*Boružėlė*
2011 05 19, 16:44
Tęsiam toliau  Senoji tema: čiaREGITRAPatikrinimo klausimai prieš praktinį egzaminą RegitrojPraktikos egzamino vertinimo aprašasPraktikos egzamino vertinimo aprašo 1 priedasPraktikos egzamino vertinimo apršao 2 priedasPARKAVIMASSTATMENAS:  1) važiuoji, kol pirma gairelė sutampa su dešiniu veidrodėliu 2) susuki vairą į kairę iki galo 3) važiuoji, kol pirma gairelė tik pasislepia už mažo langelio 4) susuki vairą į dešinę iki galo 5) jungi atbulinę pavarą ir važiuoji atgal žiūrėdama į veidrodėlį (patogiau į kairį, bet iš pradžių kol įsukinėji, tai ir į dešinį pasižiūrėk, ar nekliudai gairelių) važiuoji atgal, kol mašina atsistoja lygegriečiai linijoms 6) ištiesini ratus (kad ištiesintum, reikia vairą atsukt atgal 1,5 karto) 7) važiuoji atgal iki galinės linijos ĮSTRIŽAS:  1) važiuoji, kol antra gairelė atsiduria mažo langelio vidury 2) susuki vairą į dešinę iki galo 3) įjungi atbulinę pavarą ir važiuoji atgal, kol mašina atsistoja lygiagrečiai linijoms 4) ištiesini ratus ir važiuoji atgal iki galinės linijos, žiūrėdama į dešinį veidrodėlį LYGIAGRETUS:  1) važiuoji, kol pirma gairelė atsiduria mažo langelio vidury 2) susuki vairą į dešinę iki galo 3) įjungi atbulinę pavarą ir važiuoji, kol per kairį veidrodėlį pamatai linijų susikirtimo kampą 4) važiuoji atgal, kol dešinys veidrodėlis sutampa su pirma gairele 5) suski vairą į kairę iki galo ir važiuoji, kol per dešinį veidrodėlį pamatai, kad mašina atsistojo lygiagrečiai linijai (šaligatviui) T FORMA:  1) važiuoji truputį dešiniau, kol per dešinį veidrodėlį pamatai linijos užapvalinimą 2) susuki vairą į dešinę iki galo 3) įjungi atbulinę ir važiuoji atgal, iš pradžių žiūrėdama į dešinį, po to į kairį veidrodėlius, kol mašina atsistoja lygiagrečiai linijoms 4) įsidėmi dešinio veidrodėlio padėtį su linija Šito žingsniuko reikia tam, kad žinotumum, kada susukinėt vairą išvažiuojant iš T formos. Tik dar priklauso, į kurią pusę liepia išvažiuot. Kaune liepia į dešinę. Gal visu taip, nežinau, bet paveiksliuke parodyta į kairę. Jeigu į kairę, tai tada reikia įsidėmėt iš kitos pusės. 5) ištiesini ratus ir važiuoji atgal iki galinės linijos Visoms sėkmės!
almituke_
2011 05 19, 16:45
*Boružėlė*
2011 05 19, 16:46
QUOTE(almituke_ @ 2011 05 19, 17:34) Jai taip nori ir pirmadieni bus noras,busi pasilgus vairo   ,o dar draugė vešis į aikštelę kaip noriu,kad be instruktoriaus ir be jokių spec vairuotojų jai dar žalias lapas kabo ir man labai nori užkabinti QUOTE(bim-bam @ 2011 05 19, 17:35) mano irgi balai is pradziu 6 buvo, paskui 7, dabar jau 8 gaunu   šaunuolė QUOTE(almituke_ @ 2011 05 19, 17:36) Nu saunuole..  o jus pas Jagmina mokinates,ar ne?jai ne paslaptis paskuri instruktoriu? aš pas Joną Bartkų
QUOTE(almituke_ @ 2011 05 19, 16:27) ar jums raso balus uz pravaziavimus? raso, is 9 pravaziavimu vienas 6, visi kiti 7... kaiz ar kada daugiau gausiu
almituke_
2011 05 19, 16:54
