Merisier
2006 03 03, 13:27
Sveikos ir sveiki visi Taigi, prisiskaiciau apie nauja stebukla Lietuvoje - Kriosauna Krioterapeutinės procedūros esmė - žmogaus kūnas apgaubiamas šaltais skysto azoto garais, kurių temperatūra siekia - 160°?. Pati procedūra yra nesudėtinga, jos trukmė 1-3min. Klientas įeina į kamerą, tada operatorius, kuris kontroliuoja seanso procesą, reguliuoja kamerą pagal žmogaus ūgį ir pradeda procedūrą. Šaltieji azoto garai apgaubia kūną iki pečių, galva būna aukščiau viršutinės kameros linijos. Tai leidžia seanso metu stebėti aplinką, kalbėti ir laisvai judėti. Taip pat kaip ir soliariume, žmogus gali bet kada pats išeiti iš kameros. Nepaisant to, jog kameroje temperatūra yra tarp -120° ir -160° , jaučiama maloni gaiva. Tai yra -160 laipsniu temperaturoje buni 1-3 minutes, o efektus jie duoda tokius: Bendro organizmo tonuso pakėlimas; Imuniteto stiprinimas, grūdinimasis; Organizmo nusilpusių funkcijų regeneracija; Odos tonizavimas, jos bendros būsenos bei spalvos gerinimas, tinimų pašalinimas; Efektyvi anticeliulitinė procedūra; Didelio kiekio riebalų sudeginimas (1 procedūros metu nuo 2000 iki 3000 kKal) Streso, nuolatinės įtampos, depresinės būsenos mažinimas; Pagirių sukeltų negalavimų pašalinimas (1 seansas); Kraujotakos gerinimas; Gerina centrinės ir vegetatyvinės nervų sistemos veiklą; Alergijų šalinimas (bronchinė astma, dermitai ir t.t. ); Stuburo lygų profilaktika; Endokrininių ir imuninių procesų letinių susirgimų profilaktika; Ūmių respiratorinių, širdies kraujagyslių, plaučių ir bronchų susirgimų profilaktika; Sportinės formos palaikymui ir poilsiui po traumų ir fizinių krūvių; Kriosauną taip pat galima naudoti kaip priemonę terapinėms procedūroms atlikti ir gydyti įvairius susirgimus, stebint gydytojui. Gal kas bandet? Ar tikrai cia taip jau gerai? Nes kaina atrodo zmoniska, o efektai kazkaip man truputi neitiketini
rooibos
2006 03 04, 14:55
itartina, bet labai vilioja isbandyt. as asmeniskai apie sitai girdziu pirma karta ir dar negirdejau, kad uzsienyje tai butu populiaru  . gal klystu? Labai noreciau isgirst kokiu atsiliepimu is jau isbandziusiu si stebukla zmoniu. Tiesiog netikiu, kad jis be salutinio poveikio
Dew drop
2006 03 04, 17:28
o kur tas stebuklas yra? Greičiausiai Vilniuje? Kokiam salone? paskaičius atrodo, kad tiesiog nuo visų ligų ir gyvenimo atvejų  bet gal reikia pabandyti  nors labai nemėgstu šalčio
rooibos
2006 03 04, 18:32
QUOTE(Dew drop @ 2006 03 04, 18:28) o kur tas stebuklas yra? Greičiausiai Vilniuje? Kokiam salone? paskaičius atrodo, kad tiesiog nuo visų ligų ir gyvenimo atvejų  bet gal reikia pabandyti  nors labai nemėgstu šalčio  Buivydiškių g. 26, vilnius. jei bandysi, tai labai jau lauksiu atsiliepimu
Merisier
2006 03 06, 09:43
QUOTE(Dew drop @ 2006 03 04, 16:28) o kur tas stebuklas yra? Greičiausiai Vilniuje? Kokiam salone? paskaičius atrodo, kad tiesiog nuo visų ligų ir gyvenimo atvejų  bet gal reikia pabandyti  nors labai nemėgstu šalčio  Drauge sake,k ad jauciasi tik gaiva,saltuikas vos vos,bet tikrai nera salta Skamba viskas labai graziai, nu bet man labai jau neitiketina, nes niekur neesu girdejus apie toki ciuda
electrica
2006 03 06, 11:56
