Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Akvariumų gerbėjos renkasi čia
Supermamų klubas > Mūsų namai > Fauna
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Pasišiaušęs
BENDRAUJAME, KLAUSIAME IR ATSAKOME BEI DALINAMĖS SAVO PATIRTIMI
user posted image

user posted image
UŽDUODANT KLAUSIMĄ REKOMENDUOJAMA APRAŠYTI:
Kokio dydžio akvariumas? koks jo amžius (nuo paskutinio „restarto“)?
Jei akvariumas jaunas (iki 3 mėn.) smulkiai aprašykite „paleidimo“ eigą.
Koks filtras, ar visą parą jis veikia?
Kokia akvariume vandens temperatūra?
Koks priežiūros režimas (vandens keitimai, maitinimas)?
Ar yra akvariume gyvų augalų? kiek ir kokių?
Koks akvariume apšvietimas? kiek val. per parą šviečia? ar gaunama saulės šviesa?
Kiek ir kokių akvariume žuvų? kokio dydžio/amžiaus jos yra?
Ar naudojamos „aukštosios technologijos“: co2, trąšos, anglis, durpės, vaistai, kt. chemijos?
Kokie požymiai, kuriais remdamiesi, sprendžiate kas negerai?

PIRMIEJI ŽINGSNIAI:
Pradžių pradžia
Akvarimas: pirmi žingsniai
Akvariumas-pirmi-žingsniai
Dar kartą: Akvariumas_pirmi_žingsniai
Akvariumo parinkimas ir suderinamumas
Formulė pasiskaičiuoti grunto kiekiui:
(akvariumoilgis X akvariumoplotis X gruntostoris_cm)/1000=gruntokiekis_litrais

Naudinga informacija naujokams

DEKORACIJOS: (kaip pasigaminti namų sąlygom)
Fonas iš “makroflekso”
Galinis fonas iš putoplasto
Dangčio ir apšvietimo gamyba

TRĄŠOS
Gaminamos ir parduodamos Lietuvoje
Vandens fizinės ir cheminės savybės: daug atsakymų

TRUMPAI APIE DUMBLIUS:
Dumblių rūšys. Kovos būdai
Dumbliai – akvariumininko priešas
Geriausias puslapis apie dumblius
KAI SERGA ŽUVYS
Ligos, jų atpažinimas ir gydymas (anglų kalba)
Dažniausiai pasitaikančios ligos
Ligos
Akvariumo žuvytės ir jų ligos (rusų kalba)
Ligos ir gydymas

Žuvų suderinamumo lentelė

AKVARIUMISTŲ FORUMAI IR PUSLAPIAI:
Aquarium.lt
Akvariumas.lt (kartais neveikia)
Akvariumas.net
Aquaclub.lt
Akvariumas.com
Akvariumas.lietuvoje.info
Akvariumai.ucoz.com
E-akva.info
Freewebs
Akvariumas.weebly
Zoo.lt
Aquariumclub.net
Aquazoo.lt

SRAIGĖS: user posted image
Akvariuminės sraigės (lietuvių kalba)
Ampuliarijos (anglų kalba)
Įv. sraigės (anglų kalba)
Apie įv. sraiges (rusų kalba)

KREVETĖS:
Caridina.lt
Krevetės ir sraigės (anglų kalba)

user posted image VARLĖS: user posted image
Apie varles (lietuvių kalba)
Akvariuminės varlės (anglų kalba)

GUPIJOS: user posted image
Svetainė apie gupijas (anglų kalba)

PARDUOTUVĖS:
Zooplius
Reriz
Stalma
Scorpena
Auksinė Žuvelė
Kika doh.gif

ŠALDYTO MAISTO RŪŠYS IR APRAŠYMAI:
Šaldyti maistai
Gyvas žuvų maistas

Katalogas produkcijos SERA (rusu k.): įranga, akvariumai, aksesuarai, pašarai, vitaminai, testai ir t.t.

