Atidarome naujus namus apšvietimui.....
Bugyte tavo norimas šviestuvas iš firmos AXO lighting, jis vadinasi NELLY užeik į GAUDRĘ Ateities g. 10
http://img571.imageshack.us/img571/3676/sv...simiegamaji.jpg
Atidarome naujus namus apšvietimui.....
Bugyte tavo norimas šviestuvas iš firmos AXO lighting, jis vadinasi NELLY užeik į GAUDRĘ Ateities g. 10 http://img571.imageshack.us/img571/3676/sv...simiegamaji.jpg
AXO šviestuvą buvau ir aš nusižiūrėjus http://www.nostraforma.com/en/axo-light-ne...uare-p-896.html
bet jo audinys nepaslepia lempos ir kai šviečia, negražiai atrodo
Sveiki.
Labai reikia patarimo pagrindinio lubų apšvietimo klausimu. Stogas vienašlaitis, lubos gipsinės. Kambariai: vaiku/jaunuoliu, miegamasis, darbo ir vonios. Gal yra kokios taisyklės (nete ieškojau, bet arba esu prasta internautė, arba nete info šiuo klausimu labai šykšti)? Suabejojau: 1. ar galima/gražiai atrodys įkeidžiamos lemputės? 2. ar geriau dėti vieną nuleidžiamą kambario centre? P.S. bra ant sienų ir stalinės lempos prie rašomųjų stalų yra numatytos. Norim paprasto, bet ne prasto rezultato ( QUOTE(Flax @ 2011 06 13, 23:35) AXO šviestuvą buvau ir aš nusižiūrėjus http://www.nostraforma.com/en/axo-light-ne...uare-p-896.html bet jo audinys nepaslepia lempos ir kai šviečia, negražiai atrodo šitą ir aš pastebėjau... Papildyta: http://www.kamane.lt/lt/titulinio_blokai/e...alsas_printable QUOTE(bambyze @ 2011 06 19, 18:41) Sveiki. Labai reikia patarimo pagrindinio lubų apšvietimo klausimu. Stogas vienašlaitis, lubos gipsinės. Kambariai: vaiku/jaunuoliu, miegamasis, darbo ir vonios. Gal yra kokios taisyklės (nete ieškojau, bet arba esu prasta internautė, arba nete info šiuo klausimu labai šykšti)? Suabejojau: 1. ar galima/gražiai atrodys įkeidžiamos lemputės? 2. ar geriau dėti vieną nuleidžiamą kambario centre? P.S. bra ant sienų ir stalinės lempos prie rašomųjų stalų yra numatytos. Norim paprasto, bet ne prasto rezultato ( Galite įdiegti ne visai standartinį variantą: led juostelės. Mes pas save koridoriuje jas sumontavome ir likome labai patenkinti. Šiuo metu galvojame apie miegamąjį (norime įdiegti juosteles, kurios keičia spalvas) QUOTE(Arina T @ 2011 06 21, 11:07) Galite įdiegti ne visai standartinį variantą: led juostelės. Mes pas save koridoriuje jas sumontavome ir likome labai patenkinti. Šiuo metu galvojame apie miegamąjį (norime įdiegti juosteles, kurios keičia spalvas) o juostelias slepiat į kokias nišas ar karnizus ar dar kaip pridengiat. gal galit foto kokia kaip jos imontuojamos. kad klijuojamos tai suprantu bet kur. QUOTE(narvid @ 2011 06 30, 21:55) o juostelias slepiat į kokias nišas ar karnizus ar dar kaip pridengiat. gal galit foto kokia kaip jos imontuojamos. kad klijuojamos tai suprantu bet kur. Koridoriuje dėjome po laiptais ir kur yra rankena Kaip aš suprantu, tokių kaip taisyklių nėra kaip jas uždengti ir kur klijuoti O kaip galima pridėti foto? Būtinai įdėsiu kai padarysime QUOTE(Arina T @ 2011 07 01, 11:10) Koridoriuje dėjome po laiptais ir kur yra rankena Kaip aš suprantu, tokių kaip taisyklių