Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Lindex
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Dangiuks
user posted imageuser posted image

user posted image

Sėkmingai tęsiame dar toliau mirksiukas.gif

Naujoje temelėje laukiame kuo daugiau foto modeliukų (mergyčių ir berniukų) su LINDEX firmos rūbeliais 4u.gif

Mamytės, rekomenduokime viena kitai gražiuosius Lindex rūbelius, gal papeikime, jeigu reikia ir pan. mirksiukas.gif

Malonaus bendravimo 4u.gif
asedita
Rodom mes savo naujausia pirkini is Lindex : tunika ir timputes ax.gif
user posted image
Juliaana
Mielos mamytės, atsiprašau jeigu rašau ne į temą, bet mane domina ar Lietuvoje galima užsakyti Lindex rūbą internetu ( gal kas paaiškins) visą eigą ir siūntimo smulkmenas 4u.gif , ačiū.
asedita
QUOTE(Juliaana @ 2011 06 11, 17:00)
Mielos mamytės, atsiprašau jeigu rašau ne į temą, bet mane domina ar Lietuvoje galima užsakyti Lindex rūbą internetu ( gal kas paaiškins) visą eigą ir siūntimo smulkmenas  4u.gif , ačiū.
*

Galima http://www.lindex.com/lt/shop/clothes-and-fashion/ 4u.gif Pristato i namus arba artimiausia Lindexo parduotuve mirksiukas.gif
Juliaana
QUOTE(asedita @ 2011 06 11, 18:30)
Galima http://www.lindex.com/lt/shop/clothes-and-fashion/  4u.gif Pristato i namus arba artimiausia Lindexo parduotuve  mirksiukas.gif
*

Jo ten užsiregistravau, nes parduotuvėje norimo rūbo šiandien jau neradau, bet internetinėje parduotuvėje žiūriu yra. Bet labiausiai mane domina, siūntimo sąlygos, įkainiai blush2.gif .
lincikasster
aš ten nerandu kur parašyta kiek kainuoja siuntimas g.gif
asedita
QUOTE(lincikasster @ 2011 06 11, 18:09)
aš ten nerandu kur parašyta kiek kainuoja siuntimas g.gif
*

Gerai paieskoti reikia, viskas parasyta biggrin.gif
http://www.lindex.com/lt/shop/customer-service-deliveries/
Nesuprantantiems angliskai mirksiukas.gif pristatymas 7 eurai, jei perkat virs 150 lt nemokamai pristato, i parduotuve taip pat pristato nemokamai. mirksiukas.gif
erikiuxxx
QUOTE(asedita @ 2011 06 06, 14:17)
Rodom mes savo naujausia pirkini is Lindex : tunika ir timputes  ax.gif

*

labai grazi panelyte wub.gif ir lindexso rubeliai thumbup.gif
Juliaana
QUOTE(asedita @ 2011 06 11, 21:50)
Gerai paieskoti reikia, viskas parasyta  biggrin.gif
http://www.lindex.com/lt/shop/customer-service-deliveries/
Nesuprantantiems angliskai  mirksiukas.gif  pristatymas 7 eurai, jei perkat virs 150 lt nemokamai pristato, i parduotuve taip pat pristato nemokamai.  mirksiukas.gif
*

Ačiū bigsmile.gif , kaip tik šito ir neradau schmoll.gif .
Urke
Sveikos merginos 4u.gif gal zinote iki kada lindexe ta superine nuolaida perki virs 50lt,gauni 25lt nuolaida? bigsmile.gif labai jau gera nuolaida thumbup.gif
RutRut
labas,
jei kuri planuojat pirkti šį bodziuka, tai draugiškai patariu jo nepirkt - jau po pirmo skalbimo nubluko užrašas, nors skalbiau švelniu režimu doh.gif
o jau tooooks gražus buvo ir aišku be nuolaidos pirkau..
Dangiuks
QUOTE(Urke @ 2011 06 17, 08:03)
Sveikos merginos 4u.gif  gal zinote iki kada lindexe ta superine nuolaida perki virs 50lt,gauni 25lt nuolaida? bigsmile.gif  labai jau gera nuolaida thumbup.gif
*

