Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vitaminai vyrams
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
NoSmoking
QUOTE(Mazulytee @ 2010 09 03, 14:08)
sveikos  4u.gif  o cia vaistukai ar kaip vitaminai / papildai  sie Trioplan Sir ir tribestanblink.gif
*

Tribestan geruliai biggrin.gif
*DJD*
QUOTE(NoSmoking @ 2010 09 16, 09:21)
Tribestan geruliai biggrin.gif
*

as dabar laukiu kol atsius tribestan tai ziuresim kiek is jo naudos biggrin.gif
Glamour
QUOTE(KittyKitty @ 2010 09 09, 11:01)
Sveika, maniškį ženšenio preparatai labai užveda (net per daug doh.gif  blush2.gif ) (pvz. "Gerimax")
*

rolleyes.gif ir tampa brangusis kaip duracel zuikutis, hiperaktyvus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O kažin prie tribestan jei dar ir ženščenio pagert, kas gautųsi?
Nu maniškiui nėra jokių pokyčių nuo tribestan kol kas. Kaip tik jaučiais nuolat pavargęs bet kam ne tik seksui. Na nuo to neatsisako, jei pasiūlai, bet tiesiog energijos trūksta nuo pat ryto. Ir galvoju lyg prieš tribestano gėrimą tuom nesiskųsdavo.
NoSmoking
QUOTE(*DJD* @ 2010 09 16, 11:31)
as dabar laukiu kol atsius tribestan tai ziuresim kiek is jo naudos  biggrin.gif
*

O kiek kainuoja siustis? Nepigiau lietuvoje vaistineje nusipirkti?
NoSmoking
Na va, nupirkau antra pakeli tribestan tik dabar dar priedo vitamino c.
angel08
QUOTE(NoSmoking @ 2010 09 27, 13:05)
Na va, nupirkau antra pakeli tribestan tik dabar dar priedo vitamino c.
*

kokia kainyte siu vitaminu,nes ir mes ruosiames juos pagerti smile.gif
*DJD*
QUOTE(NoSmoking @ 2010 09 20, 09:03)
O kiek kainuoja siustis? Nepigiau lietuvoje vaistineje nusipirkti?
*

as gyvenu ne LT tai man viena mergyte is SM juos nupirko LT ir atsiunte man i UK mirksiukas.gif kaina vitaminu 87 litukai plius atsiuntimas maciau ant voko ,skaiciavau ant markuciu tai 10 litu o kiek pats siuntinys nezinau nes ,ji man nesake ax.gif
NoSmoking
QUOTE(*DJD* @ 2010 09 27, 19:56)
as gyvenu ne LT tai man viena mergyte is SM juos nupirko LT ir atsiunte man i UK  mirksiukas.gif kaina vitaminu 87 litukai plius atsiuntimas maciau ant voko ,skaiciavau ant markuciu tai 10 litu o kiek pats siuntinys nezinau nes ,ji man nesake  ax.gif
*

Bet visu 100 proc verti tos kainos kuria sumoki.
NoSmoking
QUOTE(*DJD* @ 2010 09 27, 19:56)
as gyvenu ne LT tai man viena mergyte is SM juos nupirko LT ir atsiunte man i UK  mirksiukas.gif kaina vitaminu 87 litukai plius atsiuntimas maciau ant voko ,skaiciavau ant markuciu tai 10 litu o kiek pats siuntinys nezinau nes ,ji man nesake  ax.gif
*

O toks klausimas, O UK ju neparduoda? Nebutu ten pigiau?
Daizzy
as saviskiui db nupirkau profertil,saziningai geria, kadangi jie gana brangus, tuoj pradesim antra pakuote ir bandysim kviestis gandrus...ziuresim kokie jie veiksmingi, nors siaip juos skiria jei spermograma bloga, bet mes nutarem tiesiog profilaktiskai pagerinti kokybe, nors gana greit pastoju, bet va su isnesiojimu doh.gif ...gal trecias kartas nemeluos thumbup.gif
NoSmoking
QUOTE(Daizzy @ 2010 11 02, 17:57)
as saviskiui db nupirkau profertil,saziningai geria, kadangi jie gana brangus, tuoj pradesim antra pakuote ir bandysim kviestis gandrus...ziuresim kokie jie veiksmingi, nors siaip juos skiria jei spermograma bloga, bet mes nutarem tiesiog profilaktiskai pagerinti kokybe, nors gana greit pastoju, bet va su isnesiojimu doh.gif ...gal trecias kartas nemeluos thumbup.gif
*

Sekmes, Sekmes, Sekmes...
Grelita
O kokius pirkot Tribestan, Tribestan Vita ar Tribestan R?
gretuse
QUOTE(rasaar @ 2011 01 28, 22:47)
O kokius pirkot Tribestan, Tribestan Vita ar Tribestan R?
*

Jeigu norit pagerinti vyro sperma, tai reikia Tribestan R. TRIBESTAN vita skirtas moterų senėjimo procesams lėtinti, širdies ir kraujotakos sistemą stiprinti, papildyti senkančius energijos išteklius. o Tribestan plus daugiau skirtas tonizuoti organizma. Daugiau ir konkreciau galit paskaityti www.tribestan.lt smile.gif

NoSmoking
QUOTE(gretuse @ 2011 02 01, 15:29)
Jeigu norit pagerinti vyro sperma, tai reikia Tribestan R. TRIBESTAN vita skirtas moterų senėjimo procesams lėtinti, širdies ir kraujotakos sistemą stiprinti, papildyti senkančius energijos išteklius. o Tribestan plus daugiau skirtas tonizuoti organizma. Daugiau ir konkreciau galit paskaityti www.tribestan.lt smile.gif
*

