Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Lexanos gimdymo istorija
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Lexana
Menesi iki lemtingos dienos vakarais i lova guldavausi su mintimi, kad sianakt jau isvaziuosiu i gimdymo namus. Kas ryta pabusdavau savo lovoje su i visas puses besisukinejanciu pilvuku. Taip, dar ne laikas. Artejo gydytojo numatyta diena. Rugsejo 2 diena. Sesers vaikas tapo pirmoku. Labai pilvota teta sveikina savo seserena ir praleidzia konsultacija pas gydytoja. Dieve, kaip neatsakingai pasielgta! Juk uz dvieju dienu bus numatytoji diena! Is pat ryto nuskuodziu pas gydytoja. Jis stebisi, kad as dar atejau, nes savaite atgal buvo mane nusiuntes i Nestumo patologijos skyriu, kad uz keleto dienu sugrizciau "su pergale". Bet as dar atejau su pupsanciu pilvuku... Po apziuros gydytojas pasake, kad jei nepagimdysiu sia savaite - tai gimdyma skatins. Grizusi namo, kaip niekada jauciausi pavargusi ir norejau pagulineti. Valandele numigus atsibudau. Namai gardziai kvepejo mamos kepamu pyragu. Mintyse jau jauciau puikaus mielinio pyrago skoni. Is darbu grizo mano vyras ir tetis. Susedome prie stalo ir skanavome pyraga su arbata. Man tuomet toptelejo mintis: o jei as privalgysiu kaip kokia kiaule, vos ne puse pyrago, gal apsigimdysiu? Na tavakar pyrago matyti nebenorejau. Atsiguleme su vyru i lova, pakalbejome su pilvuko gyventoju ir pradejome snausti. Buvo 23.00 Pabudau uz pusvalandzio nuo maudimo pilvo apacioje. Vyrui sakau, kad prasidejo saremiai. Vyras atsake, kad taip, kaip ir kiekviena nakti, kad ilseciausi toliau. Sumasciau nueiti i tualeta "sisiuko" ir pastebejau ant serveteles kraujo gysleles. Dieve, man sokas. Grizau pas vyra verkdama, kad kazkas negerai, kraujo pastebejau. Pazadinau mama, o ji ramiu balsu mane nuvare i lova pailseti dar, nes vandenys dar nenutekejo. Bet saremiai jau buvo kas 5 minutes. Sumasciau nueiti i dusa nusiprausti po vesia vandens srove. Grizusi is duso atsiminiau, kad akusere liepe nusivalyti nagu laka ir bent perpus patrumpinti be galo nagucius. Nusivaliau nagu laka, bet nagu nekirpau. Juk puse nestumo juos auginau!!! Tada pasiruosiau daiktelius ir pradejau kvirbinti savo brangiausiaji. Atsikele issikvieteme greitaja med. pagalba, nes vyras nevairuoja, ir isvaziavome. Vandenys nenutekejo, ir tai kele nerima. Vaziuojant dar juokavome, uzejus saremiams - susikaupusi parymodavau kedeje. Vietoj gimdymo namu musu vos i ligonine nenuveze... Pasijuokeme su felcere ir vairuotoju. Vyrui islipant suluzo kede ant kurios jis sedejo. Tuomet dar labiau eme juokas. Priemimo skyriuje, apie 1.30 val. nakties, laukiant, kol sutvarkys popieriukus kitai busimai mamytei, saremiai pasidare dar daznesni ir skausmingesni. Prispyre reikalas i tualeta "sisiuko", o man akusere sako, pirma pasisverkime ir spaudima pasimatuokime. O kokia ilga buvo ta akimirka!!! Netrukus vyras buvo aprengtas kaip koks akuseris, as apvilkta labai "stilingais" naktinukais ir po klizmutes atsiradau gimdykloje. Buvo jau 2 val. nakties. Mus pasitiko labai maloni akusere, aprode gimdykla, kur tualetas ir visa kita. As be paliovos zingsniavau pirmyn - atgal saltu koridoriumi. Dar tik rugsejo 4-osios naktis, o jau taip kvepia rudeniu ir dvelkia rudenine vesa...
