Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Darbo stalas
Supermamų klubas > Socialinis gyvenimas > Nuo mokslo iki darbo
Kozete
Sveiki, smile.gif
Peržiūrėjau ir tokios temos neradau... 4u.gif
Norėčiau savo darbo stalą pasidaryti jaukesnį, bet nesugalvoju kaip, kad jis nebūtu per daug perkrautas arba vulgarus.
Mąsčiau apie įrėmintą nuotrauką savo su vyru, bet pradėjau galvoti ar etiška laikyti nuotraukas ant darbo stalo, kai neturiu savo atskiro kabineto ir visi pro mano stalą vaikšto.
Mąsčiau apie gėles, bet kokia gėlė, būtu gražu, kad neperkrauti stalo??? blink.gif

Labai lauksiu naujų idėjų. rolleyes.gif
Bajm
kažkur skaičiau, kad nuotraukų negalima laikyti ant stalo (aš užtat turiu ant desktopo)

pas mane antstalo viskas tvarkingai sudėliota (kad nebūtų gėda preš viršininką)

turiu 2 gėles - jos stovi iš abiejų monitoriaus pusių - mažutis pinigų medis ir kita - lapai auga į šonus, bet nekrenta, o per vidury raudona gėlė
Kozete
QUOTE(Bajm @ 2006 03 03, 13:44)
kažkur skaičiau, kad nuotraukų negalima laikyti ant stalo (aš užtat turiu ant desktopo)

Negalima, nes neetiška ar kodėl?
Mamasa_
aš taip pat nuotraukų nestatyčiau schmoll.gif desktop visai gera išeitis smile.gif
~Vėjūnė~
Jei neturi savo kabineto, tai tavo stalas yra ir šiek tiek reprezentacinis įmonėje turbūt,pro jį daug kas vaikšto g.gif Todėl jam reikia dalykiškumo, rimtumo, tokio ala nusiteikimo darbui ax.gif Bet gėlytės tai liux, o kaktusai jei šalia kompo, išvis yra būtina thumbup.gif
TiMa
Manau, kad darbo vietos jaukumas priklauso ir nuo to, kokioj vietoj stalas stovi... Jei jis kabineto vidury, tai gali kiek nori gėlių prisistatyt, vistiek jausies nesmagiai unsure.gif mano stalas prie palangės, tai aš vieną kaktusiuką laikiau ant stalo, kitą - ant palangės ax.gif ir gražu, ir sveika mirksiukas.gif

Papildyta:
Dar galima kokią mažą figūrėlę pasistatyt, man pvz. mediniai drambliukai labai gražu tongue.gif
Kozete
O aš taip norėčiau pasistatyti kokią nuotraukytę verysad.gif
Mano darbovietėje yra bendra erdvė kur sėdi keleta žmonių, atskirą kabinetą turi tik direktorius. Stalas mano prie lango, bet palangės nėra.
Kaktusiuką jau turiu, reikės tik atsinešti į darbą. O dėl nuotraukos neapsisprendžiu, nes visos kurios pasisakė, sako, kad liktai nelabai gražu laikyti nuotrauką ant stalo. rolleyes.gif
Ech doh.gif , kad rasčiau kokioj knygoj apie etiką parašyta...
Asta'J
QUOTE(Kozete @ 2006 03 10, 14:04)
O aš taip norėčiau pasistatyti kokią nuotraukytę  verysad.gif
Mano darbovietėje yra bendra erdvė kur sėdi keleta žmonių, atskirą kabinetą turi tik direktorius. Stalas mano prie lango, bet palangės nėra.
Kaktusiuką jau turiu, reikės tik atsinešti į darbą. O dėl nuotraukos neapsisprendžiu, nes visos kurios pasisakė, sako, kad liktai nelabai gražu laikyti nuotrauką ant stalo.  rolleyes.gif
Ech  doh.gif , kad rasčiau kokioj knygoj apie etiką parašyta...
*

Kozete, labai gražu kad nori savo darbo stalą papuošti gėlytėmis. Sakei turi kaktusiuką, tai galiu pasakyti vieną dalyką, kad kaktusas Jus saugo nuo blogų žmonių, bet kartu jis Jus saugos ir nuo Jums mielų žmonių, kurie prisiartins prie Jūsų darbo vietos. g.gif
Naujuma
Nužvelgiau savąjį, ir be gana nemenkos popierių krūvos ir pieštukinės mano stalą puošia smile.gif :
prie monitoriaus- kaktusiukas, kurio vazoniuką puošia raudonas drugelis, padarytas iš plunksnų;
ant stalinės lempos kabo raudonas stiklinis šuniukas, ir dar pasikabinau kalnų krištola (sako, kad blogą energiją sugeria);
monitorių puošia nuo valentadienio priklijuotos dvi raudonos širdelės.

