Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Breketai 42 tema
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas odontologei
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Emukas21
Sveiki užsukę į 42-ąją mūsų temelę 4u.gif

user posted image

Mūsų ortodontai

user posted image

Kaune
Rasa Damušienė, 8-686-65072, Kauno ortodontijos centras, Savanorių pr. 60
Dalia Smailienė, 8-37-330533, Šv. Apolonijos stomatologijos centras, Minties rato g. 11b
Dalia Latkauskienė, 8-615-71197, Kauno ortodontijos centras, Savanorių pr. 60
Ieva Buškienė, 8-37-387560, KMUK Ortodontijos klinika, J.Lukšos-Daumanto g. 6
Eglė Zasčiurinskienė, 8-37-387560, KMUK Ortodontijos klinika, J.Lukšos-Daumanto g. 6
Viktorija Krušinskienė, 8-37-378379, Ortodontijos klinika, Baltijos g. 42
Alė Gaidytė, 8-687-50735, KMUK Ortodontijos klinika, J.Lukšos-Daumanto g. 6
Irma Andziulienė, 8-37-755075, Neodenta, Baltų pr. 49A
Skirmantė Obelienienė, Kauno Šilainių poliklinika, Baltų pr. 7/R. Vėbrienės odontologijos kabinetas, Pakraščio g. 21, 8-687-12077

Vilniuje
Mindaugas Šarva, 8-5-2715367, "Domus dentes", Vytauto g. 46/1-2
Dalia Latkauskienė, 8-615-71197, 8-5-2760725,"Vilniaus implantologijos centras", Polocko g. 21/Žvirgždyno g. 1
Eugenija Bučinskienė, 8-610-11222, 8-686-69966 "Dantų harmonija" A.Juozapavičiaus g. 6A
Janina Stoma, 8-614-36878, K.Ladygos g. 1-123
Vita Budrienė, 8-615-71197, 8-5-2760725,"Vilniaus implantologijos centras", Polocko g. 21/Žvirgždyno g. 1

Jei tik kas domina, ar turi kuo pasidalinti, drąsiai junkis prie mūsų gathering.gif

user posted image

Mes turime savo fotoalbumą, kuriame dalinamės pokyčiais pakeliui į gražią šypseną. Prisijungimo duomenys suteikiami tik aktyviai bendraujantiems temoje, įtrauktiems į sąrašą ir ketinantiems pasirodyti forumo dalyviams drinks_cheers.gif

Tinar
bigsmile.gif aciu uz naujus namucius 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 06 08, 18:08)
Kas kelsit sarašą - mano breketai nuimti 2011 06 07  bigsmile.gif
*

oho bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif :
: 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif :4u
begaliniai sveikinimai!!!!lekiu paziuret!!!
smilsee
Jei dar nepadaret saraso,tai parasykit prie manes nuemimas-2011-06-06
aistuliaa
Kas ten teises išsilaikė, balionas 4u.gif

Man šiandien pirma diena naujame darbe buvo cool.gif

Reikia nepamiršti nusikelti kokiam kitam laukui vizitą, nes pasikeitė mano laisvas laikas labai doh.gif
Emukas21
Biski paveluotai bet vis geriau nei niekad smile.gif kazka sumislijau blush2.gif, jei bus kokiu klaideliu tai lb sorry, viska perasiau per naujo, kitur nelb ejo imatyti skaiciukus, bet stengiaus 4u.gif
Mūsų sarašiukas
user posted image
*fabulouslife*
kita kart kai darysit sarasiuka mane issimkit is sarasu smile.gif ir taip jis jau per didelis.. 4u.gif
Emukas21
QUOTE(*sunshine* @ 2011 06 08, 22:33)
kita kart kai darysit sarasiuka mane issimkit is sarasu smile.gif ir taip jis jau per didelis..  4u.gif
*

Tai cia jau daug ka reik pravalyti, nes kitos net nesilanko smile.gif
*fabulouslife*
QUOTE(Emukas21 @ 2011 06 08, 22:34)
Tai cia jau daug ka reik pravalyti, nes kitos net nesilanko smile.gif
*

tai nuo manes ir pradekit valyma biggrin.gif as busiu pirmoji panaikinta biggrin.gif
aistuliaa
Labas rytas 4u.gif