Kol turės anketų, kurias reikia užpildyti biggrin.gif Bent jau taip man pardavėja sakė biggrin.gif

asedita
, wub.gif wub.gif wub.gif

Urke
tikiuosi dar pirmadieni tures ax.gif i kuri lindexa Vilniuje geriau vaziuot?gal patarsit? mirksiukas.gif
Urke
QUOTE(Urke @ 2011 06 17, 15:13)
tikiuosi dar pirmadieni tures  ax.gif i kuri lindexa Vilniuje geriau vaziuot?gal patarsit? mirksiukas.gif
*

Buvau akropolyje,priejau prie kasos paklaust ar dar yra tu anketu,tai tokia nepatenkinta pardaveja buvo doh.gif sako: jei jau pildete anketa,daugaiu nebegalima,o as jai sakau,as klausiu ar turite anketu?!!!,o ar pildziau ar ne,tai ne jusu reikallas pasakiau lotuliukas.gif ir nuejau lotuliukas.gif jau tokios nemalonios ten pardavejos,kad baisu,jau viena kart buvo kaba su direktore apie ju nekulturinguma,teks pakartot g.gif
paklausiau del nukainuotu rubeliu,tai sako: deja netaikome,juk ir taip kokia nuolaida gaunat...
Ar kam nors taike nuolaida nukainuotiems? g.gif
virsukalne
QUOTE(Urke @ 2011 06 22, 16:32)
Buvau akropolyje,priejau prie kasos paklaust ar dar yra tu anketu,tai tokia nepatenkinta pardaveja buvo doh.gif sako: jei jau pildete anketa,daugaiu nebegalima,o as jai sakau,as klausiu ar turite anketu?!!!,o ar pildziau ar ne,tai ne jusu reikallas pasakiau lotuliukas.gif ir nuejau  lotuliukas.gif jau tokios nemalonios ten pardavejos,kad baisu,jau viena kart buvo kaba su direktore apie ju nekulturinguma,teks pakartot  g.gif
paklausiau del nukainuotu rubeliu,tai sako: deja netaikome,juk ir taip kokia nuolaida gaunat...
Ar kam nors taike nuolaida nukainuotiems? g.gif
*

man irgi nukainotiems netaike nei akropolyje, nei gedimino 9 sad.gif
lineva
Niekada nukainuotiems nataiko kitos nuolaidos, kaip sakant nuolaidos nesumuojamos smile.gif
Urke
QUOTE(lineva @ 2011 06 22, 16:56)
Niekada nukainuotiems nataiko kitos nuolaidos, kaip sakant nuolaidos nesumuojamos smile.gif
*

Netiesa mirksiukas.gif esu pirkus nukainuotus rubelius,kuriems taike 25% nuolaida thumbup.gif
Taip kad buna taiko,buna ne mirksiukas.gif
Beje taip buvo tik viena kart verysad.gif
Ksesanko
QUOTE(Urke @ 2011 06 22, 17:20)
Netiesa mirksiukas.gif  esu pirkus nukainuotus rubelius,kuriems taike 25% nuolaida  thumbup.gif
Taip kad buna taiko,buna ne  mirksiukas.gif
*

Viena karta per Yamam praeitais metais taike ir nukainuotiems. Bet siais jau nebe. O su anketra tai tikrai netaikys, juk ir taip didele nuolaida smile.gif
lineva
QUOTE(Urke @ 2011 06 22, 17:20)
Netiesa mirksiukas.gif  esu pirkus nukainuotus rubelius,kuriems taike 25% nuolaida  thumbup.gif
Taip kad buna taiko,buna ne  mirksiukas.gif
*

man neteko niekada, net svedijoj pacioj neteko susumuot nuolaidu verysad.gif o butu visai gerai thumbup.gif
Urke
QUOTE(lineva @ 2011 06 22, 17:29)
man neteko niekada, net svedijoj pacioj neteko susumuot nuolaidu verysad.gif o butu visai gerai thumbup.gif
*

