Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Saldainių medeliai 9 tema
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Ducky
Atidarom 9 jau viena koja jubiliejinius saldžius vasariškus namučius ir toliau dalinamės patirtimi, rodomės savo ir giriame kitų saldžius darbelius user posted image drinks_cheers.gif user posted image

1 tema
2 tema
3 tema
4 tema
5 tema
6 tema
7 tema
8 tema

------------------------------------------------------
Pamokėlės kaip pasidaryti saldainių medį - 8 temos pradžioj štai ČIA
Ten pat rasite ir kaip pasidaryti vynuoges.
Kaip pasidaryti ananasą ČIA

------------------------------------------------------

Šiek tiek įkvėpimo
Šiek tiek įkvėpimo 2
Pavyzdžiai ir pamokėlės
Papildyta:
Nekėliau pamokėlių nuotraukų, nes kažkodėl nebegalima priartinti senų nuotraukų ir gauti linkus į jas (nors kai užvedinėjau aną temą, buvo linkai su priartinimais). Tai tiesiog sudėjau nuorodas kur yra kas smile.gif

Papildyta:
Dėkui už pagyras mano vestuviniam 4u.gif

Ducky pas mus mačiau dar, tai arba neišpirkta, arba tiekia g.gif Mačiau ir naujų rūšių atvežta, aš vis tikiuosi Rocher angaže sulaukti, pav.irgi buvau įdėjusi blush2.gif
*

[/quote]

nu ot kur, o sostinei tai ir neveža mad.gif niekur kitur tokių saldainių, kokių būdavo norfoj nėra ir dėl to mane labiausiai nervas ima doh.gif

QUOTE(Narvile @ 2011 06 06, 09:09)
Ducky, o kaip tu ta medziagyte tvirtini, ar tiesiai ant gipso su klijais, ar kaip kitaip, labai graziai tie tavo vazoneliai aptraukti, kaip tu taip lygiai ta popieriu islankstai, ar cia armonikele kokia darai  blush2.gif as velyku medeliui bandziau, tai man vistiek nesigavo lygios tos bangeles  4u.gif
*

medžiaga tvirtinu klijais paprastai ant cemento, o vazonėlį aptraukiu net nežinau kaip paaiškint, na panašiai kaip sakė Žmona_ smile.gif iš pradžių ir man negražiai gaudavosi, bet kaip sakant su metais viskas ateina biggrin.gif
šneider
ooooooo, nauja tema thumbup.gif

Ačiū statybininkei Ducky 4u.gif
Saga 28
Visada smagu užsukti į saldžius namučius smile.gif
O į vasariškus saldžius namučius "ateinu"
su vasarišku darbuku - saldžia Joninių skrybėle.

user posted image

ZmoNa_
Ducky aciu uz namucius 4u.gif
ir man pirmi medeliai lievai gavosi biggrin.gif daba kai paziuriu tai baisu darosi lotuliukas.gif

Saga 28 nu kokia grazi skrybelaite thumbup.gif 4u.gif labai vasariska wub.gif
Ducky
QUOTE(Saga 28 @ 2011 06 06, 18:25)
Visada smagu užsukti į saldžius namučius smile.gif
O į vasariškus saldžius namučius "ateinu"
su  vasarišku darbuku - saldžia Joninių skrybėle.

*

kaip įdomiai clap_1.gif

Daisy33
Labutis, pagaliau nauja temutė, visą dieną laukiau blush2.gif

Aš su savo klauisimais: man reikia baltai aptraukto vazono, tai visgi aptraukiama su popieriumi ar medžiagytė? ir kur būtų galima įsigyti? šiandien aplekiau kelias kanceliarines, tai radau sidabrinės spalvos tampomą.O gal tiktų paprastas tampomas baltas popierius?

