Sveiki.
Nelabai suprantu,kam jos reikalingos,todel nenaudoju
QUOTE(negriuke @ 2011 05 11, 08:23) Na, kai veži vaikus, gale jiems šviečia saulė. Kad nešviestų galima nupirkti tokią apsaugėlę, kuri klijuojasi ant galinės sėdynės šoninių langų. Tik va, ar jos apsaugo... na nezinau kiek jos ten apsaugo, bet visgi manau kad kazkiek gal padeda, turim mes su pukuotuku, prilipinamas, bet man ko gero gal labiau patiktu kaip roletukai buna QUOTE(ingauk @ 2011 05 11, 08:42) na nezinau kiek jos ten apsaugo, bet visgi manau kad kazkiek gal padeda, turim mes su pukuotuku, prilipinamas, bet man ko gero gal labiau patiktu kaip roletukai buna O ar matosi mašinos lauke per tą langą, kur užuolaidėlė? QUOTE(negriuke @ 2011 05 11, 08:23) Na, kai veži vaikus, gale jiems šviečia saulė. Kad nešviestų galima nupirkti tokią apsaugėlę, kuri klijuojasi ant galinės sėdynės šoninių langų. Tik va, ar jos apsaugo... Aaa...man gal graziau butu tamsinti langai plevele QUOTE(negriuke @ 2011 05 10, 14:36) Sveiki. atsakant i klausima- ne nenaudoju, nes man labai labai negrazu ir negraziai ziurisi Jau tada geriau patamsint langus verciau (pvz del saules - vaiku...) Aisku, skonio reikalas tsakant, bet cia mano subjektyvi nuomone QUOTE(denaxa @ 2011 05 11, 12:18) Aaa...man gal graziau butu tamsinti langai plevele Pas mus yra šiek tiek tamsinti (ten kažkokia plėvelė uždėta, kad vagys neišdaužtų), bet vis tiek sūnus labai pyksta, kai saulė šviečia.
Sveiki turėjome užuolaidėles su cars mašinytėm prilipinamas, man jos asmeniškai nepatiko, tad dabar ieškausi pirkti roletų. Nes sūnus būna nori žiūrėti pro langą ir nulupa paėmęs tą užuolaidėlę. Ir šiaip aš jau atsikandau paprastų prilipinamų užuolaidėlių, kai saulė nešviečia nuimk, šviečia uždėk, o roletas manau bus daug geriau nereiks jo sutrauksi ir šventa.
Kai būna originaliai tos užuolaidėlės tai gerai..Kitas variantas langus galinius tamsint proto ribose. Geriau nei pūkuotukai ar kas ten toki
nenaudoju
Sveikos,
musu langai gamykliskai temdyti, bet auto uzuolaideles vis tiek daugiau apsaugo nuo saules, kadangi galiniai soniniai langai ilgoki tai mums ju reik dveju, turim prilipdomas (su vinipuchu), bet antru niekur neradom, tad nusipirkom roletus (su ratais (masinyte)) ir bereikalo ismetem 40 LTL, beja, galiu parduoti savas, nes per virsu vis tiek sviecia saule, maskatuojasi jos, nors apacioje ir prisilipdo... zodziu esam su vyru nepatenkinti roletais...
Aktuali tema, mes irgi lipindavom tas pigias uzuolaideles ant soniniu langu kad vaikui neshviestu, bet tai arba nutraukdavo pati ar dar kas..daba pasikeitem automobili ir langai galiniai ten tamstinti is gamyklos, tai vaikas super jauciasi, gali ramiai miegot.. manau reikalingas dalykas.
Be to man asmenishkai tos prilipintos pigios uzuolaideles negraziai atrodo, tie roletai graziau, jeigu jau ish kabinamu..
Tos pigios uzuolaideles kaip pigiai ir baisia atrodo, nea as ju nenaudoju
buvau kazkada pirkusi, is internetinio siunciaus, bet nuo saules tie lipukai nebesilaiko ir atsiklijuoja, atlaiko vienam sezonui, dabar nenaudoju
gimus dukrytei parsisiunciau auto uzuolaideles, taciau nelabai jos ir reikalingos. jei jau saulute sviecia, tai nelabai ka jos ir apsaugo. o del grozio nededu, kadangi duktyte viska nori matyti ir jai jos trukdo
laba, aš tai susidomėjau roletais. Kur pirkote ar patogu vaikui ir Jums?
|