Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: „Žirmūnų namai“ Vilniuje
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai > Nuoma, butų pirkimas, agentūros
Marakesh
http://zirmununamai.lt/

nuomonės - atsiliepimai smile.gif
Rožinis_pomidoras
Kur kainas rasti? g.gif
Marakesh
QUOTE(Rožinis_pomidoras @ 2011 05 23, 10:39)
Kur kainas rasti?  g.gif
*

parasyti/paskambinti ir paklausti rolleyes.gif
Rožinis_pomidoras
Aišku, kaina priklausys nuo daugelio dalykų.
O kokioj stadijoj dabar statybos? rolleyes.gif
Jazminuota
Paskutini karta tai dar skelbe, kvadrato kaina be apdailos buvo nuo 4.500 tukstancio. Kainos kosmines. Na gal ne mums, o uzsenieciams taikoma smile.gif
Marakesh
kainos kaip tik labia normalios, 2 k - 220-230, 3-240.000, na apytiksliai tokios kainos, aisku, dar kainu svyravimas yra priklausomai nuo auksto
Jazminuota
QUOTE(*ElGuna @ 2011 05 26, 12:14)
kainos kaip tik labia normalios, 2 k - 220-230, 3-240.000, na apytiksliai tokios kainos, aisku, dar kainu svyravimas yra priklausomai nuo auksto
*

kai pastatys, priduos, tada ir paziuresim uz kiek pardavines. smile.gif Nes pirkti nepastayta man kazkaip ranka nekiltu.
Marakesh
QUOTE(Jazminuota @ 2011 05 27, 07:11)
kai pastatys, priduos, tada ir paziuresim uz kiek pardavines. smile.gif Nes pirkti nepastayta man kazkaip ranka nekiltu.
*

bet ziuriu daug kam kyla, daug butu rezervuota/parduota
codeunit
Nei parduota, nei ką. Tipinis marketinginis triukas su intencija pirkite greičiau, nes galite nespėti... smile.gif
Marakesh
QUOTE(codeunit @ 2011 05 27, 09:43)
Nei parduota, nei ką. Tipinis marketinginis triukas su intencija pirkite greičiau, nes galite nespėti... smile.gif
*

butu neparduota, tai potencialiems klientams nesakytu, kad jau uzimtas ir parduotas rolleyes.gif
codeunit
Vieniem sako, kitiems nesako. Kai pradedi rimtai domėtis, pasirodo beveik niekas neparduota. Ne pirmas kartas, tipinis iki prieškrizinio lygio triukas wink.gif
Stebukle23
Pasiraseme sutarti ir laukiu nesulaukiu, kada pabaigs musu naujus namucius:) Butu isparduota tikrai daug, nes mes ziurejome kokius 5 variantus, tai 4 is ju jau buvo parduoti. Kol mes pirkome dar buvo mazesnes kainos, dabar sake pakele, nes susidomejimas didelis. Man patiko vieta, nes mums svarbus susisiekimas su miestu. Kitas dalykas, jei norisi gamtos reikia i uzmiesti kraustytis, mieste tokios ramybes niekur nerasi:(
Marakesh
QUOTE(Stebukle23 @ 2011 06 21, 13:28)
mieste tokios ramybes niekur nerasi:(
*

antakalny, zveryne - pilna ramybes. zirmunuose irgi, aisku ne ten, kur zirmunu namu projektas smile.gif
besisypsanti_asarele
Mes taip pat žiūrinėjom Žirmūnuose butuką tame name. Tačiau kai gyvenam Antakalnyje ir matėm kaip Žirmūnuose jau kelis metus tas namas stovėjo kaip vaiduoklis. Bei buvo neužkonservuotas (mano asmeninė nuomonė čia), kažkaip atbaidė toliau ten domėtis, ar nebus perdrėkusios ir peršalusios sienos to namo?