Papildyta:
QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 06 06, 14:21)
na as naudoju arba putoplasto burbula arba is popieriaus susukta tai tikrai kietas ir niekur nejuda... apvynioju kokiu nors spalvotu popieriu ar medziaga  g.gif  ziurint kokie saldainiai kokios spalvos  g.gif

del popieriaus tai ducky naudoja toki ale dovanini popieriu celoofanini, pas mus tokio nera tai as naudoju paprasta popierini bet virsus blizgus su folija g.gif  o pilu cementa jau ant aplipinto vazono  ax.gif
einu nufotkinsiu  biggrin.gif
*

popierių sukat ant lazdelės jau? g.gif bijau su oaze daryti, o jei nusmuks man vėl doh.gif

Ducky parašyk prašau, kur randi to popieriaus? aciuks.gif
šneider
QUOTE(Daisy33 @ 2011 06 06, 20:12)

popierių sukat ant lazdelės jau? g.gif  bijau su oaze daryti, o jei nusmuks man vėl doh.gif
Ducky parašyk prašau,  kur randi to popieriaus? aciuks.gif
*

Aš esu bandžius ir su oaze ir su putplasčiu, tai žinok su oaze man tas pats kaip ir tau gavos kelis kartus, dabar vien su putplasčiu žaidžiu mirksiukas.gif
Daisy33
Niu tai va, is kur man dabar to putplaiscio gauti? g.gif

butu idomu, jei pasidalintu kas kaip su tuo popierium? klijuoti/sukti ant pagalio ar suklijuoti atskirai ir tada bandyti pritvirtinti?
Ducky
QUOTE(Daisy33 @ 2011 06 06, 20:12)
Labutis, pagaliau nauja temutė, visą dieną laukiau  blush2.gif

Aš su savo klauisimais: man reikia baltai aptraukto vazono, tai visgi aptraukiama su popieriumi ar medžiagytė? ir kur būtų galima įsigyti? šiandien aplekiau kelias kanceliarines, tai radau sidabrinės spalvos tampomą.O gal tiktų paprastas tampomas baltas popierius?
Papildyta:
popierių sukat ant lazdelės jau? g.gif  bijau su oaze daryti, o jei nusmuks man vėl doh.gif
Ducky parašyk prašau,  kur randi to popieriaus? aciuks.gif
*

shetelig parduotuvėj smile.gif esu vazoną traukusi ir medžiaga ir ta "folija" tai man ir taip ir taip patinka smile.gif

o apie kokias lazdeles čia kalbi? g.gif
su oazėm siūlau neprasidėti, nes jos per trapios ir nelaiko formos. Patikrinta. Geriau sukis iš žurnalą burbulą arba iš putoplasto kaip aš darau. Putoplastą perku statybinėse parduotuvėse.
ZmoNa_
QUOTE(Daisy33 @ 2011 06 06, 20:26)
Niu tai va, is kur man dabar to putplaiscio gauti? g.gif

butu idomu, jei pasidalintu kas kaip su tuo popierium? klijuoti/sukti ant pagalio ar suklijuoti atskirai ir tada bandyti pritvirtinti?
*

kaip ir ducky rase, suglemziu rutuli is popieriu, laikrasciu ar zurnalu .. stipriai apvynioju izoliacija va tau ir bumbulas 4u.gif ispjauni skyle mauni ant koto biggrin.gif nes oaze tai tikrai nelabai tinkama medziaga , ypac jei dedama daug saldainiu 4u.gif ir toks popierinis bummbulas nei kart nenusimove ar nesuskydo ar dar kas neatsitiko schmoll.gif kieciau uz medi lotuliukas.gif
ausrele
wub.gif
Daisy33
QUOTE(Ducky @ 2011 06 06, 18:14)
shetelig parduotuvėj  smile.gif esu vazoną traukusi ir medžiaga ir ta "folija" tai man ir taip ir taip patinka smile.gif

o apie kokias lazdeles čia kalbi?  g.gif
su oazėm siūlau neprasidėti, nes jos per trapios ir nelaiko formos. Patikrinta. Geriau sukis iš žurnalą burbulą arba iš putoplasto kaip aš darau. Putoplastą perku statybinėse parduotuvėse.
*

lazdeles turėjau minty kotą tongue.gif bandysiu is laikraščių, nes man dėl vieno karto neverta pirkti, nebent yra ir nedideliais kiekiais ax.gif matyt teks medziagyte traukti, as ne is vln.

