Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mokykla, kurioje mokytojai nemoko vaikų
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Enija
QUOTE(mirėja @ 2006 03 09, 19:56)
Negalėjau suprasti ar Vaižgantė juokauja ar ne. Jos nuomonė šia tema (neautoritarinės mokyklos) žinoma, dėl to man buvo sunku patikėt kad juokauja, o jei nejuokauja, tai kam smailų pridėjo? Tai ir pasitikslinau.

Pakankamai platu? O tu čia prie ko blink.gif  Esi Vaižgantės antras nikas?
*

Wuo bigsmile.gif blink.gif Paprasčiausiai nustebau dėl žmogaus vertinimo, tai jeigu vertinai tik pasisakymą, tada suprantu.
O prie ko aš tai net nežinau, tiesiog smalsumas pagavo.

tik nelabai tikiu, kad tai kas parašyta pradžioje yra rimta, gal kas balandžio pirmai ruošiasi. g.gif
Mirėja
QUOTE(Enija @ 2006 03 09, 21:03)
Wuo  bigsmile.gif  blink.gif  Paprasčiausiai nustebau dėl žmogaus vertinimo, tai jeigu vertinai tik pasisakymą, tada suprantu.
O prie ko aš tai net nežinau, tiesiog smalsumas pagavo.

tik nelabai tikiu, kad tai kas parašyta pradžioje yra rimta, gal kas balandžio pirmai ruošiasi. g.gif
*

Nesiruošiu schmoll.gif Užgaut nieko nenoriu, na sutyk, kad tokio teiginio su dviem didžiuliais smailais temoje apie mokyklas iš Vaižgantės sunku tikėtis. Nepa=istu jos asmeniskai, bet ji savo poziurio ir neslepia. Jai tai rimta, o cia juokialiai...
Kutuliukas
QUOTE(mirėja @ 2006 03 09, 20:12)
Užgaut nieko nenoriu, na sutik, kad tokio teiginio su dviem didžiuliais smailais temoje apie mokyklas iš Vaižgantės sunku tikėtis.
*

nejaugi? Man kaip tik viskas labai logiška. Eilinį kartą "užvažiavo" tai vadinamąjai autokratinei bigsmile.gif
Mirėja
QUOTE(Karbynė @ 2006 03 09, 21:16)
nejaugi? Man kaip tik viskas labai logiška.  Eilinį kartą "užvažiavo" tai vadinamąjai autokratinei bigsmile.gif
*

Būtų logiška (mano nuomone, jai jos neperšu), jei parašytų pvz. mąstantys tėvai vaikus tik į netradicinę mokyklą leistų, ar panašiai. Ir be smailų. Yra temų, kuriom žmogus nejuokauja.
Kutuliukas
tai beveik tą patį ir parašė, tik kitaip - pasirodo juokauja bigsmile.gif
Mirėja
QUOTE(Karbynė @ 2006 03 09, 21:25)
tai beveik tą patį ir parašė, tik kitaip - pasirodo juokauja   bigsmile.gif
*

Na aš gi suluošinta, kur man iš pirmo karto suprast doh.gif Va ir pasitikslinu ax.gif

Artūrai, tai kaip ten su nuoseklumu?

Bliamba, ir vėl mokytojo neber... cray.gif

Valio, aš pradedu suprast kad vaikai ten TIKRAI daug išmoksta:

d) pagaut mokytoją
t) jį pririšt
p) užduot klausimą (pvz. dar alaus yra?)
o) išmušt atsakymą (pvz. ne, neber, pats ką tik pribaigiau)
w) SUDOMINT jauniasnius mokinius (pvz. nueit alaus)

tai tikrai menas biggrin.gif
Kutuliukas
QUOTE(mirėja @ 2006 03 09, 20:31)
Bliamba, ir vėl mokytojo neber... cray.gif
*

