Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mokomes vairuoti kartu
Supermamų klubas > Mūsų namai > Keturi ratai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
~♥TikTaiTaip♥~

REGITRA
Patikrinimo klausimai prieš praktinį egzaminą Regitroj

Praktikos egzamino vertinimo aprašas

Praktikos egzamino vertinimo aprašo 1 priedas

Praktikos egzamino vertinimo apršao 2 priedas

PARKAVIMAS

STATMENAS:
user posted image

1) važiuoji, kol pirma gairelė sutampa su dešiniu veidrodėliu
2) susuki vairą į kairę iki galo
3) važiuoji, kol pirma gairelė tik pasislepia už mažo langelio
4) susuki vairą į dešinę iki galo
5) jungi atbulinę pavarą ir važiuoji atgal žiūrėdama į veidrodėlį (patogiau į kairį, bet iš pradžių kol įsukinėji, tai ir į dešinį pasižiūrėk, ar nekliudai gairelių) važiuoji atgal, kol mašina atsistoja lygegriečiai linijoms
6) ištiesini ratus (kad ištiesintum, reikia vairą atsukt atgal 1,5 karto)
7) važiuoji atgal iki galinės linijos

ĮSTRIŽAS:
user posted image

1) važiuoji, kol antra gairelė atsiduria mažo langelio vidury
2) susuki vairą į dešinę iki galo
3) įjungi atbulinę pavarą ir važiuoji atgal, kol mašina atsistoja lygiagrečiai linijoms
4) ištiesini ratus ir važiuoji atgal iki galinės linijos, žiūrėdama į dešinį veidrodėlį

LYGIAGRETUS:
user posted image

1) važiuoji, kol pirma gairelė atsiduria mažo langelio vidury
3) įjungi atbulinę pavarą ir važiuoji, kol per kairį veidrodėlį pamatai linijų susikirtimo kampą
4) važiuoji atgal, kol dešinys veidrodėlis sutampa su pirma gairele
5) suski vairą į kairę iki galo ir važiuoji, kol per dešinį veidrodėlį pamatai, kad mašina atsistojo lygiagrečiai linijai (šaligatviui)

T FORMA:
user posted image

1) važiuoji truputį dešiniau, kol per dešinį veidrodėlį pamatai linijos užapvalinimą
3) įjungi atbulinę ir važiuoji atgal, iš pradžių žiūrėdama į dešinį, po to į kairį veidrodėlius, kol mašina atsistoja lygiagrečiai linijoms
4) įsidėmi dešinio veidrodėlio padėtį su linija
Šito žingsniuko reikia tam, kad žinotumum, kada susukinėt vairą išvažiuojant iš T formos. Tik dar priklauso, į kurią pusę liepia išvažiuot. Kaune liepia į dešinę. Gal visu taip, nežinau, bet paveiksliuke parodyta į kairę. Jeigu į kairę, tai tada reikia įsidėmėt iš kitos pusės.
5) ištiesini ratus ir važiuoji atgal iki galinės linijos
Visoms sėkmės! smile.gif
Įsimylėjus
Sveikos,

Sveikinimai išlaikiusioms 4u.gif

O aš šiandien mašiniuką iš uošvių į savo kiemą parsivariau ax.gif Pradžioj sunku buvo,vienoj sankryžoj tik iš 3 karto pajudėjau,jau galvojau skambinsiu vyrui ir sakysiu pasiimk tu tą mašiną blush2.gif Bet paskui susidraugavom ir parvažiavom be jokių kuriozų biggrin.gif
BonPari*
O aš kad ir turiu jau teises, bet važiuoti mirtinai bijau. doh.gif Vakar užmiestyje MB vos ne per jėgą pasodino, tai varge varge. doh.gif Tiesiam kely važiavau, o tirtėjau kaip lapas. blush2.gif Atrodo nieko nemoku, nesuprantu. Tai kaip aš tą egzaminą išlaikiau??? doh.gif
shineida
Sveikos būsimos ir jau esančios vairuotojos 4u.gif jungiuosi ir aš į jūsų būrelį ax.gif teorijos dar neišlaikiau, bet vaikštau į kursus ir aktyviai sprendžiu ketbilietus, bet su instruktorium jau važinėjau tris pamokas (po 1,5 val.) na ir kaip pastebėjau niekaip neįkertu aš tų posukių ir sąnkryžų blush2.gif atrodo vienu metu nieko nesigauna padaryti, nespėju, vis nežinau prieš sąnkryža pirmą ar antrą bėgį jungti ir kada pirma stabdį, o kada sankabą prieš posukį jungti..žodžiu maišausi ir panikuoju prieš pasukant kaip reikalas.. verysad.gif o kaip jums su šituo reikalu sekasi? kada jau įpratot gražiai pravažiuoti posukius keičiant tuos bėgius ir spaudant sankabą? galvoju, kad čia tik man niekaip nedaeina, nors kai nevairuoju teoriškai atrodo ir žinau kaip ką reikėtu padaryti, bet už vairo.. doh.gif
Scelerum.
QUOTE(shineida @ 2011 06 11, 21:55)
Sveikos būsimos ir jau esančios vairuotojos 4u.gif jungiuosi ir aš į jūsų būrelį ax.gif  teorijos dar neišlaikiau, bet vaikštau į kursus ir aktyviai sprendžiu ketbilietus, bet su instruktorium jau važinėjau tris pamokas (po 1,5 val.) na ir kaip pastebėjau niekaip neįkertu aš tų posukių ir sąnkryžų blush2.gif atrodo vienu metu nieko nesigauna padaryti, nespėju, vis nežinau prieš sąnkryža pirmą ar antrą bėgį jungti ir kada pirma stabdį, o kada sankabą prieš posukį jungti..žodžiu maišausi ir panikuoju prieš pasukant kaip reikalas.. verysad.gif o kaip jums su šituo reikalu sekasi? kada jau įpratot gražiai pravažiuoti posukius keičiant tuos  bėgius ir spaudant sankabą? galvoju, kad čia tik man niekaip nedaeina, nors kai nevairuoju teoriškai atrodo ir žinau kaip ką reikėtu padaryti, bet už vairo..  doh.gif
*

