui, reiskias sekmadieni nori zmogus pailseti, suprantama  rolleyes.gif
Gero savaitgalio mergaites  4u.gif Oras grazeja, bent jau pas mus, Siauliuose smile.gif
*

Gerai, kad pasiskambinai, nes tepliojimas tai dar ne mmm. 4u.gif Man turint endo visada pries mmm teplioja apie 2 dienas. O sekmadieni jie nedirba, tai pirmadieni manau tau pats tas bus. Sekmes mirksiukas.gif Ir tau gero savaitgalio flirt.gif
norma
Merginos, patarkit, jei pas Treisa i pirma konsultacija vaziuoju 13 c.d., tai realiai jie man nepadarys jokiu hormoniniu tyrimu, nes vieni daromi 3-5 c.d., kiti 19-21 c.d.? Gal man protingiausia butu LT pasidaryti ir nusivezti? Ar butinas koks siuntimas hormoniniams tyrimams? Ir gal galite parasyti, kokiu Treisas reikalauja? g.gif
Aciu
Rute
QUOTE(norma @ 2011 05 06, 19:26)
Merginos, patarkit, jei pas Treisa i pirma konsultacija vaziuoju 13 c.d., tai realiai jie man nepadarys jokiu hormoniniu tyrimu, nes vieni daromi 3-5 c.d., kiti 19-21 c.d.? Gal man protingiausia butu LT pasidaryti ir nusivezti? Ar butinas koks siuntimas hormoniniams tyrimams? Ir gal galite parasyti, kokiu Treisas reikalauja?  g.gif
Aciu
*

Tu neturi iš anksčiau darytų hormoninių tyrimų? jei turi, tai imk kopijas ir nesuk sau galvos. jei nori, tuos kuriuos spėsi pasidaryk iš naujo.. kurių nespėsi - nereiks. gydytojui gal svarbesni ciklo pradzios hormonai, nes po ivf'o progesteroną vistiek skiria nepriklausomai nuo tyrimo. tyrimams siuntimas nereikalingas jei juos darai privačioj įstaigoj. Aš net nepamenu ar jis tikrino mano hormonus... na nebent tavo hormonai visai iškritę iš normų -tada jau geriau tyrimus daryk čia ir veškis bei rodyk kad su jais negerai.
treisas tiesiog žiūri ka tu turi, o nereikalauja nieko. Tyrimus kurie reikalingi ivf'ui jis paskiria pasidaryti latvijoj, tam nesvarbi ciklo diena. jei startuoji su ivf;u, tai ir eini tu tyrimų pasidaryti. Paskui skambiniesi atsakymų ar visi tyrimai geri. 4u.gif
sanzile
Parsikraustau 000054.gif Puikus namuciai bigsmile.gif
Aciu mergaites uz padrasinimus rolleyes.gif Eiciau juk ir pas pati velnia jei reiktu hihihi.gif
norma
QUOTE(Rute @ 2011 05 06, 19:50)
Tu neturi iš anksčiau darytų hormoninių tyrimų? jei turi, tai imk kopijas ir nesuk sau galvos. jei nori, tuos kuriuos spėsi pasidaryk iš naujo.. kurių nespėsi - nereiks. gydytojui gal svarbesni ciklo pradzios hormonai, nes po ivf'o progesteroną vistiek skiria nepriklausomai nuo tyrimo. tyrimams siuntimas nereikalingas jei juos darai privačioj įstaigoj. Aš net nepamenu ar jis tikrino mano hormonus... na nebent tavo hormonai visai iškritę iš normų -tada jau geriau tyrimus daryk čia ir veškis bei rodyk kad su jais negerai.
treisas tiesiog žiūri ka tu turi, o nereikalauja nieko. Tyrimus kurie reikalingi ivf'ui jis paskiria pasidaryti latvijoj, tam nesvarbi ciklo diena. jei startuoji su ivf;u, tai ir eini tu tyrimų pasidaryti. Paskui skambiniesi atsakymų ar visi tyrimai geri.  4u.gif
*