Galvoju paklausiu ant durniaus lotuliukas.gif ar taiko nukainuotiems,kai pasake kad taiko,vos akys ant kaktos neissoko blink.gif lotuliukas.gif
lineva
QUOTE(Urke @ 2011 06 22, 17:31)
Galvoju paklausiu ant durniaus lotuliukas.gif ar taiko nukainuotiems,kai pasake kad taiko,vos akys ant kaktos neissoko  blink.gif  lotuliukas.gif
*

thumbup.gif thumbup.gif
jurgilas
user posted image
As sita maikute pirkau siais metais, mokejau 15 Lt.
Kodel jas devetas pardavineja po 16 Lt. ? g.gif
Gal pradzioje jos brangiau kainavo? schmoll.gif
Jeigu pirko uz 30 Lt. suprantu. Jei pirko uz 15 Lt. mama isidirbineja. doh.gif
IndresS
Mamukai, ar matet kiek sitos naujos bliuskes kainuoja?? blink.gif
http://www.lindex.com/lt/Product/ImageZoom.aspx?id=16358262
Jau Bamsiu kainos nesamoningos buvo, o cia jau visai, net ir turint pinigeliu. Nesuprantu ar cia Lindexui jau visai fool.gif , ar man, kad dar i jas ziuriu... Greit be akcijos kokios nors isvis ten kojos kelt nebeapsimokes.
Soris, kad taip issiliejau ax.gif smile.gif

lineva
QUOTE(IndresS @ 2011 06 29, 15:21)
Mamukai, ar matet kiek sitos naujos bliuskes kainuoja??    blink.gif
Jau Bamsiu kainos nesamoningos buvo, o cia jau visai, net ir turint pinigeliu. Nesuprantu ar cia Lindexui jau visai  fool.gif , ar man, kad dar i jas ziuriu... Greit be akcijos kokios nors isvis ten kojos kelt nebeapsimokes.
Soris, kad taip issiliejau  ax.gif  smile.gif
*

kad cia nuorodeleje ne Bamse g.gif ar as klystu g.gif, siaip lindexai pabrango dar gal ir del to, kad kronos kursas pakilo unsure.gif
erikiuxxx
QUOTE(IndresS @ 2011 06 29, 14:21)
Mamukai, ar matet kiek sitos naujos bliuskes kainuoja??    blink.gif
Jau Bamsiu kainos nesamoningos buvo, o cia jau visai, net ir turint pinigeliu. Nesuprantu ar cia Lindexui jau visai  fool.gif , ar man, kad dar i jas ziuriu... Greit be akcijos kokios nors isvis ten kojos kelt nebeapsimokes.
Soris, kad taip issiliejau  ax.gif  smile.gif
*

joooo blink.gif
bet fainos kokios wub.gif

QUOTE(lineva @ 2011 06 29, 15:12)
kad cia nuorodeleje ne Bamse g.gif ar as klystu g.gif, siaip lindexai pabrango dar gal ir del to, kad kronos kursas pakilo unsure.gif
*

tai ir sako,kad Bamse kainos nenormalios,o cia jau visai biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(jurgilas @ 2011 06 28, 13:37)
user posted image
As sita maikute pirkau siais metais, mokejau 15 Lt.
Kodel jas devetas pardavineja po 16 Lt. ?  g.gif
Gal pradzioje jos brangiau kainavo?  schmoll.gif
Jeigu pirko uz 30 Lt. suprantu. Jei pirko uz 15 Lt. mama isidirbineja.  doh.gif
*

