Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip puosti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr63
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Saldumynai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Kristule05
user posted image

57 tema
56 tema
55 tema
54 tema
53 tema
52 tema
51 tema
50 tema
49 tema
48 tema
36-47 temos
1-35 temos

Į PAPUOŠIMŲ TEMĄ būtina dėti visokiausius papuošimus, tiek baibokus, tiek gėlytes, tiek papuoštus tortus, noriu pabrėžti - papuoštus, manau ,paprastas apibarstymas trupiniais gal ir nelabai tinka, bet, jeigu be trupinių ten bus kokie nors papildomi papuošimai, tai kodel gi ne.

Taip pat prie nuotraukos reikia įdėti aprašymą, iš ko padaryti tie papuošimai (bezė, saldainių masė ir t.t.) bei kas tai per tortas. To reikia, kad kiekvienam naujokui, ir ne tik, būtų aišku ir suprantama.
Taip pat nepamirštam - klausimai atsakymai papuošimų tema.
Kiekvienas papuošimas savotiškai gražus, nepriklausomai, ar tai 100-oji barbė ar tūkstantinis beze/grietinėle puoštas tortas. Ir nesvarbu kas Jūs esat, ar jau specas, ar tik naujokas. Čia laukiamos visos puošėjos.
Mes visos mokomės, konsultuojames ir semiamės patirties viena iš kitos. Dėl to mes taip greitai tobulėjam.

Konstruktyvi kritika yra sveikintinas dalykas, o ginčus ir nepasitenkinimus prašome pasilikti sau.
Taip pat norėčiau priminti, kad labai daug informacijos ir receptų galite surasti viršuje esančiose temose, tiek saldumynų receptus, tiek papuošimo būdus

TORTŲ PUOŠIMAS BE KOMENTARŲ ČIA
Taigi, puošiam tortus ir nepamirštam pasirodyti su savo kūriniais

*

airius
Sveikutes, nauja temute, o as vel su tais paciais senu temu klausymeliais- taip ir nesigavo man tas Cipsiuko pastilazas, brandinau 2 val, bet man toks jausmas lyg zelatinos truktu, kai kurios jusu kaip sakoma konvejeriais tortukus kepat ir puosiat pastilazu, nu man nesigavo nors tu ka, ka ne taip padariau-
isbrinkinau 9gr zelatinos su 60ml vandens, ir dadejau sauksteli citrinos rugsteles granulem , dar silta supyliau i dirbtini medu, kurio 3 v s svere 32 gr, ismaisiau ir tada visa tai supyliau i cukraus pudra 500 gr sumaisyta su 120gr krakmolo, kai susiminke mase, tada uzpyliau 5 v s aliejaus ir iminkiau i mase , bet ji man trukinejo, uzdejau ant torto, tai ir liko kaip butu "strijos", mase pati tokia tystanti... verysad.gif
patarkit merginos kur suo pakastas unsure.gif
@adrij@
Kokią tu naudoji želatiną ?
airius
QUOTE(@adrij@ @ 2011 06 05, 22:37)
Kokią tu naudoji želatiną ?
*

Klingai
4u.gif
@adrij@
Jeigu masė trupa , tai joje mažai želatinos ...... reiškiasi , kad tu turi didinti jos kiekį , ne devynis , o daugiau dėti , aš perku Urmo bazėje , vokišką stiprią želatiną , jos net 9 g. nereikia , dar būna olandiška , ir prancūziška , šitos silpnesnės ..... didindama kiekį , nedaryk iš visos normos , daryk iš pusės , tu turi atrasti reikiamą kiekį , kitaip niekas tau niekuo nepadės .

Noiraite , Olesta ir kitos merginos , dėkui už įvertinimą mano tortukų 4u.gif .
julioske
QUOTE(airius @ 2011 06 05, 22:34)
Sveikutes, nauja temute, o as vel su tais paciais senu temu klausymeliais- taip ir nesigavo man tas Cipsiuko pastilazas, brandinau 2 val, bet man toks jausmas lyg zelatinos truktu, kai kurios jusu kaip sakoma konvejeriais tortukus kepat ir puosiat pastilazu, nu man nesigavo nors tu ka, ka ne taip padariau-
isbrinkinau 9gr zelatinos su 60ml vandens, ir dadejau sauksteli citrinos rugsteles granulem , dar silta supyliau i dirbtini medu, kurio 3 v s svere 32 gr, ismaisiau ir tada visa tai supyliau i cukraus pudra 500 gr sumaisyta su 120gr krakmolo, kai susiminke mase, tada uzpyliau 5 v s aliejaus ir iminkiau i mase , bet ji man  trukinejo, uzdejau ant torto, tai ir liko kaip butu "strijos", mase pati tokia tystanti... verysad.gif
*