Turiu tyrimus hormoninius darytus pries 1,5 metus, tai jau pasene bus unsure.gif
As cia tik del to stresuoju, kad laiko pritruksim kai pradesim visus tuos tyrimus darytis tam tikrom ciklo dienom. Itariu tuos 3-5 c.d. pasidarysiu LT, ir nusivesiu kaip tik, tik liks PRL ir PROG pasidaryti.
Pas mane lyg ir viskas buvo gerai, tik prolaktinas nedaug soktelejes, tai net nezinau.
Nes jau noreciau pirma karta nuvaziavus, kad Treisas leistu stratuot, naivuole as blush2.gif
wingele
Sveikos. Vis del to neisvaziavau siandien i LV, nukelem pirmadieniui is ryto, nes rudai teplioja po kol kas, bet jau ir kraujukas rodosi. Dar geriau, padarys hormonus, nes nesu dariusi, vyrui pakartosim spermograma ir bus viskas normaliai wink.gif Beliaka laukti normaliu mmmmm blush2.gif
vilte-kns
QUOTE(wingele @ 2011 05 07, 10:30)
Sveikos. Vis del to neisvaziavau siandien i LV, nukelem pirmadieniui is ryto, nes rudai teplioja po kol kas, bet jau ir kraujukas rodosi. Dar geriau, padarys hormonus, nes nesu dariusi, vyrui pakartosim spermograma ir bus viskas normaliai wink.gif Beliaka laukti normaliu mmmmm  blush2.gif
*

pas mane jos taip pat atejo jeeeeeeeeeee.kaip keista jomis dziauktis ,nes buna atvirksciai:)
skambinu i emrions
wingele
QUOTE(vilte-kns @ 2011 05 07, 15:13)
pas mane jos taip pat atejo jeeeeeeeeeee.kaip keista jomis dziauktis ,nes buna atvirksciai:)
skambinu i emrions
*

Man vis dar teplioja g.gif
Tai susimatysim ko gero pirmadieni smile.gif
vilte-kns
QUOTE(wingele @ 2011 05 07, 15:18)
Man vis dar teplioja  g.gif
Tai susimatysim ko gero pirmadieni smile.gif
*

jo treisas liepe atvykti pirmadieni ryte thumbup.gif
ela33
Labas,mergaites,as hormonus 3-5d.veziausi pasidarius,vis daugiau info dartarui smile.gif Pas vyra ginekologa ir as nejaukiai jauciaus,bet del svelnumo tai ner ko lygint su moterim-ginekologe.Prie visko galima priprast,viskas bus gerai 4u.gif
Zubriuka
Pasirodo, kad viesbutyje turiu interneta.. Tai kur buvus kur nebuvus i SM ax.gif
Na ka, siandien buvau pas Trejsa.. Ilgai "ieskoti" nereikejo, iskart visam grazume mano PORELE pasimate wub.gif wub.gif Vienas prie kito susiglaude wub.gif wub.gif Dar tik taskiukai, bet ziuriu ir ziuriu dabar i nuotraukyte!
Ech, mergaites, kokia as laiminga.. Visad atrodo, kad ne su manim tai vyksta! 4u.gif
norma
QUOTE(ela33 @ 2011 05 07, 19:30)
Labas,mergaites,as hormonus 3-5d.veziausi pasidarius,vis daugiau info dartarui  smile.gif Pas vyra ginekologa ir as nejaukiai jauciaus,bet del svelnumo tai ner ko lygint su moterim-ginekologe.Prie visko galima priprast,viskas bus gerai  4u.gif
*

As ir truputi gedijuos pas vyra, nu bet nieko, gal kaip nors blush2.gif
sonny27
QUOTE(Zubriuka @ 2011 05 07, 18:29)
Pasirodo, kad viesbutyje turiu interneta.. Tai kur buvus kur nebuvus i SM ax.gif
Na ka, siandien buvau pas Trejsa.. Ilgai "ieskoti" nereikejo, iskart visam grazume mano PORELE pasimate  wub.gif  wub.gif Vienas prie kito susiglaude wub.gif  wub.gif Dar tik taskiukai, bet ziuriu ir ziuriu dabar i nuotraukyte!
Ech, mergaites, kokia as laiminga.. Visad atrodo, kad ne su manim tai vyksta! 4u.gif
*

Na drauge as visa diena landzioju i SM vis tikejausi kad parasysi....Oi Zubriuka,kaip faina,zinok net asarele istrysko.....isisvaizduoju visa ta vaizdeli.....Labai labai tave sveikinu tave drauge wub.gif Tavo svajone pildosi,saugok save ir savo dvynukus wub.gif thumbup.gif nestuke.gif
P.S klausyk o kaip ziurejo per virsu ar vaginaliniu blush2.gif
Zubriuka
QUOTE(sonny27 @ 2011 05 07, 10:01)
Labai labai tave sveikinu  tave drauge wub.gif Tavo svajone pildosi,saugok save ir savo dvynukus wub.gif  thumbup.gif  nestuke.gif
P.S klausyk o kaip ziurejo per virsu ar vaginaliniu blush2.gif
*