QUOTE(*Boružėlė* @ 2011 05 19, 17:46) aš pas Joną Bartkų  O jus taipat siauliete,smagu  as pirma pamoka pas ji buvau,tikrai saunus pasirode tik,kad pravaziavimu pas ji ilgai laukti i savaite vienas tebutu buves man QUOTE(*F_M* @ 2011 05 19, 17:49) raso, is 9 pravaziavimu vienas 6, visi kiti 7... kaiz ar kada daugiau gausiu  septyni tai vis sis tas  o man is dvieju abu ivertinti 6
ziuriu nemazai cia musu siaulieciu  man ryt desimtas pravaziavimas
*Boružėlė*
2011 05 19, 17:01
QUOTE(almituke_ @ 2011 05 19, 17:54) O jus taipat siauliete,smagu  as pirma pamoka pas ji buvau,tikrai saunus pasirode tik,kad pravaziavimu pas ji ilgai laukti i savaite vienas tebutu buves man aha užsiėmęs labai,bet pataikiaukitą savaitę kas antrą dieną važiuosiu,gal užteks iki šeštadienio,labai nenorėčiau keisti datos  ir norėčiau,kad būtų pirmas ir laimingas kartas
Įsimylėjus
2011 05 19, 17:02
QUOTE(almituke_ @ 2011 05 19, 17:54) septyni tai vis sis tas  o man is dvieju abu ivertinti 6  Neimk taip į galvą,juk dar tik pirmi važiavimai  Pamatysi,įsivažiuosi ir puikiai vairuosi
almituke_
2011 05 19, 17:06
QUOTE(*F_M* @ 2011 05 19, 18:00) ziuriu nemazai cia musu siaulieciu  man ryt desimtas pravaziavimas   o tai jau nemazai,pravaziavot ,kurioj mokykloje mokotes? QUOTE(*Boružėlė* @ 2011 05 19, 18:01) aha užsiėmęs labai,bet pataikiaukitą savaitę kas antrą dieną važiuosiu,gal užteks iki šeštadienio,labai nenorėčiau keisti datos  ir norėčiau,kad būtų pirmas ir laimingas kartas  o kuria grupe baigiai?tai saunu kad pasiseke susitarti QUOTE(Įsimylėjus @ 2011 05 19, 18:02) Neimk taip į galvą,juk dar tik pirmi važiavimai  Pamatysi,įsivažiuosi ir puikiai vairuosi  dabar nebeimu,kai zinau,kad visoms visko buvo
*Boružėlė*
2011 05 19, 17:08
QUOTE(almituke_ @ 2011 05 19, 18:06) o kuria grupe baigiai?tai saunu kad pasiseke susitarti aš dar rudenį baigiau
bim-bam
2011 05 19, 17:14
QUOTE(almituke_ @ 2011 05 19, 15:36) Nu saunuole..  o jus pas Jagmina mokinates,ar ne?jai ne paslaptis paskuri instruktoriu? aha, Jagmino. Arvydas instruktoriuso jusu? kada teorija baiget? aha, tikrai siaulieciu nemazai
almituke_
2011 05 19, 17:20
QUOTE(bim-bam @ 2011 05 19, 18:14) aha, Jagmino. Arvydas instruktoriuso jusu? kada teorija baiget? aha, tikrai siaulieciu nemazai  As neseniai,pries dvi geras savaites  mano tai Vytautas...  o jus kada?
bim-bam
2011 05 19, 17:24
QUOTE(almituke_ @ 2011 05 19, 16:20) As neseniai,pries dvi geras savaites  mano tai Vytautas...  o jus kada? balandzio vidury man teorija baiges
Man šiandien kaip nesisekė,nemokėjau įsibėgėjimo padaryt,gazo nespaudžiau,o instruktorius kriokė.
almituke_
2011 05 19, 18:06
QUOTE(adžani @ 2011 05 19, 18:44) Man šiandien kaip nesisekė,nemokėjau įsibėgėjimo padaryt,gazo nespaudžiau,o instruktorius kriokė.  Turbut nera ,nieko nemaloniau kai nesiseka ,ir dar rekia imk kita pamoka,tikekis seksis geriau
Sveikos Man va snd buvo 13 jau pravaziavimas.Tai vaziavau kaip visada kontrolini  Turejau aikstelei visur is pirmo sykio tai ivaziavau,tai sake buciau vaziavus i miesta,o mieste tai klaidu buvo buvo.Tai irgi gavau 6,pas mane yra 5 septinetai,viena astunke,ir 7 sesetai.
