Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Work & Travel USA 2011 (4)
Supermamų klubas > Socialinis gyvenimas > Nuo mokslo iki darbo
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Vytao
Work & Travel USA 2011 (4)
bmw720
Sveiki, esu 12 tokas.
Domina info ar labai sunkus tie interviu buna? Ar verta bandyti su vidutiniskom anglu kalbos ziniom naudotis sia programa? Dar yra man laiko, todel patobulinciau gramatika, papildyciau zodyna 4u.gif Domintu kraustymo darbai ar panasiai JAV, kur kalba siek tiek reikalinga g.gif Ka manote apie mano galimybes? unsure.gif
Paranoia
QUOTE(bmw720 @ 2011 05 18, 11:35)
Sveiki, esu 12 tokas.
Domina info ar labai sunkus tie interviu buna? Ar verta bandyti su vidutiniskom  anglu kalbos ziniom naudotis sia programa? Dar yra man laiko, todel patobulinciau gramatika, papildyciau zodyna  4u.gif  Domintu kraustymo darbai ar panasiai JAV, kur kalba siek tiek reikalinga  g.gif  Ka manote apie mano galimybes?  unsure.gif
*

Interviu visai nesunkūs. Aišku, jei tu ten visai visai nesusišnekėsi nei su darbdaviu interviu metu, nei ambasadoj, tai gal ir nekas. Bet jei mokeisi mokykloj anglų kalbą (ir tuo labiau jei tai yra tavo pirmoji užsienio kalba), neverta dėl nieko jaudintis - tikrai tokių žinių turėtų pakakti. Nereikia 100tuku išlaikyt anglų egzo, kad galėtum važiuot į Ameriką. Aš šiemet taip sunkiai kalbančių angliškai lietuvių ten sutikau... doh.gif Ir dirbo normaliai, viskas gerai, patenkinti.
Tavo galimybės kitais metais bus tokios pat kaip ir visų studentų. smile.gif
bmw720
QUOTE(Paranoia @ 2011 05 18, 13:52)
Interviu visai nesunkūs. Aišku, jei tu ten visai visai nesusišnekėsi nei su darbdaviu interviu metu, nei ambasadoj, tai gal ir nekas. Bet jei mokeisi mokykloj anglų kalbą (ir tuo labiau jei tai yra tavo pirmoji užsienio kalba), neverta dėl nieko jaudintis - tikrai tokių žinių turėtų pakakti. Nereikia 100tuku išlaikyt anglų egzo, kad galėtum važiuot į Ameriką. Aš šiemet taip sunkiai kalbančių angliškai lietuvių ten sutikau...  doh.gif  Ir dirbo normaliai, viskas gerai, patenkinti.
Tavo galimybės kitais metais bus tokios pat kaip ir visų studentų.  smile.gif
*

Na mokykloje suprantu nesunkiai ta anglu, nors , kaip minejau nera labai geros, bet nera ir blogos. Jei visiskai nieko gero nebutu tai tikrai net negalvociau apie tokias programas kaip work and travel 4u.gif Gasdina tik pats amerikieciu akcentas, ar pakankamai aiskiai kalba, nes kiek zinau amerikonu ir britu kalbesena siek tiek skiriasi. Dar vienas klausimas del rekomendacinio laisko? Is kur gavote jei nepaslaptis? g.gif Taip pat ar sudetinga su dokumentu pildymais, jei darba ieskau pats? Ppaprasciausia, kai suranda ir pasiulo ta darba, bet papildomi $ rolleyes.gif
laimuxx
QUOTE(bmw720 @ 2011 05 18, 13:03)
Na mokykloje suprantu nesunkiai  ta anglu, nors , kaip minejau nera labai geros, bet nera ir blogos. Jei  visiskai nieko gero nebutu tai tikrai net negalvociau apie tokias programas kaip work and travel  4u.gif Gasdina tik pats amerikieciu akcentas, ar pakankamai aiskiai kalba, nes kiek zinau amerikonu ir britu kalbesena siek tiek skiriasi.  Dar vienas klausimas del rekomendacinio laisko? Is kur gavote jei nepaslaptis?  g.gif  Taip pat ar sudetinga su dokumentu pildymais, jei darba ieskau pats? Ppaprasciausia, kai suranda ir pasiulo ta darba, bet papildomi $  rolleyes.gif
*