QUOTE(moshke @ 2006 03 06, 10:43) Drauge sake,k ad jauciasi tik gaiva,saltuikas vos vos,bet tikrai nera salta Skamba viskas labai graziai, nu bet man labai jau neitiketina, nes niekur neesu girdejus apie toki ciuda  Sveikutes, labai noreciau pabandyti, idomu ar veiksminga, nes nebezinau kaip cia man toliau su svoriu kovoti
Merisier
2006 03 06, 11:58
QUOTE(electrica @ 2006 03 06, 10:56) Sveikutes, labai noreciau pabandyti, idomu ar veiksminga, nes nebezinau kaip cia man toliau su svoriu kovoti  Tai pirmyn O mes lauksim ispudziu Dabar pagalvojau-gal tikrai egrai kunui va toki soka duotgal pajudetu svoris? Bet kita vertus-dar pagalvojau-pas mane tarkim silpna pusle,tai ar nebus paskui bedu,tokiam salty pabuvojus
electrica
2006 03 06, 12:07
QUOTE(moshke @ 2006 03 06, 12:58) Tai pirmyn O mes lauksim ispudziu Dabar pagalvojau-gal tikrai egrai kunui va toki soka duotgal pajudetu svoris? Bet kita vertus-dar pagalvojau-pas mane tarkim silpna pusle,tai ar nebus paskui bedu,tokiam salty pabuvojus  Vat del pusles nezinau, man tai labai nugara aktualu, kazin radikulitas nesusuks nuo salcio?
QUOTE(moshke @ 2006 03 06, 11:58) Bet kita vertus-dar pagalvojau-pas mane tarkim silpna pusle,tai ar nebus paskui bedu,tokiam salty pabuvojus  QUOTE(electrica @ 2006 03 06, 12:07) Vat del pusles nezinau, man tai labai nugara aktualu, kazin radikulitas nesusuks nuo salcio?  N atikrai įspūdingas aprašymas, bet kad net iš užsienio nebuvau tokių bairių girdėjus, o gal tiesiog nesidomėjau O man va kitas klausimas, kažin ar sanariam nekenks
O kokia kaina tokios procedūros?
jo kaip idomu tik kazi kaina kokia
Merisier
2006 03 07, 15:14
QUOTE(Gyvate @ 2006 03 07, 14:12) jo kaip idomu tik kazi kaina kokia Vienos proceduros kaina 50 lt, jei abonementa perki-pigiau,o dabar kazkokia jie ten akcija daro www.kriosauna.lt berods ju puslapis
rooibos
2006 03 10, 07:35
negi niekas taip ir nepabandet  labai jau idomu rezultatai
electrica
2006 03 10, 10:17
QUOTE(rooibos @ 2006 03 10, 08:35) negi niekas taip ir nepabandet  labai jau idomu rezultatai  Turbut visos laukia, kol kas nors pabandys,nes kazkaip uz 1 min 35 lt gaila.... turbut teks man buti drasiausiai - jau ir kompanija prisikalbinau kai pradesiu parasysiu butinai
rooibos
2006 03 19, 09:43
as labai laukiu atsiliepimu
ir aš norėčiau žinoti rezultatus, nes gundausi
Merisier
2006 07 19, 10:23
Paskaiciau,kad ir sanatorijoj bus toks daiktas,tai gal ir sveika
Voveriuks
2006 07 21, 15:13
QUOTE(moshke @ 2006 07 19, 11:23) Paskaiciau,kad ir sanatorijoj bus toks daiktas,tai gal ir sveika  as apie si daikta jau seniai skaiciau,tik va nieko negirdejau apie rezultatus. kazkada net per televizoriu maciau, per kazkokia laida tik nezinau ar per lietuvos televizija. noreciau isbandyti,bet tai yra ti Vilniuje ir Kaune
Utiuitiutė
2006 11 27, 08:14
Tai ar buvot kuri šiame gyvenime ar ne?
Saulytes mamyte
2006 12 09, 19:34
Ar imanomas toks dalykas - per 1 min. kriosaunoj iseikvoti 500kcal? Na negaliu patiketi tiesiog... Gal kuri buvote?
Vilmoshka
2006 12 20, 16:49
Taip, tikrai įmanoma išeikvoti 500 kcal, o kartais ir daugiau.  Esu daug girdėjusi apie šią procedūrą, ir rezultatai po jos geri  Žadu pati išbandyti.
