Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: iki kelių mėn vaikutis telpa į lopšį?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikiška "technika" > Vežimėliai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
*Madmozela*
iki keliu men jus savo vaikuti veziojot vezimelio lopsyje?kazkur skaiciau,kad tik iki 5men vaikutis telpa,o kaip veliau guldyti? ax.gif
ketti
QUOTE(DAIVA23 @ 2006 03 03, 12:12)
iki keliu men jus savo vaikuti veziojot vezimelio lopsyje?kazkur skaiciau,kad tik iki 5men vaikutis telpa,o kaip veliau guldyti? ax.gif
*

Tai labai priklauso nuo lopšio ir sezono kurio metu gimė vaikutis...
Kadangi maniškis gimė vasarą, tai paaugus atėjo vėlyvas ruduo ir su kombinezonu jau net 4 mėnesių mes į lopšį nebetilpom verysad.gif
Tiesa, pas mane buvo mažas: trumpas ir siauras lopšiukas (BBC Windoo). Manau, kad žiemą gimęs leliukas į tokį pat lopšiuką tilptų iki kokio pusmečio, nes vasarą nusimestų visi kombinezonai ir vokeliai mirksiukas.gif

O jeigu lopšiukas didesnis, tai galima ir iki 8-9 mėnesiųkų išvežioti, bet čia labai priklauso nuo vaiko sudėjimo.. Maniškis tai toks storuliukas, tai jam sunkiausia į lopšį ne tiek iš ilgio, kiek iš pločio sutilpti doh.gif . O šiuolaikiniai lopšiai kažkokie labai siauri.. Plačiausi ir erdviausi matyt yra klasikiniai Peg Perego ir Emmaljunga.. Ten net instrukcijoje rašo, kad tinka vaikui iki 9 mėn.

Na, o kai vaikas nebetilpo į lopšiuką, tai jį guldžiau sportinuke su pilnai gulima (horizontalia) padėtimi mirksiukas.gif
nercep
QUOTE(DAIVA23 @ 2006 03 03, 11:12)
*

Aš turėjau Peg perego lopšinį vežimą, tai galėjau iki 7 mėn lauke lopšį migdyt, nors mano mažius ir ne iš "kūdesnių" tongue.gif
Buriuke
Nu mes tilpom kažkur iki 8 mėn ax.gif
RK
Mes turime lenkišką vežimą Herry 1, vaikas gimė vasarą, o žiemą su storu kombinezonu tilpome iki 6,5 mėn į lopšį. Vaikas buvo 72 cm ūgio. smile.gif Labai patenkinta šiuo vežimėliu thumbup.gif
Reviv
Mes turim ABC design Genio lopšinį vežimą, dabar mum 7 mėn., į lopšį telpam ir su kombinzonu, bet bėda tame kad mergina kai nemiega visiškai nenori gulėt, mat nieko nesimato, taigi nuo 5,5 mėn. teko traukt sportinę dalį, kai dukrytė nemiega važiuojam pusiau sėdom, kai užmiega, padarau pilnai gulimą padėtį
Skraiduole
Mes turime ABC Design Genio taip pat, ir mano mergina jame miega iki šiol (8 mėnesiai jai, ūgis jau 76 cm), migdau su dviem kombinezonais (vienas sinteponinis, kitas Korlejos siltas), ir dar užkloju pūkine kaldryte, kurią pirkau JYSKe
saullute
Mes i BC Preliuda irgi dar budami 6.5men. telpam... Ir dar koki menesi tikrai tilps.
gie33
Mūsų mažoji , dabar jai suėjo 7 mėn., dar telpa Deltim Focus vežimaityje, nors tikrai nėra iš mažųjų thumbup.gif . Bet jau po truputį artėja metas, kai persėsim į apžvalgai labiau tinkantį skėtuką mirksiukas.gif
renatuxaass
Mes vazinejam su Tako vezimu, tai dabar jau sunkiai telpam, mums 5.5men. mirksiukas.gif
TiMa
Mums 4.5 mėn., jau nebetelpam doh.gif
minimaus
QUOTE(Skipe @ 2006 03 24, 22:12)
Mums 4.5 mėn., jau nebetelpam  doh.gif
*

