Black Queen
2010 04 17, 21:55
19sav buvau echoskopijos leliukas labai spurdejo ir virkstele buvo tarp kojyciu, bet ziurinti gyd pasake jog jai panasu i mergyte, ar gali suklysti? Gal kam taip buvo?
QUOTE(Sweet Dream* @ 2010 04 17, 22:55) 19sav buvau echoskopijos leliukas labai spurdejo ir virkstele buvo tarp kojyciu, bet ziurinti gyd pasake jog jai panasu i mergyte, ar gali suklysti? Gal kam taip buvo? Man taip pat 19sav. kai ziurejo echoskopu, pasake kad tarp koju nieko nematyti ir panasu i mergyte, taciau 29 sav. per echo pasake, kad 90 proc. berniukas Dabar isvis nebezinau ko laukti, perku unisex drabuzelius
dirbtinaa
2010 04 18, 10:14
pazistamai buvo taip, jog iki pat gimdymo sake jog bus berniukas, o gime mergaite
Black Queen
2010 04 26, 10:28
Buvau pakartotinai echoskopijai, leliukas vel neparode ka turi tarp kojyciu, nes buvo jas surietes, tai pasake mergytes dazniausiai slepiasi , tai dave 70% mergytei, o jau likusieji bernuzeliui. Tai pirksiu neutraliu spalvu drabuzelius, nors ir labai norisi melynu dabar
irina2t
2010 04 26, 11:20
Aga,  man irgi taip sake,o gime graziausias berniukas su didziuliais viriskumo atributais Dabar vel tas pats,jau 3 ehcoskopus padarem ir...nieko  vel kojos sukriziotos,ir vel girdziu tikriausiai mergaite  As manau nesvarbu kas, svarbu kad sveikas  O pirkimo malonumus paliksiu teciui ir seneliams-tures ka veikt kol as busiu ligoninei
lazdona
2010 04 26, 12:16
o man nesuklydo, iš kart pamatė mergytę ir visus kartus kai žiūrėjo-matėsi mergytė paskui kita ginė darė echo- galvoju jos paklausiu kas- sako- negi nežinot- mergytė ir gimė mano princesė
QUOTE(Sweet Dream* @ 2010 04 26, 10:28) Buvau pakartotinai echoskopijai, leliukas vel neparode ka turi tarp kojyciu, nes buvo jas surietes, tai pasake mergytes dazniausiai slepiasi , tai dave 70% mergytei, o jau likusieji bernuzeliui. Tai pirksiu neutraliu spalvu drabuzelius, nors ir labai norisi melynu dabar  mano irgi slėpėsi, tai visis - oi, mergaitė drovi, tai slepiasi. Paskui vėlesnis echo parodė visus vyriškus atributus
Man nesuklydo, visada sake, kad bus berniukas, taip ir buvo
Man nesuklydo. Po pirmo pranesimo apie lyti dar neskubejau pirkti roziniu rubu, bet kiti du echoskopai tik patvirtino pirmaji, tad jau zinojome, kad bus mergyte
Bluebell
2010 04 27, 19:11
man su abiejais nestumais labai anksti pasake 12 ar 14 savaite , kad bus mergytes, na o likusios echoskop tai patvirtino. pirmagime- mergyte, nors drebejau kas bus, juk kambarys ruzavai jau isdazytas, tai baisiai bijojau, kad nebut suklyde, tai dabar jau nebebijau, pasitikiu kazkaip.. bet teko girdet tokiu istoriju kruva kad pranasauja ta ir ta o gimsta ne tas... sekmytes
Brighitte
2010 04 27, 21:41
Kai nemato tai nemato, tik spejimais lieka, bet man labiau idomu pasidare, ar buvo kuriai, kad pamate putyte/pimpaliuka, butent izvelge (nezinau kaip issireikst  ) o galiuasiai paaiskejo, kad suklydo?
