sau_lu_te
2011 05 17, 06:12
Sveikinu užklydus jau į 41 temą. Ir toliau dalinamės patarimais, guodžiame, kai skauda, džiaugiamės, kai kažkam pasisekė, rodomės, bendraujame, plepame  Mūsų ortodontaiKauneRasa Damušienė, 8-686-65072, Kauno ortodontijos centras, Savanorių pr. 60 Dalia Smailienė, 8-37-330533, Šv. Apolonijos stomatologijos centras, Minties rato g. 11b Dalia Latkauskienė, 8-615-71197, Kauno ortodontijos centras, Savanorių pr. 60 Ieva Buškienė, 8-37-387560, KMUK Ortodontijos klinika, J.Lukšos-Daumanto g. 6 Eglė Zasčiurinskienė, 8-37-387560, KMUK Ortodontijos klinika, J.Lukšos-Daumanto g. 6 Viktorija Krušinskienė, 8-37-378379, Ortodontijos klinika, Baltijos g. 42 Alė Gaidytė, 8-687-50735, KMUK Ortodontijos klinika, J.Lukšos-Daumanto g. 6 Irma Andziulienė, 8-37-755075, Neodenta, Baltų pr. 49A Skirmantė Obelienienė, Kauno Šilainių poliklinika, Baltų pr. 7/R. Vėbrienės odontologijos kabinetas, Pakraščio g. 21, 8-687-12077 VilniujeMindaugas Šarva, 8-5-2715367, "Domus dentes", Vytauto g. 46/1-2 Dalia Latkauskienė, 8-615-71197, 8-5-2760725,"Vilniaus implantologijos centras", Polocko g. 21/Žvirgždyno g. 1 Eugenija Bučinskienė, 8-610-11222, 8-686-69966 "Dantų harmonija" A.Juozapavičiaus g. 6A Janina Stoma, 8-614-36878, K.Ladygos g. 1-123 Vita Budrienė, 8-615-71197, 8-5-2760725,"Vilniaus implantologijos centras", Polocko g. 21/Žvirgždyno g. 1 Gausios mūsų gretos: Mes turime savo fotoalbumą, kuriame dalinamės pokyčiais pakeliui į gražią šypseną. Prisijungimo duomenys suteikiami tik aktyviai bendraujantiems temoje, įtrauktiems į sąrašą ir ketinantiems pasirodyti forumo dalyviams
inggusik
2011 05 17, 06:47
Labas rytas, aciu uz naujus namucius  Cia akcija higienai, gal kam reikia http://beta.lt/kaunas/akcija/3484357/66-li...e-danteja-kaune
aistuliaa
2011 05 17, 08:04
Labas rytas, ačiū už naują temą Siaubingai skauda dantis viršutinius, gerai ten sukabino matyt juos tiems tarpams uždarinėt  ir dar elastikus nakčiai dėjausi... Reikia šiandien susikontaktuos su gydytoja ir paklausti... Gal kas žinot kur antradieniais dirba Budrienė? Nereiktų asmeniniu tel. trukdyt  ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Garbingas 5-tukas  vadinasi, kad aš irgi rašau bakalaurą sau_lu_te 79 aistuliaa 78 Flegma 47 beprotiskai_fantastiska 42 blondie* 34
Jungiuos į temutę Kaip dantį vieną maudžia, jau buvau pamiršus šitą jausmą  bet kažkaip net visai smagus jausmas, įsivaizduoju kad jau veiksmas labai vyksta
pantera negra
2011 05 17, 10:09
[quote=aistuliaa,2011 05 17, 08:04] Labas rytas, ačiū už naują temą Gal kas žinot kur antradieniais dirba Budrienė? Nereiktų asmeniniu tel. trukdyt  Siaip tikrai zinau, kad ji dar dirba Denticijoj Grybo g, bet nezinau, kuriuo laiku, nes lygtai vienom dienom is ryto, kitom po pietu  As tai nesuprantu savo dantu. Po vizito praejo gal kokios 3 savaites ir pradejo skaudeti kruminius dantis. Nakti net elastiku negaliu detis  Paveluotai jie kazkaip sureagavo, nes pirma savaite po vizito viskas normaliai buvo
~Artemidė ~
2011 05 17, 10:20
 kaip greit temos priplepamos. Merginos, kalbat apie dantenų apipjaustymą lazeriu  Tai gal visgi žinot kaip ši procedūra vyksta - su ar be vietinio nuskausminimo
sau_lu_te, aciu uz temuke QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 17, 07:04) Garbingas 5-tukas  vadinasi, kad aš irgi rašau bakalaurą kurios labiausiai uzsiemusios, tos daugiausiai visko ir speja
