Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Breketai^^^^41 tema
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas odontologei
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
sau_lu_te
Sveikinu užklydus jau į 41 temą.

Ir toliau dalinamės patarimais, guodžiame, kai skauda, džiaugiamės, kai kažkam pasisekė, rodomės, bendraujame, plepame gathering.gif

user posted image

Mūsų ortodontai

Kaune
Rasa Damušienė, 8-686-65072, Kauno ortodontijos centras, Savanorių pr. 60
Dalia Smailienė, 8-37-330533, Šv. Apolonijos stomatologijos centras, Minties rato g. 11b
Dalia Latkauskienė, 8-615-71197, Kauno ortodontijos centras, Savanorių pr. 60
Ieva Buškienė, 8-37-387560, KMUK Ortodontijos klinika, J.Lukšos-Daumanto g. 6
Eglė Zasčiurinskienė, 8-37-387560, KMUK Ortodontijos klinika, J.Lukšos-Daumanto g. 6
Viktorija Krušinskienė, 8-37-378379, Ortodontijos klinika, Baltijos g. 42
Alė Gaidytė, 8-687-50735, KMUK Ortodontijos klinika, J.Lukšos-Daumanto g. 6
Irma Andziulienė, 8-37-755075, Neodenta, Baltų pr. 49A
Skirmantė Obelienienė, Kauno Šilainių poliklinika, Baltų pr. 7/R. Vėbrienės odontologijos kabinetas, Pakraščio g. 21, 8-687-12077

Vilniuje
Mindaugas Šarva, 8-5-2715367, "Domus dentes", Vytauto g. 46/1-2
Dalia Latkauskienė, 8-615-71197, 8-5-2760725,"Vilniaus implantologijos centras", Polocko g. 21/Žvirgždyno g. 1
Eugenija Bučinskienė, 8-610-11222, 8-686-69966 "Dantų harmonija" A.Juozapavičiaus g. 6A
Janina Stoma, 8-614-36878, K.Ladygos g. 1-123
Vita Budrienė, 8-615-71197, 8-5-2760725,"Vilniaus implantologijos centras", Polocko g. 21/Žvirgždyno g. 1

Gausios mūsų gretos:

user posted image

Mes turime savo fotoalbumą, kuriame dalinamės pokyčiais pakeliui į gražią šypseną. Prisijungimo duomenys suteikiami tik aktyviai bendraujantiems temoje, įtrauktiems į sąrašą ir ketinantiems pasirodyti forumo dalyviams

user posted image
inggusik
Labas rytas, aciu uz naujus namucius 4u.gif Cia akcija higienai, gal kam reikia smile.gif
http://beta.lt/kaunas/akcija/3484357/66-li...e-danteja-kaune
aistuliaa
Labas rytas, ačiū už naują temą 4u.gif

Siaubingai skauda dantis viršutinius, gerai ten sukabino matyt juos tiems tarpams uždarinėt rolleyes.gif ir dar elastikus nakčiai dėjausi... Reikia šiandien susikontaktuos su gydytoja ir paklausti...

Gal kas žinot kur antradieniais dirba Budrienė? Nereiktų asmeniniu tel. trukdyt smile.gif

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Garbingas 5-tukas biggrin.gif vadinasi, kad aš irgi rašau bakalaurą doh.gif
sau_lu_te 79
aistuliaa 78
Flegma 47
beprotiskai_fantastiska 42
blondie* 34
blaze
Jungiuos į temutę 4u.gif

Kaip dantį vieną maudžia, jau buvau pamiršus šitą jausmą biggrin.gif bet kažkaip net visai smagus jausmas, įsivaizduoju kad jau veiksmas labai vyksta biggrin.gif
pantera negra
[quote=aistuliaa,2011 05 17, 08:04]
Labas rytas, ačiū už naują temą 4u.gif

Gal kas žinot kur antradieniais dirba Budrienė? Nereiktų asmeniniu tel. trukdyt smile.gif

Siaip tikrai zinau, kad ji dar dirba Denticijoj Grybo g, bet nezinau, kuriuo laiku, nes lygtai vienom dienom is ryto, kitom po pietu smile.gif

As tai nesuprantu savo dantu. Po vizito praejo gal kokios 3 savaites ir pradejo skaudeti kruminius dantis. Nakti net elastiku negaliu detis g.gif Paveluotai jie kazkaip sureagavo, nes pirma savaite po vizito viskas normaliai buvo smile.gif
~Artemidė ~
bigsmile.gif kaip greit temos priplepamos.