Pagaliau forumas bunda biggrin.gif aš nuo 5.30 atsikėlus, tai miega matau visi dar biggrin.gif

palaikykit kumščius ir špygas šiandien už mane rolleyes.gif
sau_lu_te
QUOTE(aistuliaa @ 2011 06 09, 07:39)
Labas rytas  4u.gif

Pagaliau forumas bunda  biggrin.gif  aš nuo 5.30 atsikėlus, tai miega matau visi dar  biggrin.gif

palaikykit kumščius ir špygas šiandien už mane  rolleyes.gif
*

butinai palaikysiu smile.gif

as tai einu paskutine diena darban...
aistuliaa
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 06 09, 07:56)
as tai einu paskutine diena darban...
*

Kodėl paskutinė? Kas paskui? smile.gif
sau_lu_te
QUOTE(aistuliaa @ 2011 06 09, 07:57)
Kodėl paskutinė? Kas paskui?  smile.gif
*

na tai seimai kaip ir nebereik daugiau mano paslaugu... zinok neisivaizduoju kaip klostysis mano gyvenimas dabar... tiek visko nutiko per kelias dienas, kad...
Tinar
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 06 08, 21:39)
Ačiū ačiū  biggrin.gif ir dėkui už naują temą  smile.gif stengsiuos dažnai apsilankyt čia  biggrin.gif
*

na labai grazu!!sveikinu dar kart 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
jauciu kokia laiminga!:D? A r nebuvo keista be breketuku?As jau ta jausma ir pamirsau kaip be ju bigsmile.gif laukiu nesulaukiu savo dienos doh.gif biggrin.gif
inggusik
Labas rytas, aciu uz nauja temute 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 06 09, 08:04)
na tai seimai kaip ir nebereik daugiau mano paslaugu... zinok neisivaizduoju kaip klostysis mano gyvenimas dabar... tiek visko nutiko per kelias dienas, kad...
*

Nieko, viskas bus gerai, auksciau nosi smile.gif
Emukas21
QUOTE(aistuliaa @ 2011 06 09, 07:39)
Labas rytas  4u.gif

Pagaliau forumas bunda  biggrin.gif  aš nuo 5.30 atsikėlus, tai miega matau visi dar  biggrin.gif

palaikykit kumščius ir špygas šiandien už mane  rolleyes.gif
*

Negalim spyga, nes spyga ir gausi biggrin.gif tai tada kumsti laikau 4u.gif
vertejaxxx
Jau kokios fainos foto temos tituliniam psl biggrin.gif Nu del tu ploksteliu tai man biski baisoka... Kodel jos visos su tais gomuriais kaip pensininku protezu??? Argi nebuna be gomuriu, tik ant dantu ir truputi ant dantenu? Jezau, kaip as ju nenoriu nesiot! Nu aisku, man dar iki ju, tai kaip iki Amerikos pesciom biggrin.gif
Rytoj deda apacioj breketus! assa.gif
Emukas21
O kokie pas tave breketai? nes ten buvo tuscia palikta? smile.gif
Balalaika.
Man įdomu kaip su tais elastikais yra, klausiau gydytojos ar nebūna stipresnių nei antilopės, sakė ne. Ir tuo metu, kai ortod. cen. neturėjo elastikų visą savaitę, tai nieko kito neliko, kaip tik ieškoti kur kitur nusipirkti. Ir nusipirkau, bet kito gamintojo. Dramblius. Ir jie akivaizdžiai stipresni, jaučiu tempimą, ir ne tik jaučiu, bet ir matau didžiulį pokytį, per mėnesį krūminis dantis gerokai pasislinko, ir tarpas kur nebuvo danties tapo labai mažiukas. O antilopes nešiojau, 4 mėnesius, bet jokių poslinkių nemačiau. Pirmadienį vizitas, įdomu ką sakys gydytoja, geri pokyčiai ar ne, jei geri, tai ir toliau pirksiu tuos dramblius. Ar kuri nors nešiojat tokios rūšies elastikus kaip antrieji?
user posted image user posted image
Emukas21
Jei gerai pamenu tai stiprumas zymimas ten kur tas 6(antilopes) o va drambliai jau 6,5 tai jau stipresni, o ten parasyta purple? tai jie spalvoti pas tave? smile.gif
Kur cia juos perki? gal kuri panele lankosi toje klinikoje ir gali tau ju paimti pigiau? 4u.gif
Svajaaa
Balalaika,nesiojau as ilgai tuos dramblius irgi smile.gif Del stiprumo nepamenu nieko..
Balalaika.
Ten kur 6Oz, tai aš manau ten kiekis maišelyje. Manau kad stiprumas priklauso nuo size: antilopių 3/16, o dramblių 1/8. Ištikro tai pati nežinau. Bet ir pagal patį elastiko dydį akivaizdu, kad antrieji daug stipresni. Dėl to, kad pigiau nusipirkt, tai mažai aš ten ir permokėjau, tik 5lt daugiau
Emukas21
QUOTE(Balalaika. @ 2011 06 09, 13:19)
Ten kur 6Oz, tai aš manau ten kiekis maišelyje. Manau kad stiprumas priklauso nuo size: antilopių 3/16, o dramblių 1/8. Ištikro tai pati nežinau. Bet ir pagal patį elastiko dydį akivaizdu, kad antrieji daug stipresni. Dėl to, kad pigiau nusipirkt, tai mažai aš ten ir permokėjau, tik 5lt daugiau
*