Neblogas puslapis apie žuvis ir augalus, jų grupes

Nuoroda - filmukas kaip isplauti filtra ("bačką")

CO2 įranga už 5Lt smile.gif

CIKLIDINIAI AKVARIUMAI:
Ciklidinės žuvys
Afrikos-ciklidai
Afrikos-ciklidai
American cichlids (rusų kalba)

Susimodeliuok akvariumą pats

Vandens paramerų reikšmė florai ir faunai
user posted image

Atminkit: Žuvys ir kiti gyviai niekada nevalgo sveikų augalų !

ĮVAIRIOS FOTOGALERIJOS.
Pasisemkite idėjų akvariumo apželdinimui ar šiaip akis paganykite:

Įv. akvariumų nuotaukos
Fotogalerija
Oliver Knott
Akvariuminiai miškai
Nature-aquarium-gallery
Mažiausieji
Mūsų albumėlis
pageidautina nuolat pildyti, atnaujinti nuotraukas ir aprašymus. Nežinančioms prisijungimo duomenų, rašyti toms, kurios jau patalpinę savo nuotraukas
senoji tema

Pliurpalų penketukas
Avocetė 73
zirziliux 53
jurginux 43
skaiste7 33
*Gyta* 31
MUDU
Labukas 4u.gif
Avocete aciuks.gif už naujus namučius akvariumų mylėtojams .
QUOTE(<Juru Tigre> @ 2011 06 11, 14:11)
Nu va, savo bliuda isporceliavau. Tikriausiai pasirodys su tuo bliudu kita naujoke jusu gretose smile.gif Vel patarimai is naujo bus biggrin.gif
Gero visiems zuvu auginimo. Sekmes.

*

Va tai tau blink.gif O aš atsimenu kaip tu jį įsigijai,kaip kūrei ir domėjeisi viskuo ax.gif Atsibodo g.gif
<Juru Tigre>
QUOTE(MUDU @ 2011 06 11, 17:24)
Labukas 4u.gif
Avocete  aciuks.gif už naujus namučius akvariumų mylėtojams  .

Va tai tau blink.gif O aš atsimenu kaip tu jį įsigijai,kaip kūrei ir domėjeisi viskuo ax.gif Atsibodo g.gif
*

Kai turesiu savo namus kada nors, manau vel turesiu smile.gif Ir su krevetem biggrin.gif
MUDU
QUOTE(<Juru Tigre> @ 2011 06 11, 19:01)
Kai turesiu savo namus kada nors, manau vel turesiu smile.gif Ir su krevetem biggrin.gif
*

Aišku,gaila,kad tokios aplinkybės tampa trukdžiu puoselėjant grožį nuo- iki ,bet džiugu,kad yra viltis "kada nors" bigsmile.gif Lauksime sugrįžtant 4u.gif
<Juru Tigre>
QUOTE(MUDU @ 2011 06 11, 19:14)
Aišku,gaila,kad tokios aplinkybės tampa trukdžiu puoselėjant grožį nuo- iki ,bet džiugu,kad yra viltis "kada nors"  bigsmile.gif Lauksime sugrįžtant  4u.gif
*

