Sveiki, Peržiūrėjau ir tokios temos neradau... Norėčiau savo darbo stalą pasidaryti jaukesnį, bet nesugalvoju kaip, kad jis nebūtu per daug perkrautas arba vulgarus. Mąsčiau apie įrėmintą nuotrauką savo su vyru, bet pradėjau galvoti ar etiška laikyti nuotraukas ant darbo stalo, kai neturiu savo atskiro kabineto ir visi pro mano stalą vaikšto. Mąsčiau apie gėles, bet kokia gėlė, būtu gražu, kad neperkrauti stalo??? Labai lauksiu naujų idėjų.
kažkur skaičiau, kad nuotraukų negalima laikyti ant stalo (aš užtat turiu ant desktopo)
pas mane antstalo viskas tvarkingai sudėliota (kad nebūtų gėda preš viršininką)
turiu 2 gėles - jos stovi iš abiejų monitoriaus pusių - mažutis pinigų medis ir kita - lapai auga į šonus, bet nekrenta, o per vidury raudona gėlė
QUOTE(Bajm @ 2006 03 03, 13:44) kažkur skaičiau, kad nuotraukų negalima laikyti ant stalo (aš užtat turiu ant desktopo)
Negalima, nes neetiška ar kodėl?
Mamasa_
2006 03 07, 11:42
aš taip pat nuotraukų nestatyčiau  desktop visai gera išeitis
~Vėjūnė~
2006 03 09, 12:15
Jei neturi savo kabineto, tai tavo stalas yra ir šiek tiek reprezentacinis įmonėje turbūt,pro jį daug kas vaikšto  Todėl jam reikia dalykiškumo, rimtumo, tokio ala nusiteikimo darbui  Bet gėlytės tai liux, o kaktusai jei šalia kompo, išvis yra būtina
Manau, kad darbo vietos jaukumas priklauso ir nuo to, kokioj vietoj stalas stovi... Jei jis kabineto vidury, tai gali kiek nori gėlių prisistatyt, vistiek jausies nesmagiai  mano stalas prie palangės, tai aš vieną kaktusiuką laikiau ant stalo, kitą - ant palangės  ir gražu, ir sveika Papildyta:Dar galima kokią mažą figūrėlę pasistatyt, man pvz. mediniai drambliukai labai gražu
O aš taip norėčiau pasistatyti kokią nuotraukytę Mano darbovietėje yra bendra erdvė kur sėdi keleta žmonių, atskirą kabinetą turi tik direktorius. Stalas mano prie lango, bet palangės nėra. Kaktusiuką jau turiu, reikės tik atsinešti į darbą. O dėl nuotraukos neapsisprendžiu, nes visos kurios pasisakė, sako, kad liktai nelabai gražu laikyti nuotrauką ant stalo. Ech  , kad rasčiau kokioj knygoj apie etiką parašyta...
QUOTE(Kozete @ 2006 03 10, 14:04) O aš taip norėčiau pasistatyti kokią nuotraukytę Mano darbovietėje yra bendra erdvė kur sėdi keleta žmonių, atskirą kabinetą turi tik direktorius. Stalas mano prie lango, bet palangės nėra. Kaktusiuką jau turiu, reikės tik atsinešti į darbą. O dėl nuotraukos neapsisprendžiu, nes visos kurios pasisakė, sako, kad liktai nelabai gražu laikyti nuotrauką ant stalo. Ech  , kad rasčiau kokioj knygoj apie etiką parašyta... Kozete, labai gražu kad nori savo darbo stalą papuošti gėlytėmis. Sakei turi kaktusiuką, tai galiu pasakyti vieną dalyką, kad kaktusas Jus saugo nuo blogų žmonių, bet kartu jis Jus saugos ir nuo Jums mielų žmonių, kurie prisiartins prie Jūsų darbo vietos.