Gražiausiai stalas atrodo darbo pradžioje ir darbo pabaigoje, nes kai vyksta intensyvus darbo procesas pačio stalo dažniausiai nesimato per popieriukus biggrin.gif
Kozete
Kaktusiuką jau turiu gražiame raudoname su žaliom juostelėm vazonėlyje, bet vis dar nerimstu dėl nuotraukos... Ech.. rasčiau kokioj etiketo knygoje parašyta, kad taip nedera nesukčiau sau galvos, o dabar... dar vis nestatau. galvoju gal direktoriaus paklausti? biggrin.gif
Bajm
QUOTE(Kozete @ 2006 03 20, 16:52)
Kaktusiuką jau turiu gražiame raudoname su žaliom juostelėm vazonėlyje, bet vis dar nerimstu dėl nuotraukos... Ech.. rasčiau kokioj etiketo knygoje parašyta, kad taip nedera nesukčiau sau galvos, o dabar... dar vis nestatau. galvoju gal direktoriaus paklausti?  biggrin.gif
*

direktorius yra pats sau viršininkas ir gali sau leisti nusižengti etiketo normoms ir laikyti foto ant stalo
Merguzele
QUOTE(Kozete @ 2006 03 20, 09:52)
Kaktusiuką jau turiu gražiame raudoname su žaliom juostelėm vazonėlyje, bet vis dar nerimstu dėl nuotraukos... Ech.. rasčiau kokioj etiketo knygoje parašyta, kad taip nedera nesukčiau sau galvos, o dabar... dar vis nestatau. galvoju gal direktoriaus paklausti?  biggrin.gif
*

Aš irgi nežinojau, kad neetiška nuotraukas laikyti ant stalo. Aš dirbu ne LT, tai mano įstaigoj nėra nei vieno darbuotojo, kuris neturėtų nuotraukų darbo vietoj, pradedant telefono operatore ir baigiant kompanijos prezidentu. Ir tai ne šiaip viena nuotraukytė rėmelyje, bet pas kai kuriuos po kelias kabo ant sienų arba net visas mažas staliukas paskirtas šeimos foto istorijai.

Atsimenu vienas kompiuterastas vaikinukas po savo vestuvių visą savo cubicle'ą nusagstė žmonos nuotraukom su vestuvine suknele nepalikdamas ant sienos nei mažiausio tarpelio...

O šiaip tai aš elgčiausi pagal nusistovėjusias kompanijos normas: jei niekas darbe daugiau nuotraukų neviešina, tai to nedaryčiau ir aš.
Eglantina
O as manau, kad darbo stalas yra bent jau laikina darbuotojo nuosavybe ir ant jo galima krautis ka tik uzsimanai. Ant manojo kazkada stovejo akvariumas su samuku ir didziule lapuote gele.
Kozete
Na, aš kol kas neišdrįsau savo su vyru nuotraukos ant stalo pasistatyti. Gal... ir išdrįsiu. ax.gif
Pragmatika
QUOTE(Eglantina @ 2006 05 29, 02:06)
O as manau, kad darbo stalas yra bent jau laikina darbuotojo nuosavybe ir ant jo galima krautis ka tik uzsimanai. Ant manojo kazkada stovejo akvariumas su samuku ir didziule lapuote gele.
*