Manau, kad grisiu kadanors biggrin.gif
Mimi08
Nu nors imk ir verk doh.gif Sedejau prilipus nuo penktadienio prie akvariumo, laukiau kol prasides gupiju gimdymas lotuliukas.gif Viena(kuri pagal apskaiciavima turejo gimdyti pirma) jau kelias dienas tupi veisykleje, bet nieko nevyksta. Antra buvo isigyta savaite veliau nei pirma ir apnestejo savaite veliau, siandien keturioms valandoms isvaziavau i miesta, grizau is kart puoliau prie akvariumo ir matau, kad ta kuri turejo gimdyti veliau jau be pilvo, ir zuviuku aisku niekur nera(akvariume dar yra gupiju(7), 2 skaliariai ir 2 apistogramos+2 ancitrusai...taigi visi draugiskai papietavo doh.gif Zakon Podlasti nu abidna taip, kad Mb aprekiau, kad nesuziurejo ax.gif Niekur specialiai nejau, sedejau namie visa savaitgali, o cia kazkokios 4 valandos nebuvau ir Op verysad.gif
Ingaida
QUOTE(Mimi08 @ 2011 06 12, 20:09)
Nu nors imk ir verk doh.gif Sedejau prilipus nuo penktadienio prie akvariumo, laukiau kol prasides gupiju gimdymas lotuliukas.gif Viena(kuri pagal apskaiciavima turejo gimdyti pirma) jau kelias dienas tupi veisykleje, bet nieko nevyksta. Antra buvo isigyta savaite veliau nei pirma ir apnestejo savaite veliau, siandien keturioms valandoms isvaziavau i miesta, grizau is kart puoliau prie akvariumo ir matau, kad ta kuri  turejo gimdyti veliau jau be pilvo, ir zuviuku aisku niekur nera(akvariume dar yra gupiju(7), 2 skaliariai ir 2 apistogramos+2 ancitrusai...taigi visi draugiskai papietavo doh.gif Zakon Podlasti nu abidna taip, kad Mb aprekiau, kad nesuziurejo ax.gif Niekur specialiai nejau, sedejau namie visa savaitgali, o cia kazkokios 4 valandos nebuvau ir Op verysad.gif
*

O kodel i nersykla gupkes neidejai? Yra tam nersyklos...O pas tave tokios zuvys visai netinkancios prie gupiju, tai turejo padekot tau uz skanius pietus lotuliukas.gif
Kykas
Ė bet tai kai laba dieną biggrin.gif
Milijoną metų nebuvau blush2.gif

Tai va tep dabar...
Draugė inspyrė, te kur minksčiau ir užtatai per savaitgalį užkūrėm bliūdus.
Mane kadangi visi skriaudžia, tai man teko tas rimts 25l. lotuliukas.gif
Draugė aišku nurovė 45l...

Kadangi visas reikalas vyko chaotiškai, tai dabar bliūdas tiesiog "stebuklingoji salotų pelkė". Augalai buvo atrenkami tokiu vat principu: nuvažiavau iki Klimaičio ir pasakiau, kad yra va tokie bliūdai- dok augalų... lotuliukas.gif Prikrovė maišą visokio gėrio i psio. Pusės pavadinimų jau nebepamenu... doh.gif

Grįžau, atsikimšau alaus, išsiploviau gruntą, suverčiau aną in bliūdą i visą tą maišą salotų susodinau...

Žuvys buvo atrenkamas, va tep: nuvažiavau iki viliampolės turgo, pamačiau rasboras i sakau: "man dok šitas" Manęs klausia: "kiek"? Sakau- VISAS smile.gif
Atrodė bus kap tik, ale gal biski per daug... gavos 18 vnt. rasbora heteromorpha...
Būt buvę gerai ir čiut mažiau (nu tep maždaug dvigubai)... rolleyes.gif
Ale negi daba išmest...
Dar tris vnt Corydoras paleatus prigriebiau, ale anie "pindikliūškės" tai nesiskaito

To do list:
apsitvarkyt laidus, ba te bardaks normalus
pakūrt brogos aparatą
prifaršyruot trąšų
apsirūpint krevetkom i neritina nataliensis sraigikėm
laukt dumblių ir su anais gaut rodą

Kada nors išlaužt kokį tais dizainą, ba daba, tai viedras salotų su šprotais gavos...