1. jokio rekomendacinio laisko nereikia, turbut maisai kazka su kitom programom.
2. visada isnaudok galimybe darba susirasti pats, kuri beje gali jau nuo rugsejo pradeti ieskoti biggrin.gif aisku matai kad sausio pabaiga, vasaris netoli tada gali ir apie mokamus pasiulymus pagalvoti.
Paranoia
jei, pvz, šiemet vasarą kažkur dirbsi ar koks dėstytojas parašys tau rekomendacinį laišką, kad esi stropus ir geras studentas ir kad rekomenduoja tave, tai gal ir padėtų kažkiek - atkreiptų darbdavių dėmesį į tavo CV. Bet šiaip neteko girdėti, kad kas siųstų rekomendacinius laiškus. Šiaip kaip tik rekomenduojama kuo mažiau failų siųsti darbdaviams. smile.gif
Amerikiečiai kalba labai aiškiai. Daug suprantamiau nei britai su tuo savo british akcentu (kad ir koks gražus jis būtų). Jei supranti, kas kalbama filmuose, tai puikiai suprasi ir tenai nuvažiavęs viską smile.gif Be to, jie supratingi. Jei kažko nesuprasi, visada gali paprašyti pakartoti.
Dokumentus nesunku pildyti, nes ką ir kaip pildyti tau pasakys agentūra, į kurią kreipsiesi.
Mantas887
Niekas nesiryzta, tai sukursiu vel as, nauja Work and Travel USA 2011 tema, na ir greit jos uzsipildo smile.gif)
Paranoia
čia man vienai ši tema - jau trečia nauja? biggrin.gif
Mantas887
QUOTE(Paranoia @ 2011 05 18, 14:55)
čia man vienai ši tema - jau trečia nauja? biggrin.gif
*

ohmy.gif, gali but kad busiu praziopsojas biggrin.gif bet man nerode (4) biggrin.gifD

Aha, pasirodo ne tau vienai, man irgi biggrin.gif Sorry chebryte nepastebejau ir maniau gera darba padarysiu.. Istrint ja imanoma? smile.gif)
Paranoia
Tikėkimės šio skyrelio moderatorė ištrins. smile.gif
bmw720
Aisku, dekui uz info, tam sykui tiek drinks_cheers.gif
Baroozia
duoki tnuoroda kur dabar jau eit, nes nebesusigaudau ;D
as_vaiva
eina atsiskaitinėti lietuviška kortele amerikoniškose parduotuvėse dykai?
Jinnnai
klausimas.. jei as nusipirkciau jav telefona, tai jis lietuvoj neveiktu, ane?
morty
QUOTE(Jinnnai @ 2011 05 18, 20:58)
klausimas.. jei as nusipirkciau jav telefona, tai jis lietuvoj neveiktu, ane?
*

Veiktu tikrai, jei nepriristas prie ju tinklo (AT&T, verizon), o jei ir priristas - ne problema turbut siais laikais..
Karolinho
QUOTE(as_vaiva @ 2011 05 18, 19:39)
eina atsiskaitinėti lietuviška kortele amerikoniškose parduotuvėse dykai?
*

Kaip tik banke nesenai klausiau. Sake minimaliai 10 lt ar 20 lt nepamenu dabar uz toki atsiskaityma, arba 1.5 proc nuo sumos jei uz daugiau perki.
morty
QUOTE(Karolinho @ 2011 05 18, 22:02)
Kaip tik banke nesenai klausiau. Sake minimaliai 10 lt ar 20 lt nepamenu dabar uz toki atsiskaityma, arba 1.5 proc nuo sumos jei uz daugiau perki.
*

Koks cia bankas taip plesia uz atsiskaitymus parduotuvese? doh.gif Gal bankas turejo omeny tokius ikainius isemimui is ATM?
Jinnnai
QUOTE(morty @ 2011 05 18, 22:24)
Veiktu tikrai, jei nepriristas prie ju tinklo (AT&T, verizon), o jei ir priristas - ne problema turbut siais laikais..
*

vat tame ir esme, kad problema :/ norejau kazkada atrist tel is amerikos ir nejo, nes ten kazkoks zenkliukas ant tel buvo ir pasake kad neimanoma atrist
morty
QUOTE(Jinnnai @ 2011 05 18, 22:18)
vat tame ir esme, kad problema :/ norejau kazkada atrist tel is amerikos ir nejo, nes ten kazkoks zenkliukas ant tel buvo ir pasake kad neimanoma atrist
*

Na taip, ne visi viska moka ir kai kuriu gamykliskai priristu atrist visai neimanoma
Jinnnai
QUOTE(morty @ 2011 05 18, 23:29)
Na taip, ne visi viska moka ir kai kuriu gamykliskai priristu atrist visai neimanoma
*

Tai va, ir nezinau ka daryti, o telefona taip reiktu nusipirkt. Zinok dabar ar veiks, ar neveiks, eis atrist, ar neis biggrin.gif
Karolinho
QUOTE(morty @ 2011 05 18, 21:17)
Koks cia bankas taip plesia uz atsiskaitymus parduotuvese?  doh.gif  Gal bankas turejo omeny tokius ikainius isemimui is ATM?
*

Nebepamenu. Bankomatuose tai tikrai tiek. Bet ir parduotuvej atsiskaitant nepigiai buvo man atrodo.