Akusere nuvede paklausyti sirdutes plakimo. Vyras tai isgirdes net apsiverke. Juk tai musu mazylio sirdele! Po to vel i gimdykla. Saremiai buvo vis skausmingesni. Apie 3 valanda gydytoja apziurejusi pasake, kad dar negreitai pagimdysiu. Pirmakartei kaklelis veriasi per 1 val. 1 cm. Uz pusvalandzio skausmas tapo nebenumaldomas ir paprasiau epiduro. Atejusi anesteziologe pasake, kad jau netikslinga ji atlikti, nes veikimas prasides tik uz valandos, o gimdymo skausmu jis nemalsina. Tad taike nuskausminima i raumenis. Nieko jis nepadejo. Koneveikiau vyra, sakiau, kad tai pirmas ir paskutinis musu vaikas... Prisnekejau daug nemaloniu dalyku, o mano Andriukas tik mandagiai atsakinejo: gerai, brangioji, gerbiu tavo nuomone. Saukiausi Dievo ir visu sventuju, sukavau, kiek jegu turejau. Atejusi akusere man pasake, kad saukiant vaikui gali trukti oro ir liepe stengtis kvepuoti, o ne saukti. Tai atnese man dideli gumini kamuoli, liepe ji apsizergti ir sokineti. Tuo metu prileidinejo vonia vandens, kad joje gimdyciau. Uzejus saremiui as ziojuosi rekti, o vyras vaksto aplink garsiai kvepuodamas, kad ir as taip daryciau. Taip praejo dar pusantros valandos. Daresi salta. Rankos ir kojos melynavo is salcio. Vyras rupestingai man tryne rankas ir kojas, gloste pilvuka. Atejusi gydytoja paklause, ar nubego vandenys. Jutau, kad kazkas silta, bet skyscio mazai. Masciau, kas "apsisisiojau". Gydytoja pasake, kad tai vandenys ir likusius prakirpus nuleido. Pajutau, kad atsirado nenumaldomas noras kakoti ir negaliu sulaikyti. O gydytoja sake, kad tai pajusiu tik po poros valandu. Pajautus, kad nebegaliu susilaikyti to noro kakoti liepiau vyrui kviesti gydytoja ir akusere. Jos atejusios sake, kad man tik atrodo, kad tai yra, bet paziurejusios, kad as nejuokauju, liepe pereiti ant gimdymo stalo ir kuo skubiau, nes vonia prileista tik iki puses. Po trieju stanginimusi man ant krutines uzdejo mano angeleli, mano maza dukrele. Tada vyrui susukau, kad as sakiau, nuo pat pradzios, kad gims mano Andreja, musu maza dukryte. Kol mane susiuvo - gydytoja sutvarke mano deimantuka ir padave ta mazyti rysuliuka naujai iskeptam teveliui. Verkeme abu. Juokas eme is to, kaip vyras supo musu mazaja tinginuke, kuri tik gimusi nenorejo verkti, o kniaubesi i mano krutine miegoti. Nulipus nuo gimdymo stalo dukryte pridejo man prie kruties. Ji patrauke tik kelis gurksnelius ir isisiurbusi i mano kruti skaniai miegojo. Jauciausi laiminga. Visas skausmas ir isgyvenimai buvo pamirsti. Tada vyrui pasakiau, kad noriu dar vieno kudikio. Vyras tik nusijuoke ir paklause, ar dabar is karto... Tos akimirkos, kai isvydome savo angeliuka, savo dukrele, nepamirsiu niekada!!! Tuomet supratau, ka reskia tapti motina! Beje, dukrele gime lygiai uz pusmecio, po musu vedybu. Buvo nuostabi dovana!!!
origa
labai grazu, kaip visad po visko skausmas nebetoks skaudus clap_1.gif , stipri mama kad po tokio gimdymo iskart nori dar vieno 2.gif , laimes jums... wub.gif wub.gif wub.gif
ringa
Labai graži istorija. Sėkmės tėveliams ir mažyliui thumbup.gif
Noja
labai grazu clap.gif
as aisku apsiasarojau rolleyes.gif
sicile
saunuole mamyte thumbup.gif , grazi istorija. tai neuzilgo lauksime ir dar vienos istorijos, ane? wink.gif smile.gif
happy
Grazu tongue.gif Aukit sveikuciai ir diduciai clap_1.gif
Lexana
Sveikos. smile.gif Kas liecia antraja gimdymo istorija - tai jei auksciausioji ministerija patvirtino musu prasyma - tai leliukas jau turetu gyventi manyje. nestuke.gif Labai tikiuosi, kad taip ir yra. Bet vis dar nedristu pasidaryti nestumo testo. Baugina vienas bruksnelis. unsure.gif
Meisy
sauni istorija wub.gif tikiuosi, kad greit isvysi du bruksnelius, o mes po kiek laiko skaitysim dar viena nuostabu pasakojima thumbup.gif
smalsute
Kokia istorija, susigraudinau, saunuoliai visa seiminele, stiprybes Jums thumbup.gif
Lexana
Uz 36 savaiciu bus istorijos antra dalis. laugh.gif
zylyte
Lexana sveikinu dar karta su artejanciu antru stebuklu clap_1.gif
svajokle
Susigraudinau..... Sekmes teveliams ir ju angeliukui!
