Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Šalnė
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2
Pelene
Kazkada, kai laukiau trecio vaikelio, buvau uzvedusi tema su keliais vardeliais tarp kuriu buvo Šalnė. Gaila, tema buvo istrinta- patiko man ten virusi diskusija, priestaringos nuomones. Bet gime berniukas wub.gif Taciau gal dar kada turesim ir mergyte biggrin.gif - gal dar sis vardas laukia savo eiles tongue.gif . Tad kas jau reiske savo nuomone apie si varda, kas ne- kvieciu apie ji pasidalinti savo mintimis smile.gif
Man vardas Šalnė labai labai grazus wub.gif - tariant net jauciu atgaiva. Pries akis taip ir matau maza sviesiaplauke garbane mergyte wub.gif O jei dar ir gimimo data ziema rolleyes.gif
kregždutė
Labai nustebčiau išgirdusi tokį vardą. Keistas. Gal ir gražus, bet neįprastas. Esu girdėjus Banga, tai irgi panašus variantas.
GiedrėM
Man Šalnė labai labai gražus vardas. Didžiausias minusas - prasideda iš Š raidės, gaunasi Š. Pavardytė.
l'eau
labai labai negražus kaip vardas, bet čia mano nuomonė rolleyes.gif
gabruskinas
Man tai toks keistas ir neįprastas vardas happy.gif Man tikrai visai gražus thumbup.gif
Adrii
nekoks schmoll.gif
icing sugar
Tikrai pirmą kartą išgirdau blush2.gif
Skamba gan įdomiai..
Nieko sau
Pakankamai įdomus mirksiukas.gif
malena44
Man gražus thumbup.gif
Buvo vardų dukrytei saraše biggrin.gif
Arvena
man gražu ir gaivu 4u.gif
HappyAngel
Labai labai labai gražus smile.gif
jurgitaz
Man tai labai nekoks. Nenorėčiau būti tokiu vardu pavadinta. Ypač prastai skamba kreipinys.
linutukas0316
Neįprastas,bet visai toks nieko vardukas 4u.gif
Chanelle
Visai nepatiko, net ne kaip vardas skamba sad.gif
ajivlis
4u.gif žiemiškų vardų mėgėjoms atsigaivinti:Šerkšnė,Ledė,Ižė,Ledžinga(skambus ar ne?),Rogė,Žiemė,Santa Klausė,Kalėdė....Kas pratęs?
Ende
Įdomus vardas. Nėra negražus, bet ir prie gražiųjų nepriskirčiau... ax.gif
Pamaiva25
Man nepatiko del tiesiogines reiksmes. Norisi kad vardas sildytu ir teiktu sviesa, o cia priesingai sad.gif Nemegstu salcio, ziemos tai gal todel ir vardas per daug saltas smile.gif
Mergiona
Pažįstu Šalnę. Labai miela mergytė. wub.gif
Amberuciukas
Labai grazus vardukas wub.gif , bet jei gimtu vasara, tai tikrai netiktu.
Pelene
Aciu visiems uz nuomones, kad ir kokios jos. Bet kad ir koks vardukas butu neiprastas, matau, jog daugumai sis vardukas grazus smile.gif
GiedrėM
QUOTE(ajivlis @ 2011 06 16, 23:28)
4u.gif žiemiškų vardų mėgėjoms atsigaivinti:Šerkšnė,Ledė,Ižė,Ledžinga(skambus ar ne?),Rogė,Žiemė,Santa Klausė,Kalėdė....Kas pratęs?
*

