Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sporto Klubai Klaipėdoje
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3, 4
Ilgakoja
Sveikutes sportininkes 4u.gif Gal studlendo apelsine kokios akcijos vyksta? Kiek kainuoja neribotas?
Renna
Kažkaip gaila kad Apelsino klubas dar neturi jokios info internete g.gif tik kontaktinė informacija ir tiek... o juk Klaipėdoj trys klubai g.gif

Apskritai, ar studlendo apelsine daug žmonių vakarais? yra kuom kvėpuot? biggrin.gif
Gal kas žino kokios maždaug treniruotės būna apie 19 val. vakaro bigsmile.gif
elze1
gal kas zino ar yra studlende apelsine siltas vanduo? nes cia visam rajone nera, tai butu nekas, jei po sporto nebus kaip nusiprausti doh.gif
Oksana76
nera doh.gif
elze1
del to, kad nera vandens, tai 1 savaite pratesia abonementa thumbup.gif
Oksana76
Pirma karta girdziu. Kur cia parasyta yra? g.gif
elze1
QUOTE(Oksana76 @ 2011 05 18, 15:14)
Pirma karta girdziu. Kur cia parasyta yra?  g.gif
*

rubineje ant veidrodzio kabo skelbimas, bet ne ten kur kriaukles, o sone kur pakabinti 4u.gif
karimu
Sveikos mergaites, 4u.gif
Koki rekomenduotumet kluba be vyru?Nes labai geda drebint savo barankas pries vyriskius.
Ir dar domintu kaineles?Ir kur geriausia eiti i aerobika,kalanetika ar treniruoklius?Labai noriu numesti kg! Beto domina centrinis rajonas: avitela,senasis turgus,akropolis

midnightlady
as lankausi herkaus klube:))) labai patogi vieta... kainos priimtinos... buna nuolaidu net iki 50% ... ma patinka:))
elze1
QUOTE(Ilgakoja @ 2011 05 11, 11:51)
Sveikutes sportininkes 4u.gif  Gal studlendo apelsine kokios akcijos vyksta? Kiek kainuoja neribotas?
*

kainavo virs 160lt, bet pora savaiciu neinu sportuoti, tai gal pasikeite kainos. as taip mastau gal akciju kokiu yra, juk vasara manau maziau zmoniu lanko kluba g.gif
Becel
gal žinot, kaip dirba Studlendo apelsine aeorobikos trenerės? kada tamsioji ir kada šviesioji? biggrin.gif
vanile69
Sveikos 4u.gif
Gal kas liekniejote pagal sia programa
"Lieknėjimo studijos" sporto klube "Kitonija GYM" Klaipėdoje ?
Ar patiko ? kokie rezultatai ? ax.gif
elze1
QUOTE(Baltija @ 2011 06 22, 23:02)
gal žinot, kaip dirba Studlendo apelsine aeorobikos trenerės? kada tamsioji ir kada šviesioji? biggrin.gif
*

o kuri labiau patinka? ax.gif
braske24
QUOTE(Renna @ 2011 05 11, 22:32)
Kažkaip gaila kad Apelsino klubas dar neturi jokios info internete g.gif  tik kontaktinė informacija ir tiek... o juk Klaipėdoj trys klubai g.gif

Apskritai, ar studlendo apelsine daug žmonių vakarais? yra kuom kvėpuot? biggrin.gif
Gal kas žino kokios maždaug treniruotės būna apie 19 val. vakaro bigsmile.gif
*

vakarais bent sausio balandzio menesiais neimanoma bovo pasokti, arba treniruokliu saleje - reikedavo laukti eilese doh.gif tai nuo geguzes pirkausi tik rytini abonimenta - tai zmoniu minimaliai thumbup.gif ir rytinese treniruotese nereikia trintis uzpakaliais ar saugotis, kad kam neispyrus doh.gif o del treniruociu geriausia pasiskambint ir pasiklausti, nes jos ten daznai keiciasi - reikia sekti grafikus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Baltija @ 2011 06 22, 23:02)
*

man asmeniskai labiau patinka tamsioji - intensyvesnes treniruotes (ypatingai su stepais) - jautiesi gerai pasportavusi - o sviesioji berods Sarune - veda lengvesnes treniruotes, aerobika dazniausia buna be stepu, man asmeniskai schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(vanile69 @ 2011 06 23, 09:59)
Sveikos  4u.gif 
Gal kas liekniejote pagal sia programa
"Lieknėjimo studijos" sporto klube "Kitonija GYM" Klaipėdoje ? 
Ar patiko ? kokie rezultatai ?  ax.gif
*