tai taip ir turi būt, ko čia panikuoji? laugh.gif
#Mia#
O as tai patarimo noreciau: kaip man saviske sudominti lietuviu kalba - rasytine?
Ji trecioke, bet iki siol nedaeina kam mokintis taisyklingai rasyti? Jei nori atsiminti savo kurtas pasakas, eilerascius - tam yra diktafonas (ji pati apie toki daikta susizinojo ir is seneliu gavo dovanu biggrin.gif ), su draugais gali sneketis telefonu, tai kam tie diktantai ir taisykles?
Mirėja
QUOTE(Karbynė @ 2006 03 09, 21:40)
tai taip ir turi būt, ko čia panikuoji? laugh.gif
*

Mokytis noriu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(#Mia# @ 2006 03 09, 21:40)
O as tai patarimo noreciau: kaip man saviske sudominti lietuviu kalba - rasytine?
Ji trecioke, bet iki siol nedaeina kam mokintis taisyklingai rasyti? Jei nori atsiminti savo kurtas pasakas, eilerascius - tam yra diktafonas (ji pati apie toki daikta susizinojo ir is seneliu gavo dovanu  biggrin.gif ), su draugais gali sneketis telefonu, tai kam tie diktantai ir taisykles?
*

Forumuose sedėt clap.gif clap.gif

P.S. tai čia tu nematoma "kabi" g.gif
Kutuliukas
QUOTE(#Mia# @ 2006 03 09, 20:40)
su draugais gali sneketis telefonu, tai kam tie diktantai ir taisykles?
*

kai geriau pagalvoji - tai gal ir nereikia topsecret.gif
Mirėja
QUOTE(Karbynė @ 2006 03 09, 21:44)
kai geriau pagalvoji - tai gal ir nereikia  topsecret.gif
*

Tai manai ir dėl aukštosios matematikos JIS buvo teisus mastau.gif
Kutuliukas
QUOTE(mirėja @ 2006 03 09, 20:44)
Mokytis noriu blush2.gif
*

QUOTE(Arturas @ 2006 03 09, 15:05)

O nafiga... ?

user posted image
vaižgantė
Jei dirbsi statybininku ir parneši žmonai 4-5 tūkstančius algos, rašyti tikrai nereikės...Juk dabar net pasirašyti nebereikia, kad algą gauni laugh.gif O jeigu planuoji tapti mokytoju ir parnešti algą tik su dviem nuliukais, reikės mokėti ir skaityti, ir rašyti, ir dar šį tą... lotuliukas.gif
Kutuliukas
QUOTE(vaižgantė @ 2006 03 09, 20:49)
Jei dirbsi statybininku ir parneši žmonai 4-5 tūkstančius algos, rašyti tikrai nereikės...
*

Aaaa...aišku ...mokyklos neraštingai liaudžiai user posted image
O čia dar kvaileliai valstybiniais diktantais žaidžia... Kam tie smegenai kai babkių yr irnesakyk.gif
Ir vietoj medikų irgi gali būt nemokantys rašyt statybininkai irnesakyk.gif

Nors kaip pasakyt - mano pažįstami statybininkai rašyt moka...ir net skaičiuot ... netvarka
Mirėja
QUOTE(vaižgantė @ 2006 03 09, 21:49)
Jei dirbsi statybininku ir parneši žmonai 4-5 tūkstančius algos, rašyti tikrai nereikės...Juk dabar net pasirašyti nebereikia, kad algą gauni  laugh.gif O jeigu planuoji tapti mokytoju ir parnešti algą tik su dviem nuliukais, reikės mokėti ir skaityti, ir rašyti, ir dar šį tą... lotuliukas.gif
*

Na-na, iš kur ištraukei? Net du kartus kryžiuką "parašyt" reikia beee.gif
Kutuliukas
QUOTE(mirėja @ 2006 03 09, 20:55)
Na-na, iš kur ištraukei? Net du kartus kryžiuką "parašyt" reikia beee.gif
*