o žinai man niekad 500gr tam pastilažui nereikėjo, dedu krakmolo pagal norną ir kokius 350gr pudros. irtada masė būna pats tas ax.gif ax.gif ax.gif o kartais krakmolą pamirštu irdarau vien iš pudros, ir tai visas pakelis nesueina, kokie 450gr... nes ant likučio išsikočioju ax.gif

nežinau gal man tik vienai taip g.gif
airius
QUOTE(@adrij@ @ 2011 06 05, 22:50)
Jeigu masė trupa , tai joje mažai želatinos ...... reiškiasi , kad tu turi didinti jos kiekį , ne devynis , o daugiau dėti , aš perku Urmo bazėje , vokišką stiprią želatiną , jos net 9 g. nereikia , dar būna olandiška , ir prancūziška , šitos silpnesnės ..... didindama kiekį , nedaryk iš visos normos , daryk iš pusės , tu  turi atrasti reikiamą kiekį , kitaip niekas tau niekuo nepadės .

Noiraite , Olesta ir kitos merginos  , dėkui už įvertinimą mano tortukų  4u.gif .
*

Aciu, bandysiu didint zelatinos kieki 4u.gif
Julioske- kokia zelatina tu naudoji, ir ar nebandei pasvert kiek jos dedi 4u.gif
julioske
QUOTE(airius @ 2011 06 05, 23:02)
Aciu, bandysiu didint zelatinos kieki 4u.gif
Julioske- kokia zelatina tu naudoji, ir ar nebandei pasvert kiek jos dedi 4u.gif
*

imu betkokią želatiną, būna, klingai, o būna ir optima linija, nesureikšminu. kiek dedu nepasakysiu, dedu šaukštą, o jie skirtingi, tie tarybiniai yra gilesni, telpa daugiau, šiuolaikiniai man nelabai patinka, nes poploščiai, tai jei su jaiskabinu, tai dedu su kaupu. bet kai visus produktus dedamus šaukštais matuoju tuo pačiu šaukštu kad proporcijos atitiktų, tai nematau problemos, skiriasi tik cukraus pudros kiekis ax.gif
Papildyta:
žinai, dabar pasitikrinau, aš jau seniai naudojuosi vienoj mamos receptų knygoj duotais nurodymais, tai šaukštas vandens 20gr, šaukštas želatinos 15gr, tai tikrai dedi permažai želatinos. tom nuorodom dažnai naudojuos, tai jos gan tikslios
wingaile
labas mergaites, seniai buvau., bet ziuriu cia nieks nesikeicia, tik tortukai visu grazyn, grazyn, va jum : 4u.gif nesipykit TKK
O CIA PIRMAS MANO TOKS VESTUVINIS, laukiu kritikos ax.gif
user posted image
turtingas kavos, medutis ir snikersas, puosta pastilazu mirksiukas.gif
@adrij@
QUOTE(wingaile @ 2011 06 05, 22:51)
labas mergaites,
O CIA PIRMAS MANO TOKS VESTUVINIS, laukiu kritikos  ax.gif

bigsmile.gif ... pirmas ... eik kak.. jei nebūčiau mačiusi tavo orchidėjų wub.gif , nepatikėčiau schmoll.gif .

9 balai iš 10 , vieną nuėmiau , už netikslų tortų mažėjimą ( matosi , pagal stiklinius rutulius , kiek liko krašto ) , visa kita , man be priekaištų wub.gif thumbup.gif .
airius
QUOTE(wingaile @ 2011 06 05, 23:51)
labas mergaites, seniai buvau., bet ziuriu cia nieks nesikeicia, tik tortukai visu grazyn, grazyn, va jum :  4u.gif  nesipykit TKK
O CIA PIRMAS MANO TOKS VESTUVINIS, laukiu kritikos   ax.gif

Nuostabus tortukai, kokia dar kritika bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(julioske @ 2011 06 05, 23:28)

žinai, dabar pasitikrinau, aš jau seniai naudojuosi vienoj mamos receptų knygoj duotais nurodymais, tai šaukštas vandens 20gr, šaukštas želatinos 15gr, tai tikrai dedi permažai želatinos. tom nuorodom dažnai naudojuos, tai jos gan tikslios
*

