Ilgakoja
2011 05 11, 10:51
Sveikutes sportininkes  Gal studlendo apelsine kokios akcijos vyksta? Kiek kainuoja neribotas?
Kažkaip gaila kad Apelsino klubas dar neturi jokios info internete  tik kontaktinė informacija ir tiek... o juk Klaipėdoj trys klubai Apskritai, ar studlendo apelsine daug žmonių vakarais? yra kuom kvėpuot? Gal kas žino kokios maždaug treniruotės būna apie 19 val. vakaro
gal kas zino ar yra studlende apelsine siltas vanduo? nes cia visam rajone nera, tai butu nekas, jei po sporto nebus kaip nusiprausti
Oksana76
2011 05 17, 20:17
nera
del to, kad nera vandens, tai 1 savaite pratesia abonementa
Oksana76
2011 05 18, 14:14
Pirma karta girdziu. Kur cia parasyta yra?
QUOTE(Oksana76 @ 2011 05 18, 15:14) Pirma karta girdziu. Kur cia parasyta yra?  rubineje ant veidrodzio kabo skelbimas, bet ne ten kur kriaukles, o sone kur pakabinti
Sveikos mergaites, Koki rekomenduotumet kluba be vyru?Nes labai geda drebint savo barankas pries vyriskius. Ir dar domintu kaineles?Ir kur geriausia eiti i aerobika,kalanetika ar treniruoklius?Labai noriu numesti kg! Beto domina centrinis rajonas: avitela,senasis turgus,akropolis
midnightlady
2011 06 05, 10:56
as lankausi herkaus klube:))) labai patogi vieta... kainos priimtinos... buna nuolaidu net iki 50% ... ma patinka:))
QUOTE(Ilgakoja @ 2011 05 11, 11:51) Sveikutes sportininkes  Gal studlendo apelsine kokios akcijos vyksta? Kiek kainuoja neribotas? kainavo virs 160lt, bet pora savaiciu neinu sportuoti, tai gal pasikeite kainos. as taip mastau gal akciju kokiu yra, juk vasara manau maziau zmoniu lanko kluba
gal žinot, kaip dirba Studlendo apelsine aeorobikos trenerės? kada tamsioji ir kada šviesioji?
vanile69
2011 06 23, 08:59
Sveikos Gal kas liekniejote pagal sia programa "Lieknėjimo studijos" sporto klube "Kitonija GYM" Klaipėdoje ? Ar patiko ? kokie rezultatai ?
QUOTE(Baltija @ 2011 06 22, 23:02) gal žinot, kaip dirba Studlendo apelsine aeorobikos trenerės? kada tamsioji ir kada šviesioji?  o kuri labiau patinka?
braske24
2011 07 11, 21:06
QUOTE(Renna @ 2011 05 11, 22:32) Kažkaip gaila kad Apelsino klubas dar neturi jokios info internete  tik kontaktinė informacija ir tiek... o juk Klaipėdoj trys klubai Apskritai, ar studlendo apelsine daug žmonių vakarais? yra kuom kvėpuot? Gal kas žino kokios maždaug treniruotės būna apie 19 val. vakaro  vakarais bent sausio balandzio menesiais neimanoma bovo pasokti, arba treniruokliu saleje - reikedavo laukti eilese  tai nuo geguzes pirkausi tik rytini abonimenta - tai zmoniu minimaliai  ir rytinese treniruotese nereikia trintis uzpakaliais ar saugotis, kad kam neispyrus  o del treniruociu geriausia pasiskambint ir pasiklausti, nes jos ten daznai keiciasi - reikia sekti grafikus Papildyta:QUOTE(Baltija @ 2011 06 22, 23:02) gal žinot, kaip dirba Studlendo apelsine aeorobikos trenerės? kada tamsioji ir kada šviesioji?  man asmeniskai labiau patinka tamsioji - intensyvesnes treniruotes (ypatingai su stepais) - jautiesi gerai pasportavusi - o sviesioji berods Sarune - veda lengvesnes treniruotes, aerobika dazniausia buna be stepu, man asmeniskai Papildyta:QUOTE(vanile69 @ 2011 06 23, 09:59) Sveikos Gal kas liekniejote pagal sia programa "Lieknėjimo studijos" sporto klube "Kitonija GYM" Klaipėdoje ? Ar patiko ? kokie rezultatai ?  turint valia visa sita komleksa galima pasidaryti ir namie - tik isskyrus pirkti  asmeniskai as per 1.5 metu su bodyfleksu numciau 30kg - odai susitrauke - neliko nukarusi