turint valia visa sita komleksa galima pasidaryti ir namie - tik isskyrus pirkti thumbup.gif asmeniskai as per 1.5 metu su bodyfleksu numciau 30kg - odai susitrauke - neliko nukarusi thumbup.gif
maye
gal kokiu atsiliepimu apie nauja sporto kluba turite "West Gym" g.gif g.gif
elze1
[quote=braske24,2011 07 11, 22:06]
vakarais bent sausio balandzio menesiais neimanoma bovo pasokti, arba treniruokliu saleje - reikedavo laukti eilese doh.gif tai nuo geguzes pirkausi tik rytini abonimenta - tai zmoniu minimaliai thumbup.gif ir rytinese treniruotese nereikia trintis uzpakaliais ar saugotis, kad kam neispyrus doh.gif o del treniruociu geriausia pasiskambint ir pasiklausti, nes jos ten daznai keiciasi - reikia sekti grafikus smile.gif
Papildyta:

man asmeniskai labiau patinka tamsioji - intensyvesnes treniruotes (ypatingai su stepais) - jautiesi gerai pasportavusi - o sviesioji berods Sarune - veda lengvesnes treniruotes, aerobika dazniausia buna be stepu, man asmeniskai schmoll.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif man ir tamsioji labiau patinka thumbup.gif tik jau du men ilsiuosi, zadu vel eiti sportuoti. gal kokiu akciju dabar ten yra? g.gif
Maidenana
QUOTE(karimu @ 2011 05 31, 00:38)
Sveikos mergaites,  4u.gif
Koki rekomenduotumet kluba be vyru?Nes labai geda drebint savo barankas pries vyriskius.
*

man atrodo Ladies Gym be vyru. Projektavimo institute antrame aukste. Atrodo dar Kitonija Gym vien moterims skirta. Senamiestyje.. kazkur aplink kurpiu gatve.
mamaSandra
nuo rugsejo men. planuoju vel pradet lankyt kalanetika, anksciau ejau i Herkaus kluba, labai patiko, o kaip kalanetika studlende? noreciau i rytines treniruotes g.gif
Daivisima
gal žinot gera sporto klubą netoli žardės žiedo? blush2.gif
Pinkusyte
Sveikos 4u.gif
Kaip tik renkuosi sporto klubą ir radau šią temutę thumbup.gif
Ką galit pasiūlyti netoli Senojo turgaus? g.gif
Maidenana
QUOTE(Daivisima @ 2011 08 04, 19:10)
gal žinot gera sporto klubą netoli žardės žiedo? blush2.gif
*

jega ir grozis? ne visai zardes ziedas, link vingio pro parkeli... su dviraciu 7 minutes...
Desert
QUOTE(Maidenana @ 2011 08 05, 15:22)
jega ir grozis? ne visai zardes ziedas, link vingio pro parkeli... su dviraciu 7 minutes...
*

Tada jau geriau i Debreceno Apelsina arba i Colika biggrin.gif
Pinkusyte
Kaip jums Kitonija senamiestyje? g.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2011 08 02, 11:14)
man atrodo Ladies Gym be vyru. Projektavimo institute antrame aukste. Atrodo dar Kitonija Gym vien moterims skirta. Senamiestyje.. kazkur aplink kurpiu gatve.
*

Projektavimo institute rodos nebėra jau senokai g.gif
Taip, Kitonija tik moterims bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(maye @ 2011 07 20, 16:37)
gal kokiu atsiliepimu apie nauja sporto kluba turite "West Gym" g.gif  g.gif
*

kur jis toks yra? g.gif
reims
QUOTE(Desert @ 2011 08 06, 01:07)
Tada jau geriau i Debreceno Apelsina arba i Colika  biggrin.gif
*