Nu kap i fšistko... Bus apdeitų Mergainos lotuliukas.gif

Liuksinės jumi dienos thumbup.gif
jurginux
QUOTE(Kykas @ 2011 06 13, 09:47)

*

lotuliukas.gif
lauksim vaizdines medziagos biggrin.gif
zirziliux
QUOTE(Kykas @ 2011 06 13, 08:47)
Kada nors išlaužt kokį tais dizainą, ba daba, tai viedras salotų su šprotais gavos...
*

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
<Juru Tigre>
QUOTE(Kykas @ 2011 06 13, 08:47)
Ė bet tai kai laba dieną  biggrin.gif

ne nu vien del tokiu postu, negalima sitos temos palikti lotuliukas.gif
Kykas
A nugi va ir viedro pfotokė tongue.gif
*Gyta*
QUOTE(Kykas @ 2011 06 13, 12:18)
A nugi va ir viedro pfotokė  tongue.gif
*

OOo, pagaliau sumažėjo, nes ekranas buvo išsitampęs normaliai lotuliukas.gif
Manau, puikus bus tas viedras. palauksim, kol augalai išsities.
Mimi08
QUOTE(Ingaida @ 2011 06 12, 22:07)
O kodel i nersykla gupkes neidejai? Yra tam nersyklos...O pas tave tokios zuvys visai netinkancios prie gupiju, tai turejo padekot tau uz skanius pietus  lotuliukas.gif
*

idejau, bet kuri pirma turejo gimdyt, tupi ji man jau 4 dienas narsykloj, tenperatura padidinau, siandien vandens 30% pakeiciau, gal..... O del zuvu nesuderinamumo tai kodel netinka? Jai skaliarijas suauguses buciau suleidus tai tada jo, o jos dar visai mazutes(pora menesiu joms), sitam forume ir perskaiciau, kad jai nuo mazens augint tai viskas bus gerai. O del gupkiu mailiaus, tai as cia ne del saves ji bandau issaugot. 2 drauges laukia eilej mailiuko(pati ikalbejau, kad nepirktu gupiju suaugusiu o issiaugintu is maniskiu doh.gif )..
Pasišiaušęs
QUOTE(Kykas @ 2011 06 13, 12:18)
A nugi va ir viedro pfotokė  tongue.gif
*

o žuvikės thumbup.gif pasimokykit chebryte mirksiukas.gif kaip jos būriu gražiau atrodo nei mišrainė rolleyes.gif
caramell
Koks gruntas geresnis akvariumui su gyvais augalais granitas ar dolomitas? 4u.gif
Kykas
Granitas.
Dolomitas lyg ir kietina vandenį, o tai kažkaip tais nelabai pageidautina.
Jami kokios rūgšties (kad ir acto) užpili, jei putoja- netinka.
Digse
Mano pirmasis 45 l akvariumas su kardonešiais, gupijomis ir molinezijomis (šitos man labai gražios, bet baikščios ir nenorinčios gražiai nusifotografuoti) 4u.gif
user posted image
user posted image
(spausti nuotraukas didesniam vaizdui)
Kykas
Ajajai, nu jau grožis jau gražumas thumbup.gif

Pagalys tai jazutėliau kokis mirksiukas.gif

O atbulinį vožtuvą co2 a nupikai ? biggrin.gif
Digse
Neturėjo blush2.gif
Kykas
Amžinai jie neturi... mad.gif
Jonavietis
labukas 4u.gif
mano geltonosios bjaurybės baigia suėsti žoles biggrin.gif .Šiandien dar nupirkau.Kietalapių neėda o va mikštalapes baigia nušiečkavoti.Užpykau ir įtaisiau dar du skaliarus biggrin.gif ir dvi dirbtines žoles.
trauktine
Labas, idedu savo skelbima
wink.gif
http://www.akvariumas.net/phpBB2/viewtopic...f=35&t=8205
ShihTzu
man reikia augaliuku;] gal kas turi atliekamu keisti i sokolada;] ar plauku kauke blush2.gif
Lindra
QUOTE(Mimi08 @ 2011 06 13, 12:53)
O del gupkiu mailiaus, tai as cia ne del saves ji bandau issaugot. 2 drauges laukia eilej mailiuko(pati ikalbejau, kad nepirktu gupiju suaugusiu o issiaugintu is maniskiu doh.gif )..
*