nėra kaip jas uždengti ir kur klijuoti O kaip galima pridėti foto? Būtinai įdėsiu kai padarysime ačiu, panašei ir isivaizdavau, bet galvojau gal led juostelėms kas paprasčiau įrengemo be nišu yra, pvz kokios dekorinės juostelės ant lubų o nakti led per jas šviečia juk vietos joms minimaliai reik berots 10x3mm. nuotraukas tiesiai į sm leis kelti tik parašius 50 ar 100 žinučiu, taisyklėsia reiktu pasitikslinti. o šeip pvz čia susikuri saskaita kuri albumus keli į juos foto ir į sm įkeli nuoroda į albuma, tik albumus nustatik kad viešai matomi ar bent jau turintiems nuoroda. ar čia
Labai fainos nuotraukytės. Mes į remontuojamą kambrį esame nusižiūrėję tokį šviestuvą http://www.e-sviestuvai.lt/lubiniai-sviest...smic-14766.html
bet kaip sužinoti, ar tokio šviestuvo užteks 21 kvadrato kambariui? Ir ką manote apie šviestuvų pirkimą internetu? Baisu, kad neapgautų. QUOTE(stirle @ 2011 07 03, 10:28) Labai fainos nuotraukytės. Mes į remontuojamą kambrį esame nusižiūrėję tokį šviestuvą http://www.e-sviestuvai.lt/lubiniai-sviest...smic-14766.html bet kaip sužinoti, ar tokio šviestuvo užteks 21 kvadrato kambariui? Ir ką manote apie šviestuvų pirkimą internetu? Baisu, kad neapgautų. As manau, kad jei siektu apgauti, tuomet tikrai ji dirbtu iki pirmos aferos, o be to jei ir noretu pasipelnyti, tai cia ne tokios sumos, kuriomis butu verta rizikuoti. Tada kainos siektu desimtis tukstanciu. Be to juk galima atsiskaityti ir grynais...
Lietuvia dar tik atranda prekybą internetu, o jau straipsnių straipsnelių apie sukčius... O sumos nors ir nėra didelės bet vistiek baisu
Oi, labai gera tema
Virtuvė, kartu su valgomuoju - 26 kv.m. Bus sala - kur taip įsivaizduoju ir vyks pagrindinis maisto ruošimas. Taigi, kaip su tom lempom daryti: 1) Lempa aišku būtinai virš valgomojo stalo; 2) Ir kaip daryti - dėti lempą grynai virš salos, ar tarpe salos ir stalviršio, kad kliūtų ir tam ir tam? QUOTE(kaubojey @ 2011 07 03, 15:50) Oi, labai gera tema Virtuvė, kartu su valgomuoju - 26 kv.m. Bus sala - kur taip įsivaizduoju ir vyks pagrindinis maisto ruošimas. Taigi, kaip su tom lempom daryti: 1) Lempa aišku būtinai virš valgomojo stalo; 2) Ir kaip daryti - dėti lempą grynai virš salos, ar tarpe salos ir stalviršio, kad kliūtų ir tam ir tam? As deciau virs salos, o virs stalvirsio turbut pakabinamos spinteles, tai apsvietima daryciau po jomis, nes priesingu atveju truks ir ten ir ten sviesos, kadangi jos gausis uz nugaros
Ooo, apšvietimas po spintelėmis yra tikras gėris
QUOTE(kristi777 @ 2011 07 03, 18:53) As deciau virs salos, o virs stalvirsio turbut pakabinamos spinteles, tai apsvietima daryciau po jomis, nes priesingu atveju truks ir ten ir ten sviesos, kadangi jos gausis uz nugaros Ne, pakabinamų spintelių nebus, nes toje vietoje langas 1,80 pločio, šalia bus didelis gartraukis, kuris aišku turės savo lempelę (pakabinama viena bus spintelė, bet tokioj vietoj, kur aš tiesiog produktus susidėsiu išėmus iš šaldytuvo, o ne gaminsiu, tad ten ir nereikia apšvietimo). Aš irgi galvoju, gal jei dėsiu per vidurį salos ir stalviršio, trūkti