sveiki man idomi jusu nuomone apie Atžalyno darželi (panevežio gatweje Klaipedoje)nes pati jau noriu užrasyti sawo dukryte
[quote=Kiaraa,2006 03 02, 21:53]
sveiki man idomi jusu nuomone apie Atžalyno darželi (panevežio gatweje Klaipedoje)nes pati jau noriu užrasyti sawo dukryte [/quote Atžalyną lankė sūnus (seniai tai buvo) QUOTE(Kiaraa @ 2006 03 02, 20:53) sveiki man idomi jusu nuomone apie Atžalyno darželi (panevežio gatweje Klaipedoje)nes pati jau noriu užrasyti sawo dukryte As girdejau apie ji gerus atsiliepimus. Pati noriu duoti sunu nuo rudens, bet kad direktore sake vietu nera
Sveiki
Ačiū
sveiki,
mes lankome "atzalyno" darzeli. Mano mazylio grupes aukletojomis esu patenkinta, o vyresniojo ne. Siaip labai priklauso i kokia grupe papulsit. Jei eisite i lopsi, tai bus arba "Riesuteliu" grupe arba "kisuciu". As rinkciausi "kiskiu" grupe, nes ten geresnes aukletojos, daugiau laisves vaikui ir maziau suvarzymu negu "Riesuteliuose".
sveikos mamytes.as taipat planuoju stoti ten i eile,nors mums tik 4men,bet sako pats laikas. nes pvz gintareli tik 2012m yra dar laisvu vietu,bet ten reikalinga pazyma is daktaro.
as tik gerus atsiliepimus girdejau,bet man idomu vienas dalykas,eisiu su direktore apie grupes kalbetis ir t.t. na ir reiks patept
parasykite kas ka zinote
na apie direktore kiek teko is savo patirties ir is pazystamu rato, tai kysiu nelabai priima.(na nebent pasirodem nepatikimos
va kaip
Gal kas dar zinote,parasykite, kokia kitu mamyciu patirtis
aš užrašiau savo dukra į priešmokykline grupę šiame darželyje. liepė pasiskambinti gegužės mėn pasiklausti ar tikrai priims. tai kai paskambinau, sako, pavardė negirdėta... o iš kur turi būti girdėta jei vaikas dar nelanko darželio. tai vat ir galvoju ar nenorėjo duoti "namioka" kad nieko nedavėm. galvojo galvojo, tai dar liepė pasiskambinti birželio vidury, nors ir pasižymėjo, kad tikrai priims.
Zinau, kad direktore kysiu neiima
QUOTE(dreksis @ 2009 05 14, 15:21) aš užrašiau savo dukra į priešmokykline grupę šiame darželyje. liepė pasiskambinti gegužės mėn pasiklausti ar tikrai priims. tai kai paskambinau, sako, pavardė negirdėta... o iš kur turi būti girdėta jei vaikas dar nelanko darželio. tai vat ir galvoju ar nenorėjo duoti "namioka" kad nieko nedavėm. galvojo galvojo, tai dar liepė pasiskambinti birželio vidury, nors ir pasižymėjo, kad tikrai priims. Nea, ne kyšio norėjo (neima). Gal norėjo pasakyt, kad per mažai ėjot ir domėjotės? QUOTE(dreksis @ 2009 08 31, 16:01) o gal yra čia kurių vaikučiai lankė "Atžalyno" priešmokyklinę grupę pas auklėtoją Kariną? Jūratės nepažįstu, o štai Kariną jau nemažai metų, tikrai labai fainas žmogus ir auklėtoja. Jinai pavaduodavo gana dažnokai auklėtojas lopšelinukų Kiškučių grupėje QUOTE(ezra @ 2009 08 31, 17:17) Nea, ne kyšio norėjo (neima). Gal norėjo pasakyt, kad per mažai ėjot ir domėjotės? taip, sutinku...domėtis reikia ir dažnai. Geriausia ne skambinti, o pačiai nueiti ir pasiteirauti Savo vaiką vedu į šį darželį, nemažai pažįstamų, tik geriausi atsiliepimai. O jeigu kyla kabliukų, visada viskas sutvarkoma
na taip , tikrai puiki direktorė
QUOTE(marichuana A @ 2009 03 19, 18:55) sveiki, mes lankome "atzalyno" darzeli. Mano mazylio grupes aukletojomis esu patenkinta, o vyresniojo ne. Siaip labai priklauso i kokia grupe papulsit. Jei eisite i lopsi, tai bus arba "Riesuteliu" grupe arba "kisuciu". As rinkciausi "kiskiu" grupe, nes ten geresnes aukletojos, daugiau laisves vaikui ir maziau suvarzymu negu "Riesuteliuose". mano dičkis lankė, kol kitur persikėlėm gyventi. Ir mažąją jau buvau užrašiusi į eilę, kai tik gimė. Kas dėl lopšelių grupės, mano didysis ėjo į "Riešutėlius". Auklėtojos liuks (ypač Džiuginta) QUOTE(marichuana A @ 2009 05 11, 08:49) na apie direktore kiek teko is savo patirties ir is pazystamu rato, tai kysiu nelabai priima.(na nebent pasirodem nepatikimos Nepatiko ji man. Kyšių neima, bet pasiūlykite paremti darželį... QUOTE(dreksis @ 2009 08 31, 19:59) Laikas į pensiją. QUOTE(Vendetta @ 2009 10 07, 11:04) Nepatiko ji man. Kyšių neima, bet pasiūlykite paremti darželį... O man atrodo, normalu, kad ne sau į kišenę, o dėl darželio, dėl vaikų. O gal aš neteisi?