jei dirbi neseniai, tai manau, tikrai išsišokti nerekėtu, elkis taip pat kaip ir visi, jei kiti nuotraukų nededa, nedėk ir tu, o ilgainiui apsižiūrinėsi, suprasi kitų požiūrį ir tada jau nuspręsi, ką daryt. Darbo stalas yra darbui, todėl, manau, kad ten turėtų stovėti tik su darbu susiję daiktai ir visokiem akvariumam ten ne vieta.Čia tik mano nuomonė ax.gif
Akyra
Kai dirbau kitiems, mano šefas buvo labai griežtas, bet teisingas nono.gif Ant darbastalio neturėjo būti nieko, tik popieriaus lapas ir tušinukas. Aš tai dabar pateisinu, nes kai dirbu sau, dabar ant mano stalo bardakas doh.gif Kai suskamba telefonas, aš nieko neberandu, nei tušinuko, nei popieriaus, kad užsitašyčiau, tad pasitikiu atmintim, bet pamirštu doh.gif
draugė_lija
pas mane kabinete mažai žmonių vaikšto, tai leidžiu sau prabangą smile.gif ant stalo turiu nuotrauką - man tai atleidžiama, aš - jaunamartė wub.gif o ant info lentos prisegiojau nuotraukų iš įvairių darbo renginių, atvirukų, bukletų ir pan - kurybinis chaosas blink.gif lotuliukas.gif
tuliaa
Na dabar ziuriu i savo stala ir rasau biggrin.gif pas mus yra stalas ir padalintas i 4 dalis jis perskirtas sienele nuo kolegiu biggrin.gif tai ant mano vienos sieneles reikalingi numeriai, kodai ir pan, o is desines ant sieneles priklijuota keleta mano mazes nuotraukyciu tada stovi piestukine, sedi pliusinis mazas liutukas, piestukinej tupi mazas [pingvinukas, ir peliukas, salia ju dar taupiklyte kiaulyte, kas praeina ir turi po ranka tai imeta koki centa, zodziu puoselejam ji kartu visi nu ir aisku reikalingi popieriai, telefonas, ir pan. biggrin.gif
ermute
Aš irgi - žiūriu ir rašau smile.gif iš dešinės pradedu - dėklas dokumentams (3 aukštų), faksas- telefonas telekomo-kopijavimo aparatas (čia trys viename), skaičiavimo mašinėlė, printeris(prie jo- 4 atspaudai tokie didoki), kompas, vietinis telefonas, kalendorius stalinis, dežutė su smulkiais popieriukais, dėklai dokumentams (po 2 aukštus), pastatomas dėklas dokumentams, mano mobilus telefonas, 3 parkeriai. Po stalu - lotuliukas.gif 8 stalčiai , šiukšlinė ir 2 lentynos.
Nu pliam, kur čia betilptų koks kaktusiukas doh.gif lotuliukas.gif
cherrymint
QUOTE(AsJa @ 2006 03 12, 19:49)
Kozete, labai gražu kad nori savo darbo stalą papuošti gėlytėmis. Sakei turi kaktusiuką, tai galiu pasakyti vieną dalyką, kad kaktusas Jus saugo nuo blogų žmonių, bet kartu jis Jus saugos ir nuo Jums mielų žmonių, kurie prisiartins prie Jūsų darbo vietos.  g.gif
*

girdejau dar kad kaktusa gerai laikyti prie kompiuterio, atseit netaip akis gadina... blink.gif
mylimuke
Mano manymu, jei gėlė, tai tiktų koks mažas kaktusiukas. O šiaip kokios mielos, subtilios smulkmenėlės, ypač jei jos kelia malonius prisiminimus smile.gif
Pekutis*
Ant darbo stalo dažniausiai "bardakas", nes krūvos popierių.
O šiaip gražu, kai kaktusas padėtas. ax.gif
te verde
Kompiuteris, telefonas, vaza su pamerktomis gelemis wub.gif , darbo knyga, piestukas, sratinukas ant jos, deklas pilnas sratinuku ir kitu rasymo priemoniu, skaiciuotuve. Po stalu stalciai, juose tvarkingai sudeti zurnalai, popieriaus lapai ir t.t. Zodziu, tvarka. biggrin.gif
SaulesSmiltys
puiku nedidele zydinti gele arba kaktusiukas graziame vazonelyje smile.gif
nimfa:)
Gal aš ir konservatyvi, bet man tai negražu, kai darbo stalas nukrautas širdelėm, pliušiniais meškiukais ir nuotraukytėm g.gif Na prie kompo kaktusiukas tai dar nieko, arba kokia nors įdomi pieštukinė, kuri ir praktiškai naudojama, ir dar kaip puošmena, bet daugiau nieko. O nuotraukos tai man išvis juokingai atrodo. Darbas yra darbas, o ne albumų žiūrėjimas. O ypač kai pro šalį vaikšto daug žmonių ir mato,tas nuotraukas. Aš pvz niekada nesidedu nei vyro, nei vaiko, nei savo nuotraukų ant stalo. Ir man netgi būtų nejauku ir nemalonu, kai svetimos akys varsto mano artimųjų foto. Juk žmonės turi visokių minčių, ir ne pačių geriausių, todėl vaiko nuotraukų niekur nesidedu. g.gif
veloe
nemegstu jokiu asmeniniu daiktu ant stalo, aplinka turi buti tokia, kad nebutu blaskanciu demesi dalyku 4u.gif
Tunika
man tai darbo stalas turi buti tvarkingas.. negaliu pakesti, kai ant jo metosi maisto likuciai ir dar ne dabui skirti viskoiausi daiktai....
Daiva41
Man patinka tvarkingas darbon stalas ir be jokiu cacku pacacku biggrin.gif
Vilius.V
QUOTE(Tunika @ 2010 10 17, 09:53)
man tai darbo stalas turi buti tvarkingas.. negaliu pakesti, kai ant jo metosi maisto likuciai ir dar ne dabui skirti viskoiausi daiktai....
*