Aciu tau.... 4u.gif 4u.gif Jausmas is tiesu - nerealus wub.gif Linkiu ir tau va uz savaiteles tokio pacio mirksiukas.gif
(ziurejo vaginaliniu.. kazkaip pergyvenau, kad netemptu pilvo po to, ar netepliotu ir nieko net nepajutau 4u.gif )
sonny27
QUOTE(Zubriuka @ 2011 05 07, 19:13)
Aciu tau....  4u.gif  4u.gif Jausmas is tiesu - nerealus wub.gif Linkiu ir tau va uz savaiteles tokio pacio  mirksiukas.gif
(ziurejo vaginaliniu.. kazkaip pergyvenau, kad netemptu pilvo po to, ar netepliotu ir nieko net nepajutau  4u.gif )
*

Dar karta dvigubi sveikinimai wub.gif nestuke.gif wub.gif nestuke.gif Gero skrydzio rytoj 4u.gif
ela33
Oi,Zubriuka,kaip dziaugiuos uz tave thumbup.gif ,ir as tikiuos savo mazyli kita sav.pamatyti smile.gif Jausmai mano tokie idomus,niekaip nesitiki,kad pas mane apsigyveno mazylis blush-anim-cl.gif Ar tau pasake kiek sav. nestumas?
wingele
QUOTE(Zubriuka @ 2011 05 07, 20:13)
Aciu tau....  4u.gif  4u.gif Jausmas is tiesu - nerealus wub.gif Linkiu ir tau va uz savaiteles tokio pacio  mirksiukas.gif
(ziurejo vaginaliniu.. kazkaip pergyvenau, kad netemptu pilvo po to, ar netepliotu ir nieko net nepajutau  4u.gif )
*

Oi Zubriuka, kaip as tau pavydziu, aisku baltai. Gero skrydzio.
Zubriuka
QUOTE(ela33 @ 2011 05 07, 10:37)
Ar tau pasake kiek sav. nestumas?
*

Aciu labai! 4u.gif
Nea, nepasake... Na, manau, kad 5 savaite, mums gi labai lengva apsiskaiciuoti mirksiukas.gif Tik sake, kad viskas labai gerai.. Ir kad gimdymas, galvoja, pradzioj gruodzio blink.gif O kai paklausiau kada eiti pas gydytoja dar karta, kad pasiklausyt sirdeliu plakimo, sake uz pusantros dvieju savaiciu 4u.gif 4u.gif
ela33
Turbut reikia skaiciuoti nuo isodinimo dienos,ne nuo paskutiniu men,? g.gif
Papildyta:
Jauciuos visiska blush2.gif Geros keliones,zubriuka 4u.gif
Zubriuka
QUOTE(ela33 @ 2011 05 07, 11:13)
Turbut reikia skaiciuoti nuo isodinimo dienos,ne nuo paskutiniu men,? g.gif
*

Na, skaiciuokle labai gera yra IVF'ui butent, tai ten nuo isodinimo dienos... 4u.gif Bet cia tik sau, apsiskaiciavimui...
Bet siaip tai kaip ir kiekvienas "naturalus" nestumas taip ir musu - skaiciuojamas nuo paskutiniu mmm dienos 4u.gif
sonny27
QUOTE(Zubriuka @ 2011 05 07, 19:53)
O kai paklausiau kada eiti pas gydytoja dar karta, kad pasiklausyt sirdeliu plakimo, sake uz pusantros dvieju savaiciu 4u.gif  4u.gif
*

O tai tau sirduciu dar negirdejo,tik pusleles mate?O ka planuoji namie veikti,grisi i darba ar lepinsi save ir auginsi pilvuka nestuke.gif nestuke.gif ?
pliuske
QUOTE(Zubriuka @ 2011 05 07, 20:29)
Na ka, siandien buvau pas Trejsa.. Ilgai "ieskoti" nereikejo, iskart visam grazume mano PORELE pasimate  wub.gif  wub.gif Vienas prie kito susiglaude wub.gif  wub.gif Dar tik taskiukai, bet ziuriu ir ziuriu dabar i nuotraukyte!
*

WOW Zubriuka thumbup.gif Kaip dziugu! Dviguba laime, dvigubi sveikinimai!!! wub.gif wub.gif user posted image
Zubriuka
Wingele, Pliuske - labai jums aciu! wub.gif
As siandien pas Trejsa dairiaus taves, dairiaus, Wingele... Nezinojau, kad nukelet i pirmadieni ax.gif