Naujuma
2006 03 19, 18:42
Nužvelgiau savąjį, ir be gana nemenkos popierių krūvos ir pieštukinės mano stalą puošia  : prie monitoriaus- kaktusiukas, kurio vazoniuką puošia raudonas drugelis, padarytas iš plunksnų; ant stalinės lempos kabo raudonas stiklinis šuniukas, ir dar pasikabinau kalnų krištola (sako, kad blogą energiją sugeria); monitorių puošia nuo valentadienio priklijuotos dvi raudonos širdelės. Gražiausiai stalas atrodo darbo pradžioje ir darbo pabaigoje, nes kai vyksta intensyvus darbo procesas pačio stalo dažniausiai nesimato per popieriukus
Kaktusiuką jau turiu gražiame raudoname su žaliom juostelėm vazonėlyje, bet vis dar nerimstu dėl nuotraukos... Ech.. rasčiau kokioj etiketo knygoje parašyta, kad taip nedera nesukčiau sau galvos, o dabar... dar vis nestatau. galvoju gal direktoriaus paklausti?
QUOTE(Kozete @ 2006 03 20, 16:52) Kaktusiuką jau turiu gražiame raudoname su žaliom juostelėm vazonėlyje, bet vis dar nerimstu dėl nuotraukos... Ech.. rasčiau kokioj etiketo knygoje parašyta, kad taip nedera nesukčiau sau galvos, o dabar... dar vis nestatau. galvoju gal direktoriaus paklausti?  direktorius yra pats sau viršininkas ir gali sau leisti nusižengti etiketo normoms ir laikyti foto ant stalo
Merguzele
2006 03 22, 17:30
QUOTE(Kozete @ 2006 03 20, 09:52) Kaktusiuką jau turiu gražiame raudoname su žaliom juostelėm vazonėlyje, bet vis dar nerimstu dėl nuotraukos... Ech.. rasčiau kokioj etiketo knygoje parašyta, kad taip nedera nesukčiau sau galvos, o dabar... dar vis nestatau. galvoju gal direktoriaus paklausti?  Aš irgi nežinojau, kad neetiška nuotraukas laikyti ant stalo. Aš dirbu ne LT, tai mano įstaigoj nėra nei vieno darbuotojo, kuris neturėtų nuotraukų darbo vietoj, pradedant telefono operatore ir baigiant kompanijos prezidentu. Ir tai ne šiaip viena nuotraukytė rėmelyje, bet pas kai kuriuos po kelias kabo ant sienų arba net visas mažas staliukas paskirtas šeimos foto istorijai. Atsimenu vienas kompiuterastas vaikinukas po savo vestuvių visą savo cubicle'ą nusagstė žmonos nuotraukom su vestuvine suknele nepalikdamas ant sienos nei mažiausio tarpelio... O šiaip tai aš elgčiausi pagal nusistovėjusias kompanijos normas: jei niekas darbe daugiau nuotraukų neviešina, tai to nedaryčiau ir aš.
Eglantina
2006 05 29, 15:06
O as manau, kad darbo stalas yra bent jau laikina darbuotojo nuosavybe ir ant jo galima krautis ka tik uzsimanai. Ant manojo kazkada stovejo akvariumas su samuku ir didziule lapuote gele.
Na, aš kol kas neišdrįsau savo su vyru nuotraukos ant stalo pasistatyti. Gal... ir išdrįsiu.
Pragmatika
2007 01 24, 17:35
QUOTE(Eglantina @ 2006 05 29, 02:06) O as manau, kad darbo stalas yra bent jau laikina darbuotojo nuosavybe ir ant jo galima krautis ka tik uzsimanai. Ant manojo kazkada stovejo akvariumas su samuku ir didziule lapuote gele. jei dirbi neseniai, tai manau, tikrai išsišokti nerekėtu, elkis taip pat kaip ir visi, jei kiti nuotraukų nededa, nedėk ir tu, o ilgainiui apsižiūrinėsi, suprasi kitų požiūrį ir tada jau nuspręsi, ką daryt. Darbo stalas yra darbui, todėl, manau, kad ten turėtų stovėti tik su darbu susiję daiktai ir visokiem akvariumam ten ne vieta.Čia tik mano nuomonė
Kai dirbau kitiems, mano šefas buvo labai griežtas, bet teisingas  Ant darbastalio neturėjo būti nieko, tik popieriaus lapas ir tušinukas. Aš tai dabar pateisinu, nes kai dirbu sau, dabar ant mano stalo bardakas  Kai suskamba telefonas, aš nieko neberandu, nei tušinuko, nei popieriaus, kad užsitašyčiau, tad pasitikiu atmintim, bet pamirštu
draugė_lija
2007 01 26, 12:24
pas mane kabinete mažai žmonių vaikšto, tai leidžiu sau prabangą  ant stalo turiu nuotrauką - man tai atleidžiama, aš - jaunamartė  o ant info lentos prisegiojau nuotraukų iš įvairių darbo renginių, atvirukų, bukletų ir pan - kurybinis chaosas
Na dabar ziuriu i savo stala ir rasau  pas mus yra stalas ir padalintas i 4 dalis jis perskirtas sienele nuo kolegiu  tai ant mano vienos sieneles reikalingi numeriai, kodai ir pan, o is desines ant sieneles priklijuota keleta mano mazes nuotraukyciu tada stovi piestukine, sedi pliusinis mazas liutukas, piestukinej tupi mazas [pingvinukas, ir peliukas, salia ju dar taupiklyte kiaulyte, kas praeina ir turi po ranka tai imeta koki centa, zodziu puoselejam ji kartu visi nu ir aisku reikalingi popieriai, telefonas, ir pan.
