Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Spalvos
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Rustė
user posted imageuser posted imageuser posted image

Mus supa daugybė spalvų bei atspalvių.
Prisiminkime kaip vaikystėje patikdavo žaisti su vandens dažais, maišyti spalvas ir lieti visokiausias formas ant popieriaus.

Šį kartą siūlome pažaisti spalvomis, bet nuotraukose.

Skelbiame naują fotokonkursą, kuriame laukiame nuotraukų, kuriose būtų dalyvaujančio asmens/gyvūno bei aplinkos spalvų suderinamumas. Tarkim mergaitė geltona suknele prie geltonų plytų sienos, arba berniukas mėlynais marškinėliais bei džinsais mėlyno dangaus fone ir t.t. fantazija beribė...

Nuotraukoje turi būti dalyvaujantis asmuo, gali būti ir gyvūnas (oranžinis katinas ant oranžinės pagalvės ir pan.).

Šio konkurso metu nuotraukos iš profesionalių fotosesijų nebus tvirtinamos, didžioji dalis fotomenininkių dalyvaujančių konkursuose yra žinomos ir tik jų profesionalios asmeninės foto bus tvirtinamos.

Paraiškos priimamos
nuo 17-05-2011 iki 26-05-2011 (iki 17h)
Balsavimas
nuo 27-05-2011 iki 03-06-2011

Nepamirškite susipažinti su bendromis fotokonkursų TAISYKLĖMIS

user posted imageuser posted imageuser posted image
Rico
O, kaip smagu bigsmile.gif

noriu pasitikslinti- kaip supratau nuotraukoje turi buti viena spalva? pvz, mergaitė mėlyna suknele žalioje pievoje netiks?
Rustė
QUOTE(Rico @ 2011 05 17, 21:42)
O, kaip smagu  bigsmile.gif

noriu pasitikslinti- kaip supratau nuotraukoje turi buti viena spalva? pvz, mergaitė mėlyna suknele žalioje pievoje netiks?
*

jei pievoje bus mėlynos gėlės - tiks.

turi būti spalvos vienodos dalyvio aprangos, ar kokios išskirtinės detalės, bei aplinkos.

čia panaudojau dagilio idėją, žemuogių pievelė + mergaitė raudona suknele ir t.t.
Jakatta
Smagi foto, puikiai atitinka konkurso temą thumbup.gif :
user posted image
Dzenete
Smagi tema, o svarbiausia kad bet kurios nepritemsi konkursui. Pas mane šūsnis nuotraukų atrodo visiems gyvenimo atvejams, bet vat taip ir nesuradau tokios kurią norėčiau dėti konkursui. Vis vabalas blogos spalvos pasitaikęs, ar dūkriukas netinkama suknele apsivilkus biggrin.gif
Vicious Vici
Labas,
nu idomu, idomu smile.gif Su suniu ir su besmegeniu man graziausios kol kas
Cukraus pudra
Tik 4 foto , o už dvi jau balsuočiau.

Už šitas.

user posted image
user posted image
Vicious Vici
Dar jei taip ta antkakli suniui uztusavus biggrin.gif
Cukraus pudra
Kaži kokia galybė foto bus iš Burbiškio g.gif
Vicious Vici
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 05 18, 09:36)
Kaži kokia galybė foto bus iš Burbiškio  g.gif
*

Tai kad ar daug gali pilnai dereti su tulpemis? g.gif Nebent dabar vaziuos ir darys g.gif
Cukraus pudra
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 05 18, 09:45)
Tai kad ar daug gali pilnai dereti su tulpemis? g.gif Nebent dabar vaziuos ir darys g.gif
*

iš archyvų irnesakyk.gif
erikiuxxx
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 05 18, 08:21)
Labas,
nu idomu, idomu smile.gif Su suniu ir su besmegeniu man graziausios kol kas
*

abi foto, labai grazios wub.gif
Cukraus pudra
Atsirado dar viena, bet man ji nelabai...
Vicious Vici
Viskas pozoje. Juk jei svetima, tai ir nėra gražu visaip, visada ir visur ax.gif
Fifux'e
user posted image
ax.gif
Dzenete
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 05 18, 09:56)
iš archyvų  irnesakyk.gif
*

Tai kad tuose archyvuose nelabai ka tinkamo randi, šyryt jau visus perkuičiau, kaip sakiau vis netos spalvos biggrin.gif
O vilkti geltona suknele dukrytei ir ją tupdyti pienių pievoje tai g.gif manau lengviausias variantas ir jis dar bus.