QUOTE(Vilmoshka @ 2006 12 20, 17:49) Taip, tikrai įmanoma išeikvoti 500 kcal, o kartais ir daugiau.  Esu daug girdėjusi apie šią procedūrą, ir rezultatai po jos geri  Žadu pati išbandyti. Taip gerai paskaichiavus... jeigu kokia para ten pasedet, gal ir nebereikes daugiau mesti kilu?
ligetna
2006 12 22, 18:26
Nesupratau, ar cia vienas kartas 35lt, ar viena minute 35lt? Ten raso vienas kartas 35lt, jeigu imi abonementa desimciai kartu ir 40lt vienas kartas, neimant abonemento Radau 1-3 min
Ta ar kas nors galu gale bande kriosauna??? AUUU
Zuikenas
2007 01 04, 14:34
QUOTE(curry @ 2007 01 03, 22:58) Ta ar kas nors galu gale bande kriosauna??? AUUU  Aš vakar išbandžiau  Tupėjau ten 1,5 minutės, reikia pripažinti, kad buvo tikrai šalta. Panašiai, kaip prie -25 išeiti nuogam į lauką ir pastovėti tas pačias 1,5 minutės. Bet kentėti galima. Eisiu dar, nes po vieno karto dar ir rezultatų nelabai matosi, nors svarstyklės šiandien ryte lyg ir rodė 1 kg mažiau, bet gal čia sutapimas... Beje, buvau maloniai nustebinta, kad iš manęs nepaėmė pinigų už pirmą kartą - atseit, čia tik pabandymas buvo
Renata755
2007 01 04, 16:12
Sveikos mergaites, Nusipirkau abonentą 10 kartų i "Kriosauna", nuo šio šeštadienio pradėsiu proceduras, mau, kad po to galėsiu papasakoti apie rezultatus  . Tiesa, jie rekomenduoja kartu atsivesti ir vaikus, nes vaikams šios procedūros nemokamos. Pasakoja, kad po penkių procedūrų vaikai pamirš kas yra peršalimas.
QUOTE(Renata755 @ 2007 01 04, 17:12) Sveikos mergaites, Nusipirkau abonentą 10 kartų i "Kriosauna", nuo šio šeštadienio pradėsiu proceduras, mau, kad po to galėsiu papasakoti apie rezultatus  . Tiesa, jie rekomenduoja kartu atsivesti ir vaikus, nes vaikams šios procedūros nemokamos. Pasakoja, kad po penkių procedūrų vaikai pamirš kas yra peršalimas.  Super! O nuo kokio amzhiaus vaikus vestis galima? Labaaaaaaaaaaaaaaaai idomu
Zuikenas
2007 01 05, 09:24
QUOTE(curry @ 2007 01 04, 17:23) Super! O nuo kokio amzhiaus vaikus vestis galima? Labaaaaaaaaaaaaaaaai idomu Mano mažajam tai du metai ir trys mėnesiai, tai, sakė, kad jau galima.
QUOTE(Zuikenas @ 2007 01 05, 10:24) Mano mažajam tai du metai ir trys mėnesiai, tai, sakė, kad jau galima. Klausyk, uzhklausk del pusantru metu mergichkos, a? Shiaip ash ja ir taip grudinu, bet faina butu kartu nueit
Zuikenas
2007 01 05, 16:58
QUOTE(curry @ 2007 01 05, 11:05) Klausyk, uzhklausk del pusantru metu mergichkos, a? Shiaip ash ja ir taip grudinu, bet faina butu kartu nueit  Gerai, užklausiu, kaip tik rytoj eism
Zuikenas
2007 01 06, 12:36
QUOTE(curry @ 2007 01 05, 11:05) Klausyk, uzhklausk del pusantru metu mergichkos, a? Shiaip ash ja ir taip grudinu, bet faina butu kartu nueit  Pats mažiausias vaikas, kuris yra pas juos lankęsis, yra apie 2,5 metų, bet sakė, kad pusantrų taip pat gali eiti. Tik reikia turėti omeny, kad mama turės kartu su juo lysti į sauną
QUOTE(Zuikenas @ 2007 01 06, 13:36) Pats mažiausias vaikas, kuris yra pas juos lankęsis, yra apie 2,5 metų, bet sakė, kad pusantrų taip pat gali eiti. Tik reikia turėti omeny, kad mama turės kartu su juo lysti į sauną  O, super. pasakyk, o aip sekesi? Ar su mazhium buvai?