Merginos, kalbat apie dantenų apipjaustymą lazeriu g.gif Tai gal visgi žinot kaip ši procedūra vyksta - su ar be vietinio nuskausminimo ax.gif
ajaja
sau_lu_te, aciu uz temuke 4u.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 17, 07:04)
Garbingas 5-tukas  biggrin.gif  vadinasi, kad aš irgi rašau bakalaurą  doh.gif
*

kurios labiausiai uzsiemusios, tos daugiausiai visko ir speja smile.gif
aistuliaa
Nesuprantu ar aš kabinėjuosi prie savo centro, ar jis man tikrai važiuoja dar labiau, vos ne per pusę apatinio dantuko nuėjęs doh.gif

QUOTE(pantera negra @ 2011 05 17, 11:09)
Siaip tikrai zinau, kad ji dar dirba Denticijoj Grybo g, bet nezinau, kuriuo laiku, nes lygtai vienom dienom is ryto, kitom po pietu smile.gif

Ačiū, pasiskambinau, kolkas nėra jos, bet bus, tai tikiuosi susisiekti smile.gif
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2011 05 17, 11:20)

Merginos, kalbat apie dantenų apipjaustymą lazeriu  g.gif  Tai gal visgi žinot kaip ši procedūra vyksta - su ar be vietinio nuskausminimo  ax.gif
*

Aš be nuskausminimo neleisiu, kad man kažką darytų biggrin.gif
blaze
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2011 05 17, 11:20)

Merginos, kalbat apie dantenų apipjaustymą lazeriu  g.gif  Tai gal visgi žinot kaip ši procedūra vyksta - su ar be vietinio nuskausminimo  ax.gif
*

kiek domėjausi tai lyg be nuskausminimo, nes ten tik patį kraštelį nuima, kuris neskausmingas, kaip man gydytoja aiškino ten kažkiek yra kur dantis su dantena nesuaugęs, tai va tą dalį, kol kas nieko rimčiau nesiskambinėjau ir konsultacijose nebuvau, pirma laukiu kol breketus nuims, gal sumastysiu, kad net nereiks man smile.gif kainos kiek klinikose Vilniuj ieškojau vieno danties 150-250 Lt
aistuliaa
QUOTE(blaze @ 2011 05 17, 15:06)
kiek domėjausi tai lyg be nuskausminimo, nes ten tik patį kraštelį nuima, kuris neskausmingas, kaip man gydytoja aiškino ten kažkiek yra kur dantis su dantena nesuaugęs, tai va tą dalį, kol kas nieko rimčiau nesiskambinėjau ir konsultacijose nebuvau, pirma laukiu kol breketus nuims, gal sumastysiu, kad net nereiks man smile.gif kainos kiek klinikose Vilniuj ieškojau vieno danties 150-250 Lt
*

O kokiose klinikose daro? kaip tiksliai vadinasi ta procedūra, nes nežinau kaip ieškot g.gif

Prisiskambinau Budrienei, sakė nebesidėti elastikų... ax.gif
~Artemidė ~
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 17, 13:50)
Aš be nuskausminimo neleisiu, kad man kažką darytų  biggrin.gif
*

biggrin.gif o aš atvirkščiai - leisiu tik tuo atveju, jei BE nuskausminimo cool.gif

QUOTE(blaze @ 2011 05 17, 15:06)
*

bigsmile.gif kai/jei turėsit daugiau žinių - papasakokit čia mirksiukas.gif
gretoote
Va ir vel nauja tema. thumbup.gif Aciu. 4u.gif
O as vis dar laukiu breketu klijavimo, nebedaug liko. smile.gif Biskeli neramu. unsure.gif
aistuliaa
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2011 05 17, 15:14)
biggrin.gif o aš atvirkščiai - leisiu tik tuo atveju, jei BE nuskausminimo  cool.gif

Kodėl? cool.gif
inggusik
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 17, 13:50)
Nesuprantu ar aš kabinėjuosi prie savo centro, ar jis man tikrai važiuoja dar labiau, vos ne per pusę apatinio dantuko nuėjęs  doh.gif

Man ir pastaruoju metu atrodo, kad centras nuvazeves daugiau nei buvo pries dedantis breketus g.gif Bet manau susitvarkys viskas, tai nepergyvenu labai smile.gif
Bon_Bon.
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 17, 16:13)
Prisiskambinau Budrienei, sakė nebesidėti elastikų...  ax.gif
*

Taip trumpai elastikus nesiojai? Ar dar veliau teks juos panesioti? ax.gif
aistuliaa
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 05 17, 16:03)
Taip trumpai elastikus nesiojai? Ar dar veliau teks juos panesioti? ax.gif
*