Labai patiko šuniukas wub.gif
Cukraus pudra
QUOTE(Fifux'e @ 2011 05 18, 11:41)
ax.gif
*

nieko spalvoto smile.gif
Fifux'e

QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 05 18, 10:42)
nieko spalvoto smile.gif
*

o pilka ne spalva g.gif
Cukraus pudra
QUOTE(Dzenete @ 2011 05 18, 11:42)
Tai kad tuose archyvuose nelabai ka tinkamo randi, šyryt jau visus perkuičiau, kaip sakiau vis netos spalvos  biggrin.gif
*

Žinau drinks_cheers.gif doh.gif
Nieko neradau ir aš. Juolab, kad nuo pirmų foto jau vertos dėmesio įdėtos ax.gif

QUOTE(Fifux'e @ 2011 05 18, 11:46)
o pilka ne spalva g.gif
*

Aš nesakiau, kad ne spalva. Sakiau,kad nieko spalvoto laugh.gif t.y. viskas pilka, balkšva ir t.t.
Vicious Vici
QUOTE(Fifux'e @ 2011 05 18, 11:41)
user posted image
ax.gif
*

O čia kartais nenuimtos spalvos apskritai? biggrin.gif
Fifux'e
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 05 18, 10:50)
Žinau  drinks_cheers.gif  doh.gif
Nieko neradau ir aš. Juolab, kad nuo pirmų foto jau vertos dėmesio įdėtos  ax.gif

Aš nesakiau, kad ne spalva. Sakiau,kad nieko spalvoto laugh.gif t.y. viskas pilka, balkšva ir t.t.
*

tai ir reikia kazko tokio,kas tarpusavyje susipyne,ar ne g.gif

QUOTE(Vicious Vici @ 2011 05 18, 10:53)
O čia kartais nenuimtos spalvos apskritai? biggrin.gif
*

tikrai ne,reali foto,daryta airijoj 4u.gif
Cukraus pudra
feee
user posted image

mažasis ne itin patenkintas

user posted image
Fifux'e
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 05 18, 11:20)

abi liuks drinks_cheers.gif
Dzenete
O man ta su paukščiu visai patinka, bet kiek suprantu ne konkursui. Pas mane tai jei vabalas geltonas tai lapas žalias, ir atvirkščiai. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
O bandyti specialiai išspausti tokia foti tai gali būti nekas, geriau tokie netyčiukai.
VaiVi
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 05 18, 12:20)
feee

O man thumbup.gif Kiek žmonių tiek nuomonių mirksiukas.gif
Cukraus pudra
QUOTE(VaiVi @ 2011 05 18, 12:28)
O man thumbup.gif Kiek žmonių tiek nuomonių mirksiukas.gif
*

aš ne apie foto, o vabalus lotuliukas.gif
Vicious Vici
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 05 18, 12:20)
[i]feee

bet tai tas derinys toks menkas g.gif man net keista, kad patvirtinta tokia foto ax.gif

Ir cia man maza g.gif
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=22487
tik geltona ir truputi fone melynos. Is esmes gerai atrodo, nesipjauna, bet panagrinejus man maza
Lapelokė
Man šita labai graži smile.gif

http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=22491
Cukraus pudra
QUOTE(Lapelokė @ 2011 05 18, 13:03)

mergaitė kokia wub.gif
VaiVi
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 05 18, 12:42)
bet tai tas derinys toks menkas g.gif man net keista, kad patvirtinta tokia foto ax.gif

Kam taip gilintis irnesakyk.gif Vienose labiau tos spalvos dera, kitose mažiau. Vis tiek ir nuomonės ir balsai išsiskiria.

Man ši patinka mirksiukas.gif
user posted image

Fifux'e
QUOTE(Lapelokė @ 2011 05 18, 12:03)

wub.gif
mmergyte
koks grazus konkursas wub.gif wub.gif
Dzenete
QUOTE(VaiVi @ 2011 05 18, 13:05)

Man ši patinka mirksiukas.gif
user posted image
*

i
Aš irgi buvau apie kažka panašaus pagalvojusi. Ne šitam konkurse jau per daug gerų foto, reiks pasuoti šįkart.
erikiuxxx

QUOTE(Lapelokė @ 2011 05 18, 12:03)

foto grazi, ir mergaitė wub.gif

svajone74
user posted image
Na jei ši foto tikrai savom rankom fotkinta (truputį abejoju g.gif ), tai SUPER thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Ir rask tu man tokį žydrą dangų ir taip svajingai tupintį šunytį bigsmile.gif
Jei tai originalas - mano balsas bus šiai nuotraukytei thumbup.gif
Rustė
QUOTE(svajone74 @ 2011 05 18, 16:20)
Na jei ši foto tikrai savom rankom fotkinta (truputį abejoju  g.gif ), tai SUPER  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif . Ir rask tu man tokį žydrą dangų ir taip svajingai tupintį šunytį  bigsmile.gif
Jei tai originalas - mano balsas bus šiai nuotraukytei  thumbup.gif
*

originalas, garantuoju wink.gif
susirašėm su autore iki įdedant foto konkursan, šuo tikrai jos ir foto jos.
kaip sakė pirmi bandymai, bet jei aparatas geras, pilnai tikiu, kad pasistengus galima pagauti tokius kadrus, ypač jei ne vieną jų darai, išsirenki paskui geriausią wink.gif
Vicious Vici
QUOTE(svajone74 @ 2011 05 18, 16:20)
Na jei ši foto tikrai savom rankom fotkinta (truputį abejoju  g.gif ), tai SUPER  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif . Ir rask tu man tokį žydrą dangų ir taip svajingai tupintį šunytį  bigsmile.gif
Jei tai originalas - mano balsas bus šiai nuotraukytei  thumbup.gif
*