Wild Pearl
2010 04 28, 16:57
Man su pirmu nestumu pasake, kad mato mergaite. Nors dar pora procentu paliko berniukui. O kitas echo parode kad jau tikrai berniukas, tada jau gine dave 100proc. ir gime berniukas  O dabar per si nestuma irgi ziurejo ir sake lyg mergaite, tik dabar jokiu garantiju nedave  Perspejo, kad berniukui gali veliau seklydes nusileisti. Tai rytoj darysiu vel echo gal jau gerai matysis
Pirma zadejo mergyte - taip ir buvo. dabar ta pati gydytoja irgi sako, kad 90 proc. mergyte - per abu cho taip sake. Tikimes, kad nesuklydo. kiek zinau atveju, tai dazniau su berniukais suklysta - net keliam pazystamiem taip buvo, zadejo berniuka, o gime mergaite. po tokio "bajerio" vienas tetukas net suabejojoe, ar tikrai jo vaikas (mat planinis cezaris buvo) - juk berniuka zadejo, o isnese mergaite
Mate mergaite ir gime mergaite
Ramunyte01
2010 04 29, 14:58
Na mus gydytojas kai apziurinejo tai sake kad bus mergaite nors 100 procentu negarantavo. Tai ir laukiam tiek berniuko tiek mergaites  nesinori pripirkti ruzavu rubeliu tai stengiuosi ziureti i tokius kurie tikru ir tam ir tam. Nors esu ne is vienu zmoniu girdejusi kad ir gydytojai ne visada pasako tiksliai
Bussinkka
2010 04 29, 15:38
o kiek savaiciu jums dare echo kai jau pasake kas bus?
Wild Pearl
2010 05 01, 19:48
QUOTE(Bussinkka @ 2010 04 29, 16:38) o kiek savaiciu jums dare echo kai jau pasake kas bus?  18-20 sav.jau gali matyti  anksciau nelabai tikslu butu
Madam W...
2010 05 04, 06:11
QUOTE(Bussinkka @ 2010 04 29, 16:38) o kiek savaiciu jums dare echo kai jau pasake kas bus?  Vakar dare echo ir iskart pasake ka mato tarp kojyciu, ziuresim ar pasitvirtins. Dabar mums 13 sav. Net nesitiki, kad taip anksti galetu matytis
QUOTE(Bussinkka @ 2010 04 29, 17:38) o kiek savaiciu jums dare echo kai jau pasake kas bus?  Man dare 20sav. tai pasake, kad mergaite, bet garantiju nedave  Antra dare 24sav. ir vel mate lyg mergaite, bet dar sake visko gali buti  Taip nieko rozinio negaliu dar pirkti, nes kaip ir neaisku. O nuo sunelio turiu likusiu rubeliu
irina2t
2010 05 04, 16:03
Mum irgi pries menesi pasake mergaite,bet garantiju nedave. Rytoi einu darit morfologine echo,tai gal tiksliai pagaliau zinosiu
miladze
2010 05 04, 16:24
url=http://www.supermama.lt/liniuote/vestuves/]  [/url] Sveikos Man su pirmu nėštumo nesuklydo, matė 5 mėn., kad berniukas, paskui 6 mėn. aš pati akivaizdžiai mačiau vyrišką lytį, tad ir gimė pirmas sūnus. Dabar laukiuosi antro, tai echoskopiją padarė 19 sav. ir teigia, kad irgi sūnus, tačiau aš pati nesu tuo įsitikinusi.
Bussinkka
2010 05 04, 17:25
su pirmu nestumu 19 sav irgi pasake, kad tikrai mergaite ir turim dukryte, o dabar irgi laukiu labai kada eisiu echo daryt gal pasakys kas bus:ax:
Soffyyy
2010 05 05, 10:29
QUOTE(Bussinkka @ 2010 04 29, 16:38) o kiek savaiciu jums dare echo kai jau pasake kas bus?  Man pirmą kartą pasakė, kad bus mergytė kai buvo 18 sav. ir 1 d. Davė 95 proc. kad turėsim lėlytę. O užvakar (buvo 20 sav. ir 5 d.) kitas gydytojas patvirtino, kad laukiam dukrytės
Daiva41
2010 05 05, 12:17
irina2t
2010 05 06, 15:21
Nu ka padarem vakar echo-ir vel pasake mergyte.  dabar lauksim rugpjucio pabaigos  ar pasitvirtins
Na as kai pirmojo laukiausi man buvo echo darytas ne viena karta, tai buvo ir mergyte ir berniukas ir vel mergyte ir vel berniukas, taigi tiksliai suzinojom kai gime
...Dream...
