Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Fabijoniškės: l/d "Karuselė"
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Vilnius
Pages: 1, 2
Sky Cloud
Laukiame toliau nuomonių, atsiliepimų apie šio l/d "Karusėlės" priėmimo tvarką, dirbančias jose auklėtojas, papildomas veiklas, vaikučių ugdymą ir pan.... ax.gif

Sena temutė Štai čia

Ypač domina lopšelinės grupės, kodėl padaryta tik viena maišyta grupė (į kurią šansų pakliūti visai nelieka verysad.gif )?Juk vaikučių tai nemažėja, ypač dabar kai aplinkui darželių trūkumas akvaizdus o gyvenamų namų naujų apstu..... unsure.gif
ingrida+2
man sis darzelis labai patinka, direktore supratinga, bendraujanti. Grupe lankeme pas aukletojas Natalija ir Alma- aukletojos isvis kazkas nerealaus, superiniai zmones, kurybingos, rupestingos, Aciu Joms labai.
pumpa
Mes irgi lankom si darzeli. vasara grupes yra sujungtos, tai jau per vasara einam i 2 naują grupę. iš pradžiu galvojau, kad mūsų grupes aukletojos neblogos, o paziurejus jau kitų dviejų grupių , tai galiu pasakyt, kad mūsų labai geros biggrin.gif. Dabar kur ikišo, tai ne vyrui nei man ne patiko, bet vaikas neskundziasi, tai einame dar.
Del patikimo i darzelį, mes buvom bendram saraše 49, kai pirmas vaikas pradejo eiti į darželį paslinkom į 23 vietą, ir laukam, kol kas nepatekom į lopšelį. O jei be privelegijų tai patekti dabar neįmanoma.
Nuo 3 metų gali patekti tik į rusiškas grupes ir juose buna 18-20 vaikų, lietuviškos grupės po 25.
karl
[COLOR=red]Visos aukletojo yra geros. Darželyje dirba nuotabios auklėtojos (bent jau mūsų buvo mažųjų grupėj puiki auklytė ir dabar nuostabi). Puiki pedagogė, vaikų draugė ir šiltas bei rūpestingas žmogus.
tongue.gif 4u.gif biggrin.gif
QUOTE(pumpa @ 2011 07 12, 20:46)
Mes irgi lankom si darzeli. vasara grupes yra sujungtos, tai jau per vasara einam i 2 naują grupę. iš pradžiu galvojau, kad mūsų grupes aukletojos neblogos, o paziurejus jau kitų dviejų grupių , tai galiu pasakyt, kad mūsų labai geros biggrin.gif. Dabar kur ikišo, tai ne vyrui nei man ne patiko, bet vaikas neskundziasi, tai einame dar.
Del patikimo i darzelį, mes buvom bendram saraše 49, kai pirmas vaikas pradejo eiti į darželį paslinkom į 23 vietą, ir laukam, kol kas nepatekom į lopšelį. O jei be privelegij tai patekti dabar neįmanoma.
Nuo 3 metų gali patekti tik į rusiškas grupes ir juose buna 18-20 vaikų, lietuviškos grupės po 25.
*

%ziema%
As savo maziu uzrasiau i si darzeli kai jam buvo 1 menuo, tad patekom i LT grupe pas Alma, kolkas dar tik pratinames, manau viskas bus gerai, aukletojos bei direktore pasirode lb malonios, ziuresim kaip bus toliau, svarbiausia kad mano maziui ten lb patinka sunku net namo pasiimt buna nes nenori eit smile.gif bet gal tik pradzioj tokia euforija smile.gif
DomingoFaustas
sveiki,
musiskei mergytei jau 5 menesiai, pirmadieni eisime uzsirasyti, sis darzelis priklauso pagal gyvenama vieta, bet paskaicius temas, atrodo kad be prosvaisciu cia mums patekti doh.gif ir kazkaip iejus i darzelio www svieciasi kad jis yra rusu darzelis? g.gif ar as klystu? g.gif
incia
QUOTE(DomingoFaustas @ 2011 09 02, 16:53)
sveiki,
musiskei mergytei jau 5 menesiai, pirmadieni eisime uzsirasyti, sis darzelis priklauso pagal gyvenama vieta, bet paskaicius temas, atrodo kad be prosvaisciu cia mums patekti  doh.gif  ir kazkaip iejus i darzelio www svieciasi kad jis yra rusu darzelis?  g.gif  ar as klystu?  g.gif
*