ir Rustė parašė ir aš pati tarkim čia matau tam tikrų klaidų dėl paties šuns ryškumo, kurias netgi su programa kokia nors galima buvo sutvarkyti ax.gif taigi, jei toks būtų tikras fotografas, tai aš užjausčiau klientus smile.gif
Dėl dangaus, tai eilinė saulėta diena vasarą, pabandykit, dar ne tokį mėlynumą gausit. Aišku, jei fotikas neblogas ir tik nepradėkim vėl pigių muilinių aukštinti biggrin.gif
svajone74
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 05 18, 16:57)
Dėl dangaus, tai eilinė saulėta diena vasarą, pabandykit, dar ne tokį mėlynumą gausit. Aišku, jei fotikas neblogas ir tik nepradėkim vėl pigių muilinių aukštinti biggrin.gif
*

oij nenene , aš visom keturiom prieš muilines, pati fotkinu su rimtu fotiku, bet dar nesu profė, todėl man laaaaaabai ši foto su šuneliu graži, LIUKS
c-girl
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 05 18, 15:57)
ir Rustė parašė ir aš pati tarkim čia matau tam tikrų klaidų dėl paties šuns ryškumo, kurias netgi su programa kokia nors galima buvo sutvarkyti ax.gif taigi, jei toks būtų tikras fotografas, tai aš užjausčiau klientus smile.gif
*

Oho nugi profes turbut renkas... cool.gif Normaliai su suns ryskumu cia. Tai jei nuo sharpo akiu neskauda, tai jau neryshku ar ne? cool.gif
Vicious Vici
QUOTE(c-girl @ 2011 05 18, 18:33)
Oho nugi profes turbut renkas... cool.gif Normaliai su suns ryskumu cia. Tai jei nuo sharpo akiu neskauda, tai jau neryshku ar ne? cool.gif
*

Ar ne smile.gif Ir žiūrint dar kaip su tom akimis, man tarkim skauda nuo per mažo ryškumo, tokio rūkelio doh.gif
hi :)
Nėra ten jokių klaidų "dėl ryškumo". O "užjautinėjimams" čia apskritai ne vieta. Puiki švelni foto.
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 05 18, 17:36)
Ar ne smile.gif Ir žiūrint dar kaip su tom akimis, man tarkim skauda nuo per mažo ryškumo, tokio rūkelio doh.gif
*

Rūkelis gali būt nuo beprasidedančios kataraktos ar kažko pan. Kažkaip man ten jokio "rūkelio" nesimato.
c-girl
QUOTE(Dagilis @ 2011 05 18, 17:38)
Nėra ten jokių klaidų "dėl ryškumo". O "užjautinėjimams" čia apskritai ne vieta. Puiki švelni foto.
*

Butent smile.gif
Vicious Vici
QUOTE(Dagilis @ 2011 05 18, 18:41)
Rūkelis gali būt nuo beprasidedančios kataraktos ar kažko pan. Kažkaip man ten jokio "rūkelio" nesimato.
*

Eik tu komike lotuliukas.gif As daug variantu omeny turejau kaip kad buna, o sia foto palikim ramybej, nereikia tiek reklamos ax.gif

Nors is esmes diskusija gali buti begaline, bet jusu paciu naudai geriau jos netesti, nes jei si foto neturi klaidu ir atsizvelgiant i tai ka apie ja parase Ruste, tai kiekvienas turintis geresni fotika yra fotografas wink.gif tikiuosi pagavot minti...
Dzenete
Man šita nuotraukytė labai optimizmą kelianti
user posted image
hi :)
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 05 18, 18:17)
bet jusu paciu naudai geriau jos netesti
*

labai ačiū, kad mūsų nauda rūpinatės user posted image
Zabyte
Man labai patiko kur vaikas laive, tobulai ryski
erikiuxxx
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 05 18, 18:59)

graži, bet atrodo, kad jau konkusre matyta kažkokiam  doh.gif

*

tapati norejau parasyti wub.gif

man ta su suniu nereali foto, nors suniukas man kazkur matytas nors tu ka biggrin.gif balsuosiu uz sia
Lapelokė
o man ir su vienu ir su kitu šuniu jaukios labai foto smile.gif
Rustė
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 05 18, 19:59)

graži, bet atrodo, kad jau konkusre matyta kažkokiam  doh.gif

*

QUOTE(Labruscum @ 2011 05 18, 20:02)
O man ji jau matyta ir gal net sm kažkuriam konkurse... g.gif
*

QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 05 18, 20:06)
radau. dalyvauta su kita šitos fotosesijos foto...
*

! 
11. Visos nuotraukos iki balsavimo pabaigos yra anoniminės.

kas čia per netiesioginiai paviešinimai?

niekas nedraudžia dalyvauti su tokia foto, nepaisant , kad kažkokia panaši jau dalyvavo.
Cukraus pudra
Taigi nenurodė nieks kokiam konkurse ar kokioj temoj yra matyta.
bet jei matyta tai matyta doh.gif

Bet pamenant atvejį, kai foto buvo pašalinta už temoj rodytą tos pačios fotosesijos foto tai....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.