Debreeno Apelsinas uzsidare.
Rinesa
Sveikos sportininkės, gal žinot kokios dabar kainos apelsine ir colike (treniruokliai)?
Desert
QUOTE(reims @ 2011 08 07, 21:26)
*

blink.gif
nezinojau, neatlaike krizes...
Daivisima
QUOTE(Maidenana @ 2011 08 05, 16:22)
*

pamėginsiu nueiti, nes ten ir kainos nesikandžioja ir gerų atsiliepimų pasiskaičiau ax.gif
pandutė
QUOTE(Desert @ 2011 08 06, 00:07)
Tada jau geriau i Debreceno Apelsina arba i Colika  biggrin.gif
*

o tas colikas tai bige? ar dar yra jisai neuzsidare? gal kas zinot internetine ju svetaine, as nerandu nieko
Kenguriux
Coliko jau nebera, vietoj jo iskabintas kitas sporto klubas Eola. rodos nuo rugpj. 1 d. patsidare....
-Delta-
QUOTE(reims @ 2011 08 07, 21:26)
*

QUOTE(Desert @ 2011 08 08, 20:39)
blink.gif 
nezinojau, neatlaike krizes...
*

Kiek žinau, pardavinėjo klubą, gal tik savininkai keisis ir pavadinimas. Na, laikas parodys mirksiukas.gif
Oksana76
Labukas. Ir vel reikia kibt i darba biggrin.gif . Ar rytoj (08.15d.) dirba Studlendo "Apelsinas"? Isduokit paslapti biggrin.gif
yyla
Gal yra lankančių sporto klubą Naikupes gatvėje,kur buvo Arsenalas.
Hedra:)
man akropoli labai patinka thumbup.gif
margustas
gal jau buvo diskutuota bet kas gero tuose vaiko kambariuose,ir ka veikia vaiku grupese ar jie yra atskirai apmokami.nuo keliu metu ten vaikus ziuri.ir seip kur geriausia eiti ,man tiktu centras
JelenaJelena
Mergaites gal kas zino ar veikia klubas Baltoji vilke , Statybininku g., lyg tai kazkada ten buvo jogos ir aerobikos uzsiemimai... g.gif
Ir kas zino kada Debreceno g.Apelsinas atidarys, kazkas cia rase kad uzsidare.,gal pagaliau ir ten bus jogos uzsiemimai.....
mamaSandra
QUOTE(margustas @ 2011 08 25, 11:20)
gal jau buvo diskutuota bet kas gero tuose vaiko kambariuose,ir ka veikia vaiku grupese ar jie yra atskirai apmokami.nuo keliu metu ten vaikus ziuri.ir seip kur geriausia eiti ,man tiktu centras
*

niekas ju ten neapmoko ir su jais nesicackina, ka nori ta ir veikia.
teklex
Man asmeniskai geriausias klubas tai Eola akropolyje, kiek esu bandes kituose miestuose ir klaipeduoje, niekas jam neprilygo, vien ten atmosfera man patinka, aisku treneriu kompentencijos stoka jauciasi, bet kaip sakant kiekwienas esam pats mokytojas wink.gif
Oksana76
Naujoji EOLA atsidarys nuo spalio 1d Misko rajone. Bus konkurente Apelsinui biggrin.gif . Nebuvo saliu, bet dabar net dvi turesim thumbup.gif
Renna
QUOTE(Oksana76 @ 2011 09 04, 18:17)
Naujoji EOLA atsidarys nuo spalio 1d Misko rajone. Bus konkurente Apelsinui  biggrin.gif . Nebuvo saliu, bet dabar net dvi turesim  thumbup.gif
*

o kokioj vietoj tiksliau bigsmile.gif ju puslapy radau tik "NAUJAS EOLA SPORTO KLUBAS
prekybos centre BIG (Taikos pr. 139)
nuo rugpjūčio 18 d."
Oksana76
Misko rajone, salia Maximos yra turgus, tai antrame aukste
ievvvvaa
Lankau "Klaipėdos GYM" thumbup.gif Labai patinka, - treneriai malonūs, rūpestingi. Rūbinės, dušai kaip visur maždaug-tvarkinga, švaru, nieko netrūksta, tualete popierius rankoms švelnus (atkreipiu lb dėmesį, nes dauguma klubų taupo ir siūlo tuos švitrinius doh.gif ). Ypač patinka disco bike thumbup.gif VISADA išeini tookios pakilios nuotaikos, na dar niekad nėra užėjęs tingulys "eit ar neit" į treniruotę wub.gif Ir sportuojam tai pilnu tempu pilnu prakaitu biggrin.gif
teklex
QUOTE(Renna @ 2011 09 04, 20:59)
o kokioj vietoj tiksliau bigsmile.gif ju puslapy radau tik "NAUJAS EOLA SPORTO KLUBAS
prekybos centre BIG (Taikos pr. 139)
nuo rugpjūčio 18 d."
*