eik tu, nepergyvenk, dar tik pradžia, paskutinėse pamokose vairuosi atsipalaidavus ir viskas vyks automatiškai, nė pati nepajausi biggrin.gif bent jau man taip buvo, kai paiginėjau pamokas, vėliau sėdau pasivažinėti su tėčiu, tai o dievaži, atrodė, kad nieko vėl nebemoku, bet po truputį, truputį ir įsivažiavau. Tik aikštelėj dar problemų man dar tebėra biggrin.gif
kas neaišku klausk instruktoriaus, tam jis ir yra. Nebijok, kad ir kvailų klausimų paklausti smile.gif
pirmą bėgį junk tada, kai reikia pradėti važiuoti, antrą gali jungti kai mašina dar rieda. O šiaip po pirmos jungi antrą, trečią ir t.t. Prieš posūkį neskubėk, palauks, kas gale važiuoja biggrin.gif mato, gi kad mokinys
shineida
QUOTE(Scelerum. @ 2011 06 11, 23:17)
eik tu, nepergyvenk, dar tik pradžia, paskutinėse pamokose vairuosi atsipalaidavus ir viskas vyks automatiškai, nė pati nepajausi  biggrin.gif  bent jau man taip buvo, kai paiginėjau pamokas, vėliau sėdau pasivažinėti su tėčiu, tai o dievaži, atrodė, kad nieko vėl nebemoku, bet po truputį, truputį ir įsivažiavau. Tik aikštelėj dar problemų man dar tebėra  biggrin.gif
kas neaišku klausk instruktoriaus, tam jis ir yra. Nebijok, kad ir kvailų klausimų paklausti  smile.gif
pirmą bėgį junk tada, kai reikia pradėti važiuoti, antrą gali jungti kai mašina dar rieda. O šiaip po pirmos jungi antrą, trečią ir t.t. Prieš posūkį neskubėk, palauks, kas gale važiuoja  biggrin.gif  mato, gi kad mokinys
*

Paaiškina instruktorius kaip reikia, bet va vis nesigauna, gal dėl įtampos.. nes artėju prie sąnkryžos ar posukio ir panikuoti padedu, pasimeta visa seka ką daryti reikia smile.gif na, bet kadangi jau pradėjau šitą vargo vakarienę tai nenuleisiu rankų, gal pati per daug iš savęs tikėjausi, kad greit įkirsiu sistemą, blush2.gif na, o aikštelėj man visai gerai sekasi, įvažiuoju visur, tik instruktorius vis bara, kad lėčiau ten įvažiuočiau atbuliniu, kažkaip neišeina man ten lėtai, noris taip šmurkšt ir įvažiuoti, bet nieko, persiauklėsiu biggrin.gif o kada tau praktikos egzaminas? smile.gif
Meškuolė
Sveikos 4u.gif

Ačiū už sveikinimus. Aš kadangi jau nebeėjau į teorijos kursus, tai paaukojau kelis litus ir nusipirkau ketbilietai.lt kreditų. Iš pradžių buvau perskaičiusi knygeles abi. O tada ėjau ten per temas ir mokiausi bilietus. Vieną dieną pasimokydavau dviejų temų bilietus, o kitą dieną iš tų temų testus spręsdavau ir mokydavausi naujas temas. Kai mokiausi bilietus, atidžiai skaitydavau ir paaiškinimus. Gavosi, kad antrą kartą knygutę perskaičiau. Tai paskui jau kai spręsdavau bendrą, 0-2 klaidas padarydavau. Sprendžiau, kol ta mėlyna dalis apskritime pasidarė mažesnė nei ketvirtadalis. Tikrai negaila man pinigų tam reikalui. Labai gerai išmokau. Man tos sankryžos tai kaip ir aiškios, bet visus punktus iškalti reikia laiko: greičiai, kur sustoti, apsisukti, lenkti galima, kokie ženklai kam netaikomi. Tai šituos gana gerai iškaliau.
Regitroj klausimai man žymiai lengvesni pasirodė. Kelis atspėjau. Pavyzdžiui, kurioje velkamoje transporto priemonėje galima vežti keleivius? Nu aš galvojau, kad jokioje negalima. Bet nebuvo tokio varianto. Tai čia tikrai palengvinimas.