Nu ir mane sugunde eisiu ir as ant dienu. Tai kaip sekasi lankanciom ar koks nors poveikis jauciasi, oda be apelsino ar kas nors? Papildyta:
Zuikenas
2007 01 07, 20:52
QUOTE(curry @ 2007 01 06, 13:04) O, super. pasakyk, o aip sekesi? Ar su mazhium buvai? Sekėsi blogai: mano abu vaikai išgirdę to aparato burzgimą (šiaip tai jis gal tyliau veikia, gal kaip garų surinkėjas) ėmė rėkti, tai mes su vyru juos spiegiančius šiaip ne taip atlaikėme po minutę ir greit pabėgome. Nežinau, ar pavyks ten įkišti kitą kartą
QUOTE(Zuikenas @ 2007 01 07, 21:52) Sekėsi blogai: mano abu vaikai išgirdę to aparato burzgimą (šiaip tai jis gal tyliau veikia, gal kaip garų surinkėjas) ėmė rėkti, tai mes su vyru juos spiegiančius šiaip ne taip atlaikėme po minutę ir greit pabėgome. Nežinau, ar pavyks ten įkišti kitą kartą  O kiek vaikams metu?
Zuikenas
2007 01 08, 09:33
QUOTE(curry @ 2007 01 07, 21:08) Vienam - 2 metai ir 3 mėnesiai, kitam - 3 metai ir 8 mėnesiai.
eglincia
2007 01 09, 20:49
nu nuewjus i infra sauna 3 kartus sudegintum tiek pat,netgi daugiau,bet shita irgi domina
QUOTE(eglincia @ 2007 01 09, 21:49) nu nuewjus i infra sauna 3 kartus sudegintum tiek pat,netgi daugiau,bet shita irgi domina  A ish kur ishtraukei, kad infraraudinieji kalorijas degina? Koks chia principas? Esu gidejusi, bet man tai panashiau i mita...
Kazkaip as irgi i infra sauna vaiksciodavau kasdien po 20 min ir pish, Nieko. Tai ka as zinau. As skaiciau , kad infra sauna tik daug giliau susildo nei iprastines ir psio. Kaip ten?
QUOTE(A.JAN. @ 2007 01 16, 18:47) Kazkaip as irgi i infra sauna vaiksciodavau kasdien po 20 min ir pish, Nieko. Tai ka as zinau. As skaiciau , kad infra sauna tik daug giliau susildo nei iprastines ir psio. Kaip ten? Vo shita ir ash mastau... nu tas pats butu jeigu kalorijos degtu ant saules bunant... nors gal ir dega, ka ash zhinau
Parasykit, prasau, naujausius stsiliepimus apie ta kriosauna , kas tuejot abonementus issipirke, nes tik dabar suzinojau apie ta naujove, norisi isbandyti Ir ne tiek del kosmetiniu proceduru, kiek del reumatiniu ligu... O i ta kabina ir vaikus su tevais priima? Uz ta pacia kaina ?
Renata755
2007 02 05, 11:18
Ne toks jau stebuklas ta Kriosauna kaip ten rašo. Buvau 12 kartu, tai po to, siek tiek pagrazejo oda ir viskas (alergijos, celiulitai ir t.t. nedingo ir nesumazejo) Papildyta:QUOTE(norala @ 2007 01 29, 13:42) Parasykit, prasau, naujausius stsiliepimus apie ta kriosauna , kas tuejot abonementus issipirke, nes tik dabar suzinojau apie ta naujove, norisi isbandyti Ir ne tiek del kosmetiniu proceduru, kiek del reumatiniu ligu... O i ta kabina ir vaikus su tevais priima? Uz ta pacia kaina ? Siaip i kabina eina po viena, nebent vaikiukas dar mazas, tuomet eina kartu su mama ar teciu. Vaika reikia laikyti ant ranku, kad jis neprisikvepuotu azoto garu. Tiesa 6 metuku sesers vaikiuko, niekaip neikalbinom ilysti i kabina Jei nusiperki abonenta, tuomet visiems vaikas, kiek ju bebutu seimoje, nemokamai.