QUOTE(adžani @ 2011 05 19, 18:44) Man šiandien kaip nesisekė,nemokėjau įsibėgėjimo padaryt,gazo nespaudžiau,o instruktorius kriokė.  Sveika, jeigu dar karta rėks - paprasyk administratores kito instruktoriaus. Nekentek, pinigus juk moki. Ot diedas neraliuotas. Nenusimink, gerai?
almituke_
2011 05 19, 18:35
QUOTE(zzana @ 2011 05 19, 19:14) Sveikos Man va snd buvo 13 jau pravaziavimas.Tai vaziavau kaip visada kontrolini  Turejau aikstelei visur is pirmo sykio tai ivaziavau,tai sake buciau vaziavus i miesta,o mieste tai klaidu buvo buvo.Tai irgi gavau 6,pas mane yra 5 septinetai,viena astunke,ir 7 sesetai. na taip,sunku tuos gerus pazimius uzsidirbti  bet visai nieko jum sekas
julianka123
2011 05 19, 18:48
sveikos, jungsiuos ir as prie jusu kompanijos  as jau teorija isklausiau, dabar vairavimas,buvaujau 10 kartu,liko 5. del pazymiu, tai pradzioj buvo 6-ukai, po to 7 -ukai, o dabar paskutinieji3 kartai tai 8
almituke_
2011 05 19, 19:02
QUOTE(julianka123 @ 2011 05 19, 19:48) sveikos, jungsiuos ir as prie jusu kompanijos  as jau teorija isklausiau, dabar vairavimas,buvaujau 10 kartu,liko 5. del pazymiu, tai pradzioj buvo 6-ukai, po to 7 -ukai, o dabar paskutinieji3 kartai tai 8  o pazanga darot,saunuole  tai nebedaug liko,iki tikslo
julianka123
2011 05 19, 19:05
QUOTE(almituke_ @ 2011 05 19, 20:02) o pazanga darot,saunuole  tai nebedaug liko,iki tikslo  na jo, ne be daug, bet reik prisiverst teorija ismokt, ir eit laikyt.
antanina22
2011 05 19, 19:12
QUOTE(adžani @ 2011 05 19, 18:44) Man šiandien kaip nesisekė,nemokėjau įsibėgėjimo padaryt,gazo nespaudžiau,o instruktorius kriokė.  koks begedis  gerai kad maniskis visada kantriai man aiskindavo viska. o kai jau nebeiskentedavo tai islipdavo ir liepdavo vienai vaziuoti, bet niekada nera saukes ar kitaip mane traumaves. as dabar noreciau paklausti tu kurios jau islaike ir vazinejasi. kaip yra su draudimu? as su vyro draudimu negaliu vaziuoti? jis jau su stazu o as tik db issilaikiusi. jei padaryciau avarija tai negaliotu draudimas tikriausia  kaip kitos daro? draudziasi is naujo masina ant saves papildomai?  noriu vaziuot, bet bijau kad draudimas man negalioja
QUOTE(julianka123 @ 2011 05 19, 18:48) sveikos, jungsiuos ir as prie jusu kompanijos  as jau teorija isklausiau, dabar vairavimas,buvaujau 10 kartu,liko 5. del pazymiu, tai pradzioj buvo 6-ukai, po to 7 -ukai, o dabar paskutinieji3 kartai tai 8  Faina,o as atvirksciai pradzioj turedavau aukstesnius,o db 6-tai.
julianka123
2011 05 19, 19:29
paskutinieji kartai vairavimo aikstelei? kokie sunkumai jums iskyla?
largoconfuoco
2011 05 19, 19:42
aš susidariau įspūdį, kad visiems panašius balus rašo - pradžioj keli 6, po to 7, tada 8  tipo, pažanga gi vyksta man liko 3 pamokos.... oi kaip dar daug kas nesigauna žadu po oficialių pamokų su vyru pavažinėt, pasikeitėm mašinos draudimą specialiai.