Dėl tų sankabų junginėjimo, tai nesijaudink, su laiku išmoksi. Aš po 10 pamokų nemokėjau dar sklandžiai. Gal kad instruktorius bjaurus buvo ir negalėdavau net normaliai paklausti. Šiaip sankryžoje ant 2 reiktų važiuoti. Bet jei statesnis kampas ar apsisukt reikia, tai reiktų 1 įsijungt. Kuo žemesnė pavara, tuo lėčiau važiuoja. Šiaip man irgi sunku perjunginėt. Kažkaip vis per vėlai pradedu.
adžani
QUOTE(Įsimylėjus @ 2011 06 11, 22:05)
Sveikos,
Sveikinimai išlaikiusioms 4u.gif
O aš šiandien mašiniuką iš uošvių į savo kiemą parsivariau ax.gif Pradžioj sunku buvo,vienoj sankryžoj tik iš 3 karto pajudėjau,jau galvojau skambinsiu vyrui ir sakysiu pasiimk tu tą mašiną blush2.gif Bet paskui susidraugavom ir parvažiavom be jokių kuriozų biggrin.gif
*

Pavydžiu au baltai mašiniuko

QUOTE(shineida @ 2011 06 11, 22:55)
Sveikos būsimos ir jau esančios vairuotojos 4u.gif jungiuosi ir aš į jūsų būrelį ax.gif  te
*

Sveika,normaliai važinėjau tik 15-ą pravažiavimą. biggrin.gif
ellaja
Sveikos, mergaitės 4u.gif

Meskuole, Tu šaunuolė, šimtuku pavarei wub.gif sveikinu 4u.gif
taip pat sveikinu visas islaikiusias, o naujai prisijungusioms po 4u.gif sekmes Jums mirksiukas.gif
na, ką, galiu pasigirti ir aš - vakar iš 4 karto, bet įveikiau Regitrą ir VP jau beveik mano wub.gif pati dar tuo netikiu, kad nebereikės jau keliaut drebančiai į Regitrą wub.gif
adžani
QUOTE(ellaja @ 2011 06 12, 10:32)

Meskuole, Tu šaunuolė, šimtuku pavarei wub.gif sveikinu 4u.gif
taip pat sveikinu visas islaikiusias, o naujai prisijungusioms po  4u.gif sekmes Jums mirksiukas.gif
na, ką, galiu pasigirti ir aš - vakar iš 4 karto, bet įveikiau Regitrą ir VP jau beveik mano wub.gif pati dar tuo netikiu, kad nebereikės jau keliaut drebančiai į Regitrą wub.gif
*

Šaunuolė,sveikinu thumbup.gif Kažin ar ateis į mano kiemą tokia šventė? blush2.gif
elfyte
Sveikos,
ellaja - sveikinimai didziausi iveikus regitra 4u.gif , šaunuolė thumbup.gif
Del posukiu ir pasimetimo, nežinojimo ka daryt prie sankryžos - man labai pažistamas dalykas. Dristu galvot, kad instruktoriai normaliai nepaaiškina veiksmų sekos. Aš pirmiausia matydama posuki prisistabdau ( spaudziu stabdi), jungiu posuki, persirykiuoju ir jei mažesnis kampas - suku 3, jei 90 laipsniu- tik 2 begiu. Bėgi perjungiu anksciau, ne visai pries posuki. Apskritai as letokai viska darau, bet manau svarbu švariai išimt posuki, o jei nesimato gerai kelio, geriau visai sustot, apsidairyt ir pradet iš 1 begio manevra. Tik posukyje vis dar numetu sankaba, nes gavoju apie vaira. O sankaba reiketu letai atleidinet. Manau, kad čia dar daug visokiu plonybiu, kurias perprasim su laiku. Juk dabar mokomes 4u.gif
elfyte
QUOTE(elfyte @ 2011 06 12, 10:55)
Sveikos,
ellaja - sveikinimai didziausi iveikus regitra  4u.gif , šaunuolė  thumbup.gif
Del posukiu ir pasimetimo, nežinojimo ka daryt prie sankryžos - man labai pažistamas dalykas. Dristu galvot, kad instruktoriai normaliai nepaaiškina veiksmų sekos. Aš pirmiausia matydama posuki prisistabdau ( spaudziu stabdi), jungiu posuki, persirykiuoju ( iš anksto) ir jei nedidelis posukis - suku 3, jei 90 laipsniu- tik 2 begiu. Bėgi perjungiu anksciau, ne visai pries posuki. Apskritai as letokai viska darau, bet manau svarbu švariai išimt posuki, o jei nesimato gerai kelio, geriau visai sustot, apsidairyt ir pradet iš 1 begio manevra. Tik posukyje vis dar numetu sankaba, nes gavoju apie vaira. O sankaba reiketu letai atleidinet. Manau, kad čia dar daug visokiu plonybiu, kurias perprasim su laiku. Juk dabar mokomes  4u.gif
*

Įsimylėjus
*

Sveikinu 4u.gif
Meškuolė
QUOTE(ellaja @ 2011 06 12, 09:32)

Oi, kaip faina 4u.gif Koks palengvėjimas turėtų būti.
Tikriausiai ir aš ilgai nepatikėsiu, kai jau išsilaikysiu lotuliukas.gif