o koks pas tave vezimas? 4u.gif
juratike13
Pas mus BBC Prelude,bet jau nuo 5.5men.nebetilpom,tad vazinejam Operoj...,bet mes ir sverem 5men.9.5kg.,o dar kombinezonas...
Siracusa
maniske 5.5men.. telpa, ale kojytes jau remiasi.. neilgai jau naudosim unsure.gif
Nesa
Mes nebetilpome nuo 5 mėnėsių... Va tai sukome galvą tada! Vaikiukas mažiukas, sėdėti nemoka, ruduo už lango (maždaug spalis), o į lopšį praktiškai nebetelpa (na, juk ir kombinezonas) - be to, ir pats gulėti nebenori, neįdomu ponuliui... Taigi, kadangi mūsų vežimas buvo sportinis QUINNY Speedi SX, ant kurio buvo uždėtas lėliukui skirtas lopšys, tiesiog nuėmėm lopšį, padarėm sportinį vėžimėlį, jį atlošėme maksimaliai, ir taip ir vėžiojom mažių tokioje pusiaugulos padėty. Maždaug kaip kūdikio autokedutėje, taigi ta poza nebuvo kažkuo bloga smile.gif
Skraiduole
QUOTE(Skraiduole @ 2006 03 08, 22:45)
Mes turime ABC Design Genio taip pat, ir mano mergina jame miega iki šiol (8 mėnesiai jai, ūgis jau 76 cm), migdau su dviem kombinezonais (vienas sinteponinis, kitas Korlejos siltas), ir dar užkloju pūkine kaldryte, kurią pirkau JYSKe
*