Jus kaina be akcijos 29lt

beto cia tikrai ne siu metu maikyte, siais metais kitokios buvo
nors ir praitais metais lyg tokiu nebu,gal uzpraitu

siu metu sitos wink.gif
Sveikutes,kas uzsisakinejate internetu gal galetumet uzsakyti siuos rubelius:
user posted image
Papildyta:
QUOTE(*Ricco* @ 2011 05 28, 17:33)
Nupirkau tas žalias kelnytes ir galvoju, kad priminsiu, kad dar galioja nuolaida įvedus kodą LTE1111. Jos ir taip nukainuotos buvo iki 29 lt, panaudojus šį kodą sumokėjau 21,75 lt. Nepamirškit pasinaudoti  4u.gif
*

paklausiu cia paveluotai smile.gif
kaip Jum tos kelnytes? nes mum tai nerealios,taip graziai ant vaikucio atrodo wub.gif ir plonutes wub.gif
erikiuxxx
sias maikytes savo bernam pasiemiau,tai labai graziai atrodo wub.gif

user posted image
tuticiukas
g.gif jap kainos lindex jau nerealios darosi, lyginasi su zara, bet ziuriu kad ir pasirinkimas skurdesnis darosi lindex doh.gif isvis nieko gero nera, tuoi visai lt nebus kur vaika apipirkti verysad.gif kuo toliau tuo didesnis sss
vaida L
Aš tai labai patenkinta buvau kainos ir kokybės santykiu, kai mažiukui pirkau rūbelius. Man gražiausi kūdikių rūbeliai pas juos, nes didesniems jau galim ir kitur gražesnių rasti (bet čia tik mano nuomonė) 4u.gif

RŪBELIAI ČIA
jurgilas
Vakar vel pasinaudojau 25 Lt. nuolaida rubeliams.
Pirkau bliuskute uz 49 Lt. ir 3 poras kojiniu (3 uz 18 Lt. ) Sumokejau 43 Lt.
Klause ar dar nepildete anketos lotuliukas.gif Sakiau kad ne.
Nejaugi sakysi, kad 4 karta pildau. doh.gif
Su nuolaida dar galima ipirkti rubelius, bet ne visus. schmoll.gif
pardaveja sake, kad galima pirkti rubus 3 uz 2 kaina ir pasinaudoti 25 Lt. nuolaida. bigsmile.gif
Almutė+
QUOTE(jurgilas @ 2011 07 03, 18:47)
Vakar vel pasinaudojau 25 Lt. nuolaida rubeliams.
Pirkau bliuskute uz 49 Lt. ir 3 poras kojiniu (3 uz 18 Lt. ) Sumokejau 43 Lt.
Klause ar dar nepildete anketos  lotuliukas.gif  Sakiau kad ne.
Nejaugi sakysi, kad 4 karta pildau.  doh.gif
Su nuolaida dar galima ipirkti rubelius, bet ne visus.  schmoll.gif
pardaveja sake, kad galima pirkti rubus 3 uz 2 kaina ir pasinaudoti 25 Lt. nuolaida.  bigsmile.gif
*

Geras thumbup.gif O čia kuriam mieste taip prasisukote? Įdomu Kaune Molo Lindexe irgi taip su nuolaidom g.gif
jurgilas
QUOTE(Almutė+ @ 2011 07 03, 20:11)
Geras  thumbup.gif  O čia kuriam mieste taip prasisukote? Įdomu  Kaune Molo Lindexe irgi taip su nuolaidom  g.gif
*

As pirkau Klaipedoje, prie kasu padetos anketos, jas reikia uzpildyti. Perkant virs 50 Lt. gauni 25 Lt. nuolaida. thumbup.gif
Svajone35
Sveikutes gal matet kuriam nors Lindexe Vilniuj tokiu marskineliu?
user posted image
Urke
Mamytes,gal matet ar yra lindexe baltu ilgom rankovytem,bet kad galima butu patrumpint uzsegus rankove,marskinuku 80cm dydzio,o gal kuri turi parduot?geriausia butu lininiai, 4u.gif matyt per daug gerai noriu,bet bandau laime,siulykit blush2.gif mirksiukas.gif
lineva
Esu daba SE, bet nusivylusi lindex pardem juodai, pirma karta, taip nera ka pirkti doh.gif
Laimuska
Oi, ačiū merginos už info, pasinaudojau ir aš tuo koduku smile.gif
Nu liuks, ir didžiausias gėris, kad taip gali krūvą rūbų užsipirkt, tik aišku kiekvienam atskiras pirkimas smile.gif
IndresS
Ar ir DABAR duoda ta koduka? As nerandu jo..
linausius
Lindex puslapyje siu rubeliu nebera,tai siunciu nuoroda is praeitos temos,abu siuos,virsuje esancius, megztukus maziui paemiau, abu uz puse kainos ir dar 20proc nuolaidu kupona turejau,kur net nukainotom prekem tiko,tai,zodz,pigiau grybo thumbup.gif
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...9018&st=276
Laimuska
QUOTE(IndresS @ 2011 07 14, 14:10)
Ar ir DABAR duoda ta koduka? As nerandu jo..
*