apturejau ir as apie 10 kriosaunos proceduru. Mano ispudziai: isejus is jos labai fainas kuno lengvumas jauciasi + oda labai svelni buna, bet po kokiu poros valandu viskas praeina. Del kaloriju deginimo ir svorio kritimo - nieko panasaus man neivyko (siaip as prisiziurinti ganetinai esu ir norejau kokiu tik kilo ar poros atsikratyti)  . Del celiulito - tp jokio poveikio  . Susiduriau ir su vienu nelabai maloniu dalyku - nusalau ant kiekvienos blauzdos apacios mazdaug po puses delno dydzio plota  . Siaip nusalt galima, jei ant kuno yra bent kiek dregmes, pvz.: suprakaitaves zmogus ..., ale blauzdos mano tikrai sausos buvo (is kur ten jom dregmes tureti  ). Nusalimai apybaisiai buvo ir gan ilgai gijo - labai bijojau, nes nezinojau, kiek giliai nusalimas paliete audinius ir kokie randai liks ... Kol gydziausi, tai tapau  ir taip baigesi visi mano krio malonumai. Kazkaip dabar nebe labai noriu rizikuoti.
Davidoff
2007 05 29, 19:49
Dabar kaip tik jie daro konkursą sveikas.lt puslapyje  . Reikia atsakyti i kelis labai nesudetingus klausimus ir galima laimeti 5 kriosaunos proceduras  . Idomu isbandyti paciam, o ne kitu paklausyti. Manau kiekvienam individualiai. Kiek pasakojo draugai, visiems labai patiko. Sako nuo pagiriu labai padeda
Gita_jj
2007 09 07, 08:52
Sveikutes... nuvaziavau as i sanatorija, pasiziureti ka jie siule ir parekomendavo i KrioSauna nueiti. kazkaip - pamaniau visai gal ir nieko. uzsirasiau 3 kartams, bet sekanciai savaitei. vakar nuejau i kita procedura, tai masazuotoja, labai skeptiskai ivertino mano si plana, o ypac kad dar negimdziusi esu - sako "kam man uzsaldineti gimda ir pan"... esme, kad niekas niekad nedare jokiu tyrimu su kriosauna ir kad neaisku koks efektas gali buti po 10 ar 15 metu... hmmm tai dabar esu pasimetusi, eiti ten man ar iskeisti kriosauna i kazkokias kitas "siltesnes" proceduras.... o dar cia perskaiciau apie nusalimus, tai tikrai nenoriu dar ir nusalti... gal tikrai perdaug drastiska procedura...
Zuikenas
2009 03 04, 10:37
Gal kartais žinote, ar dar yra kur Vilniuje veikianti kriosauna? "Pušyno kelio" sanatorijoje jos nebėra Vaikui atopinis dermatitas, tai prieš du metus nuvedžiau jį 3 kartus į tą sauną, tai visus du metus oda švarutėlė buvo, tik dabar po truputį vėl ima pleiskanoti, tai ir ieškau, kur vėl jį nuvesti...
fashion
2010 03 09, 12:36
I kriosauna galima eiti tik 1 minutei, ne daugiau. Jei ilgiau, gresia nusalimas, taip kad kam rizikuoti? Ir rekomenduojama eiti 10 kartu
neblonde
2010 06 30, 14:44
darausi kriomasazus savo veideliui, pas gyd. Leonyte, gydomasis kosmetologijos centras, jogailos g. galiu pasakyt kad antrakart gyvenime darau.... veidui efektas nerealus. pirmakart ejau 1998 m. kai jau nebegalejau apsikest begaliniu spuogu, tai daktare isbare ir sako kur tu anksciau buvai. po savaites kasdieniu proceduru (veido trynimas apie 1 min su skystu azotu) mano veido oda pasidare kaip kudikio, lygi, jokio spuogelio, nereikejo jokiu kremu rauksles smulkios issilygino... vienzo visi neatsistebejo kaip is tokio spuoguoto anciuko palikau tokia grazi mergiote  Dabar jau praejo nemazai metu, nestumas turbut irgi savo dave, vel veidas kaip bulviatarke  siandien jau treciakart einu, vyras jau pats primena, kad sako o tau sian nereikia i ta procedura  nes visi spuogai uzsitrauke, oda jau pagrazejo is tiesu, kadangi mano veido oda labai riebi, karstu oru prakaitas varva net ant akiu  tai efektas jauciasi nerealus. Dar eisiu i kokias 7 proceduras ir bus vel galima uzmirst baisu veida kokiai 10 meteliu Labai noreciau ir i kriosauna, bet pusyno kelias jau jos nebeturi.... bandau ieskot ar dar kas uzsiima tuo vilniuje. Jeigu kas ka nugirdote, butu malonu, kad pasidalintumete savo ispudziais ir kontaktais
|
|