gali šviesos, bet jei dėsiu tik virš salos, tai kaip su stalviršiu, negi kabinsiu dar ir virš jo lempą? Nežinau... O žinoti jau reikia, antradienį turėtų ateiti elektrikas QUOTE(kaubojey @ 2011 07 03, 22:06) Ne, pakabinamų spintelių nebus, nes toje vietoje langas 1,80 pločio, šalia bus didelis gartraukis, kuris aišku turės savo lempelę (pakabinama viena bus spintelė, bet tokioj vietoj, kur aš tiesiog produktus susidėsiu išėmus iš šaldytuvo, o ne gaminsiu, tad ten ir nereikia apšvietimo). Aš irgi galvoju, gal jei dėsiu per vidurį salos ir stalviršio, trūkti gali šviesos, bet jei dėsiu tik virš salos, tai kaip su stalviršiu, negi kabinsiu dar ir virš jo lempą? Nežinau... O žinoti jau reikia, antradienį turėtų ateiti elektrikas Nu nemanau, kad sviestas sviestuotas, aisku viskas priklauso nuo paciu sviestuvu. Bet dar esu macius nerealu apsvietima pas musu kaimynus.Jie irgi turi spinteleles tik apatines, nes virs ju langas. Tai dejo apsvietima tiesiog per visa ilgi ties stalvirsiu, po langu (tik nezinau sienoj, ar is po spinteliu sviete). Nu zodziu nerealus sprendimas, tik kad maciau viena akim pro langa, todel kaip ten padaryta tiksliai negaliu pasakyti. Gal uz stalvirsio galima deti tokias lemputes ir svies kaip is po spinteles...? http://lt.lt.allconstructions.com/portal/c...odu-apsvietimas
MV jau sakė - užteks tau ir tiek
Na iš tikrųjų tai nežinau, šiuo metu turiu virtuvės zonoj, nedidelėj, lempą, kuri yra pritvirtinta prie lubų, nė kiek nenusileidusi žemyn, ir dar įsukta negalinga lemputė. Aišku šviesos nėra per daug, bet nesiskundžiu. O čia turėsiu netgi dvi tarp stalviršio ir salos, galėsiu galingas įsisukt lemputes Ec
O man kažkaip labiau patinka, kai nėra kabančių šviestuvų. Ypač įleidžiamus mėgstu. Virš valgojo stalo bus tokie halogenai, kurie šviečia siauru kampu. Įdomu, kas gausis
iskilo klausymas pvz kai dedasi apsvietimas i gipsa kai apsisviecia kokia siena. kiek mazdaug reikia nuo sienos cm palikti ara buna dar tos nisos tokios virslango paliktos gipsas nedaeina iki sienos... kiek mazdaug cm reik palikt??? tikiuosi aiskiai parasiau
QUOTE(Skambute @ 2011 07 05, 00:16) iskilo klausymas pvz kai dedasi apsvietimas i gipsa kai apsisviecia kokia siena. kiek mazdaug reikia nuo sienos cm palikti ara buna dar tos nisos tokios virslango paliktos gipsas nedaeina iki sienos... kiek mazdaug cm reik palikt??? tikiuosi aiskiai parasiau Šiaip viskas priklauso nuo to, kokiu kampu švies Jūsų įleidžiamos lemputės. Yra halogenų šviečiančių nuo 8 iki 120 laipsnių kampu. Kuo siauresnis švietimo kampas, tuo arčiau sienos reikia dėti šviestuvą, kad spindulys kristų ir ant sienos. Dėl tų gipsinių nišų prie lango tai vėlgi ją reiktų daryti apie 10 cm manau, kad jei ten dėtum paslėptą apšvietimą, ar tuos pačius užuolaidų karnizus, galėtum įkišti ranką tvirtinimui.
labukas,
gal kas zinot kokiu uzsienio internetiniu parduotuviu kas siustu i Lt sviestuvus? nes jau baigiam prazilt su sviestuvu paieska, visi dabar tokie modernus kad siaubas, o klasikiniu sviestuvu padoriu ir ne uz kosmine kaina skurdokai..