Perkant internetu kodas LTE1111 vienam vaikiškam rūbeliui taiko 25 proc. nuolaidą, o kadangi atsiimant parduotuvėje pristatymas nemokamas, galima pirkt ir pirkt smile.gif
tuticiukas
mamytes kokiom banko kortelem galima moketi internetineje parduotuveje? nu nerandu doh.gif
RutRut
QUOTE(tuticiukas @ 2011 07 17, 16:24)
mamytes kokiom banko kortelem galima moketi internetineje parduotuveje? nu nerandu  doh.gif
*

su Visa Mastercard g.gif
-Alice-
QUOTE(Laimuska @ 2011 07 14, 13:35)
Perkant internetu kodas LTE1111 vienam vaikiškam rūbeliui taiko 25 proc. nuolaidą, o kadangi atsiimant parduotuvėje pristatymas nemokamas, galima pirkt ir pirkt smile.gif
*

o ar galima kaip anksčiau, nuolaidos kuponą atsiprintint ir nuėjus į parduotuvę nusipirkt su tuo kuponu su nuolaida ? 4u.gif
Karvytė Mū
gal kas buvot jau Megoj?
indra*
QUOTE(Karvytė Mū @ 2011 07 26, 00:30)
gal kas buvot jau Megoj?
*

rugsejo menesi atsidaro Megoj wink.gif
*curly*
QUOTE(Karvytė Mū @ 2011 07 26, 00:30)
gal kas buvot jau Megoj?
*

Tik rugsejo menesi atsidarys Lindexas Megoj
still_magic
mamytes,
gal kas buvot lindex neseniai, ar jau yra striukyciu rudeniui?
muminukas
user posted image

kas čia per drabužis? lauko ar naminis? g.gif
tuticiukas
manau kad drasei i lauka su tokiu kombiu galima eit, man tai jis super thumbup.gif rudeniui noreciau savo vyrui nupirkt, bet kaina kosmosas blink.gif
IndresS
As tai rengciau toki grybaut einant hihihi.gif Na, arba kaip virsutini i ilga kelione. Arba maziui i smelio deze (betgi ne uz tokia kaina smile.gif) O namie vaikui su tokiu jau butu sudetinga be pagalbos kad ir i tualeta nueit..
lineva
Man tai toks kombis iki vieneriu metuku vaikui labai liuks, labai graziai ziurisi, i lauka drasiai , bet jau virs metuku vaikui, kazkaip nebe taip ziurisi, na mano nuomone ,kazkaip nebe taip....ir tiek blush2.gif
erikiuxxx
QUOTE(lineva @ 2011 07 28, 12:39)
Man tai toks kombis iki vieneriu metuku vaikui labai liuks, labai graziai ziurisi, i lauka drasiai , bet jau virs metuku vaikui, kazkaip nebe taip ziurisi, na mano nuomone ,kazkaip nebe taip....ir tiek blush2.gif
*

oi ne as tik uz kombius vientisus i lauka eiti, aisku ne tokius fleesinius ,kad perpustu visus sonus biggrin.gif
bet tokie,kaip Reima, tai pasaka,nei perpucia,nei perslampa, ploni su membrana, o ir kociotis gali vaikai kiek nori,visada bus silti ir sausi rolleyes.gif

aisku visada turime ir atskira,pvz i svecius ar i parduotuve rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.