Atidarom 9 jau viena koja jubiliejinius saldžius vasariškus namučius ir toliau dalinamės patirtimi, rodomės savo ir giriame kitų saldžius darbelius 1 tema2 tema3 tema4 tema5 tema6 tema7 tema8 tema------------------------------------------------------ Pamokėlės kaip pasidaryti saldainių medį - 8 temos pradžioj štai ČIATen pat rasite ir kaip pasidaryti vynuoges. Kaip pasidaryti ananasą ČIA------------------------------------------------------ Šiek tiek įkvėpimoŠiek tiek įkvėpimo 2Pavyzdžiai ir pamokėlėsPapildyta:Nekėliau pamokėlių nuotraukų, nes kažkodėl nebegalima priartinti senų nuotraukų ir gauti linkus į jas (nors kai užvedinėjau aną temą, buvo linkai su priartinimais). Tai tiesiog sudėjau nuorodas kur yra kas Papildyta:Dėkui už pagyras mano vestuviniam Ducky pas mus mačiau dar, tai arba neišpirkta, arba tiekia  Mačiau ir naujų rūšių atvežta, aš vis tikiuosi Rocher angaže sulaukti, pav.irgi buvau įdėjusi  [/quote] nu ot kur, o sostinei tai ir neveža  niekur kitur tokių saldainių, kokių būdavo norfoj nėra ir dėl to mane labiausiai nervas ima QUOTE(Narvile @ 2011 06 06, 09:09) Ducky, o kaip tu ta medziagyte tvirtini, ar tiesiai ant gipso su klijais, ar kaip kitaip, labai graziai tie tavo vazoneliai aptraukti, kaip tu taip lygiai ta popieriu islankstai, ar cia armonikele kokia darai  as velyku medeliui bandziau, tai man vistiek nesigavo lygios tos bangeles  medžiaga tvirtinu klijais paprastai ant cemento, o vazonėlį aptraukiu net nežinau kaip paaiškint, na panašiai kaip sakė Žmona_  iš pradžių ir man negražiai gaudavosi, bet kaip sakant su metais viskas ateina
šneider
2011 06 06, 16:43
ooooooo, nauja tema Ačiū statybininkei Ducky
Saga 28
2011 06 06, 17:25
Visada smagu užsukti į saldžius namučius O į vasariškus saldžius namučius "ateinu" su vasarišku darbuku - saldžia Joninių skrybėle.
Ducky aciu uz namucius ir man pirmi medeliai lievai gavosi  daba kai paziuriu tai baisu darosi Saga 28 nu kokia grazi skrybelaite  labai vasariska
QUOTE(Saga 28 @ 2011 06 06, 18:25) Visada smagu užsukti į saldžius namučius O į vasariškus saldžius namučius "ateinu" su vasarišku darbuku - saldžia Joninių skrybėle. kaip įdomiai
Daisy33
2011 06 06, 19:12
Labutis, pagaliau nauja temutė, visą dieną laukiau Aš su savo klauisimais: man reikia baltai aptraukto vazono, tai visgi aptraukiama su popieriumi ar medžiagytė? ir kur būtų galima įsigyti? šiandien aplekiau kelias kanceliarines, tai radau sidabrinės spalvos tampomą.O gal tiktų paprastas tampomas baltas popierius? Papildyta:QUOTE(ZmoNa_ @ 2011 06 06, 14:21) na as naudoju arba putoplasto burbula arba is popieriaus susukta tai tikrai kietas ir niekur nejuda... apvynioju kokiu nors spalvotu popieriu ar medziaga  ziurint kokie saldainiai kokios spalvos del popieriaus tai ducky naudoja toki ale dovanini popieriu celoofanini, pas mus tokio nera tai as naudoju paprasta popierini bet virsus blizgus su folija  o pilu cementa jau ant aplipinto vazono einu nufotkinsiu  popierių sukat ant lazdelės jau?  bijau su oaze daryti, o jei nusmuks man vėl Ducky parašyk prašau, kur randi to popieriaus?
šneider
2011 06 06, 19:20
QUOTE(Daisy33 @ 2011 06 06, 20:12) popierių sukat ant lazdelės jau?  bijau su oaze daryti, o jei nusmuks man vėl Ducky parašyk prašau, kur randi to popieriaus? Aš esu bandžius ir su oaze ir su putplasčiu, tai žinok su oaze man tas pats kaip ir tau gavos kelis kartus, dabar vien su putplasčiu žaidžiu
Daisy33
2011 06 06, 19:26
Niu tai va, is kur man dabar to putplaiscio gauti? butu idomu, jei pasidalintu kas kaip su tuo popierium? klijuoti/sukti ant pagalio ar suklijuoti atskirai ir tada bandyti pritvirtinti?