gal kokiu atsiliepimu apie nauja sporto kluba turite "West Gym"
[quote=braske24,2011 07 11, 22:06] vakarais bent sausio balandzio menesiais neimanoma bovo pasokti, arba treniruokliu saleje - reikedavo laukti eilese  tai nuo geguzes pirkausi tik rytini abonimenta - tai zmoniu minimaliai  ir rytinese treniruotese nereikia trintis uzpakaliais ar saugotis, kad kam neispyrus  o del treniruociu geriausia pasiskambint ir pasiklausti, nes jos ten daznai keiciasi - reikia sekti grafikus Papildyta:man asmeniskai labiau patinka tamsioji - intensyvesnes treniruotes (ypatingai su stepais) - jautiesi gerai pasportavusi - o sviesioji berods Sarune - veda lengvesnes treniruotes, aerobika dazniausia buna be stepu, man asmeniskai Papildyta:  man ir tamsioji labiau patinka  tik jau du men ilsiuosi, zadu vel eiti sportuoti. gal kokiu akciju dabar ten yra?
Maidenana
2011 08 02, 11:14
QUOTE(karimu @ 2011 05 31, 00:38) Sveikos mergaites, Koki rekomenduotumet kluba be vyru?Nes labai geda drebint savo barankas pries vyriskius. man atrodo Ladies Gym be vyru. Projektavimo institute antrame aukste. Atrodo dar Kitonija Gym vien moterims skirta. Senamiestyje.. kazkur aplink kurpiu gatve.
mamaSandra
2011 08 02, 14:49
nuo rugsejo men. planuoju vel pradet lankyt kalanetika, anksciau ejau i Herkaus kluba, labai patiko, o kaip kalanetika studlende? noreciau i rytines treniruotes
Daivisima
2011 08 04, 18:10
gal žinot gera sporto klubą netoli žardės žiedo?
Pinkusyte
2011 08 04, 21:08
Sveikos Kaip tik renkuosi sporto klubą ir radau šią temutę Ką galit pasiūlyti netoli Senojo turgaus?
Maidenana
2011 08 05, 15:22
QUOTE(Daivisima @ 2011 08 04, 19:10) gal žinot gera sporto klubą netoli žardės žiedo?  jega ir grozis? ne visai zardes ziedas, link vingio pro parkeli... su dviraciu 7 minutes...
QUOTE(Maidenana @ 2011 08 05, 15:22) jega ir grozis? ne visai zardes ziedas, link vingio pro parkeli... su dviraciu 7 minutes... Tada jau geriau i Debreceno Apelsina arba i Colika
Pinkusyte
2011 08 06, 12:18
Kaip jums Kitonija senamiestyje? Papildyta:QUOTE(Maidenana @ 2011 08 02, 11:14) man atrodo Ladies Gym be vyru. Projektavimo institute antrame aukste. Atrodo dar Kitonija Gym vien moterims skirta. Senamiestyje.. kazkur aplink kurpiu gatve. Projektavimo institute rodos nebėra jau senokai Taip, Kitonija tik moterims Papildyta:QUOTE(maye @ 2011 07 20, 16:37) gal kokiu atsiliepimu apie nauja sporto kluba turite "West Gym"  kur jis toks yra?
QUOTE(Desert @ 2011 08 06, 01:07) Tada jau geriau i Debreceno Apelsina arba i Colika  Debreeno Apelsinas uzsidare.
Sveikos sportininkės, gal žinot kokios dabar kainos apelsine ir colike (treniruokliai)?
QUOTE(reims @ 2011 08 07, 21:26) Debreeno Apelsinas uzsidare. nezinojau, neatlaike krizes...