Kokia jūsų nuomonė apie tą namą?
Stebukle23
QUOTE(*ElGuna @ 2011 06 21, 13:38)
antakalny, zveryne - pilna ramybes. zirmunuose irgi, aisku ne ten, kur zirmunu namu projektas smile.gif
*

Vistiek visur miestas. Pas mus dabartiniame name uz langu tarp medziu voveres sokineja:) irgi ramu, salia parkas, bet tikra ramybe tik kaime is 50 namu gali rasti:)
Marakesh
QUOTE(Stebukle23 @ 2011 06 23, 14:37)
Vistiek visur miestas. Pas mus dabartiniame name uz langu tarp medziu voveres sokineja:) irgi ramu, salia parkas, bet tikra ramybe tik kaime is 50 namu gali rasti:)
*

tokiu atveju, jeigu reikia tokio tipo ramybes, tai ir ieskokite jos kaime, o ne mieste rolleyes.gif
Vicia
QUOTE(Stebukle23 @ 2011 06 21, 15:28)
Pasiraseme sutarti ir laukiu nesulaukiu, kada pabaigs musu naujus namucius:) Butu isparduota tikrai daug, nes mes ziurejome kokius 5 variantus, tai 4 is ju jau buvo parduoti. Kol mes pirkome dar buvo mazesnes kainos, dabar sake pakele, nes susidomejimas didelis. Man patiko vieta, nes mums svarbus susisiekimas su miestu. Kitas dalykas, jei norisi gamtos reikia i uzmiesti kraustytis, mieste tokios ramybes niekur nerasi:(
*

Gal galit pakomentuoti: kiek mokėjot?(kiek kvadratų, kokiam aukšte...) Iki kada žadėjo pastatyt namą?Kiek reikėjo įnešti pradinio įnašo??? blush2.gif
Xenta
Sveikos, aš irgi įsigijau 2k butą šiame name, kuris tikiuosi bus priduotas laiku ir jokių nesklandumų nekils ax.gif
julianka123
QUOTE(Vicia @ 2011 06 25, 22:15)
Gal galit pakomentuoti: kiek mokėjot?(kiek kvadratų, kokiam aukšte...) Iki kada žadėjo pastatyt namą?Kiek reikėjo įnešti pradinio įnašo??? blush2.gif
*

mane ir tas domina, kas pirko papasakokite placiau.
Xenta
QUOTE(julianka123 @ 2011 08 02, 14:36)
mane ir tas domina, kas pirko papasakokite placiau.
*

Aš mokėjau už kvadratą apie 5200-5400 Lt (tiksliai nepamenu), pas mane beveik 45 kvadratiniai metrai (2 kambariai). Kainos aišku skiriasi priklausomai nuo to, kelintame aukšte butas (kuo aukščiau, tuo brangiau). g.gif
Lapkritį planuojama namą priduoti, o naujakuriai galės apsigyventi jau kovo mėnesį (taip žadama).
Rezervuojant butą, prašoma sumokėti 10 000 Lt, jei viskas OK, per 30 dienų reikia įnešti 10% nuo visos sumos (rezervacijos mokestis (10 000) jau įeina į tuos 10%). Tai praktiškai, jei buto vertė 250 000, viso įnešti reikės 10 000 + 10%=25 000 ir t.t. ax.gif
Jazminuota
QUOTE(Xenta @ 2011 08 23, 13:29)
Aš mokėjau už kvadratą apie 5200-5400 Lt (tiksliai nepamenu), pas mane beveik 45 kvadratiniai metrai (2 kambariai). Kainos aišku skiriasi priklausomai nuo to, kelintame aukšte butas (kuo aukščiau, tuo brangiau).  g.gif
Lapkritį planuojama namą priduoti, o naujakuriai galės apsigyventi jau kovo mėnesį (taip žadama).
Rezervuojant butą, prašoma sumokėti 10 000 Lt, jei viskas OK, per 30 dienų reikia įnešti 10% nuo visos sumos (rezervacijos mokestis (10 000) jau įeina į tuos 10%). Tai praktiškai, jei buto vertė 250 000, viso įnešti reikės 10 000 + 10%=25 000 ir t.t. ax.gif
*

Mano nuomone, ziauroka kaina. Iskaitant tai, kad tai ir be apdailos. Pridejus apdailos kaina iseitu virs 6000 Lt. uz kv.Gaunasi visiskas kosmosas doh.gif
Xenta
QUOTE(Jazminuota @ 2011 08 23, 17:44)
Mano nuomone, ziauroka kaina. Iskaitant tai, kad tai ir be apdailos. Pridejus apdailos kaina iseitu virs 6000 Lt. uz kv.Gaunasi visiskas kosmosas doh.gif
*