2010 05 11, 12:19
man ne sykio nepasake kitaip nei buvo
Vikushonok
2010 05 11, 19:39
man tikrai nesuklydo, nes niekaip neparode
Sveikos! 21 savaite per issamu echo patvirtino , kad bus mergyte (gyvenu Suomijoje, tad cia, jei tikrai nesimato, niekada nesako, kad neklaidint, o be to, ir pati maciau kazka panasaus i lupytes). Taciau, 31sav, 3D echo, ir gydytojo atsuktas ekranas ties cimboliukais buvo geriausias irodymas, kad echo labai daznai klysta, tad gime berniukas. O kambarys, deja, jau buvo persikines spalvos  Nieko, priklijavom melynu remeliu, berniukisku atributu, ir viskas super. Tik vyrui buvo nemenkas sokas, nes jis visada svajojo apie dukryte, o man bile, kad sveikas vaikas  Tad dabar rimtai svarstau galimybe sekanti karta laukti gimimo, kad suzinoti, kas gime. Beje, nuo pat pastojimo nuojauta sake, kad bus berniukas..Neklydo...
Man pirmą kartą keliolikos savaičių sakė, kad bus berniukas (bet iš gydytojos tą traukte ištraukiau, nelabai matėsi, tad nenorėjo sakyt). O paskui vėlesniam nėštume bent du kartus užtikrintai sakė, kad bus mergaitė. O gimė berniukas.
irina2t
2010 05 14, 23:43
va koala
2010 05 16, 12:22
na ka man su pirmaja buvo taip 7men ejau privaciai kad paziuretu sake berniukas bet negarantavo paskui 8 men zejo nestuma priziurinti gine garantavo kad berniukas na o likus dienai iki gimimo ligonineja gine klause ar zinom kas sakom zinom berniukas tai ji musu atsiprase bet ten berniuko ir nerado tad ir auginam princesyte
Luna888
2010 05 17, 12:44
Man atitiko  19 sav.pasake ka berniukas
Mums apsiriko.  Visą nėštumą sakė, kad vaikinas. O tik pagimdžius sužinojau, kad mergaitė.  Apsivijusi virkštelė taip paišdykavo.
Pekutis*
2010 05 18, 09:53
QUOTE(Sweet Dream* @ 2010 04 17, 22:55) 19sav buvau echoskopijos leliukas labai spurdejo ir virkstele buvo tarp kojyciu, bet ziurinti gyd pasake jog jai panasu i mergyte, ar gali suklysti? Gal kam taip buvo? Mum 22 nėštumo savaitę gydytojas paprognozavo, kad berniukas. Bet taip ir buvo.
justmoon
2010 05 18, 11:17
Mums 20 savaite pasake, kad bus lyg mergaite, 100 proc. negarantavo; gydytoja sako: "As uz margaite"  O jau 33 sav. kita gydytoja patvirtino, kad bus mergaite ir auginame puikia dukryte
ddijana
2010 05 18, 11:19
Man nieko neparode su abiem nestumais,o mano draugei sake kad gims mergaite 98proc.o gime sunus
*Laurusha*
2010 05 19, 11:47
Man su pirmaginiu sake, kad bus mergaite, o gime berniukas  Tai gerai, kad man kazkas is vidaus pakuzdejo jais nepasitiketi, viska buvau susipirkusi unisex  O va vyrui kiek dziaugsmo buvo  Jis labai sunaus norejo.