ačiū 4u.gif
knielita
Sveikos, naujoje temuteje wub.gif

Saga, labai idomi skrybele wub.gif wub.gif

Kas klauset apie vazoneliu traukima tai tas metalizuotas popierius labai patogus, lengvai apdirbamas, bet turi deja viena minusa verysad.gif Daznai vazonelio apacioje jis labai greitai nusitrina, zodziu tainera ilgaamzis vazonelio dekoras, mat teko pastebeti kai dariau draugei medeli ir jis pas mane pabuvo siek tiek ilgeliau. Tiesiog dazniau pasigrozejus, perstacius i kita vieta ties dugnu popierius nusitrina ir gali plysti ax.gif Todel labiausiai megstu molinius vazonelius, tuomet jau esu tikra kad nenusitrins ir nepasirodys vazonelis kurio nesinori rodyti biggrin.gif
Nors galiu pastebeti, atrdo jis tikrai dailiai ir gelbsti esant nelaimems, galu gale jo pageidauja vis daugiau ir dar jo daug spalvu, lengvai randi tinkama savo medziui biggrin.gif
Ducky
QUOTE(knielita @ 2011 06 06, 23:43)

Kas klauset apie vazoneliu traukima tai tas metalizuotas popierius labai patogus, lengvai apdirbamas, bet turi deja viena minusa  verysad.gif Daznai vazonelio apacioje jis labai greitai nusitrina, zodziu tainera ilgaamzis vazonelio dekoras, mat teko pastebeti kai dariau draugei medeli ir jis pas mane pabuvo siek tiek ilgeliau. Tiesiog dazniau pasigrozejus, perstacius i kita vieta ties dugnu popierius nusitrina ir gali plysti  ax.gif Todel labiausiai megstu molinius vazonelius, tuomet jau esu tikra kad nenusitrins ir nepasirodys vazonelis kurio nesinori rodyti biggrin.gif
Nors galiu pastebeti, atrdo jis tikrai dailiai ir gelbsti esant nelaimems, galu gale jo pageidauja vis daugiau  ir dar jo daug spalvu, lengvai randi tinkama savo medziui  biggrin.gif
*

jo greit baigėm aną temą palyginus bigsmile.gif
tikra tiesa dėl nusitrynimo drinks_cheers.gif tik kad gražesni moliniai palyginus brangūs. Vis vien juos po to išmes, tai kam tada tokius brangius imt. Aš geriau dekoracijoms įdomesnėms tuos papildomus pinigus išleidžiu smile.gif Nors viskas priklauso nuo saldainių spalvos, kartais ir folija nedera smile.gif
Narvile
Sveikinu su naujaisiais namuciais mirksiukas.gif Dekui, mergaites, uz pamokeles. As taip ir nesupratau, kaip ta gipsa susipilti, kad netruktu vazonelis, kiek dariau, tiek truko doh.gif ta mintis medeli daryti i plastamasini vazoneli, o paskui ji aptraukti mane labiau zavi rolleyes.gif
Saga 28 tavo skrybele labai grazi, ideja thumbup.gif
ausruzel
QUOTE(Ducky @ 2011 06 06, 22:50)
jo greit baigėm aną temą palyginus  bigsmile.gif
tikra tiesa dėl nusitrynimo  drinks_cheers.gif tik kad gražesni moliniai palyginus brangūs. Vis vien juos po to išmes, tai kam tada tokius brangius imt. Aš geriau dekoracijoms įdomesnėms tuos papildomus pinigus išleidžiu  smile.gif  Nors viskas priklauso nuo saldainių spalvos, kartais ir folija nedera  smile.gif
*

QUOTE(Narvile @ 2011 06 07, 08:46)
Sveikinu su naujaisiais namuciais  mirksiukas.gif Dekui, mergaites, uz pamokeles. As taip ir nesupratau, kaip ta gipsa susipilti, kad netruktu vazonelis, kiek dariau, tiek truko  doh.gif ta mintis medeli daryti i plastamasini vazoneli, o paskui ji aptraukti mane labiau zavi  rolleyes.gif
Saga 28 tavo skrybele labai grazi, ideja  thumbup.gif
*

Sveikutes, smagu naujuose namuciuose thumbup.gif
O as darau taip, kad molini vazoneli galetu sunaudoti pagal paskirti, t.y. gipsa lieju i plastmasinuka, o ji dedu i molini, plausas uzsideda ir nieko nesimato, tuomet ir molinukas sveikas ir ismesti jo nereikia thumbup.gif
šneider
QUOTE(ausruzel @ 2011 06 07, 10:10)
O as darau taip, kad molini vazoneli galetu sunaudoti pagal paskirti, t.y. gipsa lieju i plastmasinuka, o ji dedu i molini, plausas uzsideda ir nieko nesimato, tuomet ir molinukas sveikas ir ismesti jo nereikia thumbup.gif
*