irenginejam sunaus kambari , lubos ne gipsas todel paslepto apsvietimo nebus . viduri kambario iprastai bus lempa ir galvoju ka dar idomesnio ir aisku praktisko padaryt
QUOTE(Padangele @ 2011 07 10, 22:31) labukas, gal kas zinot kokiu uzsienio internetiniu parduotuviu kas siustu i Lt sviestuvus? nes jau baigiam prazilt su sviestuvu paieska, visi dabar tokie modernus kad siaubas, o klasikiniu sviestuvu padoriu ir ne uz kosmine kaina skurdokai.. Vat čia ir bėda didžiausia yra, kad į Lietuvą niekas nenori siųsti. Pagal siuntų tarnybų sutartis, šviestuvas yra tokia prekė, už kurios saugų pristatymą yra atsakingas pardavėjas, ne siuntų tarnyba. Todėl manau reiktų kreiptis į lietuviškas internetines parduotuves, arba tiesiog parašyti elektroninį laišką į bet kurią šviestuvais prekiaujančią parduotuvę, jie tikrai atveža pagal užsakymus. Tereikia nebijot parašyt jiems QUOTE(Rasytee @ 2011 07 11, 20:10) irenginejam sunaus kambari , lubos ne gipsas todel paslepto apsvietimo nebus . viduri kambario iprastai bus lempa ir galvoju ka dar idomesnio ir aisku praktisko padaryt Man tai labiau patinka stalinės lempos. Vis dėlto, vaikinas paaugs, norės truputį perstumdyt gal baldus, o kambario kampe bus kabantys šviestuvai, kurie gal jam trukdys
Strile tavo pasirinktas šviestuvas suteiks tik grožio, bet ne šviesos, reikėtų dar nusimatyti papildomai šviestuvų patalpoje. O šviestuvai su LED po spintelėmis tikrai
Rasytee pagal amžių matau, kad sūnus 5m, o tai žaidimų metas, deliones, konstruktoriai ir t.t. todėl bendras (centrinis) apšvietimas turi būti tikrai geras, kad tolygiai pasiskirstytų šviesa patalpoje. Virš stalo jau toks stacionaresnis šviestuvas turėtų atsirasti pradėjus eiti į mokyklą. Geriausiai aišku yra pakabinamas virš stalo, bet galima išsiversti ir su staliniu. (Galit laida pasilikti paslėptą lubose, išsitrauksit vėliau) Bet jums dar reikėtų nusimatyti sieninį šviestuvą, tokį naktiniam apšvietimui, migdymui. Gal net su laikroduku, kad vaikučiui užmigus po kurio laiko išsijungtų pats. Vaikų kambariuose reikėtų vengti halogeninio apšvietimo, kur yra šešėliavimas, nes jų akytės dar tik formuojasi ir tam yra nepritaikytos.
O toršeras prie minkšto kampo ar neišspręstų problemos? Nes labai nemėgstu tamsos. Aišku, romatiška prieblanda gražu ir miela, bet nesinorėtų, kad visada kambaryje tvyrotų tamsa. Beje, gal geriau tada dėi du panašaus stiliaus šviestuvus tik mažesnius?
QUOTE(stirle @ 2011 07 15, 22:51) O toršeras prie minkšto kampo ar neišspręstų problemos? Nes labai nemėgstu tamsos. Aišku, romatiška prieblanda gražu ir miela, bet nesinorėtų, kad visada kambaryje tvyrotų tamsa. Beje, gal geriau tada dėi du panašaus stiliaus šviestuvus tik mažesnius? Toršeras prie minkšto kampo labai
Susiduriau su problemele: norim is Ermitazo ar Senuku pirkt halogenu/led'u laikiklius luboms, bet nlb eina paziuret, kaip jie sviecia realiai... Kazin, kaip patikrint? Randu panasiu formu laikikliu internete, bet jauciu, kad medziagu kokybe daro savo ir svies kitaip
QUOTE(ilgakojuke @ 2011 07 19, 22:57) Susiduriau su problemele: norim is Ermitazo ar Senuku pirkt halogenu/led'u laikiklius luboms, bet nlb eina paziuret, kaip jie sviecia realiai... Kazin, kaip patikrint? Randu panasiu formu laikikliu internete, bet jauciu, kad medziagu kokybe daro savo ir svies kitaip jei cia apie imontuojamas lubose lemputes, tai pamaciau nemazai vilkpedes g. moki-vezi. ir ten su jungikliu galima visas ijungti paziureti kaip sviecia
www.ekolux.lt
O kaip manot kokiame aukstyje prie lovos miegamajame turi buti montuojami soniniai sviestuveliai?