Aha, pusė mėn. tik išėjo... Nežinau kaip vėliau bus, dabar eisiu pas Budrienę birželio 20, tada bus matyt smile.gif
intelligence
Sveikos, ačių už namučius 4u.gif

Na va, ačiū die bent ne didžiausia plepsė aš biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ajaja gerai sakai, aš kai tik įsidirbu kažkur, tai tiek energijos atsiranda viskam biggrin.gif bijau, kad per vasarą neaptingčiau paskui biggrin.gif
Flegma
Uz nauja tema 4u.gif
Sedziu be pulsa, ant tiek nusibegiojau darbe. Grizus pirmu taikymu elastikus susikabinau. Sedziu daba patenkyta.

Gretoote, ko tu bijai del breketu? Juk neskaust, kai juos uzded. Keists jausmas tik.Bent jau mana nuomone.
aistuliaa
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 05 17, 16:32)
Sveikos, ačių už namučius  4u.gif

Na va, ačiū die bent ne didžiausia plepsė aš  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif ajaja gerai sakai, aš kai tik įsidirbu kažkur, tai tiek energijos atsiranda viskam  biggrin.gif bijau, kad per vasarą neaptingčiau paskui  biggrin.gif
*

Aš irgi seniai pastebėjus, atrodo kuo daugiau darbų turi, tuo labiau viską spėji smile.gif
~Artemidė ~
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 17, 15:28)
Kodėl?  cool.gif
*

smile.gif nes esu alergiška jam ax.gif todėl viską, kam reikia vietinės anestezijos gaunu darytis su pilna narkoze wacko.gif
intelligence
Blemba, susinervijau blink.gif žiūrėjau į savo kaplius (kaip Flegma pasakytų lotuliukas.gif ) ir pamačiau, kad tarp apatinių atsirado tarpukas doh.gif ir grynai matosi dėl to, kad vienas dantis smarkiai pašlifuotas.... blemba.. tai kai pravalas.. nu bet gal ryt uždės kokią grandinėlę ir sueis jie kai pnors doh.gif beje, an ryt vizitas - pagal viską turėtų jau parašyt datą nuėmimui blush2.gif (bleeemba kaip noriu kad iki birželio 22 nuimtu ax.gif galėčiau bent su magistro diplomu jau gražius dantus šiept biggrin.gif ) bet tyyyliai... nes dažnai kai garsiai išsakai savo norus, tai neišsipildo schmoll.gif lotuliukas.gif
aistuliaa
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 05 17, 17:19)
Blemba, susinervijau   blink.gif žiūrėjau į savo kaplius (kaip Flegma pasakytų lotuliukas.gif ) ir pamačiau, kad tarp apatinių atsirado tarpukas  doh.gif ir grynai matosi dėl to, kad vienas dantis smarkiai pašlifuotas.... blemba.. tai kai pravalas.. nu bet gal ryt uždės kokią grandinėlę ir sueis jie kai pnors  doh.gif beje, an ryt vizitas - pagal viską turėtų jau parašyt datą nuėmimui  blush2.gif (bleeemba kaip noriu kad iki birželio 22 nuimtu  ax.gif galėčiau bent su magistro diplomu jau gražius dantus šiept  biggrin.gif ) bet tyyyliai... nes dažnai kai garsiai išsakai savo norus, tai neišsipildo  schmoll.gif  lotuliukas.gif
*

Nieko tas tarpelis, koks pas mane tarpas buvo tarp apatinių pasidaręs, greitai užtraukia juos biggrin.gif aš tai per diplomų įteikimus geležine šypsena šypsosiuos lotuliukas.gif tikiuosi dar bent bus ką įteikti lotuliukas.gif
Flegma
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 05 17, 17:19)
Blemba, susinervijau  blink.gif žiūrėjau į savo kaplius (kaip Flegma pasakytų lotuliukas.gif ) ir pamačiau, kad tarp apatinių atsirado tarpukas  doh.gif ir grynai matosi dėl to, kad vienas dantis smarkiai pašlifuotas.... blemba.. tai kai pravalas.. nu bet gal ryt uždės kokią grandinėlę ir sueis jie kai pnors  doh.gif beje, an ryt vizitas - pagal viską turėtų jau parašyt datą nuėmimui  blush2.gif (bleeemba kaip noriu kad iki birželio 22 nuimtu  ax.gif galėčiau bent su magistro diplomu jau gražius dantus šiept  biggrin.gif ) bet tyyyliai... nes dažnai kai garsiai išsakai savo norus, tai neišsipildo  schmoll.gif  lotuliukas.gif
*