As galvojau tu 30lt mokejai, kazka maisau tada 4u.gif
Tie 1/8 ir 3/16 dydis, o vienetu skaicius ant antilopiu neraso tik ant drambliu 120vnt, o oz tai matyt svoris:)

Na nzn cia kazkada kalbejom jau apie tai
Резиновая тяга "Колибри" 1/8, 2oz (слабая)
Резиновая тяга "Бурундук" 1/8, 3,5oz (средне-сильная)
Резиновые тяги "Перепел" 3/16, 2oz (слабая)
Резиновая тяга "Выдра" 3/16,3oz (средняя)
Резиновая тяга "Кролик" 3/16, 3,5oz (средне-сильная)
Резиновая тяга "Кенгуру" 3/16, 4,5oz (сильная)
Резиновая тяга "Антилопа" 3/16, 6oz (очень сильная)
Резиновая тяга "Пума" 3/16, 8oz (внеротовая)
Резиновая тяга "Сова" 1/4, 2oz (слабая)
Резиновая тяга "Тюлень" 1/4, 3oz (средняя)
Резиновая тяга "Лиса" 1/4, 3,5oz (средне-сильная)
Резиновая тяга "Медведь" 1/4, 4,5oz (сильная)
Резиновая тяга "Баран" 1/4, 6oz (очень сильная)
Резиновая тяга "Леопард" 1/4, 8oz (внеротовая)
Резиновая тяга "Попугай" 5/16, 2oz (слабая)
Резиновая тяга "Дельфин" 5/16, 3oz (средняя)
Резиновая тяга "Пингвин" 5/16, 3,5oz (средне-сильная)
Резиновая тяга "Зебра" 5/16, 4,5oz (сильная)
Резиновая тяга "Лось" 5/16, 6oz (очень сильная)
Резиновая тяга "Пантера" 5/16, 8oz (внеротовая)
Резиновая тяга "Морж" 5/16, 14oz (внеротовая)
Резиновая тяга "Роуд раннер" 3/8, 2oz (слабая)
Резиновая тяга "Черепаха" 3/8, 3oz (средняя)
Резиновая тяга "Обезьяна" 3/8, 3,5oz (средне-сильная)
Резиновая тяга "Верблюд" 3/8, 4,5oz (сильная)
Резиновая тяга "Бизон" 3/8, 6oz (очень сильная)
Резиновая тяга "Тигр" 3/8, 8oz (внеротовая)
Резиновая тяга "Слон" 3/8, 14oz (внеротовая)
Резиновая тяга "Павлин" 1/2, 2oz (слабая)
Резиновая тяга "Осел" 1/2, 3,5oz (средне-сильная)
Резиновая тяга "Лев" 1/2, 8oz (внеротовая)
Резиновая тяга "Кит" 1/2, 14oz (внеротовая)
Резиновая тяга "Орел" 5/8, 2oz (слабая)
Резиновая тяга "Лама" 5/8, 3,5oz (средне-сильная)
Резиновая тяга "Страус" 3/4, 2oz (слабая)
Резиновая тяга "Жираф" 3/4, 3,5oz (cредне-сильная)
Tinar
ar esat kas nesiojusios dviracius(motociklus) elastikus?
Emukas21
QUOTE(Tinar @ 2011 06 09, 13:39)
ar esat kas nesiojusios dviracius(motociklus) elastikus?
*