Bandysiu det 15gr, pries tai dariau MMG mase, ir kazkas ne taip gavosi, tai manau ir cia bus zelatina savo vaidmeni suvaidinus...ACIU labai 4u.gif
Noiraite
Wingaile nu jei i atlapus nesikabinsi tai -kai ziuri i detales atskirai man viskas super duper padaryti,geles labai tikroviskos ir tiesiog nepriekaistingos,tortukai irgi lygus grazus 4u.gif bet ,kaip ir @adrij@ minejo man iskart krito i akis tortu dydziai,antram aukste geles pasislepe 4u.gif cia as ,kaip virtualus pirkejas, tobulejimui ax.gif drinks_cheers.gif

ar niekas nera bandes dengimo mases su kondensuotu pienu?(sviestas,vanila,kondensuotas pienas ir aisku cukraus pudra)
Bossi
O man paskutiniai vestuviniai super. Ir tas kreminio blizgesio ir Wingailes su orchidejomis wub.gif
rugiagele26
QUOTE(airius @ 2011 06 05, 22:34)
isbrinkinau 9gr zelatinos su 60ml vandens, ir dadejau sauksteli citrinos rugsteles granulem , dar silta supyliau i dirbtini medu, kurio 3 v s svere 32 gr, ismaisiau ir tada visa tai supyliau i cukraus pudra 500 gr sumaisyta su 120gr krakmolo, kai susiminke mase, tada uzpyliau 5 v s aliejaus ir iminkiau i mase , bet ji man  trukinejo, uzdejau ant torto, tai ir liko kaip butu "strijos", mase pati tokia tystanti... verysad.gif
*

Zelatina isbrinkini, tada sudedi medu, rugstele, ir kaitini iki karstumo. Nukeli nuo ugnies, ir supili i krakmolo, pudros misini, ismaisai, pili alieju, kvapu (jei norima), ir minkai, vis dadedant pudros. Zelatina dedu stipriaja, kuria perku Delonoj. Jos dedu nubraukta sauksta. Jei paprasta dedu, tada su kaupu.
airius
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 06 06, 08:23)
Zelatina isbrinkini, tada sudedi medu, rugstele, ir kaitini iki karstumo. Nukeli nuo ugnies, ir supili i krakmolo, pudros misini, ismaisai, pili alieju, kvapu (jei norima), ir minkai, vis dadedant pudros. Zelatina dedu stipriaja, kuria perku Delonoj. Jos dedu nubraukta sauksta. Jei paprasta dedu, tada su kaupu.
*

Va sita tai isgirdau pirma karta doh.gif , reiks bandyt is trecdalio normos pasidaryt, tiesiog pabandymui. ACIU merginos uz pagalba 4u.gif
rugiagele26
QUOTE(airius @ 2011 06 06, 09:27)
Va sita tai isgirdau pirma karta doh.gif , reiks bandyt is trecdalio normos pasidaryt, tiesiog pabandymui. ACIU merginos uz pagalba 4u.gif
*

Na cia ziuriu dauguma skirtingai daro... as taip...
Griaustinė
QUOTE(Noiraite @ 2011 06 06, 02:51)
ar niekas nera bandes dengimo mases su kondensuotu pienu?(sviestas,vanila,kondensuotas pienas ir aisku cukraus pudra)
*

Labas iš pirmadienio 4u.gif
Vėl kažkas kažkur susipešė, kad gavosi maksimalūs 47 psl. iš 50 galimų ? cool.gif Aij nesvarbu, TKK thumbup.gif drinks_cheers.gif
Va šita masė labai domina, ar yra gyvų ją bandžiusių ir kokiais kiekiais ko dėti?
Pintikė
QUOTE(Griaustinė @ 2011 06 06, 08:54)
Labas iš pirmadienio  4u.gif
Vėl kažkas kažkur susipešė, kad gavosi maksimalūs 47 psl. iš 50 galimų ?  cool.gif  Aij nesvarbu, TKK  thumbup.gif  drinks_cheers.gif
Va šita masė labai domina, ar yra gyvų ją bandžiusių ir kokiais kiekiais  ko dėti?
*

as bandziau vadinamaja ,,karaliskaja tortu dengimo,,mase-bet ten be sviesto,tai gal cia ne tokia unsure.gif kondensuotas,sausi pieno milteliai ir cukraus pudra,viskas lygiomis dalimis,pagal recepta,bet kiek pamenu,man kazkaip vis norejosi prideti daugiau sausu produktu,ir tai mase kazkokia tystanti,plystanti gavosi,bet cia gal kaip ir su pastilazu kazkam gaunasi,kazkam ne,bijau pameluoti,berods Srove dar naudodavo tokia mase
wingaile
QUOTE(Noiraite @ 2011 06 06, 02:51)
Wingaile nu jei i atlapus nesikabinsi tai -kai ziuri i detales atskirai man viskas super duper padaryti,geles labai tikroviskos ir tiesiog nepriekaistingos,tortukai irgi lygus grazus 4u.gif bet ,kaip ir @adrij@ minejo man iskart krito i akis tortu dydziai,antram aukste geles pasislepe 4u.gif cia as ,kaip virtualus pirkejas, tobulejimui ax.gif  drinks_cheers.gif
*