Geras dalykas sitie papildai...
maye
as perskaiciau temute ir nebeiznau..
gydytoja patare 3men gerti man ir MB folio rugsti.
ar tikrai ji padeda? abiems?
NoSmoking
O dabar, dar įdomi akcija su šituo preparatu vyksta. Reik pakuočiu neišmesti, nes su juo dabar nemokamai į sporto kulubą įleidžia...
http://www.tribestan.lt/main.php/id/154/lang/1

QUOTE(gretuse @ 2011 02 01, 15:29)
*

vikta
prieš kokius 5 metus, buvo geri vitaminai vyrams Malpotane. sako reiktų juos pagerti prieš vaiko planavimą.
nežinau ar bėra prekyboje.
adipreno-zmona
malpotane jau prekyboje nera sad.gif ir gan senai
Birmania
man gydytoja skyrė folio rugštį o VIT. E kartu su vyru gerti,nežinau ar duoda kokios naudos.
vaidakk
sveikos, o as siandien buvau pas gydytoja tai vyrui israse profertil, tik kad labai kaina didele. kazkaip galvoju palyginsiu sudetis su tribestan, gal kas panasaus bus g.gif
nmieliauskas
QUOTE(vaidakk @ 2011 06 22, 23:11)
sveikos, o as siandien buvau pas gydytoja tai vyrui israse profertil, tik kad labai kaina didele. kazkaip galvoju palyginsiu sudetis su tribestan, gal kas panasaus bus g.gif
*

Jei pasirinksi Profertil...tik nepirk vaistinej...yra vietu kur pigiau galima rast
adipreno-zmona
o kur tuos vietos yra kur galima pigiau gaut?
Gausteja
Na man paskyre planuojant folio rugsti,tiksliau parekomendavo nes ji be recepto gi smile.gif
Kol kas tik pirmas trimestras nestumo kaip sakant tai nieko negeriu,bet veliau kiek zinau geriausia pregnacare? g.gif
Jennifer
QUOTE(nmieliauskas @ 2011 06 23, 22:42)
Jei pasirinksi Profertil...tik nepirk vaistinej...yra vietu kur pigiau galima rast
*

Mane irgi sudomino blush2.gif
Kristincikas
Sveikos,

Gal kuri zinot, ar teko vartoti kokius vitaminus moteru libido gerinti?
Pradesiu vartoti folio rugsti ir vitamina E, o vyrui duosiu tik vitamino E. O jei dar ir potraukis didesnis butu, tai manau tik i nauda g.gif ax.gif
*chiquita*
QUOTE(Kristincikas @ 2011 08 18, 17:43)
Pradesiu vartoti folio rugsti ir vitamina E, o vyrui duosiu tik vitamino E. O jei dar ir potraukis didesnis butu, tai manau tik i nauda  g.gif  ax.gif
*

nuo folio rugšties ir vit e, potraukis nepadidės ax.gif
gaga99
QUOTE(*chiquita* @ 2011 08 18, 22:09)
nuo folio rugšties ir vit e, potraukis nepadidės  ax.gif
*

o gal kas zino stebuklingu priemoniu potraukiui padidinti??? ax.gif
*chiquita*
QUOTE(gaga99 @ 2011 09 12, 10:18)
o gal kas zino stebuklingu priemoniu potraukiui padidinti??? ax.gif
*

Tribestan tegul pageria, nes jis aktyvina natūralaus testosterono gamyba, gerina spermos kokybę ir didina potraukį mirksiukas.gif

Dar merginos gyrė Permen vitaminus. Turėtų veikti panašiai kaip tribestan 4u.gif
Elzė
o gal radot internetu kur galima parsisiusti Tribestan? nes kaina tai nemaza cia lt....
Kiek ziurinejau tose farmacijos psl, kur siunciuosi, tai ju neranda. Gal delto, kad bulgariski g.gif
perliuke 777
Gal galetumet ikelti tribestan pakuotes foto, kurias pirkote vaistineje, bandysiu parsisiusti internetu, nes ne lietuvoje esame 4u.gif aciu
agne_aite
QUOTE(Diax @ 2007 07 29, 21:11)
Vitamino A ketinančioms pastoti vartoti negalima (atrodo dėl persileidimų), na o vitaminas E rekomenduojamas, nes sumažina persileidimų tikimybę.

Beje, šiandien nusipirkau Pregnacare, o vyrui vitamino E. Dar turiu folio rūgšties, bet jos kol kas nei pati vartosiu, nei vyrą skatinsiu gerti. Lauksim rezultatų  rolleyes.gif Būtų graži dovana metų sukaktuvių proga  thumbup.gif Bet nelabai tikiu, jog pavyks  unsure.gif
*

O man gydytoja israse vitaminu A+ E pagerti, 6 ciklai nesekmingi doh.gif g.gif verysad.gif
HappyAngel

! 
Forume pardavinėti/dovanoti vaistus, maisto papildus, homeopatinius preparatus ir vitaminus griežtai draudžiama!
ELWOOD
o mums rekomendavo NHP fertility plus fot men...
cia spec kai palnuojamas kudikelis,..as ir tos paciso firmos geriu, tik aisku skirtus moterims mirksiukas.gif
linciukasok
Sveikutes,kadangi mes pradesim planuoti tai nupirkau siuos vit.mum abiem http://www.vitabiotics.com/Pregnacare/hish...roductinfo.aspx ,atsiliepimai apie juos geri,ziuresim kaip bus mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.