Gerai, ka spejau pasilenkt, bo gera pusplyte svystelejai i mana darza. Butum krami praskelus. Tada dieniki isvis topini butu! biggrin.gif
Tai gal uztrauks tan tarpa. Virs menesia lika... Nenukabyk noses.
As tai negaliu nieka palanuotis, bo kaip sakant suds gaunas. schmoll.gif
sau_lu_te
Na aistuliaa mudvi pleputes... bet nieko, svarbu viska spejam...

labai atsiprasau jei kas temoje ne taip, ryte paskubomis pries darba kuriau, kad turetumet kur rasyti.... net sarasiuko nepataisiau blush2.gif
intelligence
QUOTE(Flegma @ 2011 05 17, 17:30)
Gerai, ka spejau pasilenkt, bo gera pusplyte svystelejai i mana darza. Butum krami praskelus. Tada dieniki isvis topini butu!  biggrin.gif
Tai gal uztrauks tan tarpa. Virs menesia lika... Nenukabyk noses.
As tai negaliu nieka palanuotis, bo kaip sakant suds gaunas.  schmoll.gif
*

Nu jau nu jau, jokia pusplytė neskriejo biggrin.gif aš myliu žemaičius, pati pusiau tokia - mama gryna žemaitė, tik niekada negyvenau ten, o mama niekad nežemaičiavo biggrin.gif
asta_pasta_prakasta
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 05 17, 16:32)
Sveikos, ačių už namučius  4u.gif

Na va, ačiū die bent ne didžiausia plepsė aš  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif ajaja gerai sakai, aš kai tik įsidirbu kažkur, tai tiek energijos atsiranda viskam  biggrin.gif bijau, kad per vasarą neaptingčiau paskui  biggrin.gif
*

o aš tiek darbų turiu, kad vos nepamiršau į vizitą doh.gif
noriu ATOSTOGŲŲŲŲŲŲ gun_rifle.gif gun_rifle.gif gun_rifle.gif
Flegma
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 05 17, 17:53)
Nu jau nu jau, jokia pusplytė neskriejo  biggrin.gif aš myliu žemaičius, pati pusiau tokia - mama gryna žemaitė, tik niekada negyvenau ten, o mama niekad nežemaičiavo  biggrin.gif
*

Mana tevukai taip snek, as taip sneku. Mana draugai is pradziu tureja "Flegmas zodyneli" . Daba be jo apsien, bet ne visada. blush2.gif
Ka but i tema.... Ziuriu, ka mana dantai statos po biski i vietas. Jau daug lengviau i viena tarpuka uzkist tan maza sepciuka. Siandie ziurau, ka tas dantis labiau matos( praded islist, kaip sakant, is uz kampa) biggrin.gif Kazkaip su laiku smagiau i veidrodi pasizret( bent dantu atzvilgiu). mirksiukas.gif
gretoote
QUOTE(Flegma @ 2011 05 17, 16:54)
Gretoote, ko tu bijai del breketu? Juk neskaust, kai juos uzded. Keists jausmas tik.Bent jau mana nuomone.
*

Nebijau, baimes nebera, nes padejo ir paprotino sio forumo mergaites. 4u.gif
Tik siaip toks jauduliukas yra, kaip cia bus kai uzdes, koks jausmas ir pan. smile.gif
sau_lu_te
QUOTE(gretoote @ 2011 05 17, 19:07)
Nebijau, baimes nebera, nes padejo ir paprotino sio forumo mergaites.  4u.gif
Tik siaip toks jauduliukas yra, kaip cia bus kai uzdes, koks jausmas ir pan. smile.gif
*