QUOTE(Daisy33 @ 2011 06 06, 20:12) Labutis, pagaliau nauja temutė, visą dieną laukiau Aš su savo klauisimais: man reikia baltai aptraukto vazono, tai visgi aptraukiama su popieriumi ar medžiagytė? ir kur būtų galima įsigyti? šiandien aplekiau kelias kanceliarines, tai radau sidabrinės spalvos tampomą.O gal tiktų paprastas tampomas baltas popierius? Papildyta:popierių sukat ant lazdelės jau?  bijau su oaze daryti, o jei nusmuks man vėl Ducky parašyk prašau, kur randi to popieriaus? shetelig parduotuvėj  esu vazoną traukusi ir medžiaga ir ta "folija" tai man ir taip ir taip patinka  o apie kokias lazdeles čia kalbi? su oazėm siūlau neprasidėti, nes jos per trapios ir nelaiko formos. Patikrinta. Geriau sukis iš žurnalą burbulą arba iš putoplasto kaip aš darau. Putoplastą perku statybinėse parduotuvėse.
QUOTE(Daisy33 @ 2011 06 06, 20:26) Niu tai va, is kur man dabar to putplaiscio gauti? butu idomu, jei pasidalintu kas kaip su tuo popierium? klijuoti/sukti ant pagalio ar suklijuoti atskirai ir tada bandyti pritvirtinti? kaip ir ducky rase, suglemziu rutuli is popieriu, laikrasciu ar zurnalu .. stipriai apvynioju izoliacija va tau ir bumbulas  ispjauni skyle mauni ant koto  nes oaze tai tikrai nelabai tinkama medziaga , ypac jei dedama daug saldainiu  ir toks popierinis bummbulas nei kart nenusimove ar nesuskydo ar dar kas neatsitiko  kieciau uz medi
ausrele
2011 06 06, 20:34
Daisy33
2011 06 06, 20:36
QUOTE(Ducky @ 2011 06 06, 18:14) shetelig parduotuvėj  esu vazoną traukusi ir medžiaga ir ta "folija" tai man ir taip ir taip patinka  o apie kokias lazdeles čia kalbi? su oazėm siūlau neprasidėti, nes jos per trapios ir nelaiko formos. Patikrinta. Geriau sukis iš žurnalą burbulą arba iš putoplasto kaip aš darau. Putoplastą perku statybinėse parduotuvėse. lazdeles turėjau minty kotą  bandysiu is laikraščių, nes man dėl vieno karto neverta pirkti, nebent yra ir nedideliais kiekiais  matyt teks medziagyte traukti, as ne is vln. ačiū
knielita
2011 06 06, 22:43
Sveikos, naujoje temuteje Saga, labai idomi skrybele Kas klauset apie vazoneliu traukima tai tas metalizuotas popierius labai patogus, lengvai apdirbamas, bet turi deja viena minusa  Daznai vazonelio apacioje jis labai greitai nusitrina, zodziu tainera ilgaamzis vazonelio dekoras, mat teko pastebeti kai dariau draugei medeli ir jis pas mane pabuvo siek tiek ilgeliau. Tiesiog dazniau pasigrozejus, perstacius i kita vieta ties dugnu popierius nusitrina ir gali plysti  Todel labiausiai megstu molinius vazonelius, tuomet jau esu tikra kad nenusitrins ir nepasirodys vazonelis kurio nesinori rodyti  Nors galiu pastebeti, atrdo jis tikrai dailiai ir gelbsti esant nelaimems, galu gale jo pageidauja vis daugiau ir dar jo daug spalvu, lengvai randi tinkama savo medziui
QUOTE(knielita @ 2011 06 06, 23:43) Kas klauset apie vazoneliu traukima tai tas metalizuotas popierius labai patogus, lengvai apdirbamas, bet turi deja viena minusa  Daznai vazonelio apacioje jis labai greitai nusitrina, zodziu tainera ilgaamzis vazonelio dekoras, mat teko pastebeti kai dariau draugei medeli ir jis pas mane pabuvo siek tiek ilgeliau. Tiesiog dazniau pasigrozejus, perstacius i kita vieta ties dugnu popierius nusitrina ir gali plysti  Todel labiausiai megstu molinius vazonelius, tuomet jau esu tikra kad nenusitrins ir