QUOTE(sonny27 @ 2011 05 07, 11:36)
O tai tau sirduciu dar negirdejo,tik pusleles mate?O ka planuoji namie veikti,grisi i darba ar lepinsi save ir auginsi pilvuka nestuke.gif  nestuke.gif ?
*

Nea, sirduciu dar negirdejo... Tik pusleles.. Bet jau tokios grazios, didokos (ne tai kad, kaip sako, su ziburiu ieskoti reikia smile.gif )... Sake, kad nueiti sirdeliu klausyti pas daktara ne anksciau nei geguzes 15 d. Geriau palaukti apie pora savaiciu, tada jau tikrai bus laikas 4u.gif
O del namu... As kai isvazinejau, is darbo isejau... Pasitarem su virsininku, kad jei manes dar nores, as turesiu galimybe grizti.. Dabar jau ten tikrai negrisiu.. Nes nemanau, kad sazininga butu, kokia as ten darbuotoja busiu su tokiu pilvu, tuoj vel tektu iseiti... Siaip tai pabusiu is pradziu namie... Patinginiausiu.. Geriausia drauge pas mane i svecius atvaziuoja uz menesio trim savaitem. Siaip, zinau, kad noresis kazka veikti, man nuo nieko neveikimo stoga rauna visad wub.gif Bet tai kad veikti nelabai bus ka toki trumpa laika! Zodziu..
O tu, kaip suprantu, irgi is darbo isejai, jei pirma trimestra visa zadi LT prabuti??? 4u.gif
sonny27
QUOTE(Zubriuka @ 2011 05 07, 20:56)
O tu, kaip suprantu, irgi is darbo isejai, jei pirma trimestra visa zadi LT prabuti???  4u.gif
*

Na dar turiu bileteni 4sav.,ir jei viskas bus gerai,jei Treisas patvirtins kad thumbup.gif ,tai jau tada vyras pasakys kad nebegrysiu.Pakolkas planai tokie,kazkaip baisu man dar i ateiti ziureti,kazkaip nesitiki kad jau tikrai nestuke.gif
Rute
QUOTE(norma @ 2011 05 07, 11:23)
Turiu tyrimus hormoninius darytus pries 1,5 metus, tai jau pasene bus  unsure.gif
As cia tik del to stresuoju, kad laiko pritruksim kai pradesim visus tuos tyrimus darytis tam tikrom ciklo dienom. Itariu tuos 3-5 c.d. pasidarysiu LT, ir nusivesiu kaip tik, tik liks PRL ir PROG pasidaryti.
Pas mane lyg ir viskas buvo gerai, tik prolaktinas nedaug soktelejes, tai net nezinau.
Nes jau noreciau pirma karta nuvaziavus, kad Treisas leistu stratuot, naivuole as  blush2.gif
*

Tie hormoniniai tyrimai nera labai svarbus kai pradedi eiti ivf,o keliu. Pries ivf daro kitus (ne moteriskus homoninius) tyrimus ir zarazas. Pati rašai kad hormonai bent jau anksciau smarkiai nebuvo nusimuse nuo normų. Tik ispek gydytoja kad prolaktinas šoktelejes, padarys prolaktina ir paziures ar telpi į normas. Jei viskas tvarkoj turbut startuosi. Pastebejau kad latviai šiuo klausimu gumos netampo biggrin.gif

Zubriuka, brangioji, sveikinu su porele wub.gif wub.gif
Papildyta:
Tiesa, terminas skaičiuojamas prie punkcijos datos (ovuliacijos) plius 14 dienu. 4u.gif
Dominyyka
Mergaites, kiek embrions pinigeliais kainavo ivf su vaistais ? Bendrai kiek iŔėjo ?
As kitur dariau, idomu kiek cia.
LediDiDi1
QUOTE(Dominyyka @ 2011 05 08, 09:26)
Mergaites, kiek embrions pinigeliais kainavo ivf su vaistais ? Bendrai kiek iÅ�ėjo ?
*

Man kainavo IVF 8500 Lt. Taikyta buvo trumpoji schema. Čia be kuro išlaidų.
sonny27
QUOTE(Dominyyka @ 2011 05 08, 08:26)
Mergaites, kiek embrions pinigeliais kainavo ivf su vaistais ? Bendrai kiek iŔėjo ?
*

Na dabar suskaiciavau,tai man kainavo 1515lv.+keliones 444lt.(ilga schema),tai viso kazkur 8019lt.(cia jau su viskuo viskuo)
O pirmas IVF-as kainavo: 2002lv.+keliones 871lt.(ilga schema,bet cia iskaiciuota ir operacijos LP kaina),taigi kazkur 10881lt.
Dominyyka
Aciu 4u.gif
pliuske
QUOTE(Dominyyka @ 2011 05 08, 10:26)
*

