Ruošiuos kelionei traukiniu su savo 8 mėnesių dukrele. Gal kas esat važiavę? Dabar labai karšta šią savaitę.... ar yra kondicionieriai, ar palydovės/-ai padėtų man įkelt/ iškelt vežimą ir vaika
P.S. tikiuosi, kad čia pataikiau
Sveiki
Ruošiuos kelionei traukiniu su savo 8 mėnesių dukrele. Gal kas esat važiavę? Dabar labai karšta šią savaitę.... ar yra kondicionieriai, ar palydovės/-ai padėtų man įkelt/ iškelt vežimą ir vaika P.S. tikiuosi, kad čia pataikiau QUOTE(rabelkyte @ 2011 06 05, 23:08) Sveiki Ruošiuos kelionei traukiniu su savo 8 mėnesių dukrele. Gal kas esat važiavę? Dabar labai karšta šią savaitę.... ar yra kondicionieriai, ar palydovės/-ai padėtų man įkelt/ iškelt vežimą ir vaika P.S. tikiuosi, kad čia pataikiau mes prieš porą dienų keliavome traukiniu su dukryte, na ji kiek didesnė pas mus, jau virš metukų, tačiau manau, su mažesniu vaikučiu daug daug mažiau problemų. Kondicionierių nėra, bet kai karšta tiesiog galima truputi prasiverti langą, didelio vėjo tikrai nebūna Palydovai traukinyje yra, tad jų tikrai galima prašyti pagalbos, nemanau, jog atsisakys padėti įkelt vežimą ar pan, o galiausiai jei jau palydovo šalia nerasit, aplinkui yra daug paslaugių vyrų, kurie tikrai nepabėgs išgirdę jūsų prašymą padėti. Sunkiau tuose traukiniuose su pamperių keitimu. Tam pritaikytos vietos ten tikrai nėra, bet bėda galima spręsti paprašius, jog palydovas trumpai užleistų savo kambariuką ar tai pamperso pakeitimui ar tai vaikučio pamaitinimui. Žodžiu prašai pagalbos ir ją gauni, tiesiog nereikia tylėti
Sveikos... Mes jau po keliones..
pora dienu pries ilgaja kelione, keliavom is Varenos i Vilniu, tai buvo erdvus vagonas, mazoji galejo sedet vezime ir dairytis, bet kai po poros dienu vaziavom Vilnius - Klaipeda traukiniu maniau prasmegsiu kiaurai begiu
Prieš mėnesį su dvynėm keliavau į Palangą traukiniu Vilnius-Klaipėda. Ir atgal. Specialiai pasirinkau traukinį, nes MB važiavo su mašina ir daiktais. Mergaitėms buvo 7 mėn. O aš su mama, dvigubu vežimu, autokėdutėmis ir tašiuku su pampiais, maisteliu ir el. šildytuvu traukiniu. Rezervavau iš anksto šešiavietėj kupe 4 vietas paprastą dieną. Perkant iš anksto nulaida 15 proc. 2 suaugę ir 2 vaikai (pusinis bilietas). Tai kitos dvi vietos liko neužimtos. Grįžtant sekmadienį jau buvo 1 keleivis. Viskas praėjo idealiai, mašinoje būčiau nusprogus. Ir pasivaikščiojom, ir pamiegojo merginos, ir pampius pasikeičiau, ir rozetė yra maisteliui šildyti. Prabėgo laikas nepastebimai, kai ėmė pūsti šaltas kondicionierius, paprašiau palydovės, kad išjungtų ir maloniai išjungė. Tikrai patogu keliauti. Tik grįžtant, Vilniuje išlipimas yra tarp bėgių. Per bėgius eiti negalima, o su vežimu neįmanoma nusileisti požemiu. Yra tipo liftas invalidams, bet reikia surasti atsakingą asmenį, kad liftą atidarytų. Jokio mygtuko ar mikrofono. O kur tas asmuo? Bet buvo dvi moterys, viena iš jų su lazdele, tai sveikoji subėgiojo, surado kas liftą atrakina ir įleido mus. Bet tas liftas neveža į gatvę, dar ilgokai požemiais paklaidžiojau, visur laiptai. Galų gale suradau dar vieną liftą, kuris kelia į miestą. Neįsivaizduoju, kaip invalidas sugebėtų taip kankinančiai klaidžioti. Aš su dvigubu vežimu nusiplūkiau. Tai čia Vilniaus stotyje, jokių ženklų nėra. Bet pati kelionė buvo labai gera.
QUOTE(kregždutė @ 2011 08 28, 18:38) Tai jau taip.. Vilniui stoty buvo "siurprizas" kaip turi but
Keliavau, kai vaikui 2mėnesių nebuvo, kadangi kelione tik 130km, tai per 1.5h. Jis miegojo.
Atgal buvo pradzioj nesklandumu. Atejus i kupe, ji buvo pilna, kam nepriklauso neprisipazino |