Šiaip jo, kaina kandžiojasi viską suskaičiavus, bet.. yra kaip yra smile.gif Kiek domėjausi, dabar būtent tokios kainos vyrauja naujuose NT
Daivuxas
Sveiki,

na gal apsiskaiciavot smile.gif arba butas auksciau nei 3 aukste. Mes pirkome 3 kambariu buta 2 aukste, mokejome 4100 uz kvadrata. Sakyciau kaina tikrai normali smile.gif o kuo auksciau tai ji aisku kyla smile.gif cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Daivuxas @ 2011 08 28, 13:24)
Sveiki,

na gal apsiskaiciavot smile.gif arba butas auksciau nei 3 aukste. Mes pirkome 3 kambariu buta 2 aukste, mokejome 4100 uz kvadrata. Sakyciau kaina tikrai normali smile.gif o kuo auksciau tai ji aisku kyla smile.gif cool.gif
*

tiesa buto plotas 65 kv 4u.gif
Xenta
QUOTE(Daivuxas @ 2011 08 28, 12:55)
Sveiki,

Papildyta:
tiesa buto plotas 65 kv  4u.gif
*

Ką tik pasižiūrėjau sutartyje - kaina beveik 5300/kv.m. Ir butas 7 aukšte ax.gif Kainos tikrai labai skiriasi, priklausomai nuo aukšto.
Patirtis3
Labai geras rajonas. Arti centras, puikus susisiekimas. Salia prekeybos centrai. Zodziu, gyvenk ir zvenk.
benyte
Jei ka domina kainos, tai dabar dairomes cia 3 kambariu buto. Kaina uz 1 kv.m. 4500 - 4700 lt( 6 aukstas), kylant i virsu, to pacio buto kaina isauga apie 15 - 20 tukst. blink.gif .
Jazminuota
QUOTE(Patirtis3 @ 2011 08 29, 20:25)
Labai geras rajonas. Arti centras, puikus susisiekimas. Salia prekeybos centrai. Zodziu, gyvenk ir zvenk.
*

Nepasakyciau, nei vieno medzio tik is vienos puses impuls is kitos bendrabuciai ir gatves gatves. smile.gif Uz 500 metru yra daug geresniu vietu..ir ramu ramu lyg kokiam kaime.
Marakesh
QUOTE(Jazminuota @ 2011 09 02, 10:26)
Nepasakyciau, nei vieno medzio tik is vienos puses impuls is kitos bendrabuciai ir gatves gatves.  smile.gif Uz 500 metru yra daug geresniu vietu..ir ramu ramu lyg kokiam kaime.
*

jau nekalbant apie tai, kad stovi prie vienos judriausiu vilniaus sankryzu, ir dar su didele tikimybe keliu metu begyje isvysti kaimynus ant tuscio sklypo prie sio namo ax.gif tai dar ir vaizdu nebus, kuriuos dabar MG parduoda biggrin.gif
jurgitaz
QUOTE(*ElGuna @ 2011 09 02, 10:31)
jau nekalbant apie tai, kad stovi prie vienos judriausiu vilniaus sankryzu, ir dar su didele tikimybe keliu metu begyje isvysti kaimynus ant tuscio sklypo prie sio namo ax.gif tai dar ir vaizdu nebus, kuriuos dabar MG parduoda biggrin.gif
*

100 proc. pritariu.
Mes pradžioje irgi buvome labai rimtai susidomėję šiuo projektu. Bet įvertinus visus aukščiau minėtus minusus - visiškai praėjo noras gyventi tame name.
mamymamy
Man tai baisiausia, kad tuos griuvėsius, kurie 3 metus mirko ir šalo, apipudravo dabar ir prakalinėja kaip superinį dalyką. Aš tuos 3 metus diena dienon važinėjau pro šalį ir žiūrėjau į gamtos niokojamą pradėtą statybą galvodama, kad geriausia visą tą statybą būtų nugriaut. Dabar už šitą chlamą tokių kainų prašoma..... Nu kokia kokybė gyvenimo gali būti šiame dievo pamirštame name??? Ir apskritai net sovietmečiu šitoje dalyje Žirmūnų buvo gan nemažas turgus, o vėliau pradėta vystyti pramoninė dalis, nes energetiškai ši vieta netinkama gyvenamajai statybai. Nu vien žo......
Tiramiska
QUOTE(mamymamy @ 2011 09 10, 20:23)
..... Ir apskritai net sovietmečiu šitoje dalyje Žirmūnų buvo gan nemažas turgus, o vėliau pradėta vystyti pramoninė dalis, nes energetiškai ši vieta netinkama gyvenamajai statybai. Nu vien žo......