A tokie dar yra? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Emukas21 @ 2011 06 09, 13:41)
*

Radau kazkoki puslapi kur pardavineja tokias prekes, tai 50 pakeliu elastiku kainuoja 90lt doh.gif tai 1,8lt gaunas kai mes mokam po 10lt unsure.gif
Breketai (20vnt) 120lt blink.gif
*fabulouslife*
QUOTE(Emukas21 @ 2011 06 09, 13:46)
Papildyta:

Radau kazkoki puslapi kur pardavineja tokias prekes, tai 50 pakeliu elastiku kainuoja 90lt  doh.gif tai 1,8lt gaunas kai mes mokam po 10lt  unsure.gif
Breketai (20vnt) 120lt  blink.gif
*

as uz elastikus mokejau po 30 biggrin.gif
Emukas21
QUOTE(*sunshine* @ 2011 06 09, 13:56)
as uz elastikus mokejau po 30 biggrin.gif
*

Eina peklon, tai jauciu jie dar pigiau gauna, nes kai laukiau savo eiles maciau kaip nese dezes, tai viskas buvo is lenkijos smile.gif
smilsee
QUOTE(vertejaxxx @ 2011 06 09, 12:04)
Jau kokios fainos foto temos tituliniam psl biggrin.gif Nu del tu ploksteliu tai man biski baisoka... Kodel jos visos su tais gomuriais kaip pensininku protezu??? Argi nebuna be gomuriu, tik ant dantu ir truputi ant dantenu? Jezau, kaip as ju nenoriu nesiot! Nu aisku, man dar iki ju, tai kaip iki Amerikos pesciom biggrin.gif
Rytoj deda apacioj breketus!  assa.gif
*

Is tikruju labai nedaug uzdengia to gomurio plokstele mirksiukas.gif O jei nenorit ploksteles tai galit paprasyt kad kapas jums padarytu,kaip sunshine arba ajajai smile.gif Man net neuzsimine apie kapas,nors maciau kad ju kainyne jos yra uzrasytos
pantera negra
QUOTE(Balalaika. @ 2011 06 09, 11:59)
Man įdomu kaip su tais elastikais yra, klausiau gydytojos ar nebūna stipresnių nei antilopės, sakė ne. Ir tuo metu, kai ortod. cen. neturėjo elastikų visą savaitę, tai nieko kito neliko, kaip tik ieškoti kur kitur nusipirkti. Ir nusipirkau, bet kito gamintojo. Dramblius. Ir jie akivaizdžiai stipresni, jaučiu tempimą, ir ne tik jaučiu, bet ir matau didžiulį pokytį, per mėnesį krūminis dantis gerokai pasislinko, ir tarpas kur nebuvo danties tapo labai mažiukas. O antilopes nešiojau, 4 mėnesius, bet jokių poslinkių nemačiau. Pirmadienį vizitas, įdomu ką sakys gydytoja, geri pokyčiai ar ne, jei geri, tai ir toliau pirksiu tuos dramblius. Ar kuri nors nešiojat tokios rūšies elastikus kaip antrieji?