aistuliaa
2011 05 17, 12:50
Nesuprantu ar aš kabinėjuosi prie savo centro, ar jis man tikrai važiuoja dar labiau, vos ne per pusę apatinio dantuko nuėjęs QUOTE(pantera negra @ 2011 05 17, 11:09) Siaip tikrai zinau, kad ji dar dirba Denticijoj Grybo g, bet nezinau, kuriuo laiku, nes lygtai vienom dienom is ryto, kitom po pietu  Ačiū, pasiskambinau, kolkas nėra jos, bet bus, tai tikiuosi susisiekti  QUOTE(~Artemidė ~ @ 2011 05 17, 11:20)  kaip greit temos priplepamos. Merginos, kalbat apie dantenų apipjaustymą lazeriu  Tai gal visgi žinot kaip ši procedūra vyksta - su ar be vietinio nuskausminimo  Aš be nuskausminimo neleisiu, kad man kažką darytų
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2011 05 17, 11:20)  kaip greit temos priplepamos. Merginos, kalbat apie dantenų apipjaustymą lazeriu  Tai gal visgi žinot kaip ši procedūra vyksta - su ar be vietinio nuskausminimo  kiek domėjausi tai lyg be nuskausminimo, nes ten tik patį kraštelį nuima, kuris neskausmingas, kaip man gydytoja aiškino ten kažkiek yra kur dantis su dantena nesuaugęs, tai va tą dalį, kol kas nieko rimčiau nesiskambinėjau ir konsultacijose nebuvau, pirma laukiu kol breketus nuims, gal sumastysiu, kad net nereiks man  kainos kiek klinikose Vilniuj ieškojau vieno danties 150-250 Lt
aistuliaa
2011 05 17, 14:13
QUOTE(blaze @ 2011 05 17, 15:06) kiek domėjausi tai lyg be nuskausminimo, nes ten tik patį kraštelį nuima, kuris neskausmingas, kaip man gydytoja aiškino ten kažkiek yra kur dantis su dantena nesuaugęs, tai va tą dalį, kol kas nieko rimčiau nesiskambinėjau ir konsultacijose nebuvau, pirma laukiu kol breketus nuims, gal sumastysiu, kad net nereiks man  kainos kiek klinikose Vilniuj ieškojau vieno danties 150-250 Lt O kokiose klinikose daro? kaip tiksliai vadinasi ta procedūra, nes nežinau kaip ieškot Prisiskambinau Budrienei, sakė nebesidėti elastikų...
~Artemidė ~
2011 05 17, 14:14
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 17, 13:50) Aš be nuskausminimo neleisiu, kad man kažką darytų   o aš atvirkščiai - leisiu tik tuo atveju, jei BE nuskausminimo QUOTE(blaze @ 2011 05 17, 15:06) kiek domėjausi tai lyg be nuskausminimo, nes ten tik patį kraštelį nuima, kuris neskausmingas, kaip man gydytoja aiškino ten kažkiek yra kur dantis su dantena nesuaugęs, tai va tą dalį, kol kas nieko rimčiau nesiskambinėjau ir konsultacijose nebuvau, pirma laukiu kol breketus nuims, gal sumastysiu, kad net nereiks man  kainos kiek klinikose Vilniuj ieškojau vieno danties 150-250 Lt  kai/jei turėsit daugiau žinių - papasakokit čia
gretoote
2011 05 17, 14:22
Va ir vel nauja tema.  Aciu. O as vis dar laukiu breketu klijavimo, nebedaug liko.  Biskeli neramu.
aistuliaa
2011 05 17, 14:28
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2011 05 17, 15:14)  o aš atvirkščiai - leisiu tik tuo atveju, jei BE nuskausminimo Kodėl?
inggusik
2011 05 17, 14:58
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 17, 13:50) Nesuprantu ar aš kabinėjuosi prie savo centro, ar jis man tikrai važiuoja dar labiau, vos ne per pusę apatinio dantuko nuėjęs Man ir pastaruoju metu atrodo, kad centras nuvazeves daugiau nei buvo pries dedantis breketus  Bet manau susitvarkys viskas, tai nepergyvenu labai
Bon_Bon.