Tai kad, kiek pamenu, toje vietoje buvo kareivinės, o vėliau parduotuvė "Šiaurinė". Jokio turgaus ten nebuvo. Gal sumaišėte su Kalvarijų turgumi?
sly smile
Ar kas bandėte derėtis dėl buto kainos su "MG valda"? kol kalbejomes pasake, kad nuolaida masinos parkavimui gali padaryti, toliau ir neklausem. tai ar bandet? ar pavyko?
benyte
QUOTE(sly smile @ 2011 09 28, 13:38)
Ar kas bandėte derėtis dėl buto kainos su "MG valda"? kol kalbejomes pasake, kad nuolaida masinos parkavimui gali padaryti, toliau ir neklausem. tai ar bandet? ar pavyko?
*

Mes nusipirkom, ir draugai pirko cia buta. Buto kaina nederinama, kad ir kaip stengemes verysad.gif , bet nuo stovejimo aiksteles tai nuleido nemazai smile.gif
silverstonelt
Sveiki Zirmunu namu gyventojai. Mes irgi ieskome naujo buto. Pries pora menesiu buvome ir cia Zirmunu namuose, ziurinejome, bandeme deretis - vadybininke kuri aprodynejo butus, visiskai nesukalbama del nuolaidu buvo. Tad del siu namu nieko ir nenusprendeme... O dabar ir atpigo lyg sis projektas...

Gal kas parasykite, kaip sekasi isirengineti? Kaip namas, kaip kokybe. Juk jis jau priduotas? Gal jau yra kas baiginejate remontuotis?

Butu idomu isgirsti gyventoju - busimu gyventuoju nuomones.

Dekui smile.gif
Vicia
4u.gif Mūsų šeimynėlę irgi domina tas projektas...ieškom Žirmūnuose trijų kambarių butuko... blush2.gif
Xenta
QUOTE(silverstonelt @ 2012 01 16, 04:45)
Sveiki Zirmunu namu gyventojai. Mes irgi ieskome naujo buto. Pries pora menesiu buvome ir cia Zirmunu namuose, ziurinejome, bandeme deretis - vadybininke kuri aprodynejo butus, visiskai nesukalbama del nuolaidu buvo. Tad del siu namu nieko ir nenusprendeme... O dabar ir atpigo lyg sis projektas...

Gal kas parasykite, kaip sekasi isirengineti? Kaip namas, kaip kokybe. Juk jis jau priduotas? Gal jau yra kas baiginejate remontuotis?

Butu idomu isgirsti gyventoju - busimu gyventuoju nuomones.

Dekui smile.gif
*

Sveikos, mergaitės, taip, kainos tikrai buvo nelygstamos doh.gif O dabar skelbiama kaip ir akcija daugiausia 8 aukšto butams (tiesa, neaišku, kokios iš tikrųjų buvo kainos gyventojams, nes internete jų iki šiol tikrai nebuvo biggrin.gif )
Aš asmeniškai dar nepradėjau jokių remontų, planuoju tik pavasariop kažką, raktus irgi gausiu šį ketvirtadienį bigsmile.gif Kol kas, kiek teko bute lankytis, kokybė atrodo gera (gal ir per mažai laiko brokams išlįsti). Namas, kiek žinoma, dar nepriduotas, ruošiamasi tai padaryti vasarį ar kovą. Tai va tiek neišsamių naujienų, laukiame tuščių butukų savininkų drinks_cheers.gif
jcvetkova
Laba diena,
labai idomu suzinoti naujakuriu nuomone apie butus. Domimes siu metu siuo namu. Aciu.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.