mums jau 9 mėnesiai, ir mes vis dar telpame, tik vat atšilus orams labai jau norisi su skėtuku važinėtis biggrin.gif
jupa_
Pas mane ABC Design Genio. Vazinejomes jame iki 6 men, o paskui pasidare nebepatogu, nes miegot pradejo trumpiau, gulet nebenori, teko kraustytis i sportine dali, nors lopsyje dar butume tilpe ilgai.
wilike
O aš turiu universlaą tai tam lopšiuke iki 3 mėn. daugiau ne, nes jei kaldrytę storesnę ir viskas krenta iš to lopšio, gal vasarą ir ilgiau tilptume.Vaikas 56 cm ugio, nepasakyciau kad didelis.Kitik gimsta vos ne tokie
espera
siaip klausimas, ar iki kiek tilps, ar iki kiek vaikas nores tam lopsy buti ax.gif kiek realiai tilps, tai priklauso nuo vaiko ugio, vienas telpa iki 4 menesiu, kitas iki 8 smile.gif bet is asmeniskos patirties galiu pasakyt, kad 4 menesiu vaikas jau nebenorejo pas mane lopsy guleti, tai persedom i atversta sportine dali - vis daugiau pasaulio matesi smile.gif
Monaving
Mano drambliukas tik 3 menesius i Buzz lopsi tilpo, paskui ir kojos remesi, ir instrukcijoje nurodyta svorio maximuma virsyjom smile.gif
kamilyte
Vienas erdviausių lopšių būtų Deltim Fokus ir Premier. Jie jau gerai "užsirekomendavę" tarp mamyčių, nes užtenka vaikams tiek kiek reikia - iki pilno sėdėjimo. Ilgis - beveik 80 cm smile.gif
O dar vienas geras dalykas - viduje atsilenkia atlošiukas pradėjusiam sėdėti mažiukui, galima net diržiukus pritvirtinti, jei daugiau sėdi. 4u.gif
una
Saviski "talpinau" iki 4 menesiu, bet reikejo anksciau isimti ta lopsi - realiai komfortiskai tilpo iki 3 men. Bet buvo vasara, ir tam lopsyje daugiau nieko nebuvo, tik maza pagalvyte, net nesiklodavom niekuo, nes kaip dabar pamenu, buvo apie 30 silumos daznai, tai pratempem su lopsiu ilgiau, nes jame minksciau.
O vaikas gana ilgas buvo, gime 54 cm. Vezima turejom Tuti - turejusios zino, kad geras tai griozdas, o lopsys man jo toks vidutinis atrodo.
GIEDRŪNĖ
jei į tą nenešiojamą tai tai iki kokių 4mėn.
o pas mane universale pasidaro irgi lošiukas, tai tame lopšiuke ir šią žiemą dar išvažinėsim. tai iki kokių dvierjų metų vežimo firma KAUPER JIS TOKS TRUPUTĮ DIDESNIS IR bet sveria 13-12kg.
sraigyte1
Mes 4 mėnesius tilpom ax.gif
persy
i chicco lopsi su kombinzonu tilpom tik iki 2men.. doh.gif
dbr turim peg-perego, laisvai telpam ir dar tilpsim pora menesiu smile.gif
Žana B
mums lopsys tarnavo iki kokiu 4 men
Sidabrinė
Mano pupa iki 3 men keliavo su lopsiu biggrin.gif (lopsys JEEP USA)
Miliux
Mano mergytei dabar 6 mėn ir dar iki šio vežioju lopšiuke thumbup.gif , manau kad iki 7 mėn. ištrauksime, o ir mergiotė ne iš kudųjų lotuliukas.gif , vežimėlis Baby welt MOON 6 kolekcijos.
1000inis
jei lopsys suprantamas kaip atskira vezimo dalis (kietas, tvirtinamas atskirai), tai jis paprastai buna 70-80 cm; standartiniai lopsiai skirti iki 6 men. (10 kg); nors dabar gali pamatyti lopsiu, skirtu iki triju metu!
meskaite
Mes tilpom iki 7 mėn unsure.gif
monyte
mums 4,5 men vis dar telpam i lopsi,bet tik del to,kad cia silta ir nereikia jokiu kombinezonu su juo tai tikrai jau netilptu.Musu vezimas pagal ispaniskus saligatvius siauras,kad butu imanoma pravaziuot. doh.gif
Diaj
mano mazylis dar i vokeli telpa, taip ir miegam balkone, nors jau metukai su trupuciu clap.gif vat ka reiskia senoviniai vezimeliai thumbup.gif
ingiukas
pas mus emmaljunga lopsys. telpam iki siol, o mums jau 5,5 men. thumbup.gif
bet reiks greitai su lopsiu atsisveikint, nes mazyle labai jau nori sedeti. g.gif
fishke
o mes turim DELTIM FOCUS. Mūsų mergička ne maža, 6,5 mėn, sveria 8,5 kg. Į lopsį telpam dar ir tikimės tilpti iki pat šalčių galo thumbup.gif
Eimutė
verysad.gif Aš jau buvau nusižiūrėjus BBC Windoo lopšį ir įsivaizdavau, kad iki pavasario su juo pratempsiu. Mūsų lelius rugpjūtį gims, tai dėl poros mėnesių neverta jo pirkti. Jau įsisvajojus buvau kaip žiemą po lauką važinėsimės ir mums bus šilta. Ech.... verysad.gif
Čėska
Mes turejome Peg Perego lopshiuka ( senesnio modelio) thumbup.gif
Tilpom ziema su visais rubais iki 9 men imtinai thumbup.gif
zidinga
mes lopšyje gulėjom iki 5 mėnesių.Paskui išėme lopšį nedarėm sportinio,o tiesiog įdėjom storą kaldrytę.
cypcyp
na as tai nusipirkau quinny buzz tai tikiuos kad ilgai uzteks to lopsio bet tikrai jis man per didziausias neatrodo bet kadangi mano lelius gims kovo men tai manau vasarai bus kaip tik o jau rudeniui reiks ka nors galvot
Meka Pinavija
Mums beveik 9 mėn. , bet mes dar telpam lopšyje bigsmile.gif
astaxa
iki 5 men guldziau,, paskui atejo vasara- lopsio nereikejo.. dabar manau netilptume niekaip 4u.gif
Rita@
Tai žiūrint koks lopšys ir koks vaikas. Mes tai turim vieną erdviausių, mano nuomone, lopšių - Bebe Confort Prelude. Maniškiam 7 mėn, ūgis ~74 cm, svoris ~9 kg, bet dar sumontuoju aš jį lauke miegoti į lopšį biggrin.gif
O šiaip tai lopšys tik miegui - nebenori jis jame prabudęs visai būti, tik sportinuke.
Rasmuze
manoji tilpo iki 5 men. o po to isemiau lopsi ir vezimelyje patiesiau stora kaldrike,tai nesusalam thumbup.gif uzsegu virsutine dali ir viskas thumbup.gif
Daivulyte
Mūsiškis į lopšį tilpo iki kokių 6mėn. Vėliau kai jau galima sodinti tai padarėm sportinį mirksiukas.gif
gėliukas
mumi 8.5 mėn ir dar telpam į BC Preludo lopšį
Jollam
Mums jau 5 men. ir Hauck'o lopšiukas jau "ant ribos" sad.gif
Rasmuze
cia dar priklauso vaikucio ugis ir svoris, manoji sveria beveik desimt kg tai tikras burbulas,o kitas metuku vos 9 siekia.
Joalin
Mano panai beveik 5 men. I lopsi dar telpam. Pas mus oregon s baby-sport modeliukas su kietu lopsiu.
Iki kol atsils orai- kaip nors pratempsim smile.gif
ciurka
maniskiui greit 5 men, i BC Preliude dar laisvai telpam, bet kad jau nenori vaikai guleti, o rieciasi ir keliasi smile.gif)) bet dienos miegui tai thumbup.gif lopsys smile.gif
myma
Mes vėžinamės su X - lander XA, tai mums dabar jau 5mėn, bet jau keisim į sportinę dalį, nes sveriam 9300g ir esam 73cm bigsmile.gif wub.gif
Wiwa
Mes turim Babywelt'o Moon, tai lopsys ten 73 cm ilgio, o mes dabar turbut tokie ir esam, budami 7 men., tai su kombinezonu telpam nuo galo iki galo jau. Na ankštoka jau gal, bet geriausiai jame miega balkone blush2.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.