Vasarė (nors gal tai nuo vasaros ne nuo vasario), Gruodė, Snieg(uol)ė...
Toja.
pazystu moteri tokiu vardu. kai ji isgirdau taip ir isiziojau. negirdetas vardas buvo visiskai, ir tuo momentu pasirode juokingas. sakau turbut ziema gimus unsure.gif
Dzenete
Prie šito varduko tikrai prisprasti būtų galima,
kaip ir Gluosnė ar Medeinė. Savotiški vardai bet kažkuo ir žavi.
raudoni bateliai
Pažinojau merginą Šalnę smile.gif Nuostabi gražuolė, labai šviesių, beveik baltų (natūralių) plaukų, didelėm mėlynom akim wub.gif Jai tas vardas labai tiko, nes atrodė kaip pagal jį sutverta - tikra ledo karalaitė. Bet jei visai kitokio gymio mergaitė (pvz., tamsiaplaukė, tamsiaakė), gali savotiškai tas vardas tikti/netikti...
Nors šiaip man gražus ir savo skambesiu smile.gif
Pelene
QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 06 21, 23:13)
Pažinojau merginą Šalnę  smile.gif Nuostabi gražuolė, labai šviesių, beveik baltų (natūralių) plaukų, didelėm mėlynom akim  wub.gif Jai tas vardas labai tiko, nes atrodė kaip pagal jį sutverta - tikra ledo karalaitė. Bet jei visai kitokio gymio mergaitė (pvz., tamsiaplaukė, tamsiaakė), gali savotiškai tas vardas tikti/netikti...
Nors šiaip man gražus ir savo skambesiu  smile.gif
*

wub.gif wub.gif wub.gif kaip graziai parasei. Taip ir stovi lyg paveikslas pries akis wub.gif

Na jei kada tureciau dar dukryte, tai tikrai butu sviesiaplauke. Mano visi vaikiukai sviesuciai smile.gif
cumulus
Pirmą kart girdžiu šitą vardą, bet tikrai labai gražus smile.gif Na, o dėl to, ar jis tiks ar ne manau pergyvent neverta, juk po kažkiek laiko pats "prilips" tas vardas mirksiukas.gif
mymo
Ne vardas zmogu puosia, o zmaogus varda smile.gif
monika78
Mano dviejų su puse metų dukrytė- Šalnytė :-) Baltapūkė garbanė :-) Labai gražus pagoniškas vardas.
Jambė
Sakyčiau, įdomus vardas smile.gif Manau, jei su pavarde nesipyksta, tai visai geras drinks_cheers.gif
aggree
Grazus vardas, ypac, jei gimtu ziema. Vasara gimusiai gal nelabai tinka...
Ramunita
man tai labai gražu ax.gif
jugeta
Pirmą kartą išgirdau, bet man patinka smile.gif Tikrai asocijuojasi su gaiva, švelnumu, tyrumu smile.gif
vilma-saule
Šalnė nuostabus vardukas baltapukiai mergytei wub.gif pati turiu ji sarase wub.gif
idda13
thumbup.gif
Zaderty
visoms, žiūriu, vardas labiau tinka šviesiaplaukei mergytei. O man priešingai - įsivaizduoju tamsių plaukų mergytę su šviesia oda smile.gif (beveik kaip iš pasakos "Snieguolė" lotuliukas.gif)
*VaniLLa Sky*
Tiesą sakant, pirmą kartą tokį vardą girdžiu, bet sakyčiau visai gražiai, įdomiai ir išskirtinai skamba mirksiukas.gif
Pelene
Kaip dziugu, kad sis vardas daugeli uzkabina ir tema nelieka paskutiniuose puslapiuose. Uzeinu, pasisemiu geru emociju, skaitydama grazius komentarus ir tvirtai zinau, kad kai (jei) turesim dukryte, pavadinsim ja siuo vardeliu smile.gif Is vis , labai dziugu, kad raso mamytes, turincios dukrytes Salnes- vadinasi sis vardas nera tik knyginis, jis gyvuoja wub.gif thumbup.gif
Ruby Tuesday
Man labai wub.gif

Tik pagalvojau, kad prie temos autores vaiku vardu jis nelabai dera, bet ne visiems rupi vardus suderinti.
Dairana
man per siurkstus, tiesiog tariu ji taip saltai - man nepatinka tokie garsai, kurie yra siame varde - o kazkokiu isankstiniu nusistatymu tikrai neturiu, tiesiog nemergaitiskas, saltas, siurkstus vardas:)
monika78
QUOTE(Pelene @ 2011 07 02, 06:35)
Kaip dziugu, kad sis vardas daugeli uzkabina ir tema nelieka paskutiniuose puslapiuose. Uzeinu, pasisemiu geru emociju, skaitydama grazius komentarus ir tvirtai zinau, kad kai (jei) turesim dukryte, pavadinsim ja siuo vardeliu smile.gif Is vis , labai dziugu, kad raso mamytes, turincios dukrytes Salnes- vadinasi sis vardas nera tik knyginis, jis gyvuoja  wub.gif  thumbup.gif
*