Virs galvos nesinori ju montuoti, nes nesinori, kad kaitintu i galva QUOTE(Padangele @ 2011 07 10, 22:31) labukas, gal kas zinot kokiu uzsienio internetiniu parduotuviu kas siustu i Lt sviestuvus? nes jau baigiam prazilt su sviestuvu paieska, visi dabar tokie modernus kad siaubas, o klasikiniu sviestuvu padoriu ir ne uz kosmine kaina skurdokai.. Štai viena, yra ir šviestuvų - parduotuvė
Kaip manot, ar teisybė, kad halogeninės lemputės lubose optiškai žemina patalpą, tad namuose, kur lubos žemesnės nei standartas, patartina jų atsisakyti?
QUOTE(blondine @ 2011 07 28, 17:08) QUOTE(Barboraaa @ 2011 08 28, 09:53) tikrai ne litais
man irgi aktuali tema sviestuvu .
nu juos issirinkt kaip sunku buvau radus labai neblogu uzsienio el parduotuvej vienoj .ale gi adreso neuzsirasiau ir nebeatgaminu .gal kas uzmatet kur - citrina perpjauta -lubinis sviestuvas.nu grozis neispasakytas
Sveiki , gal žinot kas Kaune gali nebrangiai paprojektuoti apšvietimą svetainei ir koridoriui. Koridorius ilgokas, norisi naktinio apšvietimo, bet nesinorėtų padaryti "lėktuvų nusileidimo taką".
![]() Papildyta: Nerealūs toršeriukai ![]() Papildyta:
reikia patarimo.kaip apsviest siena, ant kurios bus sukabinta daug nuotrauku.esme tame, kad siena labai didele- per 2 aukstus, prie laiptu...jei apsvietima daryt virsuj- apacia tamsi, kazkur per viduri bra sukist- vaizdas netas bus...siena alia tokia(tik gabaritu kitu):
QUOTE(Saron @ 2011 08 30, 14:40) Sveiki , gal žinot kas Kaune gali nebrangiai paprojektuoti apšvietimą svetainei ir koridoriui. Koridorius ilgokas, norisi naktinio apšvietimo, bet nesinorėtų padaryti "lėktuvų nusileidimo taką". man ir galvos skausmas kolidoriaus apsvietimas
Snail,
Mes irgi tokioje pačioje situacijoje su koridoriaus apšvietimu Dėkui QUOTE(Alancius @ 2011 11 08, 19:44) Snail, Mes irgi tokioje pačioje situacijoje su koridoriaus apšvietimu Dėkui zinau, tik tai kad darysime jungiklius abiejuose galuose, ta prasme ieinant uzdegam sviesa, o gale isjungiam, kad nereiktu vaikstinet po tamsa, uzgesinus sviesa. QUOTE(gamtos stebuklas @ 2011 11 05, 15:21) reikia patarimo.kaip apsviest siena, ant kurios bus sukabinta daug nuotrauku.esme tame, kad siena labai didele- per 2 aukstus, Jei norite pašviesti paveikslus, aš siūlyčiau įleidžiamus šviestuvus lubose, arba galima variantas lubiniai (prožektorių tipo) įvairių kampų ir iškraipyti juos. Galima dar paveikslinius šviestuvus montuoti prie sienos ir grupuoti paveikslus grupelėmis, kad jie pasišviestu. Įmeskit (ar atsiųskit) erdvės foto, bus aiškiau Papildyta: QUOTE(snail @ 2011 11 08, 17:40) man ir galvos skausmas kolidoriaus apsvietimas Galite spręsti šį klausimą lubiniais šviestuvais, juk yra įvairių variantų, galima sieniniais. Nemačius koridoriaus foto ir nežinant jūsų stiliaus namuose sunkoka ką ir patarti konkretaus Papildyta: QUOTE(snail @ 2011 11 09, 00:58) zinau, tik tai kad darysime jungiklius abiejuose galuose, ta prasme ieinant uzdegam sviesa, o gale isjungiam, kad nereiktu vaikstinet po tamsa, uzgesinus sviesa. Tai būtinai turite pasidaryti, kitaip bus nepatogu jums patiems QUOTE(Astuliukas @ 2011 11 09, 13:30) Galite spręsti šį klausimą lubiniais šviestuvais, juk yra įvairių variantų, galima sieniniais. Nemačius koridoriaus foto ir nežinant jūsų stiliaus namuose sunkoka ką ir patarti konkretaus Aciu |