bim-bam
2011 05 19, 19:58
QUOTE(adžani @ 2011 05 19, 16:44) Man šiandien kaip nesisekė,nemokėjau įsibėgėjimo padaryt,gazo nespaudžiau,o instruktorius kriokė.  o tu jam nesakai, kad nerektu? as tavo vietoj pasakyciau, kad nekeltu balso, nes tik dar labiau stresuoja tave maniskis irgi kartais pakelia balsa, bet taip nepiktai, matyt taip iprates aiskint, bet as jam pasakau, kad kai kelia balsa man isvis stresas tada QUOTE(largoconfuoco @ 2011 05 19, 18:42) aš susidariau įspūdį, kad visiems panašius balus rašo - pradžioj keli 6, po to 7, tada 8  tipo, pažanga gi vyksta nu as irgi taip pagalvojau, reik parodyt, kad pazanga yra
QUOTE(almituke_ @ 2011 05 19, 19:06) Tikrai taip ir dar kai nusikeikia tai išvis,galvojau apsiverksiu,bet šiaip ne taip iškentėjau. QUOTE(elfyte @ 2011 05 19, 19:15) Sveika, jeigu dar karta rėks - paprasyk administratores kito instruktoriaus. Nekentek, pinigus juk moki. Ot diedas neraliuotas. Nenusimink, gerai?  Rytoj su juo paskutinis,paskui 3 su kitu,o kiti du vel su juo,tai jei ir toliau taip bus ir paskutinius pasiimsiu pas kitą. QUOTE(antanina22 @ 2011 05 19, 20:12) koks begedis  gerai kad maniskis visada kantriai man aiskindavo viska. o kai jau nebeiskentedavo tai islipdavo ir liepdavo vienai vaziuoti, bet niekada nera saukes ar kitaip mane traumaves. as dabar noreciau paklausti tu kurios jau islaike ir vazinejasi. kaip yra su draudimu? as su vyro draudimu negaliu vaziuoti? jis jau su stazu o as tik db issilaikiusi. jei padaryciau avarija tai negaliotu draudimas tikriausia  kaip kitos daro? draudziasi is naujo masina ant saves papildomai?  noriu vaziuot, bet bijau kad draudimas man negalioja O man ir net tik,kad neaiškina,bet ir daužo rankom,kad aš nemoku,žinau,kad dar labai daug klaidų darau,bet juk galima viską ramiai paaiškinti,o aš pagal aiškinimus ir daryčiau.  Taip ir numuša visą norą vairuoti,  mane nužudė jo pasisakymas tai kam tu iš vis čia ėjai.
julianka123
2011 05 19, 20:04
O man ir net tik,kad neaiškina,bet ir daužo rankom,kad aš nemoku,žinau,kad dar labai daug klaidų darau,bet juk galima viską ramiai paaiškinti,o aš pagal aiškinimus ir daryčiau.  Taip ir numuša visą norą vairuoti,  mane nužudė jo pasisakymas tai kam tu iš vis čia ėjai.  [/quote] o kaip cia taip dauzo rankom?  , ir koks jo reikalas ko cia atejai? atejai, kad ismokt, o neklausyt pamokslu, tegul aiskina,o ne pamokslauja.
bim-bam
2011 05 19, 20:05
QUOTE(adžani @ 2011 05 19, 19:00) nu zinai susinervinau  sakyk tu jam tiesiai sviesiai, kad nekeltu balso  tikrai koks stresas tau  pasakyk jam tikrai, kad neberekautu cia
Kliamka
2011 05 19, 20:06
Sveikos, kas del balu tai mano dauguma 8 buvo, tik pora 7, bet pacu pirmuju nemaciau, nes tik i gala vaziavimu supratau, kad vertina balais ir nuziurejau. Klausiau kada 10 bus tai sake cia tik formalumas, nereikia kreipt demesio. Ir jus neimkit i galva ka ten raso.  Dar norejau paklaust kaip ellajai, Nivan su egzaminais sekasi? Zadejo lygtai pries Velykas laikyt.. Senokai bebuvau uzsukus, gal jos jau issilaike ir pabego is temos.  nes ziuriu kad dabar beveik visos nematytos temoj raso, naujos vairuotojos  sekmes!!! Vairavimas yra laisve, pergale, laime, malonumas... tiesiog gyvenimas
julianka123
2011 05 19, 20:06
o kokiam mieste cia tave taip mokina vairuot?
QUOTE(bim-bam @ 2011 05 19, 21:05) nu zinai susinervinau  sakyk tu jam tiesiai sviesiai, kad nekeltu balso  tikrai koks stresas tau  pasakyk jam tikrai, kad neberekautu cia  Rytoj taip ir pasakysiu,bet jis sakys,juk tu blogai darai,o tu nesupranti.