viskas bus puiku...
va kai uzdejo virsu nei tokio skausmo buvo, nieko...
na su apacia dabar biski kankinuosi, bet greit praeis....
*4ever
Sveikos 4u.gif Jau ganą ilgą laiką čia buvau tyli skaitytoja,nes žinau,akd tik pradėsiu rašyt,ada atsiras vis didesnis noras čia lankytis,o juk mokytis reikia biggrin.gif bet visgi noris pabendrauti su breketininkėmis 4u.gif Viršutiniems jau virš metų,apačiai-8mėn.Pokyčiai yra,nieko nesakau,bet tikriausiai norėjau visko ir greitai.Aišku,dar tikėjausi,kad visuomet bus tik breketai,na tie kvadračiukai ir lankas,nebus jokių gumyčių ir pan.Bet kiek jau aš prisikankinau su tais tarpais doh.gif dabar užtraukinėja tarpus ir bando pastatyti centrą į vietą.Prisipažinsiu,grįžaus šiandien iš ortodontės,pasižiūrėjau į veidrodį ir jau kokia 3h kai sėdžiu su ašaromis akyse.Turėjau jau visokių nesąm burnoj,bet dabar išvis šakės.Nežinau,gal čia aš hiperbolizuoju,bet..Uždėjo lanką su kažkokiom 2 kilputėm ir dar umytės aplink,elastikus nešiot,na žodžiu.Iki šiol dar nė karto nesigailėjau dėl breketu,bet dabar jau tikrai imu.Gal čia trumpalaikė silpnumo akimirka,gal oras veikia,na net pati nežinau,bet jau nieko nesinori doh.gif
Tiesa,atsiųskit man,jei gait,albumiuko duomenis,nes pamenu,kad esu įkėlus ten nuotraukas,įkelčiau šiandienos ft.
gretoote
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 05 17, 19:50)
viskas bus puiku...
va kai uzdejo virsu nei tokio skausmo buvo, nieko...
na su apacia dabar biski kankinuosi, bet greit praeis....
*

man des ir apacia ir virsu is karto. Sake taip bus geriau, nes neuzsites gydymas, kaip butu jei detu atskirai.. Na matysim kaip cia bus. smile.gif
O tu nepergyvenk, praeis. Juk pradzios be pabaigos nebuna. mirksiukas.gif Jei turi gali isgert Nimesil (miltukai), jis nuo skausmo ir nuo uzdegimo tuo paciu, man padeda labai. Tik gaila, kad jis tik su receptu parduodamas, bet viena karta gavau vaistininkes graziai paprasius. ax.gif Uztat dabar visada dantistes paprasau recepto, jei pasako ar pati zinau, kad skaudes.
sau_lu_te
QUOTE(gretoote @ 2011 05 17, 20:06)
man des ir apacia ir virsu is karto. Sake taip bus geriau, nes neuzsites gydymas, kaip butu jei detu atskirai.. Na matysim kaip cia bus.  smile.gif
O tu nepergyvenk, praeis. Juk pradzios be pabaigos nebuna.  mirksiukas.gif Jei turi gali isgert Nimesil (miltukai), jis nuo skausmo ir nuo uzdegimo tuo paciu, man padeda labai. Tik gaila, kad jis tik su receptu parduodamas, bet viena karta gavau vaistininkes graziai paprasius.  ax.gif Uztat dabar visada dantistes paprasau recepto, jei pasako ar pati zinau, kad skaudes.
*

nimesilio turiu... uzsipirkau...
na dabar skausmas aprimo tai negersiu nakciai manau nieko... nors diena taip ziauriai buvo uzeje... manau dar pora dienu ir pamirsiu ta dantu skausma... tik keista kai negali kramtyt normaliai, pusiau nekramtyta maista ryt tenka arba virska trint..
Flegma
QUOTE(*4ever @ 2011 05 17, 20:02)
Sveikos 4u.gif  Prisipažinsiu,grįžaus šiandien iš ortodontės,pasižiūrėjau į veidrodį ir jau kokia 3h kai sėdžiu su ašaromis akyse.Turėjau jau visokių nesąm burnoj,bet dabar išvis šakės.Nežinau,gal čia aš hiperbolizuoju,bet..Uždėjo lanką su kažkokiom 2 kilputėm ir dar umytės aplink,elastikus nešiot,na žodžiu.Iki šiol dar nė karto nesigailėjau dėl breketu,bet dabar jau tikrai imu.Gal čia trumpalaikė silpnumo akimirka,gal oras veikia,na net pati nežinau,bet jau nieko nesinori doh.gif
*

Labuks, nenukabink nosies. Gal siaip uzeja tokia silpnuma akimirka? Gal ryt nuotaika bus geresne? 4u.gif Cia tu susinervinai, ka tiek daug viska priraizgioja, a kaip? Visi norem greita rezultata, bet ne visada taip gaunas kaip mes norem. Auksciau nosiuka! friends.gif

Sau_lu_te, neuzdelsk iki prades ziauriai skaudet!
Papildyta:
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 05 17, 18:01)
o aš tiek darbų turiu, kad vos nepamiršau į vizitą  doh.gif 
noriu ATOSTOGŲŲŲŲŲŲ  gun_rifle.gif  gun_rifle.gif  gun_rifle.gif
*