nepasirodys vazonelis kurio nesinori rodyti  Nors galiu pastebeti, atrdo jis tikrai dailiai ir gelbsti esant nelaimems, galu gale jo pageidauja vis daugiau ir dar jo daug spalvu, lengvai randi tinkama savo medziui  jo greit baigėm aną temą palyginus tikra tiesa dėl nusitrynimo  tik kad gražesni moliniai palyginus brangūs. Vis vien juos po to išmes, tai kam tada tokius brangius imt. Aš geriau dekoracijoms įdomesnėms tuos papildomus pinigus išleidžiu  Nors viskas priklauso nuo saldainių spalvos, kartais ir folija nedera
Narvile
2011 06 07, 08:46
Sveikinu su naujaisiais namuciais  Dekui, mergaites, uz pamokeles. As taip ir nesupratau, kaip ta gipsa susipilti, kad netruktu vazonelis, kiek dariau, tiek truko  ta mintis medeli daryti i plastamasini vazoneli, o paskui ji aptraukti mane labiau zavi Saga 28 tavo skrybele labai grazi, ideja
ausruzel
2011 06 07, 09:10
QUOTE(Ducky @ 2011 06 06, 22:50) jo greit baigėm aną temą palyginus tikra tiesa dėl nusitrynimo  tik kad gražesni moliniai palyginus brangūs. Vis vien juos po to išmes, tai kam tada tokius brangius imt. Aš geriau dekoracijoms įdomesnėms tuos papildomus pinigus išleidžiu  Nors viskas priklauso nuo saldainių spalvos, kartais ir folija nedera  QUOTE(Narvile @ 2011 06 07, 08:46) Sveikinu su naujaisiais namuciais  Dekui, mergaites, uz pamokeles. As taip ir nesupratau, kaip ta gipsa susipilti, kad netruktu vazonelis, kiek dariau, tiek truko  ta mintis medeli daryti i plastamasini vazoneli, o paskui ji aptraukti mane labiau zavi Saga 28 tavo skrybele labai grazi, ideja  Sveikutes, smagu naujuose namuciuose O as darau taip, kad molini vazoneli galetu sunaudoti pagal paskirti, t.y. gipsa lieju i plastmasinuka, o ji dedu i molini, plausas uzsideda ir nieko nesimato, tuomet ir molinukas sveikas ir ismesti jo nereikia
šneider
2011 06 07, 09:29
QUOTE(ausruzel @ 2011 06 07, 10:10) Sveikutes, smagu naujuose namuciuose O as darau taip, kad molini vazoneli galetu sunaudoti pagal paskirti, t.y. gipsa lieju i plastmasinuka, o ji dedu i molini, plausas uzsideda ir nieko nesimato, tuomet ir molinukas sveikas ir ismesti jo nereikia  Aš ir taip esu bandžius kelis kartus, bet ne visą laiką kai įdėdavau plastikinį indelį į molinį jis stabiliai stovėdavo, judėdavo. Sunku atitaikyti dydžius.
knielita
2011 06 07, 11:45
QUOTE(šneider @ 2011 06 07, 09:29) Aš ir taip esu bandžius kelis kartus, bet ne visą laiką kai įdėdavau plastikinį indelį į molinį jis stabiliai stovėdavo, judėdavo. Sunku atitaikyti dydžius. Nebent apkaisyti kazkuom dar papildomai, kad nejudetu, bet vel  Ar pakryptu ar siust tektu toki medeli Ducky, molinukai tikrai brangus, bet ziurisi tikrai graziau, as kaip megstanti tureti tokia vaza namie, tai labiau vertinu molinius vazonelius, nes ateinasveciai, o as medi ant stalo  Ir grazu ir vaises kartu  Man su tuo popierium smagu dirbti, bet gaila kad jis trinasi labai greitai, padarau ir stengiuosi nekilnoti jo  Nors kaip rasiau yra ir privalumo jo, dar plius plastmasinis vazonelis lengvesnis ir medelis lengvesnis gaunasi, cia irgi ganetinai didelis pliusas  Ir jei medis po kiek laiko ismetamas tai tada tikrai labiau apsimoka imti plastmasini ir traukti. Beje, nezinau ar kam aktualu, bet per tokius karscius patariu nelaikyti medziu su sokoladiniais saldainiais. Nes per karscius tyzta, bet ir labai greitai atsranda kirmelaiciu. Sakau toms, kas uzsiimineja ju darymu pardavimui ir turi pasidariusios atsarginiu medziu jei kam prireiktu. Sakau is pernai metu savo patirties, po kurios nebeturiu laisvu darbu ir saldainius perku tik tada kai reikia, nebesigundau nuolaidomis ir akcijomis saldainiams