QUOTE(elfyte @ 2011 06 12, 09:55)
Dristu galvot, kad instruktoriai normaliai nepaaiškina veiksmų sekos. Aš pirmiausia matydama posuki prisistabdau ( spaudziu stabdi), jungiu posuki, persirykiuoju ir jei mažesnis kampas - suku 3, jei 90 laipsniu- tik 2 begiu. Bėgi perjungiu anksciau, ne visai pries posuki.
*

Man tikrai pirmasis instruktorius iki galo neišaiškino. O gal ir aiškino, bet kai pirmą pamoką apie tas mašinas nieko nesupranti, tai nelabai ir atsimeni. O paskui tik pykdavo, kad nemoku.
Kai dabar man, jau su patirtim, vėl viską išaiškino nuo nulio, daug aiškiau pasidarė. Mano bėda, kad per vėlai pradedu stabdyti ir užmirštu apie tą pavarą, nes jau būna laikas sukti. Reiks kitą kartą susikaupti ir anksčiau pradėti galvoti.
Kaip norėčiau iki kito šeštadienio išmokti, bet labai abejoju, kad pavyks.
Scelerum.
QUOTE(shineida @ 2011 06 12, 00:17)
Paaiškina instruktorius kaip reikia, bet va vis nesigauna, gal dėl įtampos.. nes artėju prie sąnkryžos ar posukio ir panikuoti padedu, pasimeta visa seka ką daryti reikia smile.gif na, bet kadangi jau pradėjau šitą vargo vakarienę tai nenuleisiu rankų, gal pati per daug iš savęs tikėjausi, kad greit įkirsiu sistemą, blush2.gif na, o aikštelėj man visai gerai sekasi, įvažiuoju visur, tik instruktorius vis bara, kad lėčiau ten įvažiuočiau atbuliniu, kažkaip neišeina man ten lėtai, noris taip šmurkšt ir įvažiuoti, bet nieko, persiauklėsiu biggrin.gif o kada tau praktikos egzaminas? smile.gif
*

na, užsirašiau 15d., bet bijau dar, kad nepasitikiu savim. Vis drąsinu save, kad vistiek reiks eiti, bet kartu ir atsikalbinėju pati sau biggrin.gif
adžani
QUOTE(Scelerum. @ 2011 06 12, 18:16)
na, užsirašiau 15d., bet bijau dar, kad nepasitikiu savim. Vis drąsinu save, kad vistiek reiks eiti, bet kartu ir atsikalbinėju pati sau  biggrin.gif
*

Nebijok, viskas bus gerai,nesuvalgys mūsų tie egzaminuotojai,juk jie irgi žmonės. 4u.gif
bmw720
Gal siek tiek ne i tema, bet kiek dabar uz teises mokot? ir kaip ten su ta filmavimo aparatura? Ar filmuojama praktikosp metu? Klausiu del idomumo, nes brolis laikys teises vasara biggrin.gif
~♥TikTaiTaip♥~
...vakar iš 4 karto, bet įveikiau Regitrą ir VP jau beveik mano wub.gif
*

bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif šaunuolė thumbup.gif

QUOTE(bmw720 @ 2011 06 12, 18:48)
Gal siek tiek  ne i tema, bet kiek dabar uz teises mokot? ir kaip ten su ta filmavimo aparatura? Ar filmuojama praktikosp metu? Klausiu del idomumo, nes brolis laikys teises vasara biggrin.gif
*

niekas niekur manęs nefilmavo arba aš nežinau g.gif
adžani
QUOTE(bmw720 @ 2011 06 12, 18:48)
Gal siek tiek  ne i tema, bet kiek dabar uz teises mokot? ir kaip ten su ta filmavimo aparatura? Ar filmuojama praktikosp metu? Klausiu del idomumo, nes brolis laikys teises vasara biggrin.gif
*

Filmavo,bet tik pirmą pamoką. doh.gif
ellaja
QUOTE(*Barakuda* @ 2011 06 12, 20:06)
bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif šaunuolė  thumbup.gif
*

aciu ir Tau uz astrologines prognozes, kai pamaciau, kad 11 d man laiminga, ejau ir neabejojau, kad grisiu su pergale 4u.gif
manes irgi niekas nefilmavo...egzaminuotojas toks fainas pasitaike, plepejom visa marsruta biggrin.gif kai ka net padejo ir patare, kol pasake ''islaikyta'' ax.gif ejau iki vyro ir verkiau is laimes blush2.gif xi, vis dar euforija apemus, dar netikiu, kad baiges mano kancios 4u.gif
Scelerum.
O merginos, per egzaminą geriau važiuoti 50km/h, kad neprikibtų šie, jog per lėtai važiuojama. blink.gif Tai kokia pavara, 3 dar pakanka ar jau 4 reikią jungti?
ellaja
QUOTE(Scelerum. @ 2011 06 12, 21:36)
O merginos, per egzaminą geriau važiuoti 50km/h, kad neprikibtų šie, jog per lėtai važiuojama.  blink.gif  Tai kokia pavara, 3 dar pakanka ar jau 4 reikią jungti?
*

