Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: kada kūdikėliams gali strazdanėlės atsirasti?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
still_magic
Sveikutės mamytės smile.gif
norėjau paklausti,gal kas zinot kada gali strazdanėlės atsirasti,taip jų nenorėciau mazyliui,nes pati turiu doh.gif
Vilsen
QUOTE(still_magic @ 2006 03 01, 19:59)
Sveikutės mamytės smile.gif
norėjau paklausti,gal kas zinot kada gali strazdanėlės atsirasti,taip jų nenorėciau mazyliui,nes pati turiu doh.gif
*

labutis,kiek žinau tai kažkur nuo 6metukų,bent taip buvo mano draugėms.Ka tik pasiskambinau ir pasitikslinau.Tai draugei mama sakė,kad ji jas turi nuo 8metukų,o jos brolis nuo 6metų
still_magic
QUOTE(VILGRA @ 2006 03 02, 11:27)
labutis,kiek žinau tai kažkur nuo 6metukų,bent taip buvo mano draugėms.Ka tik pasiskambinau ir pasitikslinau.Tai draugei mama sakė,kad ji jas turi nuo 8metukų,o jos brolis nuo 6metų
*

tai dar taip ilgai rolleyes.gif gal belieka tyketis,kad neatsiras ir aciu uz informacija 4u.gif
linstyte
o kodel tu nenori tu strazdaneliu blink.gif juk taip grazu bigsmile.gif kaip saules pabuciuotas vaikutis 4u.gif tikrai nemanau,kad jei atsirasru pas tavo maziuka strazdaneliu,jis tau butu maziau grazus bigsmile.gif
Aune
ir man labai gražu strazdanoti vaikučiai smile.gif Ir ne tik jie, žaviai atrodo ir suaugusieji, ypač moterys. Strazdanos jas jaunina smile.gif
Daina
QUOTE(Aune @ 2007 10 25, 12:28)
man labai gražu strazdanoti vaikučiai
*

Maniškis tikrai bus strazdanotas biggrin.gif genai šitą nulėmė ax.gif
Wild Pearl
Labai įvairiai.....Kiekvienam vaikui skirtingo amžiaus pasirodo pirmosios strazdanėlės,o tai itakoja tėvelių,senelių genai..... mirksiukas.gif Pas mano vaikutį pirmosios strazdanėlės atsirado 3metukų mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.