Yra ir lietuviskos grupes, ir rusiskos. Jei neklystu - lietuvisku daugiau.
karl
QUOTE(DomingoFaustas @ 2011 09 02, 18:53)
sveiki,
musiskei mergytei jau 5 menesiai, pirmadieni eisime uzsirasyti, sis darzelis priklauso pagal gyvenama vieta, bet paskaicius temas, atrodo kad be prosvaisciu cia mums patekti  doh.gif  ir kazkaip iejus i darzelio www svieciasi kad jis yra rusu darzelis?  g.gif  ar as klystu?  g.gif
*

yra tik 4 liet. grupiu is 11.
pumpa
Jei norite patekti, tai nenusileiskyte ranku. Nes buna kad vaikus neatveda, atsisako i t.d. Galima bandyti i rusu grupe, po to pervesti i lietuviu. Svarbiausias kriterijus visame reikale, tai reikia prasyt, o ne reikalaut. Nes direktore su vyrisku charakteriu biggrin.gif Nu bent man taip pasirode.
*Persikute*
Sveikutes, gal yra mamyciu lankanciu uogeliu grupe? gal siaip bendra vaizda apie darzeli nupaisytumet blush2.gif
karl
smile.gif 4u.gif thumbup.gif bigsmile.gif nestuke.gif thumbup.gif
*Persikute*
QUOTE(karl @ 2011 10 26, 12:34)
smile.gif  4u.gif  thumbup.gif  bigsmile.gif  nestuke.gif  thumbup.gif
*

super pasisakymas
smilte1212
QUOTE(*Persikute* @ 2011 09 20, 09:17)
Sveikutes, gal yra mamyciu lankanciu uogeliu grupe? gal siaip bendra vaizda apie darzeli nupaisytumet blush2.gif
*

Sveika,

Mano dukrytė lanko:) Auklėtojos Erika ir Olga tikrai stengiasi viską suspėti ir apšokinėti vaikus. Man nerimą kelia šeimyninkėlė - pastoviai pikta, kartą, kai atėjau paimti dukrytės staugė ant vaikų. Pamaniau, gal jai baisiai bloga nuotaika, na juk visiems būna vieną kartą metuose:), bet vėliau supratau, kad tai tokia natūra.
Mano draugės, kurios leidžia į kitus daržus pačios uz savo pinigus perka ekologiškus indų ploviklius, muilus, sausainukus ir pnš., kad tik vaikams būtų geriau. Užsimojau ir aš nupirkti indų ploviklį pradžiai, galvojau pirksiu pastoviai už savo pinigus, kad tik jos nenaudotų Fairy. Paklausėm šeimyninkelės ar ilgam jo užteko, tai ji tepasakė, kad ji pripratusi naudoti Fairy...
*Persikute*
QUOTE(smilte1212 @ 2011 11 11, 22:10)
Sveika,

Mano dukrytė lanko:) Auklėtojos Erika ir Olga tikrai stengiasi viską suspėti ir apšokinėti vaikus. Man nerimą kelia šeimyninkėlė -  pastoviai pikta, kartą, kai atėjau paimti dukrytės staugė ant vaikų. Pamaniau, gal jai baisiai bloga nuotaika, na juk visiems būna vieną kartą metuose:), bet vėliau supratau, kad tai tokia natūra.
Mano draugės, kurios leidžia į kitus daržus pačios uz savo pinigus perka ekologiškus indų ploviklius, muilus, sausainukus  ir pnš., kad tik vaikams būtų geriau. Užsimojau ir aš nupirkti indų ploviklį pradžiai, galvojau pirksiu pastoviai už savo pinigus, kad tik jos nenaudotų Fairy. Paklausėm šeimyninkelės ar ilgam jo užteko, tai ji tepasakė, kad  ji pripratusi naudoti Fairy...
*

as kaskaip vis nesutinku seimininkutes. tad smagu butu jus pazinti. nes kaskaip pasirode jog grupes tevai labai nedraugiski. na ta prasme jog ieje i rubine nepastebi kad yra teveliu rubineje. siaip mes lb patenkinti jog perejome i si darzeli. tik va idomu kaip su logopede, ryt planuoju pas direktore pasiklausti nes ko tai mistiskai kai aukletojos paklausiu ji sako serga musu logopede, ir nepasako kuriom dienom dirba.
karl
QUOTE(*Persikute* @ 2011 11 13, 20:04)
as kaskaip vis nesutinku seimininkutes. tad smagu butu jus pazinti. nes kaskaip pasirode jog grupes tevai labai nedraugiski. na ta prasme jog ieje i rubine nepastebi kad yra teveliu rubineje. siaip mes lb patenkinti jog perejome i si darzeli. tik va idomu kaip su logopede, ryt planuoju pas direktore pasiklausti nes ko tai mistiskai kai aukletojos paklausiu ji sako serga musu logopede, ir nepasako kuriom dienom dirba.
*

