Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Viskas apie auto užuolaidėles
Supermamų klubas > Mūsų namai > Keturi ratai
negriuke
Sveiki. 4u.gif Lyg ir nemačiau temos apie automobilinių užuolaidėlių naudojimą/nenaudojimą. Ar Jūs naudojate? Ar naudojate paprastas juodas, pilkas už kelis litus, ar su Makvynu ir Mike Pukuotuku? Kas labiau apsimoka: prilipinama ar roletas? 4u.gif
denaxa
Nelabai suprantu,kam jos reikalingos,todel nenaudoju ax.gif
negriuke
QUOTE(denaxa @ 2011 05 10, 20:53)
Nelabai suprantu,kam jos reikalingos,todel nenaudoju ax.gif
*

Na, kai veži vaikus, gale jiems šviečia saulė. Kad nešviestų galima nupirkti tokią apsaugėlę, kuri klijuojasi ant galinės sėdynės šoninių langų. Tik va, ar jos apsaugo...
ingauk
QUOTE(negriuke @ 2011 05 11, 08:23)
Na, kai veži vaikus, gale jiems šviečia saulė. Kad nešviestų galima nupirkti tokią apsaugėlę, kuri klijuojasi ant galinės sėdynės šoninių langų. Tik va, ar jos apsaugo...
*

na nezinau kiek jos ten apsaugo, bet visgi manau kad kazkiek gal padeda, turim mes su pukuotuku, prilipinamas, bet man ko gero gal labiau patiktu kaip roletukai buna g.gif
negriuke
QUOTE(ingauk @ 2011 05 11, 08:42)
na nezinau kiek jos ten apsaugo, bet visgi manau kad kazkiek gal padeda, turim mes su pukuotuku, prilipinamas, bet man ko gero gal labiau patiktu kaip roletukai buna  g.gif
*

O ar matosi mašinos lauke per tą langą, kur užuolaidėlė? blush2.gif Nepykit, aš tik pačioje mašinoje iš lauko mačiau, o viduje nebuvau, kai pakabintos užuolaidėlės. Tai va, mums svarbu, kad ir mašinas sūnus matytų. 4u.gif Bet gal su roletais paprasčiau, jei nori žiūrėti, susuki, kai nebenori, vėl ištrauki. g.gif
denaxa
QUOTE(negriuke @ 2011 05 11, 08:23)
*

Aaa...man gal graziau butu tamsinti langai plevele ax.gif bet jei vaikai mazi tai gal jiems visai idomu kokius meskiukus uzdeti smile.gif Mes kai visi dideli tai nelabai kreipiam demesio i ta saule,priprate,nors yra minciu plevele uzsiklijuot,ale tik kad va,krapstytis tingiu... blush2.gif
Visgi
QUOTE(negriuke @ 2011 05 10, 14:36)
Sveiki. 4u.gif Lyg ir nemačiau temos apie automobilinių užuolaidėlių naudojimą/nenaudojimą. Ar Jūs naudojate?
*

atsakant i klausima- ne nenaudoju, nes man labai labai negrazu ir negraziai ziurisi schmoll.gif o dar jei koks atitinkamas automobilio modelis, tai pasiziuri ir pamatai jog automobilis katafalka primena swoon.gif
Jau tada geriau patamsint langus verciau (pvz del saules - vaiku...)
Aisku, skonio reikalas tsakant, bet cia mano subjektyvi nuomone ax.gif
negriuke
QUOTE(denaxa @ 2011 05 11, 12:18)
Aaa...man gal graziau butu tamsinti langai plevele ax.gif bet jei vaikai mazi tai gal jiems visai idomu kokius meskiukus uzdeti smile.gif Mes kai visi dideli tai nelabai kreipiam demesio i ta saule,priprate,nors yra minciu plevele uzsiklijuot,ale tik kad va,krapstytis tingiu... blush2.gif
*

Pas mus yra šiek tiek tamsinti (ten kažkokia plėvelė uždėta, kad vagys neišdaužtų), bet vis tiek sūnus labai pyksta, kai saulė šviečia.
Safira023
Sveiki turėjome užuolaidėles su cars mašinytėm prilipinamas, man jos asmeniškai nepatiko, tad dabar ieškausi pirkti roletų. Nes sūnus būna nori žiūrėti pro langą ir nulupa paėmęs tą užuolaidėlę. Ir šiaip aš jau atsikandau paprastų prilipinamų užuolaidėlių, kai saulė nešviečia nuimk, šviečia uždėk, o roletas manau bus daug geriau nereiks jo sutrauksi ir šventa. 4u.gif biggrin.gif
Patikimas
Kai būna originaliai tos užuolaidėlės tai gerai..Kitas variantas langus galinius tamsint proto ribose. Geriau nei pūkuotukai ar kas ten toki biggrin.gif
*Svajone*
nenaudoju smile.gif
menulaite
Sveikos,
musu langai gamykliskai temdyti, bet auto uzuolaideles vis tiek daugiau apsaugo nuo saules, kadangi galiniai soniniai langai ilgoki tai mums ju reik dveju, turim prilipdomas (su vinipuchu), bet antru niekur neradom, tad nusipirkom roletus (su ratais (masinyte)) ir bereikalo ismetem 40 LTL, beja, galiu parduoti savas, nes per virsu vis tiek sviecia saule, maskatuojasi jos, nors apacioje ir prisilipdo... zodziu esam su vyru nepatenkinti roletais...
andriuslow
Aktuali tema, mes irgi lipindavom tas pigias uzuolaideles ant soniniu langu kad vaikui neshviestu, bet tai arba nutraukdavo pati ar dar kas..daba pasikeitem automobili ir langai galiniai ten tamstinti is gamyklos, tai vaikas super jauciasi, gali ramiai miegot.. manau reikalingas dalykas.
Be to man asmenishkai tos prilipintos pigios uzuolaideles negraziai atrodo, tie roletai graziau, jeigu jau ish kabinamu..
vasara04.
Tos pigios uzuolaideles kaip pigiai ir baisia atrodo, nea as ju nenaudoju schmoll.gif
Braškutė
buvau kazkada pirkusi, is internetinio siunciaus, bet nuo saules tie lipukai nebesilaiko ir atsiklijuoja, atlaiko vienam sezonui, dabar nenaudoju schmoll.gif
*Mamis*
gimus dukrytei parsisiunciau auto uzuolaideles, taciau nelabai jos ir reikalingos. jei jau saulute sviecia, tai nelabai ka jos ir apsaugo. o del grozio nededu, kadangi duktyte viska nori matyti ir jai jos trukdo doh.gif smile.gif
krilas
laba, aš tai susidomėjau roletais. Kur pirkote ar patogu vaikui ir Jums?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.