2011 05 17, 15:03
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 17, 16:13) Prisiskambinau Budrienei, sakė nebesidėti elastikų...  Taip trumpai elastikus nesiojai? Ar dar veliau teks juos panesioti?
aistuliaa
2011 05 17, 15:12
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 05 17, 16:03) Taip trumpai elastikus nesiojai? Ar dar veliau teks juos panesioti?  Aha, pusė mėn. tik išėjo... Nežinau kaip vėliau bus, dabar eisiu pas Budrienę birželio 20, tada bus matyt
intelligence
2011 05 17, 15:32
Sveikos, ačių už namučius Na va, ačiū die bent ne didžiausia plepsė aš  ajaja gerai sakai, aš kai tik įsidirbu kažkur, tai tiek energijos atsiranda viskam  bijau, kad per vasarą neaptingčiau paskui
Uz nauja tema Sedziu be pulsa, ant tiek nusibegiojau darbe. Grizus pirmu taikymu elastikus susikabinau. Sedziu daba patenkyta. Gretoote, ko tu bijai del breketu? Juk neskaust, kai juos uzded. Keists jausmas tik.Bent jau mana nuomone.
aistuliaa
2011 05 17, 16:02
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 05 17, 16:32) Sveikos, ačių už namučius Na va, ačiū die bent ne didžiausia plepsė aš  ajaja gerai sakai, aš kai tik įsidirbu kažkur, tai tiek energijos atsiranda viskam  bijau, kad per vasarą neaptingčiau paskui  Aš irgi seniai pastebėjus, atrodo kuo daugiau darbų turi, tuo labiau viską spėji
~Artemidė ~
2011 05 17, 16:06
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 17, 15:28) Kodėl?   nes esu alergiška jam  todėl viską, kam reikia vietinės anestezijos gaunu darytis su pilna narkoze
intelligence
2011 05 17, 16:19
Blemba, susinervijau  žiūrėjau į savo kaplius (kaip Flegma pasakytų  ) ir pamačiau, kad tarp apatinių atsirado tarpukas  ir grynai matosi dėl to, kad vienas dantis smarkiai pašlifuotas.... blemba.. tai kai pravalas.. nu bet gal ryt uždės kokią grandinėlę ir sueis jie kai pnors  beje, an ryt vizitas - pagal viską turėtų jau parašyt datą nuėmimui  ( bleeemba kaip noriu kad iki birželio 22 nuimtu galėčiau bent su magistro diplomu jau gražius dantus šiept ) bet tyyyliai... nes dažnai kai garsiai išsakai savo norus, tai neišsipildo
aistuliaa
2011 05 17, 16:23
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 05 17, 17:19) Blemba, susinervijau  žiūrėjau į savo kaplius (kaip Flegma pasakytų  ) ir pamačiau, kad tarp apatinių atsirado tarpukas  ir grynai matosi dėl to, kad vienas dantis smarkiai pašlifuotas.... blemba.. tai kai pravalas.. nu bet gal ryt uždės kokią grandinėlę ir sueis jie kai pnors  beje, an ryt vizitas - pagal viską turėtų jau parašyt datą nuėmimui  ( bleeemba kaip noriu kad iki birželio 22 nuimtu galėčiau bent su magistro diplomu jau gražius dantus šiept ) bet tyyyliai... nes dažnai kai garsiai išsakai savo norus, tai neišsipildo  Nieko tas tarpelis, koks pas mane tarpas buvo tarp apatinių pasidaręs, greitai užtraukia juos  aš tai per diplomų įteikimus geležine šypsena šypsosiuos  tikiuosi dar bent bus ką įteikti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 05 17, 17:19) Blemba, susinervijau  žiūrėjau į savo kaplius (kaip Flegma pasakytų  ) ir pamačiau, kad tarp apatinių atsirado tarpukas  ir grynai matosi dėl to, kad vienas dantis smarkiai pašlifuotas.... blemba.. tai kai pravalas.. nu bet gal ryt uždės kokią grandinėlę ir sueis jie kai pnors  beje, an ryt vizitas - pagal viską turėtų jau parašyt datą nuėmimui  ( bleeemba kaip noriu kad iki birželio 22 nuimtu galėčiau bent su magistro diplomu jau gražius dantus šiept ) bet tyyyliai... nes dažnai kai garsiai išsakai savo norus, tai neišsipildo  Gerai, ka spejau pasilenkt, bo gera pusplyte svystelejai i mana darza. Butum krami praskelus. Tada dieniki isvis topini butu! Tai gal uztrauks tan tarpa. Virs menesia lika... Nenukabyk noses. As tai negaliu nieka palanuotis, bo kaip sakant suds gaunas.