Kliamka
2011 05 19, 20:08
adžani, nebegrįžk pas tą insruktoriu. Jis nesveikas.
bim-bam
2011 05 19, 20:10
QUOTE(adžani @ 2011 05 19, 19:06) Rytoj taip ir pasakysiu,bet jis sakys,juk tu blogai darai,o tu nesupranti.  sakyk, kad jo toks darbas mokyt tave, tam cia ir atejai  tegul nuleidzia gara biski ir nekelia balso
QUOTE(Kliamka @ 2011 05 19, 21:08) adžani, nebegrįžk pas tą insruktoriu. Jis nesveikas. QUOTE(bim-bam @ 2011 05 19, 21:10) sakyk, kad jo toks darbas mokyt tave, tam cia ir atejai  tegul nuleidzia gara biski ir nekelia balso  Ačiū,kažkaip rytojaus nebe taip bijau,kadangi paskutinė pamoka pas jį.
almituke_
2011 05 19, 20:42
QUOTE(largoconfuoco @ 2011 05 19, 20:42) aš susidariau įspūdį, kad visiems panašius balus rašo - pradžioj keli 6, po to 7, tada 8  tipo, pažanga gi vyksta man liko 3 pamokos.... oi kaip dar daug kas nesigauna žadu po oficialių pamokų su vyru pavažinėt, pasikeitėm mašinos draudimą specialiai. o galima placiau apie ta draudima ir kiek kainuoja jis? Papildyta:QUOTE(adžani @ 2011 05 19, 21:12) Ačiū,kažkaip rytojaus nebe taip bijau,kadangi paskutinė pamoka pas jį.  o kurioj mokykloj mokais,matai naujoke,praleidus busiu
QUOTE(almituke_ @ 2011 05 19, 18:06)  o tai jau nemazai,pravaziavot ,kurioj mokykloje mokotes? Kriksciuno mokykloj QUOTE(largoconfuoco @ 2011 05 19, 20:42) žadu po oficialių pamokų su vyru pavažinėt, pasikeitėm mašinos draudimą specialiai. mane irgi tas domintu  kazka lyg girdejus apie kazkoki spec draudima, bet nieko nezinau daugiau tik kad toks yra
bim-bam
2011 05 19, 21:41
tai su M zenklu galima su pvz vyru vazinet, kai draudimas tik ant jo?
christyn
2011 05 20, 05:02
QUOTE(bim-bam @ 2011 05 19, 22:41) tai su M zenklu galima su pvz vyru vazinet, kai draudimas tik ant jo? galima su vyru, jei jis turi daugiau nei 5 metu staza berods, kad pats zalias klevas nebutu. Draudimas cia ne prie ko.
QUOTE(bim-bam @ 2011 05 19, 22:41) tai su M zenklu galima su pvz vyru vazinet, kai draudimas tik ant jo? galima galima  tik tiek kad yra dar kazkoks spec draudimas, bet jis nera privalomas.
Įsimylėjus
2011 05 20, 07:12
QUOTE(adžani @ 2011 05 19, 21:00) Tikrai taip ir dar kai nusikeikia tai išvis,galvojau apsiverksiu,bet šiaip ne taip iškentėjau. Rytoj su juo paskutinis,paskui 3 su kitu,o kiti du vel su juo,tai jei ir toliau taip bus ir paskutinius pasiimsiu pas kitą. O man ir net tik,kad neaiškina,bet ir daužo rankom,kad aš nemoku,žinau,kad dar labai daug klaidų darau,bet juk galima viską ramiai paaiškinti,o aš pagal aiškinimus ir daryčiau.  Taip ir numuša visą norą vairuoti,  mane nužudė jo pasisakymas tai kam tu iš vis čia ėjai.  Na,mergyt,tu ir pakanti...Drąsiai sakyk,kad nebevažiuosi su juo ,jei jis nesivaldys.Nu tragedija kažkokia,taigi jis tam ir yra,kad tave išmokytų,gerai būtų,kad čia mes visos mokėdamos eitume į kursus Aš tai ,kai padarau kokią klaidą,iškart stojam,jungiam avarines ir aiškinamės,ką ir kodėl padariau,kodėl reikia daryt kitaip,žodžiu išanalizuojam klaidą ir varom toliau.tada tikrai aiškiau viskas.Prieš tai kelias pamokas su kitu instruktorium važinėjau,tai jis tiesiog sakydavo nedaryk taip,daryk kitaip,iki galo nieko neaiškino,tik drausmino,o dabar tikrai lengviau ir aikštelėj,kai viską išanalizuojam
Labas rytas. O siaube kokiu instruktoriu ziuriu buna  nuo tokiu deciau i kojas kuo toliau jei rekautu