nesimusu as lotuliukas.gif na galiu kartais, bet ne cia, smile.gif cia mano mokykla taip kad TKK 4u.gif 4u.gif zinau kad nepraporcingas, bet svoris buvo ribotas, teko suktis kiek mano ribotos smegenys leidzia lotuliukas.gif lotuliukas.gif ACIU MERGAITES UZ IVERTINIMUS wub.gif wub.gif ir padekliukas truputuka kreivai stovejo nedasukiau,gal,, paskui patiesinau,sakau kad pirmas toks smile.gif blush2.gif
Papildyta:
va dar vienas, naminis ,svogriui, atsiprasau uz foto, tik spejau nufotkint ir...... sprogo tortas, liko uodega lotuliukas.gif lotuliukas.gif snikersas, dengtas marcipanu smile.gif
user posted image
sandrulyte1975
wingaile,zuvies forma grazi,bet spalva nea blush2.gif , o vat vestuvinis,tai thumbup.gif

Mergytes,man reik jusu pagalbos sos temoj,apsilankykit ten PLYZ 4u.gif
Bijuna
Merginos, sorry, ne i tema, bet liko valgomu Eur mirksiukas.gif Į AŽ
Griaustinė
Mergaitės, gal kuri kada važiuosit iki Minordijos, turėčiau diiiidelį prašymą (nu niekaip darbo metu negaliu ištrūkt verysad.gif verysad.gif verysad.gif ) AŽ jei ką 4u.gif
Man labai gražiai jūs visos tas žuvis padarot, kaip suprantu išformuojat pačios, ale kaip tai padaroma? g.gif
juraBa
Pagelbėkit, merginos, patarkit... nesigavo saldainiu mase, niekaip nesikociojo, buvo kieta ir plyso, matyt per daug cukraus pudros?? nerandu niekaip tinkamo saldainiu mases receptuko - kuris virsutinej temoj yra tai niekas neparasete, kuom pakeisti kokosu sirupa ir citrinos miltelius, tad be tu produktu nesigaus, taip galima suprasti, dariau pagal kitame psl rastame recepte, tai vat ir nesigavo nieko, nes keistai aprasytas gaminimo procesa, vienu zodziu, o gal as per daug noriu, kad tokiai nemoksai kas nors gautusi... verysad.gif kadangi tortai nesigavo pagal plana dengti saldainiu mase, pavyko tik virsu siaip ne taip apdengti, tai sonus apdzibavau slapia beze, viskas lyg ir gavosi, bet nuo vieno iš dvieju tortu sono beze nubego... tai turbut busiu per mazai sviestinio kremo aptepus? nes kitur laikesi dzibukai graziai, virsuneles apsicukravo, atrodo - viskas kaip turi. Ir dar su aisingu - papaisiau ant saldainiu sokoladines mases ir viskas labai lengvai, nuo paprasto kretelejimo transportuojant, nuluzinejo... verysad.gif kaip supratot - visiskas fiasko doh.gif nuotraukas idesiu ryt
dar ateiciai klausimas - kuo dengti torta - ar slapia beze ar grietinele per siuos karscius? ir jei torta apliesiu sokoladu tirpintu su grietinele ir alaus puta padarysiu is beze arba grietineles, tai kaip galvojate koki ji rasiu po 30 min keliones per 28 laipsnius karscio? ar geriau tada torta dengti ganasu, bokala dengti saldainiu mase, puta - grietinele, užrasas - aisingas????g.gif Jums turbut atrodo kvaili klausimai, bet as nieko nenusimanau apie turtu puosima. Man labai patinka tai daryti, bet gi niekas negimsta mokedamas 4u.gif
Perrin
QUOTE(juraBa @ 2011 06 06, 14:42)
Pagelbėkit, merginos, patarkit... nesigavo saldainiu mase, niekaip nesikociojo, buvo kieta ir plyso, matyt per daug cukraus pudros?? nerandu niekaip tinkamo saldainiu mases receptuko - kuris virsutinej temoj yra tai niekas neparasete, kuom pakeisti kokosu sirupa ir citrinos miltelius, tad be tu produktu nesigaus, taip galima suprasti, dariau pagal kitame psl rastame recepte, tai vat ir nesigavo nieko, nes keistai aprasytas gaminimo procesa, vienu zodziu, o gal as per daug noriu, kad tokiai nemoksai kas nors gautusi...  verysad.gif
*