as vaziavau apie 40 - 45 km/h ir del to jokiu pastabu negavau, uzteko 3 pavaros 4u.gif tik reikia stebet, kad greitis nebutu daugiau nei -15km/h mazesnis uz leistina, t.y. esant leistinam 50, maziau nei 35 nevaziuok mirksiukas.gif iki 50 dar uztenka 3 pavaros, bet jau virs 50 butinai reikia 4 4u.gif
Scelerum.
QUOTE(ellaja @ 2011 06 12, 19:43)
as vaziavau apie 40 - 45 km/h ir del to jokiu pastabu negavau, uzteko 3 pavaros 4u.gif tik reikia stebet, kad greitis nebutu daugiau nei -15km/h mazesnis uz leistina, t.y. esant leistinam 50, maziau nei 35 nevaziuok mirksiukas.gif iki 50 dar uztenka 3 pavaros, bet jau virs 50 butinai reikia 4 4u.gif
*

aa, na aišku. Mano keliems draugams buvo prikibę, kad per lėtai važiuoja, važiavo 45km/h taip kad, daug kas priklauso ir nuo pačių instruktorių
Kliamka
Ellaja sveikinu sveikinu sveikinu, kaip džiaugiuosi thumbup.gif clap_1.gif thumbup.gif clap.gif Štai koks pavyzdys, kad reikia savimi tikėti ir nepasiduoti. Kaip pradžiuginai. biggrin.gif Dar lauksiu Fėjos ir adžani išlaikymų (ir kitoms linkiu sėkmės), o tada jau bėgsiu į kitą temą, nes liepą jau lb lb tikiuosi sėdėti prie savo mašiniuko, kurį jau dabar myliu ir laukiu kaip motina kūdikio, kuris turi ateiti (šiuo atveju parvažiuoti į Lietuvą). Dabar gavau tik šiek tiek pasisukioti su tokiu ir žinot, dar ne visai pamiršau kaip vairuoti bigsmile.gif thumbup.gif palaižiau saldainį ir atėmė. Pasijaučiau turbūt kaip neišlaikius egzamino. Suteikit man jėgų dar trims savaitėms. ploja.gif biggrin.gif

Kas klausė apie posūkius. Nevažiuokit posūkyje 3 pavara per egzaminą, nes bus klaida. Visada persijunkit i antra pries posuki, o jei reikia visai sustoti tada sustokit ir jau i pirma. Ir iki 50 paspauskit. Kai kokie 55 ir planuojat kelti greiti, reikia jungt 4 pavarą, bet klausykit variklio.
Exit
QUOTE(adžani @ 2011 06 10, 22:18)
exit iš kelinto karto išlaikei? blush2.gif
*

iš pirmo rolleyes.gif

QUOTE(Dramaqueen @ 2011 06 11, 17:49)
Šiandien išlaikiau vairavimo egzaminą. Ėjau pirmą kartą  smile.gif
*

thumbup.gif sveikinu drinks_cheers.gif

QUOTE(ellaja @ 2011 06 12, 11:32)
na, ką, galiu pasigirti ir aš - vakar iš 4 karto, bet įveikiau Regitrą ir VP jau beveik mano wub.gif
*

šaunu, sveikinimai thumbup.gif 4u.gif

aš tai jau tikiu , visą savaitgalį švenčiau biggrin.gif laukiu greičiau savo VP ir į trasą cool.gif

Sėkmės visiems drinks_cheers.gif
adžani
QUOTE(Kliamka @ 2011 06 12, 22:36)
Ellaja sveikinu sveikinu sveikinu, kaip džiaugiuosi thumbup.gif  clap_1.gif thumbup.gif  clap.gif  Štai koks pavyzdys, kad reikia savimi tikėti ir nepasiduoti. Kaip pradžiuginai. biggrin.gif  Dar lauksiu Fėjos ir adžani išlaikymų (ir kitoms linkiu sėkmės), o tada jau bėgsiu į kitą temą, nes liepą jau lb lb tikiuosi sėdėti prie savo mašiniuko, kurį jau dabar myliu ir laukiu kaip motina kūdikio, kuris turi ateiti (šiuo atveju parvažiuoti į Lietuvą).
*

Tu neįsivaizduoji kaip aš laukiu. 4u.gif
ellaja
QUOTE(Kliamka @ 2011 06 12, 23:36)
Ellaja sveikinu sveikinu sveikinu, kaip džiaugiuosi thumbup.gif  clap_1.gif thumbup.gif  clap.gif  Štai koks pavyzdys, kad reikia savimi tikėti ir nepasiduoti. Kaip pradžiuginai. biggrin.gif  Dar lauksiu Fėjos ir adžani išlaikymų (ir kitoms linkiu sėkmės), o tada jau bėgsiu į kitą temą, nes liepą jau lb lb tikiuosi sėdėti prie savo mašiniuko, kurį jau dabar myliu ir laukiu kaip motina kūdikio, kuris turi ateiti (šiuo atveju parvažiuoti į Lietuvą). Dabar gavau tik šiek tiek pasisukioti su tokiu ir žinot, dar ne visai pamiršau kaip vairuoti bigsmile.gif  thumbup.gif  palaižiau saldainį ir atėmė. Pasijaučiau turbūt kaip neišlaikius egzamino. Suteikit man jėgų dar trims savaitėms.  ploja.gif  biggrin.gif
*