Kada vizits?
Jauciu visi cia norem atostogu. Mana atostogas kaip i nuplauki...
sau_lu_te
QUOTE(Flegma @ 2011 05 17, 20:38)
Labuks, nenukabink nosies. Gal siaip uzeja tokia silpnuma akimirka? Gal ryt nuotaika bus geresne?  4u.gif  Cia tu susinervinai, ka tiek daug viska priraizgioja, a kaip? Visi norem greita rezultata, bet ne visada taip gaunas kaip mes norem. Auksciau nosiuka!  friends.gif

Papildyta:

Kada vizits?
*

tai sakiau jei biski jau prades mausti nakciai isgersiu biski silpnesne kokia tabletike wub.gif
gretoote
*

Jo rimtai, isgerk Nimesil vakare pries einant miegoti ir miegosi ramiai bent, nereikes kankintis nakti. drinks_cheers.gif
sau_lu_te
Vel isikandau...
gydytoja sake atsargiai neisikask, per tuos grybukus i zanda ar liezuvi... nu tai jai reikejo tik pasakyt... tai i diena simta kart isikandu...
Flegma
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 05 17, 20:51)
Vel isikandau...
gydytoja sake atsargiai neisikask, per tuos grybukus i zanda ar liezuvi... nu tai jai reikejo tik pasakyt... tai i diena simta kart isikandu...
*

Vargsti su grybukais. lotuliukas.gif Tai jau zakon podlasti, kaip sakant. Tik pasaka, ka saugokis, ke neisikastum, tai butinai taip i atsitiks. 4u.gif
*4ever
Labuks, nenukabink nosies. Gal siaip uzeja tokia silpnuma akimirka? Gal ryt nuotaika bus geresne?  4u.gif  Cia tu susinervinai, ka tiek daug viska priraizgioja, a kaip? Visi norem greita rezultata, bet ne visada taip gaunas kaip mes norem. Auksciau nosiuka!  friends.gif

Nežinau,gal susidėjo per daug visko į vieną.Dar dabar egzaminai tie,atrodo nieko nemoku doh.gif labai nuliūdino,kad paskutinis skambutis jau kitą sav,o šypsotis negalėsiu norm verysad.gif dar pakl.gydytojos ar ilgam šitas naujas lankas,sako:na keletui mėnesių,žinau,kad nepatinka,kad išleistuvės,na bet negarantuoju,kad iki išleistuvių pakeisim. Na tai irgi nelabai,suknelės ieškau,apie šukuoseną mąstau o čia tie dantys viską dar sugadins,na žodžiu doh.gif
Tiesa,nuotraukas įkelsiu rytoj,nes pažiūrėjau,jog prie nenatūralios šviesos nekas gaunas g.gif
Tinar
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 05 17, 18:19)
Blemba, susinervijau   blink.gif žiūrėjau į savo kaplius (kaip Flegma pasakytų lotuliukas.gif ) ir pamačiau, kad tarp apatinių atsirado tarpukas  doh.gif ir grynai matosi dėl to, kad vienas dantis smarkiai pašlifuotas.... blemba.. tai kai pravalas.. nu bet gal ryt uždės kokią grandinėlę ir sueis jie kai pnors  doh.gif beje, an ryt vizitas - pagal viską turėtų jau parašyt datą nuėmimui  blush2.gif (bleeemba kaip noriu kad iki birželio 22 nuimtu  ax.gif galėčiau bent su magistro diplomu jau gražius dantus šiept  biggrin.gif ) bet tyyyliai... nes dažnai kai garsiai išsakai savo norus, tai neišsipildo  schmoll.gif  lotuliukas.gif
*

jatau kaip faaainaaaa wub.gif tegu tik raso..na aisku tik kad viska sutvarkytu kaip turi but..nes po to jau nebesidesim gi atgal:D

Sveikos ..jungiuosi i nauja temute 4u.gif
na ka ir as pedinsiu si 4 tadieni ivizita..kaip as lauuukiu bigsmile.gif jau pradeda atsibosti tie breketukai .jau pradeda..o jei reiktu 2metus nesioti tai nezinau kaip reiktu iskesti doh.gif o gal dar ir reiks:D cia prisisvajojau kad sia vasara nuims..na bent taip minejo.kad liepa galllllll biggrin.gif bet kazi..kad man dar milimetro ten , milimetro ten reik..tiek nedaug o taip letai pradejo judet.. doh.gif sakandis ciki piki...centrai kaip ir sutampa..fotkint bijau doh.gif

asta_pasta_prakasta
[quote=Flegma,2011 05 17, 20:38]
Labuks, nenukabink nosies. Gal siaip uzeja tokia silpnuma akimirka? Gal ryt nuotaika bus geresne? 4u.gif Cia tu susinervinai, ka tiek daug viska priraizgioja, a kaip? Visi norem greita rezultata, bet ne visada taip gaunas kaip mes norem. Auksciau nosiuka! friends.gif
*

