nuomonės - atsiliepimai
Kur kainas rasti?
Aišku, kaina priklausys nuo daugelio dalykų.
O kokioj stadijoj dabar statybos?
Paskutini karta tai dar skelbe, kvadrato kaina be apdailos buvo nuo 4.500 tukstancio. Kainos kosmines. Na gal ne mums, o uzsenieciams taikoma
kainos kaip tik labia normalios, 2 k - 220-230, 3-240.000, na apytiksliai tokios kainos, aisku, dar kainu svyravimas yra priklausomai nuo auksto
Nei parduota, nei ką. Tipinis marketinginis triukas su intencija pirkite greičiau, nes galite nespėti...
Vieniem sako, kitiems nesako. Kai pradedi rimtai domėtis, pasirodo beveik niekas neparduota. Ne pirmas kartas, tipinis iki prieškrizinio lygio triukas
Pasiraseme sutarti ir laukiu nesulaukiu, kada pabaigs musu naujus namucius:) Butu isparduota tikrai daug, nes mes ziurejome kokius 5 variantus, tai 4 is ju jau buvo parduoti. Kol mes pirkome dar buvo mazesnes kainos, dabar sake pakele, nes susidomejimas didelis. Man patiko vieta, nes mums svarbus susisiekimas su miestu. Kitas dalykas, jei norisi gamtos reikia i uzmiesti kraustytis, mieste tokios ramybes niekur nerasi:(
Mes taip pat žiūrinėjom Žirmūnuose butuką tame name. Tačiau kai gyvenam Antakalnyje ir matėm kaip Žirmūnuose jau kelis metus tas namas stovėjo kaip vaiduoklis. Bei buvo neužkonservuotas (mano asmeninė nuomonė čia), kažkaip atbaidė toliau ten domėtis, ar nebus perdrėkusios ir peršalusios sienos to namo?
Kokia jūsų nuomonė apie tą namą? QUOTE(Stebukle23 @ 2011 06 21, 15:28) Pasiraseme sutarti ir laukiu nesulaukiu, kada pabaigs musu naujus namucius:) Butu isparduota tikrai daug, nes mes ziurejome kokius 5 variantus, tai 4 is ju jau buvo parduoti. Kol mes pirkome dar buvo mazesnes kainos, dabar sake pakele, nes susidomejimas didelis. Man patiko vieta, nes mums svarbus susisiekimas su miestu. Kitas dalykas, jei norisi gamtos reikia i uzmiesti kraustytis, mieste tokios ramybes niekur nerasi:( Gal galit pakomentuoti: kiek mokėjot?(kiek kvadratų, kokiam aukšte...) Iki kada žadėjo pastatyt namą?Kiek reikėjo įnešti pradinio įnašo???
Sveikos, aš irgi įsigijau 2k butą šiame name, kuris tikiuosi bus priduotas laiku ir jokių nesklandumų nekils
QUOTE(julianka123 @ 2011 08 02, 14:36) Aš mokėjau už kvadratą apie 5200-5400 Lt (tiksliai nepamenu), pas mane beveik 45 kvadratiniai metrai (2 kambariai). Kainos aišku skiriasi priklausomai nuo to, kelintame aukšte butas (kuo aukščiau, tuo brangiau). Lapkritį planuojama namą priduoti, o naujakuriai galės apsigyventi jau kovo mėnesį (taip žadama). Rezervuojant butą, prašoma sumokėti 10 000 Lt, jei viskas OK, per 30 dienų reikia įnešti 10% nuo visos sumos (rezervacijos mokestis (10 000) jau įeina į tuos 10%). Tai praktiškai, jei buto vertė 250 000, viso įnešti reikės 10 000 + 10%=25 000 ir t.t. QUOTE(Xenta @ 2011 08 23, 13:29) Aš mokėjau už kvadratą apie 5200-5400 Lt (tiksliai nepamenu), pas mane beveik 45 kvadratiniai metrai (2 kambariai). Kainos aišku skiriasi priklausomai nuo to, kelintame aukšte butas (kuo aukščiau, tuo brangiau). Lapkritį planuojama namą priduoti, o naujakuriai galės apsigyventi jau kovo mėnesį (taip žadama). Rezervuojant butą, prašoma sumokėti 10 000 Lt, jei viskas OK, per 30 dienų reikia įnešti 10% nuo visos sumos (rezervacijos mokestis (10 000) jau įeina į tuos 10%). Tai praktiškai, jei buto vertė 250 000, viso įnešti reikės 10 000 + 10%=25 000 ir t.t. Mano nuomone, ziauroka kaina. Iskaitant tai, kad tai ir be apdailos. Pridejus apdailos kaina iseitu virs 6000 Lt. uz kv.Gaunasi visiskas kosmosas QUOTE(Jazminuota @ 2011 08 23, 17:44) Mano nuomone, ziauroka kaina. Iskaitant tai, kad tai ir be apdailos. Pridejus apdailos kaina iseitu virs 6000 Lt. uz kv.Gaunasi visiskas kosmosas Šiaip jo, kaina kandžiojasi viską suskaičiavus, bet.. yra kaip yra
Sveiki,
na gal apsiskaiciavot Papildyta: QUOTE(Daivuxas @ 2011 08 28, 13:24) Sveiki, na gal apsiskaiciavot tiesa buto plotas 65 kv QUOTE(Daivuxas @ 2011 08 28, 12:55) Sveiki, na gal apsiskaiciavot Papildyta: tiesa buto plotas 65 kv Ką tik pasižiūrėjau sutartyje - kaina beveik 5300/kv.m. Ir butas 7 aukšte
Labai geras rajonas. Arti centras, puikus susisiekimas. Salia prekeybos centrai. Zodziu, gyvenk ir zvenk.