Lexana
Svajokle, aciu uz palinkejimus. smile.gif
Bobošiukas
wub.gif GRAŽI ISTORIJA (MAN JOS VISOS GRAŽIOS laugh.gif ) IR SMAGU, KAD DAR VIENAS PILIETIS SPARDOSI wink.gif
Lexana
Taip, ir man dziugu, kad greitai turesme dar viena mazyli. smile.gif
rugpjute
sveikinu ir as ir mano leliukai! vienam leliukui jau tuoj 4 metukai o kitas dar visai maziukas. jam 45 dienos. Smagu 2.gif 2.gif SEKMES!!!
gven
Labai grazi istorija as irgi taip greiciau noriu thumbup.gif
Lexana
Dar karta aciu visoms uz sveikinimus!!! wub.gif
Gven, jau nebe tiek daug laukti mums beliko iki pasimatymo su mazaisiais stebukliukais. smile.gif
Zemfira
Nuostabu, vel susigraudinau laugh.gif As irgi jauciu nuo nestumo pradzios kad bus margyte 2.gif Ziuresim kaip bus thumbup.gif
Lexana
Na manes tai nuojauta neapgavo, kad gims dukra! Tikiuosi, kad irtaves, Zemfira, neapvils nuojauta. smile.gif
O dabar net nezinau kas gims. Gal sunus??? O gal dukra... Svarbiausia, kad sveikas mazylis butu. wub.gif 2.gif
Patriuki
Mane tai pralinksmino si istorija, ypac ta vieta kur tevelis vaiksciojo aplink gimdyve ir garsiai kvepavo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Lexana
Atsiminiau pirmąjį gimdymą. smile.gif Taip buvo gera išvysti pirmąją savo dukružę... wub.gif O štai jai jau trys metai... smile.gif
daluzenik
Nu labai fainai parasei thumbup.gif
Dykuma5
Na va, o dabar, kaip matau, jau 3 boružiukus turi.
Sėkmės šauniajai šeimynėlei 4u.gif Aukit sveikučiai ir didučiai 4u.gif
Na, o aprašymas - tikrai puikus 4u.gif
vaivos juosta
Aš tik dar kartą įsitikinau, kad Tu esi šaunuolė 4u.gif .
rasasol
QUOTE(Lexana @ 2004 06 15, 23:55)
Jauciausi laiminga. Visas skausmas ir isgyvenimai buvo pamirsti. Tada vyrui pasakiau, kad noriu dar vieno kudikio. Vyras tik nusijuoke ir paklause, ar dabar is karto... Tos akimirkos, kai isvydome savo angeliuka, savo dukrele, nepamirsiu niekada!!! Tuomet supratau, ka reskia tapti motina! Beje, dukrele gime lygiai uz pusmecio, po musu vedybu. Buvo nuostabi dovana!!!
*

Faina.. wub.gif Aukit sveiki ir laimingi 4u.gif
KittyKitty
Lexana, šaunuolė Tu 4u.gif wub.gif
Bagyrute
Ir vaiku gimimo datos - kaip pagal uzsakyma lotuliukas.gif
NaiLi
Sveikinimai didziausi 4u.gif
juratike13
SUPER,SUPER SUPER MAMYTE...
wub.gif wub.gif wub.gif
sanidiki
labai siltas pasakojimas 4u.gif
Lexana
Ačiū, mergytės. wub.gif Kaip gera žinoti, kad esu palaikoma ir suprantama. friends.gif
Viliuosi, kad mano gimdymo istorijos ir kitas paskatins nebijoti gimdymo ir turėti dar vaikučių. wub.gif
daluzenik
4u.gif
Lexana
Daluzenik, ačiū už balionėlį. wub.gif
Emerencija
Labai grazi istorija 4u.gif
Einu skaityti antrosios smile.gif
Lexana
Dievulėliau, kaip malonu, kad skaitote ir įvertinate mano istorijas. wub.gif Ačiū, mielosios. oro_buckis.gif
Lexana
Kažkaip širdis kvietė šįvakar užsukti į šią temą ir paskaityti iš naujo, kaip gi gimė mano dukrelė. wub.gif Pati apsiverkiau, kai tie jausmai iš naujo užplūdo širdį, tos dienos vaizdai prabėgo akyse... Esu laiminga, kad turiu savo Andrėją, savo Nikolę ir savo mažąjį Fabijuką... wub.gif Dėkinga Dievui, kad negailėdamas atseikėjo man malonių prisiminimų.
liolia79
wub.gif wub.gif wub.gif Labai grazu wub.gif Sekmes jums augant 4u.gif mirksiukas.gif

O as antro tik po men uzsimaniau smile.gif
raimalt07
wub.gif labai stipri mayte
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.