4u.gif VALIO LOGOPEDE JAU DARBE.
lebedukas
sveikos. mes irgi lankome Karuselę. dabar iškilo klausimas, kokią sumą pinigų paskirti auklėtojų ir auklyčių dovanoms. būtų įdomu sužinoti, gal kas turi didesnę patirtį nei aš, nes mes tik du metai kaip lankome darželį ir truputėlį sunkoka sutarti su tėvais, kokią sumą paskirti
mama 100
QUOTE(lebedukas @ 2011 11 18, 15:26)
sveikos. mes irgi lankome Karuselę. dabar iškilo klausimas, kokią sumą pinigų paskirti auklėtojų ir auklyčių dovanoms. būtų įdomu sužinoti, gal kas turi didesnę patirtį nei aš, nes mes tik du metai kaip lankome darželį ir truputėlį sunkoka sutarti su tėvais, kokią sumą paskirti
*

Kiek skirti aukletojoms? O Jus pagalvokit, kiek laiko aukletojos praleidzia su musu vaikais ir tada nuspreskit...Keista, kad dar galvojate...As viska atiduociau, kad mano vaika gerbtu, aukletu, o dovanas nesiociau ir nesu ne tik Kaledu proga...Kodel mes sau negailim, o kai tik ateina sventes, kila problemos...Musu vaikai visa diena praleidzia su aukletojomis, mes matom savo vaikiuka tik pora valandu...Pagalvokime...
smilte1212
QUOTE(*Persikute* @ 2011 11 13, 19:04)
*

Sveikos,

Mano špokęsmile.gif į daržą veda tėvelis, nes aš su žindomu kūdikiu mažai kur teišlekiu:), bet kartais ir pavyksta paimti dukrytę iš daržo.

Dėl dovanų auklėtojoms, t.y. šv.Kalėdoms - man tikrai negaila, nes tiek, kiek jos trūsia su mūsų vaikais, tai oi oi oi, kaip maža nepasirodo:) Neturiu patirties, po kiek reiktų mestis, nes pirmą kartą vedu vaiką į darželį, bet manau galime čia aptarti, išvesti visiems priimtina vidurkįsmile.gif Ir aišku manau, būtinai reikia apdovanoti šeimyninkėlę, nes jai krūvis labai didelis, gal ir nuotaika pagerėtųsmile.gif
smilte1212
QUOTE(smilte1212 @ 2011 11 21, 20:36)
Sveikos,

Mano špokęsmile.gif į daržą veda tėvelis, nes aš su žindomu kūdikiu mažai kur teišlekiu:), bet kartais ir pavyksta paimti dukrytę iš daržo.

Dėl dovanų auklėtojoms, t.y. šv.Kalėdoms - man tikrai negaila, nes tiek, kiek jos trūsia su mūsų vaikais, tai  oi oi oi, kaip maža nepasirodo:) Neturiu patirties, po kiek reiktų  mestis, nes pirmą kartą vedu vaiką į darželį, bet manau galime čia aptarti, išvesti visiems priimtina vidurkįsmile.gif Ir aišku manau, būtinai reikia apdovanoti šeimyninkėlę, nes jai krūvis labai didelis, gal ir nuotaika pagerėtųsmile.gif
*

Kokie pasiūlymai:)?
*Persikute*
QUOTE(smilte1212 @ 2011 11 23, 15:46)
Kokie pasiūlymai:)?
*

pasiulymai tokie jog ryt susirinkimas
smilte1212
QUOTE(*Persikute* @ 2011 11 23, 18:53)
pasiulymai tokie jog ryt susirinkimas
*

Sveikos,

Vakar negalejome abu su vyru sudalyvauti teveliu susirinkime. Gal galetumet apsviesti situacija?
*Persikute*
QUOTE(smilte1212 @ 2011 11 25, 16:17)
Sveikos,

Vakar negalejome abu su vyru sudalyvauti teveliu susirinkime. Gal galetumet apsviesti situacija?
*

viskas del kaledu. renkami pinigiukai
smilte1212
QUOTE(*Persikute* @ 2011 11 25, 18:33)
viskas del kaledu. renkami pinigiukai
*

Ačiū, reikės pirmadienį auklėtojų užklausti.