Is manes tikrai patareja ne kokia, bet as irgi pirmus 2 hihihi.gif dengiau marshmallow mase, tai tikrai nedejau jokio sirupo. Juk jis tik del skonio, o citrinos milteliai, tai citrinos rugstis, jei neturi, ilasink grynos. Man tai kuo puikiausiai pavykdavo si mase.
julioske
QUOTE(juraBa @ 2011 06 06, 15:42)
Pagelbėkit, merginos, patarkit... nesigavo saldainiu mase, niekaip nesikociojo, buvo kieta ir plyso, matyt per daug cukraus pudros?? nerandu niekaip tinkamo saldainiu mases receptuko - kuris virsutinej temoj yra tai niekas neparasete, kuom pakeisti kokosu sirupa ir citrinos miltelius, tad be tu produktu nesigaus
*

tai kad ir ax.gif be jų mergaitės daro
Vaidosee
QUOTE(juraBa @ 2011 06 06, 15:42)
Pagelbėkit, merginos, patarkit... nesigavo saldainiu mase, niekaip nesikociojo, buvo kieta ir plyso, matyt per daug cukraus pudros?? nerandu niekaip tinkamo saldainiu mases receptuko - kuris virsutinej temoj yra tai niekas neparasete, kuom pakeisti kokosu sirupa ir citrinos miltelius, tad be tu produktu nesigaus,
*

Kaip tai neparšė,jau negaliu nutylėti,parašė ir dar labai aiškiai,kiek pamenu,po tavo postu,buvo Olestos postas.
Aš pilu vandens šaukštą ir viskas gerai išeina,cukraus pudrą nedėk į karštą masę,truputį leisk atvėsti,pudrą dėk,tik sijotą ir po truputį vėl dadėk,minkyk,kol masė bus vientisos formos,minkšta,ją laikyk maišelyje,jei vėl sukietėja,dedi į mikrobangę 10 sek arba daugiau ir vėl bus minkšta.
juraBa
QUOTE(Vaidosee @ 2011 06 06, 15:26)
Kaip tai neparšė,jau negaliu nutylėti,parašė ir dar labai aiškiai,kiek pamenu,po tavo postu,buvo Olestos postas.
Aš pilu vandens šaukštą ir viskas gerai išeina,cukraus pudrą nedėk į karštą masę,truputį leisk atvėsti,pudrą dėk,tik sijotą ir po truputį vėl dadėk,minkyk,kol masė bus vientisos formos,minkšta,ją laikyk maišelyje,jei vėl sukietėja,dedi į mikrobangę 10 sek arba daugiau ir vėl bus minkšta.
*

o blyn aaaciuuu, ot ziople, tikrai nepamaciau doh.gif aciu blush2.gif
naitas
QUOTE(juraBa @ 2011 06 06, 16:42)
nerandu niekaip tinkamo saldainiu mases receptuko - kuris virsutinej temoj yra tai niekas neparasete,
*

laugh.gif čia per daug pavojinga taip rašyti - "netinkamas receptas", "taip ir niekas ir neparašėte". Apie receptus tai galiu pasakyt, kad blogam šokėjui tai ir Drobiazko maišo, o dėl parašymo.. tai jeigu čia 63 tema, vadinas apie kokosų sirupo nepraktiškumą buvo rašyta jau 124 kartus frusty.gif:
sėkmės darbuose 4u.gif
rivera
QUOTE(naitas @ 2011 06 06, 15:58)
laugh.gif čia per daug pavojinga taip rašyti - "netinkamas receptas", "taip ir niekas ir neparašėte". Apie receptus tai galiu pasakyt, kad blogam šokėjui tai ir Drobiazko maišo, o dėl parašymo.. tai jeigu čia 63 tema, vadinas apie kokosų sirupo nepraktiškumą buvo rašyta jau 124 kartus  frusty.gif:
sėkmės darbuose  4u.gif
*