Daivisima
2011 08 09, 14:07
QUOTE(Maidenana @ 2011 08 05, 16:22) jega ir grozis? ne visai zardes ziedas, link vingio pro parkeli... su dviraciu 7 minutes... pamėginsiu nueiti, nes ten ir kainos nesikandžioja ir gerų atsiliepimų pasiskaičiau
pandutė
2011 08 10, 21:15
QUOTE(Desert @ 2011 08 06, 00:07) Tada jau geriau i Debreceno Apelsina arba i Colika  o tas colikas tai bige? ar dar yra jisai neuzsidare? gal kas zinot internetine ju svetaine, as nerandu nieko
Kenguriux
2011 08 11, 12:09
Coliko jau nebera, vietoj jo iskabintas kitas sporto klubas Eola. rodos nuo rugpj. 1 d. patsidare....
-Delta-
2011 08 14, 09:50
QUOTE(reims @ 2011 08 07, 21:26) Debreeno Apelsinas uzsidare. QUOTE(Desert @ 2011 08 08, 20:39) nezinojau, neatlaike krizes... Kiek žinau, pardavinėjo klubą, gal tik savininkai keisis ir pavadinimas. Na, laikas parodys
Oksana76
2011 08 14, 14:08
Labukas. Ir vel reikia kibt i darba  . Ar rytoj (08.15d.) dirba Studlendo "Apelsinas"? Isduokit paslapti
Gal yra lankančių sporto klubą Naikupes gatvėje,kur buvo Arsenalas.
Hedra:)
2011 08 23, 21:04
man akropoli labai patinka
margustas
2011 08 25, 10:20
gal jau buvo diskutuota bet kas gero tuose vaiko kambariuose,ir ka veikia vaiku grupese ar jie yra atskirai apmokami.nuo keliu metu ten vaikus ziuri.ir seip kur geriausia eiti ,man tiktu centras
JelenaJelena
2011 08 29, 14:16
Mergaites gal kas zino ar veikia klubas Baltoji vilke , Statybininku g., lyg tai kazkada ten buvo jogos ir aerobikos uzsiemimai... Ir kas zino kada Debreceno g.Apelsinas atidarys, kazkas cia rase kad uzsidare.,gal pagaliau ir ten bus jogos uzsiemimai.....
mamaSandra
2011 09 02, 12:20
QUOTE(margustas @ 2011 08 25, 11:20) gal jau buvo diskutuota bet kas gero tuose vaiko kambariuose,ir ka veikia vaiku grupese ar jie yra atskirai apmokami.nuo keliu metu ten vaikus ziuri.ir seip kur geriausia eiti ,man tiktu centras niekas ju ten neapmoko ir su jais nesicackina, ka nori ta ir veikia.
Man asmeniskai geriausias klubas tai Eola akropolyje, kiek esu bandes kituose miestuose ir klaipeduoje, niekas jam neprilygo, vien ten atmosfera man patinka, aisku treneriu kompentencijos stoka jauciasi, bet kaip sakant kiekwienas esam pats mokytojas
Oksana76
2011 09 04, 17:17
Naujoji EOLA atsidarys nuo spalio 1d Misko rajone. Bus konkurente Apelsinui  . Nebuvo saliu, bet dabar net dvi turesim
QUOTE(Oksana76 @ 2011 09 04, 18:17) Naujoji EOLA atsidarys nuo spalio 1d Misko rajone. Bus konkurente Apelsinui  . Nebuvo saliu, bet dabar net dvi turesim  o kokioj vietoj tiksliau  ju puslapy radau tik "NAUJAS EOLA SPORTO KLUBAS prekybos centre BIG (Taikos pr. 139) nuo rugpjūčio 18 d."