Papildyta:
QUOTE(Jinnnai @ 2011 05 18, 21:48)
Tai va, ir nezinau ka daryti, o telefona taip reiktu nusipirkt. Zinok dabar ar veiks, ar neveiks, eis atrist, ar neis biggrin.gif
*

Vis tiek ten papildymo korteles, tokios kaip pildyk ir pan. veikia. Tai pabandyk tiesiog vietoj isideti ja, jei veiks, manau ir lt turetu veikti, rasi gal koki neprirista.
Jinnnai
Karolinho, tai iki New York'o skrisim kartu kaip suprantu smile.gif
Karolinho
QUOTE(Jinnnai @ 2011 05 18, 22:43)
Karolinho, tai iki New York'o skrisim kartu kaip suprantu  smile.gif
*

Pas mane is Varsuvos i NY isskrenda 13.10h. Tas pats? smile.gif
Jinnnai
QUOTE(Karolinho @ 2011 05 19, 01:06)
Pas mane is Varsuvos i NY isskrenda 13.10h. Tas pats? smile.gif
*

Tas pats smile.gif
Karolinho
QUOTE(Jinnnai @ 2011 05 18, 23:17)
Tas pats smile.gif
*

Yeeeeeey, dar viena kolege turiu :>
Jinnnai
QUOTE(Karolinho @ 2011 05 19, 01:35)
Yeeeeeey, dar viena kolege turiu :>
*

o kas dar cia skrenda? biggrin.gif
Karolinho
QUOTE(Jinnnai @ 2011 05 18, 23:50)
o kas dar cia skrenda? biggrin.gif
*

Na as tai su tokiu biciuku. Is vis atrodo 6 lietuviai bus sitam skrydy.
Jinnnai
QUOTE(Karolinho @ 2011 05 19, 01:59)
Na as tai su tokiu biciuku. Is vis atrodo 6 lietuviai bus sitam skrydy.
*

is kur zinai, kad 6? smile.gif
Karolinho
QUOTE(Jinnnai @ 2011 05 19, 00:01)
is kur zinai, kad 6?  smile.gif
*

Dabar tiksliai nebepamenu is kur ;D Man atrodo darbdavys sake. Busim mes su kolega, dar porele kazkokia, na va jau 4, dar tu 5-a, ar cia tu ta is poreles? ;D.
Parabellum
QUOTE(morty @ 2011 05 18, 22:29)
*

Dazniausiai factory locked telefonai tai buna aifonai, daugiau net neteko matyt, bet jie atrisinejami, tiek, kad po to problemu gali but. Geriausiai pirkt tiesiog factory unlocked.
Siaip perkant per amazona visokius HTC dazniausiai jie buna be international warranty http://www.amazon.com/HTC-Unlocked-Smartph...8506&sr=8-1

Taciau jei nusipirksit modeli skirta VERIZON tinklui, jusu telefonas neveiks Lietuvoj del dazniu neatitikimo. Pvz norint imt ipad su 3G reik ziuret , kad butu at&t versija, nes verizon tiesiog neveiks LT
estee lauder/clinique BA
Sveiki,

Gal kas varo i Washington D.C. ar virginia, as busiu tose vietose sia vasara, tai gal kas netoliese bus?
4u.gif
Baroozia
QUOTE(Karolinho @ 2011 05 19, 02:20)
Dabar tiksliai nebepamenu is kur ;D Man atrodo darbdavys sake. Busim mes su kolega, dar porele kazkokia, na va jau 4, dar tu 5-a, ar cia tu ta is poreles? ;D.
*

Aš esu turbūt iš tos porelės, nes irgi į Norfolką traukiu 28d.;D lėktuve bus lietuvių balius;DD
as_vaiva
o 26 d. iš varšuvos į čikagą?
Karolinho
QUOTE(Baroozia @ 2011 05 19, 08:13)
Aš esu turbūt iš tos porelės, nes irgi į Norfolką traukiu 28d.;D  lėktuve bus lietuvių balius;DD
*