sau_lu_te
2011 05 17, 16:49
Na aistuliaa mudvi pleputes... bet nieko, svarbu viska spejam... labai atsiprasau jei kas temoje ne taip, ryte paskubomis pries darba kuriau, kad turetumet kur rasyti.... net sarasiuko nepataisiau
intelligence
2011 05 17, 16:53
QUOTE(Flegma @ 2011 05 17, 17:30) Gerai, ka spejau pasilenkt, bo gera pusplyte svystelejai i mana darza. Butum krami praskelus. Tada dieniki isvis topini butu! Tai gal uztrauks tan tarpa. Virs menesia lika... Nenukabyk noses. As tai negaliu nieka palanuotis, bo kaip sakant suds gaunas.  Nu jau nu jau, jokia pusplytė neskriejo aš myliu žemaičius, pati pusiau tokia - mama gryna žemaitė, tik niekada negyvenau ten, o mama niekad nežemaičiavo
asta_pasta_prakasta
2011 05 17, 17:01
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 05 17, 16:32) Sveikos, ačių už namučius Na va, ačiū die bent ne didžiausia plepsė aš  ajaja gerai sakai, aš kai tik įsidirbu kažkur, tai tiek energijos atsiranda viskam  bijau, kad per vasarą neaptingčiau paskui  o aš tiek darbų turiu, kad vos nepamiršau į vizitą noriu ATOSTOGŲŲŲŲŲŲ
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 05 17, 17:53) Nu jau nu jau, jokia pusplytė neskriejo aš myliu žemaičius, pati pusiau tokia - mama gryna žemaitė, tik niekada negyvenau ten, o mama niekad nežemaičiavo  Mana tevukai taip snek, as taip sneku. Mana draugai is pradziu tureja "Flegmas zodyneli" . Daba be jo apsien, bet ne visada. Ka but i tema.... Ziuriu, ka mana dantai statos po biski i vietas. Jau daug lengviau i viena tarpuka uzkist tan maza sepciuka. Siandie ziurau, ka tas dantis labiau matos( praded islist, kaip sakant, is uz kampa)  Kazkaip su laiku smagiau i veidrodi pasizret( bent dantu atzvilgiu).
gretoote
2011 05 17, 18:07
QUOTE(Flegma @ 2011 05 17, 16:54) Gretoote, ko tu bijai del breketu? Juk neskaust, kai juos uzded. Keists jausmas tik.Bent jau mana nuomone. Nebijau, baimes nebera, nes padejo ir paprotino sio forumo mergaites. Tik siaip toks jauduliukas yra, kaip cia bus kai uzdes, koks jausmas ir pan.
sau_lu_te
2011 05 17, 18:50
QUOTE(gretoote @ 2011 05 17, 19:07) Nebijau, baimes nebera, nes padejo ir paprotino sio forumo mergaites. Tik siaip toks jauduliukas yra, kaip cia bus kai uzdes, koks jausmas ir pan.  viskas bus puiku... va kai uzdejo virsu nei tokio skausmo buvo, nieko... na su apacia dabar biski kankinuosi, bet greit praeis....
Sveikos  Jau ganą ilgą laiką čia buvau tyli skaitytoja,nes žinau,akd tik pradėsiu rašyt,ada atsiras vis didesnis noras čia lankytis,o juk mokytis reikia  bet visgi noris pabendrauti su breketininkėmis  Viršutiniems jau virš metų,apačiai-8mėn.Pokyčiai yra,nieko nesakau,bet tikriausiai norėjau visko ir greitai.Aišku,dar tikėjausi,kad visuomet bus tik breketai,na tie kvadračiukai ir lankas,nebus jokių gumyčių ir pan.Bet kiek jau aš prisikankinau su tais tarpais  dabar užtraukinėja tarpus ir bando pastatyti centrą į vietą.Prisipažinsiu,grįžaus šiandien iš ortodontės,pasižiūrėjau į veidrodį ir jau kokia 3h kai sėdžiu su ašaromis akyse.Turėjau jau visokių nesąm burnoj,bet dabar išvis šakės.Nežinau,gal čia aš hiperbolizuoju,bet..Uždėjo lanką su kažkokiom 2 kilputėm ir dar umytės aplink,elastikus nešiot,na žodžiu.Iki šiol dar nė karto nesigailėjau dėl breketu,bet dabar jau tikrai imu.Gal čia trumpalaikė silpnumo akimirka,gal oras veikia,na net pati nežinau,bet jau nieko nesinori Tiesa,atsiųskit man,jei gait,albumiuko duomenis,nes pamenu,kad esu įkėlus ten nuotraukas,įkelčiau šiandienos ft.