O dėl dovanų auklėtojoms ar tėveliai apsitarė?
*Persikute*
QUOTE(smilte1212 @ 2011 11 25, 20:07)
Ačiū, reikės pirmadienį auklėtojų užklausti.

O dėl dovanų auklėtojoms ar tėveliai apsitarė?
*

siaip labai nekorektiska butu cia rasyti visas detales, nes kiek pastebejau perskaito ir direktore ir musu aukletojos
lebedukas
QUOTE(mama 100 @ 2011 11 20, 17:52)
Kiek skirti aukletojoms? O Jus pagalvokit, kiek laiko aukletojos praleidzia su musu vaikais ir tada nuspreskit...Keista, kad dar galvojate...As viska atiduociau, kad mano vaika gerbtu, aukletu, o dovanas nesiociau ir nesu ne tik Kaledu proga...Kodel mes sau negailim, o kai tik ateina sventes, kila problemos...Musu vaikai visa diena praleidzia su aukletojomis, mes matom savo vaikiuka tik pora valandu...Pagalvokime...
*

Matai, kad visi taip galvotų kaip tu, tai būtų daug paprasčiau. Pvz. mūsų grupėje nėra labai vieningi tėvai, sumos neįvardinsiu kokią nusprendėme skirti auklėtojų ir auklytės dovanėlėm, bet daugeliui tai atrodo baisi suma. Tą sumą aš bandau įvertinti, kad tai beveik visų metų dovana nuo visos grupės, o klausimą uždaviau dėl to, nes įdomu kaip kitų grupių tėvai mąsto.
karl
QUOTE(smilte1212 @ 2011 11 21, 21:36)
Sveikos,

Dėl dovanų auklėtojoms, t.y. šv.Kalėdoms - man tikrai negaila, nes tiek, kiek jos trūsia su mūsų vaikais, tai  oi oi oi, kaip maža nepasirodo:) Neturiu patirties, po kiek reiktų  mestis, nes pirmą kartą vedu vaiką į darželį, bet manau galime čia aptarti, išvesti visiems priimtina vidurkįsmile.gif Ir aišku manau, būtinai reikia apdovanoti šeimyninkėlę, nes jai krūvis labai didelis, gal ir nuotaika pagerėtųsmile.gif
*

Kuo daugiau išdalinat kitiems,
Tuo labiau praturtėjat pati.
4u.gif
smilte1212
QUOTE(karl @ 2011 11 29, 15:48)
Kuo daugiau išdalinat kitiems,
Tuo labiau praturtėjat pati.
4u.gif
*

Tikriausiai:)
mama 100
QUOTE(lebedukas @ 2011 11 27, 15:39)
Matai, kad visi taip galvotų kaip tu, tai būtų daug paprasčiau. Pvz. mūsų grupėje nėra labai vieningi tėvai, sumos neįvardinsiu kokią nusprendėme skirti auklėtojų ir auklytės dovanėlėm, bet daugeliui tai atrodo baisi suma. Tą sumą aš bandau įvertinti, kad tai beveik visų metų dovana nuo visos grupės, o klausimą uždaviau dėl to, nes įdomu kaip kitų grupių tėvai mąsto.
*

As taip ir supratau, kiek tevu, tiek ir nuomoniu...Gaila, kad ne visi taip galvoja, kaip mes. Gimdymas - darzelis - mokykla ir t.t. O seima kur? Tevai kur? Dirba??? Jeigu dirbame, kodel musu pareiga turi atlikti aukletojos, o veliau mokytojos ir t.t... Jeigu taip, manau, nagalima gaileti ir aukletojoms, nors 1 karta Kaledu proga, o kada dar??? Geda....
*Persikute*
QUOTE(mama 100 @ 2011 12 01, 20:42)
As taip ir supratau, kiek tevu, tiek ir nuomoniu...Gaila, kad ne visi taip galvoja, kaip mes. Gimdymas - darzelis - mokykla ir t.t. O seima kur? Tevai kur? Dirba??? Jeigu dirbame, kodel musu pareiga turi atlikti aukletojos, o veliau mokytojos ir t.t... Jeigu taip, manau, nagalima gaileti ir aukletojoms, nors 1 karta Kaledu proga, o kada dar??? Geda....
*

su jusu nuomone nesutinku. Aukletojos dirba darba, tai ar jums kai dirbate dovanoja kas kaledu proga? kaskaip abejoju. O ju tokia ir pareiga priziuret ir pasirupinti vaikais, tad nemanau jog reikia cia kaska lb reiksminti dovanomis. galima ir siaip pasisedejima padaryt su aukletoja bet jei grupe ne vieninga tai is pasisedejimu nieko nepesi
mama 100
QUOTE(*Persikute* @ 2011 12 02, 08:08)
su jusu nuomone nesutinku. Aukletojos dirba darba, tai ar jums kai dirbate dovanoja kas kaledu proga? kaskaip abejoju. O ju tokia ir pareiga priziuret ir pasirupinti vaikais, tad nemanau jog reikia cia kaska lb reiksminti dovanomis. galima ir siaip pasisedejima padaryt su aukletoja bet jei grupe ne vieninga tai is pasisedejimu nieko nepesi
*