Aš irgi - žiūriu ir rašau  iš dešinės pradedu - dėklas dokumentams (3 aukštų), faksas- telefonas telekomo-kopijavimo aparatas (čia trys viename), skaičiavimo mašinėlė, printeris(prie jo- 4 atspaudai tokie didoki), kompas, vietinis telefonas, kalendorius stalinis, dežutė su smulkiais popieriukais, dėklai dokumentams (po 2 aukštus), pastatomas dėklas dokumentams, mano mobilus telefonas, 3 parkeriai. Po stalu -  8 stalčiai , šiukšlinė ir 2 lentynos. Nu pliam, kur čia betilptų koks kaktusiukas
cherrymint
2009 07 05, 00:41
QUOTE(AsJa @ 2006 03 12, 19:49) Kozete, labai gražu kad nori savo darbo stalą papuošti gėlytėmis. Sakei turi kaktusiuką, tai galiu pasakyti vieną dalyką, kad kaktusas Jus saugo nuo blogų žmonių, bet kartu jis Jus saugos ir nuo Jums mielų žmonių, kurie prisiartins prie Jūsų darbo vietos.  girdejau dar kad kaktusa gerai laikyti prie kompiuterio, atseit netaip akis gadina...
mylimuke
2010 07 03, 21:30
Mano manymu, jei gėlė, tai tiktų koks mažas kaktusiukas. O šiaip kokios mielos, subtilios smulkmenėlės, ypač jei jos kelia malonius prisiminimus
Pekutis*
2010 08 11, 13:51
Ant darbo stalo dažniausiai "bardakas", nes krūvos popierių. O šiaip gražu, kai kaktusas padėtas.
te verde
2010 08 13, 09:31
Kompiuteris, telefonas, vaza su pamerktomis gelemis  , darbo knyga, piestukas, sratinukas ant jos, deklas pilnas sratinuku ir kitu rasymo priemoniu, skaiciuotuve. Po stalu stalciai, juose tvarkingai sudeti zurnalai, popieriaus lapai ir t.t. Zodziu, tvarka.
SaulesSmiltys
2010 09 16, 12:54
puiku nedidele zydinti gele arba kaktusiukas graziame vazonelyje
nimfa:)
2010 09 18, 12:59
Gal aš ir konservatyvi, bet man tai negražu, kai darbo stalas nukrautas širdelėm, pliušiniais meškiukais ir nuotraukytėm  Na prie kompo kaktusiukas tai dar nieko, arba kokia nors įdomi pieštukinė, kuri ir praktiškai naudojama, ir dar kaip puošmena, bet daugiau nieko. O nuotraukos tai man išvis juokingai atrodo. Darbas yra darbas, o ne albumų žiūrėjimas. O ypač kai pro šalį vaikšto daug žmonių ir mato,tas nuotraukas. Aš pvz niekada nesidedu nei vyro, nei vaiko, nei savo nuotraukų ant stalo. Ir man netgi būtų nejauku ir nemalonu, kai svetimos akys varsto mano artimųjų foto. Juk žmonės turi visokių minčių, ir ne pačių geriausių, todėl vaiko nuotraukų niekur nesidedu.
nemegstu jokiu asmeniniu daiktu ant stalo, aplinka turi buti tokia, kad nebutu blaskanciu demesi dalyku
man tai darbo stalas turi buti tvarkingas.. negaliu pakesti, kai ant jo metosi maisto likuciai ir dar ne dabui skirti viskoiausi daiktai....