Tai kai labai užsinorės mokytis, tiek ir išmokins user posted image aišku jei užsinorės... Tu nesijaudink friends.gif
Mirėja
QUOTE(Karbynė @ 2006 03 09, 22:02)
Tai kai labai užsinorės mokytis, tiek ir išmokins  user posted image aišku jei užsinorės...  Tu nesijaudink  friends.gif
*

Aha, lengva tau sakyt verysad.gif . dar gi mokytoją pagaut reikia, o aš greitai begt nemoku cray.gif
vaižgantė
Kryžiukų nereikia... Gi pinigus į sąskaitą perveda... O pinigus ir mokyta žmona gali iš bankomato paimti...
Ponios, sakyčiau, labai jau žinias sureikšminat. Pati matau: kuo daugiau mokausi, tuo kvailesnė darausi... Vadinasi, reikia daryti išvadas... smile.gif
Mirėja
QUOTE(vaižgantė @ 2006 03 09, 22:11)
Kryžiukų nereikia... Gi pinigus į sąskaitą perveda... O pinigus ir mokyta žmona gali iš bankomato paimti...
Ponios, sakyčiau, labai jau žinias sureikšminat. Pati matau: kuo daugiau mokausi, tuo kvailesnė darausi... Vadinasi, reikia daryti išvadas... smile.gif
*

WOW blink.gif Čia tai bent savikritika blink.gif

P.S. pinigai vadinami "vokelyje", dėl to kad jie voke o ne bankomate būna. Kaip voką į bankomatą įkyšti blink.gif Gal tu pašto dėžę turi omeny g.gif
vaižgantė
Ką tik vyro paklausiau: jis sakė, kad pusę algos statybininkai gauna vokelyje, o pusę- bankomate pasiima.

Jūs tik pamąstykit: medikai turi mokytis dešimt metų, kad gautų algą su dviem nuliukais. Jie turbūt išvis nemąsto prieš stodami į mediciną...

O savikritika- geras dalykas...Gal ir jūs iš manęs imdamos pavyzdį prisipažinsit, kad esat suluošintos? lotuliukas.gif
Mirėja
QUOTE(vaižgantė @ 2006 03 09, 22:25)
O savikritika- geras dalykas...Gal ir jūs iš manęs imdamos pavyzdį prisipažinsit, kad esat suluošintos?  lotuliukas.gif
*

O ko asmeniškai tave mokykla suluošino?
Kutuliukas
QUOTE(vaižgantė @ 2006 03 09, 21:11)
Ponios, sakyčiau, labai jau žinias sureikšminat.
*

O tamsta pinigus cool.gif

QUOTE(vaižgantė @ 2006 03 09, 21:25)
Jie turbūt išvis nemąsto prieš stodami į mediciną...
*

Pritariu, kam mum tie medikai, mokslininkai ir kitokios rūšies inteligentai...čepucha...by tik babkių būtų cool.gif Krūtas ne tas kas smegenus turi, krūtas kieno kišenės pilnesnės - o steigiant tas mokyklas bus suformuluotas, kad jos iš principo žinių perteikimui neskirtos? g.gif
vaižgantė
Gal tokią temą atidaryk, tada ir pasišnekėsim. mirksiukas.gif
Kutuliukas
QUOTE(vaižgantė @ 2006 03 09, 21:25)
Gal ir jūs iš manęs imdamos pavyzdį prisipažinsit, kad esat suluošintos?  lotuliukas.gif
*

nu kaip jau čia iš tavęs pavyzdžio nepaėmus - aš pati nuoširdžiausia ir suluošinta tamstos sekėja laugh.gif Tik vat pasakyk man Vaižgante kaip suluošinto mąstymo žmogus gali sveikas idėjas dėl mokyklų ir viso kito generuot? lotuliukas.gif