QUOTE(knielita @ 2011 06 07, 12:45) Beje, nezinau ar kam aktualu, bet per tokius karscius patariu nelaikyti medziu su sokoladiniais saldainiais. Nes per karscius tyzta, bet ir labai greitai atsranda kirmelaiciu. Sakau toms, kas uzsiimineja ju darymu pardavimui ir turi pasidariusios atsarginiu medziu jei kam prireiktu. Sakau is pernai metu savo patirties, po kurios nebeturiu laisvu darbu ir saldainius perku tik tada kai reikia, nebesigundau nuolaidomis ir akcijomis saldainiams  na taip tikra tiesa ir šeip va šiandien dariau medį, tai saldainiai tokie paminkštėję. Ech tie orai: šalta blogai, karšta dar blogiau Papildyta:QUOTE(ausruzel @ 2011 06 07, 10:10) Sveikutes, smagu naujuose namuciuose O as darau taip, kad molini vazoneli galetu sunaudoti pagal paskirti, t.y. gipsa lieju i plastmasinuka, o ji dedu i molini, plausas uzsideda ir nieko nesimato, tuomet ir molinukas sveikas ir ismesti jo nereikia  oj ne man šitas ne prie širdies ir kaip ir sakė Knielita, sunku atitaikyt vazonus ir iš viso aš už dovanos, kurios neužkemša buities: padovanojo medį ar ką, suvalgei saldainius ir išmetei. Nėr čia ko kaupt tuos medžius be saldainių  tuoj savartynuose pradės stebėtis iš kur čia vazonai sucementuoti su kotais atsiranda
knielita
2011 06 07, 18:34
Ducky, zinok pastebejau tokia tendencija, kad gave tokius medelius mazai kas valgo tuos saldainius, pasideda ir laiko groziui  tad galima itarti kad gave medi ji gali islaikyti ir metus ir ilgiau namie  Tad savartynuose atsiras daug medziu bet veliau, po metu gal
Beje saldainiams maximoj 25% nuolaida, bet ir padarė akciją, kai tokie karščiai Ai dar prisiminiau labai juokinga man būna, kai pvz kraunu maišą saldainių, ir visokios bobutės aplink susispiečia dažnai, ir klausinėja gal labai skanūs arba tiesiog žiūri atsistojusios ir kraipo galvas  o aš sakau man ne skonis o spalva patinka
šneider
2011 06 08, 07:58
QUOTE(Ducky @ 2011 06 08, 07:54) D o aš sakau man ne skonis o spalva patinka  yra ir man taip buvę: sakau ne dėl skonio perku, dėl spalvos
QUOTE(šneider @ 2011 06 08, 08:58) yra ir man taip buvę: sakau ne dėl skonio perku, dėl spalvos   ir dar ima labai juokas kai stebi stebi ką aš čia kraunu, o kai pabaigiu ir einu svert, žiūriu irgi pradeda dėtis į maišą  matyt galvoja kad skanūs labai kad tiek daug perku
šneider
2011 06 08, 18:11
QUOTE(Ducky @ 2011 06 08, 17:00)  ir dar ima labai juokas kai stebi stebi ką aš čia kraunu, o kai pabaigiu ir einu svert, žiūriu irgi pradeda dėtis į maišą  matyt galvoja kad skanūs labai kad tiek daug perku  prekybos centras tau procentą nuo pardavimo turėtu mokėt už tokią reklamą
QUOTE(šneider @ 2011 06 08, 19:11) prekybos centras tau procentą nuo pardavimo turėtu mokėt už tokią reklamą  neatisakyčiau
Daisy33
2011 06 08, 19:13
QUOTE(Daisy33 @ 2011 06 08, 20:13) patinka  ypač įdomiai su tais balandžiais viršuj, dar pas nieką taip nemačiau
Daisy33
2011 06 08, 19:58
Ačiū Dukcy  Balandžius dėliojau visaip, geriausia viršuj žiūrėjos, ir dar galvoju į snapiukus sveikinimą įmontuoti..gal...