Oksana76
2011 09 05, 14:22
Misko rajone, salia Maximos yra turgus, tai antrame aukste
ievvvvaa
2011 09 07, 11:22
Lankau "Klaipėdos GYM"  Labai patinka, - treneriai malonūs, rūpestingi. Rūbinės, dušai kaip visur maždaug-tvarkinga, švaru, nieko netrūksta, tualete popierius rankoms švelnus (atkreipiu lb dėmesį, nes dauguma klubų taupo ir siūlo tuos švitrinius  ). Ypač patinka disco bike  VISADA išeini tookios pakilios nuotaikos, na dar niekad nėra užėjęs tingulys "eit ar neit" į treniruotę  Ir sportuojam tai pilnu tempu pilnu prakaitu
QUOTE(Renna @ 2011 09 04, 20:59) o kokioj vietoj tiksliau  ju puslapy radau tik "NAUJAS EOLA SPORTO KLUBAS prekybos centre BIG (Taikos pr. 139) nuo rugpjūčio 18 d." Sitas klubas tikrai nepatiko Bige  nepalyginsi su Akro
Šiandien ir rytoj Bigo Eoloj atvirų durų dienos Nemokamos treniruotės ir abonementams nuolaida 20% (atrodo  )
o man patiko eola bige  geros aerobikos treneres, malonios administratores  na dusu kabinos spinteles galetu buti geresnes, o spinteles didesnes  dar patiko, kad yra drusku kambaris. reikes vaika nuvesti pakvepuoti
jeigu Bige patiko, Akre dar labiau patiktu
QUOTE(teklex @ 2011 09 11, 15:39) jeigu Bige patiko, Akre dar labiau patiktu  mane nervavo, kad po trenkes visas suprakaitaves turi varyti per akropoli, nes nevisada laiko yra nusiprausti. o ten pirmadieniais ir sekmadieniais tas pats, pilna zmoniu  na moteris supras :)norisi visada atrodyti graziai  ziuriu cia ir vyru yra prisijunge prie forumo Papildyta:QUOTE(ievvvvaa @ 2011 09 07, 12:22) Lankau "Klaipėdos GYM"  Labai patinka, - treneriai malonūs, rūpestingi. Rūbinės, dušai kaip visur maždaug-tvarkinga, švaru, nieko netrūksta, tualete popierius rankoms švelnus (atkreipiu lb dėmesį, nes dauguma klubų taupo ir siūlo tuos švitrinius  ). Ypač patinka disco bike  VISADA išeini tookios pakilios nuotaikos, na dar niekad nėra užėjęs tingulys "eit ar neit" į treniruotę  Ir sportuojam tai pilnu tempu pilnu prakaitu  o man nepatiko sitas klubas  per bike aerobika yra monotonija. mini pedalus, tai greiciau , tai leciau. aerobikos uzsiemimai irgi labai prasti. ir dar treneriai pastoviai keiciasi saleje. o kainos tai nunafig  tai uz ta popieri ir moki tokius pinigus  dar pazistama lanke baseina, sake chlorkes labai daug, vietos mazai. na irgi nepatiko. na bet puiku, kad tau patiko  man geriau apelsinas arba eola  )) eoloje irgi baikas yra
Lana***
2011 09 12, 15:43
QUOTE(Oksana76 @ 2011 09 04, 18:17) Naujoji EOLA atsidarys nuo spalio 1d Misko rajone. Bus konkurente Apelsinui  . Nebuvo saliu, bet dabar net dvi turesim   pirma kart girdziu, Aciu
QUOTE(COYOTA @ 2011 09 11, 22:17) mane nervavo, kad po trenkes visas suprakaitaves turi varyti per akropoli, nes nevisada laiko yra nusiprausti. o ten pirmadieniais ir sekmadieniais tas pats, pilna zmoniu  na moteris supras :)norisi visada atrodyti graziai  ziuriu cia ir vyru yra prisijunge prie forumo  zinoma supras wyrai kad reikia moterims grazioms buti  zinok vyru rubineje kiti prilygsta moterims :DDD na o po treniruotes nenusiprausus cia jau nesamone...
Sveikos gal yra sokanciu "Turtingas krantas" danes g. 6 Niekada nesu bandziusiu sokti ar yra tokiu lankanciu, noreciau isbandyti, man atrodo patraukliau nei sporto klubai
Oksana76
2011 09 14, 18:37
Ir vel pabrango "Apelsinas" Studlende  . Kas zino, kiek duoda nuolaidos su IKI kortele?
|
|