Oi kaip maiso oi kaip maiso biggrin.gif, net ir truputi su patirtim ir tai pamaiso biggrin.gif
Griaustinė
Parnesu tortu, o tai savaitgali kai sudesit saviskius, vel man po lapais sleptis teks...
I ruda neziurekit, jis likutinis tongue.gif
Angeliuko nepaisiau, ten lenkiskas toks valgomas blynas
Rozes vyniojau prie teliko
Batu nemyliu
Rudas - 2 kg, snikeris, saldainiu sokoladine mase ir pastilazo trupinys (ciut uztekau)
Su angelu - rafaelas 2,8 kg, pastilazas ir Lenkija ax.gif
Su batais - snikeris, 2,8 kg, pastilazas, batai - mase figurelems (Asseni? g.gif )
keno
Griaustine 4u.gif grazus Jusu torciukai thumbup.gif man iki Jusu kaip iki menulio ax.gif
VitMetil
sveikos,noreciau pameginti siuvineti, tai iskilo klausimas jus tas geles tokias vienodas taip ir nupesiete vienodai ar pagal trafareta ?
Griaustinė
QUOTE(keno @ 2011 06 06, 20:09)
Griaustine 4u.gif grazus Jusu torciukai thumbup.gif man iki Jusu kaip iki menulio ax.gif
*

nu cia man didziausias komplimentas 4u.gif Aciu 4u.gif
einu kokius batus nulipdyt ikvepimo pagauta cool.gif
As tai nesiuvineju, bet cia turbut ne manes klause... tongue.gif
As su aisingu paisau is rankos
Noiraite
Wingaile "ryba"liuksiska thumbup.gif

Griaustine wub.gif

ir idedu recepta dengimo mases su kondensuotu pienu(pati as jo nebandziau,bet jei islauksit iki savaitgalio tai pameginsiu)

1.8saukstai(tablespoons) sviesto
2.3/4 arbatinis saukstelis-vanila
3. 1/4 a.s.-druskos
4. 2/3 puodelio(cup)(kazkur apie 175 ml) kondensuoto pieno
5. 5 puodeliai cukraus pudros(+1 puodelis )
isplakamas sviestas ,vanila,druska kartu iki purumo.
letai supilamas kondensuotas pienas ir plakama tol kol pabals.
pamazu sudedam cukraus pudra.

verciam gauta mase ant stalo su tuo +1 puodeliu cukraus pudros ir minkom.
Griaustinė
QUOTE(Noiraite @ 2011 06 06, 21:06)
ir idedu recepta dengimo mases su kondensuotu pienu(pati as jo nebandziau,bet jei islauksit iki savaitgalio tai pameginsiu)

Man jau praejo noras bandyt, kazkaip idomiai nuskambejo, ypac druska, idomu, kas duos tasuma, nes nera zelatinos unsure.gif , gal gum tralialia nors reiktu...
Noiraite
QUOTE(Griaustinė @ 2011 06 06, 11:13)
Man jau praejo noras bandyt, kazkaip idomiai nuskambejo, ypac druska, idomu, kas duos tasuma, nes nera zelatinos  unsure.gif , gal gum tralialia nors reiktu...
*

va man irgi idomiai skamba,bet sakiau pameginsiu is puses normos g.gif
Kristule05
QUOTE(Griaustinė @ 2011 06 06, 19:46)
Parnesu tortu, o tai savaitgali kai sudesit saviskius, vel man po lapais sleptis teks...
I ruda neziurekit, jis likutinis  tongue.gif
Angeliuko nepaisiau, ten lenkiskas toks valgomas blynas
Batu nemyliu
Rudas - 2 kg, snikeris, saldainiu sokoladine mase ir pastilazo trupinys (ciut uztekau)
Su angelu - rafaelas 2,8 kg, pastilazas ir Lenkija  ax.gif
Su batais - snikeris,  2,8 kg, pastilazas, batai - mase figurelems (Asseni?  g.gif )
*

wub.gif nu man rodos su batais netgi labai tamsta draugaujate thumbup.gif
Liusii
QUOTE(Griaustinė @ 2011 06 06, 20:46)

labai patiko jusu kristynu tortukai wub.gif ar sunku tuos batus pagaminti blush2.gif as turesiu irgi iskepti savo kriksto dukrytei krikstynu torta tai noreciau juos padaryt, gal sakau pavyktu ...o is ko daret?
papillon
sveiki, atsiprasau, kad sutrukdysiu, labai patiko visi tortai, grazus, tikiu ir skanus smile.gif kas gaminat uzsakymus, atsiliepkit i az. aciu, lauksiu, domina vln
naitas
QUOTE(Griaustinė @ 2011 06 06, 20:46)
*

aišku, vadinas kitą kartą teliką kartu žiūrim nail.gif:
man tai įdomus toks tas lenkiško blyno tortas. lotuliukas.gif
Šiaip visi torčiukai labai geri. Įtariu, Griaustinė tik patiekia tortus ant stalo, peiliai tik sužaibuoja biggrin.gif

