Mano suneliui dabar trys metukai. Budamas 9 men. ir vaiksciodamas su vaikstyne apvirto ir issimuse priekini virsutini dantuka. Dantukas iskrito visas. Noreciau suzinoti ar kai mano mazyliui ateis laikas dygti nuolatiniams dantims ir ar toje vietoje kur dabar nera dantuko isdygs kitas? Labai prasau atsakykite...
QUOTE(Anchelika @ 2006 03 02, 11:36) Mano suneliui dabar trys metukai. Budamas 9 men. ir vaiksciodamas su vaikstyne apvirto ir issimuse priekini virsutini dantuka. Dantukas iskrito visas. Noreciau suzinoti ar kai mano mazyliui ateis laikas dygti nuolatiniams dantims ir ar toje vietoje kur dabar nera dantuko isdygs kitas? Labai prasau atsakykite... Tikrai išdygs Papildyta: QUOTE(Anchelika @ 2006 03 02, 11:36) Mano suneliui dabar trys metukai. Budamas 9 men. ir vaiksciodamas su vaikstyne apvirto ir issimuse priekini virsutini dantuka. Dantukas iskrito visas. Noreciau suzinoti ar kai mano mazyliui ateis laikas dygti nuolatiniams dantims ir ar toje vietoje kur dabar nera dantuko isdygs kitas? Labai prasau atsakykite... Tikrai išdygs |