Turiu toki klausimelei - gal zinote, ka reiktu vartoti vyrams, kad pageretu ju spermos kokybe?
Aciu
Sveikutes,
Turiu toki klausimelei - gal zinote, ka reiktu vartoti vyrams, kad pageretu ju spermos kokybe? Aciu
Žinau, kad turi būti daug Zn, vit.E, C, seleno, folinės rūšt., rekomenduojami "Malpotane", bet man vaistinėj kaip gerų geriausius rekomendavo-Vitiron
as as vyrui esu nupirkus zenceni is serijos "gamtos namai"sake gerina vyro spermijus ir ne tik,jis kazkaip sakyciau liaaaabiau nori nei anksciau
as nupirkau vyrui Cigapan, bet tas negeria
Tipo nesamones tie vitaminai, bile pinigus is zmoniu ismelzt... O gydytoja tai man nesake, kad reikia vyrui kazka vartoti
Kadangi mano vyro sperma taip pat buvo netobula ,gydytojas liepė gert ''MALPOTANE''.
Maniškis geria kaip didelis ir nesiginčija
O as saviskiui nupirkau NewNordic vitaminus vyrams. Tai geria ir labai patenkintas, sake ant sveikatos labai jaucias
as as vyrui esu nupirkus zenceni is serijos "gamtos namai"[QUOTE]
as radau iš serijos "gamtos namai" tik zensenį skirtą moterims
niu yra zencenis is gamtos namu kapsulese nera jis butent moteriai skirtas,as dar pati vaistininkes klausiau sakau galiu prie titaminu skirtu vyrams paildomai vyrui duoti gerti zenceni,vaitininke sake galima,zencenis pakelia anergija,o cia foume informacijos gavau,kad gerina vyro spermiukiu kokybe.
As duodu zensenio, gamtos namu ( pa kol kas nepadejo
O mes nupirkom kazkoki vitaminu rinkini, bet dabar neprisimenu pavadinimo.
Ieskojau to "Malpotane" vaistineje, bet prie visu vitaminu nemaciua, gal jie pagal recepta ar atskirai reikia klausti? O sau nusipirkau "Prenetal", tokie visai nebrangus, ir man manikiurininke sake naudoti skirtus nescioms, nes nuo ju stipreja nagai (o jie pas mane tai labai silpni)
"malpotane"geria mano vyra s+zencenis rezultatu neatneese,bet noroooooo ir energijos gan nemazai
O kur tu ta "malpotane" pirkai, ir kiek mokejai (jei ne paslaptis)
oijj dabar nepamenu,ten yra 90tableciu tai jau senai vartoja antra menesi,mokejom kazkas per 20lt,ar 23 vuot zinok neprisimenu,bet jei nebuvo vienoij vaistineij nueik i kita tikrai turi buti,o is kur apie juos zinai,gal rekomendavo ar esi ka nors girdejusi
tai skaiciua kazkuriame skyrelyje, kad visi gydytojai juos liepia gerti vyrams, atseit gerina sperma labai.
Tai galvojau, nupirkciau ir as savajam, tai bet kad nezinau nei kaip atrodo, nei kur ieskoti.
tai tiu nenusimink,ir nesipyk su savim
Matau ši temelė senokai benagrinėta, bet vistiek įkišiu savo trigrašį, mažu kam prireiks.
Dėl tų gamtos namų ženšenio vyrams (jis vadinasi Korėjos ženšenis): šiaip tais jis laaabai gerai, tik noriu įspėti, kad jeigu vyras turi nors menkiausių problemėlių dėl kraujo spaudimo, tai šio preparato negalima gerti. O apie gamtos namų vitaminus galite rasti info čia: http://www.grida.lt/farmacija.html
Mes irgi planuojam vaikeli. As geriu prenatal, o mano vyras susirupino, ar jam nereikia kokiu vitaminu. tik kad noro per daug nedidintu, nes jo ir taip gana
Monde, seniaiplanuojat? ir vis mars i planuotoju tema registruotis
planuoju jau menesi, visa interneta isnarsiau informacijos ieskodama apie planavima ir t.t. vyra kol itikinau
Neseniai girdejau per TV, jog moksliskai dar nepatvirtinta, jog folio rugstis darytu kazkokia itaka vyro spermai. Bet vitaminai, manrods, kad ir betkokie, dar niekam nepakenke...
Sveiki,norejau parekomenduoti labai gerus vitaminus 'TRIBESTAN' skirtus vyrams.Ju kaina virs 70lt.Taciau rezultata pajutome is karto.As geriau 5men.PREGNACARE vitaminus,taciau niekaip neisejo pastoti.Tada nusprende mano vyrelis pasirodyti pas daktaryte.Ji parekomendavo situos TRIBESTAN vitaminus,kurie stiprina spermiuku veikla.Nors liepe gerti maziausiai 3men.Taciau rezultata pajutome per ta pati menesiuka.