*

As anksciau nesiojau dramblius. Dejaus juos vertikaliai nuo virsutiniu iki apatiniu kruminiu dantu (kad atsirastu kontaktas, nes yra tarpelis). Siaip jie vieni is stipriausiu.
Visi mano elastikai yra tokios rusies kaip antrojoj nuotraukoj.
As supratau, kad ju stiprumas yra kazkaip matuojamas pagal gramus, nes man kai dave vezlius, pasake, kad ju stiprumas yra 180g ir stipresniu nereikia. Nelogiskai man cia tie gramai skamba, bet nesigilinau smile.gif
vertejaxxx
QUOTE(Emukas21 @ 2011 06 09, 13:27)
O kokie pas tave breketai? nes ten buvo tuscia palikta? smile.gif
*

Cia manes klausei? smile.gif Pas mane paprasti metaliniai,mini dydzio. Nesuspejau nusiust info kas ten tema kure, kad papildytu smile.gif
Emukas21
QUOTE(vertejaxxx @ 2011 06 09, 16:42)
Cia manes klausei? smile.gif Pas mane paprasti metaliniai,mini dydzio. Nesuspejau nusiust info kas ten tema kure, kad papildytu smile.gif
*

Okas irasiau, ir apacia irasiau, kitoj temoj jau bus smile.gif
vertejaxxx
QUOTE(Emukas21 @ 2011 06 09, 17:54)
Okas irasiau, ir apacia irasiau, kitoj temoj jau bus smile.gif
*

Apacia bus rytoj, jeigu ka smile.gif ir miestas Kaunas, man rodos ten nera irgi.
Emukas21
QUOTE(vertejaxxx @ 2011 06 09, 17:01)
Apacia bus rytoj, jeigu ka smile.gif ir miestas Kaunas, man rodos ten nera irgi.
*

Yra, taip ir irasiau kad rytoj smile.gif
*4ever
Sveikos! kaip jūs laikotės?aš savo dantukuos nematau jokiu didelių pakitimų,kitą sav jau vizitas,įdomu ką darys ax.gif
Papildyta:
Tiesa,breketų sistemos neatpigusios kartais? g.gif
Tinar
QUOTE(Emukas21 @ 2011 06 09, 14:46)
Papildyta:

Radau kazkoki puslapi kur pardavineja tokias prekes, tai 50 pakeliu elastiku kainuoja 90lt  doh.gif tai 1,8lt gaunas kai mes mokam po 10lt  unsure.gif
*

jo motociklai greiciausiai nes toks nupiestas:DD as tokius nesioju:Dbet nera stiprus...
o as nieko nemoku uz elastikus..jau antra pakeli gavau.. ax.gif
asta_pasta_prakasta
QUOTE(Emukas21 @ 2011 06 09, 13:46)
Papildyta:

*

man nemokamai duoda ax.gif
Emukas21
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 06 09, 21:04)
man nemokamai duoda  ax.gif
*

Nu tai pas jus geros daktares, pas musiskes apetitas kyla bevalgant biggrin.gif
vertejaxxx
Man irgi viska uz dyka daro, bet kai ateis gydymo pabaiga, reikes 1500lt sumoket biggrin.gif bet dabar tai malonu eit "uz dyka" biggrin.gif
Tinar
QUOTE(vertejaxxx @ 2011 06 09, 22:16)
Man irgi viska uz dyka daro, bet kai ateis gydymo pabaiga, reikes 1500lt sumoket biggrin.gif bet dabar tai malonu eit "uz dyka" biggrin.gif
*

na taip..pas mane taip pat visas gydymas iskaiciuotas su damon breketais..5000lt..ieina viskas, burnos higiena, breketu klijavimas jiems nukritus..gumytes, visos ploksteles po breketu nuemimo..kas vizita nueinu susimoku kiek turiu ir viskas..:)nebedaug liko ir issimokesiu
Emukas21
QUOTE(Tinar @ 2011 06 09, 21:26)
na taip..pas mane taip pat visas gydymas iskaiciuotas su damon  breketais..5000lt..ieina viskas, burnos higiena, breketu klijavimas jiems nukritus..gumytes, visos ploksteles po breketu nuemimo..kas vizita nueinu susimoku kiek turiu ir viskas..:)nebedaug liko ir issimokesiu
*