Aš ir taip esu bandžius kelis kartus, bet ne visą laiką kai įdėdavau plastikinį indelį į molinį jis stabiliai stovėdavo, judėdavo. Sunku atitaikyti dydžius.
knielita
QUOTE(šneider @ 2011 06 07, 09:29)
Aš ir taip esu bandžius kelis kartus, bet ne visą laiką kai įdėdavau plastikinį indelį į molinį jis stabiliai stovėdavo, judėdavo. Sunku atitaikyti dydžius.
*

Nebent apkaisyti kazkuom dar papildomai, kad nejudetu, bet vel blush2.gif Ar pakryptu ar siust tektu toki medeli doh.gif

Ducky, molinukai tikrai brangus, bet ziurisi tikrai graziau, as kaip megstanti tureti tokia vaza namie, tai labiau vertinu molinius vazonelius, nes ateinasveciai, o as medi ant stalo smile.gif Ir grazu ir vaises kartu biggrin.gif Man su tuo popierium smagu dirbti, bet gaila kad jis trinasi labai greitai, padarau ir stengiuosi nekilnoti jo blush2.gif Nors kaip rasiau yra ir privalumo jo, dar plius plastmasinis vazonelis lengvesnis ir medelis lengvesnis gaunasi, cia irgi ganetinai didelis pliusas biggrin.gif Ir jei medis po kiek laiko ismetamas tai tada tikrai labiau apsimoka imti plastmasini ir traukti.

Beje, nezinau ar kam aktualu, bet per tokius karscius patariu nelaikyti medziu su sokoladiniais saldainiais. Nes per karscius tyzta, bet ir labai greitai atsranda kirmelaiciu. Sakau toms, kas uzsiimineja ju darymu pardavimui ir turi pasidariusios atsarginiu medziu jei kam prireiktu. Sakau is pernai metu savo patirties, po kurios nebeturiu laisvu darbu ir saldainius perku tik tada kai reikia, nebesigundau nuolaidomis ir akcijomis saldainiams ax.gif
Ducky
QUOTE(knielita @ 2011 06 07, 12:45)

Beje, nezinau ar kam aktualu, bet per tokius karscius patariu nelaikyti medziu su sokoladiniais saldainiais. Nes per karscius tyzta, bet ir labai greitai atsranda kirmelaiciu. Sakau toms, kas uzsiimineja ju darymu pardavimui ir turi pasidariusios atsarginiu medziu jei kam prireiktu. Sakau is pernai metu savo patirties, po kurios nebeturiu laisvu darbu ir saldainius perku tik tada kai reikia, nebesigundau nuolaidomis ir akcijomis saldainiams  ax.gif
*

na taip tikra tiesa ir šeip va šiandien dariau medį, tai saldainiai tokie paminkštėję. Ech tie orai: šalta blogai, karšta dar blogiau biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(ausruzel @ 2011 06 07, 10:10)
*

oj ne man šitas ne prie širdies ir kaip ir sakė Knielita, sunku atitaikyt vazonus schmoll.gif
ir iš viso aš už dovanos, kurios neužkemša buities: padovanojo medį ar ką, suvalgei saldainius ir išmetei. Nėr čia ko kaupt tuos medžius be saldainių biggrin.gif tuoj savartynuose pradės stebėtis iš kur čia vazonai sucementuoti su kotais atsiranda lotuliukas.gif
knielita
Ducky, zinok pastebejau tokia tendencija, kad gave tokius medelius mazai kas valgo tuos saldainius, pasideda ir laiko groziui biggrin.gif tad galima itarti kad gave medi ji gali islaikyti ir metus ir ilgiau namie ax.gif Tad savartynuose atsiras daug medziu bet veliau, po metu gal biggrin.gif

Ducky
Beje saldainiams maximoj 25% nuolaida, bet ir padarė akciją, kai tokie karščiai doh.gif