Sekmes visoms bandanciams pastoti. QUOTE(*Zavinga* @ 2006 01 24, 14:51) Sveiki,norejau parekomenduoti labai gerus vitaminus 'TRIBESTAN' skirtus vyrams.Ju kaina virs 70lt.Taciau rezultata pajutome is karto.As geriau 5men.PREGNACARE vitaminus,taciau niekaip neisejo pastoti.Tada nusprende mano vyrelis pasirodyti pas daktaryte.Ji parekomendavo situos TRIBESTAN vitaminus,kurie stiprina spermiuku veikla.Nors liepe gerti maziausiai 3men.Taciau rezultata pajutome per ta pati menesiuka. Sekmes visoms bandanciams pastoti. Aš irgi vyrui buvau nupirkusi TRIBESTAN, tai po 3 mėn pastojau, nors prieš tai 3metus neisekė ir vyro tyrimai nekokie buvo. Nžn, gal tik sutapimas. Forume prisiskaičiau, kad ženšenis gerai, tai dabar nupirkau Gerimax su ženšeniu. Bus matyti kaip seksis.
labas, noreciau paklausti kiek gere vyras tableciu TRIBESTAN per diena.
QUOTE(saulyte2 @ 2006 02 13, 11:58) viena tablete per diena.Pakuoteje tableciu uztenka menesiui laiko.Neseniai rekomendavau vienai draugei,kuriai taip pat sunkiai sekesi pastoti,tai sake ta pati menesi ir pastojo,kai vyras pradejo gerti tuos vitaminus.Nezinau ar cia tikrai geri vitaminai,ar tik sutapimai,bet kokiu atveju linkiu visoms kuo greiciau tapti
Ir aš galėčiau rekomenduoti tą Tribestaną.
Planuot pradėjom nuo birželio mėnesio. Vyrui nupirkau Tribestan (galima pirkti ne visą pakuotę, nes šiaip nepigus jis), žuvų taukų (beje, kiekvienam vyrui būtina gerti juos ne tik planuojant, bet ir šiaip, nes labai geraiu veikia kraują ir kt.), sau vitamino E ir folio rūgštį. Liepos mėnesį pastojau. Jau 25 neštumo savaitė, viskas, ačiū Dievui, klostosi gerai. P.S. tik vaistininkės įdomiai reaguoja, kai paprašai Tribestano Sėkmės visoms planuojančiom QUOTE(Veronika @ 2007 01 02, 14:42) QUOTE(*ninia* @ 2007 01 04, 14:27) Ir aš galėčiau rekomenduoti tą Tribestaną. Planuot pradėjom nuo birželio mėnesio. Vyrui nupirkau Tribestan (galima pirkti ne visą pakuotę, nes šiaip nepigus jis), žuvų taukų (beje, kiekvienam vyrui būtina gerti juos ne tik planuojant, bet ir šiaip, nes labai geraiu veikia kraują ir kt.), sau vitamino E ir folio rūgštį. Liepos mėnesį pastojau. Jau 25 neštumo savaitė, viskas, ačiū Dievui, klostosi gerai. P.S. tik vaistininkės įdomiai reaguoja, kai paprašai Tribestano Sėkmės visoms planuojančiom Yra net tinklapis apie tribestaną, bet ten apie jį atsiliepia vyrukai, kurie sportuoja ir, dėl potencijos skatinimo
Sveikutes,
AS truputi noriu pasakyti ,kad nuo Tribestano tikrai nepastosite,omeny jei vyras juos gers QUOTE(Prince @ 2007 01 04, 21:53) Sveikutes, AS truputi noriu pasakyti ,kad nuo Tribestano tikrai nepastosite,omeny jei vyras juos gers Bet kartais ir tas "kažkiek" padeda QUOTE(Prince @ 2007 01 04, 22:53) Sveikutes, AS truputi noriu pasakyti ,kad nuo Tribestano tikrai nepastosite,omeny jei vyras juos gers jei bloga tai manau ne vitaminus reikia gerti, jie gal šiek tiek pagerina ar pagreitina, ar suaktyvina, o kai am tik tiek ir tetrūksta.reikia manau skaityt informacinį lapelį ten turi būt nurodyta kam padeda.
labas merginos o as jums siulyciau nupirkti vyrams vitamino e , zinko ir kalcio o pacios gerkit jonazoliu arbata vitamina e ir folijos ruksti mums tai padejo po menesio vartojimo o pries tai nepastojom astuonius menesius sekmes visoms.