gretoote
2011 05 17, 19:06
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 05 17, 19:50) viskas bus puiku... va kai uzdejo virsu nei tokio skausmo buvo, nieko... na su apacia dabar biski kankinuosi, bet greit praeis.... man des ir apacia ir virsu is karto. Sake taip bus geriau, nes neuzsites gydymas, kaip butu jei detu atskirai.. Na matysim kaip cia bus. O tu nepergyvenk, praeis. Juk pradzios be pabaigos nebuna.  Jei turi gali isgert Nimesil (miltukai), jis nuo skausmo ir nuo uzdegimo tuo paciu, man padeda labai. Tik gaila, kad jis tik su receptu parduodamas, bet viena karta gavau vaistininkes graziai paprasius.  Uztat dabar visada dantistes paprasau recepto, jei pasako ar pati zinau, kad skaudes.
sau_lu_te
2011 05 17, 19:27
QUOTE(gretoote @ 2011 05 17, 20:06) man des ir apacia ir virsu is karto. Sake taip bus geriau, nes neuzsites gydymas, kaip butu jei detu atskirai.. Na matysim kaip cia bus. O tu nepergyvenk, praeis. Juk pradzios be pabaigos nebuna.  Jei turi gali isgert Nimesil (miltukai), jis nuo skausmo ir nuo uzdegimo tuo paciu, man padeda labai. Tik gaila, kad jis tik su receptu parduodamas, bet viena karta gavau vaistininkes graziai paprasius.  Uztat dabar visada dantistes paprasau recepto, jei pasako ar pati zinau, kad skaudes. nimesilio turiu... uzsipirkau... na dabar skausmas aprimo tai negersiu nakciai manau nieko... nors diena taip ziauriai buvo uzeje... manau dar pora dienu ir pamirsiu ta dantu skausma... tik keista kai negali kramtyt normaliai, pusiau nekramtyta maista ryt tenka arba virska trint..
QUOTE(*4ever @ 2011 05 17, 20:02) Sveikos  Prisipažinsiu,grįžaus šiandien iš ortodontės,pasižiūrėjau į veidrodį ir jau kokia 3h kai sėdžiu su ašaromis akyse.Turėjau jau visokių nesąm burnoj,bet dabar išvis šakės.Nežinau,gal čia aš hiperbolizuoju,bet..Uždėjo lanką su kažkokiom 2 kilputėm ir dar umytės aplink,elastikus nešiot,na žodžiu.Iki šiol dar nė karto nesigailėjau dėl breketu,bet dabar jau tikrai imu.Gal čia trumpalaikė silpnumo akimirka,gal oras veikia,na net pati nežinau,bet jau nieko nesinori Labuks, nenukabink nosies. Gal siaip uzeja tokia silpnuma akimirka? Gal ryt nuotaika bus geresne?  Cia tu susinervinai, ka tiek daug viska priraizgioja, a kaip? Visi norem greita rezultata, bet ne visada taip gaunas kaip mes norem. Auksciau nosiuka! Sau_lu_te, neuzdelsk iki prades ziauriai skaudet! Papildyta:QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 05 17, 18:01) Kada vizits? Jauciu visi cia norem atostogu. Mana atostogas kaip i nuplauki...
