Man vardas Šalnė labai labai grazus
Kazkada, kai laukiau trecio vaikelio, buvau uzvedusi tema su keliais vardeliais tarp kuriu buvo Šalnė. Gaila, tema buvo istrinta- patiko man ten virusi diskusija, priestaringos nuomones. Bet gime berniukas
Man vardas Šalnė labai labai grazus
Labai nustebčiau išgirdusi tokį vardą. Keistas. Gal ir gražus, bet neįprastas. Esu girdėjus Banga, tai irgi panašus variantas.
Man Šalnė labai labai gražus vardas. Didžiausias minusas - prasideda iš Š raidės, gaunasi Š. Pavardytė.
labai labai negražus kaip vardas, bet čia mano nuomonė
Man tai toks keistas ir neįprastas vardas
nekoks
Tikrai pirmą kartą išgirdau
Skamba gan įdomiai..
Pakankamai įdomus
Man gražus
Buvo vardų dukrytei saraše
man gražu ir gaivu
Labai labai labai gražus
Man tai labai nekoks. Nenorėčiau būti tokiu vardu pavadinta. Ypač prastai skamba kreipinys.
Neįprastas,bet visai toks nieko vardukas
Visai nepatiko, net ne kaip vardas skamba
Įdomus vardas. Nėra negražus, bet ir prie gražiųjų nepriskirčiau...
Man nepatiko del tiesiogines reiksmes. Norisi kad vardas sildytu ir teiktu sviesa, o cia priesingai
Pažįstu Šalnę. Labai miela mergytė.
Labai grazus vardukas
Aciu visiems uz nuomones, kad ir kokios jos. Bet kad ir koks vardukas butu neiprastas, matau, jog daugumai sis vardukas grazus
pazystu moteri tokiu vardu. kai ji isgirdau taip ir isiziojau. negirdetas vardas buvo visiskai, ir tuo momentu pasirode juokingas. sakau turbut ziema gimus
Prie šito varduko tikrai prisprasti būtų galima,
kaip ir Gluosnė ar Medeinė. Savotiški vardai bet kažkuo ir žavi.
Pažinojau merginą Šalnę
Nors šiaip man gražus ir savo skambesiu QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 06 21, 23:13) Pažinojau merginą Šalnę Nors šiaip man gražus ir savo skambesiu Na jei kada tureciau dar dukryte, tai tikrai butu sviesiaplauke. Mano visi vaikiukai sviesuciai
Pirmą kart girdžiu šitą vardą, bet tikrai labai gražus
Ne vardas zmogu puosia, o zmaogus varda
Mano dviejų su puse metų dukrytė- Šalnytė :-) Baltapūkė garbanė :-) Labai gražus pagoniškas vardas.
Sakyčiau, įdomus vardas
Grazus vardas, ypac, jei gimtu ziema. Vasara gimusiai gal nelabai tinka...
man tai labai gražu
Pirmą kartą išgirdau, bet man patinka
Šalnė nuostabus vardukas baltapukiai mergytei
visoms, žiūriu, vardas labiau tinka šviesiaplaukei mergytei. O man priešingai - įsivaizduoju tamsių plaukų mergytę su šviesia oda
Tiesą sakant, pirmą kartą tokį vardą girdžiu, bet sakyčiau visai gražiai, įdomiai ir išskirtinai skamba
Kaip dziugu, kad sis vardas daugeli uzkabina ir tema nelieka paskutiniuose puslapiuose. Uzeinu, pasisemiu geru emociju, skaitydama grazius komentarus ir tvirtai zinau, kad kai (jei) turesim dukryte, pavadinsim ja siuo vardeliu
Man labai
Tik pagalvojau, kad prie temos autores vaiku vardu jis nelabai dera, bet ne visiems rupi vardus suderinti.
man per siurkstus, tiesiog tariu ji taip saltai - man nepatinka tokie garsai, kurie yra siame varde - o kazkokiu isankstiniu nusistatymu tikrai neturiu, tiesiog nemergaitiskas, saltas, siurkstus vardas:)
QUOTE(Pelene @ 2011 07 02, 06:35) Kaip dziugu, kad sis vardas daugeli uzkabina ir tema nelieka paskutiniuose puslapiuose. Uzeinu, pasisemiu geru emociju, skaitydama grazius komentarus ir tvirtai zinau, kad kai (jei) turesim dukryte, pavadinsim ja siuo vardeliu Ne knyginis, bet jei tikėti internetine statistika, tai per keliolika paskutinių metų Lietuvoje septynios Šalnės užregistruotos. Va, kad retas vardas, tai retas... Tikrai išskirtinis.
Kas cia do vardas
Pažįstu vieną Šalnę
QUOTE(GiedrėM @ 2011 06 13, 10:25) Man Šalnė labai labai gražus vardas. Didžiausias minusas - prasideda iš Š raidės, gaunasi Š. Pavardytė. Na tai Šarūnė irgi prasideda Š raide. Nematau jokių asiciacijų QUOTE(Arvena @ 2011 06 15, 12:00) QUOTE(Zaderty @ 2011 06 30, 16:40) visoms, žiūriu, vardas labiau tinka šviesiaplaukei mergytei. O man priešingai - įsivaizduoju tamsių plaukų mergytę su šviesia oda O Šalnė tiek pat keistas vardas kai ir Smiltė, Viltė, Liepa, Rūta, Ramunė ir visi kiti vardai susiję su gamta, jos reiškiniais.
na nieko, gan originalus
QUOTE(kwakse* @ 2011 10 06, 12:52) 1. Na tai Šarūnė irgi prasideda Š raide. Nematau jokių asiciacijų 2. 3. 4. O Šalnė tiek pat keistas vardas kai ir Smiltė, Viltė, Liepa, Rūta, Ramunė ir visi kiti vardai susiję su gamta, jos reiškiniais. 1. 2. 3. O man atvirksciai, vaizduotej tik sviesiaplauke mergaite. Gerai, vadinas, kiek zmoniu, tiek skirtingu nuomoniu 4. Dar klausimas iskilo skirtas mamytems auginancioms Šalnes. Ar Jusu mergytes gimusios ziema? Idomu, ar tik ziemos mergaites toki varda turi
Labai grazus
Man patinka
QUOTE(Pelene @ 2011 06 12, 20:10) Kazkada, kai laukiau trecio vaikelio, buvau uzvedusi tema su keliais vardeliais tarp kuriu buvo Šalnė. Gaila, tema buvo istrinta- patiko man ten virusi diskusija, priestaringos nuomones. Bet gime berniukas Man vardas Šalnė labai labai grazus Šalnė
O man nepatinka, mergaitei gal ir nieko, bet vyresnei, man asocijuojasi su saltumu, lyg ledine kazkokia, ne, tokio vardo nenoreciau
Tiesa sakant,kazkokia nesamone
|