Sveikos, mergaites
Gal galit mane apsviest - ka duoda vitaminas E QUOTE(Emmy @ 2007 01 05, 19:54) jei bloga tai manau ne vitaminus reikia gerti, jie gal šiek tiek pagerina ar pagreitina, ar suaktyvina, o kai am tik tiek ir tetrūksta.reikia manau skaityt informacinį lapelį ten turi būt nurodyta kam padeda. del tribetan tai as pati esu isitikinusi jo poveikiu. Daktare israse vyrui, o po 2 men ir pastojau. Ir anotacijoje parasyta butent apie spermiukus, o ne apie sportus.
Mano vyras gere Malpotane,as foline rugsti.Pusmeti nieko nesigavo,pagerus vitaminus,rezultatas yra...
QUOTE(Diax @ 2007 01 08, 12:32) Gal galit mane apsviest - ka duoda vitaminas E man ginius sake, kad E isjudina kiausidziu veikla. Smulkiau gal kitos zino QUOTE(Beatti @ 2007 03 23, 14:58) Mano vyras gere Malpotane,as foline rugsti.Pusmeti nieko nesigavo,pagerus vitaminus,rezultatas yra... kuriu vitaminu gerimas padejo Malpotane, ar Tribestanas?
E vitaminas didina vaisingumą tiek vyrams, tiek moterims
Jau rašiau, kad pirmą kartą pastojau tik po 3 metų ir tik MB 3 mėnesius pagėrus Tribestaną. Šį kartą vėl pusę metų nepastojau, vėl įkalbėjau MB vartoti šiuos vitaminus ir va, po 3 mėn, atrodo, vėl esu
SVEIKUTES - as vyrui siandien nupirksiu tu vitaminu Malpotane - niu gal pavyks ,,,
Nes pries tai gere jis tuos vitaminus - vor men,,,ar kazkaip panasiaii ir siaip jam kai as dazniausia jam paduodu gerti vitaminus - nes tie vyrai patys - jie sunkiaii gertu vieni tuos vitaminus - kol nenusinesi vandens ir rankoj vitaminu - kitaiop neisgeria,,,,, - tai ir folio atskirai iduodu tableciu - ir dabar geria lasisu taukus - ..... -- tai vo dabar dar nupirksiu Malpotane,. ir tikiuos - labai kad
Tai kad Malpotane isimti jau is prekybos nuo sausio men.
As asmeniskai ju niekur negaunu.
sveikutes,
o as norejau paklausti pries kiek laiko reikia pradeti vartoti ir man, ir vyrui vitaminus? aciukas
Labukas visoms,
Tikrai geras klausimas, kada reikia pradet vartot vitaminus. Pasiskaiciau ir nusprendziau, kad ir mums reiktu pagert.... kadangi mes irgi pradejom bandymus, bet kol kas dar neaisku, galvojau svarbiausia busimai mamytei gerti foline rugsti - ka as ir darau, o apie vyra nepagalvojau jauciu, kad jau siandien reikia lekt i vaistine...
o tai vyrams irgi tinka ta paprasta foline ? maniau ji moterims
QUOTE(kycia @ 2007 07 27, 17:12) o tai vyrams irgi tinka ta paprasta foline ? maniau ji moterims Foline rugstis tik padeda gamintis kraujui, tai ne vitaminas. Foline rugstis su kai kuriais vitaminais yra labai geras derinys, pvz gelezis+fol r.
nu taip, bet as pvz buvau sau nusipirkus "feroglobin" ar kazkaip panasiai vadinosi, atseit daug gelezies turi vitaminau vaisingoms moterims, tai kasdien vemdavau nuo ju, matyt per daug man ju buvo. o dabar vyrui girdau Dynamisan + foline, daugiau manau nieko nebereikia
Mergaitės, ir aš prie jūsų prisijungsiu
Dar kartą rašau
Taigi nepersistenkims su vitaminais. Mums pakaks folio r., o vyrukams vitamino E ar kitų antioksidantų Linkiu visoms kuo greitesnio
As tai savo vyrui nupirkus GERIMAX GINSENG SPORT.Tai ten ir zensenio,ir visu vitaminu bei mineralu yra .Isbalansuota daug dirbantiems(toks jis ir yra)ar sportuojantiems zmonems.Tai jau trecias menuo geria.Pries tai LIVOL MULTI gere,na zodziu visalaik naudoja.Pastot tai as iskart visus 3sykius pastojau,tik stai paskutiniai 2nestumai nesekmingai baigesi,tai sakau gal kazka specialaus vyrui butu galima pavartoti,gal spermiukai nekokie,nes pas mane jokiu problemu nerado,vitaminus bei foline rugsti gerdavau ir geriu.
|