kokis miestas? galiu sušelpt gupijų biggrin.gif

QUOTE(ShihTzu @ 2011 06 14, 22:17)
man reikia augaliuku;] gal kas turi atliekamu keisti i sokolada;] ar plauku kauke  blush2.gif
*

ir vėlgi - kokis miestas? biggrin.gif
Pasišiaušęs
QUOTE(Lindra @ 2011 06 15, 13:21)
kokis miestas? galiu sušelpt gupijų biggrin.gif
ir vėlgi - kokis miestas?  biggrin.gif
*

bi tik rašyt...
Lindra
QUOTE(Avocetė @ 2011 06 15, 13:41)
bi tik rašyt...
*

ką tai reiškia?
Edule
Sveiki, sakykit ko augalai pradėjo ne į gruntą o aukštyn šaknis leisti? g.gif Pogruntis yra, akvai 5 mėn, trašų kaip ir turėtų užtekti ax.gif
Pasišiaušęs
QUOTE(Lindra @ 2011 06 15, 13:48)
ką tai reiškia?
*

nu aš apie tavo pacituotus rašytojus biggrin.gif svarbu rašyt nei miesto nei ..
Lindra
QUOTE(Avocetė @ 2011 06 15, 13:57)
nu aš apie tavo pacituotus rašytojus biggrin.gif svarbu rašyt nei miesto nei ..
*

aaa doh.gif galvojau, kad apie mane unsure.gif blush2.gif biggrin.gif
zirziliux
Ar galit man paaiskint, kaip zinot, kad pecilijos sumaste nersti? Bandziau nufotkint, bet sunkiai gavos. Baisiai jos makaluojas.
Tai kas gavos, bandau sukelti. Gal patarsit ka nors. Ar nersia? Jei nersia, ka toliau daryt?
Beje, patinelis nuolat vaikos patele.

Ir dar, niekur neradau ar vysniniai barbusai gyvavedes ar ne?

user posted image

user posted image
allyva
Atsiprasau, jei kartojuos, kam nepatinka prasom posta praleisti 4u.gif .
Gal kam buvo tokia situacija su burbuliatoriumi? Atlimpa nuo stiklo tos laikancios apvalios gumines detales. Ir burbuliatorius vargsas kreivai kaba tik ant laido.... Gal kas zino kaip jas 'atnaujinti'? Bijau su kokiu feiriu jas trinti, tai tik praplaunu po tekanciu vandeniu kai filtra plaunu, bet laikosi po to prilipes tik kokias 2 min. ir vel atsoka. Prispaudziu prie stiklo tikrai smarkiai smile.gif Kol naujas buvo, tokiu problemu nebuvo.

P.s. Jei reikalinga info apie akva: 30l, paleistas jau pora metu, gyvuliu - 6, visi nuo paleidimo ir gyvena, viena vysnia keturiuose stiebuose, du akmenys, 26 temp., apsvietimas vakarais 6-8 val, dumbliu nera.

Gal kas patartu? Buciau dekinga blush2.gif
tiutiute
QUOTE(allyva @ 2011 06 15, 19:04)

as tai su kempines ta svitrine dalimi pabruzinu, arba su magnetuku kur stiklui yra. ir tada puikiai vel klijuojas ax.gif

sumasciau pazaisti ir pasidaryti namudini co2. nu sujungiau viska, laukiu diena, dvi, savaite. nu kazko neburbuliuoja g.gif pyktis ima tik. pilu cukru, galvoju gal maza. didinu ir mieliu doze, nieko. paskui pasiziuriu ogi slangutes ne taip sujungiau doh.gif tai vot is naujo pasidariau ir is naujo pajungiau. laukiu. gal gi kas gausis biggrin.gif
jurginux
QUOTE(tiutiute @ 2011 06 15, 20:35)
sumasciau pazaisti ir pasidaryti namudini co2. nu sujungiau viska, laukiu diena, dvi, savaite. nu kazko neburbuliuoja  g.gif  pyktis ima tik. pilu cukru, galvoju gal maza. didinu ir mieliu doze, nieko. paskui pasiziuriu ogi slangutes ne taip sujungiau  doh.gif  tai vot is naujo pasidariau ir is naujo pajungiau. laukiu. gal gi kas gausis  biggrin.gif
*