Su Jusu nuomone as irgi nesutinku!!!
Taip, aukletojos dirba darba, bet koki darba! Dirba ne su produktais, ne su daiktais, o su musu vaikais ir praleidzia su jais visa diena. Sutinku, kad ju pareiga pasirupinti vaikais, bet tas rupestis gali buti skirtingas ir todel galim, nors kartais, padekoti kiekvienas nuo saves, kad tas rupestis, aukletoju siluma ir gerumas dar didetu.
mijaxxx
Mano uosviene yra darzely aukletoja, ir as vis vyro klausiu, kur tos visos dovanos kaip cia visos mamos skiedzia, o ji gauna kaledu proga saldainiu dezute kaip ir visi vaikai ir to visiskai pakanka, nieko nesiskundzia ir darbo kokybe nieko neblogesne, taip kad jei aukletojos tik dovanu tikisi vadinasi jos nemyli nei savo darbo nei vaiku ir tokiom isvis nieko dovanoti nereikia.
Smilla
QUOTE(*Persikute* @ 2011 11 13, 19:04)
. tik va idomu kaip su logopede, ryt planuoju pas direktore pasiklausti nes ko tai mistiskai kai aukletojos paklausiu ji sako serga musu logopede, ir nepasako kuriom dienom dirba.
*

Dėl logopedės tai galiu atsiliepti tik teigiamai. Sūnui teprireike kelių apsilankymų, kad pradėtų tarti R raidę thumbup.gif

Kaip supratau, tai problemėlių šiais laikais su tartimi turi labai labai daug vaikučių, tai pas logopedę keliauja tik didieji vaikai arba tie, kuriems medikai nurodo.

Ai, apskritai, dėl darželio, tai esame patenkinti, sūnus eina labai noriai ir labai myli auklėtojas ir šeimininkę.
sharlote
Mano dukrytė irgi lanko šį darželį, labai myli auklėtojas, niekada nesiskundė, viskas puiku. Aš irgi labai vertinu jų darbą.
Bet Kalėdinė šventė daržely man jau kelinti metai nesukelia susižavėjimo. Puikiai suprantu, kad vaikai nedrąsūs, bailiukai ir pan, bet man atrodo, kad meno vadovei jau laikas labiau pasistengti dirbant savo darbą, kiekvieną šventę girdim tas pačias muzikas, leidžiamas grotuvu. Visiškai jokios fantazijos. Vaikučiai žiopliukai, gal ir nemoka ir neišmoksta tobulai šokti tu sudėtingų (nesuprantamų) šokių, gal reikia rasti kažkokius kompromisus, paprastesnius šokius ar įdomesnius vaidinimus. Manau, kad darželio meno vadovei yra vietos tobulėti, kad Kalėdinės šventės būtų gražesnės, o ne suversti visą darbą nupirktam Kalėdų seneliui. Taip, tėveliai žinoma sumokės už pirktinį Kalėdų senelį, bet Kalėdinės šventės rengimas tai tiesioginis meno vadovės darbas, kurį ji šiemet atliko blogai.
Ačiū už sugaištą laiką skaitant mano pastabą.
karl
QUOTE(sharlote @ 2011 12 20, 17:08)
Mano dukrytė irgi lanko šį darželį, labai myli auklėtojas, niekada nesiskundė, viskas puiku. Aš irgi labai vertinu jų darbą.
Bet Kalėdinė šventė daržely man jau kelinti metai nesukelia susižavėjimo. Puikiai suprantu, kad vaikai nedrąsūs, bailiukai ir pan, bet man atrodo, kad meno vadovei jau laikas labiau pasistengti dirbant savo darbą, kiekvieną šventę girdim tas pačias muzikas, leidžiamas grotuvu. Visiškai jokios fantazijos. Vaikučiai žiopliukai, gal ir nemoka ir neišmoksta tobulai šokti tu sudėtingų (nesuprantamų) šokių, gal reikia rasti kažkokius kompromisus, paprastesnius šokius ar įdomesnius vaidinimus. Manau, kad darželio meno vadovei yra vietos tobulėti, kad Kalėdinės šventės būtų gražesnės, o ne suversti visą darbą nupirktam Kalėdų seneliui. Taip, tėveliai žinoma sumokės už pirktinį Kalėdų senelį, bet Kalėdinės šventės rengimas tai tiesioginis meno vadovės darbas, kurį ji šiemet atliko blogai.
*