Ne knyginis, bet jei tikėti internetine statistika, tai per keliolika paskutinių metų Lietuvoje septynios Šalnės užregistruotos. Va, kad retas vardas, tai retas... Tikrai išskirtinis.
meškutė999
Kas cia do vardas lotuliukas.gif Saltas, ledinis...
Kašmyras
Pažįstu vieną Šalnę smile.gif Vienas gražiausių vardų smile.gif
kwakse*
QUOTE(GiedrėM @ 2011 06 13, 10:25)
Man Šalnė labai labai gražus vardas. Didžiausias minusas - prasideda iš Š raidės, gaunasi Š. Pavardytė.
*

Na tai Šarūnė irgi prasideda Š raide. Nematau jokių asiciacijų schmoll.gif

QUOTE(Arvena @ 2011 06 15, 12:00)
man gražu ir gaivu  4u.gif
*

drinks_cheers.gif Tikrai tokia gaiva padvelkia wub.gif

QUOTE(Zaderty @ 2011 06 30, 16:40)
visoms, žiūriu, vardas labiau tinka šviesiaplaukei mergytei. O man priešingai - įsivaizduoju tamsių plaukų mergytę su šviesia oda smile.gif (beveik kaip iš pasakos "Snieguolė" lotuliukas.gif)
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Man irgi juodaplaukė, blyškia odele mergaitė.

O Šalnė tiek pat keistas vardas kai ir Smiltė, Viltė, Liepa, Rūta, Ramunė ir visi kiti vardai susiję su gamta, jos reiškiniais.
meskute :)
na nieko, gan originalus 4u.gif
Pelene
QUOTE(kwakse* @ 2011 10 06, 12:52)
1. Na tai Šarūnė irgi prasideda Š raide. Nematau jokių asiciacijų schmoll.gif
2. drinks_cheers.gif  Tikrai tokia gaiva padvelkia wub.gif
3. drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  Man irgi juodaplaukė, blyškia odele mergaitė.

4. O Šalnė tiek pat keistas vardas kai ir Smiltė, Viltė, Liepa, Rūta, Ramunė ir visi kiti vardai susiję su gamta, jos reiškiniais.
*

1. drinks_cheers.gif visada rasim prie ko prikibt, jei tik noro bus rolleyes.gif

2. drinks_cheers.gif

3. O man atvirksciai, vaizduotej tik sviesiaplauke mergaite. Gerai, vadinas, kiek zmoniu, tiek skirtingu nuomoniu smile.gif

4. drinks_cheers.gif

Dar klausimas iskilo skirtas mamytems auginancioms Šalnes. Ar Jusu mergytes gimusios ziema? Idomu, ar tik ziemos mergaites toki varda turi rolleyes.gif
hugutel22
Labai grazus thumbup.gif wub.gif
Luno
Man patinka thumbup.gif
Annia
QUOTE(Pelene @ 2011 06 12, 20:10)
Kazkada, kai laukiau trecio vaikelio, buvau uzvedusi tema su keliais vardeliais tarp kuriu buvo Šalnė. Gaila, tema buvo istrinta- patiko man ten virusi diskusija, priestaringos nuomones.  Bet gime berniukas  wub.gif Taciau gal dar kada turesim ir mergyte  biggrin.gif - gal dar sis vardas laukia savo eiles tongue.gif . Tad kas jau reiske savo nuomone apie si varda, kas ne- kvieciu apie ji pasidalinti savo mintimis  smile.gif
Man vardas Šalnė labai labai grazus wub.gif - tariant net jauciu atgaiva. Pries akis taip ir matau maza sviesiaplauke garbane mergyte wub.gif O jei dar ir gimimo data ziema  rolleyes.gif
*

Šalnė g.gif retas, nuo žodžio šalna , reiktų įprast, bet jei man vardas patiktų kitų nuomonės neklausčiau schmoll.gif
Giuste
O man nepatinka, mergaitei gal ir nieko, bet vyresnei, man asocijuojasi su saltumu, lyg ledine kazkokia, ne, tokio vardo nenoreciau schmoll.gif
Geriuke
Tiesa sakant,kazkokia nesamone doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.