ačiū, Kliamka, o kaip as dziaugiuosi, bet tuo paciu ir nerimauju, kap as viena prie vairo sesiu, nes vyras sake, mano aukle uz vairo nebus dabar jau biggrin.gif tik dabar imsiu vyro masiniuka, nes manoji be draudimo ir technines apziuros jau, kol manes sulauke biggrin.gif doh.gif
o koki masiniuka pati vairuosi nuo liepos? 4u.gif galbut kada susimatysim kelyje biggrin.gif
Magnifique
Sveikos 4u.gif
Jungiuosi į jūsų būrelį.Kursus jau seniai lankau (ir teorija jau seniai pasibaigė),bet pasijutau asilo vietoj,kad nuėjau į autoakademiją doh.gif doh.gif niekaip neturiu laiko išsilaikyt to 21 testo... doh.gif Tai pradžiai nebuvo laiko dėl mokslų,tada 3 mėn.išvažiavus buvau,tada vėl mokslai,egzaminai doh.gif O nuo šiandien jau vėl eisiu ir spręsiu,nes rugpjūtį jau bus metai nuo sutarties sudarymo ir jei nebaigsiu mokyklos-reiks mokėt iš naujo doh.gif doh.gif
Meškuolė
QUOTE(Scelerum. @ 2011 06 12, 17:16)
na, užsirašiau 15d., bet bijau dar, kad nepasitikiu savim. Vis drąsinu save, kad vistiek reiks eiti, bet kartu ir atsikalbinėju pati sau  biggrin.gif
*

Aš irgi taip pat jausiuosi. Nu bet tikrai, vis tiek reikės anksčiau ar vėliau nueiti 4u.gif Viskas bus gerai 4u.gif

QUOTE(Magnifique @ 2011 06 13, 08:34)
Sveikos 4u.gif 
Jungiuosi į jūsų būrelį.Kursus jau seniai lankau (ir teorija jau seniai pasibaigė),bet pasijutau asilo vietoj,kad nuėjau į autoakademiją  doh.gif  doh.gif  niekaip neturiu laiko išsilaikyt to 21 testo... doh.gif  Tai pradžiai nebuvo laiko dėl mokslų,tada 3 mėn.išvažiavus buvau,tada vėl mokslai,egzaminai doh.gif  O nuo šiandien jau vėl eisiu ir spręsiu,nes rugpjūtį jau bus metai nuo sutarties sudarymo ir jei nebaigsiu mokyklos-reiks mokėt iš naujo  doh.gif  doh.gif
*

Sveika prisijungusi 4u.gif
O tai tu jau važinėjai nors kiek ir tik teorijos neišsilaikai ar kaip čia?

Beje, mama užrodė, kur internete yra palankios dienos:
http://www.dharma.lt/lt.php/astrologija/me...diako-zenklams/
Kaži, "Ji" tokios pat? g.gif
adžani
elfyte,kada tu eisi laikyt? blush2.gif
elfyte
QUOTE(adžani @ 2011 06 13, 11:29)
elfyte,kada tu eisi laikyt? blush2.gif
*

Sveika, aš 18. bijau, o kada Tu?
Scelerum.
QUOTE(Meškuolė @ 2011 06 13, 09:42)
Aš irgi taip pat jausiuosi. Nu bet tikrai, vis tiek reikės anksčiau ar vėliau nueiti  4u.gif Viskas bus gerai  4u.gif
Sveika prisijungusi  4u.gif
O tai tu jau važinėjai nors kiek ir tik teorijos neišsilaikai ar kaip čia?
Beje, mama užrodė, kur internete yra palankios dienos:
http://www.dharma.lt/lt.php/astrologija/me...diako-zenklams/
Kaži, "Ji" tokios pat? g.gif

*

vat pažiūrėjau į tą duotą tinklapį ir pasidomėjau apie palankias dienas... 15 diena nepalanki, o 17 palanki ir regitroje kaip tik atsirado viena vieta 15:45 biggrin.gif kažkaip niekad tokiais dalykais netikėjau, bet dabar atrodo bet kuo patikėsiu, kad tik išlaikyčiau, mąstau gal reiktų atsisakyti tos 15d ir pasiimti 17d. Ką manot? blush2.gif
adžani
QUOTE(elfyte @ 2011 06 13, 11:43)
Sveika, aš 18. bijau, o kada Tu?
*

Žiūrint kaip su mokykliniu seksis ir su teorija regitroj. doh.gif Planuoju birželio gale jei išeis.
elfyte
QUOTE(adžani @ 2011 06 13, 13:08)
Žiūrint kaip su mokykliniu seksis ir su teorija regitroj. doh.gif Planuoju birželio gale jei išeis.
*

Mokyklinis tik teorijos yra, taip? Viskas bus OK su teorija, pamatysi. Nesunku ten.
adžani
QUOTE(elfyte @ 2011 06 13, 13:16)
Mokyklinis tik teorijos yra, taip? Viskas bus OK su teorija, pamatysi. Nesunku ten.
*