Wildsoul
2011 05 22, 01:14
Na temu apie lytis yra, bet neradau kaip daznai echoskopas pasako tiesa. Atsiprasau dvynuku ar daugiau laukianciu mamyciu, nezinojau, kaip visus variantus i apklausa itraukti. Taciau visu nuomones laukiamos
*Svajone*
2011 05 22, 06:45
man neapsiriko
Sky Cloud
2011 05 23, 05:17
QUOTE(Wildsoul @ 2011 05 22, 02:14) Na temu apie lytis yra, bet neradau kaip daznai echoskopas pasako tiesa. Atsiprasau dvynuku ar daugiau laukianciu mamyciu, nezinojau, kaip visus variantus i apklausa itraukti. Taciau visu nuomones laukiamos  labiau ne nuo echoskopo viskas priklauo o nuo gydančio/prižiūrinčio gydytojo patyrimo...  100proc.niekur nėra garantijų kad pasakys tiesa..
*Svajone*
2011 05 23, 06:59
QUOTE(Sky Cloud @ 2011 05 23, 06:17) labiau ne nuo echoskopo viskas priklauo o nuo gydančio/prižiūrinčio gydytojo patyrimo...  100proc.niekur nėra garantijų kad pasakys tiesa..  genetikai tiksliai ir aiškiai pasako ir gan labai anksti
abu kartus matė berniuką ir tai pasitvirtino
Wildsoul
2011 05 23, 13:48
Labai idomus rezultatai, mat ne karta esu girdejus, kad gydytojai apsirinka... Tai ir svarstau, paprasysiu, kad lyti pasakytu, pasakys tarkim mergaite, tai likusius menesius ir galvosiu apie 'ja', o cia snai ir 'jis' ateina. Puikiai suprnantu, kad cia nei tragedija, nei problema, bet vat idomu, verta klausti ar ne... Aciu ir toms, kurios apie abu (visus) vaikiukus paraso
*Svajone*
2011 05 23, 16:17
QUOTE(Wildsoul @ 2011 05 23, 14:48) Labai idomus rezultatai, mat ne karta esu girdejus, kad gydytojai apsirinka... Tai ir svarstau, paprasysiu, kad lyti pasakytu, pasakys tarkim mergaite, tai likusius menesius ir galvosiu apie 'ja', o cia snai ir 'jis' ateina. Puikiai suprnantu, kad cia nei tragedija, nei problema, bet vat idomu, verta klausti ar ne... Aciu ir toms, kurios apie abu (visus) vaikiukus paraso  sutinku,kad labai knieti sužinoti kokios lyties vaikutį nešiojam,bet gydytojai darydami echoskopijas tikrai daro ją ne spaecialiai,kad lytį pamatyti,o sužinoti viską apie vaikelį,placentos vietą ir pan...na o jei pasimato vaikutis visame gražume,tai ir pasako kas ten,ar jis,ar ji  būna,kad apsirinka,bet tikrai reti atvejai.Aš turiu penkis vaikučius ir visus berniukus ir lytis visus kartus sutapo su visomis darytomis echoskopijomis Svarbiausia palinkėsiu jum sveiko vaikučio,o antram plane turėti tai ko norit
Na is 3 darytu echo aiskiai rodesi kad vyrukas,nesislapste
Wildsoul
2011 05 24, 13:53
QUOTE(*Svajone* @ 2011 05 23, 17:17) Svarbiausia palinkėsiu jum sveiko vaikučio,o antram plane turėti tai ko norit   aciu, turbut kiekvienai nestukei, tai pats graziausias palinkejimas... O del lyties, tai ir pati nezinau
Pirma karta matė mergaite ir atitiko dabar mato berniuką nežinom ar pasitvirtins aš jaučiu kad Berniukas ir sako kad berniukas neaišku
Cuteone
2011 05 28, 11:50
QUOTE(*Svajone* @ 2011 05 23, 07:59) genetikai tiksliai ir aiškiai pasako ir gan labai anksti  mano mamai genetikai 100% patvirtino, kad berniukas... o gime mergaite
|
|