šneider
2011 06 08, 20:00
QUOTE(Daisy33 @ 2011 06 08, 20:13) Labutis, rodausi vestuvinį, netobulas, bet daug širdies įdėta  Lauksiu komentarų Gražuuu
QUOTE(Daisy33 @ 2011 06 08, 20:13) Labutis, rodausi vestuvinį, netobulas, bet daug širdies įdėta  Lauksiu komentarų nu tikrai labai grazus, labai mielas ir matosi kad is sirdies darytas
Saga 28
2011 06 08, 20:17
Daisy33 labai grazus medukas O aš vėl su skrybėle Jonui ar Janinai
Aš tai pastaruoju metu su pinigų medžiais darbuojuos  Šeip be saldainių dariau bet į šį dar saldainius įkomponavau, tai parodysiu
Saga 28
2011 06 08, 20:44
QUOTE(Ducky @ 2011 06 08, 22:30) Aš tai pastaruoju metu su pinigų medžiais darbuojuos  Šeip be saldainių dariau bet į šį dar saldainius įkomponavau, tai parodysiu  Nu grožis
QUOTE(Saga 28 @ 2011 06 08, 21:17) Daisy33 labai grazus medukas O aš vėl su skrybėle Jonui ar Janinai super QUOTE(Ducky @ 2011 06 08, 21:30) Aš tai pastaruoju metu su pinigų medžiais darbuojuos  labai grazu
vitalija.vilke
2011 06 08, 20:58
Daisy33 medelis  paprastutis ir mielas. Saga 28  ideja labai patiko. Ducky  . O as noreciau pratesti vestuviu tema ir Jusu teismui atiduoti savo kompozicija. Tik nomoku graziai nufotografuoti
Daisy33
2011 06 08, 21:09
vitalija.vilke darbelis labai įdomus, toks stilingas sakyčiau  Kas per saldainiukai? Ducky Tavo visi medeliai man labai patinka, viskas suderinta, gerai žiūrisi, o pinigų medelis plius saldainiukai Kaip tvirtinat pinigėlius ir tas kotas pas tave nerealus, pati darai? Saga 28, puiki idėja, žavinga skrybėlaitė, gerai žiūrisi  man tik daugiau saldainiukų norėtus Kaip tik audžiu mintį Joninėms reiks kažkaip pagaminti iš trijų kg saldainių nešokoladinių kažką simboliško  ir kad patogiai būtų nuskabyti
Dėkui mergaitės  patinka man tuos medelius daryti, ir gaunasi kad pinigai ant medžių auga Daisy33 - kada darysiu kitą medelį, o tai bus kitą savaitę, pasistengsiu nepamiršti nufotografuoti. Išradau pati  bet už tai patogu nuimti  taip kamienus tokius darau pati vitalija.vilke - labai įdomi ir graži kompozicija
Narvile
2011 06 09, 08:14
Mergaites, visu darbeliai fantastiski
vitalija.vilke
2011 06 09, 14:23
vitalija.vilke darbelis labai įdomus, toks stilingas sakyčiau  Kas per saldainiukai? Saldainiai MERCI, jie tik dezuteje buna. Jaunuju patys megstamiausi, tik kad su jais kazka idomesnio sunku padaryti.
Šiandien padariau mašiną kaip supratau Mercedesų gerbėjui, nes norėjo, kad prikabinčiau kur nors ženkliuką
Ducky masiniukas tai
Daisy33
2011 06 09, 20:42
Mašiniukas  Kas gaus, bus apakęs tikrai Ducky korpusą tikriausiai dareisi? O kas vietoj langų, ar ten tuščia? ir ratai iš ko?  tikriasusiai plušai visą dieną?
Ačiū Nansy ir Daisy33Taip korpusą dariau, tai truputį laiko su juo užtrukau, nes planavau mažesnę kiek, o gavos kaip visad  reikėjo dar saldainių važiuot dasipirkt nes 2kg Grand toffy suejo  Vietoj langų "folija", na popierius kur traukiu vazonus, ratai iš saldainių,o užtrukau 6 valandas be pertraukų įskaitant pagrindo pjaustymą
Flormila
2011 06 09, 22:27
na jau kiek pripliurpet anoje temeleje kalbejomes apie Vilniuje esancia dekorativiniu smulkmeneliu parduotuve Verkiu g. tai sakiau , kad turi filialus, taip supratau is darbininku, nes man vieno atspalvio popieriaus nerado, sake Kaune paieskos ir jei ten yra, atves...o gal ten tik ju sandelys  reiktu paklaust
Narvile
2011 06 10, 12:39
[quote=Ducky,2011 06 09, 18:09] Šiandien padariau mašiną kaip supratau Mercedesų gerbėjui, nes norėjo, kad prikabinčiau kur nors ženkliuką Saunus mersedukas
rosebud1
2011 06 10, 22:15
Ducky, super mašiniukas ir super medukas Daisy33, gražus medukas vitalija.vilke, vestuvinis medelis gražus
Dėkui
vitalija.vilke
2011 06 13, 17:05
Draugai pakviete i soda valgyti saslyko, uz tai gavo sita: 
ausruzel
2011 06 13, 17:11
barbarux
2011 06 13, 17:46
QUOTE(vitalija.vilke @ 2011 06 13, 18:05) Draugai pakviete i soda valgyti saslyko, uz tai gavo sita:  turistinis vaizdialis
|
|