Mazas tas pasaulis ;D
Jinnnai
QUOTE(Karolinho @ 2011 05 19, 02:20)
*

Ne, as ne is poreles, bet skrendu kartu su kursioke biggrin.gif
Karolinho
QUOTE(Jinnnai @ 2011 05 19, 13:32)
Ne, as ne is poreles, bet skrendu kartu su kursioke biggrin.gif
*

Nu va kaip fainai kad musu tiek daug vaziuoja :> Butu autobusas, butu kaip per tikra ekskursija, i gala ir kokio brendziuko, o dabar teks ramiai susipazinti ;D
Jinnnai
QUOTE(Karolinho @ 2011 05 19, 17:29)
Nu va kaip fainai kad musu tiek daug vaziuoja :> Butu autobusas, butu kaip per tikra ekskursija, i gala ir kokio brendziuko, o dabar teks ramiai susipazinti ;D
*

:DDD Lektuve brendziuko irgi galima uzsisakyt biggrin.gif biggrin.gif
Karolinho
QUOTE(Jinnnai @ 2011 05 19, 16:08)
:DDD Lektuve brendziuko irgi galima uzsisakyt biggrin.gif  biggrin.gif
*

Aj, kad gal kita karta ;D
Jinnnai
QUOTE(Karolinho @ 2011 05 19, 22:16)
Aj, kad gal kita karta ;D
*

na gerai, gerai.. susipazinsime ramiai biggrin.gif
estee lauder/clinique BA
Puske atvaro birzelio 9 diena I Washington d.c. thumbup.gif per kopenhaga skrenda gal kas I Sita puse atvarote irgi? arba busite netoliese?
Mr.Polas
QUOTE(estee lauder/clinique BA @ 2011 05 20, 04:00)
Puske atvaro birzelio 9 diena I Washington d.c.  thumbup.gif  per kopenhaga skrenda gal kas I Sita puse atvarote  irgi? arba busite netoliese?
*

Jop, 28 lekiam i ten, salia Washington D.C. busim, as ir dar 4 kolegos, o kitu nepazystu, bet lyg daugiau bus biggrin.gif
Parabellum
Turiu ir as jau viza, reiks pradet bilietus ziuret. biggrin.gif
estee lauder/clinique BA
QUOTE(Parabellum @ 2011 05 20, 07:30)
Turiu ir as jau viza, reiks pradet bilietus ziuret. biggrin.gif
*

SAS FLY turi kaip tik Sale ant bilietu, vakar nupirkau uz 800$, gera kaina buvo!
censoriuoslady
QUOTE(estee lauder/clinique BA @ 2011 05 20, 18:50)
SAS FLY turi kaip tik Sale ant bilietu, vakar nupirkau uz 800$, gera kaina buvo!
*

tai ,kad ir be sale'o uz tiek galima gauti...
estee lauder/clinique BA
QUOTE(censoriuoslady @ 2011 05 20, 10:50)
tai ,kad ir be sale'o uz tiek galima gauti...
*

Nu ziurint i kur skrendi.
Parabellum
Skrendu i NYC, skrydzio data birzelio 7-8, taciau pirksim bilietus geguzes 25. 800$ uz SAS tikrai labai gera kaina, dabar kiek ziurejau LOT ir tai uz 2100 siulo. Labai noriu si karta su normaliom avialinijom skrist, tai dekui uz patarima, pasiziuresiu ka gero siulo. Tiek, kad kiek ziuriu, vis ta susikta Newarka ismeta vietoj JFK.
censoriuoslady
tai skrendu su SAS iki Chicago, tai maziau nei 800dol mokejau be jokiu cia sale'u.
Parabellum
Tai gal pirkai likus daug laiko iki skrydzio, as pirksiu likus bsk daugiau nei savaite iki skrydzio.
censoriuoslady
jo pirkau spali, iskart kai tik grizau is usa pernai biggrin.gif ne, o siaip tai siek tiek seniau, kad net nepamenu kada...
Mantas887
Pabandykit pasirasinet agentam kelioniu... Nieko tai nekainuoja.. Pvz, parasiau Es Travel i pasta ir pasiule 500lt pigesni bilieta i vakaru pakrante nei siule kiti .. Daugkam Es Travel papigino skrydi, ir siaip mano nuomone jau senai tokia, kad agentai pasiulo pigesnius variantus gerokai ... smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.