QUOTE(vaižgantė @ 2006 03 09, 21:31)
Gal tokią temą atidaryk, tada ir pasišnekėsim.  mirksiukas.gif
*

Kokią sunglasses2.gif Tai kad man ir šita tema teikia pakankamai daug džiaugsmo.
Mirėja
QUOTE(vaižgantė @ 2006 03 09, 22:31)
Gal tokią temą atidaryk, tada ir pasišnekėsim.  mirksiukas.gif
*

Aš tokios temos atidaryt negaliu. Man mokykla buvo, yra ir, tikiuosi, bus antrėji namai. Rimtai. O kartais, paauglystes metais, ir pirmais buvo. Aukletojai pasipasakodavau daugiau negu mamai, nes ji man draugė, patarėja. Yra iki šiol, nors jau nebedirba. Pas direktorių galiu užeit pašnekėt, ypač jei dėl darbo patarimo reikia (na, teisiniu aspektu)

O ko tau šita netinka? Gi apie mokyklas?
#Mia#
QUOTE(mirėja @ 2006 03 09, 20:44)
P.S. tai čia tu nematoma "kabi" g.gif
*

Taip, keiciausi varda ir uzsidejau ir vis ruosiuosi nusiimti, bet neradau kur blush2.gif
Mirėja
QUOTE(#Mia# @ 2006 03 09, 22:41)
Taip, keiciausi varda ir uzsidejau ir vis ruosiuosi nusiimti, bet neradau kur  blush2.gif
*

Reikia atsijungt, o paskui, kai jungsies nespausk to langelio mirksiukas.gif
#Mia#
QUOTE(mirėja @ 2006 03 09, 21:42)
Reikia atsijungt, o paskui, kai jungsies nespausk to langelio mirksiukas.gif
*

Matyt, as mokykloj tik aukstaja matemetika mokinausi, kad toks dalykas nedaejo doh.gif
Žuvė
QUOTE(#Mia# @ 2006 03 09, 21:43)
Matyt, as mokykloj tik aukstaja matemetika mokinausi, kad toks dalykas nedaejo  doh.gif
*

lietuvių kalboje nėra priešdėlio "da-" tongue.gif biggrin.gif

A šiaip tema verta geros nuotaikos pakėlimo - p. Artūras kaip visuomet skraido padebesiais.
vaižgantė
QUOTE(mirėja @ 2006 03 09, 21:37)
Aš tokios temos atidaryt negaliu. Man mokykla buvo, yra ir, tikiuosi, bus antrėji namai. Rimtai. O kartais, paauglystes metais, ir pirmais buvo. Aukletojai pasipasakodavau daugiau negu mamai, nes ji man draugė, patarėja. Yra iki šiol, nors jau nebedirba. Pas direktorių galiu užeit pašnekėt, ypač jei dėl darbo patarimo reikia (na, teisiniu aspektu)

O ko tau šita netinka? Gi apie mokyklas?
*

Oho, kaip tau pasisekė...Aš tai, matai, gerą mamą turiu, man nereikėjo bėgti auklėtojai ant peties paverkti...Ir pas direktorių pasitarti negaliu nueiti, nes jis nebeprisimena direktoriumi buvęs...Užtat ateistinį auklėjimą puikiai prisimenu. Gerus mano gyvenimo pamatus padėjo... lotuliukas.gif

Bet mes nuo temos nukrypstam...
Mirėja
QUOTE(#Mia# @ 2006 03 09, 22:43)
Matyt, as mokykloj tik aukstaja matemetika mokinausi, kad toks dalykas nedaejo  doh.gif
*

Man dar blogiau blush2.gif Aš tik per "rožių karus" apie tokią galimybę sužinojau, jau kokių 500 žinučių turėdama doh.gif
Kutuliukas
QUOTE(vaižgantė @ 2006 03 09, 21:47)
.Aš tai, matai, gerą mamą turiu, man nereikėjo bėgti auklėtojai ant peties paverkti...
*