Taip,bet,kad ji man nesiseka labai,nežinau kaip greit ir gerai išmokt teoriją,nes nuo jos jau vemt verčia. doh.gif
Meškuolė
QUOTE(adžani @ 2011 06 13, 12:26)
Taip,bet,kad ji man nesiseka labai,nežinau kaip greit ir gerai išmokt teoriją,nes nuo jos jau vemt verčia. doh.gif
*

o kas tau konkrečiai toje teorijoje neišeina išmokti?
elfyte
QUOTE(adžani @ 2011 06 13, 13:26)
*

Man visai patiko testus sprest. Svarbu neiškalt, o suprast. Geros nuotaikytes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
adžani
QUOTE(elfyte @ 2011 06 13, 13:36)
Man visai patiko testus sprest. Svarbu neiškalt, o suprast. Geros nuotaikytes  4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

Sprendžiu,bet,kad ne visada padeda,jau 2 kartus šiandien neišlaikiau,net neįsivaizduoju kaip tą mokyklinį reiks išsilaikyt. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Meškuolė @ 2011 06 13, 13:32)
o kas tau konkrečiai toje teorijoje neišeina išmokti?
*

Geras klausimas,vieną kart iš vieno kitą kart iš kito būna klaidos. doh.gif
Meškuolė
QUOTE(adžani @ 2011 06 13, 12:42)
Sprendžiu,bet,kad ne visada padeda,jau 2 kartus šiandien neišlaikiau,net neįsivaizduoju kaip tą mokyklinį reiks išsilaikyt. doh.gif
*

mokysies, mokysies ir išmoksi mirksiukas.gif pažadu 4u.gif

O aš pradėjau skaityti praktikos egzamino taisykles. Tai ten, kai baigi egzą, reikia išjungti variklį ir raktą ištraukti?
2.2.10. patikrinti, ar paliekamos stovėti transporto priemonės:
2.2.10.1. degimas išjungtas;
2.2.10.2. langai uždaryti;
2.2.10.3. raktas ištrauktas;
2.2.10.4. visos durys užrakintos.

Papildyta:
QUOTE(adžani @ 2011 06 13, 12:43)
Geras klausimas,vieną kart iš vieno kitą kart iš kito būna klaidos.  doh.gif
*

Na, sankryžas tai suprast reikia. Kitaip neišeis. Bet jei vairuoji, tai jau turėtum ir mokėti mirksiukas.gif
O kai kuriuos dalykus tai tik iškalti belieka. Kur draudžiama lenkti, sustoti ir apsisukti, tai pasidariau lentelę. Eilutėse surašiau atvejus, o stulpeliuose - lenkti, sustoti ir apsisukti. Ir susižymėjau paukščiukus, kur reikia, atstumus surašiau. Tai man daug lengviau buvo. Taip pat ir su greičiais lentelę pasidariau, tai iš karto išmokau, nes labai aišku pasidaro, kuo skiriasi smile.gif Gal kiek padės.
adžani
QUOTE(Meškuolė @ 2011 06 13, 13:48)
mokysies, mokysies ir išmoksi  mirksiukas.gif pažadu  4u.gif
Na, sankryžas tai suprast reikia. Kitaip neišeis. Bet jei vairuoji, tai  jau turėtum ir mokėti  mirksiukas.gif
O kai kuriuos dalykus tai tik iškalti belieka. Kur draudžiama lenkti, sustoti ir apsisukti, tai pasidariau lentelę. Eilutėse surašiau atvejus, o stulpeliuose - lenkti, sustoti ir apsisukti. Ir susižymėjau paukščiukus, kur reikia, atstumus surašiau. Tai man daug lengviau buvo. Taip pat ir su greičiais lentelę pasidariau, tai iš karto išmokau, nes labai aišku pasidaro, kuo skiriasi  smile.gif Gal kiek padės.
*

Tikiuosi,kad išmoksiu. blush2.gif Greičių lentelę turiu,o kur stovėti,lenkti,apsisukti pasidarysiu.Ačiū. mirksiukas.gif Kada egzaminą laikysi?
Meškuolė
QUOTE(adžani @ 2011 06 13, 12:51)
Tikiuosi,kad išmoksiu. blush2.gif Greičių lentelę turiu,o kur stovėti,lenkti,apsisukti pasidarysiu.Ačiū. mirksiukas.gif Kada egzaminą laikysi?
*

Neįsivaizduoju. Nežinau, kaip čia seksis mokytis. Labai norėčiau per šią savaitę išmokti, bet man tai atrodo nerealu. Aš dar net sustojimo neįvaldžiusi. Vis nespėju ant sankryžų pavarų susimažinti.
Scelerum.
QUOTE(adžani @ 2011 06 13, 12:26)
*

patikėk man irgi buvo taip, kad jau ir pažiūrėti negalėjau į ją. Bet susiimk, kad neaišku įsigilink, savais žodžiais perfrazuok ir pirmyn į egzaminą. Dar namie su pertraukom pasprendinėk tam ket tinklapyje 4u.gif
adžani
QUOTE(Meškuolė @ 2011 06 13, 13:54)
Neįsivaizduoju. Nežinau, kaip čia seksis mokytis. Labai norėčiau per šią savaitę išmokti, bet man tai atrodo nerealu. Aš dar net sustojimo neįvaldžiusi. Vis nespėju ant sankryžų pavarų susimažinti.
*

Aš tai esu sau į galvą įkalusi,jeigu jau sustoju visada pavarą reikia keist,aišku buvo keletą kartų kai pamiršau. unsure.gif
Scelerum.
[quote=Meškuolė,2011 06 13, 12:48]
mokysies, mokysies ir išmoksi mirksiukas.gif pažadu 4u.gif

O aš pradėjau skaityti praktikos egzamino taisykles. Tai ten, kai baigi egzą, reikia išjungti variklį ir raktą ištraukti?