Ai dar prisiminiau labai juokinga man būna, kai pvz kraunu maišą saldainių, ir visokios bobutės aplink susispiečia dažnai, ir klausinėja gal labai skanūs arba tiesiog žiūri atsistojusios ir kraipo galvas biggrin.gif o aš sakau man ne skonis o spalva patinka lotuliukas.gif
šneider
QUOTE(Ducky @ 2011 06 08, 07:54)
D o aš sakau man ne skonis o spalva patinka  lotuliukas.gif
*

yra ir man taip buvę: sakau ne dėl skonio perku, dėl spalvos biggrin.gif
Ducky
QUOTE(šneider @ 2011 06 08, 08:58)
yra ir man taip buvę: sakau ne dėl skonio perku, dėl spalvos  biggrin.gif
*

biggrin.gif ir dar ima labai juokas kai stebi stebi ką aš čia kraunu, o kai pabaigiu ir einu svert, žiūriu irgi pradeda dėtis į maišą biggrin.gif matyt galvoja kad skanūs labai kad tiek daug perku biggrin.gif
šneider
QUOTE(Ducky @ 2011 06 08, 17:00)
biggrin.gif ir dar ima labai juokas kai stebi stebi ką aš čia kraunu, o kai pabaigiu ir einu svert, žiūriu irgi pradeda dėtis į maišą  biggrin.gif matyt galvoja kad skanūs labai kad tiek daug perku  biggrin.gif
*

prekybos centras tau procentą nuo pardavimo turėtu mokėt už tokią reklamą lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ducky
QUOTE(šneider @ 2011 06 08, 19:11)
prekybos centras tau procentą nuo pardavimo turėtu mokėt už tokią reklamą  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

neatisakyčiau laugh.gif
Daisy33
Labutis, rodausi vestuvinį, netobulas, bet daug širdies įdėta wub.gif Lauksiu komentarų ax.gif

user posted image
user posted image

Papildyta:
QUOTE(Ducky @ 2011 06 08, 07:54)
Ai dar prisiminiau labai juokinga man būna, kai pvz kraunu maišą saldainių, ir visokios bobutės aplink susispiečia dažnai, ir klausinėja gal labai skanūs  arba tiesiog žiūri atsistojusios ir kraipo galvas biggrin.gif o aš sakau man ne skonis o spalva patinka  lotuliukas.gif
*

hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Ducky
QUOTE(Daisy33 @ 2011 06 08, 20:13)
Labutis, rodausi vestuvinį, netobulas, bet daug širdies įdėta wub.gif  Lauksiu komentarų ax.gif

hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif
*

patinka thumbup.gif ypač įdomiai su tais balandžiais viršuj, dar pas nieką taip nemačiau smile.gif

Daisy33
Ačiū Dukcy 4u.gif Balandžius dėliojau visaip, geriausia viršuj žiūrėjos, ir dar galvoju į snapiukus sveikinimą įmontuoti..gal...
šneider
Labutis, rodausi vestuvinį, netobulas, bet daug širdies įdėta wub.gif  Lauksiu komentarų ax.gif

*

Gražuuu wub.gif
ZmoNa_

*

nu tikrai labai grazus, labai mielas ir matosi kad is sirdies darytas wub.gif 4u.gif
Saga 28
Daisy33 labai grazus medukas thumbup.gif

O aš vėl su skrybėle Jonui ar Janinai biggrin.gif
user posted image
Ducky
Aš tai pastaruoju metu su pinigų medžiais darbuojuos smile.gif

Šeip be saldainių dariau bet į šį dar saldainius įkomponavau, tai parodysiu blush2.gif

user posted image
Saga 28
QUOTE(Ducky @ 2011 06 08, 22:30)
Aš tai pastaruoju metu su pinigų medžiais darbuojuos  smile.gif

Šeip be saldainių dariau bet į šį dar saldainius įkomponavau, tai parodysiu  blush2.gif

user posted image
*

Nu grožis thumbup.gif
ZmoNa_
QUOTE(Saga 28 @ 2011 06 08, 21:17)
Daisy33 labai grazus medukas  thumbup.gif

O aš vėl su skrybėle Jonui ar Janinai  biggrin.gif
*

super wub.gif 4u.gif

QUOTE(Ducky @ 2011 06 08, 21:30)
Aš tai pastaruoju metu su pinigų medžiais darbuojuos  smile.gif

*

labai grazu wub.gif
vitalija.vilke
Daisy33 medelis wub.gif paprastutis ir mielas. Saga 28 thumbup.gif ideja labai patiko. Ducky thumbup.gif .