sau_lu_te
2011 05 17, 19:46
QUOTE(Flegma @ 2011 05 17, 20:38) Labuks, nenukabink nosies. Gal siaip uzeja tokia silpnuma akimirka? Gal ryt nuotaika bus geresne?  Cia tu susinervinai, ka tiek daug viska priraizgioja, a kaip? Visi norem greita rezultata, bet ne visada taip gaunas kaip mes norem. Auksciau nosiuka! Sau_lu_te, neuzdelsk iki prades ziauriai skaudet! Papildyta:Kada vizits? Jauciu visi cia norem atostogu. Mana atostogas kaip i nuplauki... tai sakiau jei biski jau prades mausti nakciai isgersiu biski silpnesne kokia tabletike
gretoote
2011 05 17, 19:48
QUOTE(Flegma @ 2011 05 17, 20:38) Sau_lu_te, neuzdelsk iki prades ziauriai skaudet! Jo rimtai, isgerk Nimesil vakare pries einant miegoti ir miegosi ramiai bent, nereikes kankintis nakti.
sau_lu_te
2011 05 17, 19:51
Vel isikandau... gydytoja sake atsargiai neisikask, per tuos grybukus i zanda ar liezuvi... nu tai jai reikejo tik pasakyt... tai i diena simta kart isikandu...
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 05 17, 20:51) Vel isikandau... gydytoja sake atsargiai neisikask, per tuos grybukus i zanda ar liezuvi... nu tai jai reikejo tik pasakyt... tai i diena simta kart isikandu... Vargsti su grybukais.  Tai jau zakon podlasti, kaip sakant. Tik pasaka, ka saugokis, ke neisikastum, tai butinai taip i atsitiks.
QUOTE(Flegma @ 2011 05 17, 20:38) Labuks, nenukabink nosies. Gal siaip uzeja tokia silpnuma akimirka? Gal ryt nuotaika bus geresne?  Cia tu susinervinai, ka tiek daug viska priraizgioja, a kaip? Visi norem greita rezultata, bet ne visada taip gaunas kaip mes norem. Auksciau nosiuka! Nežinau,gal susidėjo per daug visko į vieną.Dar dabar egzaminai tie,atrodo nieko nemoku  labai nuliūdino,kad paskutinis skambutis jau kitą sav,o šypsotis negalėsiu norm  dar pakl.gydytojos ar ilgam šitas naujas lankas,sako:na keletui mėnesių,žinau,kad nepatinka,kad išleistuvės,na bet negarantuoju,kad iki išleistuvių pakeisim. Na tai irgi nelabai,suknelės ieškau,apie šukuoseną mąstau o čia tie dantys viską dar sugadins,na žodžiu Tiesa,nuotraukas įkelsiu rytoj,nes pažiūrėjau,jog prie nenatūralios šviesos nekas gaunas
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 05 17, 18:19) Blemba, susinervijau  žiūrėjau į savo kaplius (kaip Flegma pasakytų  ) ir pamačiau, kad tarp apatinių atsirado tarpukas  ir grynai matosi dėl to, kad vienas dantis smarkiai pašlifuotas.... blemba.. tai kai pravalas.. nu bet gal ryt uždės kokią grandinėlę ir sueis jie kai pnors  beje, an ryt vizitas - pagal viską turėtų jau parašyt datą nuėmimui  ( bleeemba kaip noriu kad iki birželio 22 nuimtu galėčiau bent su magistro diplomu jau gražius dantus šiept ) bet tyyyliai... nes dažnai kai garsiai išsakai savo norus, tai neišsipildo  jatau kaip faaainaaaa  tegu tik raso..na aisku tik kad viska sutvarkytu kaip turi but..nes po to jau nebesidesim gi atgal:D Sveikos ..jungiuosi i nauja temute na ka ir as pedinsiu si 4 tadieni ivizita..kaip as lauuukiu  jau pradeda atsibosti tie breketukai .jau pradeda..o jei reiktu 2metus nesioti tai nezinau kaip reiktu iskesti  o gal dar ir reiks:D cia prisisvajojau kad sia vasara nuims..na bent taip minejo.kad liepa galllllll  bet kazi..kad man dar milimetro ten , milimetro ten reik..tiek nedaug o taip letai pradejo judet..  sakandis ciki piki...centrai kaip ir sutampa..fotkint bijau
asta_pasta_prakasta
2011 05 17, 20:27
[quote=Flegma,2011 05 17, 20:38] Labuks, nenukabink nosies. Gal siaip uzeja tokia silpnuma akimirka? Gal ryt nuotaika bus geresne?  Cia tu susinervinai, ka tiek daug viska priraizgioja, a kaip? Visi norem greita rezultata, bet ne visada taip gaunas kaip mes norem. Auksciau nosiuka! [/quote] aš irgi manau, kad su laiku praeis tas liūdesys  nėr ir tos gumos taip blogai:) aš dabar jei tik išsiemu elastikus (ypač valgant, kad vėl nepraryčiau:) tai jaučiuosi tokia tuščiaburnė Papildyta:Kada vizits? Jauciu visi cia norem atostogu. Mana atostogas kaip i nuplauki... [/quote] šian buvo vizitas. prisuko grandinėlių ir pakeitė gumkes. lankų nekeitė.