Mano dukryte lanko lopselinuku "kiskuciu" grupe tai esam labai patenkintos aukletojomis
Ir mūsų patekimo priežastis tokia pat.
Gal kas zinote kokios nuo sio rugsejo darzelio grupes bus? kokios aukletojos?
QUOTE(Alisra @ 2010 07 13, 23:31) Na kai vieni vaikai pereina i preismokykline, o kiti is lopsio grupes i darza. Kaip suzinoti i kokia grupe vaikas patenka ir kokios aukletojos.... Galima tų pačių auklėtojų ar direktorės paklausti. Šį rudenį naują darželinukų grupę (iš po lopšio) rinks BORUŽIUKAI. Superinės auklėtojos.
Girdejau, kad vedeja keiciasi, kazi ar tiesa
QUOTE(Alisra @ 2010 07 20, 22:04) O tai gal ten viena is ju Dziuginta? gal zinote? ar cia kita dar bus grupe? as supratau, kad bus dvi naujos is po lopsio... Taip, Boružiukuose viena auklėtoja yra Džiuginta. Na, neįsivaizduoju, kuri dar grupė galėtų rinkti iš lopšelio parėjusius, nes į priešmokyklinę išeina tik Boriužiukai ir dar po kelis vaikus iš kitų grupių (jie anksčiau buvo išmėtyti). Nebent dalį lopšelinukų išmetytų per kelias grupes, ar darželinukus kažkaip perskirstytų. O kas jums taip kelia nerimą?
nerimas - normalus jausmas, kuri jauciame, kai linkime savo maziesiems tik paties geriausio
aciu jums uz info QUOTE(Alisra @ 2010 07 21, 23:09) Tada tikėtina, kad dalis vaikų bus išmėtyta po kitas grupes, nes praėjusiais metais direktorei buvo didelis atradimas, kad vienoje grupėje gali būt skirtingo amžiaus vaikai, kad kituose darželiuose tai praktikuojama. Ji žadėjo tą patį ir Atžalyne padaryt. O kaip bus iš tiesų. rudenį pamatysim.
Baigesi nerimas, noriu pasidziaugti - mano mazoji papuole i "boruziukus"
O kitus vaikus sake ismete po visas grupes. Tevai baisiai nepatenkinti, kad 3-metis vaikas bus 5-meciu grupeje. QUOTE(Alisra @ 2010 07 23, 15:46) Baigesi nerimas, noriu pasidziaugti - mano mazoji papuole i "boruziukus" O kitus vaikus sake ismete po visas grupes. Tevai baisiai nepatenkinti, kad 3-metis vaikas bus 5-meciu grupeje. Tai vis tik direktorė įvykdė savo ketinimus. Ji jau prieš metus kalbėjo apie tą dalyką, bet galvojau, kad taip nedarys, deja... QUOTE(Rudaakė @ 2010 07 23, 16:29) Auklėtojos paklausk, paskambink ir paklausk, tikrai žinos. QUOTE(Rudaakė @ 2010 07 23, 16:29) paskambinau aukletojai ir paklausiau Papildyta: [quote=ezra,2010 07 23, 17:51] Tai vis tik direktorė įvykdė savo ketinimus. Ji jau prieš metus kalbėjo apie tą dalyką, bet galvojau, kad taip nedarys, deja... aha ivykde, nezinau ar cia gerai. Man paaiskino, kad kituose darzeliuose misrios grupes egzistuoja jau seniai. I viena grupe visu vaiku nesutalpina, o dvi normalios pilnos grupes nesigauna - tai ir isbarsto
mamytes, kas zinote kokia pazyma reikia is gydytoja einant i darzeli? kokia forma?