QUOTE(Griaustinė @ 2011 06 06, 22:13)
Man jau praejo noras bandyt, kazkaip idomiai nuskambejo, ypac druska, idomu, kas duos tasuma, nes nera zelatinos  unsure.gif , gal gum tralialia nors reiktu...
*

o gal kondencuotas duoda tąsumą. g.gif Jeigu labai plonai nekočiot, tai gal visai nieko toks pataliukas gautųsi.. Druska tai kad neužsimiršt koks gyvenimas ant LT bigsmile.gif
Y@smin
Labas vakaras,
kaip greitai temas prikalbat,tortų grožiai neapsakomi,tiek draželinukų išleistuvių,tiek vestuviniai,tiek krikštynų. Tikri šedevrai wub.gif Yra iš ko pasimokyti ir kur akis paganyti wub.gif
Aš irgi atnešu kelis:
mascarponės tortas su braškėmis,pastilažas,šlapia bezė 2,8kg.
Man dar taip niekad nebuvo,kad ryte paskambintų ir vakarui reiktų torto,tai buvau šokiruota,bet smagu,kad rezultatu užsakovai liko patenkinti.
user posted image

Raudonasis velvetas,šokoladinė masė,šlapia bezė 4kg.
user posted image

raudonasis velvetas,šlapia bezė,šokoladas,cukrinės rožės. 4,3kg.
user posted image

Tortas draugei,Cipsiuko medutis su bananais, šlapia bezė,cukrinė rožė.nutaškytas per pusvalandį biggrin.gif svoris 1,8kg.
user posted image

tas pats medutis,tik sau,makalynė :
user posted image

Mascarpone su braškėm,tortas 2 progoms-pirmai komunijai ir gimtadieniui. pastilažas. svoris 2,8kg.
user posted image

mascarpone su braškėm,pirmai komunijai,pastilažas,pirmą kart bandžiau krimperiuoti smile.gif svoris 2,8kg.
user posted image
P.S. atsiprašau,pavogiau Adrijos idėją,savų kažkaip pritrūko blush2.gif
Asseni
labas, mergaites, visu tortai labai grazus

Y@smin
, tavo tortus galima atskirti man rodos is miliono kitu tortu. Jie turi savo stiliu, bei toki malonu blizgesi

geram vakarui idedu savo tortuka, tikiuosi jis sukels Jum sypsena smile.gif

Viduje sokoladinis tortas, 5,3 kg, MMg, figureles is masytes, gan dideles, apie 13-14 cm

user posted image
Figureles arciau. pas nuotaka veliumas pakeltas i virsu, gal nuotraukoje nelabai ir matosi
user posted image
wingaile
QUOTE(Y@smin @ 2011 06 06, 23:18)
Labas vakaras,

visi labai grazus wub.gif , bet (radau ko prisikabint blush2.gif mirksiukas.gif ) g.gif ar rozanciui ne po 10 burbuliuku turi but ? ir 5 apacioj? smile.gif biggrin.gif

Asseni -koks grazus wub.gif wub.gif wub.gif tikrai toks linksmas, thumbup.gif super smile.gif kaip visada wub.gif
airius
QUOTE(naitas @ 2011 06 06, 22:42)
aišku, vadinas kitą kartą teliką kartu žiūrim nail.gif:
man tai įdomus toks tas lenkiško blyno tortas.  lotuliukas.gif
Šiaip visi torčiukai labai geri. Įtariu, Griaustinė tik patiekia tortus ant stalo, peiliai tik sužaibuoja  biggrin.gif
o gal kondencuotas duoda tąsumą.  g.gif  Jeigu labai plonai nekočiot, tai gal visai nieko toks pataliukas gautųsi.. Druska tai kad neužsimiršt  koks gyvenimas ant LT bigsmile.gif
*

Esu bandzius kazkokia mase su kondensuotu, bet man nieko nesigavo g.gif , kaip merginos sako- nera zelatinos, kas ta tasuma duos...idomu bus sulauk rezultatu, gal kam pavyks mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Y@smin @ 2011 06 06, 23:18)
Labas vakaras,

*

Zinokit ziurejau sulaikydama kvapa bigsmile.gif , labai grazu, kiekvienas savitas 4u.gif
Divia
[/QUOTE]Asseni post Šiandien, 21:36-figureles is masytes, gan dideles, apie 13-14 cm
[/QUOTE]
Asseni-tavo figureles vis vienos uz kitas fainesnes-niekaip neatsistebiu ju groziu-kaip jos tokios dailios tau iseina? g.gif -super atidirbta rankele.. Pasvajoju vis,kad galetum idet puslapiuka su pamokelem lipdymo mirksiukas.gif
Y@smin,tavo torciukai isties isskirtiniai,tokie mieli wub.gif ,kazkaip dar vakar pagalvojau,kur pradingus?..
Y@smin
QUOTE(Asseni @ 2011 06 06, 21:36)