kaip dariai co2 sistema,kur pirmam puslapi duota?
tiutiute
QUOTE(jurginux @ 2011 06 15, 20:01)
kaip dariai co2 sistema,kur pirmam puslapi duota?
*

ne. bet reiks gal ir pagal sita pabandyt jei nesigaus. bet dariau pagal sia co2
jurginux
klausykit o kaip pvz pasidarai ta savadarbe co2 ir te ja pastoviai reikia leisti? g.gif ar kazkiek tai ileidi o poto atjungi ja
tiutiute
QUOTE(jurginux @ 2011 06 15, 20:05)
klausykit o kaip pvz pasidarai ta savadarbe co2 ir te ja pastoviai reikia leisti? g.gif ar kazkiek tai ileidi o poto atjungi ja
*

manau nuolatos g.gif tik kadangi man dar niekas nesigavo tai nzn lotuliukas.gif
jurginux
QUOTE(tiutiute @ 2011 06 15, 21:05)
ne. bet reiks gal ir pagal sita pabandyt jei nesigaus. bet dariau pagal sia co2
*

o kiek pyliai vandens i ta vadinama praplaunamaji buteli?ir kaip tu dabar laikysi leisi te burbuliuoti visa diena?kas kiek laiko reikia keisti misini?(mieles,cukrus,vanduo)
Papildyta:
QUOTE(tiutiute @ 2011 06 15, 21:08)
manau nuolatos  g.gif  tik kadangi man dar niekas nesigavo tai nzn  lotuliukas.gif
*

o tai kada paleidai?
tiutiute
QUOTE(jurginux @ 2011 06 15, 20:11)
o kiek pyliai vandens i ta vadinama praplaunamaji buteli?ir kaip tu dabar laikysi leisi te burbuliuoti visa diena?kas kiek laiko reikia keisti misini?(mieles,cukrus,vanduo)
Papildyta:

o tai kada paleidai?
*

pyliau apie litra. gal maziau kiek. paliksiu visa dien kad burbuliuotu. kai nustos burbuliuot, vadinas baigesi ir tada keisiu.
na paleidau pries kokia valandele, ir va nuejau pasiziureti tai burbuliuoja bigsmile.gif
jurginux
QUOTE(tiutiute @ 2011 06 15, 21:16)
pyliau apie litra. gal maziau kiek. paliksiu visa dien kad burbuliuotu. kai nustos burbuliuot, vadinas baigesi ir tada keisiu.
na paleidau pries kokia valandele, ir va nuejau pasiziureti tai burbuliuoja  bigsmile.gif
*

keliu ltr tavo akva?o kokias slangutes naudojai? g.gif
reiks ir man pabandyti,tik kad mano spintele be dureliu,teks konstravot dureles kad mazieji neprieitu prie mano uztaisu biggrin.gif
tiutiute
QUOTE(jurginux @ 2011 06 15, 20:28)
keliu ltr tavo akva?o kokias slangutes naudojai? g.gif
reiks ir man pabandyti,tik kad mano spintele be dureliu,teks konstravot dureles kad mazieji neprieitu prie mano uztaisu biggrin.gif
*

