Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: patarkite
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Nėščiosios sveikata
jurvilte
labas vakaras visoms.Man reiktu jusu patarimo ar tai netikri saremiai ar kas?esu jau 34 savaites nestuke.gif man 3 diena is eiles vis paskausta pilvo apacia kaip per menesines tik truputi stipriau blush2.gif skausmas nebuna pastovus jis i diena uzeina kokius 4 ar 5 kartus paskauda kokias 5min ir praina. doh.gif buvau sindi pas savo daktere pasakiau jai tai jin manes paklause ar apendicitas man operuotas sakau ne blush2.gif tai tada ji man ir sako kai labai skaudes jai kas aik i primamaji pas hirurgus tegul isoperuoja blink.gif o pati manes netikrino nei ant kede nei ka.nejau man is tikro gali buti but apendiksas?as kazksaip netikiu ax.gif
Cansado
QUOTE(jurvilte @ 2011 06 09, 23:04)
labas vakaras visoms.Man reiktu jusu patarimo ar tai netikri saremiai ar kas?esu jau 34 savaites  nestuke.gif man 3 diena is eiles vis paskausta pilvo apacia kaip per menesines tik truputi stipriau blush2.gif skausmas nebuna pastovus jis i diena uzeina kokius 4 ar 5 kartus paskauda kokias 5min ir praina. doh.gif buvau sindi pas savo daktere pasakiau jai tai jin manes paklause ar apendicitas man operuotas sakau ne blush2.gif tai tada ji man ir sako kai labai skaudes jai kas aik i primamaji pas hirurgus tegul isoperuoja blink.gif o pati manes netikrino nei ant kede nei ka.nejau man is tikro gali buti but apendiksas?as kazksaip netikiu ax.gif
*

nemanau, kad tau apendicitas.. schmoll.gif labiau tikėtina, kad su gimda susiję skausmeliai, pasitempia labiau raiščiai ir paskaudena..
undyyyne
QUOTE(jurvilte @ 2011 06 10, 00:04)
labas vakaras visoms.Man reiktu jusu patarimo ar tai netikri saremiai ar kas?esu jau 34 savaites  nestuke.gif man 3 diena is eiles vis paskausta pilvo apacia kaip per menesines tik truputi stipriau blush2.gif skausmas nebuna pastovus jis i diena uzeina kokius 4 ar 5 kartus paskauda kokias 5min ir praina. doh.gif buvau sindi pas savo daktere pasakiau jai tai jin manes paklause ar apendicitas man operuotas sakau ne blush2.gif tai tada ji man ir sako kai labai skaudes jai kas aik i primamaji pas hirurgus tegul isoperuoja blink.gif o pati manes netikrino nei ant kede nei ka.nejau man is tikro gali buti but apendiksas?as kazksaip netikiu ax.gif
*

Atsiprasau uz issireiskima, bet tundra ta tavo gydytoja. Cia tikrai parengiamieji saremiai ne joks ne apendicitas.
Pagrindiniai apendicito pozymiai velyvojo nestumo metu - skausmas po sonkauliais ir baisus pykinimas. Beje aptikti apendicita nestumo metu itin sunku - nes del nestumo daznai organai siek tiek pasislenka, tas pats apendicitas "nuvaziuoja" po sonkauliais ir chirurgai niekaip negali jo apciuopti. Zodziu, nesijaudink, tau tikrai ne apendicitas 4u.gif Jei nori issamiau suzinoti apie apendicita nestumo metu - nusipirk birzelio men. "Mamos zurnala", ten apie tai yra straipsnis.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.