QUOTE(*4ever @ 2011 05 17, 21:14) Nežinau,gal susidėjo per daug visko į vieną.Dar dabar egzaminai tie,atrodo nieko nemoku  labai nuliūdino,kad paskutinis skambutis jau kitą sav,o šypsotis negalėsiu norm  dar pakl.gydytojos ar ilgam šitas naujas lankas,sako:na keletui mėnesių,žinau,kad nepatinka,kad išleistuvės,na bet negarantuoju,kad iki išleistuvių pakeisim. Na tai irgi nelabai,suknelės ieškau,apie šukuoseną mąstau o čia tie dantys viską dar sugadins,na žodžiu Tiesa,nuotraukas įkelsiu rytoj,nes pažiūrėjau,jog prie nenatūralios šviesos nekas gaunas  As pries egzus is vis zverim pasidarydavau. Tava atveju buc jauciu is vis nukvakus. Ka padrysi, jei iki isleistuviu nepakeis lanka. Pagalvok, taip- paskui VISA gyvenima galesi dziaugtis grazia sypsena.  Dantys nesugadins daugiau nei pati savi nuteiki. Paistenk galvot apie tai teigiamai( nors ma cia bepigu sneket( siuo atveju rasyt)). P.S. o gal da pakeis tas vielas? Kada sekantis vizits? Papildyta:Nesuprantu kokiu jum te grandineliu prisuk? Cia pas jumi paprasti breketukai?
QUOTE(Flegma @ 2011 05 17, 21:32) As pries egzus is vis zverim pasidarydavau. Tava atveju buc jauciu is vis nukvakus. Ka padrysi, jei iki isleistuviu nepakeis lanka. Pagalvok, taip- paskui VISA gyvenima galesi dziaugtis grazia sypsena.  Dantys nesugadins daugiau nei pati savi nuteiki. Paistenk galvot apie tai teigiamai( nors ma cia bepigu sneket( siuo atveju rasyt)). P.S. o gal da pakeis tas vielas? Kada sekantis vizits? Papildyta:Nesuprantu kokiu jum te grandineliu prisuk? Cia pas jumi paprasti breketukai?  Na bet vis vieną norisi kuo geresnės šventės  Stengiuosi aš save nuteikti teigiamai,bet pasižiūriu į veidrodį ir vėl negera daros.  Sekantis vizitas 06 20,o išleistuvės kažkur liepos vidury.Turėčiau dar speti,jei susitarti, 2 kartus nueiti,tai jau maldausiu,kad keistų Pas mane safyriniai breketai.Aš rytoj nufotkinsiu ir parodysiu,nes nepaaiškinsiu aš normaliai.  Viela ten viena,bet su 2 kabliukais ir kai šypsausi(o šypsausi plačiai) tai užsikabina lūpos už tų kabliukų ir kaip vampyras atrodau  Ir šiaip kaip šneku jie matosi,na tiesiog atkreipia dėm ir mane tai erzina  Bet bent vienas pliusas šiandien,kad nuėmė lanką tą,kuris prie gomurio,tik nežinia ar ilgam. Beje,ačiū už palaikymą
QUOTE(*4ever @ 2011 05 17, 21:50) Na bet vis vieną norisi kuo geresnės šventės  Stengiuosi aš save nuteikti teigiamai,bet pasižiūriu į veidrodį ir vėl negera daros.  Sekantis vizitas 06 20,o išleistuvės kažkur liepos vidury.Turėčiau dar speti,jei susitarti, 2 kartus nueiti,tai jau maldausiu,kad keistų Pas mane safyriniai breketai.Aš rytoj nufotkinsiu ir parodysiu,nes nepaaiškinsiu aš normaliai.  Viela ten viena,bet su 2 kabliukais ir kai šypsausi(o šypsausi plačiai) tai užsikabina lūpos už tų kabliukų ir kaip vampyras atrodau  Ir šiaip kaip šneku jie matosi,na tiesiog atkreipia dėm ir mane tai erzina  Bet bent vienas pliusas šiandien,kad nuėmė lanką tą,kuris prie gomurio,tik nežinia ar ilgam. Beje,ačiū už palaikymą  Tikekimes,ka birzelia 20 bus gera diena! Nu va, matai pati, ka yr i geru naujienu( to lanka nuemima)!