[/quote]

aš irgi manau, kad su laiku praeis tas liūdesys smile.gif nėr ir tos gumos taip blogai:) aš dabar jei tik išsiemu elastikus (ypač valgant, kad vėl nepraryčiau:) tai jaučiuosi tokia tuščiaburnė biggrin.gif

Papildyta:

Kada vizits?
*

[/quote]

šian buvo vizitas. prisuko grandinėlių ir pakeitė gumkes. lankų nekeitė.
Flegma
QUOTE(*4ever @ 2011 05 17, 21:14)
Nežinau,gal susidėjo per daug visko į vieną.Dar dabar egzaminai tie,atrodo nieko nemoku doh.gif  labai nuliūdino,kad paskutinis skambutis jau kitą sav,o šypsotis negalėsiu norm verysad.gif dar pakl.gydytojos ar ilgam šitas naujas lankas,sako:na keletui mėnesių,žinau,kad nepatinka,kad išleistuvės,na bet negarantuoju,kad iki išleistuvių pakeisim. Na tai irgi nelabai,suknelės ieškau,apie šukuoseną mąstau o čia tie dantys viską dar sugadins,na žodžiu doh.gif
Tiesa,nuotraukas įkelsiu rytoj,nes pažiūrėjau,jog prie nenatūralios šviesos nekas gaunas g.gif
*

As pries egzus is vis zverim pasidarydavau. Tava atveju buc jauciu is vis nukvakus.
Ka padrysi, jei iki isleistuviu nepakeis lanka. Pagalvok, taip- paskui VISA gyvenima galesi dziaugtis grazia sypsena. friends.gif Dantys nesugadins daugiau nei pati savi nuteiki. Paistenk galvot apie tai teigiamai( nors ma cia bepigu sneket( siuo atveju rasyt)). console.gif
P.S. o gal da pakeis tas vielas? Kada sekantis vizits?
Papildyta:
Nesuprantu kokiu jum te grandineliu prisuk? Cia pas jumi paprasti breketukai? g.gif
*4ever
QUOTE(Flegma @ 2011 05 17, 21:32)
As pries egzus is vis zverim pasidarydavau. Tava atveju buc jauciu is vis nukvakus.
Ka padrysi, jei iki isleistuviu nepakeis lanka. Pagalvok, taip- paskui VISA gyvenima galesi dziaugtis grazia sypsena. friends.gif  Dantys nesugadins daugiau nei pati savi nuteiki. Paistenk galvot apie tai teigiamai( nors ma cia bepigu sneket( siuo atveju rasyt)).  console.gif
P.S. o gal da pakeis tas vielas? Kada sekantis vizits?
Papildyta:
Nesuprantu kokiu jum te grandineliu prisuk? Cia pas jumi paprasti breketukai? g.gif
*

Na bet vis vieną norisi kuo geresnės šventės blush2.gif Stengiuosi aš save nuteikti teigiamai,bet pasižiūriu į veidrodį ir vėl negera daros. doh.gif Sekantis vizitas 06 20,o išleistuvės kažkur liepos vidury.Turėčiau dar speti,jei susitarti, 2 kartus nueiti,tai jau maldausiu,kad keistų biggrin.gif
Pas mane safyriniai breketai.Aš rytoj nufotkinsiu ir parodysiu,nes nepaaiškinsiu aš normaliai. biggrin.gif Viela ten viena,bet su 2 kabliukais ir kai šypsausi(o šypsausi plačiai) tai užsikabina lūpos už tų kabliukų ir kaip vampyras atrodau biggrin.gif Ir šiaip kaip šneku jie matosi,na tiesiog atkreipia dėm ir mane tai erzina doh.gif Bet bent vienas pliusas šiandien,kad nuėmė lanką tą,kuris prie gomurio,tik nežinia ar ilgam.
Beje,ačiū už palaikymą friends.gif
Flegma
QUOTE(*4ever @ 2011 05 17, 21:50)
Na bet vis vieną norisi kuo geresnės šventės blush2.gif Stengiuosi aš save nuteikti teigiamai,bet pasižiūriu į veidrodį ir vėl negera daros. doh.gif Sekantis vizitas 06 20,o išleistuvės kažkur liepos vidury.Turėčiau dar speti,jei susitarti, 2 kartus nueiti,tai jau maldausiu,kad keistų biggrin.gif
Pas mane safyriniai breketai.Aš rytoj nufotkinsiu ir parodysiu,nes nepaaiškinsiu aš normaliai. biggrin.gif Viela ten viena,bet su 2 kabliukais ir kai šypsausi(o šypsausi plačiai) tai užsikabina lūpos už tų kabliukų ir kaip vampyras atrodau biggrin.gif  Ir šiaip kaip šneku jie matosi,na tiesiog atkreipia dėm ir mane tai erzina doh.gif Bet bent vienas pliusas šiandien,kad nuėmė lanką tą,kuris prie gomurio,tik nežinia ar ilgam.
Beje,ačiū už palaikymą friends.gif
*