Jusu pastaba tikrai neverta demesio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! verysad.gif Rytmetis puikus , wub.gif muzikos vadove super!!!!!!!!!!!! 4u.gif
sharlote
QUOTE(karl @ 2011 12 22, 11:09)
Jusu pastaba tikrai neverta demesio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! verysad.gif Rytmetis puikus , wub.gif muzikos vadove super!!!!!!!!!!!! 4u.gif
*

deja, iki "super" jai dar toli, pati savo akimis maciau kaip ji bendrauja su vaikais ..... smile.gif
catus
Sveikos, mamytės! Tikiuosi, jog ir mes nuo rudens lankysime šį darželį, tad noriu paklausti, kiek realiai yra lopšelinėje grupėje (sąraše) vaikiukų? 15, 25 ar koks kitoks skaičius? ax.gif
ausmare
QUOTE(catus @ 2012 01 07, 07:41)
Sveikos, mamytės! Tikiuosi, jog ir mes nuo rudens lankysime šį darželį, tad noriu paklausti, kiek realiai yra lopšelinėje grupėje (sąraše) vaikiukų? 15, 25 ar koks kitoks skaičius?  ax.gif
*

jungiuosi prie jusu:)
tik vilties patekti i lopseli turiu nedaug doh.gif ..nors uzsirasem 2 savaiciu tik grize is ligonines
austra
QUOTE(sharlote @ 2011 12 20, 16:08)
*

As sutinku su jumis. Dainos, sokiai nesikeicia, tas pacias dainas ir sokius mačiau kai dukra lankė darželį, dabar sūnus lanko - niekas nepasikeitė, tik vaikai kiti. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tyniukas
Labas mamytes kuriu vaikuciai lanko si darzeli,mes ir uzsirase jau senai ,bet nepatekom pernai,tai net nezinau ka daryti kad siemet patektume. Eileje vis toje pacioje vietoje esame g.gif . Nesuprantu kaip tos eiles slenka,ir kaip sudarineja grupes doh.gif ? Gal kuri patartumet blush2.gif ?
sharlote
QUOTE(austra @ 2012 01 10, 17:04)
As sutinku su jumis. Dainos, sokiai nesikeicia, tas pacias dainas ir sokius mačiau kai dukra lankė darželį, dabar sūnus lanko - niekas nepasikeitė, tik vaikai kiti.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

Taip taip, taip ir yra smile.gif
Irena rududu
QUOTE(sharlote @ 2011 12 20, 15:08)
*