Bet kai geras, man su metliniais sake gausis apie 4700lt, ir be jokiu higienu ir tt o cia dar damon smile.gif
the_wanted
QUOTE(Tinar @ 2011 06 09, 21:26)
na taip..pas mane taip pat visas gydymas iskaiciuotas su damon  breketais..5000lt..ieina viskas, burnos higiena, breketu klijavimas jiems nukritus..gumytes, visos ploksteles po breketu nuemimo..kas vizita nueinu susimoku kiek turiu ir viskas..:)nebedaug liko ir issimokesiu
*

Sveika,
O kaip daznai tau su breketais daro higienini? 4u.gif
aistuliaa
QUOTE(Emukas21 @ 2011 06 09, 13:04)
Jei gerai pamenu tai stiprumas zymimas ten kur tas 6(antilopes) o va drambliai jau 6,5 tai jau stipresni, o ten parasyta purple? tai jie spalvoti pas tave? smile.gif
Kur cia juos perki? gal kuri panele lankosi toje klinikoje ir gali tau ju paimti pigiau? 4u.gif
*

Ten ne spalva, pas mane buvo tokie pat su beždžionėm, tai rašydavo green, bet nebuvo jie žali biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*4ever @ 2011 06 09, 17:48)
*

Abejoju g.gif
sau_lu_te
akcija higienai

http://www.grupinis.lt/lt/kaunas/69-Lt-uz-...Prodentas-Kaune
Flegma
QUOTE(*4ever @ 2011 06 09, 17:48)
*

Kas siais laikais ping? unsure.gif
gabrieliuxx
Aciu uz naujus namukus 4u.gif
*4ever
Tiesą sakot,kad tikriausiai neatpigę biggrin.gif
Bet įdomu,pas jus visas elastikai su įvairiais gyvūnais,o pas mane su laivu,lėktuvu smile.gif
*Harpija*
Sveiki! 4u.gif

Norėčiau ir aš prie Jūsų prisidėti.
Nes ir man Birzelio 22d. des breketukus biggrin.gif
Ant virsutinio zandikaulio blush2.gif ax.gif
aistuliaa
QUOTE(*Harpija* @ 2011 06 10, 20:20)
Sveiki! 4u.gif

Nes ir man Birzelio 22d. des breketukus  biggrin.gif
Ant virsutinio zandikaulio  blush2.gif  ax.gif
*

Kokios problemos pas tave ir pas ką bei kokius dėsies? smile.gif
*Harpija*
QUOTE(aistuliaa @ 2011 06 10, 20:25)
Kokios problemos pas tave ir pas ką bei kokius dėsies?  smile.gif
*

Pas mane sąkandis blogas ir šiaip krievi dantys.
Dėsiuos belikatūrinius, bet pirmai tik ant viršutinio žandikaulio. g.gif
Pas Vilmą Pikelienę 4u.gif
Flegma
QUOTE(*4ever @ 2011 06 10, 19:41)
Tiesą sakot,kad tikriausiai neatpigę biggrin.gif
Bet įdomu,pas jus visas elastikai su įvairiais gyvūnais,o pas mane su laivu,lėktuvu smile.gif
*

Cia matyt is ko gaun. Va as daba turiu High jump. Be lateksa.

QUOTE(*Harpija* @ 2011 06 10, 20:20)
Sveiki! 4u.gif

Nes ir man Birzelio 22d. des breketukus  biggrin.gif
Ant virsutinio zandikaulio  blush2.gif  ax.gif
*

Labuks, tai tiek jau belika laukt. 4u.gif

As nektarina per daug isijauciau griauzt, tai vieliki buva biski issitraukus. Sugrazinau ja rupke i vieta.

O cia kumpiukam pakrutyt.. Savaitgalis juk ax.gif
*Harpija*
QUOTE(Flegma @ 2011 06 10, 21:16)
Cia matyt is ko gaun. Va as daba turiu High jump. Be lateksa.
Labuks, tai tiek jau belika laukt.  4u.gif

As nektarina per daug isijauciau griauzt, tai vieliki buva biski issitraukus. Sugrazinau ja rupke i vieta. 

O cia kumpiukam pakrutyt.. Savaitgalis juk  ax.gif
*

As labai labai laukiu.. blush2.gif
Kelis metus jau apie tai masciau wink.gif
Ir va! pagaliau biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.