Tikekimes,ka birzelia 20 bus gera diena! 4u.gif
Nu va, matai pati, ka yr i geru naujienu( to lanka nuemima)! thumbup.gif
*4ever
QUOTE(Flegma @ 2011 05 17, 21:58)
Tikekimes,ka birzelia 20 bus gera diena! 4u.gif 
Nu va, matai pati, ka yr i geru naujienu( to lanka nuemima)! thumbup.gif
*

aš irgi tikiuosi.
o kaip tavo dantukai? smile.gif
aistuliaa
QUOTE(*4ever @ 2011 05 17, 20:02)
dabar užtraukinėja tarpus ir bando pastatyti centrą į vietą.

Centrą su elastikais tvarko?
Ar atsiuntė kas nors duomenis? Jei ne, brūkštelk man až wink.gif
QUOTE(*4ever @ 2011 05 17, 21:50)

Na kas jau čia tokio tie breketai per šventę, aš su breketais draugės vestuvėse dalyvavau, diplomų įteikimas irgi laukia, jau tikrai breketai švenčių negadina smile.gif
Flegma
QUOTE(*4ever @ 2011 05 17, 22:03)
aš irgi tikiuosi.
o kaip tavo dantukai? smile.gif
*

Nu tai liuks!

Krut po biski. Jauciu bus darba su sukandima tavrkymu. blink.gif
aistuliaa
QUOTE(Flegma @ 2011 05 17, 22:08)

Krut po biski. Jauciu bus darba su sukandima tavrkymu. blink.gif
*

O gal ir ne, aš buvau nusiteikusi, kad sukandimas baisiausiai taisomas, o viskas geriau vyksta nei tikėtasi buvo wink.gif
*fabulouslife*
kitoje temeleje manau mane jau galit istrinti smile.gif visgi mano traukinys jau nuvaziavo.. ir taip didelis tas sarasiukas, tai kad nebutu per daug nereikalingu zmoniu mane galit istrynt smile.gif uzsuksiu dar retkarciais smile.gif
blaze
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 17, 15:13)
O kokiose klinikose daro? kaip tiksliai vadinasi ta procedūra, nes nežinau kaip ieškot  g.gif
*

Dantenų perkontūravimas, kažkur buvau ir kitaip užmačius, tik nebeprisimenu g.gif šiaip žiūrėti geriausia prie lazerinių procedūrų smile.gif

QUOTE(inggusik @ 2011 05 17, 15:58)
Man ir pastaruoju metu atrodo, kad centras nuvazeves daugiau nei buvo pries dedantis breketus g.gif Bet manau susitvarkys viskas, tai nepergyvenu labai smile.gif
*

pas mane irgi jis nuvažiavęs labiau, bet ir sąkandis šiek tiek išsikreipęs, ko nebuvo iki breketų, sutvarkys mirksiukas.gif

QUOTE(sau_lu_te @ 2011 05 17, 20:51)
Vel isikandau...
*

dar pora dienų ir nusivalgys šiek tiek, bus paprasčiau smile.gif pas mane jau iš viso nesijaučia kad uždėta, tik matosi ta plombė mėlyna biggrin.gif
*4ever
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 17, 22:06)
Centrą su elastikais tvarko?
Ar atsiuntė kas nors duomenis? Jei ne, brūkštelk man až wink.gif
Na kas jau čia tokio tie breketai per šventę, aš su breketais draugės vestuvėse dalyvavau, diplomų įteikimas irgi laukia, jau tikrai breketai švenčių negadina smile.gif
*

Taip,su elastikais.Dar kai tarpus užtraukinėja, tokias ant dantų gumeles su tarpukais užkabino,tai irgi pastums centrą.Taip,duomenis jau atsiuntė smile.gif
Man gadina būtient ta viela,kuri dabar uždėta.Na tikrai nekaip atrodo.O šiaip šimtadienį atšvenčiau su breketasi,viskas puiku,bet atrodė jie kitaip tada smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.