QUOTE(Flegma @ 2011 05 17, 21:58) Tikekimes,ka birzelia 20 bus gera diena! Nu va, matai pati, ka yr i geru naujienu( to lanka nuemima)!  aš irgi tikiuosi. o kaip tavo dantukai?
aistuliaa
2011 05 17, 21:06
QUOTE(*4ever @ 2011 05 17, 20:02) dabar užtraukinėja tarpus ir bando pastatyti centrą į vietą.
Centrą su elastikais tvarko? Ar atsiuntė kas nors duomenis? Jei ne, brūkštelk man až  QUOTE(*4ever @ 2011 05 17, 21:50) Na bet vis vieną norisi kuo geresnės šventės  Stengiuosi aš save nuteikti teigiamai,bet pasižiūriu į veidrodį ir vėl negera daros.  Sekantis vizitas 06 20,o išleistuvės kažkur liepos vidury.Turėčiau dar speti,jei susitarti, 2 kartus nueiti,tai jau maldausiu,kad keistų Na kas jau čia tokio tie breketai per šventę, aš su breketais draugės vestuvėse dalyvavau, diplomų įteikimas irgi laukia, jau tikrai breketai švenčių negadina
QUOTE(*4ever @ 2011 05 17, 22:03) aš irgi tikiuosi. o kaip tavo dantukai?  Nu tai liuks! Krut po biski. Jauciu bus darba su sukandima tavrkymu.
aistuliaa
2011 05 17, 21:10
QUOTE(Flegma @ 2011 05 17, 22:08) Krut po biski. Jauciu bus darba su sukandima tavrkymu.  O gal ir ne, aš buvau nusiteikusi, kad sukandimas baisiausiai taisomas, o viskas geriau vyksta nei tikėtasi buvo
*fabulouslife*
2011 05 17, 21:11
kitoje temeleje manau mane jau galit istrinti  visgi mano traukinys jau nuvaziavo.. ir taip didelis tas sarasiukas, tai kad nebutu per daug nereikalingu zmoniu mane galit istrynt  uzsuksiu dar retkarciais
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 17, 15:13) O kokiose klinikose daro? kaip tiksliai vadinasi ta procedūra, nes nežinau kaip ieškot Dantenų perkontūravimas, kažkur buvau ir kitaip užmačius, tik nebeprisimenu  šiaip žiūrėti geriausia prie lazerinių procedūrų QUOTE(inggusik @ 2011 05 17, 15:58) Man ir pastaruoju metu atrodo, kad centras nuvazeves daugiau nei buvo pries dedantis breketus  Bet manau susitvarkys viskas, tai nepergyvenu labai  pas mane irgi jis nuvažiavęs labiau, bet ir sąkandis šiek tiek išsikreipęs, ko nebuvo iki breketų, sutvarkys QUOTE(sau_lu_te @ 2011 05 17, 20:51) Vel isikandau... gydytoja sake atsargiai neisikask, per tuos grybukus i zanda ar liezuvi... nu tai jai reikejo tik pasakyt... tai i diena simta kart isikandu... dar pora dienų ir nusivalgys šiek tiek, bus paprasčiau  pas mane jau iš viso nesijaučia kad uždėta, tik matosi ta plombė mėlyna
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 17, 22:06) Centrą su elastikais tvarko? Ar atsiuntė kas nors duomenis? Jei ne, brūkštelk man až  Na kas jau čia tokio tie breketai per šventę, aš su breketais draugės vestuvėse dalyvavau, diplomų įteikimas irgi laukia, jau tikrai breketai švenčių negadina  Taip,su elastikais.Dar kai tarpus užtraukinėja, tokias ant dantų gumeles su tarpukais užkabino,tai irgi pastums centrą.Taip,duomenis jau atsiuntė Man gadina būtient ta viela,kuri dabar uždėta.Na tikrai nekaip atrodo.O šiaip šimtadienį atšvenčiau su breketasi,viskas puiku,bet atrodė jie kitaip tada
|
|