Man abu kartus nekainavo 7000 Lt (su dyzeliu, tyrimais) 4u.gif
norma
QUOTE(pliuske @ 2011 05 08, 13:22)
Man abu kartus nekainavo 7000 Lt (su dyzeliu, tyrimais) 4u.gif
*

O merginos kokia kaina IVF+ICSI, nes tam puslapy nesuprantu, kazkaip ten idomiai isskaidyta unsure.gif
Mazulytee
Sveikos 4u.gif Norejau pas jus sio bei to uzklaust tos kurios is LT vaziuoja autobusu, o is rygos gryzinejant i LT kokia valiuta atsiskaityti autobuse latais ar litais ima ? g.gif blush2.gif
sonny27
QUOTE(Mazulytee @ 2011 05 08, 11:53)
Sveikos  4u.gif  Norejau pas jus sio bei to uzklaust tos kurios is LT vaziuoja autobusu, o is rygos gryzinejant i LT kokia valiuta atsiskaityti autobuse latais ar litais ima ? g.gif  blush2.gif
*

As pirkdavau bilietus visada autobusu stotyje,Rygoje,atsiskaitymas latais.O is kokio miesto vazinesi,jei is kauno galiu net parasyti kokiom val .vaziuoja ir kokios kainos mirksiukas.gif
Mazulytee
QUOTE(sonny27 @ 2011 05 08, 12:01)
As pirkdavau bilietus visada autobusu stotyje,Rygoje,atsiskaitymas latais.O is kokio miesto vazinesi,jei is kauno galiu net parasyti kokiom val .vaziuoja ir kokios kainos mirksiukas.gif
*

Dekui uz info 4u.gif Mes is siauliu vaziuosim mirksiukas.gif
LediDiDi1
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 05 08, 10:06)
Man kainavo IVF 8500 Lt. Taikyta buvo trumpoji schema. Čia be kuro išlaidų.
*

Tiesa, Dominyka, mums buvo taikyta IVF+ICSI. Visai iš galvos išėjo. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(norma @ 2011 05 08, 12:48)
O merginos kokia kaina IVF+ICSI, nes tam puslapy nesuprantu, kazkaip ten idomiai isskaidyta  unsure.gif
*

IVF 590 latų, o ICSI 200 latų.
norma
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 05 08, 14:09)
Tiesa, Dominyka, mums buvo taikyta IVF+ICSI. Visai iš galvos išėjo. doh.gif
Papildyta:
IVF 590 latų, o ICSI 200 latų.
*

O pirma karta per vizita abieju tyrimai + konsultacija? Ar gali buti, kad per pirma vizita jau reikes kazkokius vaistus tolimesnei eigai pirkti? Ir kokios ju kainos (nuo iki) 4u.gif
Mazulytee
Ir dar vienas klausimelis blush2.gif 4u.gif Pvz iraso stimuliuojancius vaistus , kur juos nusipirkti ? g.gif Pas juos klinikoj kokia vaistine yra ar uz klinikos ribu kokioj vaistinej ar.....? g.gif
LediDiDi1
QUOTE(norma @ 2011 05 08, 13:19)
O pirma karta per vizita abieju tyrimai + konsultacija? Ar gali buti, kad per pirma vizita jau reikes kazkokius vaistus tolimesnei eigai pirkti? Ir kokios ju kainos (nuo iki)  4u.gif
*

Tyrimų iš LT nesivežėme jokių, tai pirmam kartui mums pinigėlių reikėjo:
- vizitas 27 latai;
- mano tyrimai 43,60 latų;
- vyro tyrimas 6,5 lato.
Kadangi važiavau pačioje ciklo pabaigoje, tai tąsyk vaistų nedavė, o po kelių dienų nuvykus 2-ą cd pirkau gonalio už 200 latų.

Ar kiek aiškumo yra ax.gif .
sonny27
Na man pirmas vizitas+tyrimai del vizu zarazu+Diphereline kainavo 127latus,dar reikejo kr.tyrimus pasidaryti tai dar 26.90lv.Vyro kr.tyrimas(darem punkcijos diena)11.50lv.
**Vaistukus kurie reikalingi stimuliacijai visus parduos sesele,vietoje,o jei paeme tyrimus ras "ten"kokiu zarazu(grybeli,ureoplazma ir t.t.)tada israso recepta ir nusiperki vaistineje.As pirkdavau aytobuso stoties vaistineje,gal ir LT parduotu su tuo receptu,nezinau as nebandziau.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.