bim-bam
2011 05 20, 07:46
QUOTE(christyn @ 2011 05 20, 04:02) galima su vyru, jei jis turi daugiau nei 5 metu staza berods, kad pats zalias klevas nebutu. Draudimas cia ne prie ko.  QUOTE(*F_M* @ 2011 05 20, 05:45) galima galima  tik tiek kad yra dar kazkoks spec draudimas, bet jis nera privalomas. aaa, dekui, aisku dabar as jau prisigalvojus buvau, kad nebegalesiu vazinet su seimos nariu
QUOTE(Kliamka @ 2011 05 19, 22:06) Sveikos, kas del balu tai mano dauguma 8 buvo, tik pora 7, bet pacu pirmuju nemaciau, nes tik i gala vaziavimu supratau, kad vertina balais ir nuziurejau. Klausiau kada 10 bus tai sake cia tik formalumas, nereikia kreipt demesio. Ir jus neimkit i galva ka ten raso.  Dar norejau paklaust kaip ellajai, Nivan su egzaminais sekasi? Zadejo lygtai pries Velykas laikyt.. Senokai bebuvau uzsukus, gal jos jau issilaike ir pabego is temos.  nes ziuriu kad dabar beveik visos nematytos temoj raso, naujos vairuotojos  sekmes!!! Vairavimas yra laisve, pergale, laime, malonumas... tiesiog gyvenimas  Sveika  seniai matyta  neislaikius as dar...pries savaite laikiau, deja, nesekmingai, bet pati ziopla, niekas nekaltas  bet nepasiduosiu, eisiu vel...net pats egzaminuotojas sake, kad gaudausi, kad vairuoju net geriau nei tie, kurie islaike ta diena jau pas ji  tai cia va, pasiguodziau...  o kaip tau besiseka? gal jau su masiniuku vazineji po Kauna?  jei taip, tai labai dziaugiuos uz Tave
*Boružėlė*
2011 05 20, 10:31
o aš su MB be jokio draudimo važinėjau  jam sakė nereikia ,tai sakau tada ir man nereikia esu ir iš vis be jokių dokumentų be šeimos narių važiavusi,jau kai atsipūčiau tai atsipūčiau
QUOTE(*Boružėlė* @ 2011 05 20, 09:31) o aš su MB be jokio draudimo važinėjau  jam sakė nereikia ,tai sakau tada ir man nereikia esu ir iš vis be jokių dokumentų be šeimos narių važiavusi,jau kai atsipūčiau tai atsipūčiau  ot kokia ekstremale
*Boružėlė*
2011 05 20, 12:23
QUOTE(KasYra @ 2011 05 20, 12:56) ot kokia ekstremale   pati stebiuosi iš kur tos drąsos tiek atsirado
Ną ką nebuvo šiandien man vairavimo pamokos,o pirmadienį jau pas kitą.
largoconfuoco
2011 05 20, 21:25
Sveikos, mes mašinos draudimą keitėm, nes buvo toks, kad apskritai tik vyras galėjo ją vairuot, o kai išsilaikysiu teises, norėsiu ir aš pavažinėt. gal ir neprivalomas toks, kad būtų galima mokyti, nežinau. daugumoj firmų jis gerokai brangesnis, bet BTA kaina gavosi panaši kaip ankstesnėj firmoj vienam asmeniui. tai kaip ir apsimokėjo  man liko dvi pamokos, o šiandien tiek visokių nesąmonių pridariau  nežinau, kada protas prašviesės.. aš vis priešingai darau, nei reikia.. klausykit, o su šeimos nariu galima važinėt tik kai baigi privalomas pamokas su instruktorium? man taip instruktorius aiškino, bet spaudoj straipsnį skaičiau, kad reikia turėt pažymą apie teoriją išlaikytą. o ją esu išsilaikius, ruošiausi savarankiškai. na va, čia oficialus dokumentas http://www3.lrs.lt/pls/inter3/dokpaieska.s...ery=&p_tr2= kaip suprantu tikrai reikalaujama tik teoriją būt išsilaikius, apie mokyklos baigimo pažymėjimą nieko nerašo.
Sveikos, neradau kitose temose informacijos, kur būtų galima Vilniuje pasimokyti savarankiškai pavairuoti t.y. kokiose aikštelės? gal kas žinote, kur už kokį mokestį ar nemokamai galima atvažiuoti pasipraktikuoti?  ačiū,
|
|