Esu mociute.mano anukas lanko si darzeli ir kaip zinau darzelyje yra apie 12 grupiu,tai mazdaug 300 vaiku.vaikai lanko uzsiemimus 2 kartus per savaite po 30 min ir tai 8 kartus per menesi.per si laika reikia ismokyti vaikus sokti,dainuoti,paruosti juos sventems.muzikos vadove viena. vaidinimas - aukletojos darbas(pasirupinti,kad visi vaikai ismoktu zodzius,gestus ir tt).dabar kas liecia dainas ir sokius,kad jie vienodi- net jeigu jusu vyresnis vaikas tai dare,tai jaunesnis to nezino,nesoko ir nedainavo.jeigu norite ispudziu arba nauju sliageriu-eikite i pop muzikos koncerta.vaikai turi linksmintis,o ne linksminti tevus.galu gale kai kurie dainininkai dainuoja savo dainas po 30 metu,ir kodel ne,jeigu daina yra grazi.poetai ir kompozitoriai neraso tiek vaikisku dainu.musu berniukas vaiksto i muzikos pamokas su malonumu,jam viskas patinka.Aciu,Nijole,tikriausiai sunku dirbti,kai ant jusu liejama tiek negatyvo rolleyes.gif
koške
aš pati lankiau šį darzelį,dabar jį lanko mano vaikas.Galiu pagirti šio darzelio darbuotojus,administraciją.Auklėtojos mielos,geros,užsiminėja su vaikais,myli juos. thumbup.gif .Ipač mano vaikui patinka muzikos pamokėlės.Stebėjau keletą šventinių koncertų,kuriūose vaikai dainuoja daineles,kurias dainavau aš ir mano mama.Muzikos pedagogė tikrai dirba gerai,šiūolaikiškai,kiekvienam vaikui leidžia išreikšti save,dainuoti solo,šoka ritminius šokius.Jeigu kažkam nepatinka,rinkites kitus darželius,ir apskritai,daugiau laiko praleiskite su savo vaiku,o ne prie kompjuterio,tuščiai rašinėdamas : schmoll.gif
austra
QUOTE(Irena rududu @ 2012 01 12, 21:43)
Esu mociute.mano anukas lanko si darzeli ir kaip zinau darzelyje yra apie 12 grupiu,tai mazdaug 300 vaiku.vaikai lanko uzsiemimus 2 kartus per savaite po 30 min ir tai 8 kartus per menesi.per si laika reikia ismokyti vaikus sokti,dainuoti,paruosti juos sventems.muzikos vadove viena. vaidinimas - aukletojos darbas(pasirupinti,kad visi vaikai ismoktu zodzius,gestus ir tt).dabar kas liecia dainas ir sokius,kad jie vienodi- net jeigu jusu vyresnis vaikas tai dare,tai jaunesnis to nezino,nesoko ir nedainavo.jeigu norite ispudziu arba nauju sliageriu-eikite i pop muzikos koncerta.vaikai turi linksmintis,o ne linksminti tevus.galu gale kai kurie dainininkai dainuoja savo dainas po 30 metu,ir kodel ne,jeigu daina yra grazi.poetai ir kompozitoriai neraso tiek vaikisku dainu.musu berniukas vaiksto i muzikos pamokas su malonumu,jam viskas patinka.Aciu,Nijole,tikriausiai sunku dirbti,kai ant jusu liejama tiek negatyvo rolleyes.gif
*

Nematau cia jokio negatyvizmo. Aš iš tikrųjų džiaugiuosi auklėtojomis, kurios dirbo ir dirba su mano vaikais, vienos stipresnės vienuose dalykuose, kitos - kitose. Taciau, net jeigu ir kada nors kas nelabai patinka, niekada to nepasakyčiau, nes pukiai suprantu, koks sunkus jų darbas. Taip pat ir muzikos vadovei niekada nesakiau jokių priekaištų. O kaip mama, manau galiu forume pasakyti savo nuomone ir nuo to nemanau, kad kas nukentės. O dėl amžinai to pačio repertuaro, tai pati vadovė, bent kažkiek keisdama repertuarą, surasdama vieną ar kitą naują dainelę, naujus judesius ar naują melodiją tikrai nepervargtų, o tai tik būtų galimybė jai pačiai tobulėti. Nes tikrai jie ne šlagerius dainuoja ir ne pagal šlagerių prastokos kokybės fonogramas šoka. Tada ne tik vaikai, bet ir auklėtojos, tėvai , direktorė linksmintųsi matydami vis kažką naujo ir gražaus. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(koške @ 2012 01 13, 14:01)
aš pati lankiau šį darzelį,dabar jį lanko mano vaikas.Galiu pagirti šio darzelio darbuotojus,administraciją.Auklėtojos mielos,geros,užsiminėja su vaikais,myli juos. thumbup.gif .Ipač mano vaikui patinka muzikos pamokėlės.Stebėjau keletą šventinių koncertų,kuriūose vaikai dainuoja daineles,kurias dainavau aš ir mano mama.Muzikos pedagogė tikrai dirba gerai,šiūolaikiškai,kiekvienam vaikui leidžia išreikšti save,dainuoti solo,šoka ritminius šokius.Jeigu kažkam nepatinka,rinkites kitus darželius,ir apskritai,daugiau laiko praleiskite su savo vaiku,o ne prie kompjuterio,tuščiai rašinėdamas  : schmoll.gif
*

Kaip matau, jus irgi prie kompiuterio laiką leidžiate vietoj to, kad jį leistumėte su vaiku... Taip kad savo patarimus psilaikykite sau. Nieko nenoriu įžeisti ar kritikuoti, tiesiog pasakau savo nuomonę apie muzikinį repertuarą, kuris nesikeičia. Ir nemanau, kad dėl to man reikėtų keisti darželį, nes nei pačiam darželiui, nei auklėtojoms, nei muzikos vadovei , kaip pedagogei, kuri mokina vaikučius, priekaištų neturiu.
karl
QUOTE(ausmare @ 2012 01 09, 12:30)
jungiuosi prie jusu:)
tik vilties patekti i lopseli turiu nedaug doh.gif ..nors uzsirasem 2 savaiciu tik grize is ligonines
*