O tu kur nors matei, kad mirėja skųstųsi dėl savo mamos? g.gif Spėju, kad be geros mamos ji dar turėjo dar ir gerų mokytojų wink.gif O ar tokių turėjai tu - kitas klausimas bigsmile.gif Bet tai savaime suprantama - gi tada jokių gerų nė negalėjo būt, jei dabar laisvais laikais tik pavieniai....tokie, kuriems labai gražu patraukti per dantį, kad žmogus neatsimena kuo buvęs...Et toli man iki tokio humanizmo...jaučiuos labai susigėdus blush2.gif
Mirėja
QUOTE(vaižgantė @ 2006 03 09, 22:47)
Oho, kaip tau pasisekė...Aš tai, matai, gerą mamą turiu, man nereikėjo bėgti auklėtojai ant peties paverkti...Ir pas direktorių pasitarti negaliu nueiti, nes jis nebeprisimena direktoriumi buvęs...Užtat ateistinį auklėjimą puikiai prisimenu. Gerus mano gyvenimo pamatus padėjo... lotuliukas.gif

Bet mes nuo temos nukrypstam...
*

O tu mamos ir draugės vaidmenų skirtumų nematai? g.gif Aš mama tikrai nesiskundžiu, bet mama yra mama, o aukletoja mano gyvenyme visai kitą vietą užima.

Na ir? Ateistinis auklejimas man tinka labiau, nei per pievartą kišamas "teistinis". Tai kiekvieno asmeninis reikalas, o ne dalykas, kaip mateka ar biologija. Mateka viena visiem,o jei aš pvz. iš musulmonų šeimos, kodėl aš negaliu savo vaiką savo tikėjimo mokyt? Tu žinai kaip Izraelyje istorijos moko? Nori kad ir Lietuvoj taip būtų? Juk XXI amž doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Karbynė @ 2006 03 09, 22:53)
toli man iki tokio humanizmo...jaučiuos labai susigėdus  blush2.gif
*

Nieko, dar 10-20 puslapių ir mes su tavim jau pačios gausim tos mokyklos baigimo diplomus (išsigandau, o gal neduoda blink.gif jei programos nėra???). Na, blogiausiu atveju, daug išmoksim, ne tik humanizmo kiek suprantu blush2.gif

Juk negali vien humanizmas vadintis "daug", ane? bigsmile.gif
vaižgantė
QUOTE(Karbynė @ 2006 03 09, 21:53)
O tu kur nors matei, kad mirėja skųstųsi dėl savo mamos?  g.gif Spėju, kad be geros mamos ji dar turėjo dar ir gerų mokytojų wink.gif O ar tokių turėjai tu - kitas klausimas  bigsmile.gif Bet tai savaime suprantama - gi tada jokių gerų nė negalėjo būt, jei dabar laisvais laikais tik pavieniai....tokie, kuriems labai gražu patraukti per dantį, kad žmogus neatsimena kuo buvęs...Et toli man iki tokio humanizmo...jaučiuos labai susigėdus  blush2.gif
*

Turėjau ir aš gerų mokytojų. Oi sunkiai jie tada gyveno... Tikri vergai buvo. Mano mokykla gi pavyzdinė buvo. Privalėjo geriausia būti.
Netraukiu per dantį savo direktoriaus. Blogai supratai. Geras žmogus buvo. Puikus vadovas. Puikus pedagogas. Nė vieno blogo žodžio apie jį pasakyti negaliu. Buvo tikras idealistas. Tikėjo tuo, ką darė.
Papildyta:
QUOTE(Žuvė @ 2006 03 09, 21:47)

A šiaip tema verta geros nuotaikos pakėlimo - p. Artūras kaip visuomet skraido padebesiais.
*