50litru. gavau nuo medicinines deguonies kaukes. sutvirtinau, karstais klijais uzlipdziau kad oras nepraeitu ir viskas. uzkisau uz akvos, nes jis pas mus stovi ne prie pat sienos.
Papildyta:
o kazi toki galima butu pritaikyt ir akvai? http://www.augink.com/?kanapes=burbuliavimo-sistema g.gif
jurginux
QUOTE(tiutiute @ 2011 06 15, 21:37)
50litru. gavau nuo medicinines deguonies kaukes. sutvirtinau, karstais klijais uzlipdziau kad oras nepraeitu ir viskas. uzkisau uz akvos, nes jis pas mus stovi ne prie pat sienos.
Papildyta:
o kazi toki galima butu pritaikyt ir akvai? http://www.augink.com/?kanapes=burbuliavimo-sistema g.gif
*

o tai i keliu litru bambali dariai ta visa rauga?nebijai kad biski gali buti per daug to co2? smile.gif nerasi ryte zuvu pilvais i virsu? g.gif
tiutiute
QUOTE(jurginux @ 2011 06 15, 20:55)
o tai i keliu litru bambali dariai ta visa rauga?nebijai kad biski gali buti per daug to co2? smile.gif nerasi ryte zuvu pilvais i virsu? g.gif
*

2litru bambalys, ir gal puslitris raugo. bijau, bet noriu pabandyt ax.gif matysiu koks ryte bus rezultatas. jei akva virs kapinemis tai tada zinosiu kad buvo per daug lotuliukas.gif
jurginux
QUOTE(tiutiute @ 2011 06 15, 22:00)
2litru bambalys, ir gal puslitris raugo. bijau, bet noriu pabandyt  ax.gif  matysiu koks ryte bus rezultatas. jei akva virs kapinemis tai tada zinosiu kad buvo per daug  lotuliukas.gif
*

tai gal geriau atjung ir pajung rytoj,tai diena galesi stebeti kaip elgiasi zuvys,jei prades stacios plaukioti galesi greit atjungti ir nereiks visos faunos naujos pirkt g.gif
tiutiute
QUOTE(jurginux @ 2011 06 15, 21:12)
tai gal geriau atjung ir pajung rytoj,tai diena galesi stebeti kaip elgiasi zuvys,jei prades stacios plaukioti galesi greit atjungti ir nereiks visos faunos naujos pirkt g.gif
*

g.gif matyt teks taip ir padaryt. einu db stebet kaip jos reaguoja. nors kol kas tai normaliai plaukiojo.
biesas66
[I]Cia gera silke..
zirziliux
QUOTE(biesas66 @ 2011 06 15, 21:21)

blink.gif
Papildyta:
Ar mano auksciau pateiktas pasiteiravimas del molinezijos niekam neidomus ar nieks nezino g.gif Gal klausimas per kvailas laugh.gif
ShihTzu
QUOTE(ShihTzu @ 2011 06 14, 21:17)
man reikia augaliuku;] gal kas turi atliekamu keisti i sokolada;] ar plauku kauke  blush2.gif
*

kaunas;]
saulute32
QUOTE(zirziliux @ 2011 06 15, 22:33)
Ar mano auksciau pateiktas pasiteiravimas del molinezijos niekam neidomus ar nieks nezino g.gif Gal klausimas per kvailas laugh.gif
*

pecilija ten 4u.gif gal ir perkvailas klausimas, nes neaisku kada moteris prades gimdyt, o cia zuvis biggrin.gif bet siaip tai ji arba nescia arba persivalgius biggrin.gif
jurginux
QUOTE(zirziliux @ 2011 06 15, 14:29)
Ar galit man paaiskint, kaip zinot, kad pecilijos sumaste nersti? Bandziau nufotkint, bet sunkiai gavos. Baisiai jos makaluojas.
Tai kas gavos, bandau sukelti. Gal patarsit ka nors. Ar nersia? Jei nersia, ka toliau daryt?
Beje, patinelis nuolat vaikos patele.

Ir dar, niekur neradau ar vysniniai barbusai gyvavedes ar ne?
*

Turiu pecilija,bet kadangi nedaboju as ju ir neziuriu turi ar ne nersti,tai nezinau.
O barbusai man rodos visi negyvavedes zuvis smile.gif

QUOTE(biesas66 @ 2011 06 15, 22:21)

gerulis
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.