drinks_cheers.gif atėjęs į kabinetą pirmiausiai puolu tvarkyt stalą,nes kitaip ima pyktis ir negaliu dirbt doh.gif
riteika
QUOTE(nimfa:) @ 2010 09 18, 13:59)
Gal aš ir konservatyvi, bet man tai negražu, kai darbo stalas nukrautas širdelėm, pliušiniais meškiukais ir nuotraukytėm g.gif Na prie kompo kaktusiukas tai dar nieko, arba kokia nors įdomi pieštukinė, kuri ir praktiškai naudojama, ir dar kaip puošmena, bet daugiau nieko. O nuotraukos tai man išvis juokingai atrodo. Darbas yra darbas, o ne albumų žiūrėjimas. O ypač kai pro šalį vaikšto daug žmonių ir mato,tas nuotraukas. Aš pvz niekada nesidedu nei vyro, nei vaiko, nei savo nuotraukų ant stalo. Ir man netgi būtų nejauku ir nemalonu, kai svetimos akys varsto mano artimųjų foto. Juk žmonės turi visokių minčių, ir ne pačių geriausių, todėl vaiko nuotraukų niekur nesidedu. g.gif
*

Labai jums pritariu smile.gif ant darbo stalo nematau reikalo laikyt nuotraukas.
O kaktusus laikau ant palangės smile.gif
Kristut
O aš tik kelios savaitės naujame darbe ir dar neįsikūriau.. tongue.gif Mano darbo stalas nemažas, bet jo spalva mane varo iš proto... (pilka..). Iš principo nemėgstu pilkos, ji mane slegia, todėl jau galvoju, kaip paįvairinti savo kabinetą ir stalą. rolleyes.gif
Kol kas ant jo tik PC ir telefonas, na darbo eigoje dar mėtosi užrašų lapeliai.. lotuliukas.gif Ačiū D, kad ant palangės nuo seniau yra didelė žalia gėlė thumbup.gif
Galvoju apie kaktusiuką, turiu namie, tik reikia persodinti į gražų vazoną. 4u.gif

Beje, artėja šventės.. ar puošiate savo darbovietes? 4u.gif
Pasidalinkit idėjom wub.gif
Transcendens
Pašėlot su tom nuotraukom, bet turbūt nieko keisto, nes kone kiekvienuose namuose vos tik įėjus matosi kokia nors didelė vestuvinė biggrin.gif

Niekaip nesuprantu kam neštis į darbą savo vaikų ar vyro nuostraukas blush2.gif Ar taip pasiilgstat per dieną, ar pasirodyt norit? Na, man labai įdomu ir smalsu tos priežastys biggrin.gif
radviliux
QUOTE(Transcendens @ 2011 01 07, 22:53)

Niekaip nesuprantu kam neštis į darbą savo vaikų ar vyro nuostraukas  blush2.gif  Ar taip pasiilgstat per dieną, ar pasirodyt norit? Na, man labai įdomu ir smalsu tos priežastys biggrin.gif
*

Anksciau dirbau pakankamai emociskai itempta darba, tai draugas siule nestis i darba vaiko nuotrauka, atseit - pasiziuresi, apsiraminsi smile.gif
Bet nesu as tokia sentimentali, sios idejos atsisakiau
Stirniukai
Kadangi dirbu rinkodaros padaliny, tai visos sienos, stalai ir pan. nukrauti reklamine medžiaga: plakatais, lipdukais, produktų įpakavimo pavyzdžiais. O šalia stalo stovi didžiulis vazonas su palme, kuri ištisus metus papuošta kalėdiniais žaisliukais. Desktopas pas mus nustatytas visiems toks pats ir keisti negalima. Vyro nuotrauką turiu telefono fone, kažkaip užtenka, o įrėmintos neprisiruošiu nusinešt.

O šiaip pritariu, kad nematau nieko blogo pasistatyti ant stalo nuotraukų. Beveik visi mano bendradarbiai turi pasistatę žmonos ar vyro ir vaikų foto (tiek sekretorės, tiek direktoriai) / beje dirbu ne LT.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.