Kiekvienas leidžia laisvalaikį taip, kaip nori...Kas drambliukus renka, kas mezga, kas alų geria, o jis pedagogika domisi. Argi blogai?
Papildyta:
[quote=Karbynė,2006 03 09, 21:35]
Tik vat pasakyk man Vaižgante kaip suluošinto mąstymo žmogus gali sveikas idėjas dėl mokyklų ir viso kito generuot? lotuliukas.gif

Argi generuoju?
Tu forume plepi ką nori, aš irgi plepu ką noriu...
Mirėja
Mia, sveika 4u.gif

Viskas, tikrai suluošintis baigiu umn.gif

Tai mokytojai geri, tai negeri, tai luošino, tai patys suluošinti, tai prasta mokykla, tai pavyzdynė...

Vaižgante, buk gera, konkrečiai pasakyk, kaip tave luošino?
vaižgantė
QUOTE(mirėja @ 2006 03 09, 22:17)

Vaižgante, buk gera, konkrečiai pasakyk, kaip tave luošino?
*

Koks tau skirtumas- kaip? Taigi galutinį rezultatą matai. lotuliukas.gif
Kutuliukas
QUOTE(vaižgantė @ 2006 03 09, 22:12)
Argi generuoju?
Tu forume plepi ką nori, aš irgi plepu ką noriu...
*

Ne nu aš tai vis su kokia mintim stengiuos (tik aišku man tas sunkiai sekas, nes esu labai užspausta) , tai sakau gal ir tu... user posted image
vaižgantė
QUOTE(Karbynė @ 2006 03 09, 22:22)
Ne nu aš tai vis su kokia mintim stengiuos (tik aišku man tas sunkiai sekas, nes esu labai užspausta) , tai sakau gal ir tu...  user posted image
*

A, tave tavo rėmai labai spaudžia... Kadangi aš rėmų neturiu, einu pasikonsultuoti su gydytoju arba vaistininku laugh.gif
Mirėja
QUOTE(vaižgantė @ 2006 03 09, 23:19)
Koks tau skirtumas- kaip? Taigi galutinį rezultatą matai.  lotuliukas.gif
*

Gal čia ne tu? Gal kas tavo niku prisijungęs? g.gif Nes šiandien tai rezultatas akivaizdus blink.gif Tik klausimas kokio proceso rezultatas mastau.gif
vaižgantė
QUOTE(mirėja @ 2006 03 09, 22:24)
Gal čia ne tu? Gal kas tavo niku prisijungęs? g.gif Nes šiandien tai rezultatas akivaizdus blink.gif Tik klausimas kokio proceso rezultatas mastau.gif
*

Mano šios dienos horoskopą paskaityk... Būna dienų kaip tyčia... laugh.gif

Bet pripažinkit- kai tik aš pasirodau kurioje nors temoje, tuojau susirenka būrys žiūrovų... Ot fenomenas !!!
Kutuliukas
QUOTE(mirėja @ 2006 03 09, 22:08)
Nieko, dar 10-20 puslapių ir mes su tavim jau pačios gausim tos mokyklos baigimo diplomus (išsigandau, o gal neduoda blink.gif jei programos nėra???). ž
*

Tu mirėja nesijaudink, taigis atsiprintinsi temą ir bus tau įrodymas, kad spec.kursus išklausei. user posted image
vaižgantė
QUOTE(Karbynė @ 2006 03 09, 22:27)
Tu mirėja nesijaudink, taigis atsiprintinsi temą ir bus tau įrodymas, kad spec.kursus išklausei.  user posted image
*

Dar parekomenduok perskaityti visas temas, kur mano rašyta, tai galėsiu diplomą savo parašu patvirtinti laugh.gif laugh.gif
Kutuliukas
QUOTE(vaižgantė @ 2006 03 09, 22:23)
A, tave tavo rėmai labai spaudžia... Kadangi aš rėmų neturiu, einu pasikonsultuoti su gydytoju arba vaistininku  laugh.gif
*