15 -17 vaik.Pagal eile! schmoll.gif Bet 'lengvatininkai" eina pirmi!
mama 100
Palaikau Jus, bet zinau, kad butent muzikos pamokeles vaikams patinka. Aukletojos nuostabios, zinau, kad vaikas mano ne angelas, bet neisdirdau ne vieno karto, kad jis yra blogas. Palaikau aukletojas, visa diena buna su musu vaikais....Muzikos vadove jauna, simpatiska, vaikai myli ja...Ko dar reikia? Nesauprantu...?
Nova
Veskit vaikus i privacius darzelius - ten ismokys tobulai dainuot, sokt, nupirks geras fonogramas, ismokys vaidint, piest, tapyt, megzt, nert, apsokines kieviena, nes grupeje 7 vaikai, o ne 25. Gale menesio paprasys atitinkamo uzmokescio. Dirbsit tik darzeliui, nes juk Jums rupi Jusu vaiku ugdymas, kadangi namie nera vaikam laiko (cia beje vaiku pasakymas aukletojai apie tevu "bendravima" su vaikais namie smile.gif). Jei tik Jus savo 1 аr 2 vaikams skirtumet tiek demesio, kiek skiriama grupeje 25, tai nebutu reikalo skustis apie prastas fonogramas. Ugdykit nuo mazens, veskit i burelius, uzuot sedejusios Supermamoj, ir vaikui jokia fonograma netrukdys puikiai dainuot smile.gif Sekmes.
aisok
QUOTE(tyniukas @ 2012 01 10, 16:16)
Labas mamytes kuriu vaikuciai lanko si darzeli,mes ir uzsirase jau senai ,bet nepatekom pernai,tai net nezinau ka daryti kad siemet patektume. Eileje vis toje pacioje vietoje esame g.gif . Nesuprantu kaip tos eiles slenka,ir kaip sudarineja grupes doh.gif ?  Gal kuri  patartumet blush2.gif ?
*

Sveiki,
Kreipkites i svietimo ministerija, susisiekite su si darzeli kuruojancia ir papasakokite situacija. Mums padejo smile.gif
Kriste32
Sveiki, savo vaiką į šį darželį vedu jau beveik metus. Patekti buvo sunkoka, bet šiap ne taip patekome. Pirmas nusivylimas buvo, kad vaikučiams nuo 2 m metukų yra tik viena grupė (lenkų, rusų ir lietuvių) kartu. Ir taip vaikui stresas: nauja aplinka, be mamos ir t.t. ax.gif Mano mažajam dar nebuvo dviejų, kai pradėjo lankyti darželį (nes pakeliui jau skubėjo broliukas į pasauly). Streso daugiau buvo man pačiai, nes į viską žiūrėjau kaip per padidintus akinius biggrin.gif Iki šiol viena auklėtoja t.y. Bronislava - nuostabi auklėtoja (supratinga, moka nuraminti ir užjausti), vaikai jos grupėje retai kada verkia. Pati pirmosiomis dienomis buvau su vaiku grupėje. Sunku taip būtų pasakyti apie Valentina, nuolatos nepatenkinta, vis skundžiasi, kad daug vaikų ir t.t. Tad visada esam patenkinti jei tą dieną sutinkame Bronislavą. Tik problema pirmaisiais metais, kad vaikas prasirgo labai daug. Turbūt gal kokį 1 mėnesį bendrai ėjo į darželį. blink.gif
Kriste32
Sveikos visos smile.gif nuo rudens pradėsim lankyti grupę nuo 3 metų. Gal kas galit papasakot apie jūsų vaikučių lankomas grupes? Ar esat patenkintos, kaip vaikučiai su auklėtojom sutaria, ar eina į lauką ir t.t.. Ačiū iš anksto.
sagyte
QUOTE(Kriste32 @ 2012 04 24, 11:46)
Sveikos visos  smile.gif  nuo rudens pradėsim lankyti grupę nuo 3 metų. Gal kas galit papasakot apie jūsų vaikučių lankomas grupes? Ar esat patenkintos, kaip vaikučiai su auklėtojom sutaria, ar eina į lauką ir t.t.. Ačiū iš anksto.
*

Jei nepaslaptis kaip patekot? Iš kur žinot, kad jau rugsėjį eisit? Nes mes kaip irgi turėtumėm būt patekę, bet atseit tik nuo gegužės mėnesio sužinosim ar patekom rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.