O as noreciau pratesti vestuviu tema ir Jusu teismui atiduoti savo kompozicija. Tik nomoku graziai nufotografuoti verysad.gif
user posted image
Daisy33
vitalija.vilke darbelis labai įdomus, toks stilingas sakyčiau bigsmile.gif Kas per saldainiukai?

Ducky Tavo visi medeliai man labai patinka, viskas suderinta, gerai žiūrisi, o pinigų medelis plius saldainiukai thumbup.gif
Kaip tvirtinat pinigėlius ir tas kotas pas tave nerealus, pati darai?

Saga 28, puiki idėja, žavinga skrybėlaitė, gerai žiūrisi thumbup.gif man tik daugiau saldainiukų norėtus blush2.gif

Kaip tik audžiu mintį Joninėms reiks kažkaip pagaminti iš trijų kg saldainių nešokoladinių kažką simboliško g.gif ir kad patogiai būtų nuskabyti tongue.gif
Ducky
Dėkui mergaitės 4u.gif patinka man tuos medelius daryti, ir gaunasi kad pinigai ant medžių auga biggrin.gif

Daisy33 - kada darysiu kitą medelį, o tai bus kitą savaitę, pasistengsiu nepamiršti nufotografuoti. Išradau pati biggrin.gif bet už tai patogu nuimti smile.gif taip kamienus tokius darau pati smile.gif

vitalija.vilke - labai įdomi ir graži kompozicija thumb_yello.gif
Narvile
Mergaites, visu darbeliai fantastiski thumbup.gif
vitalija.vilke
vitalija.vilke darbelis labai įdomus, toks stilingas sakyčiau bigsmile.gif Kas per saldainiukai?

Saldainiai MERCI, jie tik dezuteje buna. Jaunuju patys megstamiausi, tik kad su jais kazka idomesnio sunku padaryti.
Ducky
Šiandien padariau mašiną kaip supratau Mercedesų gerbėjui, nes norėjo, kad prikabinčiau kur nors ženkliuką hihihi.gif

user posted image
Nansy
Ducky masiniukas tai bigsmile.gif thumbup.gif
Daisy33
Mašiniukas bigsmile.gif Kas gaus, bus apakęs tikrai biggrin.gif

Ducky korpusą tikriausiai dareisi? O kas vietoj langų, ar ten tuščia? ir ratai iš ko? lens.gif tikriasusiai plušai visą dieną? g.gif
Ducky
Ačiū smile.gif Nansy ir Daisy33

Taip korpusą dariau, tai truputį laiko su juo užtrukau, nes planavau mažesnę kiek, o gavos kaip visad biggrin.gif reikėjo dar saldainių važiuot dasipirkt nes 2kg Grand toffy suejo doh.gif Vietoj langų "folija", na popierius kur traukiu vazonus, ratai iš saldainių,o užtrukau 6 valandas be pertraukų įskaitant pagrindo pjaustymą smile.gif
Flormila
na jau kiek pripliurpet anoje temeleje kalbejomes apie Vilniuje esancia dekorativiniu smulkmeneliu parduotuve Verkiu g. tai sakiau , kad turi filialus, taip supratau is darbininku, nes man vieno atspalvio popieriaus nerado, sake Kaune paieskos ir jei ten yra, atves...o gal ten tik ju sandelys biggrin.gif reiktu paklaust rolleyes.gif
Narvile
[quote=Ducky,2011 06 09, 18:09]
Šiandien padariau mašiną kaip supratau Mercedesų gerbėjui, nes norėjo, kad prikabinčiau kur nors ženkliuką hihihi.gif

Saunus mersedukas thumbup.gif
rosebud1
Ducky, super mašiniukas ir super medukas good.gif
Daisy33, gražus medukas mirksiukas.gif
vitalija.vilke, vestuvinis medelis gražus thumbup.gif
Ducky
Dėkui 4u.gif
vitalija.vilke
Draugai pakviete i soda valgyti saslyko, uz tai gavo sita:
user posted imageuser posted image
ausruzel
QUOTE(vitalija.vilke @ 2011 06 13, 17:05)
user posted imageuser posted image
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
barbarux
QUOTE(vitalija.vilke @ 2011 06 13, 18:05)
*

thumbup.gif turistinis vaizdialis thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.