Turi turi...nemeluok... tongue.gif Aš tau jau pasakojau, bet va ir tu dar ne viską išdrįsti pripažint - yra kur tobulėt tongue.gif
Mirėja
QUOTE(vaižgantė @ 2006 03 09, 23:26)
Mano šios dienos horoskopą paskaityk... Būna dienų kaip tyčia... laugh.gif

Bet pripažinkit- kai tik aš pasirodau kurioje nors temoje, tuojau susirenka būrys žiūrovų... Ot fenomenas !!!
*

Nu bliamba, didybės manija blink.gif Aš, Karbynė ir Mia čia buvom. Na Alchemie užsuko... Na, gal tave pamačius, nors abejoju. Vienas žmogus- jau "būrys" blink.gif
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2006 03 09, 23:29)
Dar parekomenduok perskaityti visas temas, kur mano rašyta, tai galėsiu diplomą savo parašu patvirtinti  laugh.gif  laugh.gif
*

Na tiksliai blink.gif Čia gi ne tavo, bet Arturo tema blink.gif
Kutuliukas
QUOTE(vaižgantė @ 2006 03 09, 22:26)
*

Oi Vaižgante, kad tu fenomenas tai čia niekas nepasiginčys laugh.gif , tik vat aš tiesą sakant joj labiau (ir pirmiau) Artūru (t.y. jo požiūriu) nei tavim susidomėjau....Nu apmaudu, bet pasitaiko laugh.gif
#Mia#
QUOTE(mirėja @ 2006 03 09, 22:30)
Nu bliamba, didibės manija blink.gif Aš, Karbynė ir Mia čia buvom. Na Alchemie užsuko... Na, gal tave pamačius, nors abejoju. Vienas žmogus- jau "būrys" blink.gif
*

Man tokios temos labai patinka: tokie grazus zodziai, toks juokaujamas tonas "durnyciai, jus nieko nesuprantat"; o skaitai skaitai ir tokios teorines tiesos. Tik idomu, ar apie tradicines mokyklas knygose taip neraso?
vaižgantė
Aš jam jau pranešiau, kad linksminuosi...Jis pykti nemoka... tongue.gif
Kutuliukas
QUOTE(vaižgantė @ 2006 03 09, 22:29)
Dar parekomenduok perskaityti visas temas, kur mano rašyta, tai galėsiu diplomą savo parašu patvirtinti  laugh.gif  laugh.gif
*

A tai skaityt gi sunku - ar gražu verst mokytis. Sakyčiau jau čia autoritarizmas ar dar kas - kai diplomai išduodami tik perskaičius spec.literatūrą... O kąąą jei žmogui dar nekilo noras visko skaityt? Motyvacijos tsakant trūksta? Negaus diplomo? angel_sadangel.gif O tai kuo čia nuo tos autoritarinės sistemos kitaip? Nu va... o jau buvau bepatikinti, kad kažkas naujo... sad.gif

QUOTE(vaižgantė @ 2006 03 09, 22:33)
Aš jam jau pranešiau, kad linksminuosi...Jis pykti nemoka... tongue.gif
*

O tai ko čia pykt - visiem čia labai linksma. Visus priimam ir visų laukiam...čia gal to mokymosi esmė linksmumas? laugh.gif Vooo unsure.gif
vaižgantė
Einu sapnuoti. O jūs skaitykit, skaitykit... 4u.gif
Kutuliukas
Nepaliiiik user posted image

Koks tai pabėgančių mokytojų fenomenas....ir nepasotintas troškulys mokytis...jis vis didėja didėėėja...

Miergos susiregistruojam kurios norim mokytis ir ryt vakare per 10 minučių gal sugebėsim viską ko reik išmokt....jei mokys aišku user posted image

Pradedu sąrašą:
1. Karbynė (norėčiau japonų kalbos- seniau pasvajodavau, dabar jau ir ryžto atsirado)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.