Daiva41
2010 10 26, 06:00
Man patinka tvarkingas darbon stalas ir be jokiu cacku pacacku
Vilius.V
2010 11 03, 16:14
QUOTE(Tunika @ 2010 10 17, 09:53) man tai darbo stalas turi buti tvarkingas.. negaliu pakesti, kai ant jo metosi maisto likuciai ir dar ne dabui skirti viskoiausi daiktai....  atėjęs į kabinetą pirmiausiai puolu tvarkyt stalą,nes kitaip ima pyktis ir negaliu dirbt
riteika
2010 11 13, 23:03
QUOTE(nimfa:) @ 2010 09 18, 13:59) Gal aš ir konservatyvi, bet man tai negražu, kai darbo stalas nukrautas širdelėm, pliušiniais meškiukais ir nuotraukytėm  Na prie kompo kaktusiukas tai dar nieko, arba kokia nors įdomi pieštukinė, kuri ir praktiškai naudojama, ir dar kaip puošmena, bet daugiau nieko. O nuotraukos tai man išvis juokingai atrodo. Darbas yra darbas, o ne albumų žiūrėjimas. O ypač kai pro šalį vaikšto daug žmonių ir mato,tas nuotraukas. Aš pvz niekada nesidedu nei vyro, nei vaiko, nei savo nuotraukų ant stalo. Ir man netgi būtų nejauku ir nemalonu, kai svetimos akys varsto mano artimųjų foto. Juk žmonės turi visokių minčių, ir ne pačių geriausių, todėl vaiko nuotraukų niekur nesidedu.  Labai jums pritariu  ant darbo stalo nematau reikalo laikyt nuotraukas. O kaktusus laikau ant palangės
Kristut
2010 11 23, 19:54
O aš tik kelios savaitės naujame darbe ir dar neįsikūriau..  Mano darbo stalas nemažas, bet jo spalva mane varo iš proto... (pilka..). Iš principo nemėgstu pilkos, ji mane slegia, todėl jau galvoju, kaip paįvairinti savo kabinetą ir stalą. Kol kas ant jo tik PC ir telefonas, na darbo eigoje dar mėtosi užrašų lapeliai..  Ačiū D, kad ant palangės nuo seniau yra didelė žalia gėlė Galvoju apie kaktusiuką, turiu namie, tik reikia persodinti į gražų vazoną. Beje, artėja šventės.. ar puošiate savo darbovietes? Pasidalinkit idėjom
Transcendens
2011 01 07, 21:53
Pašėlot su tom nuotraukom, bet turbūt nieko keisto, nes kone kiekvienuose namuose vos tik įėjus matosi kokia nors didelė vestuvinė Niekaip nesuprantu kam neštis į darbą savo vaikų ar vyro nuostraukas  Ar taip pasiilgstat per dieną, ar pasirodyt norit? Na, man labai įdomu ir smalsu tos priežastys
radviliux
2011 01 08, 13:55
QUOTE(Transcendens @ 2011 01 07, 22:53) Niekaip nesuprantu kam neštis į darbą savo vaikų ar vyro nuostraukas  Ar taip pasiilgstat per dieną, ar pasirodyt norit? Na, man labai įdomu ir smalsu tos priežastys  Anksciau dirbau pakankamai emociskai itempta darba, tai draugas siule nestis i darba vaiko nuotrauka, atseit - pasiziuresi, apsiraminsi Bet nesu as tokia sentimentali, sios idejos atsisakiau
Stirniukai
2011 09 28, 10:11
Kadangi dirbu rinkodaros padaliny, tai visos sienos, stalai ir pan. nukrauti reklamine medžiaga: plakatais, lipdukais, produktų įpakavimo pavyzdžiais. O šalia stalo stovi didžiulis vazonas su palme, kuri ištisus metus papuošta kalėdiniais žaisliukais. Desktopas pas mus nustatytas visiems toks pats ir keisti negalima. Vyro nuotrauką turiu telefono fone, kažkaip užtenka, o įrėmintos neprisiruošiu nusinešt.
O šiaip pritariu, kad nematau nieko blogo pasistatyti ant stalo nuotraukų. Beveik visi mano bendradarbiai turi pasistatę žmonos ar vyro ir vaikų foto (tiek sekretorės, tiek direktoriai) / beje dirbu ne LT.
|
|