Jei ka domina kainos, tai dabar dairomes cia 3 kambariu buto. Kaina uz 1 kv.m. 4500 - 4700 lt( 6 aukstas), kylant i virsu, to pacio buto kaina isauga apie 15 - 20 tukst.
QUOTE(Patirtis3 @ 2011 08 29, 20:25) Labai geras rajonas. Arti centras, puikus susisiekimas. Salia prekeybos centrai. Zodziu, gyvenk ir zvenk. Nepasakyciau, nei vieno medzio tik is vienos puses impuls is kitos bendrabuciai ir gatves gatves. QUOTE(Jazminuota @ 2011 09 02, 10:26) Nepasakyciau, nei vieno medzio tik is vienos puses impuls is kitos bendrabuciai ir gatves gatves. jau nekalbant apie tai, kad stovi prie vienos judriausiu vilniaus sankryzu, ir dar su didele tikimybe keliu metu begyje isvysti kaimynus ant tuscio sklypo prie sio namo QUOTE(*ElGuna @ 2011 09 02, 10:31) jau nekalbant apie tai, kad stovi prie vienos judriausiu vilniaus sankryzu, ir dar su didele tikimybe keliu metu begyje isvysti kaimynus ant tuscio sklypo prie sio namo 100 proc. pritariu. Mes pradžioje irgi buvome labai rimtai susidomėję šiuo projektu. Bet įvertinus visus aukščiau minėtus minusus - visiškai praėjo noras gyventi tame name.
Man tai baisiausia, kad tuos griuvėsius, kurie 3 metus mirko ir šalo, apipudravo dabar ir prakalinėja kaip superinį dalyką. Aš tuos 3 metus diena dienon važinėjau pro šalį ir žiūrėjau į gamtos niokojamą pradėtą statybą galvodama, kad geriausia visą tą statybą būtų nugriaut. Dabar už šitą chlamą tokių kainų prašoma..... Nu kokia kokybė gyvenimo gali būti šiame dievo pamirštame name??? Ir apskritai net sovietmečiu šitoje dalyje Žirmūnų buvo gan nemažas turgus, o vėliau pradėta vystyti pramoninė dalis, nes energetiškai ši vieta netinkama gyvenamajai statybai. Nu vien žo......
QUOTE(mamymamy @ 2011 09 10, 20:23) ..... Ir apskritai net sovietmečiu šitoje dalyje Žirmūnų buvo gan nemažas turgus, o vėliau pradėta vystyti pramoninė dalis, nes energetiškai ši vieta netinkama gyvenamajai statybai. Nu vien žo...... Tai kad, kiek pamenu, toje vietoje buvo kareivinės, o vėliau parduotuvė "Šiaurinė". Jokio turgaus ten nebuvo. Gal sumaišėte su Kalvarijų turgumi?
Ar kas bandėte derėtis dėl buto kainos su "MG valda"? kol kalbejomes pasake, kad nuolaida masinos parkavimui gali padaryti, toliau ir neklausem. tai ar bandet? ar pavyko?
QUOTE(sly smile @ 2011 09 28, 13:38) Ar kas bandėte derėtis dėl buto kainos su "MG valda"? kol kalbejomes pasake, kad nuolaida masinos parkavimui gali padaryti, toliau ir neklausem. tai ar bandet? ar pavyko? Mes nusipirkom, ir draugai pirko cia buta. Buto kaina nederinama, kad ir kaip stengemes
Sveiki Zirmunu namu gyventojai. Mes irgi ieskome naujo buto. Pries pora menesiu buvome ir cia Zirmunu namuose, ziurinejome, bandeme deretis - vadybininke kuri aprodynejo butus, visiskai nesukalbama del nuolaidu buvo. Tad del siu namu nieko ir nenusprendeme... O dabar ir atpigo lyg sis projektas...
Gal kas parasykite, kaip sekasi isirengineti? Kaip namas, kaip kokybe. Juk jis jau priduotas? Gal jau yra kas baiginejate remontuotis? Butu idomu isgirsti gyventoju - busimu gyventuoju nuomones. Dekui QUOTE(silverstonelt @ 2012 01 16, 04:45) Sveiki Zirmunu namu gyventojai. Mes irgi ieskome naujo buto. Pries pora menesiu buvome ir cia Zirmunu namuose, ziurinejome, bandeme deretis - vadybininke kuri aprodynejo butus, visiskai nesukalbama del nuolaidu buvo. Tad del siu namu nieko ir nenusprendeme... O dabar ir atpigo lyg sis projektas... Gal kas parasykite, kaip sekasi isirengineti? Kaip namas, kaip kokybe. Juk jis jau priduotas? Gal jau yra kas baiginejate remontuotis? Butu idomu isgirsti gyventoju - busimu gyventuoju nuomones. Dekui Sveikos, mergaitės, taip, kainos tikrai buvo nelygstamos Aš asmeniškai dar nepradėjau jokių remontų, planuoju tik pavasariop kažką, raktus irgi gausiu šį ketvirtadienį
Laba diena,
labai idomu suzinoti naujakuriu nuomone apie butus. Domimes siu metu siuo namu. Aciu. |