Y@smin
, tavo tortus galima atskirti man rodos is miliono kitu tortu. Jie turi savo stiliu, bei toki malonu blizgesi

geram vakarui idedu savo tortuka, tikiuosi jis sukels Jum sypsena smile.gif
*

Ačiū Asseni,Jūsų tortukai taip pat mano favoritų pirmose gretose wub.gif
Vestuvinis nuostabus ,o figūrėlės kokios dailios wub.gif ,kaip tokias gražias nulipinti? lygios tokios.. man kančia lipdyti doh.gif

QUOTE(wingaile @ 2011 06 06, 21:37)
visi labai grazus wub.gif , bet (radau ko prisikabint  blush2.gif  mirksiukas.gif ) g.gif  ar rozanciui ne po 10 burbuliuku turi but ? ir 5 apacioj? smile.gif  biggrin.gif
*

Iš eigos dariau,O rožančiau nėr namie,tai net nepagalvojau apie tai biggrin.gif dabar aišku,ko šypsojosi močiutė doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(airius @ 2011 06 06, 21:48)
Zinokit ziurejau sulaikydama kvapa bigsmile.gif , labai grazu, kiekvienas savitas 4u.gif
*

Ačiū,labai miela girdėti 4u.gif

Papildyta:
[quote=Divia,2011 06 06, 21:52]
[/QUOTE]Asseni post Šiandien, 21:36-figureles is masytes, gan dideles, apie 13-14 cm
[/QUOTE]
Y@smin,tavo torciukai isties isskirtiniai,tokie mieli wub.gif ,kazkaip dar vakar pagalvojau,kur pradingus?..
*

[/quote]

Ačiū.manau kiekviena kepėjėlė turi savo braižą drinks_cheers.gif
Pradingstu kartais,4 neklaužados namuos-kiekvienas su savo charakteriu,poreikiais biggrin.gif,tai nevisad laiko užsukti čia lieka,užmetu akį prieš miegą,bet jau kartais ir jėgų pritrūksta pakomentuot grožius.
sorry už Offtopic 4u.gif
zibute77
QUOTE(Asseni @ 2011 06 06, 21:36)

*

as taip visada laukiu jusu tortuku, jie nuostabus, o figureles figureles, na tikrai labai labai wub.gif wub.gif wub.gif
o kaip tas veliumas taip pakeltas? is ko jis?

Papildyta:
QUOTE(Y@smin @ 2011 06 06, 21:18)
Labas vakaras,
kaip greitai temas prikalbat,tortų grožiai neapsakomi,tiek draželinukų išleistuvių,tiek vestuviniai,tiek krikštynų. Tikri šedevrai wub.gif  Yra iš ko pasimokyti ir kur akis paganyti wub.gif
Aš irgi atnešu kelis:

*

jusu tikrai torciukai turi isskirtini braiza ir visi labai mieli. spalvos puikios, labai gera ideja du viename thumbup.gif ir tas draugei kur darete, tai kiek laiko uzeme visas tas pynimas, man jis taip sudetingai atrodo jog net nebandau niekad. tiesiog nuostabus torciukai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Griaustinė
QUOTE(Liusii @ 2011 06 06, 21:54)
ar sunku tuos batus pagaminti  blush2.gif as turesiu irgi iskepti savo kriksto dukrytei krikstynu torta tai noreciau juos padaryt, gal sakau pavyktu ...o is ko daret?
*

Iš pastilažo figūrėlėms, lipdymui, na iš viršutinės temos, ten receptas yra 4u.gif
Nu va užduchino mane, tik idėk savo "šedevrus", ateis profės ir net pirmadienį patvarkysssss verysad.gif lotuliukas.gif
Jau tos figūrytės su sarkastiška šypsena ir tas kombinuotas trims vaikams - tai suuuuuper thumbup.gif
likta
Y@smin, puikūs, saviti tortai.
„Raudonąjį velvetą” su dažais kepate, ar be.
Asseni, labai nuotaikingos figūrėlės, visa kompozicija puiki

@adrij@
Labas rytas visoms .

Y@smin , man jūsų tortai visada puikūs , ir šitie taip pat wub.gif , ypač tas rausvas , makalynė thumbup.gif , o , kad pasinaudojot mano idėja , man lamai malonu smile.gif .

Griaustine , visi gražūs tortai thumbup.gif , dažniau jų čia pridėtumėte .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.