Pernai lankem lopselio grupe, tai darzeli ne pirmi metai bus. QUOTE(Rudaakė @ 2010 08 22, 22:55) mamytes, kas zinote kokia pazyma reikia is gydytoja einant i darzeli? kokia forma? Pernai lankem lopselio grupe, tai darzeli ne pirmi metai bus. Paparasta, kur nurodoma, kad neturėjo kontakto dvi savaites su ligoniais. Ar kažkas panašaus (kad vaikas sveikas, gali lankyt darželį). Gydytoja ar seselė turi žinoti. Ta pažyma tegalioja 3 dienas, tai pasiimkit prieš pat eidami.
Sveikos mamytes, ziuriu visai jokiu naujienu apie Atzalyna? Gal kas leisit i lopsiuka nuo sio rudenelio? Mes lyg patekom i naujai suformuota Zirniuku grupele. Gal kas zinot apie sios grupeles busimas aukletojas? Gal kas kartu zygsiuosit i lopsiuka su mumis?
Nagi mamytes pasidalinkit info apie si darzeli
QUOTE(ezra @ 2011 07 13, 13:36) Na viskas idomu, kaip visiskai zaliai Dar idomu ar buna kokie susirinkimai pries einant i darzeli? Nes is kur zinoti ka atsinesti i grupe, kokios taisykles, nuostatos. QUOTE(sunny_me @ 2011 05 17, 13:16) Sveikos mamytes, ziuriu visai jokiu naujienu apie Atzalyna? Gal kas leisit i lopsiuka nuo sio rudenelio? Mes lyg patekom i naujai suformuota Zirniuku grupele. Gal kas zinot apie sios grupeles busimas aukletojas? Gal kas kartu zygsiuosit i lopsiuka su mumis? Mes eisim i Zirniukus QUOTE(julijajak @ 2011 07 13, 21:31) Na viskas idomu, kaip visiskai zaliai Dar idomu ar buna kokie susirinkimai pries einant i darzeli? Nes is kur zinoti ka atsinesti i grupe, kokios taisykles, nuostatos. Naujai sudaroma grupė yra lopšelinė, nes šioje miesto dalyje trūksta lopšelinių grupių. Susirinkimų nebūna, tiesiog kelios dienos iki to ateini pas direktorę ir pasikalbi. Ji pasakys, kada jau dirbs auklėtoja, o tada ateini ir individualiai pasikalbi. QUOTE(julijajak @ 2011 07 13, 23:07) Mes eisim i Zirniukus Tokios grupės nebuvo Atžalyne, spėju, kad tai nauja grupė. Bet ji turi būt lopšelinė. Nebent ten surinks išimtinai trimečius, gal daug tokių vaikų. Nes pagal tai, kad rudenį bus 3 m., vaikas turi eiti į darželinę grupę. Juk į mokyklą išeis kartu su tais, kurie gimę 2008 m., o ne 2009. QUOTE(ezra @ 2011 07 14, 12:04) Naujai sudaroma grupė yra lopšelinė, nes šioje miesto dalyje trūksta lopšelinių grupių. Susirinkimų nebūna, tiesiog kelios dienos iki to ateini pas direktorę ir pasikalbi. Ji pasakys, kada jau dirbs auklėtoja, o tada ateini ir individualiai pasikalbi. Tokios grupės nebuvo Atžalyne, spėju, kad tai nauja grupė. Bet ji turi būt lopšelinė. Nebent ten surinks išimtinai trimečius, gal daug tokių vaikų. Nes pagal tai, kad rudenį bus 3 m., vaikas turi eiti į darželinę grupę. Juk į mokyklą išeis kartu su tais, kurie gimę 2008 m., o ne 2009. Aciu, ezra, uz svietima Taip, Zirniukai naujai sudaryta grupe. Na idomu ir man dabar pasidare, gal vis tik direktores pavaduotoja suklydo kazka |