Sitas klubas tikrai nepatiko Bige smile.gif nepalyginsi su Akro smile.gif
Desert
Šiandien ir rytoj Bigo Eoloj atvirų durų dienos smile.gif
Nemokamos treniruotės ir abonementams nuolaida 20% (atrodo blush2.gif )
COYOTA
o man patiko eola bige thumbup.gif geros aerobikos treneres, malonios administratores thumbup.gif na dusu kabinos spinteles galetu buti geresnes, o spinteles didesnes tongue.gif dar patiko, kad yra drusku kambaris. reikes vaika nuvesti pakvepuoti thumbup.gif
teklex
jeigu Bige patiko, Akre dar labiau patiktu wink.gif
COYOTA
QUOTE(teklex @ 2011 09 11, 15:39)
jeigu Bige patiko, Akre dar labiau patiktu wink.gif
*

mane nervavo, kad po trenkes visas suprakaitaves turi varyti per akropoli, nes nevisada laiko yra nusiprausti. o ten pirmadieniais ir sekmadieniais tas pats, pilna zmoniu thumbup.gif na moteris supras :)norisi visada atrodyti graziai smile.gif ziuriu cia ir vyru yra prisijunge prie forumo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ievvvvaa @ 2011 09 07, 12:22)
Lankau "Klaipėdos GYM"  thumbup.gif Labai patinka, - treneriai malonūs, rūpestingi. Rūbinės, dušai kaip visur maždaug-tvarkinga, švaru, nieko netrūksta, tualete popierius rankoms švelnus (atkreipiu lb dėmesį, nes dauguma klubų taupo ir siūlo tuos švitrinius  doh.gif ). Ypač patinka disco bike  thumbup.gif VISADA išeini tookios pakilios nuotaikos, na dar niekad nėra užėjęs tingulys "eit ar neit" į treniruotę  wub.gif Ir sportuojam tai pilnu tempu pilnu prakaitu  biggrin.gif
*

o man nepatiko sitas klubas smile.gif per bike aerobika yra monotonija. mini pedalus, tai greiciau , tai leciau. aerobikos uzsiemimai irgi labai prasti. ir dar treneriai pastoviai keiciasi saleje. o kainos tai nunafig biggrin.gif tai uz ta popieri ir moki tokius pinigus biggrin.gif dar pazistama lanke baseina, sake chlorkes labai daug, vietos mazai. na irgi nepatiko. na bet puiku, kad tau patiko smile.gif man geriau apelsinas arba eola smile.gif)) eoloje irgi baikas yra smile.gif
Lana***
QUOTE(Oksana76 @ 2011 09 04, 18:17)
Naujoji EOLA atsidarys nuo spalio 1d Misko rajone. Bus konkurente Apelsinui  biggrin.gif . Nebuvo saliu, bet dabar net dvi turesim  thumbup.gif
*

bigsmile.gif pirma kart girdziu, Aciu 4u.gif
teklex
QUOTE(COYOTA @ 2011 09 11, 22:17)
mane nervavo, kad po trenkes visas suprakaitaves turi varyti per  akropoli, nes nevisada laiko yra nusiprausti. o ten pirmadieniais ir sekmadieniais tas pats, pilna zmoniu  thumbup.gif  na moteris supras :)norisi visada atrodyti graziai smile.gif ziuriu cia ir vyru yra prisijunge prie forumo  smile.gif
*

zinoma supras wyrai kad reikia moterims grazioms buti biggrin.gif zinok vyru rubineje kiti prilygsta moterims :DDD na o po treniruotes nenusiprausus cia jau nesamone...
as123
Sveikos gal yra sokanciu "Turtingas krantas" danes g. 6 g.gif
Niekada nesu bandziusiu sokti ar yra tokiu lankanciu, noreciau isbandyti, man atrodo patraukliau nei sporto klubai 4u.gif
Oksana76
Ir vel pabrango "Apelsinas" Studlende bash.gif . Kas zino, kiek duoda nuolaidos su IKI kortele?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.