[b] rankinį pakelti nepamiršk, kai jau baigi! smile.gif
Meškuolė
QUOTE(adžani @ 2011 06 13, 12:58)
Aš tai esu sau į galvą įkalusi,jeigu jau sustoju visada pavarą reikia keist,aišku buvo keletą kartų kai pamiršau. unsure.gif
*

Tai ir aš dabar visą savaitgalį bandžiau sau įsikalti blush2.gif Žiūrėsim, kaip čia bus. Šiandien išeiginę pasidariau nuo vairavimo.
Tikriausiai reikia apie egzą negalvoti, o tik mokytis. Kada bus, tada. Bjauru man tik tai, kad kitą savaitę turėsiu grįžti namo dviems savaitėms, tai viskas pasimirš.
Papildyta:
QUOTE(Scelerum. @ 2011 06 13, 13:01)
rankinį pakelti nepamiršk, kai jau baigi!  smile.gif
*

oi, čia daug ko nepamiršt reikia: ir rankinio, ir šviesų, ir rakčiuko! Nu reiks labai susikaupt doh.gif
Papildyta:
Va, rašo: "važiuodamas nuokalne stabdyti ir varikliu". O jus taip mokė? Čia tipo bėgius reikia žeminti. Pavyzdžiui, važiuoji 70 km/h ketvirtu bėgiu. Tai reiktų į trečią perjungt?
Scelerum.
QUOTE(Meškuolė @ 2011 06 13, 13:05)
Tai ir aš dabar visą savaitgalį bandžiau sau įsikalti  blush2.gif Žiūrėsim, kaip čia bus. Šiandien išeiginę pasidariau nuo vairavimo.
Tikriausiai reikia apie egzą negalvoti, o tik mokytis. Kada bus, tada. Bjauru man tik tai, kad kitą savaitę turėsiu grįžti namo dviems savaitėms, tai viskas pasimirš.
Papildyta:

oi, čia daug ko nepamiršt reikia: ir rankinio, ir šviesų, ir rakčiuko! Nu reiks labai susikaupt  doh.gif
Papildyta:
Va, rašo: "važiuodamas nuokalne stabdyti ir varikliu". O jus taip mokė? Čia tipo bėgius reikia žeminti. Pavyzdžiui, važiuoji 70 km/h ketvirtu bėgiu. Tai reiktų į trečią perjungt?
*

Dėl šviesų, tai nevisose mašinose reikės pačiai išjungti ar įjungti, kai kur yra tiesiog automatiškai. Įsėdi, įkiši raktą užvedi ir šviesos įsijungia pačios, o pabaigiant važiuoti išjungi variklį ir pačios šviesos užgęsta. Įsėdus pati regitrininko paklausk, koks čia valdymas ar automatizuotas ar mechaninis. Jei pasakys, kad mechaninis tai tada jau pačiai reikės įjungti, jei automatiškas tai tik palengvins tavo darbą biggrin.gif
o dėl stabdymo varikliu, pati nelabai žinau doh.gif Bet važiuojant 70km/h jokiu būdu būdų nejunk dar 3, nes mašina staigiai stabdysis ir jausis toks staigokas stabdymas ir nemanau, kad toks stabdymas patiks regitrininkui biggrin.gif
elfyte

*

[/quote]
Hmmm. Jus vaziuojate 70? As nevaziavau nei vieno kartelio. Nuokalne vaziuoju 3 pavara, koja visada ant stabdzio prilaikau, neleidziu isilėkt masinai. Ir viskas
adžani
QUOTE(elfyte @ 2011 06 13, 14:42)
Nuokalne vaziuoju 3 pavara, koja visada ant stabdzio prilaikau, neleidziu isilėkt masinai. Ir viskas
*

Ir aš taip pat. smile.gif
Scelerum.
[quote=elfyte,2011 06 13, 13:42]
*

[/quote]
Hmmm. Jus vaziuojate 70? As nevaziavau nei vieno kartelio. Nuokalne vaziuoju 3 pavara, koja visada ant stabdzio prilaikau, neleidziu isilėkt masinai. Ir viskas
*

[/quote]
na, taip, greitis yra per didelis, bet manau, kad ji kaip pavyzdį davė, nes norėjo paklausti kaip vyksta stabymas varikliu
Meškuolė
O tai kokiu greičiu jūs važiuojate tuose ruožuose, kur reikia ant 70 važiuoti? Pas mus yra toks ruožas, kur greitis - 70 km/h ir nuokalnė. Tai aš tik stabdį prilaikydavau, bet pavarų nemažindavau.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.